Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Világzenei fesztivál és zenei világapokalipszis
  2018-05-21 15:29:11, hétfő
 
   
  Omegával 1958-ban kezdődött a millióan voltak zenei fesztiválja szerte a világban.

Ugyanakkor indult a Földanya áldozó ózdi feketemágusok Főnix Rákóczi terének narancs áldozása együtt a vasfüggönyös Hunnia börtön Táncdalfesztiválos skizopren elmebetegeinek világ történelmével, világ apokalipszisével, együtt az Omegával kezdett szentháromságával a Hunnia börtön világkönyvtárának a lyukas szívű Sz. István ismételt Vénusz áldozásával, az egész családjával a Pszichografológiába téve állandó világapokalipszisként.

Csodálatos életet éltek szerepük és tettük végrehajtása közben végig utazgatva a világot, fő értelmiségi állasokban gyűjtve a gyalázatuk jeleit, mint a vázákat, melyek egyikével, a csíkossal Csernobilkor áldoztak engem meg.
Valamennyi értelmiség többszáz éve a vasvárost jelenti szerte a világban fertelmeseivel.

Beat kort a vasfüggönnyel kezdték ismétlésben Pápai Faragó Lászlóval, ceruzarajzokból életbe hozott apokalipszisével a Pszichografológiai szimbólumtárnak.
A Hippik skizopren korát Hobo ismételte már művelődési vezetőként készülve fogadásomra beavatásával a lírai karámtagoknak, mint valamennyi könyvtárosával a Hunnia börtönnek. Állandó Időjelek világ végi résztvevője kommunista úttörő nyakkendőjében, összeötvözve Vénusz névvel a vaskommunista korokat buddhizmussal, utcanépek és füvesek beavatása mellett.
A punkokat itt Nagy Feró Beatrice apródjaival képviselte, mint utcanépével a Főnix Rákóczi terének, valamennyi vaskommunista berendezett szereplőjével a vasváros kommunista országainak genyó néven létrehozott nemi csapásokként.

Ők kezdték el a zenei csapások vonultatását a szív küldi szívnek szívesen Szomorú vasárnap kezdetével indult lakásokban történő kivégzések folytatásában a tiszta szívek miatt, ezért minden zenész és énekes a lírai karám tagja az állandó apokalipszisnek narancs színében a Rákóczi térnek.

Fenyő Miklóssal lengyel történelmet kezdtek főszerepemmel helyette feketevonatos cigánysággal, angyalként Benkő Lajos és Mary Zsuzsa főszerepében, ismételte az utcanép rock lázadóinak rock-and roll idejét színpadi bohóckodással 1983-as hosszabbításában a két utcai világapokalipszisnek, popposaival Zoltán Erikának, Michael Jakson afrikai babának, valamennyi Rákóczi térrel emelkedő utcanépével az Orvosokkal, Elmeosztályával együtt az összes magyar zenei világ résztvevőjének.

Fenyő Miklós elölről kezdte a lengyel történelmét a feketemágusoknak,vidáman az utcanépével a Józsefvárosnak, értelmiség legyőzőkként Müller Péterékkel együtt.

A három akkordos hangom miatt ekkor kitermelt Zámbó Jimmy frizurájával a bátyámnak ekkor lett sztárja Miskolcnak szent Annás állandó világapokalipszis ismétlésekor, amiért a Szent Anna szállodában játszott Miskolc-Tapolcán.

Madonna ismét hosszabbított 1983-as két utcai összetételnél a II-es elmeosztályról Miskolcnak, mint ahogyan 1997-es kivégzésemkor argentin történelmével a vasvárosnak - Szenes Andrea horkolása miatt, együtt Malekkel, Medveczkyvel, összes halak szülött és Ágnes sorsaként változatlanul ismételve születésem óta.

Vörös rózsás sapkáját Madonnának rám adták 1971-ben, zöld-sárga kabátjával Lehoczky Zsuzsának, rózsaszín kesztyűjével a rózsaszín bombázóknak, , amik fel is tüntek az interpop fesztiválon a japán gésa macska, együtt a termékenyégi népek folytatásával Kósa könyv alapján Fejezetek a szexualitás könyvéből kiadványuk szerint vörös műszőr díszítésével a kabátomnak az Új-Kígyósi Isten áldozásában, tehát együtt jártak a sátánjukkal 1971-ben is Kex együttes állandó világapokalipszis végrehajtója dala alapján.

