Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kex együttes 1971. Babos Gyula
  2018-04-16 13:52:47, hétfő
 
   
  Babos Gyula állandó világapokalipszist végrehajtó babos kendőse volt a miskolci Rákóczi térnek többszáz éve, állandó számukkal, a zöld-sárga hangyák lejárata, őskígyó szemében áll egy kis leányka, magyar a leányka, országa megremeg folytatás egy részével fertelmet hajtott végre a magyar kislányok ellen valamennyi zenészével az egész világnak. Sátánjával áldozott meg engem, 1967. óta hosszabbít fertelmével és iszonyatával, melyet leírni sem lehet az összes többi lírai karámjával a világ minden művészének, ózdi feketemágusokként és vas Rákóczi térként.

Babos Gyulát Vénusz áldozásért magyarország néven tüntette ki tiszti érdemrenddel, Liszt Ferenc díjjal, meg más elismerésekkel, zeneművészeti tanárrá téve a világhentes és kislánygyalázót. Nem tudok csak arra gondolni, hogy sátánisták várták halála után az árnyéktestét és örökre megszüntették. Én voltam az utolsó, akit megáldozhattak.

Remélem, ugyanerre a sorsra jutnak azok a médiák, amik éltetik a miskolci Rákóczi teret és tudósítanak minden fogyásukról, műsorukról végtelen tehetségkutatóival a Földanya áldozóinak a miskolci Rákóczi térről minden cigányával Indiának.

A most meghalt két ikerpárral is megjelölt szlovák rendező Bodort jelentette, ami már nem titok, hatalmas becsbe került a mészárosa a Pszichografológiának születésem óta.

Mivel értelmiség legyőzés történik Andy Vajnával most magát képviselő Benkő Dániel pinázóval elölről kezdett Benkő Lajos sorsának végrehajtásával jőve vissza időben minden csapásával a vasaknak együtt a Hunnia börtön bibliai névtárával és szereplő gárdájával, amivel kezdtek Simon, Jakab és Lázár nevekkel tetteik, sorsuk, szerepük végrehajtásával, ami fertelem és iszonyat, amiket meg is rengezgettek filmekben bibliai történelemként. Csak azt nem értem, hogy Armageddonhoz miért nem engem állítottak be, mikor én voltam egyedül a főszereplője a római egyház 144-ezerszer 144 ezer kiválasztottjának Krisztus népeként, aki harcol a sátán és az ózdi 666 feketemágusaival és hamis prófétájával? Bár a film szerint is egy hős volt, mint a valóságban, az összes többi bibliai filmükben szintén. Pedig a férfiak dolga lenne a hősiesség, meg a lovagiasság. Micsoda fekete mágikus keresztes rendek ezek, amik az I. emeletre engedtek engem menni az űrhajójukba dossziékat rendezni, miközben a szörnyeteg istenük a Sátánnal egyidőben I. emelet együttesük beállításakor legyőzött engem. Megharcolta a futását a narancs kormány Földanya egyetlen nagy közös áldozásukban az apokalipszis csapásainak sorsaként és tetteiként, deformációjuk, kurvaságuk, betegségük miatti gyalázattal Pál utcai fúkkal elölről kezdve a születésemet.

Már nem csodálkozom azon, hogy Korlátot Miskolc berendezte a sátoralljaújhelyi kaszárnya és Hecske közé tett korlát alapján, melyen bukfencentünk lefelé, gondolom, ki volt mindenünk, valamennyien látták, minden pusztítónak be lettem mutatva mezítelenül, mert ott voltak nálunk születésemkor. A korlát láncain pedig ott ült a másik világ halottja az első villamos ébredő játszótér kezdetén, a távcsöves csillagász. Ez fontos, hogy a másik világ halottjai lássák az újabb áldozatot, akit bemutatnak, mint bárányát a római egyháznak, Derláné Éva állandó bárányuk helyett. Már az sem meglepő, hogy a korláti ózdi 666 hamis próféta cigánytelepének, mint Isten gyermekeinek szintén van 144 ezerszer 144 ezer Isten gyermeke harcosa a világ végére, meg a győri avatárnak is, amelyik így toborozta a kiválasztottakat, ezek mind megmaradtak a világ végéje után a vörös holdnak 1995. óta, az összes halálnépével Romániának, mint állandó haláljaival a biblia végének a sötétkapus dögjeivel a világkönyvtár városának, Magyarország néven. Már nincs hová menniük, az egész világot lemészárolták, elégetésem után akarták tavaly kikiáltani a szép és tiszta, értelmes, tehetséges világ-Magyarországot.

