Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nincsen semmi különös
  2017-11-28 20:28:14, kedd
 
   
 

Várok, a képzelt csoda..., mely az év elején ért egy pillanatra szinte, míg fel nem ébredtem arra, hogy térjek magamhoz, véget ért azt követően hamar. Egy hónapig nem voltam magamnál, azt hiszem, épp csak tisztálkodtam, de még fogat sem mostam talán, ráégett a feketemágia és a nikotin. Iszonyatosan néz ki, a Hunnia börtön fogorvosi áldozói elítélnek, olyan cikkeket közölnek, hogy a fogaim hiánya egyet jelent a tisztálkodás, korábbi fogmosás hiányával, hogy eltüntessék a nyomait is a pusztító árnyékok megszületésének a Rákóczi téri vasnépnél, azzal a kezdetével a támadásunknak, hogy elviszi a pusztító csemete a tériek fogait. Ez a Rákóczi tér kiteszi szerintem a népesség tíz százalékát, mármint a pusztító csemeték anyjai. A többi mutogatja a médiában szép fogsorát. 1997-ben a megyei kórházban patológiákat tettek végig a fogaimba, amiket Marofka Eszter engem leskizoprenező pszichiáterük akart kivizsgáltatni, csak nem értettem, mik vannak a fogaimba betokozódva. 1995-ben a Hunnia börtön média bemutatóval, felkiáltással egybekötve ismételten ínyevő baktériummal dobott meg engem, ismételve Gór Nagy Mária testet lebontó rémtettét, végig Benkő Lajos általuk utolsó finn-ugorként hozott sorsát hajtották végre, az anyámét és az ő anyjáét, annak ellenére, hogy a határokat a vasnép a Hunnia börtönnel apa családja miatt, likvidálásunk végett árjaként, utolsó németként zárta le, magyar nyelvi, zenei és mindenféle csapást felvonultatva ellenünk. Ebben a közös családi gyalázásban az összes felvett nevű Kakas jelentéssel bíró zsidó, Hunnia börtön leszbije, perverze, mint a legutóbbi amerikai magát apucinak hívató részt vett, a szlovákai Rákóczi téri már kiépített egykori trianoni halottak helyére vitt elmeosztályával a szlovákai magyaroknak, az összes Tóthtal együtt, amelyeket Müller Péter Tóth atyafiak néven fogott össze, támadott meg minket miattuk folyamatosan.

Az elmebetegek tettei nem kiszámíthatóak, nem félnek semmitől, így tisztították sátánkának nevezve az őskígyót is - iszonyatot és fertelmet hajtva végre - a pusztítókkal együtt, melyek meglétét okkal tagadja a Hunnia börtön nép, hiszen ezt már elmebetegségként hozták létre a saját pszichiátriájukon annak ellenére, hogy maguk minden szerepet végrehajtottak saját elmebetegeikkel, saját sorsukat, könyveiket, saját kíséretükkel, melyek minden kívánságukat teljesítik.
Amiket rajtunk végrehajtottak, gyalázásával együtt a perverzeknek mind elmebetegség, azzal együtt, hogy minket annyira tökéletesnek gondoltak, hogy minden fogyatékosságuk miatt engem megtámadtak folyamatosan, megállás nélkül a Rákóczi terükkel.

A tériek valamiért félnek az iszlámtól, főleg attól, hogy meggyalázzák a barbikat, mint szőkéket, melyek miatt az értelmiség legyőzést kitalálták, fejemet megtámadva azzal, hogy addig nézek ki valahogy, míg meg nem mukkanok. A tériek Gábor Zsazsával kezdték letakarva Európát lepedővel születésem előtt jóval, hogy meggyaláznak mindenkit, ezek a szőkéiket jelentették elméletben, akiket tisztességes életre kényszerítettek támadva folyamatosan gondolkozási nehézségük miatt.

A kakas frizurás, egykori reformátusi templommal kezdődő család csúfolást tor ünnepével a Hunnia börtön könyveket rajtam végrehajtó cigányságának nem értem, mivel el lehetett volna mondani, hogy romániai a kakasnév megfelelő elmeosztály családja, az is volt mindig.
Nem értem egész Kelet és a cigányság emberré nemesítését az utolsó árja család megáldozásával. Most jöttek meg a vasfüggönyös nemi csapások rokonságával politikai képviseletekkel, hatalmas a vasperverz népe Miskolcnak a világ minden füves kommunista országában.
Kína már régen bejött, lótuszláb kezdetével emelkedve a maffiájával, de a kínai tea a hatvanas évek elején volt divatban, akkor járt itt a Hunnia börtön.

