Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A világ gyilkosai érzelmek nélkül, teremtői hatalommal-árja
  2018-04-10 18:42:55, kedd
 
   
  Egykor a Föld, mely mindig létezett, rajta minden részén emberek, állandó vészhelyzetben élt a földönkívüliek miatt. India történelmében addig tudtam visszamenni a kilencvenes években Ufók segítségével, akik velem írták az Elsüllyedt világ történelmét, csodálkoztam azon, honnan tudom, nem sejthettem, hogy a Békesség virág földönkívüli népe iratta meg a valós történelmet, minden mocska között a miskolci Rákóczi térnek, Szulák Andrea ózdi halál gyalázó népével, a romániai halálnépével a gyertyával gyalázóinak, a cigánytelepével az ózdi feketemágusoknak. Ennyien voltak állandóan jelen a sötét a nap japán feketemágusával, míg írtam.

A Békesség virág dal szerint India területén éltek teremtett népek, szívvel, békességben. Majd körbevette őket a Hunnia börtön, együtt várták a földönkívülieket segítségül.

Megérkezett többmillió éve a régi római egyház tűzistene, amelyik kiválasztotta az Ázsia előtti emberek lakta világ bűnözőit magának, ebből lett a Hunnia börtön állandó világkönyvtárával, melyeket végrehajtottak berendezve földrészeket kezdetben.

Később jött meg a csillagrend messzi távoli űrből származó teremtője szintén tűzistenként. Jelenleg a római egyház Ufói vannak tőle, amik megtámadtak engem 1995-től folyamatosan, amit a fórumosok úgy reagáltak le, hogy összegerjedtek az elektródák a fejemben. Tudták, hogy Vénusz vagyok.

A csillagrend teremtője tehet arról, ami a Földön történt, mert Katalin Földanyaként segítséget kértem, mert a zöld füves terület egyre kisebb volt, így érkeztek meg angliai területre a csillagrend képviselői, melyek közül arany jóslatok címen maradt fenn állandó apokalipszise dr. Meliion jungista aranysas jelesnek, bibliájukba tett Mária elmélettel, állandó világ-apokalipszisként. Aranynyílként írták le a csillagrend fejedelmét, aki nekem állítólag udvarolt Vénuszként. Őt legyőzték.
Nekem még ekkor nem volt nemi szervem, olyan voltam, mint egy szobor. Nyelvi játékokat, zenei játkékokat játszottam állandóan, Illéssel így csacsogtam, akinek egykori csillagként egyetlen vágya az volt, hogy legyőzze a földöntúli hatalmat a vörös földönkívüli népével.

Illést a római egyház tűzistene tette az égre, hozta létre férfi formában. Itt kezdődött a baj, mert nem volt szíve, ugyanúgy, mint a két tűzistennek. Illés az első legyőzömmé vált, akinek ezt az iszonyatos és felfoghatatlan életet köszönhettem, saját tik sem vagytok magyarok temetőbrigádjával, amivel kezdtek nálam Földnanya mészárlást együtt az ózdi feketemágusaival. Presser Gábor Bertalan utcai légy Jeruzsálemből végig írta a hatvanas évektől, mi történik velem álomvilágban, amit hipnózisnak neveznek mindig más szerepében, mint Íziszében, érintett volt Földanya áldozásban, melyhez később vasfüggönnyel csatlakozott a Főnix fedőnevű Rákóczi tere Miskolcnak narancs színben, Vénusz áldozással, melynek történelmét Atlantisztól ismerték. Illésék Romániával visszamentek időben a Föld teremtéséig, minden királytól és Istentől elpörölve engem.

Poltikának nevezték el a saját sorsukat, tettüket, szerepüket végrehajtó Hunnia börtön karmikus gyilkosait és a narancs Rákóczi tér, tik sem vagytok magyarok Magyarország utolsó népét, mint utolsó csillagok mészárlásának nagyüzemét.

Az égre csillagokat csak a csillagrend tűzistene tudott tenni, a rák és a többi csillagképéből, mint a bakból, ráktérítőből, baktérérítőjéből látható a Föld kettéválasztása szegényekre és gazdagokra, ahogyan berendezték ketten egymás mellett a Hunnia börtönnel, mindent ráhagyva a karmikus bűnözőkre, melyekkel létbe lépett a karmája a gyilkosoknak, amivel kezdtek születésemkor Simon Éva sorsával, hogy engem nem szerethet és tisztelhet senki helyettük, le kell mindenkinek néznie.

A Hunnia börtön gyilkosokat nem állították meg, hogy létrehozza a sátánt világ urának dögjeivel a bibliai névtár alapján, majd a Talmudot emberformában létbelépő állatokkal, majd a Talmud megteremtette a cigányságot, majd Románia a halált, így létrejött a nemi csapásokkal, melyeket a sátán hozott létre emberek ellen a biblai apokalipszis az engem megtámadó lyukas szívű Szabó Istvánjával a miskolci főtanácsnokkként jólétbe kerülő értelmiséggé vált gönczi bibliiásnak, Göncz Árpád meghagyott nevének jelentésével, sötétkapus dögjeivel, amik meghatalmazást kaptak emberi testekbe hatolásra, ami már olyan törvénytaposása volt a sátán népének, ami ellen fel kellett volna lépniük a földönkívülieknek.

