Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
2004-es kivégzése a politikának média,Brazlia
  2018-04-21 07:40:02, szombat
 
  2001. óta, amikor mentek végig a sátánistái Müllernek a miskolciak könyvein villámgyorsan, míg Káli Sándor árnyék reformálta a várost, Martin kertvárosra, Pereces kertvárosra, kezdve a kínzásomat a nagy fán Bulgárföldjén egykori kukoricásuknak, ahol az Galla-Begala ellentét Balázsné győri kapui utcanépe nemi kivégzőim által létrejött a II-es világháború idején,idehozták romániai berendezéssel az egész Pszichografológiai elmevéráldozóit a 130 éves világapokalipszisnek a fogadásomra.

Felvonultak a médiájukkal a lakásban, azok, amik ide tartoznak, mint Gyarmathy Andrea, Szűcs Judit dominojával, Balázs Kláriék, Ungár Anikó, Sebestyén Balázs, az ózdiak Majkával, Heti hetese a Herman névvel berendezve Hunnia börtönhöz Ádám és Éva idegenhangú népeként, mindegyiket bemutatták, mint születésem óta engem Földanyaként mészárlókat. Amikor Liptai első embergyalázó démonjukkal a Fonóknak, amiknek a könyvét feleségcserével folyamatosan rajtam végrehajtották börtön Imréjük sorsaként bemutatták Branyiczky füves házaspár ismétlésében Gajdosi Nóra utolsó brazil sátoraljhelyi történelmével kezdve a brazil kancsal Isaora szappantisztító sorozatát az indiai legyeknek, a Mészáros Ágnes által - Mészáros Kata Vénusz áldozó a bíróságával együtt - kezdett medve kommunizmus értek az utcanépének Nagy Ferónak, a mókusrendi brazil utcanépük itt dobált az ágyon hatalmas erővel, amit a médiájuk temetői Vénusz-Földanya ünnepben be is mutatott. 1986. óta hajtották végre nemi kivégző Gabriellák Bertalan utcai tetteit, tisztíva, férjhez adva őket, melyek kihasználtak mindenkit a többi világapokalipszis szereplővel együtt, Jakubcsek Gabriella kezdetével a Benedek családjával Kiliánnak, teljes egészével a Benedek utcájuknak.
Süvegesék itt van Halak apával a nemzeti világapokalipszis utcájában.




Liptai Gay Imre könyfüzetét folyamatosan hajtotta végre, 1990-ben is méhem kínzásával, amivel felkerestem a vasgyári szülészet ambulanciáját éjszaka ügyeletben, annyira fájt. Ekkor írták be a Fonók, mely saját népét jelenti a füzetbe a börtön Imrék tulajdonosainak a nevét a többivel együtt. Liptai itt a felvonulókkal, Gáspár Győzővel ismét ismételte előzőleg Jászter Gyula kommunistájuk, Kiszely Ottóval történő feleségcseréjüket, mivel saját népeiket jelenti, együtt volt Gáspár Győző halotti temető rendező Liptai Klaudia démonjával Romániának. Jászterék kastélyos kezdetükkel az összes kastélyokban elhelyezettekkel végtelen vastrágya végrehajtása végett TBC-s mészárlása után a tiszta hangúaknak egészségügye részéről Miskolcnak, 1983-ban kezdhette saját kommunizmusát Chaucesku kommunizmusaként. Felesége és Kiszely ottó barátnőjeként jelentkezett tisztátalan lelkei sorsát akkor is végrehajtották Gay Imre könyfüzeteként, ellátva őket tisztességes élettel, divatbolt vezetőjeként élt Jászter felesége, mint démonja a fonóknak, illatszerbolt vezetőjeként mocskosan,amiért engem támadtak meg Mary Zsuzsa kezdetével, Ostváthné Réti Mária engem megáldozó újhelyi Rákóczi téri párttitkár kedvenceként. Leányuk hatalmas sztárja Sátoraljaújhely televíziójának a többi tisztátalan lelkével a miskolci Rákóczi térnek.

Kiszely Ottó 1983-ban érkezett meg a zsidó szövetkezetébe Lantosnak, melynek a névtárát AB Aegon biztosító ismételte az összes szalag névtárával, üzleteivel Miskolcnak, állandó világapokalipszisként összepakolva őket a környékről. Ekkor támadták meg a nemi szervemet a tik sem vagytok magyarok hálózatával, már báb voltam. Nem tudtam bemenni az ajtókon, mert hatalmas energia vett körül, ijedtem nyitottam be mindehová, tágra nyílt szemekkel, amióta Kiszely Ottónak mondott egy mondatnál elpattant a húr a fejemben. Az engem körbevevő fényenergia újhelyi állandó apokalipszist végrehajtója a Lantos sakk-kártyásnak. Lidia raktáros közölte velem, hogy nem érti, a Főnixes tisztátalan lélek Dévényi Erzsébet Heródes Sprenczének felesége sorsát és szerepét miért rajtam kezdték el, csak én ezt nem értettem, mert előző életében kurva volt, kiállt a combja. Soóst felhelyezték az osztályra a bukott műszerész Szabó István párrttitkárral, Ágnes főszereplő feleség mellett Réti Mária baráti köreként. Molnár nem akart ártani nekem párttitkárként, ezért Budaija apa gyilkosainak megvádolta buzisággal, így váltották le.
Ezt követően úgy éreztem, hogy szerelmes lettem Kiszely Ottóba, álltam minden este hipnózisban az ablak előtt, szemben velem egy indiai cigány nézett engem, nem értettem a helyzetet, akkor érkezhettek meg.
Többen utaltak Dévényi Tibijére a Bertalan utcai Vénusz áldozóknak, amelyik mindig folytatta a világapokalipszisét, kiliáni időben három kívánsággal, amit Maria Duval Zétényi Lilijével a Herman Ottó mentakönyvben kiadott környezet ellenes csapásainak berendezett könyve alapján a lyukas szívű Szabó Istvánnak Nők Lapja által került asztrológiai jóslása nyomán. Leírta azt is, hogy értékelni fognak az ésszerűség határain belül, meg hogy csak kommunikációra ruházzak be. Dévényi már a belőlem született betegségeket vonultatta, ez a média teljes egésze a lábam megrántása óta születésem után. Ugyanazt jelenti, mint Gór Nagy Mária a börtönükkel.