Skizopren most lettem február óta, amióta megjöttek a kékek, meg a csillagrend tagjai, köztük az, aki a férjemnek adta ki magát. Én még álomvilágban voltam, elhittem, hogy vége van és boldog leszek, mára kijózanodtam annyira, hogy felfogjam, senki nem segít, nincsenek csodák a világban, visszaemlékezve arra,amit velem műveltek, hogy naponta reggel hatig visszakapom a fogamat, csak át kell mennem a vízen, a rengeteg hazugságra, egymás után történő leleplezésére minden történésnek.
Sokan vagyunk most egy szívben. Mindenki a szívemre volt kíváncsi februárban, mert a szívem egyedül, ami feltámadva megmaradt, s olyan, mint a törvény. Én cseppet sem változtam többmillió éven keresztül, csak alázatos és szolgáló lettem, torzult a személyiségem a meggyalázásommal. Én férfit nem ismertem soha, az volt a jóslatom a megmaradt írások szerint is, hogy akkor kell megszületnem, amikor egyetlen férfi sem marad a világon.

Míg a haszontalan dolgokat naponta többmillióan olvassák, az én segítségkérő és leplező írásaimra, bár kicsit összefüggéstelen volt, mert semmit sem értettem szinte, meg velem iszonyatok történtek a világ fejedelmei által a tizenöt millió magyar nevű Hunnia börtön nem volt kíváncsi egyáltalán, annak ellenére nem, hogy miattunk zárták le a határokat, mert itt lakom a vasfüggönyösök központjában.
Az övék az összes leszbije, buzija, fertelme, perverze a világnak, a II-es elmeosztályának a névtárát kell összeírni Miskolcnak, nemcsak azért, mert helyettük engem gyalázták éveken keresztül. Nincs penitenciája a Rákóczi térnek.

Azt kell felfogni, hogy a vasnép Miskolcot jelenti, minden lakója az elmentekkel együtt egy-egy könyvét a világ-könyvtárnak a falvakba vitt elmebetegekkel együtt.

1989-ben a Rákóczi tere a már háromgyerekes családból áldozásommal tanult Orsósnak felállt kormányra narancs színében a lírai karámoknak, én Földanya voltam náluk a megfestett bizonyíték szerint, együtt Heródes világ gazdag zsidóival, kék csillagos népével a sátánnak, genyó háromágú homlokjelével Ilikének, aki többszáz éve a legszebb a világon, így vártak engem.
A vasfüggönyös vas Rákóczi tér rendszerváltást hirdetett, kivitette saját orosz hadseregét, majd az Unióval folytatta a jövő építést, mely szintén sajátja, Pszichografológia alapján került berendezésre Weöres Sándorék távol-keleti szörnyeinek elméleteivel, köztük a cigányság és egész Kelet emberré nemesítésével egyetlen nagy közös áldozásommal, már koncerteket rendező Rákóczi téri zenészeivel, köztük Nagy Feróval együtt ünnepeltek, amelyiknek szíve van, mert kimondta, hogy Csepregi Éva gyalázata miatt támadtak meg engem. A többi főnixes feketemágus zenész, költő, avantgard, szűrrealista, futurista ... mélyen hallgat a megáldozásomról.

Megpróbálom elütni az időt, az egyik fórumos tag ígérte, hogy letöltöm az Avril programot, segít furulyához és gitárhoz zenét szerkeszteni, mivel én nem tanulhattam nyelveket, még a szabadköműves világtestvériség eszperantóját sem, mert a sorsukat rajtam hajtották végre Rókaként születésem óta, közös áldozásukban, azzal, hogy mindenkinek meg kell halnia, aki engem szeret, vagy tisztel. Boldogan újságoltam levélben a fórumtagnak, hogy megvan a program, várom a segítségét, de átnéz rajtam azóta, amióta leírtam, hogy mit jelent az élet játék. A másik fórum tag kiment röhögni azon állandó gazdagságával, utazgatásaival kapcsolatos dicsekvései közepette, hogy mindenki maga tehet a nyomoráról és nevetséges, ha valaki eszme, vagy nem megalázkodó becsületessége miatt került kiszolgáltatott helyzetbe.

