Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Diana fürdő 1958. Sátoraljaújhely-Cigányok, ördögök
  2017-09-01 02:25:20, péntek
 
   
  Diana fürdőt rendeztek be politikailag az embereknek, mivel fürdőszoba csak a Rákóczi térnek, hozzájuk tartozó világ nemeseinek járt az egész világon ismétlésben is többszáz éve folyamatosan.

Diana névvel együtt kezdtek a sátán bibliájának egykori helyszínével, Diana képével, amit megírtak, hogy sokan imádták elméletben, mert gyakorlatban soha nem létezett. Di és ana összetétel orosz ufók szavait jelentette, ahogyan engem itt szólított egyikük, miután megtámadtak engem közösen legyőzve, Ana - hangzott a levegőben, nem tudtam mire vélni a dolgot, kik vannak itt, tudtam, hogy nem képzelődöm, mert az Anára azt hittem, hogy anya. Talán ázsiai színhez írták be a sosem létezett Dianát, de régi általuk felperzselt helyszínek még megvannak szerte a világban, folyamatosan végrehajtott Bibliájuk maradványaként, mint a miskolci vaskapuja Jókai által meghatározott területén Erdélynek.

Diana, későbbi Charli herceg feleségét már akkor emelték, amikor én a Diana fürdőbe voltam vive egy héten egyszer fürdeni, a többi napokon sírtam, mert kicsipett a pisi. Túlérzékeny az ember bőre mindenre, ami váladék, vagy betegség, vagy baktérium, minél tisztább a szíve valakinek, annál érzékenyebb, amit a bőrgyógyászok a Hunnia börtön orvosaival pontosan tudtak, azt is, így találták ki a dögöket, mint baktériumokat közös fürdőkbe járatással, hogy mindenkit megfertőzzenek.

Az angol királyi család az egyetlen, akit nem a miskolci Rákóczi tér emelt nemessé. Erzsébetéket Románia rendezte be királyi házaspárként legyekből, akikre én azt hittem pár éve, hogy árnyékok, amikor az egyik angol zenész borítóját láttam, melyen leírta Erzsébet fotójával, hogy te nem vagy ember. Románia ugyanakkor a Szaszákokat teljes nyomorba taszította, nem tudni, miért víz és mindenféle emberi körülmény nélkül, Margit volt nagymama neve, Margit királynővel is kezdett.

Charli herceg idetartozik a miskolci II-es elmeosztályhoz, meg a Kamilla barátnője is, ezért olyan nagy az egyet értés köztük. Diana tehát idetartozik nemesi családjával együtt a Pszichografológiai utcájához Miskolcnak a világ összes nemesével. A valódi nemesség a szívből ered, aki csak birtokolja, nem tud vele mit kezdeni.

Mivel engem áldoztak meg Diána és Charli helyett, a riporterek élénk érdeklődései közepette voltak, amiről az egész szereplő gárda tudhatott.

Dianából lett Diana sórborszesz, amit lábra kentek azoknál, akiknek érszűkűletük lett elektromos csapásától az ufóknak, mint akik egymást győzték le azelőtt, ami normális dolog volt a világ-könyvtár egymás ellen létrehozott harcosainál, amit Magyarország Hunnia elmeosztálya nem vállalt, Vénuszt tette valamennyi szerepébe saját tettei, gyilkosságai, csonkításai, gyalázatai végrehajtásának ismétlésébe, amit nem lehet felfogni Magyarország részéről, sem túltenni magát a pusztítóknak, az ufóknak, a földönkívülieknek, akik kinn voltak az űrben, nem értették, mi történik, hogy Katalin Földanyaként olvasom a Bibliát éveken keresztül, tisztítva a pusztítókat, fertelmet tapasztaltak, olyat, amit leírni nem lehet, hogy minden részem meg volt rontva, számban Müllerék fekete mágiája, két kezemben végig feketemágikus halálos csapások, két lábamban a bolhahegyi Ufók tatárdombi elektromos csapása parkinson kórként, kezeimben a Rákóczi tér fertelme, mint a méhemben, nemi szervemben, fejemben, minden részemben szinte. Az Időjelek testenyészeteinek, amik egymás ellen voltak elméletben létrehozva, mint Mary Zsuzsa angyal ellen a fekete lények, összes csapását megkaptam, mindegyik külön szörnyű, a rajzokat ide feltöltöttem, mert felismertem az angyali szereplő csapásait a számban, fejemen, torkomban, két kezemben, lábaimban, méhemben.