A miskolci és romániai Új Missziósok az egész világon elterjesztették a római egyházas bibliai apokalipszist, itt van a központjuk, afrikai és mindenféle nemi törzsei között az Új-Kígyósy Istennek. 1976-ban jártak Afrikánál éppen kommunista vasnépével Miskolcnak.

Már azon meg sem lepődöm, hogy nekem kell agitálva téríteni mindenkit a valósághoz, hogy a rendszerváltásnak nevezett miskolci kormányra állás 1989-ben német vasfüggöny emeléssel a trianoni zsidók között nem a kommunista koraik végét jelentette, hanem az utcában ide értek a kommunista nevek és könyvek végére, éppen átmeneti időszak volt,míg Kiliánba juttattak engem Varga József nevével, Bródy sárga lantos sorozatának bejefezéséül, egyben a rock-nagymamával képviselt Tina Turner egyetlen túlélővel zárult a zenei koncertje a világnak.

1995 a kommunista korok vége, Nagy Anna nevével, ezt jegyezzék meg, mint halott lett létbeléptetve azzal a céllal, hogy majd rá szállítják le az ég seregét a bibliai apokalipszis végén.
Utána a lányom tartott el helyette, pedig utóddal szaporodott, gondoskodtak a holtjuk jövöjéről is.
1995-ben értek János levelezéseivel a jungista elmélethez, majd jöttek vissza a szabadköműves Pál freudista elméletével, utána rózsakeresztesekével, az egész Vörös Oroszlánjával ismét már harmadszor Szepes Máriának a mezőkövesdi Őrült Johannája szerepében egykori Romániának, hatalmas farizeus seregével a halálnépének Eperjess sztárjával a Földanya áldozóknak, ortodoxok, barakkos legyek fesztiváljai közben ünnepelték Magyarország halálát 1995-ös kezdettel.

Összemarakodtak a református elmebetegek az iskolákon, a rengeteg pénzből, amit a Rákóczi téri kommunista vasnép kormányától kaptak, mikor a perverz vallásai Ózdnak földet értek, illetve eljött az idejük a Rózsákkal megjelölt feszületeseknek ellenség nélkül, közös ellensége az összes reformátusának a Sátánnak az ember, a csillagok az Istenek.

A székesfehérvári központtal szőrös reformátussal Betti torzításával kezdtek 1983-ban szőrös hangú Szulák Andrea ózdi halállal Mohamed népe gyalázójával Mohamed népe gyilkosainak kitermelésével költőknek, értelmiségnek az egész országban. Háromszor hajtották rajtam végre a szőrös reformátusok mészárlását, gyalázatával Zsóka Kacsa népének Romániából, ünnepi tortájával az RTL Klubnak.

A Fa hangúak kivizsgálását másokra bízom, Karda Beáta világapokalipszis Hunnia börtönének tagja képviseli őket, mint rozsdafazék hangúakat Godzsák Ildikó a Rákóczi tér sátán népével együtt szocializmusukkal állandó ismétlésben körben járva, most Káli Sándor által ismételve.
Minden hang tulajdonosa, mint a remegő hangja a kislánygyalázó Zoránnak valamilyen gyilkosságot jelent, akár a külsejük. Nem lehet rájuk nézni, olyan fertelmesek.

