Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Egyetlen nőgyógyász, aki nem ártott Borsodban
  2017-10-28 23:43:05, szombat
 
   
  1977-ben, október 7-én szültem meg olyan érzéssel, hogy meghalok a hatalmas fejű csillagmedvét, akit egy Benkő Isten hozott hozzám állítólag megszületni. Már ekkor Benkő Lajos angyal sorsát ismételték rajtam. Benkő azt hitte, hogy nálam jó helyen lesz, de a politika tudta ezt,mert nyakába medveként úttörő nyakkendőt tettek névadóján, majd a görög templomban keresztelték meg. Ez a valódi történelem. .Mohamed már másfél éves volt csillagmedve születésekor, akit hoztak a kommunisták hosszabbításként a Vörös Oroszlános kommunista koraikhoz azzal, hogy vezessem engem. Furcsa volt ez, hiszen születésekor műanyag punkcációs genyó ózdi három ágú homlokjeles kommunista kort kezdtek el együtt a többivel, gyalázatból emberré váló és tisztuló vaskoriakkal.

Szétrepedtem, érthetően, mai napig csodálkozom, hogyan tudtam szülni. A szülészorvosok megérnek egy regét. Dr. P. István lekvárnak nevezett és azt mondta, hogy úgy fekszem, mint egy kérdőjel, mikor jöttek az egyetemi hallgatókkal vizitelni. Elöl jött a fej, a főorvos, a végén a tanulók, együtt vették körbe az ágyat, felemelve rajtam a lepedőt,megmutatva, megnézve a nemi szervemet. Vágtázó halottkémekkel állították be ezeket a viziteket. Azt játszották, hogy hullákat vizsgálnak, így is foglalkoztak velem, egyedül az egész megyében, mint kiderült mások helyett.

Dr. P. Istvánhoz mentem vissza hat hét múlva kontrollra, mert nem lehetett választani, egyetlenként lett az Egészségházba téve. Egyszer electrocardiával égetett, engem letolt azzal, hogy szétrepedtem szüléslevezetése közben, még a vágás mellett, az a másik oldalra ment, lejáratott a rendelőben, különösen amiatt, hogy begyulladt bal mellem, amit összenyomogatott hatalmas kezével a kórházban még. Nem engedte szoptatni a gyereket azzal, hogy szülés után még nem jön meg a tej. Másnap felment a lázam, leráztam a lázmérőt, hogy a hentesektől haza menjek, jött osztálytársam apja sebészként, hozta a karcsai orvos hozzám, kaptam naponta vénásan injekciót. Emellett kinn mostam télen Karcsán az udvaron, húztam a kutat a vízből, s amikor kértem volt anyósomat, hogy segítsen, azt felelte, hogy ne játszd meg magad, fiam.

Egyszer dr. P. István, mikor már másfél órája ültem a rendelőben egyedül, s jött egy hegyközi parasztasszony, akinek mondam, hogy nem jött ki senki, az asszony bekopogott, bement, elmondta, hogy mit mondtam én, nagyhanggal kiabálva kijött a szülészorvos, hogy én hazug vagyok, mert az előbb nézett ki, nem volt ott senki.

Nem írom le a műtétjeiket, mert borzalmas volt, fájdalomcsillapító nélkül, a Titok nekem fenn van a köldököm alatt, onnan fordították az egész benső részemet altató nélkül először. Többször végrehajtották a küretet hipnózisban történő kommunista korok vezetése közben, végül már nem mentem el a kórházba, amikor a jó szomszéd szurkálta a hüvelyemet folyamatosan, hogy pecsételjek. Már ekkor csontritkulással jelentkezett a petefészek dugulással kezdődő klimaxx.

Januárban, mint írtam, már folyt a méhem, elméletben azóta már az sem lenne, s levágták volna a szomszéd és a cukrosok miatt a lábaimat, amiért tönkre is tették őket Müllerékkel, meg fel akarták dugni a csövet is, itt kiabálták a tíz emeletesből, hogy nekik fel volt, a nőgyógyászuk akarta javasolni,mivel azt mondtam, hogy nekem fáj a rákszűrös vizsgálat, annyira hatalmas feszítővel dolgoznak.

