Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Lantos sakk-kártya Bródy János világapokalipszisével
  2018-04-22 12:31:04, vasárnap
 
   
  Bródy János Vénusz áldozó három utóddal megjelölve hosszabbítása végett a jeruzsálemi egykori elmeosztályról égi hatalommal,mint teremtői hatalmával megalkotta az állandó Illés és Koncz kezdetével induló Pszichografológiai elmebetegeket patalógiákként, hozzájuk a világ végi állandó Időjelek megadóit, köztük az angyal Mary Zsuzsát, amelyet már többszáz éve le kellett volna győzni az ellenségüknek,engem áldoztak meg sorsaként születésem óta Omega angyali állandó Benkő embereken végrehajtott gyalázatával együtt Koncz Zsuzsa állandó szaturnuszi kommunizmust végrehajtóval, sakkal együtt sakktábla fekete-mágusaival a világon ezt a játékot végrehajtóival az ózdi feketemágusoknak állandó kommunista és vallások végrehajtásával. Állandó kezdet az első villamos, mikor újságpapírokat hord a szél, a korlát láncain ott ül távcsöves csillagásza a média Villa műsorait cigánysággal és latrokkal berendezőknek, Villa Európa egykori elmélete miatt gyaláznak a halottak előtt.

1992-ben kezdett a Mákostésztájával, hintás magyar kislány bemutatásommal, a világ összes vallása kitermelésével, felébresztésével a sün és a kapufa előtt, mert ez fontos Bródy Jánosnak, hogy a halottak és a rajzfigurák lássák az áldozásukat, gyalázásukkal együtt. Oroszország előtti emberek lakta világot árulták ki és gyalázták meg csonkításokkal ismeretlen nyelvük miatt, meg az ének miatt a szentháromsággal, az Omega égi koncertjével földönkívüliekkel kísért angyali énekkar gyalázóival,. Piros és kék ruhában kontyolták fel ott is vallások bevezetésével a kommunista korok után a kislányokat, vörös és kék földönkívüliek hipnózisos, hatalmas erővel történő mészárlásával, ahogyan velem is elbántak közösen. G. Maczó Ágnes főszereplőjük később született beázottként, a Mákostésztát 1962. körül írta, ezt folytatta az állandó áldozásával a zöld-kék szemű spanyol pusztító sorsát hajtva végre, az angyalnak tüntetve fel Mary Zsuzsája helyett az áldozatot, Fenyő Miklós pályatársa főszerepét is rajtam végrehajtva lengyel történelemként Illés sátán feszületeivel együtt, azzal az elmebetegséggel, ami cinizmusnak látszott régebben előttem, hogy mindenkinek ad puszit az áldozata, mert ártatlan.
Felfoghatatlan sorozatát 1995-ben égették el, mint bizonyítékokat. Csalt abban is, hogy a Mákostésztát nem négy éves koromban írta, letagadta. A születési dátuma megváltoztatása is fontos a feketemágusoknak, amikkel együtt mészárol.

Az általa jeruzsálemi égi hatalommal létrehozott világ végig Illés reformátusainak bibliai apokalipszise után szerepet játszó Időjelek testenyészeteit, bermudásokat, görögöket, Hobo kutyáit űttörő nyakkendőben állandó kommunista apokalipszisként, Deák Bill Gyula feketebárányukat, ami helyett öcsémet áldozták meg feketebárányként, fél lábbal létrehozva testenyészetként, spanyol sárga halál népével, kommunistákkal, mexikói fekete sárkány népével, az egész világot berendező bábokkal, amit Schneider Hedvig hivatalsegéd zsidóival kezdett el 1956-os ismétlésben az áldozásunkkal.

Illés együttese a vasfüggönyös miskolci reformátusoknak a szomszédba rendezve az összes reformátusával sátán népének trianoni világ-Magyarország címerével, melyeket megöltek trianonként bibliai olvastatással Fatimei jóslat berendezéssel, ismételték az áldozásommal, hogy az új elmebetegeket világ-Magyarországnak kikiáltsák, mint világ-apokalipszis résztvevőit.

Bródy János lírai karámjának földet ért a vándorlása, ezért áldoztak titokban, lezárt határokon belül folytatásában Omegával Benkő Lajos angyal sorsával, amivel kezdtek születésemkor, nincs már hová menniük fertelmük állandó ismétlése miatt. Illésék valamennyi egykori kor Istenétől és királyától elpöröltek dalaik alapján, Szörényi Kovács Zsuzsájával az elmebetegeknek a Bertalan utcai névlistából, behozták űrapokalipszisként a falvak népeit áldozásommal Rózsa Tolnay Klári sorsaként Kátyis film kezdetével.

