Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
H.Kohut Katalin: Meghalni lenne jó, hogyan lehetséges?
  2018-01-14 16:41:19, vasárnap
 
   
  2016. januárjában, vagy 2015 szeptemberében jöttek meg állítólag az újhelyi ismerősök a másik világban. Azóta Attilával, volt szomszédommal folyamatosan írtam azokat, akik helyett megáldoztak engem, különösen januárjától, amióta megjöttek a gonosz kékek, mint népei, azok, akik folyamatosan áldoztak engem a bibliai apokaliptikus tagokkal Vénuszként.

Kegyetlenek voltak és lejárattak engem ismét az én nevemen írott bloggal, nem vállaltak fel nyíltan, hogy ők írják a főszereplőket, áldozóim névtárát. Éjjel-nappal kínoztak, nem hagytak pihenni egy pillanatig sem. Eljátszották először, hogy átvisznek az űrhajójukba, kimentve Miskolcról, de nem sikerült. Utána következett, hogy elkészítették az új testemet, csak össze kell vele csatolni a fejemet, s naponta reggel hatig minden éjjel rendbe teszik a számat. Ez hónapokig tartott.

Február 1-jén át akartak vinni a bérház felett álló láthatatlan világban lévő űrhajójuk matrixába, két teljes napon keresztül, addig a telefont sem engedték felvenni, hogy megszakad a kapcsolat. Folyamatosan csengett a telefon, majd be akarta valaki törni rám az ajtót egy órán keresztül. Mire kinyitottam, a nagyobbik lányom állott az ajtó előtt, azt mondta, ő akart bejönni. Hiába mondtam, hogy be akartál rúgni az ajtót erőszakkal. Utána felöltöztettek az újhelyiek, levittek a Berci boltig, illetve nem voltam hajlandó tovább menni azzal, hogy várjam annak a V. Pál rókaként Oszwald Marika Piroska helyett nálam jelentkezett egyik főszereplő, szabadköműves pszichiáternek az űrhajóját, amelyik 2004-ben engedte, hogy a megyei kórház kiviháncolja a fogaimat, kivégezzen engem mindenféle tekintetben, nevetve rajtam, hogy ne mutogassam magam, miközben piros autóval jutalmazták őket és egymást V. Pál szabadköműves piros autója miatt, mivel Pál a neve, a sorsát filmsorozatával együtt, melyben az operaénekesnő hangja elmegy végrehajtották rajtam, V. Pál felvételével, ugyanis ő vett fel az osztályukon azzal, hogy megismerem-e anyámat, amit nem értettem.

Kb. egy hónapig nem voltam magamnál, addig nem engedtek fogat mosni, szemöldököt szedni, körmöt vágni, de bevittek letusolni, arra homályosan emlékszem. Miután nem sikerült átvinni a matrixba, másnap már itt voltak, felfedezték azt, hogy a méhem ugyanaz, mint a szívem. A szívemet állandóan nyomogatva választottak el a feketemágusoktól. Állandóan fenn voltam - mint ahogyan most sem tudok aludni éjszaka, éhes vagyok mindig. Augusztusban eljátszották, hogy Zee, aki itt maradt mellettem kivégzésem óta jön nekem főzni zöldségeket, tlalálgattuk, hogyan jöjjön el, hogy ne ájuljak el, be tudjam engedni, vagy egyszerűen megjelenik a kisszobában. Utána fedeztem fel Zét, mint szakácsmestert a médiában, hogy használja a nevét, hiszen már 2001-ben megszólították a fórumon, tudták, hogy a könyveken mennek végig, csak én nem tudtam egyedül.

Febriuár végén hallottam egy hangot a fejem felett, azt mondta: Kohut Kati Újhelyből, térj magadhoz! Nem értettem semmit, azt sem tudtam,mi az hogy Újhely, ahol álomvilágban és bizonytalanul éltem fényevésen karácsony, névnap, születésnap, ruha nélkül 1967. óta közlekedési is boltfóbiával. A nevemet sem ismertem szinte, mert Lolobrigida voltam sokáig kezdetben, senki sem szólított a nevemen a magyar tanárt kivéve, én voltam a nyanya fog nélkül Brigitta Bardot, Máté Krisztina sorsaként, majd a genyó Nagy Feróék által, ugyanis ők a főnixes genyó feketemágusi népeit jelentik. Itt ismételtek Kata kocsmájukat berendezve,mielőtt kivégeztek végleg, 2004. körül, végig haladva az utcán vigyorogva az idetartozó áldozóimmal, elmondva a mondataikat. Nagyon lejáratták a nevünket, így még a világon semmit sem gyaláztak meg, mint a nevünket és engem.