Először Afrikában rendezték be a világ-könyvtárat többezer évvel ezelőtt, ugyanezek a két utcai világ-apokalipszist jelentők, mint állandó szereplői a csonkítóknak, bénítóknak, árvíznek, tűznek, özönvíznek, felsorolhatatlan atombomba és baktérium csapásával a Hunnia börtön vatikánjának, meg rengeteg betegséggel, amit folyamatosan hoztak létre orvosi lexikonok alapján, leprával és különféle halálos kórjával a spanyoloknak. Ezt ismételte a megáldozóm, Vass Tibor, a II-es elmeosztály pszichopatája 1991-es hosszabbításában saját és a többiek sorsaként és szerepeként, Spanyolnátha berendezésével Miskolc sztárjaként.

Utána jött Oroszország, földreszállt állandó szocializmusával, Szaturnusszal, ugyanúgy rendezték be a jelenlegi miskolci névtárral a könyveket, Babilon aranykorával állandóan már, együtt a sivataggal. Az embereket kiárulták már Illésékkel, Konczékkal, meggyalázták, megvakították, mert szívük volt, ezért angyalként bántak el velük együtt a sátán népével, ahogyan most is kezdtek a trianoni sátán népe maradékával, németek berendezésében, amik létrehozták anyámat laborból azzal a szándékkal, hogy minket,a Kohut családot kihalassanak, mint eredeti német árja népet.

Utána ment együtt az egész, ahogyan most van Amerikába, földrengés volt az utolsó, már Atlantisztól folyamatosan ismételt történelmével a lyukas szívű Szabónak, a tenger félelmével, fiával, a tompalátó Szabó Szelepjével a II-es elmeosztálynak, amelyik tompalátása miatt engem megvakítottak az első görög Isten megtámadása óta Görögországban, kislány életemet éli születése óta emberré válva, megnemesedve az összes Szabójával a sátánnak.
Ekkor Európát célozták meg. A halál a Szabó romániai családnál a végén jön mindig a bibliájukban, amik egyszerűen végrehajtották születésem óta a szerepüket, sorsukat, tettüket, mint halál reformátusai a sátán népének.

A láthatatlan világ festője megrajzolta Lázárt, Szelep anyját levágott fejjel a feketemágiával legyőzött római templom előtt, tört orrával, haj nélkül, fog nélkül, ami a sorsa lett volna, Miskolc városa gyalázatos vázákkal berendezett rima Jeruzsálem haláljának görög Isten támadásának idején, mielőtt engem kerékbetör, hogy csak egy fej maradjon belőlem. Ez a külső, ahogyan most kinézek, rima Jeruzsálemé, amit Lázár és Szabó István világkönyvtáros képvisel a tompalátójával, egész familiájával, ők saját szerepeiket, tetteiket, sorsukat rajtam könyörtelenül végrehajtották többezer éve már, most a világ-könyvtárukkal rima Jeruzsálemként áldozva meg tisztulással és értelmiséggé válással gyalázatukkal.

Én vagyok egyedül a világ-könyvtár tulajdonos születésem óta sötétkapus dögjeimmel, amik az egész világon új házakat kaptak a miskolci Rákóczi tértől gyalázatom és haldoklásom idején tort ülő médiájukkal. Én vagyok Rima Jeruzsálem halálja fekete ruhában, aki meggyalázta az egész világot, meg feszületre tette, én vagyok a Rákóczi téri tisztátalan lélek születésem óta, aki összeaadja magát a világ pusztítóival.

Ott kezdődött a baj, hogy a két tűzistennek nem volt érzelme, szíve, s ezt tetézték újabb csapásokkal az emberek ellen, akik semmiről sem tudtak, szívvel és benső törvénnyel rendelkeztek, sőt beírták magukat a bibliájukba, hogy milyen egy törvény, aki megfelel a római egyház tűzistenének.

Magyarország már Benkő Lajost is hozta angyalaként az egykori Benkő embereknek Volga mellől, közös kivégzésre, amit együtt hajtottak végre, így ahogyan vannak névtára szerint Magyarországnak, Vas megyével együtt,mely romániai vas Rákóczi terét jelenti Wass Albertéknek.

Tehát Magyarországnak hoznia kellett utolsó finn-ugor magyart kivégzésre, várható volt, hogy a családom is veszélybe kerül, sőt ugyanakkor meg is támadták Sárospatakot és Sátoraljaújhelyt, mely állandó romániai világ-apokaliptikus berendezés volt, a libalábas dadogós Kupai Janika történelme Ázsia előtti emberek birodalmának kommunikációs csonkításával, lábaik levágásával, meggyalázásukkal Hogya Mária kommunista jelenleg Vénusz áldozó hatalmas nyugdíjjal nyugdíjba küldött, rajtam emelkedő kiráulása szerint fertelmet hajtottak végre a Benkő embereken közösen, így ahogyan vannak a sátán népével együtt.