Utána jött az István királlyal egyidőben gyermekvárosok berendezése mellett, nemesek emelésével a ViIT ifjúsági találkozója a magyar nevű tisztátalan lelkeknek, ahová Kiszely ottó ment akkor még barátnőjével. Ekkor jártak az angol Cate főszereplésemmel megírt kommunista idejénél a Bertalan utcának Miskolcról Mózes, File, Tóth névtára kezdetével az ötágú csillagos atlantiszi feketemágusoknak, ezek zúztak össze együtt.

Tőkés László Pszichografogiai Tőkés Anna néven kezdett Talmudos reformátusként püspökként ezt követően győzte le Jászter Gyula kommunista korát, mert már a vallásai a Hunnia börtönnek II. Jánossal Lengyel néven itt berendezve elment a vatikánba, a többi vallás Krisztusa készen volt Rózsa neveivel a Bertalan utcai Pszichografológiának cigiről való leszokás térítésével együtt.

Rusznyák Vili kommunista korát még ismételték romániai központban öngóljaként az egykori Romániának, főszereplője maga helyett engem áldozott árjaként, Rusznyák Mari sorsát rajtam a bátyja könyörtelenül végrehajtotta vaskommunistájaként a Pszichogralógiának, mert kurvája a miskolci Rákóczi térnek születésem óta. Ezzel nyitottak 1989-ben a reformátusokkal, kommunista orosz semmiről sem tudók kivezénylésével, hiszem a medve kommunizmust is maguk hajtják végre, Putyin képviseletével az orosz Pszichografológiai állandó nemi csapásaival a kommunista oroszoknak.

Itt jelentkezett a két utcai összetételnél a karcsai Váradiné Szabó Erzsébet közölve velem, hogy olyan vagyok, mint anyám, hasonlóan a Keresztesi pusztító népéhez, már ismétlésben Pálfalviékkal együtt, amelyek fasiszták voltak. A vén reformátusa a miskolci Rákóczi térnek már kilencven éves, szeretettel körbe véve a Váradi családja által sátán népének, amik helyett engem áldoztak meg, az összes karcsai könyvsorozaton végig menve abban az időben is, amikor ott rajzok alapján éltek Csipkerózsa időben nemes gyerekek. Még 1991-ben is térítettek a munkáspárti vörös kommunistái utcagyerekeket az orosz elmeosztálynak. A Munkáspárt helyén az Otthon étterem mellett rendezte be Vass Tibor II-es elme saját sorsát, Időjelek hosszabbítását szerepével együtt végrehajtó a Szendreis bemutatkozásomat novellájával István királynak, születésem kezdetének megírásával. Petőfi idejében volt,amikor a csillagrend tagja harcolt 1848-ban, feltételezés szerint akkor vonultak be Romániába vasfüggöny emelésével, Vargákkal, ahol Éden szállodát nyitottam és fehér Mercedessel közlekedtem főszereplőként. Fontos nekik a szív az utolsó számok egyikében, hogy jó uram a szívem kér, a szívnek a szív így válaszol, mivel tisztátalan lelkek, tiszta szívre támadnak, amivel kezdték tüdőbetegségekkel együtt a gyilkolást 130 éve. Az árják ugyanúgy végezték, mint nagyapa, indiai cigányság által megtámadva, utolsó ének megengedésével, mint ahogyan apával és velem végeztek itt közösen, énekeltetve a szocializmus végrehajtó árnyékaiknak.