Illés számai alapján ismét bábokkal, mint nyomorultakkal rendezte be Magyarország néven az országot, egyet közölt a média, a ha én kissrác voltam dala alapján létbe léptetett báb már megnőtt, az összes többivel együtt.Hatalmas erővel bíró teremtője a világ apokalipszisek állandó berendezőjeként, az emberiség felszámolása céljából emberiség ellenes csapásként kell bírálni. Most Vénuszt áldozott, ezért volt megjelölve három utóddal. Bródy János világ-Magyarország létrehozása céljából a lírai karám tagjaival a teremtőknek földet érve véglegesen,mert már nincs olyan része a világnak, amit le nem mészároltak volna a Hunnia börtönükkel a Pszichografológiai elmeosztály névtárával, magyarnak mondják magukat.

Az utcanép, amit meghagytak analfabétaként, az a magyar. Én nem magyar voltam, ég csillaga, akit vártak valamennyi elméletük végrehajtásával Ízisz néven valamennyi szerepük végrehajtásával Bodor űrpusztító helyett, de nekem kidolgozva Müller Péterékkel, Weröres Sándorékkal, Göncz Árpádékkal, mint Hunnia skizopren világkönyvtár tulajdonosokkal, hogy kidolgozzák az űrpusztítóval kezdődő világ-apokalipszist Földanya áldozással Cseh Károly aranyesőként magát megíró lírai apokalipszist végrehajtó ózdi feketemágussal és Tusnádi László pataki közontjával azt dolgozták ki, hogy én Földanyaként felkiáltok, hogy Istenek, Istenek,miért hagytatok el engemet Urbán Tibornak feltett kérdésem alapján, hogy ki az Ízisz hadarta el Cseh Károly, majd ivott pár pohár bort, mert kezdték a lábam égetni a talajt az egyik száma alapján a lírai karámnak, hogy sötét nap.
Én sem hiszem el, hogy Katalin vagyok ilyen megcsonkított állapotban, tüdőhanggal, azelőtt észrevettek az utcán, bámultak rám állandóan, nem tudtam, hogy hogy nézek ki, később mondták, hogy szép voltam. Én voltam a törvény, ezért zúztak össze.

Lantos sakk-kártyához berendeztek 1200 fős zsidó szövetkezetet, érintve Libiától kezdve az összes keleti országot, egykori történelmekkel még a ratkósok jeruzsálemi névtára mellett végtelen apokalipszis végrehajtása végett könyveikkel együtt, így dőzsöltek 60 éven keresztül.

Bródy János teremtményei emberré váltak, egyetlen nagy közös áldozásban.

Bródy János, Koncz Zsuzsa, Illésék halálreformátusainak Omegásokkal, Metroval, mint szentháromságban egyesült három bibliással állandó világapokalipsziküket ismételték, de nem ért földet a vándorlásuk, ez az utolsó volt lezárt határokon belül, ne hangoztassák koncerteken a magyarságukat többé, mint a világ állandó mészárosai az összes többi művészével a világnak, értelmiségekkel együtt,mivel 83 éve hajtják végre Müllerékkel az értelmiség legyőzést, együtt a nácikkal, a Rákóczi térrel, valdensekkel, heves megyei központtal, Dolly józsefvárosi cigánytelepével, Szandi Fenyő lengyel történelem főszerepét rajtam végrehajtó cigány náci kiválasztottjával. Az amerikai Noé bárkája és a többi állandó világkönyvtárt végrehajtó sötétkapus dögről nem is beszélve, amiknek házakat építettek az RTL klub elmeosztályával, amelyik férjhez adott engem Bródy János hasonmásához állandó nyomor és megalázás végett emberségem miatt.