Európát sikeresen átcserélték saját teremtményekre, mint a kilencvenes évekig engem segítő Lengyelország és Dánia megmaradt népe Magas-hegyi Istene mutatja, őket is számolták fel már, mint ahogyan mind a hét hegyből más isten volt egykor létrehozva. A Sátor-hegyből pusztító, amelyik az Isten ülőszéke felé tette a helyét, a Koporsóhegyből halotti híd népe spiritizmussal. A többit történelem kutatókra bízom, meg a földönkívüliek valós történelem írására. A Vár-hegyek mindenütt Krisztus várás maradványai.

Tehát jelenleg hat idegen távolról érkezett földönkívüli nép állandó hipnózisban, hatalmas erővel történő emberi támadását nyomoztuk ki, amik engem is megtámadtak. Egyik távolról jött tűzisten a csillagrend teremtője többmillió éve, amelyik Atlantiszt építette számomra. Másik a Hunnia börtön gyilkosokat kiválasztó Világ mészáros tűzistene a balkánnak, amelyk felfoghatatlan gyilkosság sorozatában elpusztult az emberiség, neki csápolnak a vallási vezetők, a Krisztusok tőle vannak a vallásokkal együtt.
Harmadik Kolcza Mária többmillió éves hipnózisos táncoltatója Románia labor földönkívüli népének állandó Hunnia börtönnel végrehajtott világ-apokalipszisként, amiről tudtak, hogy folyamatosan megtámadja az Isteneket, mégsem tettek ellene semmit.
Negyedik a vörös földönkívüli népe Pisti-Illés szeretőjének többmillió éve, akik a földöntúli hatalmát győzték le a Földnek, amikor engem tönkre tettek, űrből jöttek.
Ötödik a Süveges földönkívüli népe nagyon messzi űrből érkezve többmilllió éve, állandó Hunnia börtön apokalipszis végrehajtóiként.
Hatodik az árja nép teremtője, az amerikai Kohut Isten földönkívüli népe, amelyek egyik tagja szájon csókolt engem Földanyaként, ekkor kértem segítséget saját teremtményeimet létrehozva kék népként. Ez volt a kulcs, a titok, a szájam. A földöntúli hatalom törvénye kimondja a máshoz nem érést, ami már büntetendő dolognak számít, ilyen a csók is, amit vissza kell adni. A Kohut német nép, mint árja egyike a földönkívüli nép isteni családjának, szőke, kék szemű képviselőjük a Földön az unokanővérem, Jutka. Nagynénémet férjhez zavarhattak annak idején egy szív nélküli romániai bíróhoz, akinek a nevét Bírókkal be is rendeztek fogtechnikusokkal, lakásszövetkezeti képviselőjével a három fő Benkő óta mészároló lépcsőházhoz. Jutkának már nem lett hallása, irritálta, amikor én énekeltem zöld szemmel, gesztenyehajjal, mert így nézett ki Vénusz. Az árjákhoz fűződött a zene, amiért üzengetnek az ózdiak, hogy olyan kottáznak nemi gyalázásával az égre, amit többé nem mos le a hó. Miattuk csonkította meg Magyarország néven a magyar nyelv ellenes világ-apokalipspzis a fogaimat és minden részemet széttaposta, mert ők közösen a világ Idő megállítói, törvénytaposói, ahogyan voltak lezárt határokon belül. Unokanővéremet, mint utolsó szőke árját hosszú igazi szőke haja és kék szeme miatt állandóan támadta az ózdi cigánytelepe Ménesiéknek Bodorékkal, a feketevonat cigánytelepével, hogy ne szeressen engem, megölve mindenkit, akikkel beszélgettem, mint Pusztai pipás bácsit, Tulpáékat, Csabaiékat, még a házaik helyét is felszántották, lakótelepet hoztak létre jövő világ-apokalipszis végett, a névtárukat folyamatosan berendezte politikusként. Unokanővérem ideges lett, amikor zöld szemeimet meglátta, beleléptek feltételezés szerint, majd levágták hosszú szőke haját, fogait megcsonkították, megölve nagynénémet az Északban megjelent rajzai miatt Urbánéknak, melyek a hatalmas teremtői hatalommal bíró feketemágusait ábrázolták a mészárosaimnak Romániából. Férjhez adták nagypán kecske népéhez Hangya berendezésével a zsidókkal.