13 évig jártam méhszájfekéllyel dr. P. István nem megfelelő ellátása miatt, nem öltötte össze, tudta, hogy repedek is. Reggel és este tejsavval irritáltam, amihez vásároltam egy készüléket gumicsővel ellátva.

1990-ben ismerkedtem meg dr. H. Lászlóval, akitől tartottam, mert féltem mindenkitől, túl mogorvának láttam. Elvállalta az 1986-os támadásom óta tartó súlyos vérszegénység lerendezése után a plasztikai műtétet. Javaslatára vasbort ittam, ettől pár hónap alatt rendbejött a vérképem, műthetővé váltam. A műtét előtt számomra érthetetlenül elcsúfításuk végett leborotváltak engem, eltűnt a kislányos szemérmem egyik külső intim jele.
H. László megműtött, sikeres volt, kivágta a sérült méhszájat, melynek még a zárójelentése is eltűnt a lakásból,meg a szövettanja. A kórházakat ismétlésekor a tetteiknek felszámolták folyamatosan, nem tudni, mi történt a régi orvosi papírokkal, kartonokkal, mivel a Hunnia börtön rendezte be születésem előtt az orvosokat saját börtön orvosokkal, skizoprenekkel, készülve a jövőre, szabad Magyarországra, miután engem megöltek, mint utolsó magyarként megáldozottat. Kíséretem szörnyű volt már ekkor, a világ ura, szabadköműves, rózsakeresztes, ózdi feketemágusok cigánytelepe, amik megírták a Kelet könyveket Ízisz áldozóimként az űrpusztító helyett, csatlakozott hozzájuk az amerikai teremtő, Bermudások népe, spiritiszták Müllerékkel, Bestia, amelyik Moldován Nóra szabadköműves helyett támadott meg 1986-ban, melyet együttesben is beállítottak, ő volt száz éve talán a spriritiszta béka-pápa, aki állítólag a Nyugat sorozat apokalipszisét jelentő Adyt kínozta Eötvöst olvastatva vele.

H. László, amikor először meglátott, felkiáltott, hogy mit keresek ebben a városban. Néma voltam, 1986. óta nem tudtam beszélni, hiszen sokan vittek, így kellett volna Mohamednek vezetni engem kurvák és szőkék, valamennyi miskolci névtár folyamatosan történő ismétlése közben, támadva betegségük miatt már.

Miután az orvos megműtött, kiszedték a szépen készített fogak miatt az egyik fogamat ötszáz forintos árukon, ami az ózdiak D betűjét jelentette berendezésük kezdete óta. Meglátott az orvos úgy, felkiáltott ismét, hogy Kati magának hiányzik foga? Ismét csak néztem rá hipnózisos, hatalmas zöld szemekkel, amit nyilván nem tudott mire vélni, nem tudtam megmagyarázni, mi történt a fogaimmal.

Ilyen előzménye volt az egyik nekem nem ártó orvos rémtettekkel állandóan ismételt gyógyításának.