Karcsaiaké a színes és fekete-fehér tévés futball. A nagymama meséskönyve szerint, amit átadtak a gyerekeimnek barátnak magukat feltüntetve csupa rajzok voltak régen falun, rajzfilmeket hajtottak végre, utána vitték oda a Király virágoskertje idejében Noé özönvíz végrehajtóit együtt a római egyház és a református egyház állandó apokalipszist végrehajtóival. Kohut István utolsó árja testvérpár egyikét nyári konyhába tették ki karcsai apokalipszisben, maga cipészként dolgozott a hidegben, megsántulva az Ardók sorsaként. Horváth Erzsébet kacsaszájú lengyel támadásban is részt vett, amelyik lenézet engem. 1983-ban berendeztek a Pázsit árvízterületen egy focipályát, beállították a volt férjemet focistának. Jött Horváth úr cigánya a németeknek, a Bertalan utcai névtára alapján egykori Indiának hatalmas emberré nőve, úrként, aki előtt anyám közölte, hogy a lányomnak már érettségije van. Ez fontos volt az 1986-os összezúzásom előtt a nyelvek és a diploma meg nem engedéséhez, melyben feltétezés szerint a világ Horváth urai mészárosai vettek részt még. Már anyám sorsát kezdték el, mely szerint az indiai cigányai Miskolcnak nem engedték tanulni. A kékek pszichológusai beöltöztek térdig érő nadrágba a Nyírő Gyula kórházban női formában lenézve engem, zenei vasfüggönyös terápiát tartva az elmebetegeknek, amik engem kiközösítettek. Fontos a térdig érő nadrágja a kisdobos mozgalmat végrehajtóknak, mert szégyelltem, hogy ki van a térdem,meg végig húzták a borotvát rajta, hogy szőrös legyen. Azóta borotválkozik minden szőröse Mohamed népe támadóinak, tökéletesednek plasztikai sebészet kezdetével a nyolcvanas évek óta, eltüntetve minden jelet, mint zsidó Lázár tört orrot, madár orrot, minden jellegzetes népcsoport külső megjelenését. A Plasztikai sebészet Péterfy néven történő ismétlésével fontos volt, mert már a Farkasok külker képviseletek voltak Pesten, Galambos Erzsije a Bertalan utcának már éltes sztárja az opretteseknek Lehoczky Zsuzsa főszereplőjével a rózsakeresztes rendnek. Sugár Ágnes már Sugár építésével ismételt Pataky Ágival együtt, miskolci börtönükkel, már az Eddát bemutatták újhelyi tévében, készen állt a miskolci börtön a kimenetelre.

Itt jelentkezett az alattam lakó Dudásné fia, kiülve az ablakba, hangosan kiabálva, hogy az anyja kurva, de már engem megtámadtak, nem is értettem, a többiek igen, mint állandó világapokalipszis végrehajtói, amik barátnőnek adták ki magukat. Dudásék már születésem óta mészároltak maguk helyett, Dudás Ica karcsai Pszichografológiai kiabálta Karcsán, amikor unokanővérem már a felesége volt nagypán fiának, hogy mi vagyunk a kukó cigányok Földanyaként, mert idetartozik a narancsok utcájába. Ekkor jelentkezett egy leninvárosi sánta Dudás, aki már születésem óta belőlem élt, hogy elvinne magához. Az Észak rajzai szerint Dudás Sándor bibliai apoilaipszisként állandó Olajfák hegyi költője Jeruzsálemnek, itt lakik a bérházban a népe, állandó agyi defektjével, amit rajtam hajtottak végre Észak újságjainak ismétlésekor 1995-ben.

Ekkor adtam be a válókeresetet, de nem tudtam elmenni, mert Szabó István lyukas szívű világkönyvtáros, születésem óta utolsó emberként áldozó világkönyvtárát kezdték előlről szívem megsebesítésével, átszúrásával odaszegezve az ágyhoz. Illés doktorja a Pszichografológiának szaporodva már talán unokákkal közölte a mondatát Kecskés Emilnek, hogy drága nem szabad tanulnia,mert nem bírja az idegrendszere, Babilon épült lovagjaival a skizopren könyvtulajdonosoknak hatalmas gazdagsággal, ahogyan az Omega bemutatta ekkor nagylemezen kezdve elölről rajtam a Benkő angyalok sorsát, amiért vakító fény vett körül Miskolcon is végig.
Gór Nagy Mária Illés doktorral együtt dobott meg mindent lebontó csapásával, amit itt ismételtek 2004 előtt elmondva mondatait, végleges kivégzésem előtt. Kitették a börtönből a börtön gyilkosokat folyamatosan, ezért mondta Illése a Pszichografológiának, hogy drága összeverekedett egy asszonykával a kicsinálom után, az Elzett felmondásakor Szilágyiné démonjával egykori Romániának, melyek tönkre tettek mindenkit a Talmudjával Hitler népének. Deutsh Gyögy volt a vezető igazgató, aki nem állt ki értem.

Következő évben lezárult az állakapcsom mandulatályog miatt, a spanyol Kos szőke nőjük csapásától, ami miatt a fülemet széttörték, melyet boa kígyóval hosszabbítottak, ezért kellett felfüggeszteni a válást. Jenő bácsija az Elzett tolmácsaként német órákat adott, de ekkor megtámadták a fejemet Nagy Karola nemeseivel emelésével a Vörös Oroszlán kommunista nemesei helyett az utcanépével Müllernek. Jenő bácsi bemutatta a fiát, zöld-kék szemmel, spanyol pusztítóként, amelyik főszerepét születésem óta Bródy Jánosék rajtam hajtották végre zöld szemem kék dala alapján a bizonyítékoknak, már itt folytatták tovább. A mandulám kivételét Varga gégeorvos meghívásával az újhelyi egészségügyisek sztritíztáncos torünneppel ünnepelték.