Felvetették velem az állítólag közben megjött fiammal Attila nevét nyilvánosan, hogy ő a férjem, akihez,mint megváltómhoz hozzáadtak feleségül szertartás keretében. Közben szívtam a rengeteg dohányból sután sodort félcigit, mai napig fulladozom tőle,mert hosszú éveken keresztül Müllerék így szokatták le feketemágiával a népüket a cigarettáról, engem mérgezve. Nyittattak velem Magyar Tudományos Akadémiát, azt játszva, hogy a meghalt öcsém, Gyuszi lesz a vezetője, akit kimentettek űrhajóval Pestre, már eszik is, boldog, csak nem találkozhatunk,mert nem bírja ki a szívünk. Megnyitottam a Magyar Irodalom oldalt, rákattintottam egy százötven forintos hirdetésére az egyik versnek, amiből több ezer forintos adósság lett mára, mert a rendszer folyamatosan emelte a díjat nemteljesítés mellett. Úgyhogy jelenleg adós is vagyok, arra várva tavaly nyár óta, hogy Attiláék rendezik az adósságukat, amit velem végrehajtottak. Nyáron megdöbbentem, mert Attila profilját a facebookon egy fonalboltban fedeztem fel. Ennyit jelentettem a megváltóimnak. A fiamat játszó sem vállalt fel nyíltan, semmit sem tudok róla.

Eljátszották, hogy Görögországban fogunk élni, Illés lesz a férjem, lesznek gyerekeink, s Mohamed, a lányom fogja nevelni őket, akit szintén kimentettek a városból űrhajóval naponta. Feltámad minden egykori igaz Isten, akik egykor örökéletűek voltak. Mutogatták a tévében a filmeket, melyeket rendeztek, azt is, hogy itt játszották a méhem kínzását. Egykori régi idők történelmét is feldolgozták, valamint lezárták az utcai szereplők világ-könyvtárát. Megjöttek az orosz Vejnemöjnen népei is csilingelve a szomszédokhoz, űrhajóval együtt, melyeken oroszul beszéltek. Itt mászkáltak a házak felett. Kivetítették játékuk szerint a háztető feletti űrhajóból a filmet, hogy mi történt velem a romániai Ufóknak, amitől azok megszelídültek, megváltoztak.

Eljátszották, hogy Illés miket művelt velem, amit személyesen mesélt el, hogy ő játszotta a kommunista kor vörös úttörő mozgalmát, a Tatárdombon füttyszóval hívta terelgetve esténként a földönkívülieket, égette a nemi szervemet K. Katalin tüzelő szukaként létrehozott nemi kivégzője helyett a börtönnek napokon keresztül, s hogy mindent elárult az ózdi 666 központ feketemágusainak, innen tudott Cseh Károly is mindent az egykori időkről.

A szívemet nyomogatták, mely valamikor olyan volt, mint egy magnó, felvette a dalokat, melyeket hallottam, s levegőben visszhangoztak a régi hangomon az énekek.

Eljátszották, hogy megyünk Pestre március 7-én átvenni a médiát és a politikát, minden ismerősömmel közöltem ezt, azzal együtt, hogy a számat kell rendbe tenni.

Utána azt játszották, hogy megyünk Pestre a minisztériumba, rendeltem ruhákat azonnali kiszállítással - még jó, hogy nem jöttek meg, hogy megyünk bálba aznap este. Másnap azt játszották, hogy a kikészített fehér ékszergarnitúrát felvéve megyünk esküvőre, űrhajóval. Majd benyúlva a szekrénybe kivették az összekuporgatott pénzemet, amit ételre fordítottak, mert 1967. óta többször fényevésen voltam, ezért semmit sem ehetek, mert mindentől felmegy a cukrom. Ettem mindent ezután egészen addig, míg majdnem inzulinos lettem, a cukrom ráment a vesémre. A gyógyszerek szedését február elsejével Attiláék leállították, azzal, hogy én nem vagyok beteg. Naponta eljátszották, hogy Attila hoz nekem cigarettát, meg bevásárolnak a boltban, hogy ne cipekedjek.