1995-ben már Dr. Melion József miatt támadtak meg, egyetlen tiszta hang volt nekem berendezve, amit tudhattak, mert idehozták Pestről az utolsó bibliai apokalipszishez, Mária jungista vallásával. Utolsó,mert senki nem élte túl a bibliai csapásokon kívül a világ folyamatosan történő pusztítását, születésem óta az utolsó emberek és jóemberek sem, mert a róka szereplőjük sorsaként mindenkit megöltek, aki tisztelt és szeretett engem.
Melionnal az egyik cserép szerint a Misztikus titkok Annás történelmet kezdték el, együtt a pusztítók nap és holdjeles áldozásával, mely szerint ő volt a pusztítók helyett beállítva, én Íziszként, így gyilkolt tovább a pszichiátria a pestiekkel együtt, amik berendezték számomra Túri Ferenc osztályát.
Melion szavai miatt kaptam a nyakamba a világ ura kígyójára a rengeteg gennyes gócot, meg miatta akart Tűzkő Judit szőke nemi csapásként saját sorsát végrehajtva, meg a Hunnia könyveket az elmebetegeivel a borsodivánkai elmeotthonba zárni, hogy elpusztuljak a kommunista kivégzők között.
Meliont is megtámadták, úgy jöttem haza onnan, hogy ülni sem tudott a széken, szeméből egy könnycsepp indult el, éppen a Johanna a farkaskutya jehova mesét játszották el, hogy egyetlen emberi könny a zálogom, hogy kutyából emberré váljak. Utána kezdték a Száműzött Nap daljátékomat, talákozva a rókákkal, farkasokkal, turulmadárral, Varjú nevekkel, mivel a varjú népét elégették, mint világ-könyvtár megíróit. Én lettem a kislány, születési kezdet ismét, Melion mesélte, hogy a kislány megy az erdőbe, találkozik a rókával, farkassal, turulmadárral, mindhárman megszeretik, ekkor jön a kígyó, ő is megszereti, a kislány elárulja, hol vannak a többiek, a kígyó mindhármat megöli. Erdős névvel kezdték ezt születésemkor Oszwald Marika Piroska helyett rajtam végrehajtva.
A farkas egyikének jelentkezésekor már a cigányok Rákóczi tere körbe tekeredve rajtam fertelmet hajtott végre, míg Pavlyás meg nem jött, meg nem ölte, gyalázott 1995. óta állandóan. A farkas nem tudni, mikor érezte, amikor ki akart kezdeni velem segítség helyett, miért nem vette le?

Melion közölte, hogy írassak fogamzásgátlót, amin meglepődtem, hiszen senkim nem volt. Mivel hipnózisban voltam, mindent teljesítve, amit mondtak, felírattam, de tetettem be a Szent László tüdőgondozóban, amit gyorsan felszámoltak spirált, amit az orvos beledöfött dr. H. László által megműtött méhszájba.

Már ekkor Túri Ferenc azt mondhatta, hogy én skizopren vagyok, mivel maga rendezte be feketemágusokkal az osztályt a fogadásomra, vagy azt, hogy kurva vagyok, mert mentem H. Lászlóhoz levetetni a spirált, különös találkozás folytán.

Sokáig vártam a vasgyári szülészeten, míg megjött a nővér, aki nem tudott magáról. Megjött dr. H. László, még talán elmondtam, hogy spirált kell levenni, aminek a kivételénél csóválta a fejét és mérges volt, majd mutatta a nővért, hogy nincs magánál, nem volt képes megírni a papírokat, csak ült és nézett maga elé. Így jártam orvosokhoz Miskolcon.
Vittem egy cserepet H. Lászlónak, mert én voltam rima Jeruzsálem már Lázár és T. Asztalos Ildikó helyett és népük helyett ismétlésben, lesz nektek rima Jeruzsálem későbbi kiabálása szerint Mülleréknek, engem áldoztak meg az egész bibliai stáb helyett, vagyis adtam a cserepeimet a szeretőimnek ajándékba, majd szétberhelték a házat, később felrobbantották az Ikertornyos náci-Rákóczi téri nemi koalacíciós Iker tornyos ház felét. Másik fele az Időjelek világvégét megadó stábját jelentette összekötött lábú ikerpárral, vagyis Bodor űrpusztító útvonalát együtt a római egyházas ufósokkal.

dr. H. Lászlónak azzal adtam át a cserepet, hogy nem tudom, mivel festettem meg, misztika, mágia, vagy ezoterika. Nézett rám, néztem a szemeimet, majd közölte, hogy igaza van Túri Ferenc hatalmas gazdagsággal mai napig terápiásan rendelő börtön pszichiáternek.

