Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Narancsok cégei vasvér népként az egész Földön
  2018-04-18 09:33:00, szerda
 
   
  83 éve hajtanak végre gyalázattal történő véráldozást, angyalok és Istennő véréből emelkedve az egész világon szerepük végrehajtása után az egyetlen közös áldozatukon a vasnépei Miskolcnak.

1998. óta a Pszichografológiai elmebetegségként leírt fasiszta cigije miatt leszoktató perverz vallásaik és egészségügyük, valamennyi szociális munkásával az utcanép Magyarországról és a depressziója, mint kiúttalanság miatt behívott cigánysága emberré válása gyalázattal és áldozással közbeni ellátása végett, valamennyi kávés cégével a Földnek, valamennyi multijával, valamennyi kereskedelmi cég vezetőjével, valamennyi börtönnel, melyeket tisztítottak véráldozással a pszichiáteri Miskolcnak az egész világon, valamennyi postai alkalmazottja a narancsoknak, önkormányzatok, iskolák berendezve Rákóczi téri embereket és mindenkit lemészárló cigánytelepével a narancsoknak Bodorné Ágnes népeként, valamennyi kommunista narancs vaselmélet végrehajtójával Mészáros Ági kezdetével véráldozásának árja nép tagjainak megáldozásával, termékenységi törzseivel Új-Kígyósi miskolci pszichiáternek szigeteken, afrikai helyszíneken, braziliai helyszíneken, törzsekként berendeztek dzsungelekben, valamennyi távol-keleti nép véráldozóival, Izrael teljes egészének véráldozóival barakkos fényevők kezdetével a Pszichografológiának, valamennyi meggazdagultjával a világnak, Kukó cigányságával a miskolci Rákóczi térnek az összes cigányával Romániának, minden alulról jött cégével a világnak, üzleteivel a feketemágusoknak, dohányboltokkal együtt világapokalipszist mérgezéssel, gyalázattal, csonkítással, kivégzésekkel végrehajtó narancs Rákóczi terével Magyarország néven Magyarország felszámolóinak.

Furcsa, hogy amikor 130 éve megjött a vasnép Miskolcra, már együtt a sátánjával a világ urának, állandó lírai karámjával a nyomorultak kezdetével beállított Rákóczi térnek, utcanépeikkel, Kex zöld-sárga számához érve világ urával legyőzték folyamatosan feltételezés szerint a magyar kislányokat, vagy Isteneket, mindegyiknek a sátán nézett ki a szeméből, melyeknek a történetét megírtam a Kiliánban, mivel rajtam ismételték onnan, hogy mi érkeztünk hárman a hegyeken keresztül.

Júlia, volt drótgyári cigánya a Rákóczi térnek állandó világ-apokalipszis végrehajtójaként került jólétbe, állandó a Vénusz áldozása Atlantiszhoz érve, amikor a római egyházas halálnépe Müller Péternek együtt jelentkezik a sátánjukkal, ekkor győzi le az áldozatot.
Valamiért Júlia garázsboltjához a tizes postájuk mögé érve, a pogácsájánál, amiket szimbólumban árul érve az összes országban ballagott diák névtárán végig mentek, Ballagi néven az én áldozásommal.
A szerelmes levele dr. Melionként került berendezésre, aki a világapokalipszis állandó bibliai Mária elméletes Janos levelezéseit hajtja végre álom beavatással, jungista korként. Ugyanezt hajtották végre így közösen egri csillagok népe ellen, aranysasként került berendezésre a székesegyházukba. De aranysas jelet visel a királyi családja Angliának, amit a miskolci Rákóczi tér jelent.
A túrósbatyuja Júliának azoké a vándoroké, akik a elindultak, mikor elvitték a nyarat szerte a világba, majd megtámadták apokalipszisükkel azokat, akik szépek voltak.

Garázsboltból nyitott a jószomszédos coop üzleti hálózat egyre terjeszkedve feketemágiájával Ózdnak, a diszkontja a Talmud Zakariás nevének állandó világapokalipszisként cigány tulajdonossal berendezve Rózsa Judit és szőrös válló testvére nevével ismételték a világapokalipszisét a lengyeleknek gyalázatommal, vallásaival az elmeosztályoknak Rózsa nevekkel születésem óta áldozva maguk helyett az elmeosztályaikkal.

