Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A keresztény vallás szépségei - nagy közös áldozatuk szavai
  2018-02-08 06:43:53, csütörtök
 
   
  A keresztények, köztük az állandó Illés reformátusok állandóan ismételt világ-könyvtárával az országnak nagy közös áldozata még vegetál, olyanok áldoztak meg, amik kereszténynek és humánusnak tartják magukat olyan fertelmes és iszonyatos módon, amit le sem lehet írni elmebetegezve az áldozatot maguk helyett, mint skizoprenek. Ezek a keresztények a perverz vallásaikkal együtt.

Az ózdi 666 központ feketemágusi vallásai Illés, Omega, Metro, mint atya, fiú, szentlélek vallásaival, lírai karámjával a művészeiknek iszonyatot hajt végre folyamatosan többszáz éve titokban, láthatatlan világban, spiritisztáival Müllernek halálnépével. Nem kellett ehhez az indiai halál cigányságot idehozni, hogy egyetlen nagy közös áldozásommal emberekké váljanak, dőzsöljenek a magyar néven felvett nevűekkel, állandó apokalipszist hosszabbítva már unokákkal. A kereszténynek magukat vallóak állandó bibliai apokalipszist hajtanak végre az egész világon a láthatatlan világbeli csapásaikkal, amit láthatóan a Rákóczi tere a miskolci médiának politikusaikkal ismételt világ-könyvtárával együtt Illéséknek. Nem titok, hogy 1995-ben, amikor a Mónika Show népe romániai cigánytelepével bibliát olvastatott velem, darabokra hullott a trianoni biblia ismét, leszállították az ég seregét, az addigi játékosokkal, bibliai szereplőkkel, vallásokat nyitottak, űrapokalipszist hajtva végre kezdetben falvak behozatalával a városokba a földönkívülinek nevezett ózdi űrhajókkal járó 666 központjával Miskolcnak, köztük a szabadköművesekkel, edomiakkal, perzsia-médiát játszókkal, rózsakeresztesekkel, szadduceusokkal, farizeusokkal, Heródes hálózatával, fenevaddal, amelyik a menhelyieket űrhajóval vitte el időnként, beavatva őket feketemágiájába. Az űrapokalipszis lényege felmérhetetlen, szándékuk ismeretlen, hacsak nem magukat választották ki ismét túlélésre, mint általában a Hunnia börtön, jelenleg Vatikában győző brazil, focista ferencvárosi Ferencével, azelőtt II. Jánosával a padlásos filmjéből, amelyik helyett engem áldoztak meg képviseli a kereszténységet, együtt a többi szentháromság tagjával a börtön gyilkosoknak, mint állandó bibliai bűnözőknek. Milyen politika volt az, hogy a Ferencek, köztük a börtön baszógépe, ahogyan a médiájukban itt felvonulva a két utca alapján bemutatták az összes nevével a Bertalannak és Miskolcnak kiválasztott áldozásommal? A politikai kommunista és többi világtörténelmi időketk végrehajtó miskolci névtár hatalmas nyugdíjakat, özvegyieket, árvaságit, mártír pénteket tékozol, mint világ-apokalipszis állandó végrehajtói.

Iszlám szintén a világ könyvtár részeként került berendezésre a Hunnia börtöne által az oroszoknak, amik jelenleg a Vatikánt jelentik azzal a Duna tévével, amelyik élővilág ellenes csapásaival körben járt a lakásban a falon gyalázásom és csonkításaim közben Herman Ottó nevével létrehozva őket, amit az elmebetegeik vigyorogva mutattak a médiában is.

Mivel Mohamed a lányom, Mohamednek törökök öltöztek be, nincs miről beszélni.

Sajnálatos dolog, hogy kis csoport terrorista adott hírt arról 2011-ben az Iker torony, mint űrpusztító helyszínéről, hogy Íziszként engem áldoznak közösen lezárt határain belül Magyarországnak, hogy a világ tudomására hozzák Vénusz áldozásukat. Le kellene írni az országokról, a tort ülő Nagy Feró zenészeiről és Müller cigánytelepéről az igazságot, hogyan ünnepelnek világszerte a zenészeik, mi történik a futballal, milyen játék,színt kellett volna vallani, hogy vége legyen a Hunnia börtön ünnepének, hogy sikeresen likvidált bennünket támadva minket minden kommunikációs csapás és kurvájuk helyett, kezdve Gábor Zsazsával, amelyikkel letakarták lepedővel Európát, hogy összepisiljék, támadva az emberek fejét azért, mert a nemi csapások gondolkozás nélküliek. Mindezt a német RTL klub mutatta be a miskolci II-es elmeosztályával vigyorogva, valamennyi főszerepjével az engem megáldozóknak saját apokaliptikus csapás sorsukként, ismerkedtek a médiában, miután Nagy Anna református halottjuk helyett az Ébredő játszótér vallásainak leszállítása után győztek felettem. Bemutatták szintén apokaliptikus szereplőkkel, mint bemondókkal a láthatatlan világban itt lévő II-es elmeosztályuk népét. Németország iszonyatot hajtott végre mint trianoni régi sátán országának zsidó képviselője Magyarország, mint régi nagy Magyarország, mint Sátán trianoni országával együtt. Franciaország és Brazliai, mint magyar jeruzsálemi beavatott szintén, tort ülve olimpiákon is a magyar elmeosztályával, itt dobálva engem Liptai első démon gyalázó bemutatója szerint a médiájukban.