Katalin hercegnére felfigyeltem, hogy összefüggésbe hozták velem többen. Elfelejtettem, hogy 18 éve mondták, most költözött el innen a világ menyasszonyi ruha kölcsönzőjének lerakata, mint pán-európai Uniós Pszichografológia része, hogy férjhez adásom óta Pisti miatt mennek férjhez hatalmas gazdagsággal, köztük van a Katalin nevet felvevők egyike, Katalin hercegné, amelyik ruháját és sorsát rám adta, mivel én vagyok Katalin egykori menyasszonya a jelenlegi csillagrend vezetőjének.
Ezt Pisti tudta, mint a csókot, ami kulcs volt a szívemhez, hogy egy földönkívüli megcsókolt annak idején, ezért kértem segítséget.

Mutogatták nekem egymás után a gazdagságukat, régi olaszliszkai uradalmi cselédek, náci házaspár, meg mindenféle rajtam emelkedett nép. Én azelőtt egyet értettem azzal, hogy igen, a parasztoknak is tanulni kell, annak ellenére, hogy maguk írták le, hogyha egy sátán népe műveli magát, csak rosszat fog elkövetni. Nem vagyok rasszista, ez a fogalom nem ér az emberiség ellenes rémtettek elkövetői ellen. A néger szó nem szégyen, bár ez is germánból ered, a germán pedig a zsidók kanibalista népét jelentette egykor. Emberek éltek Afrikában, moszatnak hívták őket.

A cigány örökélettel a Talmud, mint Hitler népe által akkor lett létrehozva, amikor a csalogány madár a Hunnia börtön részéről, minden gány végű szóval együtt, mint a buzogány kőkorszak állandó ismétlése végett azokon a helyszíneken, ahol mindent felszámoltak, mint egykori Indonéziában.
A náci elmélet szerint az emberek túl gyengék voltak az emberi szívük és érzéseik miatt, ezért alkották meg a cigányokat szívósnak, örök élettel.
Be is mutatta ezt a média, ijesztgetett mindenkit, volt, aki szörnyet halt, hogy ilyen az ember, szörnyet hal, amikor horrorral találkozik, vagy a láthatatlan világból támadják feketemágiával, ahogyan a cigányok tették ezt, mióta megvannak, belépve a testükbe gátlástalanul. A karcsai meséskönyvek szerint egykor Bodrogközben ceruzarajzok éltek emberi formában, ilyenek voltak a meseszereplők is, helyükre mentek a sátán népei, a római egyház helyezte el őket régen, mint sajátját és reformátusokat azzal a céllal, hogy földművesként kell örökké dolgozniuk mindazért, amit tettek.

A meséskönyveik szerint régen külterületeken éltek az ördögök és a cigányok is, egymással ellenkezve, a cigány még az ördögöket is becsapta. A parasztok mindig tartottak a cigányságtól, ami nem rasszizmus, késő, mert emberek nem maradtak, de ki kell mondani az igazságot, hogy állandó ország elfoglalók, temető brigádok, belépve lakásokba, házakba, mindenkibe, így rontják az embereket. Az ördögök nem lépnek be az emberekbe, ők egykor Jehova ellen voltak létrehozva, de leigázta őket a Vörös Oroszlán ezer éves zsidósággal együtt, parancsolnak nekik. Így írta meg a titkokról a könyveit Hamvas Béla ördögként, egykori Rákóczi tér által felszámolt csodálatos helyszínekkel együtt, így fenn maradnak a növények, fák és gyümölcsök, állatokkal együtt.