Azóta történik folyamatosan a kínzásom, bár azt játszották, hogy Gyula Újhelyből kivette a nyakamból és fejemből a sátán kígyóját, a bal fülemből a hatalmas boát, a gerincemből, meg a torkomból, minden részemből a kígyókat, a jobb oldalamon beépítették a derekamat, melyet széttapostak, a lábammal együtt. Azóta valóban nem fáj a derekam, már le tudok ülni és feküdni, nem fáj a fülem sem, rá tudok feküdni, de a bal szemem most is oldalra megy.
A struma értékem nem jó, mert a sátán kígyójára a tik sem vagytok magyarok hálózatától az egészségügynek 1997-ben gennyes gócokat kaptam. Azt játszották, hogy az új-kígyósi termékenységi törzsek kígyó Istenét levették a mellem alól, mely körben szorított a sátán miatt 1998. óta egyre szorosabban. Állítólag kivették a méhemből Bodorné Ágnes lányának pókját, amiért náluk születnek meg a pusztító csemeték, már folyt a méhemből a váladék januárban, azóta ez is rendeződött, bár hatalmas még mindig a hasam, májam is tönkre van, mert Kovács Gabriella ideg főorvosnő sorsát kezdték el az összes alkoholistáéval 1998-ban, kivizsgálás kérésemkor.
Nemi szervemben még a Hunniai börtön tagjai állították le az állandó gyalázó ezer éves örökéletű cigányság legyét, ami éjjel-nappal gyalázott, míg a sátán népe levette rólam a testemen körbetekeredett cigányukat, mely 1995. óta volt rajtam.

Nem volt nekem elég, hogy Tina Turner miatt összetörték a bal arccsontomat, Lázár jeruzsálemi zsidói miatt az orromat, a bal fülemet a spanyol pusztítónő miatt, az összes cigánya a Rákóczi térnek 2003-ban Sátoraljaújhelyen ezt ismételte, a törötteket hirdette és fizette ki. Most Menyhért, Orbán Viktor népének cigány képviselete elköltözött, befejezte a szerepét, mely szerint minden leégett, odakozmált hosszú éveken keresztül.

Mikor azt játszották, hogy megyünk űrhajóval Pestre esküvőre, itt termett két darab kék fogkefe a fürdőszobában, ennyi jeladása volt annak, hogy itt voltak.

Február óta éjjel-nappal kínom van, a szívemen vannak körben a kíséreteim, vagyis most lettem skizopren, nem tudok szabadulni. Rossz álmokat adnak, minden éjjel, ahányszor elalszom idegen házakban járok, melyeket valahonnan ismerek, idegen emberekkel, akiket már láttam. Mindig én vagyok a főszereplő, mindig alárendeltként, semmihez sem értve. Így dolgozok a munkahelyeken,mindenki által lenézetten.
A börtönt és Rákóczi teret Medveczky Ilona határozatlan halak és Simon börtön karmikus kezdetével mindenkinek le kellett volna néznie.

Éjjel már két frontint veszek be, hogy tudjak aludni, addig ne érezzem a hatalmas nyomást és elektromosságot a szívemen, addig van egy kis nyugtom, amíg sikerül elaludnom rövid ideig.

Februártól játszották, hogy át kell mennem a vízen, nyomogatták a méhemet állandóan. Tehát folytatták a nemi gyalázását a bibliai apokalipszisüknek, mely miatt születésemkor támadtak meg azzal, hogy én vagyok a kurva a Hunnia börtön és a vasnép helyett.

Már mint írtam, a Rákóczi téri vasnép, vasfüggönyös nép, ami Miskolcot jelenti, már ott 2004-ben, hogy én egy lyuk vagyok, mint ami Oláh Ibolyát, Csisztu Zsuzsát, Balla Beát és a cigány pináikat jelentette, ezeket vitték sztárnak gyalázatommal éjjel-nappal, fogaimat megcsonkítva Mária után Oláh Ibolya és a Rákóczi téri rokkantak helyett, hiszen valamennyi pszichiáter orvosi kartonján végig haladtak, valamennyiük betegségével együtt folyamatosan ismételve a neveiket sorsukkal.

Az 1956-osok születésem óta hagyták el az országot könyveiket, szerepeiket rajtam végrehajtva. A bibliai apokalipszis lírai karámjai születésem óta tartottak álomvilágban engem, mint vasfüggönyösök, amik 130 éve készültek erre a közös nagy áldozásukra. Valamennyien tudnak rólam, így állandó túlélőként, szaporodva újabb apokaliptikus taggal mártírként, ha időnként meghal valaki készülnek örök folytatására az emberek kihalatásának, amit ünnepelnek torünnepként kakas frizurával már 1995. óta.