Moldován Nóra vörös róka szabadköműves feketemágus erkölcstelensége miatt támadtak rám a fiúival hatalmas erejével a földönkívüli hálózatának a vöröseknek, még a rózsakerestes rend I. emelettel beállított űrhajós népe mellett, még a sátánjuk mellett, amelyik számát itt ismételték Kex együttesével Urbán-Országszky párosnak felvonulásuk idején végleges kivégzésem előtt, Országszky megírta az Ördög Nóra neve alapján a régi Romániának az Ördögi felvonulást, Harangozó Terije a Bertalan utcai cigánytelepnek szemem támadóként elénekelte, hogy nyitva van a pokol már, vénséges ördögök keltek ki a mélységből, mini ruhás ördöglányokkal, táncolva, temetve Földanyaként, s már jöttek vissza raktárosnak téve engem munkahelyi változtatásaival az újhelyi - romániai rendőrség sorsaként időben Hamvas Béla főszerepével. Takács Klára apa természetjáró egykori tagja főszerepét hajtották végre az összes Takácséval sánta Takácsával együtt volt osztálytársam apjának, amelyik ajánlatot tett nekem. Minden osztálytársam, aki értelmiség lett az ének osztályban ide tartozik a Bertalan utcához az 1956-os szülöttjeivel a ratkósoknak.



Itt támadtak rám a nácik bolt és közlekedés fóbiájukat rajtam végrehajtva megállás nélkül cigánytelepeként az ózdiaknak szőke nemi csapások helyetti teljes legyőzésemmel hosszabbításaikkal Ménesi szomszédba rendezésével romániai Földanya likviláló Rákóczi terével 1989-es felmentő seregeként az űrpókoknak, minden összeházasodó menyasszonyi kölcsönzője berendezésével az egész világegyetemnek. Simon Éva ekkor közölte, mely sorsát születésem óta hajtották végre, hogy ne engedjek be szerelőket, Kolcza Mari szappantisztító sorozat végrehajtója pedig, hogy nekem már minden mindegy, Zoltán Erika helyett áldozott meg kezdetként Sasfészek berendezésvel Fábiánékkal.

Itt jelentkezett gyerekeimre vigyázva Kormos Kornéliája a tisztátalan lelkeknek Széphalomból, hatalmas házból és gazdagságból kommunista kor Ezermester boltját üzemeltető apával, akit kifosztottak itt létem óta,mert azt mondta Ardó Zsigmondnak, hogy őt már ütheted. Kormos helyetti gyalázást sorsával felsőzsolcai eső idején hajtottak végre ismétlésben rajtunk. Hunnia börtön lányát kivitették külföldre dolgozni saját véráldozásával. Itt jelentkeztek a Ricséről bejött Szabó Máténé belgyógyász Erika feleségével a Csabaiék egykori focijával elölről kezdő fehér Mercedeseivel a cégek berendezésével, már én a magát nemesnek bíró egyesített szociális otthon raktárosa voltam három raktárban, takarítónő, könyvelő, árubeszerző egyszemélyben tömeghipnózisban, egész napos kapkodással a menhelyi hálózat Péter nevű Rákóczi tere szidalmazásai közben Mülleréknek, nácik emelésével Kovács néven megtámadva minket, hogy őket nem választják ki az iskolákban, mint cigány állandó apokalipszist végrehajtókat.Amerikai konyhás házakkal dicsekszenek.

Már nem tudtam többé szülői értekezletre elmenni, remegett minden részem, amiért Mózesné a pártbizottság párttitkárának felesége,mint szépasszonya a Hollóknak engem megszidott, azt mondta, hogy beáll ő anyának anyák napján Csillagmedve mellé. Ismétlésben a Jókai iskolát a Petőfi iskolához, meg a bulgárföldi iskolához hasonlóan Rákóczi téri cigányok lepték el, az újhelyi Petőfi iskolába kitették a coca-cola gépeket, cigány igazgatójuk közölte velem, hogy keressem a tanárokat az elfekvőben Gyuszi megölése előtt még. Éppen a Fejes utcáján mentek végig Miskolcnak. A bulgárföldi iskolával az volt a gond, hogy 1991-es ide költözésem után jártam a gondnoki lakásban, ahol felismertem engem szélesarcsontú Kohutként Újhelyből. Akartak adni egy gondnoki állást a kiliáni lakásért cserébe, melyhez tartozott volna egy kemence a cserepek készítéséhez. Ezt ismét a besenyői központ Gabriellája kapta meg az állandó világapokalipszisnek nemi csapásaként Vénusz áldozóként a Bertalan utcának, cserépkészítő lett a városból gyalázattal kivonult Bertalan utcai csapás szaporodva Szabó családként. Az egész város Sátoraljaújhelyen azt híresztelte, hogy én kihasználtam a férjemet, akit tartottam a szülésimből piaci árulás mellett fizetve egyedül mindent 11 éven keresztül majdnem az összes apokaliptikus csapásuk kurvái helyett. Labancz Anna volt a Révészre berendezve az összes Annával, Fehér Anna állandó világapoklaipszis végrehajtója mellett a Vörös Oroszlánnak, egész székesfehérvár névtárával állandó Alba Regina központjaként a magyarok történelmének. Mindegyik Anna utolsó ember áldozója a világegyetemnek kivétel nélkül, mint állandó apokalipszist végrehajtók. Nusi néven már 86 éves főszereplői is vannak a Bertalan utcának, akik ide vannak téve Nagy Istvánné testvérrel, az összes Nagy Istvánnéval a folyamatosan cserélődő névtára mellé a Földanya áldozóknak narancs színében Cseh Károlyéknak.

