Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Feljelentés a hívők és a református egyházak ellen
  2017-09-09 22:10:34, szombat
 
   
  Feljelentést teszek a hívó feketemágusi hálózata ellen a Lévayaknak, szerte a világban, amik itt a lakásban meggymagos feketemágikus támadást rendeztek ezelőtt 15 évvel ellenem, a karcsai Váradi, a sátoraljaújhelyi Kovács Öcsivel berendezett pulyaszeplősítő, motoszka estes hívők állandó Kohut család mészárosaiként áldoztak meg minket a Bertalan utcai nemi csapásokkal közösen.

Feljelentést teszek a románia halál reformátusok egyházai ellen többezer éve tartó Kohut emberek állandó megtámadása, megáldozása miatt, az én születésem óta tor-ünnepként penitenciával történő megáldozásom miatt Farkas újhelyi református kezdetével a halálfátylás mülleri népének, együtt az Illés állandó apokalipszisével, világ-könyvtár végrehajtásával, mely a Bibliájuk részeként saját világvége utáni állandó halálnépük és sötétkapus dögjeik megmaradásával jár, mint túlélői az ébredő játszótereknek, mint vallásoknak az egész világon, melynek magyar kislány ruháját rám adták a miskolci lírai karámjuk narancs színében Bródy Jánosékkal G. Maczó Ágnes értelmiség legyőző testenyészet, mint állandó világ végi Időjelek szereplője helyett. Illés együttese Romániának a Táncdalfesztiálos miskolci Időket, törvényt változtató rám vasfüggönyt ismétlésben megadókkal állt színpadra, éppen az egyik későbbi írásom szerint megrajzolt történelmi kornál jártak Illésék, egykori István királytól történő elpörölésemnél a Hogyha egyszer daluknál, a hasonmásomat állították színpadra a Rákóczi terükről. Illésék fertelmességei nem ismernek határt, állandó vallási ébredéssel kezdik, majd a végén újságpapírokat hord a szél, nálam hullott darabokra a reformátusok és a jehovák Bibliája, ennek ellenére folytatták a prédikációt mindketten, mint halál és feketemágusok.

Tőkés László Tőkés Anna névvel lett berendezve, az Annák a világból nem vállalták az egyházi szerepeiket, engem áldoztak meg születésem óta helyettük Adam is Anna Vörös Oroszlánja kezdetével a mezőkövesdi Őrült Johannájuknak, mint halak református főszereplőjük kezdetével születésemkor három kísérő angyalával Gáborjainak.

Az Illésék halál reformátusai helyett én lettem a világ gyilkosai helyetti áldozat, s mert szaguk is volt, megtámadak folyamatosan a karmikusok miatt, nem szerethetett, tisztelhetett senki, mindenkinek le kellett engem néznie a halálnépek helyett.

A halálreformátusok szintén név szerint vannak itt berendezve, zsákba kitett könyvek szerint a Hegedűsök is, mint Sátán népei, az egész debreceni Biblia reformátusokról szólt, melyet születésem óta Simon kezdettel, Jakab, Lázár haláljuk folytatásával rajtam kíméletlenül megállás nélkül végrehajtottak. Gyarmatiak névtára helyett is engem áldoztak meg, reformátusai szintén Illéséknek, csodálatos életet élve, szaporodva tort ülő csemetékkel, végtelen mulatozást rendezve temetőbrigádként, oktalan állatokként, Magyarország felszámolását ünneplik, akár Gáspár Győző, Fábry irigység, egykori római egyház ellenes csapásként, 1995-ös irigységgel történő megkísértésemből felállt a médiába tort ülni a magyarok felett szintén. Gáspár Győzőnek a miskolci Bertalan utcai kettős keresztnevű Rákóczi téri cigánytelepéről Bodorné Ágnesnek, ahová tartozik, semmi köze nem volt a Kohut családhoz, hogy kakastaréjjal faljon, szállodákat vásároljon fel, hogy születésem előtt megtámadta nagyapát, apát baltával elűzve otthonról, a Hunnia börtön filmeit hajtva végre a családon a miskolci cigányteleppel. Már születésemkor késő lett volna Gáspár cigányai ellen eljárni, hogy a tik sem vagytok magyarok temetőbrigád kakas Piroskája helyett ne a Piros Piris Pisti, egykori Illés állandó áldozati családját támadja meg Pisti piros hálózatának temetőbrigádja, tort ülői helyett, melyek Gyarmati néven vannak berendezve Szirmabesenyőben.