Tina Turnert megütötte az élettársa 1976-ban, ezt követően a bal arccsontomat összetörte a Zsigájuk a II-es elmeosztályukról, mert Katalin Földanya áldozóként került a világzenei fesztivál egyetlen túlélőjeként berendezésre.

1983-től a Vénuszok felálltak, mint a Csupasz pisztoly főszereplője, eldeformált számmal, Priscilla Presley, Dallasban is debütálva, melyek főszereplői lassan kihalnak, mint Rákóczi tér tagjai Miskolcról. Angeline Joli ekkor felkente magára romániai apokalipszisként a halvány szájfényemet, így lett a a világ egyik leggazdagabb Vénusza akár Julia Roberts.

Pataky Attilára cserélték át engem (amelyik 1997-ben bevitt a pszichiátriára elektromos szemeivel) mikor elénekelte, hogy elhagyja Miskolcot, Pataky Ágnese a Pszichografológiának itt szépségkirálynő lett Vénuszi formával. Itt debütált Farkas Bertalan Pácinból, már hozták be a pácini elmeosztályát a II-es elmeosztálynak az egész Hegyközével az indiai cigánytelepnek. Hiába válnak az állandó cigánykíséretétől a Pszichografológiának, eddig együtt számolták fel az országokat.

A zenei világapokalipszis az utcanéppel és Shuszter Lóránt patkányaival kezdődött, sátánistáival Müllernek, a cigányteleppel történő folytatása Túri Ferenc elmeosztályának 1995. óta látható volt mindenki számára, mint Földanya-Vénusz áldozása az emberiség temetőinek, mulató vasnépével a Rákóczi térnek trianonként jelenleg, együtt a temetőbrigádjával Romániának, szociális tik sem vagytok magyarok hálózatával Majkának Andy Vajnával, mint az összes világ gazdagával a Földanya gyalázóknak, meg tisztulóinak, időmegállóinak, Fidesz narancs berendezésével.

Miskolc Zámbó Jimmynél tudta, hogy nem Katalin szokott lenni a világapokalipszis állandó főszereplő gárdája, hanem Annák, Annás a római egyház. Nagy Anna halottja az állandó ébredő játszótér vallásainak földre szállításakor és megáldozásakor Annás főszereplőkkel állandó világapokalipszist, akiknek főszerepük volt, hogy a gyerekük tartja el őket, mint a székesfehérvári Fehér Anna feszületest indiai Fehér nevű cigányság kíséretével, mint a sakkártyás szereplők, akár Szt.Martin bölcsességek mondójaként, állandó világapokalipszis végrehajtójaként, jelenleg Földanya áldozóként népszerű társaságával a romániai íróknak és költőknek, akár Eperjes sportcsarnokot megtöltő farizeus zsidóival a Vörös Oroszlánnak, amivel kezdtek születésemkor Johanna őrült néven a mezőkövesdi angol tanárnőjük, Edó főszerepében, valamennyi Annás főszerepében a rendeknek, mint szabadköműveseknek, rózsakereszteseknek, feketemágusaiként az atlantiszi fekete kereszten hét rózsás földöntúli hatalomnak kék ruhás hölgyével Íziszként kidolgozott elméletének a Kelet Pszichografológiájának egyetlen nagy közös áldozásában Magyarország néven Kelettel és az összes cigánysággal, patológia országokkal szövetségben az emberiség ellenes hentes és mészárosoknak.

Teljesen értelmetlen életet hajtottak végre, mi tehettünk arról már születésünkkor, hogy a pusztítók elviszik a kurvák fogait terhesség alatt, hogy kurváknak barna a nemi szervük és hüvelyben élveznek, hogy a tisztátalan lelkek tisztulnak és szépülnek, költők és írók lettek, meg divatcégek irányítói a feketemágusaival Müller Péternek. Mi csonkítottuk és gyaláztuk meg ketten az öcsémmel az embereket minden földrészén a világnak, hogy tetteiket, gyalázatukat végrehajtották,akár a szőrös reformátusokat, mint a lányom, Mohamed Istene népének a mészárlását 1983-as kitermelésük kezdetével a lányom arcának deformálásával, akit vezetni hoztak engem.