Mikor elmentem jelentkezni az Új Bekezdés néven leplező írásokkal, rajzokkal kiadott sorozat tulajdonosokhoz, mely ábrák tulajdonosa a születésemkor engem köszöntő a kétszarvú hamis prófétával és a médiával Vénuszként, aki megrajzolta Bródy János Időjelek ábráit akkori rontásaimmal, feketemágiával az utcanépnek mindegyik sorsaként, Vass Tibor Új Bekezdés vezetője, amelyik áldozásommal hosszabbított mindegyikük főszerepében Spanyolnátha végével Bródy Jánosnak, közölte velem nevetve Vass, hogy ne énekeljek Bródy dalokat. Születésemkor egykori görög Isten támadó tompalátásával kezdtek az Új Bekezdésnek a II-es elmeosztályukról, aki 1972-ben született meg hisztis természetével láthatóba lépve zöld szemeimmel, görög formával.

Egyikük sem mondta el, hogy engem áldoznak közösen, nemrég vettem észre, hogy Vass a Heti hetes Ádám és Éva forgószél állandó végrehajtóinak könyvében, ahol hatalmasként ábrázolták az áldozatukat, akiben én Lázárt ismertem fel fogatlanul és kopaszon, tört orral, a sorsát születésem óta folyamatosan hajtották végre a rajtam végrehajtott feszületeivel együtt, azt írta Vassa a Rákóczi térnek, hogy szégyene hála, hiába tollal, hiába, majd folytatta az apokalipszisét lelkiismeret nélkül.
Egyedül Urbán Tibor mondta saját szerepét, hogy én figyeljem meg a részleteket. Ezt meséltem, már amikor magamnál voltam, ezekből raktam össze Magyarország világ-apokalipszisét.

Nem lesz velük a szentháromságnak világ-Magyarország, nekik nincs helyük a Földön a többi állandó áldozójával a zenészeknek,mint a Kex együttesnek állandó sátánnal történő magyar kislány mészárosokkal. Így jöttek vissza 130 éve is. Azon meg nem kell meglepődni, hogy a Varjú népét látványosan elfüstölték Füst Milán neve alapján, az egykori Napisten óta, amelyik főszereplője volt a kislány Panni Szepes Mária állandó Vörös Oroszlán és a többi ördögi mágia megírójától, hogy folyamatosan elégetik a Varjú népét, aki mindig összerakja nekik a világ-könyvtárat, csak most Európában tették. A barakkosokkal van gond,mivel ezeket nem Bródy hozta létre, hanem újhelyi és miskolci teremtők mészárlás végett, amik születésemkor támadtak meg hajtva végre a tetteiket rajtam Vénusz áldozással, ezek a jelenlegi pénzeket felvevők, állandóan támadva engem azért is, hogy a fasiszta meggyalázta őket a barakkokban. Női formát vettek fel a legyek, nem én tehettem róla. Ezeket vitték Izraelbe a mi fényevésünkkel Nyomorultak együttesük kezdetével. Egy pár kivételével az utcából a többit Bródyék hozták létre, világapokalipszisként állandóra.

Vidd üvöltő farkasod, veszett vörös rókád, kísérd varjait útját Kirakat-országba, ez volt valamikor a kezdetük. Már amire fejből emlékszem.