Az angol központ mindig a rózsakeresztes rendé volt, de a Hunnia börtön orosz bűnözői ott rendezték be állandóra a feketemágusi Vörös Oroszlán könyvük sötét árnyékvilágát. Régebben is ilyen volt a Hunnia börtön, Jehova focizó Isten előtti időben a mexikói törpék is fociztak, majd a győztes megette a másikat. Ezt a történelmet is történelmi könyvek alapján mindig elölről kezdik, amit Miskolc a már félig eltüntetett épületekkel rendezett be, Passuth valamennyi könyvével.

Oroszország, mint ahol Lenin szocializmusát bábokkal berendezték, Putyin jelenlegi képviseletével a vasfüggönyös Miskolcot jelenti, a Bertalan utcai orosz könyvszereplők beállításával, nemi gyalázó felszabadító állandó hadseregével. A vaskori miskolci Rákóczi tér minden törvényt áthágva, mészárolva, gyalázva saját kurvaságát végrehajtva támadva meg folyamatosan a jóembereket, becsületükben, emberségükben utolsó pillanatig megalázva, majd halálukkkor nyomorban tartva őket kifosztva mindegyiket, sorsot vetve minden ruhájukra. Ázsia teljes egésze Miskolcon van berendezve,kezdve a halott tatárokkal, mint állandó apokalipszis végrehajtóival, Cseremisz pusztítókkal, mongolokkal, arabokkal, mint állatokkal fajtalankodókkal, üzbégekkel, finnugorokkal, mint nyelvi Rákóczi téri rokonsággal, hunokkal, svábokkal, mint állandó hangbénítókkal, felsorolhatatlan Hunnia rokonsággal, Kína teljes egészével együtt, japán Rákóczi térrel, Nagypán, mint sötét a Nap népével, gésáival Zoltán Erikának.

Amerika vallásai valamennyien a vatikáni Rákóczi terét jelentik Miskolcnak, Kolcza Mária szappantisztító sorozatai alapján vonulnak a vallásai a térieknek egy forintos Isaora óta, hatalmas gazdagsággal tékozolva, pazarolva. Dallas fontos volt, mint első egyik ottani honfoglalói a Hunnia világ-könyvtárnak, ezért ismételték állandóan. Immár hatvan éve kezdődött Ízisz néven a közös áldozásom Magyarország által, az ország fele gyilkosom, támad, ha baj éri. A szépségkirálynői Miskolcnak Gábor Zsazsa léggyel kezdődtek, már a süketeknél tart a média, amióta a füleimet széttörte, kommunikációsan összezúzott teljesen engem.

Mivel Metroval kezdtek a szerbek pulyaszeplősítőkkel vallási ébredést, csak elmeosztály és perverzek emelkedtek szerte a világon, mint az angyal mészárosok az Omegával, Illésékkel az egész világ. Ortodoxok apokríként áldoztak meg engem KOKO-ként, mint művésznőt. István KOKO-t a pusztító népeként a neve alapján termelték ki gyalázatommal, amit kezdtek Zoránnal, mert remeg a hangja a pulyaszeplősítőnek, folytatták Benkő Dániel pinázóval, mert pinázik a tik sem vagytok magyarok feketemágusa, valamennyi állattal fajalankodóval, ez csak a kezdet volt születésem után, így kell tekinteni a jelenlegi világ értelmiségére, vallásaira, művészeire, amikkel Orbán Viktor narancs színében Heródesnek,meg a miskolci Bertalan utcának feállt a világ apokalipszis rajtam történő végrehajtása utáni összezúzásom és legyőzésem után, 1989-ben rendszerváltás néven, mert addigra befejezték a két utcát, felemelhették a trianoni német zsidók miatt állított vasfüggönyt.