Játszanak, hiszen ha írtam valahová, kisbetűvel írták le a nevemet is, katyvasznak nevezve, amit írok, annak ellenére, hogy egyedül nekem nem volt közöm a skizopren 1956-osok világ-könyvtárához, egyedül nekem nem volt kíséretem és segítségem. Tagadják, hogy a rózsakeresztesek, edomita és többi ószövetségi nép, szabadköművesek és a többi rend az ózdiak 666 népével, melynek fenevadja mindezt végrehajtotta kinn jár űrhajóval az égben. Mivel valamennyien itt illetékesek, el kell könyvelnünk, hogy az egykori eltűnt barokk kori Talan kommunista népével együtt nincs a világon másutt földönkívüli népcsoport. Még azon gyengék kedvéért is ezt állítom, amelyek földrészeket választottak széjjel, olvasztották az Északi sark jégvidékét, megtámadták az állatokat, köztük a háziállatokat is, hiszen a vatikáni Hunnia börtöné a világ összes többezer éve felhalmozott baktérium fegyvere.

Tehát nincsenek valóban földönkívüliek, valamennyien a Hunnia börtön bibliai népét jelentik. Büszkék lehetnek mindarra a nagyon fontos munkára, amivel eddig foglalkoztak. Fontos volt a kétszarvú hamis prófétájának a 666-nak a vallási ébredés G. Maczó Ágnes helyetti hintás kislányként történő megáldozásommal, valamennyi vallás Jézusa helyetti feszületemmel a Rózsák névtára alapján, Bibliás föld létrehozásával. Ez állandó koncentrálást igénylő munka lehetett neki és a többi világot eljáró apokaliptikus csapásnak, mikor melyik következik, állandóan figyelve, hogy betöltsék azt, amire létrehozták őket, hiszen ezt akarja a skizopren elmeosztály elmondani az áldozásommal könyveik szerepeiben, hogy ők lényegében, ahogyan be is rendezték a könyvek szerepjátékosainak elesettjeit, vétlen áldozatok voltak, nem tehetnek arról sem, hogy maguk skizoprenek, ezt kell egyedül kivizsgálni, hogyan lehet meggyógyulni belőle nekik és a többi karmikus csapásnak.

Nem történt semmi, csak átnéznek rajtam és várakozom, nem engedve engem kijózanodni teljesen, hogy ne lássam meg, hogyan vagyok eltorzulva. Már a hangomat visszahallgattam, feketemágiával vette el Müller Péter 2004-ben végleg, nem tudom, lehet-e rajta segíteni, ugyanúgy, mint a szétpüfölt lábaimon, kicsavart testrészeimen, meg az emésztésemen, mert felborult minden, amióta Müller és a megyei kórház Tűzkő Judit népével kiviháncolta a fogaimat.

Fontos politikával foglalkoznak a férfiak, mármint férfinak kinézőek, mert születési jóslatom szerint nincsenek férfiak a világban. Izmusokat tanultak meg, elméleteket képviselnek aszerint, milyen dolguk van, hová tartoznak, meg urizálnak zseniségeikkel, mint amik a skizopren könyvtulajdonosokként túlélték a meggyalázott családomat.

1966-ban adta rám anyám a kurvájuk használt eper jeles ruháját, amelyiktől kaptam a nyelven alá a nyelvem állandó mozgatóját, úgy haltam volna meg, annyira maradt volna belőlem ufók sorsát rajtam ismételve Tűzkő Judit elmeosztálya által, mint az Ufók az űrben, mindenem lebomlása után egy mozgó nyelv. Az illetőt már megműtötték a nyelvére, nyelvcsontját kivágták, a nyelvem mozgatója a nyakamban van végig, ettől dagadt ki a toka formám. Nem lehet kivenni,mert akkor alul kiesnek a végig csattant állapotban lévő megmaradt fogaim.