Istenes Bence születésemkor beállított jeruzsálemi névtárát kezdte el a ratkósoknak elölről, az összes többi Újhelyből kitermelttel együtt.

Ezután végeztek ki közösen a megyei kórházukban Müller Péterékkel, Balázsné utcanépével, Király pszichiáterrel, Tűzkő Judit szőke nemi kivégzőjével a Bertalan utcának, miután nemi csapása sorsát rajtam végrehajtotta, Dávid Mónikával, Pogány Balázsnéval, alkoholistáival a börtönnek démon kísérettel romániai Meni népeként, hangom elvették, megcsonkítottak véglegesen énekeltetve Vénuszként Hattyúdal néven szocialista iskola ismétléseként árjaként. Miskolc ezt követően hatalmas torünnepeket rendezett a szociális hálózatával a tik sem vagytok magyarok romániai temetőbrigádnak, végig besenyői központi irányítással születésem kezdete óta egykori Földanyaként, Illés-Pisti népeként.

Brazilia ezt követően a miskolci Rákóczi terével olimpiát rendezett. Brazilia véráldozásból van, az egész úgy, ahogy van Magyarország néven. Gajdosi Nórát férjével a besenyői központ postai dolgozójával nevemet felvevő Annamáriájával jött hatalmas erővel bíró feketeufókat kocsiból kiszedő Időjelek végrehajtója támadta meg, az Időjelek szélként létrehozott Bródy János Vénusz áldozó fekete ufója ölte meg 1995-ben, egyetlen brazilként. Várkonyi kezdete a kékeknek üzengetett mindenkinek konyi jelentéssel bíró nemi szervével, hogy mindenkit meggyaláz, megkap, amikor csak akarja. Így mindenkit meggyalázott a városban, hogy méhgörcsöt kapjanak. Ilyen fertelmekből állanak a világ férfi formái, amivel vártak engem, hogy nincs a férfi a világban.

A folyamatosan ismételt Bodor űrpusztítójukkal a többiek kísérete mellett születésemet váró Pszichografológiai Bertalan utca narancs színében az ózdi kormánynak tudta, hogy Földanya vagyok, így is ismételt 1998. óta, így festettte meg a szívemben levő elme csapásuk a festményüket Heródes pálmajeles zsidóinak jelével kék csillagként sátán népének sorsaként.

Ennek tudtában végeztek ki folyamatosan saját betegségeikkel, fényevéssel, állati körülmények mellett, genyónak nevezve engem Katalin nevem miatt, állandóan kitermelt médiájukkal, temetnek születésem óta. Hámori Ildikó kurvájuk előző életét Dévényi Erzsébet Csepregi Éva népével folyamatosan hajtották végre pácini boszorkányuk, Ádám Erzsébet előző életeivel is rajtunk.

Wolf Kati Vuk sztárja a Bertalan utcának 130 éves állandó apokalipszis végrehajtójaként került kitermelésere az áldozásommal. Lengyel történelmet kezdtek elölről ET lemezésvel, együtt az atlantiszi mágiával Latinovits könyve és Rutkay Éva könyvszerepeivel. Kovácsokat elölről kezdték dudájával a Meseutójuknak, melyet gyalázásommal Pogány Judit és Koltay Róbert a Bakterház felgyújtása mellett ismételt, mint barakkos legyek 83 éves Pszichografológiai mészárosokként.