A sátán nagyon sok földönkívüli népet hozott létre, mint a Jupiter-lány energiájából a rózsakeresztes rendet, saját igazságokkal és törvényekkel, mint az angol rózsakeresztes rendjét a feketemágusoknak, a szabadköműves rendjét a feketemágusoknak, az ózdi fenevadat, halálnépet, csillagok háborúja főszereplőit Japán feketemágusokkal együtt, a Bermuda háromszöget, a sötétlyukat az űrben, állandó világ-apokaliptikus szőke. lófarkos nemi csapásait a két utcának, Edomot, Dumát, Perzsiát, akik az űrben vannak űrhajókkal, a romániai labor kémia tantárgyból lett földönkívüliekkel együtt. Egyet ismerek, a kriptont. A bolhahegyi csillagformában támadó ufók a Hunnia börtön csapásaiként támadtak meg parkinson kór végrehajtásával. Azt hiszem, nincsen több földönkívüli űrben járó nép.

Valamennyien a miskolci világ-könyvtár részeként kerültek berendezésre fontos szerepeik, mint támadásaik végrehajtása végett.

Senki sem maradt, én nem ember vagyok, megdöbbentem vettem tudomásul, hogy utolsó emberként zárták le a határt lenyírásunk végett, de én egykori Földanya Katalin, a világ természeti erőinek irányítója voltam, öcsém afrikai Isten nagyon távoli űrből hozva uralkodásra, bátyám Károlyi, itt le is lehetett volna zárni a Világ történelmét hármunk megszületése után. Már az unokanővérem a régi szőke árja német külsővel, kék szemmel megszületett romániai képviseleteként a zenei analfabétizmusnak.

Hihetetlen Románia tette, hogy Benkő Lajost angyalként megáldozta, mert ők hozták létre egykor az angyalokat, hogy vigyázzanak az emberekre.

Felfoghatatlan politikává tenni egész Kelet és a cigányság emberré nemesítése érdekében ingyen ellátva mindegyiket értelmiség legyőzése közepette a szőke nemi kivégzők cigány nácijainak, melyet a narancs kormány képvisel a Rákóczi térrel Miskolcról, Földanya áldozásban, ahogyan meg van festve 1998. óta, amióta ismételnek közösen együtt Heródes népével a sátánnak,karmikus gyilkosokkal. Poltika része volt a Ferencváros focicsapat, mely alapján minden Ferenc sorsát és szerepét rajtam végrehajtották, Zenthe Ference kezdetével Romániának, az összes Gáborjával, mint halálnépeivel Koncz Gábor kezdetével a halálreformátusoknak Gábor Áron rézágyúja néven létbe lépésem óta.

Poltika része volt a történelmi korok, kommunista korok, valllási perverzek ébredése mellett a kiválasztott nevűek helyetti áldozásom, mint Nagy Anna halottjuk sorsát és szerepét Gabriella szirmabesenyői kimentett világ-apokaliptikus csapás engem csúfoló nemi gyalázását rajtam lyukként végrehajották, míg ismételték folyamatosan a nemi gyalázásait a Rákóczi terével összes Gabriella, Erika, Ildikó, Marianna, Veronika, Katalin sorsával együtt, mely névvel addig mentek, mint Földanya nevével, hogy az egész ország minden része Katalin néven volt megnevezve,nevemen ismételte a hegyvidéki szociális szolgáltató gondnokság alá helyezésemkor 2001-es segítség kérésem után a Mészáros Kata kommunista medve korát a narancs Rákóczi térnek, gennyes nemi szerves csapásaival Nagy Ferónak, amelyik gyalázásból tisztul születésem óta az összes utcanépével Magyarországnak.


A sátoraljaújhelyi Kopcsik családdal kezdődött az ózdi nácik Földanya áldozása, már három nácival megjelölve voltak a hetvenes években, a karcsai náci feleséggel, amik barátnak adták ki magukat. Szajkó Katalin három jeruzsálemi apokaliptikus folytatással megjelölve Vénusz áldozóként a Rákóczi terével Miskolcnak születésem óta áldozott maga helyett. Az egész Bertalan és Révész utca nálunk volt születésemkor, azóta járnak körben Müllerékkel, ha bajuk esik, mészárolva a világ-apokalipszis végrehajtó sorsát és tettét, szerepét végrehajtva rajtam elköltözésekkel, újabb áldozómmal, büntetlenül, mert én a cigánytelep alatti likvidálásra lettem kiadva a Hunnia börtön részéről.