A régebbi kereskedői a Bulgárföldnek, mely a kocsonyabauszos kakukkos ufó népének a könyve alapján került lila csempékkel berendezésre visszaszámlálás egyikeként egykori Csillagrend földöntúli hatalma ellopásáig, amiről tudtak, mert a kakukkolók lopták el, ezt jelenti az óra, elhagyta a várost. Tűzkő Judit osztályán volt Markovics fiatal lányként, nekem kakukkolt egész nap, utána vettem észre, mikor ideköltöztem a lila csempesort, melyre egy börtön Imre tulajdona szöveget írt valaki a Kiliában, megjelölve a többi mini füzet sorozat börtön Imre tulajdonosát is, melynek egyikét a fonók Ádám és Éva könyveként Gáspár Győző hajtott végre feleségcserével, megtámadtak az elmeosztályukkal, hogy Kiszely Ottó cserél feleséget Jászter Gyula kommunistákként Bertalan utcai elmeosztályként Földanya áldozással. A fonó népei démonok, érthetetlen magyar Románia áldozása Földanyaként a démonok helyett Liptai Klaudia kezdetével. 1990-ben is ezt hajtották végre, beletapostak a méhembe, amivel elmentem az egyik műtétemet végrehajtó szülészorvoshoz, nem talált semmit, azt írta a papírra, hogy neurozis. Saját betegségét írta le, ellmebetegként, valamiért tartottam a durvaságától. Varga Imre néven volt a harmadik füzetkönyv megjelölve, mint tulajdonos nevével. Tűzkő Judit megyei főpszichiáter hajtotta végre a börtön Imrék könyveit rajtam kivégzésemkor. Király pszichiáter utalt arra már sorsát végrehajtva a Király utcai lista alapán, hogy ez a mellnél fogva történő kínzás Király Linda elmélete.

Katalinnak csak azokhoz a Katalinokhoz volt köze, akik feszületre tették bármelyik időben.

A világapokalipszis mindig Annákkal volt berendezve, akik meg is haltak áldozásuk kezdete óta.

A Pszichografológia pedig a távol-keleti pusztítókkal Ágnesekkel van berendezve az egész országban, amiről valamennyien tudtak.

Mészáros Ágival kezdődött valamikor a második világháború utáni medve kommunizmus erdő népeként itt maradt őzzel, saját sorsát rajtam végrehajtva a Bertalan utcai véráldozók között, Sommal és a volt gyors-gépíró Kökénnyel. A többiek meghaltak, mert a medve kommunizmust Mészáros Ági kezdetével a Pszichhografológiai Bertalan utcai nemi gyalázók és csonkító, kivégző ufó kísérettel, mint vörösekkel, kékekkel rendelkező földöntúli hatalommal bíró, másik világban hipnózisban támadó népek hajtották végre a Rákóczi téri és Feketevonat cigánytelepével, Müller Péter tik sem vagytok magyarok cigánytelepével folyamatosan.

Mivel ezt leírtam, Mészáros Ági Kossuth díjat fog kapni a romániai kormánytól, mivel Románia zárta le a határokat a fogadásomra berendezett Bertalan utcai csonkító gyalázókkal Földanya fogadásomra. Minden áldozásért románai díjakat kapnak, hiszen látványosan temettek engem 1995. óta gyalázva éjjel-nappal a nemi szervemet Oláh Ibolya és a többi Magyarország néven tort ülő nemi csapásával. Sajátja egész Borsod megye.

Tatárdombra állottak be űrhajóval 1996-ban a kávés cégek irányítói, kávészaggal jelenve meg emelgetésemmel kékekkel együtt az ikerházban. Hasmenést kaptam, miközben folyamatosan a tatárdombi cigányok rongálták a házat rima Jeruzsálemként engem kikiáltva egyedül az ózdi Cseh Károly lírai karámjával, együtt a Rákóczi terével Miskolcnak. Vezetékeket kiszedtél a falból, felhozták a talajvizet Hajdú Marianna sátánistáival a házba a Háromforrás kiadó kútjából, kialudt a tűz, amikor a turulmadár békesség virágos elméletéhez érve halálhideg vett körül éjjel-nappal a vaskályhájában a Talmudosoknak. A cserepeket a házon Müller Péterék szétverték egy éjjel, a gyerekeim már 1987-os kollektív gyalázásakor Majóné Deme Erika miskolci utcanépének hipnózisban voltak, hogy tudjanak semmiről a II-es elmeosztály teremtői által, mert ilyen látványt emberek nem bírnak elviselni, megszakad a szívük.

