Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
1997-es Ízisz-Vénusz elmére szállítás kék földönkívüliekkel
  2017-09-26 16:35:00, kedd
 
   
  1991-ben kaptam Cseh Károlytól egy azóta Müllerék által írásaimmal együtt - melyeket addig hajtottak végre rajtam kezdődő történelmeivel együtt a világmindenségnek - bezúzott kazettát, melyen Cseh verseit Mácsay Pál olvasta, együtt Janikovszky Évával akkor csatlakoztak a miskolci narancs lírai karámhoz, mint Földanya áldozókhoz együtt a svájci Finta Évával és külföldön lévő narancs társaikkal.
Mácsay Pál Palik néven is kiválasztott az áldozásommal, arca formájára akkor a nagyobbik lányomat torzították el, innen lehet tudni, hogy együtt hajtottak végre a világban apokalipsziseket a vatikáni börtönnel.

"Még te is háltál vele Postum" egykori római történelemről szóló verssoránál Csehnek, "az áldott most már papnő lett, kit csak az Isten ölel" folytatásával a Zoltán Erikát jelentő Aranyháló kötetének verssorait, Mácsay Pál felnevetett, nem tudta komolyan olvasni a te is háltál vele Postum szöveget. . Én vele éreztem, mert én is nevetségesesnek gondoltam, amiket összeírogattak a lírai karám tagjai a régi korok Isteneiről.
Nem tudtam akkor, hogy születésem óta avatták be az analfabétákat a falvakban, városokban a cigánysággal együtt nagy közös Ízisz-Jézus áldozásomra,ahogyan Hofi Géza bemutatta az 1971-es szilveszteri műsorban, de senkit semmit sem tett.
Én lettem az Aranyháló főszereplője Zoltán Erika japán gésa helyett, fertelmet hajtottak végre hosszabbításában a Rákóczi terének. Engem filmeztek az egriek helyette, milyen hatalmas kísérettel jártam. Az én méhembe tették a pókot, hogy szüljem meg a kurvák sorsaként.

A Ketten a kertben Cseh Károly még általam látott másik kötetének is megvan a két főszereplője, Végvári Ádám és Csepregi Éva. Évára vonatkoztak Cseh szavai,(miután csillaghullást követett el rajtam 1991-ben, itt jártak a bibliájukban éppen a pecséteknél, melyek alsó pecsétek lettek náluk,félregombolt halál nemi szervükkel aratók férfinek látszó egyedei mellett), mely szerint Éva lett volna az Éden kapuja, amit nyitva hagyott volna az Istene, mint a nemi szervét.

Felháborító, hogy a Rákóczi tér végrehajtotta a göncziek bibliájának világ-könyvtárát rajtam megállás nélkül saját kurva szerepeikkel együtt az ózdi cigánytelepükkel.

1995-től olvastatta velem a tik sem vagytok magyarok Illés temetőbrigádjának Mónika showban mutatott kivégző gárdája szívemnél fogva a bibliáját kilenc éven keresztül az apokaliptikus csapásoknak. 1995-ben hajtották végre a Kék és fehér dalomat, melynek a végén tűzben kellett volna elpusztulnia a világnak,Kolcza Mária, Oszwald Marika Piroska főszerepében, majd Szulák Andreáéban, mert szegény elmecsapás tágul-szűkül. Ismét gyerekkorom idejében jártak az említettek főszerepével és sorsával, tetteivel, melyeket rajtam maguk helyett végrehajtottak.

1996-ra homályosan emlékszem, csak Süsüre, ahogyan segített nekem fát vágni hajnalban.

1997-ben arra az estére emlékszem, amikor beszállítottak a II-es elmeosztályukra az alábbi módon történő kivégzéseikkel:

Melion közölte, hogy nem strumám van, nem mondta, hogy a világ ura van a nyakamban és a fejemben. Majd mondta, hogy én egy elmeotthonban elpusztulnék, mármint a lelkem, meg kérdezte a gyerekeimtől, mióta tart ez nálam, mármint hogy szerelmes lettem belé, mint egyetlen tiszta hangba, akit többmillió év óta rendeztek be találkozásunk miatt.

Ennyi előzmény szükséges a többiek megértéséhez, milyen kéjgyilkosok jelentik az egészségügyet és a politikusokat, médiát.

Kinn hó volt, mert arra figyeltem fel, hogy apró lyukak sorakoznak a hóban, közelebb mentem, s robotgép hangok ütötték meg a fülemet, előttem keletkeztek a lyukak, libasorban követték egymást. Az egész Tatárdombot behálózták az apró lyukak, tehát több robotgép is volt ott. Felemeltem a telefont, hogy telefonálok az Új Hírnöknek, jöjjenek ki megnézni, milyen lyukakkal van tele a környék, erre elment a hangom, remegni kezdtem erősen, a szívem nem bírt megtartani engem, mert Müller Péter nem engedett telefonálni. Többször próbálkoztam, majd csak elmondtam nagy nehezen a Hírnök magnójára , hogy mi van a környéken, azt mondták felvéve a telefont, hogy reggel kijönnek majd, már ekkor este volt.