Embereket nem lehet teremteni szívvel és saját benső törvénnyel. Nekem szívem van, ami gondot jelentett együtt a hangommal, a külsőmmel, még az is, hogy nem voltam szőrös, annyira tökéletesnek láttak, hogy nem bírták elviselni. Már ez a helyzet, ahogyan vonszoltam magam széttaposva 2004. óta pókhasammal a szomszéd sorsaként, amivel kezdtek születésemkor Bodorné Ágnes sorsával, választva el az én áldozássam a Feketevonat cigányságától, amivel többszáz éve együtt mészárolnak ugyanígy, felfoghatatlan, a vigyorával együtt, ahogyan rám néz az árnyék.
Földanyát támadtak meg a cigányok azzal, hogy a kurváknál születnek meg a távol-keleti pusztítók, meg a kíséreteik miatt, ami a skizopreniájuk egy részét jelentette. Normális ember nem gyilkol, áldoz maga helyett, nem gyaláz, nem csonkít, nem hajtja végre saját szerepét. Már az első gyilkos kiválasztásakor gond volt többezer éve, mert a gyilkos nevében benne van, hogy életellenes. Minden irigységgel kezdődő jellemtelenség emberiség ellenes bűnnek számít. Miskolc az egész világ összes gyilkosát a börtönökben nyaraltatva az igazságügyi elmeszakértőivel a Rákóczi térnek kínzásommal és gyalázásommal tisztította.

Amikor a cigánytelepe Bodorné Ágnesnek, amelyik miatt megtámadtak, hogy válik a saját kíséretétől, amikkel mészárol többszáz éve a tüdőmet támadta meg Púder fasiszta népével, pókkal, éppen ott járt a média a Rákóczi téri cigányság sorsát és tetteit ismételve, hogy a Tüdő nevű cigánya betegségét hajtotta végre sok-sok évvel ezelőtt rajtam az ország mulatáságára, ezek a földönkívüli népek ezt mind végig tudták nézni. Egy jószomszédjával a coop létrehozóinak Júlia feketemágiájából létrejött a II-es világháború, Ménesi nácijaival szőke nemi kivégzőkkel, Bodor űrpusztítóval, felesége Rákóczi téri tisztátalan lelkeivel és cigánytelepével. Előttem itt lakott Balogh Süveges Katalin anyával, Halak szülött Süveges apával a földönkívüliektől, Halak Süveges Valériával, Szatír gyerekeket után kergető, bárkit leütő nemi társsal, akik ellen feljelentést akartam tenni, Süveges Ildikójával a Hunnia börtönnek, amelyik sorsát, előző életét rajtam végrehajtották, majd vittek a Nyírő Gyula kórházba hajamat levágva népével 2001-es ismételt egészségügyi és szociális miniszteri segítségkéréskor, ahol földönkívüli orvosok vártak, melyek ismeretként szerepelnek Illés-Pisti elmebetegségeit leírva nekem, amivel gondnokság alá helyezett Kati nevű bírója Miskolcnak azzal, hogy hiába kérem áthelyezését az ügyemnek, Kazincbarcikán is Varjú a bíróság vezetője. Nekem ebből illett tudnom, hogy a Varjú név mindig a világ-könyvtár kezdetét jelenti. Benyújtottam Kati ügyvédjének a Rákóczi térnek a Pszichografológiai utcai elmebeteg könyvének másolatát, hogy én nem tartozom a Bertalan utcai okkultista vérkéjgyilkosok közé, de hiába, nem vették figyelembe. A Német vasfüggönyös vezetésében lévő kórház a miskolciaknak Nyírő Gyula néven 130 éves mészárosokat jelentenek együtt a szlovák Simontornyi elmeosztályukkal, mint Szlovákia túlélőivel, ezt is rajtam hajtották végre Babilonként. Elektromos zsidók ott, azzal támadtak rám a babos kendős Katona Klári utcanépe mellett, hogy őket átcserélik időnként. Ott a Kelemen cigánytelepe az ózdiaknak csókolózott a kórteremben, amiért ismét engem megtámadtak, hogy cigány volt a nemi társa. Kelemen könyvein végig mentek, Sopron teljes egészén ekkor, ahogyan tudtam követni a világ-könyvtárát Visnyei kimentett árnyékának az egyetemi tanári karnak, amik együtt kezdték el a Gondolat a könyvtárban ótörténelmet Szabó István világ-mészárosaival, minden állandó értelmiségével Magyarországnak, amire már nagyon régóta készültek.
Süveges földönkívüli hálózaté a Révész utcai világ-apokalipszist halmazokkal kezdődő szerepével már ismétlésben vasfüggönyös kezdete óta a matyó babáknak a mezőkövesdi központtal bíró matyó nép. Bácsijukat rendezték be szűrrel, két pávás párnával halmazként, tűpárna szívvel.