A nyelvi csapásom baráti körének egyik tagja a vízszerelő, akinek a telefonszámát Máriától titokban kaptam meg, elnézve hosszú évekig, hogy fizettem a többezer forintos kiszállási díjait a miskolci könyvtulajdonosoknak. Első alkalommal megsértett, a fregolin felszerelésekor, szexuális megjegyzést tett a lányomra. Aztán bejelöltük egymást ismerősnek, mostanáig türtőztette magát olvasva az írásaimat. Legutóbb utaztam vele megkérve, hogy a nyomtatót segítsen beszállítani a patronos boltba. Végig káromkodott alpári nyelven az én pénzemért, majd közölte visszafelé, hogy a nők között nincsen különbség, mindegyik egyforma, mindegyiket meg lehet kapni. Még megkíséreltem mondani, hogy én különbséget teszek a jó férfiak és nők között, de ok nélkül célozgatva csúfolódott. Nincs kedvem megkérni a konyhaajtó átcserélésére még egy úttal, kiválasztani az alapanyagot. Én ilyenkor régebben lezártam a további kapcsolatot, nem az én világom, de itt az egész ország ilyen.

Az első eper jeles ócska kurvájuk ruháját követte 1978-ban mostohaapám és anyám közös gyerekének áldozásakor egy ötszáz forintos fehér plisszéruha, majd egy csere szoknya 1985-ben, egy csodálatos szövetű keki hosszú szoknyát kunyerált el tőlem Szabó Pistike párttitkár három gyerekes Hornyák felesége, születésem óta engem áldozók Révész utcájába berendezve, azóta ismételték a sorsukat és könyveiket rajtam, gyerekeik értelmiségek lettek. Szabó István, az Elzett volt párttitkáraként szabadságot vett ki arra az időre, amikor engem munkanélkülire küldenek kicsinálásom ideje alatt a nemi perverzek üzemében.
1995-ben vettem egy szürke használt ruhát, majd egy sötétkék kötöttet, amit szégyelltem, mert olyan érzésem volt, mintha valamilyen halálos csapdába léptem volna. Nem tudtam, hogy ezek a ruhák a Holtak koporsóját jelentik valóságban, mert halottak neveit viselik a volt tulajdonosaik, mint az angol és a skót nők és férfiak.

A vadállatokról ejtenék még szót, mert egyszerre kell mindent lerendezni, hogy egymás ellen voltak létrehozva, ezért párat el kell helyezni minden országban több állatkertben, a jövőnek, de a többi vérengzőt fel kell majd számolni, mint a sátánisták kígyóit a dzsungelekben. Ugyanúgy likvidálni kell a Hunnia börtön vérengző kutyáit is, melyeket a Jehova kutyák ellen hoztak létre.