A narancsok most is pénzelik a trianoni vas Rákóczi tér kivégzőit sorsuk és szerepük végrehajtása jutalmával, akár a reformátusait Illéséknek szerte a világon, akár a Talmud zsidóit, a barakkos zsidókról, melyet fesztiválokkal temettek, nem is beszélve, meg a skizopren 1956-os világkönyvtár tulajdonosokról, meg a bolt és közlekedés fóbiás hatágú csillagos Varjú néven ismétlőkről folyamatosan, születésem óta. Itt a tündérkirályfi életet élő Rákóczi téri cigányok Földanya áldozásból éltek mostanáig, akár az összes zenésze a pokol angyalainak és utcanépének a vasvárosnak szerte a világon, melyekkel zenei fesztiválokat rendeztek.

A gyalázásuk és temetésük ünnepe alatt a patológiái a narancs kormánytagoknak nyugodtan mentek az Új-Kígyósi kígyó istenük szigeti népeihez kormányüléseket rendezni hatalmas gazdagsággal, míg engem kínzott 18 éven keresztül a sátán miatt Király Linda sorsaként.

A Békesség madár, mint turul egykori Napisten egyik népének elméletével állottak fel a 83 éves Vona ricsei elmebetegei jobboldalként öcsém arcának sokkolással történő összezúzásával, bezárásával maguk helyett a pszichiátereivel a skizopreneknek. Az emberek nem szólnak vissza, nem tudnak harcolni feketemágia és földönkívüli hatalmas energiák ellen.

L. szőke Jehova tanúja napimádásával kezdték el az ikerházam szétroncsolásával 1996-ban az összes Napisten elméletét a Hunnia börtönnek ismétlésével a Táncdalfesztiáljuknak Eger központjában a Hunnia skizopreneknek. Lénárt állandó világapolaipszis végrehajtóként került a média névtárába is, akár az egész vasváros utcanépe az egész világegyetemben a pávatollas matyó Hunnia börtön földönnkívüli koalíciójával. Ekkor játszották el Piroska és a farkas történeteket, média torünnepével a trianoni németeknek.Vénusz áldozásuk miatt történik az összes aljanép kitermelése azóta, amióta közölte velem a Rákóczi tere a Novákoknak, hogy mire vágok fel,. hangelvétellel, fogcsonkítással, szétpüföléssel, öregségi foltokkal, szeplőkkel, minden torzulásával a 83 éves Rákóczi téri hosszabbítóknak.

Hát ennyi volt a világzenei fesztivál, felvették frakkjaikat a Bertalan utcai állandó világapokalipszist végrehajtók szerte a világban, mint szimfónikus és komolyzenék,áriák, népdalok turulos képviselői, sámánjai.

Feltételezés szerint egyszer a sátoraljaújhelyi Rákóczi tér Ferenczyekkel hajtotta végre az atlantiszi korral, Vénusz áldozással záródó történelmét az emberek lakta világok felszámolásával, mert 1971-ben vették el a hangomat először a virágkertészetben 13 éves koromban, ahová anyám, mint Cilikéje a szőke gyári munkásoknak zavart el dolgozni Friderikusz Sándor sorsaként, mert azóta hosszabbít a patológiája a zsidóknak, tor ünnepeivel berendezve az összes Földanya áldozót.

1991-es hangelvéte a II-es idegosztálynak Balogh Gizella és Sági Ilona főorvosok keze alatt Malek amerikai teremtő óriásszörnyével álttal végrehajtott mészárlásuk között az osztályra rendezett idegosztály veszélyes betegeiként vettek részt egy földrész felszámolásában, vagyis Atlantisz náluk összefügg a hangelvétellel, kommunikációs kivégzésekkel.

2004-es berendezéssel az árnyékoskerti miskolci szocialista elmebetegekkel, Godzsák Ildikó és Bajzáth megmentője Vénusz áldozóként állandóan feltételezés szerint berendezték a súlyos elmebetegeit a Talmudnak és pók népének hatalmas pókhasakkal, alkoholistáival az Ufó kísérettel rendelkező utcanépének a városnak, a Hunnia börtön könyvtárosával, Pogány Balázsnéval, amelyik miatt kivégeztek ismét, mert a vadállat férje bántotta, elválasztották tőle az utcanépet, fia nevet változtatottt Pogány Balázsból, amit beleírt a bíróság Dávid Mónika állandó világapokalipszist végreahajtó Mülleri kivégzőnek címzett levelébe, hogy én nevet változtattam. Minden berendezettje a kétszeri kivégzésem helyszínének, a II-es Idegosztályának az állandó apokalipszisnek korokat hajtott végre Atlantisz véggel, Várkonyi mondatával, hogy embereket nem lehet teremteni. Szintén elvették a hangomat a rózsakeresztes rend egyik áriása miatt, mint állandó világapokalipszis végrehajtója helyett, amelyik legyőzött születésemkor hatalmas hipnózisos erővel.