A bibliájukba az egész világ be van avatva, jeruzsálemi központtal, melyet ide szabtak Luther idejében már, reformátusok valamennyien, mindig elölről kezdik az ébredő játszóterét a vallásoknak, melyeknek főszereplője állandóan G. Maczó Ágnes lett volna, de az Ágnesek főszerepeit rajtam végrehajtották.

Nagyon boldog voltam márciusban, hogy van segítségem, de annak már majdnem egy éve, s hiába küldöm a feljelentésemet, a szívemről a hatalmas súlyt, álomadóval együtt senki sem tudja levenni, senki sem tud segíteni. Magyarországnak kell szégyellnie magát,mondták 1991-ben, de senki sem árulta el, hogy az ország lezárt határokon belül minket megáldozott.
Nem értem, hogy Orsós Viktor helyett, miért tört kerékbe engem a Rákóczi tere, miért tékozolnak, gazdagulnak a narancsok, miért építenek aranypalotát maguknak a Kukó cigányok, hogy nekem nincsen segítségem, mert rasszizmus beszélni az áldozókról, mint az ortodox kislány áldozóimról, Heródes gazdag zsidóiról, amik a narancsokkal áldoztak meg Kék csillagként.

Nyáron eljátszották az esküvőnket Miskolcon, megszerveztük az ételeket, a ruhákat, a vendégsereget, köztük a sorozat színésznőkkel, akik belőlem vannak, mint a kancsal isaora, amelyik egy forintos idejében kezdődött a szappantisztító sorozat.Kék öltönybe öltöznek a kékek, a zeneszerzők, akik megérkeztek hajódudával hangosan, mint a Vízi táncsor fehérben Tomi herceggel. Tina Turner média vezetőjével együtt, aki 18 évig haldoklott velem, nem akart tovább élni.

Már mindenki a fiam volt, Tom Crouse is, Johannesekkel. Lin cseppekből áll az egész világ, mint Merlin Moonro, Merlin Street, Ceiline, Tina Turner, Chiccoiline, valamennyi Katalin könyvben szereplő áldozóm világsztár lett, a nyolcvanas években mentek hozzájuk a vasfüggönyös utcanépek végleges egyszerre történő legyőzésemkor.

Állandóan azzal áltattak, hogy Pesten vásároltak ingatlant, amit segítettem berendezni, a telekkel együtt, melyen kedvenc fűzfás kutam van, a kert végében kispatakkal. A férjem mindent megvett nekem gondolatban, leveleket kaptam, milyen autót választanék, vagy háztartási gépeket.

Elmebetegeznek engem az elmebetegek, holott elhangzott, hogy itt tízmillió elmebetege van a miskolci II-es elmeosztálynak, valamennyien könyvszereplők, amik utazgattak, szaporodtak, magyarnak tartják magukat. Ki vagyok mindenhonnan közösítve a hírem miatt, mert nem vállaltak fel a földönkívüliek, akik állítólag jöttek segíteni, mátrixba szállítva engem kezdetkor. Nem voltam magamnál egyáltalán, a fejem tele volt rontásokkal, két helyen el volt törve a koponyacsontom, ezért recsegett-ropogott állandóan. Kedvességem és szerénységem miatt mindenki leértékel, amin nem csodálkozom, hiszen sötét lelkűek valamennyien, árnyékok, ceruzarajzok, állatok, mint legyek, pókok, denevérek, egerek, patkányok, nyulak, viperák, démonok, a sátán dögjei, békák. Azzal is kezdték az áldozásunkat, hogy nincsenek emberek.