Ezt tetszenek látni, hogy velünk, németekkel kihalt Magyarország. Ezt ünnepli Miskolc, mint Rákóczi téri gyalázók 130 éve minket támadó fertelmes kivégzőivel tort ülve az aggkorú, sorsukat, tettüket rajtunk végrehajtó nagy nyugdíjjal rendelkező penitenciával megtisztult öregjeivel.

A halál megtámadta az életet henteseivel és mészárosaival legyőzve engem istenükkel, a Sátánnal, a rózsakeresztes renddel, a szabadköművesekkel, megáldozóimmal, a farizeusokkal, a szadduceusokkal, Japán sötét a nap népével, Heródes zsidóival, indiai halál cigánysággal, teljes Vörös Oroszlán kommunista korokat végrehajtó halál népével, az összes hozzájuk tartozó kommunista halálnéppel, mint miskolci vastrágyák népeiként megírottakkal, melyek vélik, hogy megváltoztatják az Időt és a törvényt.

A halál reformátusok koldultattak, lányommal tartattak el Gáborjaikkal, Gabrielláikkal, kezdték az összes Szabójukkal, mindegyik sorsát, szerepét, világ-könyvtárát rajtunk végrehajtották Nagy Anna halottjuk helyetti rajtam történő világ végig bibliai apokalipszis leszállításával. Hogy mondjam el a lányomnak, hogy a Szabó család sorsát, tetteit rajtunk hajtották végre többezer éve már, helyettük koldultattak, vele tartatva el engem addig, míg elmeosztályra nem szállítottak közösen, mert koldultam az utcán, kivégzésre a tort ülőkkel közösen.

Mindegyik református sorsát, könyvét, tetteit végrehajtották születésem óta rajtam. Ide vannak téve a szomszéd nevéhez, Rákóczi teréhez Miskolcnak.

A szocialista iskola ellen most állítólag nem jöttek az ének és többi tantárgy ellenes világon berendezett csapások, sem a labor ufók, de jöttek a testnevelés ellenesek, mint sportolók a világ minden részéből, jöttek a kémia ellen a Hunnia börtön vegyi fegyverekkel rendelkező országai, a környezetellenes Herman Ottó múzeum csapásai, meg az életellenes halálnépei a cigányságnak a református először kommunista, majd egyházakat alapítókkal együtt, az összes halálnépével a Hunnia börtönnek. Kacsatánc visszament időbe 1983-ban a két utca összeállításakor Kótai Zsigmond levágott lábú rokkantkocsis vasfüggönyös és Psota Irén páros kacsatáncával, amiért itt táncoltak a rokkantkocsiján hápogva, csak nem értettem, hogy a Kacsa halálnépe Penelopénak, amelyik a többmillió éves Kolcza Mária sorozatok főhősnője népével együtt haláltáncot szokott lejtetni, ezzel kezdi a hatalmas erővel dermedtté tett áldozataival.

A megyei kórháza Miskolcnak a mentőseivel szállította be a falvak skizopren könyvtulajdonosait, meg a sötétkapus dögöket a Tatárdombról, ahogyan mentek végig penitenciás gyalázatukkal és csonkításukkal a könyveiken, azzal, ami nekik járt volna. A mentősök kitették a Bertalan utcai Pszichografológiai jelecskéjüket, mint Vénusz áldozók. A tűzoltók is kitették a Medúza Ferike fordított tükörírását, hogy itt járnak az Időjelekben az összes zenei szám lírai karám cigánytelepével történő ismétlésében.