A székesfehérvári feszületem a világ bűneinek, világapokalipszis állandó végrehajtóinak tetteit és szerepét rajtam végrehajtók helyetti megáldozásom kígyókkal, békákkal, feketemágiával minden részemben, patológiákkal, cigánysággal körben a testemen, termékenységi népek Új-Kígyósi Istenével, Világ Urával, mint állandó Kex együttes magyar Isten áldozójának kígyójával, amelyik nézett ki a szememből, Müller Péter döglégy csapásaival minden részemben, Bodorné Ágnes cigánygyalázatával éjjel-nappal, férgeivel a Cerberusának Hantos Ágnesnek, néztünk reá, de orcája és alakja nem volt kívánatos szavaival az egyik pusztítónak, Isai törzsgyökereként, valamennyi feszületével a világegyetemnek a földönkívüliek sorsát is tetteit is végrehajtva rajtam, valamennyi ég serege, szent és angyal és emberiség mészárosainak tetteit és bénításait, csonkításait, gyalázását rajtam végrehajtva olyan feszülete a penitenciásan véráldozással, bűnbocsánattal tisztuló római egyházának a trapéz kereszttel bíró tűzIstennek, amilyet még eddig a világ nem látott.

A temetőbrigád meggazdagult, mulatott a vasnép, mint ahogyan teszi ezt 130 éve megállás nélkül Magyarország temetője néven, miközben sorsát, szerepét, tetteit végrehajtotta, bemondva a médiában saját mondatát, hogy hogyan áldoztak saját sorsukként. Nem lehet felfogni ezt a vérfürdőt.

A violinkulcs és a magyar nyelv velem együtt ment feszületre az összes tantárgy ellenes apokalipszisével Miskolc városának. Már 2004. óta egyáltalán nem tudtam beszélni, nincs hangom egyáltalán. Belém rekedt minden, miután a fogaimat végleg kiviháncolták közölve velem, hogy Vénuszként ne mutogassam magam a kórház udvaron a megyei kórház betegjogi képviselője által.
Azóta nem tudtam már enni, de nem is volt mit, koldultam. Ennyire még senkit sem aláztak meg, de még itt sem hagyták abba a cigányok emelését, eltartásukkal együtt egyetlen nagy közös áldozásommal Földanyaként, kiabálva az utcán a Kati neveket lakodalmakat rendeztek Bodorné Ágnes Rákóczi téri cigányai, már hatvan éve áldoz saját tetteivel, szerepével és sorsával tisztulva véráldozással az egész családjával, amik születésemkor támadtak meg nácis bolt és közlekedés fóbiásaival a szőke mentőknek, lírai karámjukkal narancs színben, Ágnes pókjaival, állandó hatalmas sebek létrehajtóiként, kivégzőimként, coop mondatával. A halottakkal kezdtek születésemkor, a sziklai hálózatára a világ apokalipszisnek folyamatosan visszatértek, melyeket a Bertalan utcai Pszichografológiája az Uniónak Újhelyben vetett be ellenünk a többi temetői halottal együtt, melyek tisztulnak, kereskedők, zöldségesek lettek a Hunnia börtön által, amelyik mindezt végrehajtotta lezárt határokon belül az utolsó árja német család lemészárlása miatt.

Miskolc városa valamennyi elmebetege sorsát, szerepét végrehajtotta a II-es elmeosztály állandó bibliai világapokalipszisének az egész világegyetemből, köztük a romániai ufókét a testem teljes deformációjával Nani néven, a bolondokét honfoglalókként kitéve a hét vezér szobrát feltételezés szerint még a hetvenes évek végén, vagy hamarabb Tas kezdetével az újhelyi történelemnek dadogósként, mint kommunikációs csapásukkal. Ilyen lehet a többi vezérük is a BI Aranyketrecből.
Már azon nem is lepődöm meg, hogy Etel pincérnő nevéből és a kisközből, ahol laktunk Etelközt találtak ki.