Képes volt a narancs kormány beállítani a Varjú neveket kizáró gondnokság alá helyezve engem addig,míg az elégetett zsidók világkönyvtárát rajtam végrehajtja az RTL klubja az összes bibliai felvonultjával Barabásokkal együtt, állandóan haladva végig a Bertalan utcáján űrbábel létrehozása végett Bodor űrpusztító sorsát rajtam végrehajtva születésem óta, hogy vérből legyen az egész világ. Ez a II-es elmeosztálya Miskolcnak az összes politikussal, az összes bibliai szereplővel és csapással, amik beszélgetni járnak pszichológusokhoz, nem tudni, miért, megreformálták magukat a zenei apokalipszis terápiáit hallgatva.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szentháromságnak, feketemágusoknak, feketebárányukat, apokalipszisként, feketebárányként, testenyészetként, elmeosztályukról, szentháromságban, felébresztésével, mákostésztájával, szentháromsággal, végrehajtásával, világkönyvtárát, megváltoztatása, elmebetegséggel, reformátusoknak, tulajdonosokhoz, elmeosztályával, cigánytelepével, értelmiségekkel, tulajdonosokkal, testenyészeteit, berendezőjeként, reformátusainak, magyarországnak, kommunistákkal, felfoghatatlan, történelemként, végrehajtóinak, újságpapírokat, fényevésünkkel, megreformálták, apokalipszisét, csonkításokkal, bizonyítékokat, tompalátásával, jeruzsálemi egykori, állandó Illés, világ végi, angyal Mary, játékot végrehajtóival, ózdi feketemágusoknak, első villamos, média Villa, halottak előtt, világ összes, kapufa előtt, rajzfigurák lássák, ének miatt, kommunista korok, állandó áldozásával, zöld-kék szemű, Bródy János, Bródy János Vénusz, Mary Zsuzsát, Koncz Zsuzsa, Villa Európa, Bródy Jánosnak, Maczó Ágnes, Mary Zsuzsája, Fenyő Miklós, Deák Bill Gyula, Schneider Hedvig, Omegával Benkő Lajos, Szörényi Kovács Zsuzsájával, Rózsa Tolnay Klári, Most Vénuszt, Müller Péterékkel, Weröres Sándorékkal, Göncz Árpádékkal, Cseh Károly, Tusnádi László, Urbán Tibornak, Szandi Fenyő, Bródy János Időjelek, Vass Tibor Új Bekezdés, Egyedül Urbán Tibor, Füst Milán, Panni Szepes Mária, Vörös Oroszlán,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Jánosházy György: Fogd a kezem  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Szép estét kedves látogatóimna...  Tanácsok egy pszichológustól  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Jó nap volt  Szabó T. Anna - Pitypang  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  jó reggelt  Latinovits Zoltán tollából  Paul David Tripp Április 13  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Azért kaptad  Nem kell hozzá fürdőruhás  Bársony székben  Szép estét  Jó nap volt  Facebookon kaptam  40 felett  Ma van a magyar költészet napj...  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Andrássy Réka - A bolond Böske  Szép estét kedves látogatóimna...  Bársony székben  Nem kell hozzá fürdőruhás  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Otthon  jó reggelt  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  A hagyma antibakteriális hatás...  Különleges  Alvó cica  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  képre írva  Önmaga ellenére  Egy barátság története  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Otthon  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Spenót fasírttal  Azért kaptad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Emlékezz  Facebookon kaptam Krisztinától  Esterházy Péter: Harmonia c...  Paul David Tripp Április 12  Isten hűségének mértéke  Mindig lesz olyan  Facebookon kaptam Krisztinától  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 13  Emlékezz  Hogyan válunk hűségesekké?  Vidámság  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  Facebookon kaptam Krisztina b... 
Bejegyzés Címkék
jeruzsálemi egykori, állandó Illés, világ végi, angyal Mary, játékot végrehajtóival, ózdi feketemágusoknak, első villamos, média Villa, halottak előtt, világ összes, kapufa előtt, rajzfigurák lássák, ének miatt, kommunista korok, állandó áldozásával, zöld-kék szemű, angyalnak tüntetve, születési dátuma, általa jeruzsálemi, egész világot, vasfüggönyös miskolci, szomszédba rendezve, összes reformátusával, falvak népeit, összes többivel, világ apokalipszisek, emberiség felszámolása, lírai karám, teremtőknek földet, űrpusztítóval kezdődő, lábam égetni, egyik száma, lírai karámnak, összes keleti, ratkósok jeruzsálemi, utolsó volt, magyarságukat többé, összes többi, értelmiség legyőzést, többi állandó, születésemkor engem, kétszarvú hamis, médiával Vénuszként, utcanépnek mindegyik, sorsát születésem, rajtam végrehajtott, apokalipszisét lelkiismeret, egykori Napisten, kislány Panni, többi ördögi, tetteiket rajtam, jelenlegi pénzeket, fasiszta meggyalázta, többit Bródyék, narancs kormány, elégetett zsidók, összes bibliai, egész világ, összes politikussal, zenei apokalipszis, szentháromságnak, feketemágusoknak, feketebárányukat, apokalipszisként, feketebárányként, testenyészetként, elmeosztályukról, szentháromságban, felébresztésével, mákostésztájával, szentháromsággal, végrehajtásával, világkönyvtárát, megváltoztatása, elmebetegséggel, reformátusoknak, tulajdonosokhoz, elmeosztályával, cigánytelepével, értelmiségekkel, tulajdonosokkal, testenyészeteit, berendezőjeként, reformátusainak, magyarországnak, kommunistákkal, felfoghatatlan, történelemként, végrehajtóinak, újságpapírokat, fényevésünkkel, megreformálták, apokalipszisét, csonkításokkal, bizonyítékokat, tompalátásával, végrehajtóival, elmeosztályról, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 49 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 159
  • e Hét: 3091
  • e Hónap: 5450
  • e Év: 57716
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.