Soros György egykori ördög a miskolci II-es elmeosztály világ-könyvtár végrehajtója, együtt kezdtek, együtt küldték Európába Staller Ilonáékat, letakarták Európát lepedővel, bár már emberek nem voltak, mint írtam pár éve felfedezve, hogy valami nagy gond van itt, embernek vallják magukat, nem értettem, hogy miért, mint azt sem, hogy a tatárdombi sötétkapus dögök, mint világ-könyvtár tulajdonosok miért dicsekszenek saját emberjogi bizottságokkal Európai Unióban, amelyik születésem óta engem áldoz helyettük, hogy emberré kell válniuk ezek után, amit a világon folyamatosan végrehajtottak. Soros csak azt akarta befejezni a miskolci Rákóczi térrel, amit közösen kezdtek el, ide nem engedték volna soha a migránsokat, mivel török legyeket jelentenek.

Orbán Viktor állt fel 1989-ben a Bertalan utcai Földanya áldozók narancs színében, amit ismételtek kínzás kezdetével 19 éve közösen felvonultatva áldozóimat a médiájukban, innen termelve ki 1983. óta a politikusokat, művészeket még a régebbi lírai karám tagjai mellé, amik mára megöregedtek, nyugdíjakat tékozolnak, híres emberek lettek az egész világon. Orbán Ráhel népét jelentik a Rákóczi téri cigányok, így kifehéredve, megnemesedve születésem óta. Ugyanilyen fehér külsővel bír a 130 éves állandó forgószélt végrehajtó Lévai Anikó. A Földanya áldozói a miskolci Rákóczi térnek a Bertalan utca 4. szám alatt kezdtek, ekkor ki is tették oda az ország címerét, amit valaki megcsonkított.

A nyomozókat az elpörölésem végett állították be egykor, már sorozatokban Kolcza Mária többmillió éves állandó gyalázó táncoltató lett volna sorsaként engem áldozva maga helyett Földanyaként, tudtával. Már nekem mindegy - mondta 1986-ban legyintve egyet. Chapplin Lin cseppje volt a Bertalan utcai Törőcsik kommunista erdejének a Mandolin dala szerint valakitől elvettek egy király new yorkban szövege szerint dallam keresd meg, hogy ki ő száz határon át, vezess engem hozzá el, olyan biztos az az erő, ami hitet ád, hogy valakinek jönni kell. Nagyon szép szám, akár az Ő, melyet Máté fordított és énekelt, mely arról szólt, hogy miatta születik a jó, a szó, átadtak a dalt Julia Robertsnek, három gyerekkel megjelölve azóta, egy ikerpárjával Bodornak, hogy nagyobb biztonságban legyen. Horváth Charlija a Bertalan utcának, mint pusztító csemete még tovább ment, Grillus legyet énekelte meg, miután engem legyőztek közösen, hogy az aki szép, az reggel is szép, én már akkor többé nem voltam az. Derrick szövege, minden nyomozó filmmel média részeként tartozott hozzám, amit elvettek és beépítettek saját történelmébe a további apokalipszisnek.

Nem értettem, hogyha mindegyik áldozott Vénuszként, mint Elwis Presley a Józsefvárosától az értelmiség legyőzőknek Pesten, mint Freddy Mercury Vénuszt egykori Mercurként, feladva magát mindegyik, mert nem akartak meghalni feltételezés szerint, ahogyan sokan tették, nem akarván vállani a mocskot és a gyalázatot, szívük nem bírta nézni, amit művelt a Rákóczi tér.
Komár János Katika néven a Rákóczi tértől folytatta Elwis áldozását, én rá sem tudtam nézni, mit keres a színpadon, mint Koncz Gáborékra sem annak idején. Tina Turnert is hozták a rock-nagymamák, holott Tina miatt engem folyamatosan támadtak, a bal arccsontomat is miatta törték össze 1976-ban.