Az összes reformátusa sorsát, szerepét, tetteit rajtunk végrehajtották születésem óta a szomszéddal berendezve Ágneseivel a Pszichografológiának, mert a halálnépei nemi kivégzői, mint Gabriellák kihasználták a halál férjeiket, ezután még mentek ingatlanokat vásárolni, prédikálni a templomokban annak ellenére tették ezt penitenciás gyalázatukkal, hogy szocialista iskola volt berendezve, ők ellene, mint élet ellenes halál csapások az összes többi halálnépével a világnak, a cigányságot is beleértve, melyek közösen az emberek lakásaiban tartózkodva szemérem és gyalázat, csonkítás, bénítás, hipnózis végrehajtásával Penelopé romániai Kacsa halálhálózatával megtámadva engem háromszor Mohamed lányom népének tetteinek rajtam történő ismétlésében.

Jelenleg a szocialista ezer éves iskola, melyet Godzsák Ildikó sátán feleségeként mindig összezúz felmentő férjének, Bajzáthnak a nevénél jár a média Budapesttel, füves, alkoholista, fertőző csapás penitenciás tisztításánál a börtön gyilkosok után, amik áldozásommal nyaralnak a Hunnia börtön elhelyezésében.

A halál reformátusok learatták, akár Gáspár Győzikéje a Bertalan utcai cigánytelepnek a Rákóczi térről a Kohut családot kakasként, a hívőkkel együtt annak ellenére, hogy a Kakas Piroskák léteztek a Kakas családokkal együtt.