Ilyen meggyalázása volt valamennyi Istennek általuk az első görög Isten megtámadása óta, feltételezés szerint állandóan saját sorsukat, szerepüket, tetteiket hajtották végre állandó feszületem mellett a sátán népe helyett, mivel a sátáné az összes feszülete a világnak. A jelenlegi egész világban található magyar nevűek valamennyi népével az utcába rendezetteknek, valamennyi kommunista országával Nagy Feró genyó népének Mészáros Ági kezdetével a vérfürdőjüknek medve kommunista korként felszámolta az egész világegyertemet Bodor űrpusztítója és családja bevetésével a Rákóczi téri cigánysággal az árja németek és a magyar népek ellen.

Az árja Kohut németek elleni zenei világapokalipszist temetői ünnepükkel rendezték meg születésem óta a világ összes mészárosával és csonkítójával pusztítók tetteit is végrehajtva.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elmeosztályukról, végrehajtójaként, apokalipszisével, törzsgyökereként, pszichiátereivel, világapolaipszis, feketemágusaival, sátoraljaújhelyi, apokalipszisként, feketemágusoknak, hosszabbításában, világegyertemet, hosszabbítóknak, szimbólumtárnak, apokalipszisnek, elmeosztályával, felszámolásával, világegyetemből, tulajdonosokról, világegyetemben, ceruzarajzokból, honfoglalókként, székesfehérvári, idegosztályának, világegyetemnek, szépségkirálynő, alkoholistáival, kormánytagoknak, deformációjával, kormányüléseket, létrehajtóiként, fogcsonkítással, elmeosztályának, óriásszörnyével, felszámolásában, vérfürdőjüknek, millióan voltak, vasfüggönyös Hunnia, lyukas szívű, egész családjával, gyalázatuk jeleit, csíkossal Csernobilkor, vasvárost jelenti, világban fertelmeseivel, vasfüggönnyel kezdték, lírai karámtagoknak, vaskommunista korokat, vasváros kommunista, zenei csapások, szív küldi, tiszta szívek, lírai karám, Főnix Rákóczi, Pápai Faragó Lászlóval, Állandó Időjelek, Nagy Feró Beatrice, Fenyő Miklóssal, Benkő Lajos, Mary Zsuzsa, Zoltán Erikának, Michael Jakson, Fenyő Miklós, Müller Péterékkel, Zámbó Jimmy, Szent Anna, Szenes Andrea, Lehoczky Zsuzsának, Új-Kígyósi Isten, Tina Turnert, Katalin Földanya, Priscilla Presley, Angeline Joli, Julia Roberts, Pataky Attilára, Pataky Ágnese, Farkas Bertalan Pácinból, Shuszter Lóránt, Túri Ferenc, Majkának Andy Vajnával, Miskolc Zámbó Jimmynél, Nagy Anna, Fehér Anna, Vörös Oroszlánnak, Kelet Pszichografológiájának, Müller Péternek, Mohamed Istene, Király Linda, Táncdalfesztiáljuknak Eger, Friderikusz Sándor, Balogh Gizella, Sági Ilona, Godzsák Ildikó, Pogány Balázsnéval, Pogány Balázsból, Dávid Mónika, II-es Idegosztályának, Új-Kígyósi Istenével, Világ Urával, Müller Péter, Bodorné Ágnes, Cerberusának Hantos Ágnesnek, Bodorné Ágnes Rákóczi, Uniónak Újhelyben, Nagy Feró, Mészáros Ági,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Cica virágokkal  Boldog születésnapot a ma ünne...  Az esti órák csendje . . .  Naplemente  Facebookon kaptam  Png kislány  Romhányi József: Marhalevél  Facebookon kaptam  Hajnalkák  Kárpáti Tibor - Nővéreim, ékes...  Az Úr az én oltalmam  Lazurit  Vujity Tvrtko: koromfekete a C...  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy falat barátság  A sors talán azt akarja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az ember mindenért felelős, am...  Madarak és fák napja – m...  Romhányi József: Marhalevél  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Igazi barátok  Tulipàn csokor  Kislányok orgonákkal  Png virág  Isten útjai  Harmónia......  Nő virágokkal  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Alvó babyk  Szeretetem jeléül , bárkinek k...  Az Úr az én oltalmam  Esti képek  Szép estét kedves látogatóimna...  