Ezt követően bementem olvasni tovább a bibliájukat, ha abbahagytam, körbevett engem sötétség és hidegség. Odaléptem a kerti ablakhoz, egyszer csak elém lépett a hóban egy hatalmas lábnyom. Majdnem elájultam, mikor megláttam a Mácsay Pál-féle óriás lábnyomot a láthatatlanból láthatóba lépve a hóba elém, aki a világon a legérzékenyebbként megmaradt tisztának minden történés ellenére. Már akkor harmadik napja talán járt be a hátsó ablakon a sok elektromos szemmel rendelkező nagy fekete árnya a Hunnia börtönnek. Egyszer kiszaladtam az udvarra, amikor megállt velem szemben, Jézusom felkiáltással, ekkor a bolhahegyi csillag Ufója a Hunnia börtönnek felém pattant - innen a bolha név -, villámlással odaszegezett a földhöz. Kaptam tőlük a két lábamba,két kezembe parkinson-kóros csapást, mely mai napig megbénítja a két karomat és lábamat,nem tudom tartani a lábamat, annyira remeg. Kezeim használhatatlanok voltak teljesen.
Ültem a konyhában, olvastatták velem a bibliát, megjelent a plafonon Falusi Marianna arca, tik is lefogyhattok felkiáltása mellett kínzóimnak utalva a másik megjelent arcra, Friderikusz Sándoréra, amelyik 1971. óta hajtja rajtam Rákóczi téri hosszabbításként végre az elmeosztályával a sorsát, tetteit, főszerepét. Már 59 éves, nem lehet a jólétét elvenni tőle, sem a többiektől, sem visszaadni a megtörténteket semmivel.

Megjelent Somlyai pszichiáter szakállas feje, nem tudom, hogyan, a kórházban ismertem fel, nem értettem, hogy lehet. Már ekkor vártak rám, Vénusz kivégzés megrendezése miatt a kórházban.

A házat harmadik napja halálhidegség ölelte esténként, úgy éreztem, hogy egy űrhajó vesz körül, még a kályhában is kialudt a tűz egy pillanat alatt, amikor esténként megjöttek a kék földönkívüliek, mint Mácsay Pál népei. A kékek többezer éves Vénusz áldozók voltak, nem először tettek ilyet együtt a Hunnia börtönnel. Az álmosfüzet szerint, melyet szintén bezúztak, mint leplezését a két utcai világapokalipszisnek, az ikerház egy űrhajóban állt, én Amír kutyával szaladtam az alagsorban, keresve mindig a kijáratot.
Kékekkel voltak a karok, melyek robothangokat utánoztak, előzőleg Szibériában voltak a tik sem vagytok magyarok temetőbrigádjával Müllernek.

A fejem felett férgek voltak, a kályha felé hajolva, hullottak le a pondrók megégve a vaskályha tetejére, Hantos Ágnes kiválasztott Cerberus féregállat Rákóczi téri csapásai, felette a kivégzőgépük csattogott, bár az időrendet pontosan nem tudom,mert nem emlékszem csak kockákra, amennyit most leírok.

Vittem be a fát és a szenet, hatalmas súly nehezedett a kupára, nem bírtam felemelni. Menekültem otthonról Mucushoz, egyik kísértőmhöz, más ismerősöm nem volt a városban, mentem az utcán a retilülömmel kezemben, mely olyan nehéz volt, hogy nem bírtam vinni magammal. Hátamon hatalmas nyomás súlyt éreztem és halál hidegséget. Ez volt Lázár, a halál. Ők nem halnak meg, csak a testüket fedelik el, továbbra is itt maradnak a láthatatlanban és viszik el az áldozatokat.

Lefeküdtem az ágyba jógázni, ekkor befulladtam, mert előzőleg elégették a Zizi magazint, mert Szenes Andrea légyként lett megrajzolva, horkolva. Kaptam Mülleréktől ezért egy kígyót a torkomba, beleállt a hörgőimbe, mai napig fulladok erősen emiatt.