A bibliája a keresztényeknek magukat mondóknak állandó világ-apokalipszis, amit rajtam hajtottak végre 1983-ig, utána nyugodtan mentek kormányra az ózdi 666 központtal, együtt a főnixes Csepregi Éva Ádám és Éva Ketten a kertben feketemágiáját jelentő szereplőivel a térieknek, amik azóta is fertelmet hajtanak végre az egész világon, mert az ondótól szépülő szereplőjük olyat tett. Azóta összetették a világ-apokalipszisük két utcáját, azon mennek végig, emelve a betegségeket, politikusokat, celebeket az egész világon összezúzásommal és gyalázásommal. Miért volt fontos a vasfüggönyös Rákóczi térnek, hogy a Vörös Oroszlán alapján megírt Johannás kommunista korokat jelentő regényemet Anna nevű főszereplőjük helyetti megáldozásom bizonyítékával az összes többi feketemágikus elméletével együtt a vallásoknak elégesse Müller Péterékkel?

Nem titok, hogy a Hunnia börtön bibliai bűnözői, ezer éves ember gyilkosokként tanultak, legnagyobb szeretetben éltek Szepes Mária Vörös Oroszlánban leírtjai miatt, Adam Cadmon sorsaként nem üldözte őket a vér, hanem egyszerűen a saját tetteiket és sorsukat rajtam végrehajtották kegyetlenül, nevetve. Lázár tanárnő lett, mint állandó feszületre tevőim egyike, amit többszörösen névtárával ismételt a II-es elmeosztály médiája, a világ-könyvtáros főtanácsnoka lett Miskolc városának, értelmiséggé tették a sátán népét az egész világon 81 éve már. Ez minden téren megnyilvánul, nemcsak a filmek rendezésében. Egyetlen irigység, ami Fábryt jelentette mindig elég ahhoz, hogy gyilkoljon valaki, mint ahogyan a legyek engem is lemészároltak azért is a miskolci Tatárdombjuk ikerházában,mert a barakkos legyeket a nyilas jeles pók meggyalázta a barakkokban. Taszigáltak engem az udvaron, lökdöstek, mint egy kivégző osztag, hogy milyen érzés meggyalázottnak lenni. Ugyanez vonatkozik a Rákóczi térre, amelyik anyám anyja,mint orosz miskolci vas felszabadító gyalázó hadsereg Erdei néven berendezettje miatt engem megtámadott, ez a Rákóczi tér dolga lett volna, hogy egymást gyalázzák a kurvák és stricik. Apát hatalmas erővel cipelték, amikor egyszer a medveszíjat akarták rajtunk végrehajtani történelmi kor ismétlésében, ki akarta venni a szíját, csak ránéztem, hogy mi van vele, ekkor megállt, mint aki magához tér. Nem értettem, mi van a családdal, hogy a Hunnia börtön Kovács Erzsi, Esztergályos, Törőcsik, Gábor Zsuzsa és mindegyik miatt anyámat támadja, a Kohut családdal együtt. Miskolc már a családot születésem előtt megtámadta, iszonyatot hajtva végre, nagyapa testvérét lesántítva a karcsai Ardó Irén miatt, mert Irén leesett a fáról és lebénult, vagyis folyamatosan ismételnek.

A feketemágia nem középkori dolog, egész Anglia ez, az ózdi 666 központtal, a Pszichografológiai okkultista elmebetegek - jelecskéinek megfelelő országainak teljes egészével, valamennyi magyar nevű könyvtárosok által minden könyvbe beavatott lírai karám tagjával az apokalipszis állandó lovasainak a bibliájukból. Itt minden fekete volt, amikor idejöttem, dobálták egymást utcákon, villamoson feketemágikus csapásokkal, rontásokkal, melyek a törések mentén bemennek a testbe. Ezt hajtotta rajtam végre a Hunnia börtön, a bal fülemmel, szememmel, s minden részemmel, kígyók hemzsegtek rajtam a Tatárdombon a családi házban, én feküdtem megrémülve, nem tudtam kitől segítséget kérni, hiába mondták, hogy ha jót akarok magamnak, hívjam ki a para és ufó kutatókat, gyorsan felszámolták a debreceni ufó kutatókat is. Nem tudtam, hogy az egész város, sőt az egész megye áldozásomból él születésem óta. 1967-ben Miskolc végleg elvette az élelmet, ruházatot, emberi körülményeket fürdőszoba nélkülit is tőlünk, maguknak rendezték be a finom ételeket, zöldségeseket, élelmiszer üzleteket, maguk hordják a fehér és fekete csipke és divatos alsókat, fehér kosztümöket, nekem mindent darabokra lyuggattak, majd jöttek az angol sajtszagú általuk megszülettetett nők használt ruhái. Nincs fertelem, amin a médiájuk jóllakik, jár állandóan a történelmi színhelyek vércseppjei miatt ismételni a történteket megállás nélkül. Maguk főzőcskéznek a Rákóczi téri cigánysággal, mert a halottnak különb gyomra van, mint az embereknek volt a tiszta és egészséges teste.