Az ózdi fenevad űrhajóján én utaztam egyedül a menhelyiek helyett, amiket felvett időnként és felruházta őket a fektemágiájával Müller Péter döglegyének, amelyik 83 éve hajtja végre a világ érteliség legyőzését, saját sorsaként születésemkor támadva meg minket Kupai kezdetével egykori romániai csonkítóknak Oroszország előtti emberek birodalmában. Hogya Mária Hrabovszyné kommunista kori Összetört szív főszereplő, amelyiknek a sorsa lett volna, hogy senki sem tesz benne kárt, Földanya áldozásból került legmagasabb nyugdíj mellett Réti Mária mellé gyors-gépírójaként Sátoraljaújhelynek, akár Szajkó Katalin jeruzsálemi kurvája Lázár népének Vénusz áldozásból megtisztult, férjhez adták, elhelyezték, Tátrai Mari pedig Amerikába disszidált, mert táncoltak a libiai Weiser asztalán mezítelenül, majd azt híresztelték 1975-ös férjhez üldözésemkor fényevés alatt szerbiai elmeosztályát sorsát végrehajtva Jeruzsálemével együtt, hogy én felmentem Pestre kurválkodni. Medve Mariannját a Bertalan utcai Pszichograológiának haldoklásom és kínzásom között vitték ki Pestre Motsilnik Katalinjával a Pázsitnak, egykori G. Maczó Ágnes helyetti Ébredő játszótér állandó főszereplőjeként. Már Gyuszi ekkor a ricsei elmeosztályán volt Vona Gábornak,miután megsokkolták legalább tízszer miatta, meg Ádám és Éva népe meg a többi személyiség, arc nélküli miatt, amiket megrajzolt a romániai halott festő, egyből megértettem, hogy miért. Marianna, tíz emeletes lakója Újhelyben egykori nemesként öngyilkosságával folyltatták a nemesek kitermelését a Bertalan utcához, mint kommunista vallásos elmeosztályát a Vörös Oroszlánnak Bencs Marianna orosz kivégzőgép sorsával együtt, elvéve tőlünk miatta a szőlőt, ezért hozták a meggyalázóját hozzám csíkos vázájáral Lázárnak a Kiss Tábornok utcáról Csepregi Éva ismétlésében Ádám és Éva Rákóczi téri nemi csapások apokalipszisét Főnix néven. Kósa emese Fejel Mária hangbénítómat sváboktól Károlyfalváról, ami népviseletbe öltözve Magyarország temetését ünnepelte az összes kisebbséggel, Tatárok tisztításával Tatár név berendezésével, Halak állandó Bertalan utcai ózdi feketemágusok áldozásában. Fejjel Mária megbolondult Szabó Sanyika férje szerint, Ufókat látott 1977 körül, amik azt mondták neki, hogy megölik a gyerekét. Ekkor bekerült a világapokalipszist végrehajtó Kósa Emese pszichiáterhez, Bohács öcsém megsokkolója után, saját sorsukként, aki nem talált nála elmebetegséget, mint saját elmeosztályánál együtt Kállai Tibir madárként ablakon kirepülni akarónál, mivel madárja volt Cseh Károly feketemágusi sorozatának madár voltál egyszer szavaival a versnek, amire majd egyszer rájövök, végtelen szappantisztító sorozatuk közben, mi által nemesednek, mint Cseh Károly a kis paraszt csúfság megszépült, kisimult véráldozásából bibliai földjével együtt az ózdiaknak. A háromgyerekes Nagy Erika Nagy István testi társával három utóddal megjelölve születésem óta áldozott Vénuszként. Fejjel Mária egykori Szabóné azt üzente nekem, hogy én megöltem a férjét, Sanyikát Rozvágyról. Nem tudtam, hogy a fórumos sztárja jelen blognak Rókaként főszerepét születésem óta hajtják végre állandó szocilizmusával, azzal, hogy mindekinek meg kell halnia, aki szereti és tiszteli. Romániát jelenti. Így ölték meg Szabó Sanyikát elzüllesztve itallal, mint Derla Bandit kb. tíz éve a Herman Ottó patlányainak ismétlésekor bárány szerepében Derláné Évának, szemölcsivel az az állandó gyilkosoknak, amiket rám akartak pakolni, apát és nagynénémet telepakolták saját sorukként. Ardó Irén itt jelentkezett, ismételték a lesántulását Kohut István nagyapa testvére sorsaként vörös kommunistáival Kis Ferencnek Oroszországból. Az összes Kis Ferencet kitermelték beírva őket nemesnek, mint Pinókkióját állandó főszereplőjeként kék szemmel az állandó világapokalipszisnek punkrációs csövesnek utcanépeivel Miskolcnak, amik választották már széjjel a csapásokat egymástól gyalázatukkal Dudásné kurvázása kezdetével. Székely hullaszállító rám nézett égkék szemével, szótlanul ment el Bolgárné feleségétől elválva, annyira veszélyes sátánista és utcanép támadott meg minket. Jarosevits nevéhez értek együtt Milosevits-csel, lehet, hogy cs-vel kell írni 1956-os Istenes név osztályfőnökként való ismétlésében róka kommunistának nevezve Milosevicset, jelentésükkel, hogy egymás ellen vannak. Milosevics felismerte a Bertalan utcai szerb elmeosztály orvosait, ennyit az erőszakról, amikor elesik a Pszichografológiai népe, mint egykori Pap miniszterük, akit mártírként gyászolnak, mint árnyékát az állandó világapokalipszisnek.
Szerbia így a világ-Magyarország pulyaszeplősítőjével, Metro szentháromságával Zorán vérből és feketemágiból hatalmasra dagadt jövő országába lépett, egyesülve minden elmeosztályával Trianonnak Sátán népeként. Penitenciának nevezték el a véráldozást.


Ha én utaztam volna egyedül a Fenavad űrhajóján nem történt volna baj velem sem a világgal. Révész utcára került berendezésre a menhely már gyermekvárosként, amelyeket az ózdi Fenevad hatalmával állandóan felruháztak. Jelentkezni akartam én is a gyerekvárosba nevelőnek, de pszichikailag állapotom miatt nem tartottam magam alkalmasnak. Nem tudtam, hogy egyedül mi nem vagyunk elmebetegek Európából, mint egykori világ képviselői. Nekem kell magyaráznom saját főszerepeik közben az áldozóimnak, milyen fertelmet hajtottak végre elmebetegezéseik közben maguk helyett. Többet nem írok egyetlen fórumra sem.

Mary Zsuzsa angyal születésem óta én voltam, Dobos névvel romániai történelmet kezdtek el, Posta Gusztáv menhelyi fiával folytatták rima Jeruzsálemként, ami Miskolcot jelenti. Mary Zsuzsa és Csepregi Éva miatt kaptama számra a feketemágiát, mindent lebontó csapásával Gór Nagy Máriának, mert ez volt a főszerepük. Aranyembernek csúfolják Mary Zsuzsa férjét, mert nem bírta elviselni az áldozását Magyarországnak annak ellenére, hogy a Hunnia börtön része volt.