A gyerekek hazajöttek késő este, hörögtem, telefonáltak a mentőnek, be akartak vinni a gégészetre, de mondtam az egyébként is Ízisz játékos egyik mentősnek, hogy én jártam ambíció terápiára a Meliion főorvoshoz, oda vigyenek a megyei kórházba, erre bevittek a világ-könyvtár tulajdonosok II-es elméjének kivégzői közé, ahol Somlyai doktor fogadott, akinek nem kellett semmit mondanom, felismertem benne a szakállas arcot a falról. Mivel mindent tudtak,mi történt a családi házban, nem faggatott, egyszerűen beadott egy injekciót és többé nem tudtam magamról, befektetett az elfekvőbe Ízisz-Jézusként. Annyira emlékszem, hogy a Hunnia börtön elmebetege, mint pszichiáter kiktötte az anyja kezét éjszakára az ágyhoz. Ekkor eszembe jutott a nagyobbik lányom, akinek hat éves koráig volt kikötve a keze az emeletes ágyhoz, amit maga kötött ki éjszakára, így szokott le az ujjszopásról, melyre születésekor szokott rá kínzása között hasfájással Müllerék részéről.
Közben teltek a hónapok, a lányom járt be fürdetni, kaptam Melion mondata miatt a nyakamba renteteg gennygócot. Tűzkő Juditot már berendezte az elmeosztály pszichiáternek, készültek a börtönelme könyveinek ismétlésére a tik sem vagytok magyarok elmeosztályával.

Így lett vége a Rákóczi téri narancs lírai karám Istálló Vénusz kezdetével indult, Ízisz-Jézus ország beavatással folytatódó Földanya és Vénusz kivégzésnek, illetve a kínzás kezdetének, mert még ezt követte 1998. óta a felfoghatatlan. 2004-es végleges megsemmisítésemkor a II-es elmeosztály által már a borsodivánkai szociális elmeotthonba akart Tűzkő Judit szőke nemi kivégző pszichiáter saját sorsa 1995-től történő végrehajtása után beszállíttatni.