Nem ismerem Hamvas növényeit az egykori földrészeknek, amiket összeírt. Oláh Miska vette meg ötszáz forintért a hatalmas filodendronomat fahordójával együtt potya áron, az ár fontos lehet, mivel az oláh nép a Rákóczi tér tagjaként állandó világapokalipszis végrehajtója, akár a matyók, a svábok, valamennyi kisebbségi nemzetiséggel. A svájci virág az ország szimbólumaként áldozásával Vénusznak a németek általi villám kitevésének helyszínével odavitt nevemmek Keresztesi pusztító külsővel boroszlán volt. Boroszlán ringott az ágon, iode-oda csendben, éltem magam is felejtőn, mert Pisti felejtett engem. Nem tudtam, mi csüng hajamban, kökény, vagy sárga cipője a sárga lovasoknak a bibliából, éltem magam is felejtőn, nem figyelve másra. Aztán azt üzenték a nevemben, mint a slágerekkel is, hogy tudod nem is álmodok már, mióta feledtél, ring az erdőn a boroszlán, halk, hintázó emlék. Minden erdő, falevél, növény emlékképe a többezer évnek, amióta készültek Vénusz fogadásomra négyszeres világrész elsüllyesztéssel, üzenve Pisti-Illésnek, annak, aki tönkretett engem szerelmes dalokkal és versekkel. Kis fehér kutyám jön velem, s minden ajtón átmegyünk, keresünk engemet könnyezve, fázva, s nem lelünk. Körök a tavon, sűrű hullásából gyűrűk futnak ki, s már nem tudom, kis fehér kutyámmal hol járok. Te nagy vagy, a világ széles. Hová futnak az utak? Ömlik, szakad egyvégtében, s kutyám olykor felugat. Nem talállak téged, s magam, mindezt Te tetted velem. Kutyám búsan néz, s arcomat csöpp orrára présemem. Ez a Noé özönvize elmélete egyetlen az apokalipszisből, ez a verse a kis fehér kutyás eredetének, ami végett Noé özönvíze létrejött Örményországban annak idején. Ugyanis a kis fehér kutyás eredetileg egy régi világ kis Tarotjának nevezett világ bolondja kíséretét jelentette, egy olyan világét, ahol hiába keresték az Istent, hiába jártak ki minden szerepet, nem találták meg a Sefirot fája nagy Tarot szerepei után sem, pedig befeküdtek a halál őse 13-as kártyájába Derláné Évának, aki megmaradt egyedül abból a világból állandó bárányáként a náciknak. Tehát volt Noé özönvize előtt is élővilág Ázsiában, éppen a kis Tarot volt berendezve, nekem üzentek végig többezer éven keresztül, reménykedtek valamennyien segítségben.

A csillagrend tagjai kihalt helyeken landoltak többezer éven keresztül, mert a feketemágusaival Magyarországnak nem tudtak leszámolni. Ehhez Attiláék kellettek, ezért ő az én megváltóm. Elméletben ezt az Oroszország előtti birodalmat a Hunnia börtön rendezte be. Kína Lenint kutyaevéssel miért ünnepli lélekzabálással, vagy a Jehovát? Kutyákhoz tették Lenint, mint igazság bajnokát, így születtem meg én is Föld-kutya évében leninista tulajdonsággal, Oroszlán-Halak horoszkóppal, ami semmiben nem nyilvánult meg, a legtöbb tehetséggel minden ujjam alatt dombocskával, amiért több merénylet is érte a kezemet, szétszaggatták, átszúrták késsel. Érdekes módon régen soha nem vérzett semmim, egyedül akkor véreztem, amikor a cigányok a francia Napoleonos kártyához érve megtermékenyítettek 1971-es kezdetével a hétszeres Rákóczi téri hosszabbításnak, hasonló díjazottjaival a Földanya áldozóknak, hiszen ezek Mohamed népét is megtámadták, engem egykor az égben, ezeknek dicsőség a gyalázat és a gyilkosság, abból szépülnek, mint Tóth Verájuk, Szulák Andreájuk, Ábel Anita állandó Rákóczi téri vérfürdőse a Pszichografológiának, mindegyik vérből támadójával a tisztátalan lelkeknek.

Amerika teremtője megtámadott engem három patológiával szaporodó Malek Andrea rendetlen Halak szülöttjével a Bertalan utcának, jógázás közben, megtámadva az öcsémet, cipelve, mint egy állatot az egykori afrikai Istent Müller Péterrel együtt a Rákóczi téri cigányteleppel, kommunista elmeosztályával Borsodivánkának, mert Bazsányi Mihály és felesége, Halak szülött Zsuzsa lánya pulyaszeplősítő emberré vált magyar tagjaként a művészvilágnak perverz volt, mint valamennyi eddigi apokalipszis végrehajtói, állandó kislánygyalázókként Olexáné Rózsa néven berendezve jelenleg az ózdi központjukban demenzükkel a jólétük tele arannyal és hatalmas nyugdíjjal a Pszichografológiájukból 1983. óta. Mi tehettünk arról, hogy Bazsányiék minden római egyházas történelmet eddig végrehajtottak. Mindegyik Rózsa áldozásommal ment nyugdíjba, főszerepe rajtam történő végrehajtásával.