Később sem nyugodtak bele abba, hogy dr. H. László megműtött engem, azt mondta, mit keresek ebben a városban, itt tönkre fogok menni, meg meglepődött azon, hogy hiányzik fogam, mert Miskolc közölte egyszerűen koldulásom idején, hogy nem vagyok különb, mint a többi lakó, nem jár nekem más bánásmód.

A Tatárdombi ikerházban még szétdarabolhatták a gumicsövét ripityára az öblítő tartálynak, amivel kezeltem tejsavas irritálással 13 évig a méhszájfekélyt. Müller sátánistája Vass Tibor könyveit hajtotta végre, amelyik az Új Bekezdéssel folytatta a Keletes elmeosztály Vénusz áldozását az ózdi cigánytelepével. Hasfalamba hasogató sövénysöpredéknek írta le Vass az egyik idegenhagú Évás könyvben - 2001-ben jártak itt - kommunista vezért, ekkor egyszerűen beletaposott a méhembe.
Másnap mentem dr. H. Lászlóhoz vérzéssel, már erre egyáltalán nem emlékszem, mi játszódott le köztünk.

Minden orvost megöltek, aki nem bántott, ismételték folyamatosan gyalázattal, hatalmas hipnózisban a történteket. Dr.. Sz. Lászlót azért ölték meg tíz évig tartó haldoklással, mert megadta a tiszteletet két évig, ő írta fel mindig nekem a tejsavat, majd meghurcoltak előtte. Eltüntették bizonyítékként, mert elvittem hozzá Mohamedet, mint pszichológushoz, így is rendelt, aki ellenkezett már velem, már nem tisztelt és szeretett sziklai Isten népe helyett, közölte velem, hogy legyünk olyanok, mint a barátnők. A szomszéd Bodorék sorsát hajtották végre rajtam és a szülészorvoson is. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: összenyomogatott, méhszájfekéllyel, hosszabbításként, szüléslevezetése, feketemágusokkal, csontritkulással, electrocardiával, apokalipszishez, pszichológushoz, jelentkezésekor, cigánytelepével, felrobbantották, rózsakeresztes, skizoprenekkel, pszichiáternek, magyarországra, parasztasszony, tüdőgondozóban, végrehajtották, bizonyítékként, méhszájfekélyt, apokalipszisét, szülészorvoson, szülészorvosok, halottkémekkel, fogamzásgátlót, elmebetegeivel, szabadköműves, gyógyításának, megmagyarázni, feketemágusok, megáldozottat, osztálytársam, zárójelentése, turulmadárral, egészségházba, hatalmas fejű, politika tudta, görög templomban, valódi történelem, kommunisták hosszabbításként, szülészorvosok megérnek, egyetemi hallgatókkal, nemi szervemet, egész megyében, vágás mellett, gyereket azzal, hentesektől haza, karcsai orvos, rendelőben egyedül, hegyközi parasztasszony, asszony bekopogott, Benkő Isten, Benkő Lajos, Vörös Oroszlános, Moldován Nóra, Melion József, Túri Ferenc, Tűzkő Judit, Száműzött Nap, Oszwald Marika Piroska, Szent László, Asztalos Ildikó, Vass Tibor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Egészségünkre  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Gyurkovics Tibor: Minden levél  Mai harmónia kártyám  Világító torony  Facebookon kaptam  Szép estét kívánok kedves Láto...  Png virág  Facebookon kaptam Krisztinától  A szeretettől  Nyári kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  A karma körbeér  Jó éjt !  Nagyon szép.......  Maszk szerkesztéshez  Facebookon kaptam  Világító torony  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Áthidaló megol...  Magányos ének, zengő, lázadó!  Se veled, se nélküled.......  Facebookon kaptam  Nagyon szép.......  Nő napernyővel  Káprázatos virág illat  Facebookon kaptam  Meseszép rózsa  Legyőzhető a cukor utáni sóvár...  Áldott rózsánk  Facebookon kaptam  Különleges receptek kamillára ...  