Ennyi volt az életem. Engem még soha senki nem szeretet, annak ellenére, hogy én voltam a szeretet és a szerelem Istennője mindenki szerint. A szeretet mindig csak ad, kedvességet, segítséget, bátorítást másoknak, maga nem tudja felfogni, mert még nem volt ilyen, hogy a szeretet és szerelem Istennője poremberek között éljen. Anyámat úgy rendezték be a Benkők apja hosszabbításaként, hogy engem ne szeressen, angyali, de nincsen szíve. Anyám iszonyatos sorsát 1983-ban kezdték rajtam végrehajtani az egész várossal, amit Sátoraljaújhely és Miskolc rendezett be közösen a miskolci Émász képviseletével a már meghalt Bertalan utca 4. szám alatti berendezésével. Éppen most építkeztek, elhunyt feltételezés szerint a 2 és 4 szám alatti két lakosa a sorsuk, tettük végrehajtása után agg korban a Vénusz áldozóknak, mely a 2 szám alatt kezdődött ismétlésben 1998-ban a narancs festmény alapján lírai karám teljes egészének tor-ünnepével, meg a cigánytelepével a Rákóczi térnek. Nagy a dicsősége a cigányságnak, hogy Istennnőt csonkítottak, gyaláztak. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: apokalipsziseket, hosszabbításában, cigánytelepükkel, hosszabbításként, sátoraljaújhely, nevetségesesnek, elmeosztályával, elmeosztályukra, cigánytelepével, megtörténteket, összeírogattak, láthatatlanból, beszállítottak, végrehajtottak, felfoghatatlan, földönkívüliek, csillaghullást, pszichiáternek, történelmeivel, berendezésével, beszállíttatni, láthatatlanban, képviseletével, kivégzéseikkel, elmeotthonban, egészségügyet, borsodivánkai, politikusokat, folytatásával, történelemről, felkiáltással, végrehajtotta, találkozásunk, analfabétákat, apokaliptikus, robothangokat, azóta Müllerék, miskolci narancs, svájci Finta, nagyobbik lányomat, világban apokalipsziseket, vatikáni börtönnel, áldott most, lírai karám, régi korok, cigánysággal együtt, egriek helyette, kurvák sorsaként, kertben Cseh, bibliájukban éppen, nemi szervét, göncziek bibliájának, Cseh Károlytól, Mácsay Pál, Janikovszky Évával, Finta Évával, Mácsay Pál Palik, Zoltán Erikát, Hofi Géza, Zoltán Erika, Cseh Károly, Végvári Ádám, Csepregi Éva, Kolcza Mária, Oszwald Marika Piroska, Szulák Andreáéban, Müller Péter, Mácsay Pál-féle, Falusi Marianna, Friderikusz Sándoréra, Megjelent Somlyai, Hantos Ágnes, Szenes Andrea, Kaptam Mülleréktől, Tűzkő Juditot, Istálló Vénusz, Tűzkő Judit,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Fehér gerbera  Naplemente  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Édes álom  A jó pásztor  Arany rondó  Rózsafüzér Szűz Mária Szent Sz...  Délutáni mosoly......  Megkérdezték az öreg Cholit.....  Komáromi János - Akkor majd......  Már a cica is.......  Arany rondó  Alvilági  Édes álom  Omnia mea mecum porto  Áldott Vasárnapot kívánok Mind...  Nyári kép  Talicska virágokkal  Nyári képek  Weöres Sándor: Barangolók  Hogyan készítsünk banánteát?  Facebookon kaptam  Talicska virágokkal  A legegészségesebb táplálékok(...  Muskátli.......  Egy nagyon szép kastély.....  Férjhez megyünk  Magányos ének, zengő, lázadó!  Kasza Béla – száz szeret...  Kellemes délutáni pihenést  Facebookon kaptam Krisztinátó...  Harmonia.......  A fecskék visszatértek.......  Pirosan libben  Facebookon kaptam  Áldott rózsánk  Az egyetlen  Szép estét kívánok kedves Láto...  Facebookon kaptam  Ki érti?  Nyári kép  Szerelmes asszony........  Szép estét kívánok kedves Láto...  Szép napot mindenkinek !.........  Szép mai napot !........  Kasza Béla – száz szeret...  Azt mondani  Annyira megihletett...  Facebookon kaptam  Nyárra forduló  Kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát!  Az én kutyám  Szép mai napot !........  Mondd  Nyárra forduló  A boldogság különös dolog  Szerelmes Tavasz  Váci Mihály - Pipacsok a búza...  Szép mai napot !........  Facebookon kaptam  Ki érti?  Szelíd varázsló  Természetbarát  Facebookon kaptam  Harmónia..........  Facebookon kaptam  Szerelmes asszony........  Ki érti?  Szép estét kívánok kedves Láto...  Facebookon kaptam  Ki vigasztalja a vigasztalót?  Szép virágok......  Rajki Miklós: Látni  A karma körbeér  Mindenki várja,  Konyhaművészet  Délutáni mosoly......  Facebookon kaptam  Szép estét kívánok ! Szegedről...  Facebookon kaptam  Látogatóimnak- szeretettel.......  A jó pásztor  Különleges receptek kamillára ...  Megkérdezték az öreg Cholit.....  Szép estét  Egy ebéddel kevesebb  Szép estét kedves látogatóimna...  Energianövelő táplálékok és it...  Harmónia..........  Szép estét kedves látogatóimna...  Tiz hasznos tanács pollenszezo...  Délutáni nassolás.....  Fehér gerbera  Legyőzhető a cukor utáni sóvár...  Az élet zajló tengerén . . . 
Bejegyzés Címkék
azóta Müllerék, miskolci narancs, svájci Finta, nagyobbik lányomat, világban apokalipsziseket, vatikáni börtönnel, áldott most, lírai karám, régi korok, cigánysággal együtt, egriek helyette, kurvák sorsaként, kertben Cseh, bibliájukban éppen, nemi szervét, göncziek bibliájának, ózdi cigánytelepükkel, bibliáját kilenc, apokaliptikus csapásoknak, végén tűzben, említettek főszerepével, estére emlékszem, alábbi módon, elmeotthonban elpusztulnék, többiek megértéséhez, egész Tatárdombot, apró lyukak, kerti ablakhoz, hatalmas lábnyom, láthatatlanból láthatóba, hóba elém, hátsó ablakon, bolhahegyi csillag, plafonon Falusi, másik megjelent, jólétét elvenni, megtörténteket semmivel, kórházban ismertem, házat harmadik, űrhajó vesz, pillanat alatt, kékek többezer, álmosfüzet szerint, űrhajóban állt, fejem felett, kályha felé, pondrók megégve, vaskályha tetejére, kivégzőgépük csattogott, időrendet pontosan, retilülömmel kezemben, testüket fedelik, ágyba jógázni, gyerekek hazajöttek, megyei kórházba, világ-könyvtár tulajdonosok, szakállas arcot, családi házban, elfekvőbe Ízisz-Jézusként, anyja kezét, nagyobbik lányom, emeletes ágyhoz, lányom járt, nyakamba renteteg, elmeosztály pszichiáternek, börtönelme könyveinek, kínzás kezdetének, borsodivánkai szociális, szerelem Istennője, szeretet mindig, egész várossal, miskolci Émász, narancs festmény, apokalipsziseket, hosszabbításában, cigánytelepükkel, hosszabbításként, sátoraljaújhely, nevetségesesnek, elmeosztályával, elmeosztályukra, cigánytelepével, megtörténteket, összeírogattak, láthatatlanból, beszállítottak, végrehajtottak, felfoghatatlan, földönkívüliek, csillaghullást, pszichiáternek, történelmeivel, berendezésével, beszállíttatni, láthatatlanban, képviseletével, kivégzéseikkel, elmeotthonban, egészségügyet, borsodivánkai, , ,
2021.05 2021. Június 2021.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 25 db bejegyzés
Összes: 6976 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 46
  • e Hét: 219
  • e Hónap: 4143
  • e Év: 58873
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.