2004-ben végeztek ki utolsó dalom után Katalinként Freddy Mercurinak énekelve, hogy mama buzinak születtem, genyózva a szomszédot, aki helyett én voltam a genyó 1976-os kezdetével az utcanép kommunista korának gennyes nemi szervekkel. Egyszerre támadtak rám a megyei kórházban Tűzkő Judit szőke nemi kivégző sorsát befejezve 1997. óta az utcanépével a Győri kapui Balázsnénak, Müller Péterék sátánistákkal, minden részemben feketemágiával, lebénítva a gerincemet, úgy hogy oldalra fordult az egész, kiviháncolva a fogaimat, melyekben végig pondrók voltak a Rákóczi téri cigányok csapásaiként, együtt a nyakammal végig a sátánon, gondolkozásom 1991-es felpörgetése álmok megírása végett világapokalipszissel, amit addig végrehajtotak, 1997-es Kiss Kálmán Medveczky Ilona és a többi Halak szülött helyetti fejem becsinálával gondolkozásom lelassulása után itt teljesen megszúnt, soha többé nem tudtam gondolkozni Dudások csapása mellett. Ekkor hajtották végre a súlyos elmebetegek sorsát, hogy írnak megállás nélkül saját történelmet, folytatták tovább az összes súlyos elmebetegével a világapokaipszisnek utcanéppel. Egy fekvő, haldokló hulla lettem, magam körül Új-Kígyósi Istenével hatalmas kígyó formájában melleimen szorítva megállás nélkül, kivégzőgépével Dávid Mónikának a hátam mögött.
Ez volt az Unióhoz csatlakozás időpontja Miskolc néven.

Az összes politikus és média sztár miskolci névtárat jelenti 130 évre visszamenőleg.

Valamennyien ismétlésben felvonulásukkor végrehajtották a könyvtárukat áldozásommal.