Szlovákiai miskolci Rákóczi téri elmeosztály népei ellen is feljelentést teszek, kérem a világ népeinek segítségét eljárni ellenük a Kohut német árja család tönkretevése, nyomorba döntése, állandó támadása, lemészárlása, csúfolása miatt érthetetlenül, kakasviadalokat is rendezve a nevünk alapján annak ellenére, hogy a kakasuk állandó berendezése volt a Piros Piri földönkívüli nép temetőbrigádjának a romániai tik sem vagytok magyarok születésem óta engem mészárló, velem bibliájukat olvastató hentes és mészárosoknak. A szlovákiai Tóthok, amelyek Sátoraljaújhelybe járnak át a Keresztesi rokonságához a Rákóczi térnek, kurváznak minket, csúfolják elmebetegséggel maguk helyett a lemészárolt családot.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megkísértésemből, szirmabesenyőben, összeállításakor, sátoraljaújhelyi, apokalipszisével, temetőbrigádként, halálhálózatával, környezetellenes, végrehajtásával, leszállításával, reformátusokról, pulyaszeplősítő, kakasviadalokat, elmebetegséggel, megváltoztatják, cigánytelepével, szadduceusokkal, rokkantkocsiján, cigánytelepéről, elhelyezésében, mészárosaiként, újságpapírokat, végrehajtottak, rózsakeresztes, cigánytelepnek, végrehajtották, fertelmességei, megáldozóimmal, játszótereknek, gabrielláikkal, temetőbrigádja, csonkításukkal, megmaradásával, elpörölésemnél, cigányteleppel, érthetetlenül, hívó feketemágusi, lakásban meggymagos, karcsai Váradi, sátoraljaújhelyi Kovács, románia halál, halálfátylás mülleri, ébredő játszótereknek, egész világon, miskolci lírai, egyik későbbi, hasonmásomat állították, végén újságpapírokat, jehovák Bibliája, prédikációt mindketten, egyházi szerepeiket, mezőkövesdi Őrült, Kovács Öcsivel, Bródy Jánosékkal, Maczó Ágnes, Tőkés László Tőkés Anna, Anna Vörös Oroszlánja, Őrült Johannájuknak, Gáspár Győző, Gáspár Győzőnek, Bodorné Ágnesnek, Piros Piris Pisti, Vörös Oroszlán, Nagy Anna, Herman Ottó, Kótai Zsigmond, Psota Irén, Kolcza Mária, Medúza Ferike, Godzsák Ildikó, Gáspár Győzikéje, Kakas Piroskák, Piros Piri,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Angyali szívvel...  Hazaértünk  Tudod mi a boldogság?  Utas panasz  Igazságos Isten  Igazságos Isten  Isten haragja  Főzöcske  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyik nap, egy fiatal barátnőm...  Védőoltást igazoló mobilalkalm...  Pákolitz István - Babarózsa  Kalkopirit és kvarc  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Isten gyűlölete  A virágok mindig leveszik a lá...  Tavaszi felhők  Rózsakvarc  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az esküvő nem házibuli  Boldog születésnapot a ma ünne...  Tavaszi felhők  Medvék, lesen  Új hét, új nap  Facebookon kaptam  Isten gyűlölete  Aranyosi Ervin: Éld át az élet...  Jó kívánságom !  Haragos Isten  Azok boldogok, akik...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Istentől megáldott Áldott Vasá...  A másik bohóc  Png virág  Kellemes hetet  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Szusszanjunk!  Kellemes napot kívánok  Hajnali hangverseny  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Haragos Isten  Facebookon kaptam  Egy őrült vagy, angyali szívve...  Mindenki kap lehetőséget az él...  Shabbat Shalom * Áldott legye...  Igazságos Isten  Isten gyűlölete  Haragos Isten  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Húnyd le szemeidet . . .  Orgona  Haragos Isten  Hogyan munkálkodik a Szentléle...  Isten haragja  Jó kívánságom !  Szendi Gábor: Pár gondolat az ...  Kellemes napot kívánok  Kellemes napot  Facebookon kaptam  Ne hallgass arra!  Isten haragja  Rejtély, amire máig sincs magy...  Mai harmónia kártyám  tavaszi vers  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Isten gyűlölete  Facebookon kaptam  tavaszi vers  Haragos Isten  Facebookon kaptam  Vigyázz, mit mondasz!  Isten gyűlölete  A cukorbetegség és a fokhagyma  Igazságos Isten  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Harmónia......  Egyik nap, egy fiatal barátnőm...  Létezik másfajta szeretet is  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Kvarc  718 az új fertőzött, elhunyt 6...  Ametiszt  Facebookon kaptam  Fluorit és dolomit  Facebookon kaptam  Egy igazi nőt-  Haragos Isten  Boldog születésnapot a ma ünne... 
Bejegyzés Címkék
hívó feketemágusi, lakásban meggymagos, karcsai Váradi, sátoraljaújhelyi Kovács, románia halál, halálfátylás mülleri, ébredő játszótereknek, egész világon, miskolci lírai, egyik későbbi, hasonmásomat állították, végén újságpapírokat, jehovák Bibliája, prédikációt mindketten, egyházi szerepeiket, mezőkövesdi Őrült, világ gyilkosai, karmikusok miatt, halálnépek helyett, halálreformátusok szintén, egész debreceni, médiába tort, magyarok felett, miskolci Bertalan, miskolci cigányteleppel, halál megtámadta, rózsakeresztes renddel, összes hozzájuk, halál reformátusok, összes Szabójukkal, tort ülőkkel, szomszéd nevéhez, szocialista iskola, labor ufók, testnevelés ellenesek, világ minden, kémia ellen, környezetellenes Herman, életellenes halálnépei, református először, összes halálnépével, rokkantkocsiján hápogva, többmillió éves, hatalmas erővel, megyei kórháza, mentőseivel szállította, falvak skizopren, sötétkapus dögöket, mentősök kitették, összes zenei, összes reformátusa, szomszéddal berendezve, halálnépei nemi, halál férjeiket, templomokban annak, összes többi, emberek lakásaiban, szocialista ezer, média Budapesttel, börtön gyilkosok, hívőkkel együtt, világ népeinek, nevünk alapján, kakasuk állandó, szlovákiai Tóthok, lemészárolt családot, megkísértésemből, szirmabesenyőben, összeállításakor, sátoraljaújhelyi, apokalipszisével, temetőbrigádként, halálhálózatával, környezetellenes, végrehajtásával, leszállításával, reformátusokról, pulyaszeplősítő, kakasviadalokat, elmebetegséggel, megváltoztatják, cigánytelepével, szadduceusokkal, rokkantkocsiján, cigánytelepéről, elhelyezésében, mészárosaiként, újságpapírokat, végrehajtottak, rózsakeresztes, cigánytelepnek, végrehajtották, fertelmességei, megáldozóimmal, játszótereknek, gabrielláikkal, temetőbrigádja, csonkításukkal, , ,
2021.04 2021. Május 2021.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 3 db bejegyzés
e év: 15 db bejegyzés
Összes: 6966 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 33
  • e Hét: 439
  • e Hónap: 4091
  • e Év: 52196
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.