Egyszer helyettesítette a pszichiáterét a harmadik kerületnek egy főorvosnő, akinek én azt mondtam, hogy soha nem voltam elmebeteg, meg jól vagyok, mert nem fejthettem ki neki, hogy ez nem az enyém, hanem a Hunnia börtön és vasfüggönyösök elmebetegsége, mindaz a kegyetlenség, amit rajtunk végrehajtottak gyalázatokkal, csonkításokkal együtt. Megállapította, hogy nem vagyok elmebeteg, amit le is írt. Azóta konzultáltak az orvossal, állandó fenyegetettségben élek ilyen élet után, hiába írtam meg a már feltett levelet, hogy mi történt születésem óta velem érthetően és adtam át az orvosnak, nem érdekelte. Nem tudom kiszámítani, mert folyamatosan támad valamiért az orvos. Átkérni magam máshoz nem lehet, mert Tűzkő Judit könyveket hajtott végre rajtam, kivégeztetett az osztályán Müllerékkel, be akart zárni a borsodivánkai elmeosztályra dr. Melion szavai miatt, hogy bezárva elpuszulna a nemlétező lelkem, Vaszily és Dávid Mónika megáldozott engem, közösen végeztek velem 2004-ben végleg, Újkígyósi öcsém áldozójaként már lassan nyugdíjas, Túri Ferenc azóta szakosodott főorvos rendezte be számomra, a fogadásomra az elmeosztályát 1995-ben, Ferenc neve miatt is engem áldozott, mert ez is politika része.. Baltás pszichiáter rendel még maszek alapon, de a Végh Antal könyv egyik főszereplőjeként áldozásomból lett orvos szintén. Orvosok együttessel állították be őket a Rákóczi téri lírai karám zenészeihez az Elmeosztállyal együtt, mint áldozóim képviselőit. Minek járok oda? - kérdezte szeptemberben? Hová menjek? Az, hogy folyamatosan idegösszeroppanásom volt az átéltek miatt, elmeosztályuk tetteiként nem közölhető az idegosztályukkal, különösen, ha ők is játékosok.

Nem akarok élni, nem bírom tovább! Nincs itt hová mennem feljelentést tenni, mert ezeket a dogokat legtöbbször titokban, lakásomban, kórházban követték el, a másik világban van a népük, azt meg én bizonyítom egyedül az egész világon.

Nem tudok kimenni az utcára a széjjelnyomott lábaimmal egyáltalán havas időben, a bokáimat az egészségügy arra hivatkozva, hogy nálam agyi eredetű a bokaficam, nem gipszelte be. Nem tudok kimenni néha egyáltalán, mert a csontsorvadás miatt, meg a rontás miatt az államban nem tudom feltenni a protézisüket. Már az Aranyhálót is,mely Zoltán Erika protézise lett volna, régen túlhaladták, lebomlott a szájpadlásom is. Azt mondta az egészségyügy, hogy ettől még ki lehet menni az utcára, nem kizáró ok munkába járásnál sem. .Nincs bíróságom, mert itt ezekkel, amik apokalipszist hajtottak végre rajtunk, nem lehet ítélkezni, nincsen ügyvédem,aki ezt elvállalná, nincsen országom, mint ahogyan születésemkor lezárták a határokat vasfüggöny néven a miskolciak.