A Benkő vas népéről, melyek központja sárospataki és olaszliszkai központtal volt 80 valahány éve annyit, hogy meggyalázták a Rákóczi térrei Benkő Lajos angyalt, utódot hozva létre, anyámat laborjából a német trianoniaknaka, akit apja kollektív gyalázásakor és mészárlásakor, gerncét lebontva elevenen nagybátyja, Benkő Sándor, akit Szombathely ismételt istállóba tett aludni a barmok közé - úgy látszik Románia mániája az istálló, mint ahogyan engem várt Szencijével a szamár istálót berendezve nekünk -, megfürdették néha a bűzös hideg patak vizében, így kínozták a vasnépek addig, míg az anyja vissza nem perelte. Utána kezdték el rajta Esztergályos Cecilia Kossuth díjas gyári munkás sorsát, mert nemi szőke kivégzője a náciknak, az anyja Cilikinek nevezte. Utána jött Kovács Erzsi, Gábor Zsazsa, teljes gondolkozás nélküliségével anyámnak, amit ismételtek rajtam a két utca 1983-as összerakása idejétől, Esztergályos már ekkor megszentült Földanya gyalázásából. Még mindig büszke a gondolkozás nélküli nemi csapás, feltételezés szerint az összes gyári munkásával, fonónőjével a miskolci névtárnak az áldozására. Ezt jelenti a nem gondolkozás, hogy nem fogja fel, kit jelent Vénusz a Rákóczi téri cigányteleppel, árnyékokkal, barakkos legyekkel, pókokkal, a tik sem vagytok magyarok egész világot eltemető szociális hálózatával Magyarországnak. A döglégy az egész ország egészségügyével karoltva kivégzett engem születése óta csonkítva, bénítva az így gyilkoló csapások sorsaként. Beduin indiánokkal, Berdnárikokkal mészárolták a világot világ-apokalipszisében az újhelyi Révész utcának, választva fel 1983-as ismétlésben a férjet a romániai egy fogú feleségtől, azzal a híreszteléssel, hogy én kihasználtam a férjemet, ismételve a születésem utáni körülményeket, hogy anyám apától csak a pénzt fogadta el, ha elfogyott, elzavarta, mert Berndnárikné az újhelyi rendőrség védelmében ezt mutatta be akkor, amikor elkezdték Turcsányiné, Szabó Gáborné, Varholáné és a többi kurvájuk sorsát, hogy én kihasználtam azt a férjüket a II-es elméjükről, akit eltartottam 11 éven keresztül. Berdnárikné folyamatosan történő ismétlése közben a politikának - jelenleg is be van rendezve az egyik pártnál - a leggazdagabbja lett a városnak, felpakolva aranyékszerekkel, mint a többi politikus és tériek kurvái, stricii, nácijai, amit Ménesivel rendeztek be 1989-es hosszabbításban a nyíregyházi Kelet központjában Bodor néven. Ők jelentik a kormányát az ózdi cigánytelepnek, szőke nemi csapások helyetti gyalázókat, feketemágiával mészárolókat.
Nem értem, hogy a világ-apokalipszis keretén belül barakkosai a sivatagnak, Libiával, Lidiával, amiket fuvarosokkal rendeztek be csonkító, bénító, gyalázó patológiákkal, egész sivatagjával Romániának újhelyi névlistája alapján Müller Péterjeinek, amit végig nézett, hogy rajtunk végrehajtják a saját tetteiket Tas honfoglaló bolondok kezdetével, hogy így csúfolják hét vezér szobor építésével, emlékművekkel, mint a szemem majdnem kiszúró elmeosztályával Peter Falknak a családomat utolsó magyarként kakas frizurájával Győzike népének, Hleczkó Piroskájával kakasfrizurás miskolci szociális hálózatnak, mint eredeti kakasával a szlovákoknak nem Kohut néven. Piroska divatos családból született meg, szülei Krisztus energiájából készütl vizet fogyasztanak, melyet saját kezükkel állítanak elő, mivel maguk jelentik Krisztus energiáját a testükben. Ezek a hírességei a tik sem vagytok magyarok romániai szociális hálózatnak az egész bibliát rajtam végrehajtották a Mónika Showban bemutatott cigányokkal, az Erdélyi utcai névtár és könyvszereplők könyvei szerint, kínai berendezés mellett.

A miskolci szociális hálózat folyamatosan hozta elém a perecesi Tanács nevű kivégző kezdetével a kivégzőgépeit, iszonyatos külsővel, hatalmas erővel, úgy néznek ki, mint élet-halál urai, Gáborjaival Illésnek 2011. óta. A kommunista nemi gyalázó Turcsányi Gyula genyó berendezéssel kezdtek nemi gyalázó Putyinnal berendezett kommunista korok végrehajtásával a Vénusz áldozó árnyékjaival Nikelléknek. Mindannyian állandó világapokalipszis végrehajtói, így ahogyan vannak, érthetetlen Balázsné Győri kapui utcanépe Földanya gyalázata azzal, hogy mire vágok fel Novákokkal együtt, azért, hogy válassza el Székelyt Bolgárnétól, a beduin indiánokat egymától, miután előző életük tetteit is apán végrehajtották, Kállait választva Bencs Marianna orosz kivégzőgéptől, mert szőke és nagy hasa volt, meg Kolcza Mari elválasztását férjétől, ismétlését öcsémen a bíróságnak Varhola berendezésével, mert a földönkívüli végtelen szappantisztító sorozattal Müllerékkel vonultattta sátán népeit az én véráldozásommal, amivel nemesedtek emberré. Erről szólt az utolsó életem.