A Dodo becenevet berendezték az óvódában hozzánk, arra figyeltem fel, hogy a nevét, talán Svordák Laci volt, a Rákóczi tér ismétli, mint a Didot, mint Ildikóját a Hunniának, Erikát leszbiként az én nevemmel Ausztria, filmet is rendezve a nevünkkel, Dodi is hasonló Rákóczi téri sztárja az araboknak, egykori Énekek éneke központ hatalmas szerelemben élő Istenének népét számolhatták fel nagyon régen, onnan vették a nevüket fel, könyveiket a Hunnia börtön adta ki, melyből létrehozták őket azzal a szándékkal, hogy megszégyenítsék gazdagságukkal a fehér embereket haláluk előtt, én így gondolom. Ingyen rezsi, hercegség, nemesség Miskolcról, tündérkirályfi élet, akár a cigányságnak Vénusz áldozásból.
Az igazság nem rasszizmus. Vallom, hogy legyen valaki bármilyen hovátartozűsú, legyen moszat afrikai, keleti nép tagja, legyen gány tag, aki nem értett egyet a nagy közös áldozással, a gyalázattal, véráldozással, szeretet és tisztelt engem távolból is, együtt érzett velem, legyen rajzfigura Bródytól, sátánista, vagy bármilyen egykori szervezet tagja, jeleket hagyó gyilkos, rólam gondoskodó náci, cigány, örökké élen a tettei alapján. Az emberség ellen elkövetett fertelmet büntetni kell.