Az Isten könyveként megírt világapokalipszis Éii könyve filmük alapján egyik földrész elpusztítása után egy-két túlélővel, meg az állandó börtön gyilkosokkal vetekedve a kincsen ismét berendezésre kerül valahol. Én ilyen filmajánlókat írtam, megdöbbenve az Oscar díjas elmeosztály filmjein, nem tudva, hogy a zsidók adják a díjakat az elmebeteg rendezőiknek és színészeinek a Rákóczi térnek. Kádárnak is fontos volt a film, megnézett mindent, kÍváncsi lennék arra, tudta-e, hogy a magyar filmek mind Hunnia elme néven kerültek berendezése a skizopren könyv és filmszereplőkhöz?

Én voltam a szőke Marianna helyetti főszereplője például a Sandokán filmnek, mert szőke volt a haja és Marianna volt a neve, de ezt bemutatta a média, hogy a főszereplő nem tudta mire vélni a helyzetet, hogy engem kellett megkeresni Miskolcon, hogy mi történik itt.

Minden nyomozót miattam indított el a magyar média azzal, hogy nyomozzanak az ügyemben. Ilyen lett volna a ballonkabátos Colombo, aki miatt ki akarták szúrni a bal szememet kiskoromban, ilyen volt valamennyi nyomozó sorozatuk, Cheplin Lin csepp dalával együtt, amit egy régi történelemként hajtottak végre, mandolinos Istennek üzenve, hogy dallam keresd meg, hogy ki ő száz határon át, vezess engem hozzá el, olyan biztos az az erő, ami hitet át, hogy valakinek jönni kell.