Egyetlen leplezője a genyóként világot meggyalázó narancs lírai karám kormányának Orbán Viktor Orsós három gyerekes indiai cigány Földanya áldozó népéből Nagy Feró, aki kimondta, hogy Csepregi Évának, mint ondótól szépülő nemi kivégzőjüknek szólt, hogy ne tegyen olyat, amiért támadnak a cigányai Áder Jánosnak, 1986-ban. Tort ülnek Tóth Verával, Tóth Gabival, Falus Mariannájával az utcának, Görög Zitával, Molnár Anikóval, minden innen felvett nevűjével a romániai nemi csapásoknak Gáspár Beával és Oláh Ibolyával együtt. 1989-től ülik a tort valóságban.

A tisztátalan lelkei a zsidóknak folyamatosan jönnek létre nemi gyalázásból és gyilkosságból, ezek születnek meg Rákóczi térként. Ezek dicsekszenek írásban is szép lelkükkel, amit már négy éve nem tudtam elolvasni.

Akinek nincsen szíve, hiába tanulja a törvényt, nem érzi. Tehát a Világ jövője érdekében senki nem hozhat létre semmiféle teremtményt, állatot, patológiát emberi formában.

Én soha nem ismertem a csúnya szavakat, ha másnak mondták a hülye szót, összerezzent a szívem, egyből védelmére keltem a megcsúfoltnak, mert a szót nem ismerve éreztem, hogy nagyon nagy bűnt jelent. Ilyen embert gyaláztak végig egy életen a családommal együtt Európa néven. Hiába mondták el nekem gyerekkoromban, hogy az Ildikók és Erikák mind kurvák, hogy így kapják a neveiket eltervezetten, nem érthettem.

Az én életem Miskolcot jelenti, mint narancs Rákóczi terét a tisztátalan lelkeknek. Az irigységgel elmebetegség kezdődik, mely már életellenes. A karmikusok valamennyien elmebetegek, Magyarország teljes egésze az Rima Jeruzsálem néven, mint egykori tökéletes magyar nyelv végett létrehozott Hunnia börtön világ-apokalitikus csapásai.