2018. január 14.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: feketemágusainak, feketemágusoktól, idegosztályukkal, földönkívülieket, összekuporgatott, főszereplőjeként, ékszergarnitúrát, helyettesítette, magyarországnak, körbetekeredett, alkoholistáéval, elektromosságot, filmsorozatával, feljelentésemet, szappantisztító, minisztériumba, rákattintottam, végrehajtottak, megszelídültek, vasfüggönyösök, megállapította, csonkításokkal, találkozhatunk, visszhangoztak, koponyacsontom, elmeosztálynak, felöltöztettek, kiszállítással, görögországban, könyvszereplők, földönkívüliek, egészségügynek, végrehajtották, elmebetegeznek, megszólították, pszichiáternek, újhelyi ismerősök, másik világban, gonosz kékek, bibliai apokaliptikus, bérház felett, órán keresztül, nagyobbik lányom, ajtó előtt, ajtót erőszakkal, megyei kórház, sorsát filmsorozatával, operaénekesnő hangja, osztályukon azzal, méhem ugyanaz, szívemet állandóan, könyveken mennek, Kohut Katalin, Azóta Attilával, Oszwald Marika Piroska, Kohut Kati Újhelyből, Brigitta Bardot, Máté Krisztina, Nagy Feróék, Magyar Tudományos Akadémiát, Magyar Irodalom, Cseh Károly, Gyula Újhelyből, Bodorné Ágnes, Kovács Gabriella, Tina Turner, Most Menyhért, Orbán Viktor, Medveczky Ilona, Oláh Ibolyát, Csisztu Zsuzsát, Balla Beát, Oláh Ibolya, Maczó Ágnes, Orsós Viktor, Merlin Moonro, Merlin Street, Tűzkő Judit, Dávid Mónika, Túri Ferenc, Végh Antal, Zoltán Erika,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Minden utazásnak van egy olyan...  Az élet olyan, mint a bicikliz...  Facebookon kaptam  Pihenő kutyusok  Legyen tanúm a föld, az ég  Kellemes délutánt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Délutáni mosoly.......  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Apák napjára Tudod apa, olyan...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Kun Magdolna: A jó gyermek  Azt mondják, a valódi szeretet...  Comói-tó Olaszország......  Facebookon kaptam  Apák napja volt vasárnap.....  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Estére  Nyári képek  Szt. Iván éjjelén  Szt. Iván éjjelén  Facebookon kaptam  Pihenő kutyusok  Jó volt újra Bécsben  Kellemes napot  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Részegség  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Részegség  Facebookon kaptam  Nő pipacsokkal  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs ildikótó...  Facebookon kaptam  Apák napjára Tudod apa, olyan...  Naplemente.......  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Június 23. Szentivánéj "Noha a...  Részegség  Nem baj  Facebookon kaptam  A két szemed szeretett legtová...  Kellemes délutánt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az, hogy valakiben mennyi tapi...  Facebookon kaptam  Látáscsökkenés és a légszennye...  Boldog Apák napját!  Jucika 102 éves  Isten nem hagy minket erőnkön ...  Pihenő kutyusok  Csak azt érted meg, akit szere...  Harmonia.......  Vízcseppes rózsa  Facebookon kaptam  Részegség  Szép estét kedves látogatóimna...  Juhász Gyula: Emlék Szentiváni...  Facebookon kaptam  202 az új fertőzött, elhunyt 9...  Facebookon kaptam  Itt a nyári kánikula!  Az élet olyan, mint a bicikliz...  Kun Magdolna: Öreg lettél, se ...  Png virág  Részegség  Jó volt újra Bécsben  Az élet olyan, mint a bicikliz...  Vízcseppes rózsa  Facebookon kaptam  Naplemente.......  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Isten nem hagy minket erőnkön ...  Kellemes teázást  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Volt minden  Png rózsa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Látáscsökkenés és a légszennye...  Kellemes nyaralást  Az, hogy valakiben mennyi tapi...  Élj a mának.......  A délutáni szundikálás egészsé...  Facebookon kaptam  Szt. Iván éjjelén 
Bejegyzés Címkék
újhelyi ismerősök, másik világban, gonosz kékek, bibliai apokaliptikus, bérház felett, órán keresztül, nagyobbik lányom, ajtó előtt, ajtót erőszakkal, megyei kórház, sorsát filmsorozatával, operaénekesnő hangja, osztályukon azzal, méhem ugyanaz, szívemet állandóan, könyveken mennek, fejem felett, hogy Újhely, magyar tanárt, genyó Nagy, főnixes genyó, utcán vigyorogva, idetartozó áldozóimmal, világon semmit, állítólag közben, rengeteg dohányból, meghalt öcsém, százötven forintos, egyik versnek, rendszer folyamatosan, díjat nemteljesítés, fonalboltban fedeztem, fiamat játszó, lányom fogja, városból űrhajóval, méhem kínzását, utcai szereplők, orosz Vejnemöjnen, házak felett, háztető feletti, romániai Ufóknak, nemi szervemet, börtönnek napokon, egykori időkről, szívemet nyomogatták, régi hangomon, számat kell, kikészített fehér, szekrénybe kivették, összekuporgatott pénzemet, cukrom ráment, gyógyszerek szedését, sátán kígyóját, hatalmas boát, jobb oldalamon, lábammal együtt, struma értékem, sátán kígyójára, egészségügynek 1997-ben, új-kígyósi termékenységi, mellem alól, sátán miatt, méhemből Bodorné, pusztító csemeték, váladék januárban, összes alkoholistáéval, állandó gyalázó, sátán népe, spanyol pusztítónő, összes cigánya, törötteket hirdette, szívemen vannak, hatalmas nyomást, méhemet állandóan, nemi gyalázását, bibliai apokalipszisüknek, vasnép helyett, lyuk vagyok, cigány pináikat, neveiket sorsukkal, 1956-osok születésem, országot könyveiket, bibliai apokalipszis, közös nagy, emberek kihalatásának, egész világ, ébredő játszóterét, hatalmas súlyt, ország lezárt, ortodox kislány, narancsokkal áldoztak, esküvőnket Miskolcon, sorozat színésznőkkel, kancsal isaora, forintos idejében, szappantisztító sorozat, fiam volt, nyolcvanas években, vasfüggönyös utcanépek, telekkel együtt, kert végében, , ,
2021.05 2021. Június 2021.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 25 db bejegyzés
Összes: 6976 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 792
  • e Hét: 1907
  • e Hónap: 7902
  • e Év: 62632
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.