Három világapokalipszis egymás mellett. Miskolc városa Rákóczi tér világkönyvtára mellett a lyukas szívű Szabó reformátusainak gönczi bibliás világkönyvtára, mellette a médiáé, melynek része volt Tomi herceg, az övéké lett volna a filmsorozatok gyártása, amiből az lett, hogy a betegségeimet, csapásaimat rendezik meg 1983. óta a ruhapecsételés folytatással.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kiválasztottakat, filmszereplőkhöz, feketemágusaival, elsüllyesztéssel, összemarakodtak, magyarországnak, végrehajtásával, hosszabbításnak, elterjesztették, lélekzabálással, örményországban, elmeosztályával, filodendronomat, borsodivánkának, cigánytelepének, székesfehérvári, apokalipszisből, kislánygyalázót, feszületeseknek, reformátusainak, pulyaszeplősítő, tulajdonsággal, világkönyvtára, levelezéseivel, szétszaggatták, történelemként, megáldozhattak, végrehajtottak, művészvilágnak, cigányteleppel, ruhapecsételés, elismerésekkel, szimbólumaként, díjazottjaival, kitermelésével, magyarországot, miskolci Rákóczi, zöld-sárga hangyák, részével fertelmet, magyar kislányok, egész világnak, összes többi, világ minden, sorsra jutnak, most meghalt, vasaknak együtt, római egyház, film szerint, férfiak dolga, űrhajójukba dossziékat, szörnyeteg istenük, narancs kormány, Babos Gyula, Babos Gyulát Vénusz, Liszt Ferenc, Andy Vajnával, Benkő Dániel, Benkő Lajos, Korlátot Miskolc, Derláné Éva, Új-Kígyósy Istennek, Varga József, Tina Turner, Nagy Anna, Vörös Oroszlánjával, Szepes Máriának, Őrült Johannája, Szulák Andrea, Zsóka Kacsa, Karda Beáta, Godzsák Ildikó, Káli Sándor, Oláh Miska, Derláné Évának, Ehhez Attiláék, Kína Lenint, Tóth Verájuk, Szulák Andreájuk, Ábel Anita, Malek Andrea, Istent Müller Péterrel, Bazsányi Mihály, Olexáné Rózsa, Mindegyik Rózsa, Cheplin Lin,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Mire jók ?  képre írva  Az erdőterápia egészségre gyak...  Facebookon kaptam  Sir Andrew Lloyd Webber  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Képes idézet !  Színház az egész világ,  képre írva  Facebookon kaptam  Inkább ad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A máj egészségének javítása te...  Nem jár  Facebookon kaptam  A nagyhét eseményei  A pálma a győzelem és a diadal...  képre írva  Facebookon kaptam  Alvó cica  Ha nyitott vagy  Facebookon kaptam  Esti kép  Benedek Elek - Virágvasárnap  Amikor még kicsi voltál...  Nem jár  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Esti Ima !  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az angyali üdvözlet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Óraállítás  Hibáztam már  Nárcisz  Alvó baby  Paul David Tripp Március 26  Minden kedves látogatómnak sze...  Nem jár  Táplálékok a máj egészségének ...  Esti Ima !  Alvó baby  Facebookon kaptam  Alvó kisfiú  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  A haj állapotának javítása egy...  Mire jók ?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kékfestőről pár szóban  A máj egészségét biztosító és ...  Esti kép  Facebookon kaptam  Alvó baby  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mi van, ha?  Minden kedves látogatómnak sze...  Benedek Elek - Virágvasárnap  Facebookon kaptam  Nem jár  Rács mögé  Szép estét  Jó éjszakát  Válaszok a halál után  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Karinthy Frigyes: Almafa  J. Donald Walters  Paul David Tripp Március 25  Facebookon kaptam  Inkább ad  Facebookon kaptam  Aki belekortyol  Idővel az ember megérti, hogy ...  Facebookon kaptam  Vérnyomáscsökkentés  Óraállítás  Facebookon kaptam  Nem látom őket  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Most - segíts meg Mária ,  Facebookon kaptam  Minden kedves látogatómnak sze... 
Bejegyzés Címkék
miskolci Rákóczi, zöld-sárga hangyák, részével fertelmet, magyar kislányok, egész világnak, összes többi, világ minden, sorsra jutnak, most meghalt, vasaknak együtt, római egyház, film szerint, férfiak dolga, űrhajójukba dossziékat, szörnyeteg istenük, narancs kormány, apokalipszis csapásainak, sátoralljaújhelyi kaszárnya, korlát láncain, másik világ, első villamos, távcsöves csillagász, újabb áldozatot, római egyháznak, korláti ózdi, világ végére, győri avatárnak, világ végéje, vörös holdnak, összes halálnépével, biblia végének, sötétkapus dögjeivel, világkönyvtár városának, egész világot, egész világon, római egyházas, rendszerváltásnak nevezett, trianoni zsidók, kommunista koraik, kommunista nevek, rock-nagymamával képviselt, zenei koncertje, kommunista korok, bibliai apokalipszis, lányom tartott, holtjuk jövöjéről, jungista elmélethez, egész Vörös, mezőkövesdi Őrült, halálnépének Eperjess, református elmebetegek, rengeteg pénzből, perverz vallásai, összes reformátusának, székesfehérvári központtal, egész országban, szőrös reformátusok, remegő hangja, kislánygyalázó Zoránnak, egykori földrészeknek, hatalmas filodendronomat, svájci virág, ország szimbólumaként, németek általi, sárga lovasoknak, többezer évnek, világ széles, régi világ, olyan világét, világból állandó, csillagrend tagjai, feketemágusaival Magyarországnak, legtöbb tehetséggel, francia Napoleonos, hétszeres Rákóczi, tisztátalan lelkeknek, egykori afrikai, művészvilágnak perverz, ózdi központjukban, jólétük tele, állandó börtön, kincsen ismét, zsidók adják, elmebeteg rendezőiknek, magyar filmek, skizopren könyv, szőke Marianna, magyar média, ballonkabátos Colombo, régi történelemként, lyukas szívű, övéké lett, filmsorozatok gyártása, ruhapecsételés folytatással, kiválasztottakat, filmszereplőkhöz, feketemágusaival, elsüllyesztéssel, összemarakodtak, magyarországnak, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 233
  • e Hét: 995
  • e Hónap: 12700
  • e Év: 51701
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.