II-es elmeosztályukon Ízisz-Vénuszként történő kivégzésemkor sátán kígyója miatt a cigányai által Bodorné Ágnes szomszédnak, pókjával a méhemben ismét születési kezdethez érve, hogy a kurváknál születnek meg a pusztítók közölték a szőke és cigány elmebetegek, hogy az orvosok fizessék meg nekik a kávéjukat és cigijüket.

1998 március 7-én, ismét a születésnapomon, ahogyan átszúrták a szívemet a világkönyvtáros Szabó István helyett 1983. március 7-én kezdve folylatásban a bibliáját világkönyvtárával, mert megtámadott Vénuszként csillag formában az égen, s ezt tudták születésnapom hetes számával együtt a Rákóczi térrel és űrpókokkal, amik ezt Ágnes néven saját könyveikkel végrehajtották - költöztem ide is, ismét megjelent a kávészaggal az elmeosztálya a szentekkel rendelkező fekete kereszten hét rózsás Ízisz áldozóknak, melyek kávés szenteknek írták le magukat ötágú csillagos emberformában megszületőként atlantiszi mágiából. Szelep kiégésekkel emelték a kávés népeiket szerte a világban, hatalmas földöntúli erővel. Olyan volt az űrhajójuk, mint egy óriási csillag a tatárdombi ikerház felett.

Úgy látom, hogy hiába mentettek meg, mivel a világ betegségeit és bűneit elhordoztatták székesfehérvári feszületemként Fehér Annája helyett egykori Romániának, elmebetegeznek a meggazdagultjai a kékeknek, vöröseknek, amik szerepüket rajtam hajtották végre születésem óta.

Biztosak a dolgukban, hiszen az egész világot születésem óta rám uszították, én voltam a célpont, akár a tatárdombi házban Nagy Anna halottja helyett a kommunista vasnépnek.