Zümmögő kis bogarak . . .  Amikor megtanulod uralni az en...  Facebookon kaptam  Hű barát  Madarak és fák napja  Kislány cicával  Tavaszi kép  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Harmónia......  Az avókádóolaj gyógyhatásairól  Naplemente  Fa nélkül egy fillért sem ér a...  Elvándorol a madár  Pataky Attila: Magányosan akar...  Facebookon kaptam  Ametiszt kristály  Lehoczky Zsuzsa a Nemzet Színé...  Facebookon kaptam  Madarak és fák napja  Facebookon kaptam  Mondd  Igazi barátok  Pataky Attila: Magányosan akar...  Facebookon kaptam  Madarak és fák napja  Mai harmónia kártyám  Magnólia  Az avókádóolaj gyógyhatásairól  Facebookon kaptam  Az ember mindenért felelős, am...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Túl sok mindenben hiszünk  Png virág  Orgona csokor  Igazság  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Esti képek  Igazi barátok  Fa nélkül egy fillért sem ér a...  Kellemes délutánt  Önmagával jóban lenni csak az ...  Szabadság és szeretet  Az avókádóolaj gyógyhatásairól  Facebookon kaptam  Igazság  Facebookon kaptam  Kislány cicával  Ametiszt kristály  Facebookon kaptam  Kárpáti Tibor - Nővéreim, ékes...  Tavaszi kép  Apofilit kristály  Kellemes délutánt  Köszönet és hála NEKTEK !!  Facebookon kaptam  Pataky Attila: Magányosan akar... 
Bejegyzés Címkék
millióan voltak, vasfüggönyös Hunnia, lyukas szívű, egész családjával, gyalázatuk jeleit, csíkossal Csernobilkor, vasvárost jelenti, világban fertelmeseivel, vasfüggönnyel kezdték, lírai karámtagoknak, vaskommunista korokat, vasváros kommunista, zenei csapások, szív küldi, tiszta szívek, lírai karám, állandó apokalipszisnek, utcanép rock, összes magyar, lengyel történelmét, három akkordos, bátyámnak ekkor, rózsaszín bombázóknak, interpop fesztiválon, japán gésa, termékenyégi népek, szexualitás könyvéből, sátánjukkal 1971-ben, élettársa 1976-ban, világzenei fesztivál, halvány szájfényemet, világ egyik, pszichiátriára elektromos, pácini elmeosztályát, egész Hegyközével, indiai cigánytelepnek, állandó cigánykíséretétől, zenei világapokalipszis, cigányteleppel történő, emberiség temetőinek, temetőbrigádjával Romániának, összes világ, világapokalipszis állandó, római egyház, állandó ébredő, gyerekük tartja, székesfehérvári Fehér, sakkártyás szereplők, romániai íróknak, mezőkövesdi angol, atlantiszi fekete, összes cigánysággal, emberiség ellenes, pusztítók elviszik, kurvák fogait, nemi szervük, tisztátalan lelkek, feketemágusaival Müller, embereket minden, szőrös reformátusokat, mészárlását 1983-as, lányom arcának, narancsok most, reformátusait Illéséknek, barakkos zsidókról, skizopren 1956-os, tündérkirályfi életet, összes zenésze, pokol angyalainak, vasvárosnak szerte, narancs kormánytagoknak, sátán miatt, ikerházam szétroncsolásával, összes Napisten, média névtárába, egész vasváros, egész világegyetemben, pávatollas matyó, farkas történeteket, trianoni németeknek, összes aljanép, sátoraljaújhelyi Rákóczi, atlantiszi korral, emberek lakta, hangomat először, szőke gyári, összes Földanya, osztályra rendezett, földrész felszámolásában, árnyékoskerti miskolci, súlyos elmebetegeit, vadállat férje, bíróság Dávid, kétszeri kivégzésem, rózsakeresztes rend, székesfehérvári feszületem, világ bűneinek, egyik pusztítónak, földönkívüliek sorsát, penitenciásan véráldozással, trapéz kereszttel, , ,
2021.04 2021. Május 2021.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 3 db bejegyzés
e év: 15 db bejegyzés
Összes: 6966 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 16
  • e Hét: 746
  • e Hónap: 3278
  • e Év: 51383
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.