Minden árnyéknak megvolt a saját könyve, végével együtt, mint feszületekkel, megszűnésükkel.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: osztályfőnökként, bemutatkozásomat, kommunizmusaként, elmebetegezéseik, tömeghipnózisban, űrpusztítójukkal, végrehajtójaként, könyvszerepeivel, gyermekvárosként, főszereplőjeként, apoilaipszisként, cigánytelepeként, feketemágusoknak, öngyilkosságával, pszichografogiai, főszereplésemmel, elhelyezettekkel, változtatásaival, megsebesítésével, erkölcstelensége, temetőbrigádnak, főszereplőjével, sátoraljaújhely, világkönyvtáros, feleségcserével, hosszabbítottak, bizonyítékoknak, egészségügyisek, szappantisztító, összeverekedett, tulajdonosainak, alkoholistáival, világegyetemnek, világkönyvtárát, magyarországnak, megcsonkítottak, sátánistái Müllernek, miskolciak könyvein, ózdiak Majkával, könyvét feleségcserével, brazil kancsal, indiai legyeknek, bíróságával együtt, utcanépének Nagy, mókusrendi brazil, ágyon hatalmas, médiájuk temetői, többi világapokalipszis, nemzeti világapokalipszis, vasgyári szülészet, börtön Imrék, többivel együtt, Káli Sándor, Gyarmathy Andrea, Szűcs Judit, Balázs Kláriék, Ungár Anikó, Sebestyén Balázs, Amikor Liptai, Gajdosi Nóra, Mészáros Ágnes, Mészáros Kata Vénusz, Nagy Ferónak, Gabriellák Bertalan, Jakubcsek Gabriella, Liptai Gay Imre, Gáspár Győzővel, Jászter Gyula, Kiszely Ottóval, Gáspár Győző, Liptai Klaudia, Mary Zsuzsa, Ostváthné Réti Mária, Kiszely Ottó, Kiszely Ottónak, Dévényi Erzsébet Heródes Sprenczének, Szabó István, Réti Mária, Kiszely Ottóba, Dévényi Tibijére, Maria Duval Zétényi Lilijével, Herman Ottó, Szabó Istvánnak Nők Lapja, Nagy Mária, Miskolcról Mózes, Tőkés László Pszichografogiai Tőkés Anna, Jánossal Lengyel, Rusznyák Vili, Rusznyák Mari, Váradiné Szabó Erzsébet, Vass Tibor II-es, Kohut István, Horváth Erzsébet, Jött Horváth, Nyírő Gyula, Galambos Erzsije, Lehoczky Zsuzsa, Sugár Ágnes, Pataky Ágival, Dudás Ica, Dudás Sándor, Kecskés Emilnek, Nagy Mária Illés, Talmudjával Hitler, Deutsh Gyögy, Nagy Karola, Vörös Oroszlán, Bródy Jánosék, Moldován Nóra, Ördög Nóra, Harangozó Terije, Hamvas Béla, Takács Klára, Simon Éva, Kolcza Mari, Zoltán Erika, Kormos Kornéliája, Ardó Zsigmondnak, Szabó Máténé, Kohutként Újhelyből, Labancz Anna, Fehér Anna, Vörös Oroszlánnak, Alba Regina, Mindegyik Anna, Nagy Istvánné, Nagy Istvánnéval, Cseh Károlyéknak, Istenes Bence, Müller Péterékkel, Tűzkő Judit, Dávid Mónikával, Pogány Balázsnéval, Vénuszként Hattyúdal, Gajdosi Nórát, Bródy János Vénusz, Pszichografológiai Bertalan, Hámori Ildikó, Dévényi Erzsébet Csepregi Éva, Ádám Erzsébet, Wolf Kati Vuk, Rutkay Éva, Pogány Judit, Koltay Róbert, Müller Péter, Hogya Mária Hrabovszyné, Szajkó Katalin, Tátrai Mari, Medve Mariannját, Pestre Motsilnik Katalinjával, Maczó Ágnes, Vona Gábornak, Vörös Oroszlánnak Bencs Marianna, Kiss Tábornok, Csepregi Éva, Fejel Mária, Fejjel Mária, Szabó Sanyika, Kósa Emese, Kállai Tibir, Cseh Károly, Nagy Erika Nagy István, Sanyikát Rozvágyról, Szabó Sanyikát, Derla Bandit, Derláné Évának, Ardó Irén, Ferencnek Oroszországból, Trianonnak Sátán, Posta Gusztáv, Nagy Máriának, Katalinként Freddy Mercurinak, Müller Péterék, Kiss Kálmán Medveczky Ilona, Új-Kígyósi Istenével, Dávid Mónikának,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A gyomorrontás tojással is kez...  Síró nő  Március 15-re emlékve  Dóró Sándor: Ma  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 16  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A gyász  Boldog ünnepeket kívánok minde...  Paul David Tripp Március 17  Nem mindegy  Az ünnepről  Sötétség és világosság  Facebookon kaptam  Mindig tud adni ,  Rochefoucauld - a bölcs  Csendes éjszakán  A nemzet csak akkor...  Könnyáztatta asszonysorsok  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  A halolaj és a hal még a migré...  A Mindenható Istenben bízva  Alvó kislány  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Vágy, élet és sugár  Kokárda  Csendes éjszakán  Kakaós piskóta  Jó éjszakát  Könnyáztatta asszonysorsok  Boldog ünnepeket kívánok minde...  "Úgy hívnak minket, hogy "Az Ö...  Facebookon kaptam  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Alvó baby  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Mély, puha álom - sárga féltés  Ne feledjük: a föld jóval több...  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Az ünnepről  Illuziói ne legyen senkinek, a...  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  Minden jónak végeszakad egysze...  Talpra vándor  Jóga férfiaknak  Amikor még rangja volt...  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nemzeti  Benned is ezerféle szín van  Facebookon kaptam  Evan Esar tollából  Atyám !  Szeüleidtől tanultad  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Nagy László - Szerelem emléke  Facebookon kaptam  Márciusi eső  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Facebookon kaptam  Alvó cica  Ne feledjük: a föld jóval több...  Dóró Sándor: Tétova lét  Facebookon kaptam  Március 15-re emlékve  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Nemzeti  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Talpra vándor  Hernádkak  Alvó cica  Magyarország ilyen hely.  Talpra vándor  Facebookon kaptam  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  ...és mégis ráismersz  Szeretettel  Kezdet  Kokárda  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sajnos ezt elBalogozták  Könnyáztatta asszonysorsok  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo... 
Bejegyzés Címkék
sátánistái Müllernek, miskolciak könyvein, ózdiak Majkával, könyvét feleségcserével, brazil kancsal, indiai legyeknek, bíróságával együtt, utcanépének Nagy, mókusrendi brazil, ágyon hatalmas, médiájuk temetői, többi világapokalipszis, nemzeti világapokalipszis, vasgyári szülészet, börtön Imrék, többivel együtt, összes kastélyokban, tiszta hangúaknak, többi tisztátalan, miskolci Rákóczi, zsidó szövetkezetébe, összes szalag, nemi szervemet, mondatnál elpattant, engem körbevevő, bukott műszerész, ablak előtt, indiai cigány, lyukas szívű, ésszerűség határain, belőlem született, média teljes, lábam megrántása, magyar nevű, angol Cate, ötágú csillagos, többi vallás, egykori Romániának, bátyja könyörtelenül, medve kommunizmust, kommunista oroszoknak, karcsai Váradiné, összes karcsai, munkáspárti vörös, orosz elmeosztálynak, csillagrend tagja, utolsó számok, árják ugyanúgy, szocializmus végrehajtó, nagymama meséskönyve, gyerekeimnek barátnak, római egyház, református egyház, volt férjemet, 1986-os összezúzásom, világ Horváth, indiai cigányai, kékek pszichológusai, kisdobos mozgalmat, borotvát rajta, nyolcvanas évek, opretteseknek Lehoczky, rózsakeresztes rendnek, miskolci börtön, alattam lakó, anyja kurva, többiek igen, felesége volt, kukó cigányok, narancsok utcájába, leninvárosi sánta, mondatát Kecskés, börtön gyilkosokat, kicsinálom után, vezető igazgató, állakapcsom mandulatályog, fülemet széttörték, fejemet Nagy, utcanépével Müllernek, mandulám kivételét, újhelyi egészségügyisek, fiúival hatalmas, földönkívüli hálózatának, rózsakerestes rend, sátánjuk mellett, régi Romániának, összes Takácséval, ének osztályban, 1956-os szülöttjeivel, nácik bolt, ózdiaknak szőke, egész világegyetemnek, tisztátalan lelkeknek, cégek berendezésével, magát nemesnek, menhelyi hálózat, pártbizottság párttitkárának, bulgárföldi iskolához, újhelyi Petőfi, coca-cola gépeket, elfekvőben Gyuszi, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 64
  • e Hét: 472
  • e Hónap: 12177
  • e Év: 51178
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.