Világ feszületre tettek engem minden vallás Jézusa helyett G. Maczó Ágnes sorsaként. A Hunnia börtön vallása a Jézus-vallás egykori holt tengeri tekercsek alapján, állandó vasrácsos feszületével a megáldozott ártatlan embereknek, melyeket titkon az erről tudóak virággal látnak el.Mivel a keresztényeket feltételezés szerint hasonlóan végezték ki,mint engem, gyalázattal és csonkítással, ahogyan a Benkő angyalokat kőszív véggel, kiárulással, ahogyan kezdték ismétlésben rajtam Woody Allen és a franciák sorsát kerékpáros balesettel, összetörve engem egy hatalmas kőnek lökve helyettük, amiért a franciák kitüntették Koncz Zsuzsa politikai megmentőjüket az Illéséktől, gyertyás gyalázatával a Penelopé Zsóka Kacsa hálózatnak, Hunnia börtön és vaskori miskolci Rákóczi tér néven, még Müller ózdi fenevad energiájával 81 éve cigánytelepével mészárló értelmiség legyőző kivégzői előtti időben, nincsenek keresztények, mint tudják, történelmi egyházaknak számítanak, amit a vallásai G. Maczó Ágnes és Illésék ébredő játszótér állandó világ-könyvtárat végrehajtói elfoglaltak, nincsenek keresztények, csak hentes és mészáros tömeg kivégzői a jóembereknek állandó mondatával Várkonyinak, hogy embereket nem lehet teremteni.