A többi része a világnak, amit létrehoztak saját tisztátalan lelküket tükrözi.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: földönkívülieket, sátoraljaújhelyt, apokalipszisében, főtanácsnokkként, feketemágusoknak, meggyalázásukkal, apokalipszisként, feketemágusaival, sátoraljaújhelyi, elmeszakértőivel, feketemágiájából, segítségkéréskor, feketemágusokkal, elmeosztályukkal, baktérérítőjéből, hosszabbításában, aranyékszerekkel, szocializmusával, felsorolhatatlan, magyarországnak, vérkéjgyilkosok, képviseleteként, végrehajtóiként, hosszabbításban, cigánytelepével, végrehajtásával, elmebetegségeit, csillagformában, véráldozásommal, egészségügyével, törvénytaposása, feketemágusával, teremtményeimet, elköltözésekkel, kiválasztásakor, elmeosztályával, földönkívüliek miatt, kilencvenes években, valós történelmet, miskolci Rákóczi, romániai halálnépével, gyertyával gyalázóinak, ózdi feketemágusoknak, földönkívülieket segítségül, régi római, csillagrend messzi, római egyház, csillagrend teremtője, zöld füves, csillagrend képviselői, földöntúli hatalmat, vörös földönkívüli, Szulák Andrea, Katalin Földanyaként, Presser Gábor Bertalan, Illésék Romániával, Simon Éva, Szabó Istvánjával, Göncz Árpád, Először Afrikában, Vass Tibor, Szabó Szelepjével, Ekkor Európát, Szabó István, Rima Jeruzsálem, Benkő Lajost, Wass Albertéknek, Tehát Magyarországnak, Kupai Janika, Hogya Mária, Magas-hegyi Istene, Harmadik Kolcza Mária, Kohut Isten, Ménesiéknek Bodorékkal, Földanya Katalin, Hihetetlen Románia, Zenthe Ference, Koncz Gábor, Gábor Áron, Nagy Anna, Mészáros Kata, Nagy Ferónak, Szajkó Katalin, Bodorné Ágnes, Bodorné Ágnesnek, Balogh Süveges Katalin, Halak Süveges Valériával, Süveges Ildikójával, Nyírő Gyula, Benyújtottam Kati, Katona Klári, Benkő Lajos, Benkő Sándor, Esztergályos Cecilia Kossuth, Kovács Erzsi, Gábor Zsazsa, Szabó Gáborné, Müller Péterjeinek, Peter Falknak, Hleczkó Piroskájával, Mónika Showban, Gáborjaival Illésnek, Turcsányi Gyula, Balázsné Győri, Székelyt Bolgárnétól, Bencs Marianna, Kolcza Mari, Orbán Viktor Orsós, Nagy Feró, Csepregi Évának, Áder Jánosnak, Tóth Verával, Tóth Gabival, Falus Mariannájával, Görög Zitával, Molnár Anikóval, Gáspár Beával, Oláh Ibolyával,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Nyári kép  Kellemes nyári napot  Zápor dal  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Harmónia..........  Facebookon kaptam  Arany  Itt a nyár  Facebookon kaptam  Hány hívő érte el az égi célt  Sárga rózsa  Mai napi mosoly......  Png kutya  Mi történik a testünkkel és az...  Sírva, dalolva  Ha Isten békéje lakja szívemet  Eperből állatok  Nyári kép  Kellemes napot  Szép estét kívánok ! Szegedről...  Facebookon kaptam Cs ildikótó...  Nyári kép  Soha ne becsüld alá  Kodolányi János szavai fonyódi...  Az Úr az én oltalmam  Sűrűsödik  Isten Igéje - az egyház egység...  Napraforgó  Wulfenit ásvány  Nyári kép  Facebookon kaptam  Muskátlik az ablakban  Nyári kép  Png nő  Vízesés  Nyári kép  Mondd  Nyári kép  Vörös rózsák  Hány hívő érte el az égi célt  Facebookon kaptam  Fotó: Farkas Attila, szöveg la...  Kodolányi János szavai fonyódi...  Facebookon kaptam  Azt mondják...  Napraforgó  Látogatóimnak- szeretettel.......  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Napraforgó  Pipacsok  Angyalok  Harmónia..........  Frissítő délutánra  Jó éjszakát!  Nyári kép  Riasztó.......  Öntöző kanna  Szerelmes asszony........  Facebookon kaptam  Soha ne becsüld alá  Majd villámot verek  Rózsaszin rózsa  Facebookon kaptam Cs ildikótó...  Valamikor régen  Ki érti?  Itt a nyár  Png kislány  Kellemes hetet  Délutáni nassolás.....  Facebookon kaptam Cs ildikótó...  Pipacsok vázában  Nyári kép  Facebookon kaptam Krisztinátó...  Esti kép  Pokoli hónap van mögöttük: A f...  Gondolatok nő és férfi viszony...  Facebookon kaptam  Vörös rózsák  Riasztó.......  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A napfény  Jó reggelt!  Facebookon kaptam  Amikor nincs pénzed......  Muskátlik az ablakban  Nyári kép  Kellemes napot  Png rózsa  Drón vizsga II.  Facebookon kaptam  Nyári képek  Zápor dal  Nyári , hűsítő italok !  Facebookon kaptam  Szűrke cica  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
földönkívüliek miatt, kilencvenes években, valós történelmet, miskolci Rákóczi, romániai halálnépével, gyertyával gyalázóinak, ózdi feketemágusoknak, földönkívülieket segítségül, régi római, csillagrend messzi, római egyház, csillagrend teremtője, zöld füves, csillagrend képviselői, földöntúli hatalmat, vörös földönkívüli, első legyőzömmé, ózdi feketemágusaival, hatvanas évektől, saját sorsukat, narancs Rákóczi, égre csillagokat, csillagrend tűzistene, többi csillagképéből, karmikus bűnözőkre, sátánt világ, bibliai névtár, nemi csapásokkal, sátán hozott, biblai apokalipszis, engem megtámadó, miskolci főtanácsnokkként, sátán népének, világ-könyvtárat többezer, többiek sorsaként, jelenlegi miskolci, embereket kiárulták, sátán népével, trianoni sátán, lyukas szívű, tenger félelmével, tompalátó Szabó, első görög, összes Szabójával, láthatatlan világ, feketemágiával legyőzött, sorsa lett, világ-könyvtár tulajdonos, egész világon, egész világot, világ pusztítóival, emberek ellen, egykori Benkő, libalábas dadogós, kilencvenes évekig, többit történelem, földönkívüliek valós, vallási vezetők, vallásokkal együtt, földöntúli hatalmát, amerikai Kohut, földöntúli hatalom, szív nélküli, nevét Bírókkal, árjákhoz fűződött, magyar nyelv, ózdi cigánytelepe, feketevonat cigánytelepével, házaik helyét, névtárukat folyamatosan, hatalmas teremtői, mészárosaimnak Romániából, sátán nagyon, rózsakeresztes rendet, angol rózsakeresztes, szabadköműves rendjét, ózdi fenevadat, űrben vannak, romániai labor, bolhahegyi csillagformában, miskolci világ-könyvtár, határt lenyírásunk, világ természeti, régi szőke, zenei analfabétizmusnak, cigányság emberré, szőke nemi, narancs kormány, összes Gáborjával, történelmi korok, kiválasztott nevűek, nemi gyalázásait, egész ország, hegyvidéki szociális, összes utcanépével, sátoraljaújhelyi Kopcsik, ózdi nácik, hetvenes években, karcsai náci, egész Bertalan, cigánytelep alatti, , ,
2021.05 2021. Június 2021.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 25 db bejegyzés
Összes: 6976 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 97
  • e Hét: 1053
  • e Hónap: 7048
  • e Év: 61778
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.