Tagadja a magyar neveket felvett világapokalipszist végrehajtó elmeosztály a földönkívüli kíséretük létezését.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: feketemágusoknak, elmeosztályukkal, elmebetegségként, feketemágiájával, elmeosztályoknak, végrehajtójaként, székesegyházukba, elmeosztályukon, cigánytelepével, magyarországról, visszaszámlálás, elmeosztályként, kocsonyabauszos, kommunistákként, dohányboltokkal, szülészorvoshoz, garázsboltjához, székesfehérvári, születésnapomon, meggazdagultjai, feleségcserével, világkönyvtáros, végrehajtójával, vaskályhájában, feszületemként, önkormányzatok, ellmebetegként, pszichiáternek, végrehajtották, elhordoztatták, megáldozásával, felszámolóinak, emelgetésemmel, véráldozásának, elmebetegeznek, megszületőként, egész világon, egyetlen közös, vasnépei Miskolcnak, utcanép Magyarországról, pszichiáteri Miskolcnak, narancsoknak Bodorné, miskolci Rákóczi, összes cigányával, vasnép Miskolcra, világ urának, nyomorultak kezdetével, magyar kislányokat, sátán nézett, történetét megírtam, hegyeken keresztül, római egyházas, Bodorné Ágnes, Mészáros Ági, Müller Péternek, Valamiért Júlia, Talmud Zakariás, Rózsa Judit, Tűzkő Judit, Gáspár Győző, Kiszely Ottó, Jászter Gyula, Liptai Klaudia, Varga Imre, Király Linda, Mészáros Ágival, Pszichhografológiai Bertalan, Müller Péter, Mészáros Ági Kossuth, Oláh Ibolya, Cseh Károly, Hajdú Marianna, Müller Péterék, Majóné Deme Erika, Szabó István, Fehér Annája, Nagy Anna,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Png nő  Szerelmes asszony........  Délutáni nassolás.....  Szemüveges  Nyári képek  Fülöp szigetek.......  Egy ebéddel kevesebb  Megkérdezték az öreg Cholit.....  Png pillangó  Facebookon kaptam  Egy nagyon szép kastély.....  Napsütés,... zivatar,...szél  Ki vigasztalja a vigasztalót?  Mai napi mosoly......  Petőfiné szobra Koppenhágában  Elejtetted a napot  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép virágok......  Png nő  Fehér rózsa  Facebookon kaptam Krisztinától  Margaretták  Fehér rózsa  Balga utak  Jó éjszakát!  Azt mondják...  Facebookon kaptam  Már a cica is.......  Keserű a Mára vize  Png virág  Kellemes kávézást  Nyári kép  Margaretták  Rózsa pillangóval  Png virág  Sűrűsödik  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Ha Isten békéje lakja szívemet  Rózsaszin rózsa  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Nyári kép  Facebookon kaptam  Png nő  Pihenő cica  Lufik  Jó éjszakát!  Riasztó.......  Flavonoidokban gazdag étkek  Facebookon kaptam  Angyalok  Kodolányi János szavai fonyódi...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  255 az új fertőzött, elhunyt ...  Facebookon kaptam  Voltaire : Értekezés a türelme...  Korhatár nélkül  Amikor nincs pénzed......  Gondolatok nő és férfi viszony...  Sárga rózsa  Facebookon kaptam  Mai napi mosoly......  Facebookon kaptam  Wulfenit ásvány  Muskátli.......  Facebookon kaptam  Korhatár nélkül  Egy nagyon szép kastély.....  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Nyári kép  Isten Igéje - az egyház egység...  Facebookon kaptam  Nyári kép  Omnia mea mecum porto  Angyalok  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Szép estét - - jó éjt kívánok ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szép estét kedves látogatóimna...  Arany  Drón vizsga II.  Fotó: Farkas Attila, szöveg la...  Gerbera  Gondolatok nő és férfi viszony...  Pihenő cica  Vörös rózsák  Öntöző kanna  Harmónia..........  Omnia mea mecum porto  A kaktusz virága....... 
Bejegyzés Címkék
egész világon, egyetlen közös, vasnépei Miskolcnak, utcanép Magyarországról, pszichiáteri Miskolcnak, narancsoknak Bodorné, miskolci Rákóczi, összes cigányával, vasnép Miskolcra, világ urának, nyomorultak kezdetével, magyar kislányokat, sátán nézett, történetét megírtam, hegyeken keresztül, római egyházas, tizes postájuk, összes országban, szerelmes levele, világapokalipszis állandó, királyi családja, túrósbatyuja Júliának, nyarat szerte, jószomszédos coop, lengyeleknek gyalázatommal, elmeosztályoknak Rózsa, régebbi kereskedői, kocsonyabauszos kakukkos, könyve alapján, kakukkolók lopták, lila csempesort, börtön Imre, többi mini, fonók Ádám, fonó népei, démonok helyett, egyik műtétemet, harmadik füzetkönyv, börtön Imrék, mellnél fogva, világapokalipszis mindig, távol-keleti pusztítókkal, második világháború, volt gyors-gépíró, többiek meghaltak, medve kommunizmust, romániai kormánytól, fogadásomra berendezett, nemi szervemet, többi Magyarország, kávés cégek, tatárdombi cigányok, házat rima, ózdi Cseh, talajvizet Hajdú, turulmadár békesség, házon Müller, cigányai által, méhemben ismét, kurváknál születnek, pusztítók közölték, orvosok fizessék, világkönyvtáros Szabó, bibliáját világkönyvtárával, szentekkel rendelkező, kávés népeiket, óriási csillag, tatárdombi ikerház, világ betegségeit, egész világot, tatárdombi házban, kommunista vasnépnek, magyar neveket, földönkívüli kíséretük, feketemágusoknak, elmeosztályukkal, elmebetegségként, feketemágiájával, elmeosztályoknak, végrehajtójaként, székesegyházukba, elmeosztályukon, cigánytelepével, magyarországról, visszaszámlálás, elmeosztályként, kocsonyabauszos, kommunistákként, dohányboltokkal, szülészorvoshoz, garázsboltjához, székesfehérvári, születésnapomon, meggazdagultjai, feleségcserével, világkönyvtáros, végrehajtójával, vaskályhájában, feszületemként, , ,
2021.05 2021. Június 2021.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 25 db bejegyzés
Összes: 6976 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 107
  • e Hét: 1063
  • e Hónap: 7058
  • e Év: 61788
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.