Várom a halálomat, mikor kiesnek alul is a besárgult fogak, összeszűkül végleg a torkom, meghalok, nem is kell megölni magamat a külsőm és az elveszített hangom miatt.
Egyre türelmetlenebb vagyok, nem bírom a fillérezgetést, a cipekedést a boltokból, a formámmal történő megjelenést az utcákon, semmit, ami a korommal kapcsolatos, az Öregség című menta könyve végrehajtása közepén a szomszéd Ágnesnek.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: végrehajtásának, apokalipszisnek, megszégyenítsék, józsefvárosától, feketemágiával, maradványaként, megfertőzzenek, kölcsönzőjének, elmeosztályhoz, külterületeken, reformátusokat, gazdagságukkal, fillérezgetést, türelmetlenebb, tündérkirályfi, végrehajtottak, bizottságokkal, feketemágikus, hovátartozűsú, baktériumokat, meghatározott, bőrgyógyászok, véráldozással, elfelejtettem, gátlástalanul, meseszereplők, meséskönyveik, felvonultatva, gazdagságukat, helyszínekkel, megcsonkított, politikusokat, összefüggésbe, földművesként, meséskönyvek, ijesztgetett, egész világon, sátán bibliájának, sosem létezett, miskolci vaskapuja, héten egyszer, többi napokon, ember bőre, szíve valakinek, angol királyi, miskolci Rákóczi, egyik angol, miskolci II-es, egyet értés, világ összes, valódi nemesség, szívből ered, Erzsébetéket Románia, Magyarország Hunnia, Katalin Földanyaként, Mary Zsuzsa, Uniós Pszichografológia, Vörös Oroszlán, Hamvas Béla, Soros György, Európába Staller Ilonáékat, Európai Unióban, Orbán Viktor, Orbán Ráhel, Lévai Anikó, Kolcza Mária, Chapplin Lin, Julia Robertsnek, Horváth Charlija, Elwis Presley, Freddy Mercury Vénuszt, Komár János Katika, Koncz Gáborékra, Tina Turnert, Svordák Laci,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Opál geóda  Facebookon kaptam  Orgona bokor  Facebookon kaptam  1130 az új fertőzött, elhunyt ...  Kislány rózsával  Orgona bokor  Köszönet mindenkinek  Opálkristály  Rodokrozit  Mai harmónia kártyám  Saját készítésű képem  Klíma  Linarit  Vízcseppes virág  Jézus  Mai harmónia kártyám  Esti kép  Tavaszi kép  Szép mai napot.........  Üzenet az ellenzéknek!  Rodokrozit  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Jézus itt van velünk  Pihenő kutya  Gonosz  Jó éjt !  Kurkuma gyógyhatásairól  Png rózsa  Kávézó nő  Png nő  Kurkuma gyógyhatásairól  Jézus itt van velünk  Facebookon kaptam  Png nő  Png nő  Jó éjszakát!  Ha tudnád azt, milyen jó Jézus...  Rodokrozit  Köszönet mindenkinek  Betörő  Rodokrozit  Kisfiú cicával  Csokor vázában  Facebookon kaptam  Opál geóda  Tavaszi kép  Gonosz  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Mai harmónia kártyám  Visszaemlékezéseim egyike  Sok férfi panaszkodik  Ekcémás bőr kezelése házilag  Png csokor  726 az új fertőzött, elhunyt 1...  Facebookon kaptam  Visszaemlékezéseim egyike  Kislány cicákkal  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Kislány rózsával  Szép estét  Kislány rózsával  Tavaszi kép  Opál geóda  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Szemünk védelmében  Boldog születésnapot a ma ünne...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Vízcseppes virág  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Lila eritrit  Rodokrozit  Kislány rózsával  Facebookon kaptam  Png virág  Orgona bokor  Orgona bokor  Fehér orgona bokor  Légy áldott  Facebookon kaptam  Rózsa csokor  Jézus  Jó éjt !  Facebookon kaptam  Linarit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Érettségi  Orgona csokor  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
egész világon, sátán bibliájának, sosem létezett, miskolci vaskapuja, héten egyszer, többi napokon, ember bőre, szíve valakinek, angol királyi, miskolci Rákóczi, egyik angol, miskolci II-es, egyet értés, világ összes, valódi nemesség, szívből ered, riporterek élénk, egész szereplő, világ-könyvtár egymás, bolhahegyi Ufók, fekete lények, angyali szereplő, világ menyasszonyi, jelenlegi csillagrend, földönkívüli megcsókolt, sátán népe, emberiség ellenes, germán pedig, zsidók kanibalista, cigány örökélettel, csalogány madár, buzogány kőkorszak, náci elmélet, emberi szívük, cigányokat szívósnak, láthatatlan világból, cigányok tették, testükbe gátlástalanul, karcsai meséskönyvek, sátán népei, római egyház, meséskönyveik szerint, parasztok mindig, könyveit Hamvas, tatárdombi sötétkapus, világon folyamatosan, régebbi lírai, ország címerét, elpörölésem végett, dalt Julia, ikerpárjával Bodornak, további apokalipszisnek, értelmiség legyőzőknek, óvódában hozzánk, fehér embereket, cigányságnak Vénusz, nagy közös, tettei alapján, emberség ellen, besárgult fogak, elveszített hangom, formámmal történő, korommal kapcsolatos, szomszéd Ágnesnek, végrehajtásának, apokalipszisnek, megszégyenítsék, józsefvárosától, feketemágiával, maradványaként, megfertőzzenek, kölcsönzőjének, elmeosztályhoz, külterületeken, reformátusokat, gazdagságukkal, fillérezgetést, türelmetlenebb, tündérkirályfi, végrehajtottak, bizottságokkal, feketemágikus, hovátartozűsú, baktériumokat, meghatározott, bőrgyógyászok, véráldozással, elfelejtettem, gátlástalanul, meseszereplők, meséskönyveik, felvonultatva, gazdagságukat, helyszínekkel, megcsonkított, politikusokat, összefüggésbe, földművesként, meséskönyvek, ijesztgetett, indonéziában, , ,
2021.04 2021. Május 2021.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 13 db bejegyzés
Összes: 6964 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 212
  • e Hét: 1413
  • e Hónap: 1772
  • e Év: 49877
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.