Kutya rózsával  Mindenki várja,  Mai napi mosoly.....  Facebookon kaptam  Mért van az hogy , ha egysz...  Facebookon kaptam  Nagyon szép.......  Facebookon kaptam  Gondolataim . . .  A bűnre nincs semmilyen elfoga...  Facebookon kaptam  Kitalálósak  Ha véletlen találkozunk  Harmonia.......  Szép estét kedves látogatóimna...  Áldott pénteki napot kívánok M...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Különleges receptek kamillára ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam  Kellemes kávézást  A bűnre nincs semmilyen elfoga...  Egészségünkre  Facebookon kaptam  Mért van az hogy , ha egysz...  Pozsony  Kislány cicával  Harmonia.......  Arany rondó  Facebookon kaptam  Ha véletlen találkozunk  Könyvelés  Cica virágokkal  Rózsaszin rózsa  Nem túl hosszú?  Gyurkovics Tibor: Minden levél  Facebookon kaptam  Mért van az hogy , ha egysz...  Azt mondani  Világító torony  Szép estét kedves látogatóimna...  Ne megváltoztatni  Jó éjt !  Facebookon kaptam  Közmondások  Facebookon kaptam  Különleges receptek kamillára ...  Azt mondani  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon szép.......  Nagyon szép.......  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon szép.......  A szív  Könyvelés  Hányszor foglyul ejt  Nagyon szép.......  Jó éjszakát!  Nyári kép 
Bejegyzés Címkék
hatalmas fejű, politika tudta, görög templomban, valódi történelem, kommunisták hosszabbításként, szülészorvosok megérnek, egyetemi hallgatókkal, nemi szervemet, egész megyében, vágás mellett, gyereket azzal, hentesektől haza, karcsai orvos, rendelőben egyedül, hegyközi parasztasszony, asszony bekopogott, előbb nézett, köldököm alatt, egész benső, küretet hipnózisban, hüvelyemet folyamatosan, petefészek dugulással, cukrosok miatt, nőgyógyászuk akarta, rákszűrös vizsgálat, készüléket gumicsővel, 1986-os támadásom, plasztikai műtétet, műtét előtt, kislányos szemérmem, sérült méhszájat, kórházakat ismétlésekor, tetteiknek felszámolták, régi orvosi, orvosokat saját, űrpusztító helyett, amerikai teremtő, spriritiszta béka-pápa, orvos megműtött, szépen készített, egyik fogamat, egyik nekem, utolsó bibliai, bibliai csapásokon, világ folyamatosan, utolsó emberek, róka szereplőjük, egyik cserép, pusztítók helyett, pestiekkel együtt, rengeteg gennyes, borsodivánkai elmeotthonba, kommunista kivégzők, könnycsepp indult, farkaskutya jehova, varjú népét, kislány megy, kislány elárulja, kígyó mindhármat, farkas egyikének, cigányok Rákóczi, orvos beledöfött, vasgyári szülészeten, kivételénél csóválta, egész bibliai, szeretőimnek ajándékba, római egyházas, többi lakó, gumicsövét ripityára, öblítő tartálynak, ózdi cigánytelepével, egyik idegenhagú, szomszéd Bodorék, összenyomogatott, méhszájfekéllyel, hosszabbításként, szüléslevezetése, feketemágusokkal, csontritkulással, electrocardiával, apokalipszishez, pszichológushoz, jelentkezésekor, cigánytelepével, felrobbantották, rózsakeresztes, skizoprenekkel, pszichiáternek, magyarországra, parasztasszony, tüdőgondozóban, végrehajtották, bizonyítékként, méhszájfekélyt, apokalipszisét, szülészorvoson, szülészorvosok, halottkémekkel, fogamzásgátlót, elmebetegeivel, szabadköműves, , ,
2021.05 2021. Június 2021.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 7 db bejegyzés
e év: 24 db bejegyzés
Összes: 6975 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 44
  • e Hét: 44
  • e Hónap: 3968
  • e Év: 58698
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.