Mint látható a férfiak a démonokból, mint tisztátalan lelkekből nagyranőtt és emberi formává nemesedett kurvákkal lemészárolták és tönkre tették az egész világot Illés-Pisti kezdettel. Illés az első férfi volt, nemi szerve helyén dárdával, amelyik megkísértett és legyőzött engem többmillió évvel ezelőtt, azóta mészárolt a temetőbrigádjával szerte a világon, először a Hunnia gyilkosokhoz, majd az ózdi feketemágusokkal szerződve. Régen férfi nem létezett, én mai napig nem ismerem őket, csak annyit tudok róluk, amennyit apából és nagyapából megismerhettem, hogy neki kellene a törvénynek lennie. A világ férfiait nemi szervük irányítja, azzal gondolkoznak, amit a kurvák kihasználnak, sajnos ilyen aljas a világ első pillanatától annak, hogy az első démon meggyalázta az első férfit. Férfiak csak istenek voltak régen. Még eddig a világnak azóta nem volt igazságos képviselete. Cseh Károlyék lírai narancs karámja olyat akart kottázni az égre, amit többé semmivel sem lehet lemosni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szépségkirálynői, feketemágusokkal, felsorolhatatlan, fajtalankodókkal, politikusaikkal, cigánytelepével, elmeosztályával, űrapokalipszist, kommunikációsan, szappantisztító, összezúzásommal, földönkívülinek, világtörténelmi, magyarországnak, megszülettetett, spiritisztáival, kereszténységet, feketemágiájába, keresztényeknek, szadduceusokkal, meggyalázottnak, cigánytelepéről, könyvszereplők, feketemágiáját, képviseletével, bizonyítékával, végrehajtóival, hangbénítókkal, fajalankodóval, apokalipszisük, szocializmusát, rózsakeresztes, felmérhetetlen, leszállították, űrapokalipszis, keresztényeket, állandó Illés, országnak nagy, áldozatot maguk, perverz vallásaikkal, művészeiknek iszonyatot, indiai halál, magyar néven, kereszténynek magukat, egész világon, láthatatlan világbeli, miskolci médiának, trianoni biblia, addigi játékosokkal, földönkívülinek nevezett, menhelyieket űrhajóval, űrapokalipszis lényege, Mónika Show, Herman Ottó, Mivel Mohamed, Nagy Feró, Gábor Zsazsával, Nagy Anna, Vörös Oroszlán, Zoltán Erikának, Kolcza Mária, Miskolcnak Gábor Zsazsa, Mivel Metroval, István KOKO-t, Benkő Dániel, Orbán Viktor, Csepregi Éva Ádám, Müller Péterékkel, Szepes Mária Vörös Oroszlánban, Adam Cadmon, Kovács Erzsi, Gábor Zsuzsa, Ardó Irén, Maczó Ágnes, Woody Allen, Koncz Zsuzsa, Penelopé Zsóka Kacsa, Cseh Károlyék,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Png nő  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Rózsa csokor  Rózsaszin rózsa  Lila eritrit  Aromaterápia a jó alvásért  Orgona csokor  Facebookon kaptam  Ha tudnád azt, milyen jó Jézus...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egymást nem ismerjük  Tulipànok  Az Urat imádd!  Png nő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szivárvány opál  Engedelmesség és szabadság  Magányosság  Ciklámen  Margaretták  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jézus  Png kutya  Rózsa csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Tavaszi kép  Facebookon kaptam Krisztinától  Alkalmas  Jó reggelt, szép napot  Jogtalanság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kislány pillangóval  Ibolya csokor  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Szép napot kívánok  Kisfiú cicával  Ne viszonozd a rosszat rosszal  Facebookon kaptam  Ne viszonozd a rosszat rosszal  Facebookon kaptam  Kurkuma gyógyhatásairól  Png virág  Facebookon kaptam Krisztinától  Tavaszi kép  Kislány cicákkal  Facebookon kaptam  Ne viszonozd a rosszat rosszal  Kunzit kristály  Facebookon kaptam  Naplemente  Üzenet az ellenzéknek!  Ne viszonozd a rosszat rosszal  Papagoit kristály  Tavaszi kép  Vízcseppes virág  Miképpen győzhetjük le a rossz...  Facebookon kaptam  Nincs Cím  Saját készítésű képem  Opál geóda  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Ludlokit kristály  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Jogtalanság  Facebookon kaptam  Ne viszonozd a rosszat rosszal  Vízcseppes virág  Facebookon kaptam  Gonosz  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Saját készítésű képem  Orgona bokor  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Tavaszi kép  Hogy is van ez?  Krizokolla - kvarc  Rózsa csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Orgona bokor  Isten  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
állandó Illés, országnak nagy, áldozatot maguk, perverz vallásaikkal, művészeiknek iszonyatot, indiai halál, magyar néven, kereszténynek magukat, egész világon, láthatatlan világbeli, miskolci médiának, trianoni biblia, addigi játékosokkal, földönkívülinek nevezett, menhelyieket űrhajóval, űrapokalipszis lényege, padlásos filmjéből, többi szentháromság, börtön gyilkosoknak, börtön baszógépe, összes nevével, politikai kommunista, világ könyvtár, falon gyalázásom, elmebetegeik vigyorogva, világ tudomására, emberek fejét, nemi csapások, miskolci II-es, engem megáldozóknak, láthatatlan világban, magyar elmeosztályával, angol központ, rózsakeresztes rendé, feketemágusi Vörös, mexikói törpék, győztes megette, vasfüggönyös Miskolcot, vaskori miskolci, halott tatárokkal, vatikáni Rákóczi, forintos Isaora, közös áldozásom, ország fele, szépségkirálynői Miskolcnak, süketeknél tart, füleimet széttörte, angyal mészárosok, egész világ, pusztító népeként, neve alapján, kezdet volt, jelenlegi világ, miskolci Bertalan, világ apokalipszis, trianoni német, keresztényeknek magukat, főnixes Csepregi, kertben feketemágiáját, ondótól szépülő, vasfüggönyös Rákóczi, összes többi, vallásoknak elégesse, saját tetteiket, világ-könyvtáros főtanácsnoka, sátán népét, filmek rendezésében, legyek engem, miskolci Tatárdombjuk, barakkos legyeket, nyilas jeles, kivégző osztag, medveszíjat akarták, családot születésem, karcsai Ardó, apokalipszis állandó, törések mentén, családi házban, egész város, egész megye, finom ételeket, angol sajtszagú, médiájuk jóllakik, történelmi színhelyek, történteket megállás, halottnak különb, embereknek volt, megáldozott ártatlan, erről tudóak, keresztényeket feltételezés, franciák sorsát, hatalmas kőnek, franciák kitüntették, jóembereknek állandó, egész világot, első férfi, temetőbrigádjával szerte, ózdi feketemágusokkal, törvénynek lennie, világ férfiait, kurvák kihasználnak, , ,
2021.04 2021. Május 2021.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 13 db bejegyzés
Összes: 6964 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 24
  • e Hét: 1225
  • e Hónap: 1584
  • e Év: 49689
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.