2017. november 28. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elmebetegségként, meggyalázásommal, összefüggéstelen, rózsakeresztesek, világtestvériség, visszahallgattam, felszerelésekor, szabadköművesek, visszaemlékezve, képviseletekkel, elmeosztályának, elmebetegeikkel, megáldozásomról, rendszerváltást, elmeosztályával, kiszolgáltatott, megáldozásommal, megszületésének, kényszerítettek, fogyatékosságuk, párttitkáraként, feketemágiával, végrehajtottak, elmebetegekkel, vasfüggönyösök, utazgatásaival, létrehozásával, földönkívüliek, kivizsgáltatni, leskizoprenező, becsületessége, kiszámíthatóak, zseniségeikkel, megáldozásával, munkanélkülire, szabadköműves, képzelt csoda, pillanatra szinte, fogaim hiánya, pusztító árnyékok, pusztító csemete, tériek fogait, pusztító csemeték, többi mutogatja, médiában szép, megyei kórházban, fogaimba betokozódva, közös családi, összes felvett, legutóbbi amerikai, szlovákai Rákóczi, szlovákai magyaroknak, Marofka Eszter, Nagy Mária, Benkő Lajos, Müller Péter Tóth, Gábor Zsazsával, Weöres Sándorék, Nagy Feróval, Csepregi Éva, Maczó Ágnes, Müller Péter, Tűzkő Judit, Szabó Pistike, Szabó István,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Vörös rózsák  Gondolatok nő és férfi viszony...  Jó éjszakát!  Nyári képek  Egy bizonyos határt...  Kellemes napot  Azurit és malahit  Én befejeztem  Pipacs csokor az ajtón  Kislány  Facebookon kaptam  Szép estét  Kellemes nyári napot  Png nap  Nyári kép  Azurit és malahit  Facebookon kaptam  Amikor nincs pénzed......  Amikor nincs pénzed......  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Png virág  Egy ebéddel kevesebb  Facebookon kaptam  Lufik  Facebookon kaptam  Omnia mea mecum porto  Png virág  Boldog születésnapot a ma ünne...  Vörös rózsák  Zápor dal  Png kutya  Riasztó.......  Napsütés,... zivatar,...szél  Talicska virágokkal  Zöld vivianit  Mondd  Korhatár nélkül  Facebookon kaptam Cs ildikótó...  Fülöp szigetek.......  Látogatóimnak- szeretettel.......  Szűrke cica  Sírva, dalolva  Szélmalomharc a Bakonyban (gyö...  Megkérdezték az öreg Cholit.....  Társkereső hirdetés  Valamikor régen  Png virág  Lila virágok  Frissítő délutánra  Facebookon kaptam  Kellemes napot  Egy ebéddel kevesebb  Esti kép  Facebookon kaptam  Korhatár nélkül  Facebookon kaptam  Vashiány.......  Szép estét kívánok ! Szegedről...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rózsa pillangóval  Talicska virágokkal  Facebookon kaptam  Vashiány.......  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Topáz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vörös rózsa  Már a cica is.......  Facebookon kaptam  Lufik  Vashiány.......  Kedvemre simogat a nyári naps...  Nyári kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Wulfenit ásvány  Örülnünk kellene..  Kedvemre simogat a nyári naps...  Öntöző kanna  Flavonoidokban gazdag étkek  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Riasztó.......  Jó éjszakát!  Facebookon kaptam  Pokoli hónap van mögöttük: A f...  Nyári képek  255 az új fertőzött, elhunyt ...  Soha ne becsüld alá  Facebookon kaptam  Megkérdezték az öreg Cholit.....  Gondolatok nő és férfi viszony...  Ki érti?  Nyári kép  Zápor dal 
Bejegyzés Címkék
képzelt csoda, pillanatra szinte, fogaim hiánya, pusztító árnyékok, pusztító csemete, tériek fogait, pusztító csemeték, többi mutogatja, médiában szép, megyei kórházban, fogaimba betokozódva, közös családi, összes felvett, legutóbbi amerikai, szlovákai Rákóczi, szlovákai magyaroknak, összes Tóthtal, elmebetegek tettei, pusztítókkal együtt, saját pszichiátriájukon, perverzeknek mind, tériek valamiért, értelmiség legyőzést, tériek Gábor, szőkéiket jelentették, kakas frizurás, kakasnév megfelelő, cigányság emberré, utolsó árja, vasfüggönyös nemi, vasperverz népe, világ minden, hatvanas évek, csillagrend tagjai, férjemnek adta, rengeteg hazugságra, szívemre volt, szívem egyedül, megmaradt írások, haszontalan dolgokat, világ fejedelmei, tizenöt millió, vasfüggönyösök központjában, összes leszbije, névtárát kell, vasnép Miskolcot, elmentekkel együtt, falvakba vitt, lírai karámoknak, megfestett bizonyíték, jövő építést, többi főnixes, egyik fórumos, szabadköműves világtestvériség, sorsukat rajtam, élet játék, másik fórum, skizopren 1956-osok, többi rend, egykori eltűnt, világon másutt, vatikáni Hunnia, világ összes, nagyon fontos, kétszarvú hamis, vallási ébredés, többi világot, skizopren elmeosztály, áldozásommal könyveik, többi karmikus, hangomat visszahallgattam, szétpüfölt lábaimon, megyei kórház, meggyalázott családomat, kurvájuk használt, nyelvem állandó, mozgó nyelv, nyelvem mozgatója, toka formám, végig csattant, nyelvi csapásom, telefonszámát Máriától, többezer forintos, fregolin felszerelésekor, nyomtatót segítsen, patronos boltba, konyhaajtó átcserélésére, további kapcsolatot, egész ország, első eper, ötszáz forintos, csere szoknya, csodálatos szövetű, nemi perverzek, szürke használt, sötétkék kötöttet, volt tulajdonosaik, vadállatokról ejtenék, többi vérengzőt, sátánisták kígyóit, elmebetegségként, , ,
2021.05 2021. Június 2021.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 25 db bejegyzés
Összes: 6976 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 87
  • e Hét: 1043
  • e Hónap: 7038
  • e Év: 61768
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.