Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Magyarországi elmebetegségek, skizoprenia
  2018-07-22 08:25:17, vasárnap
 
   
  58 éven keresztül emelték tettük, sorsuk, deformációik végrehajtásával embereken a bibliai miskolci felszámolt II-es elmeosztály állandó világszereplőit Jakab, Simon kezdettel. Valamennyien karmikus gyilkosok, kezdve a legelső embergyilkossággal, amivel kezdték a bibliai apokalipszist rajtam és az egész világon, a gyilkosok szerető családba juttatásával, beiskolázásával sánták kezdetével a karmikus rokkantaknak.
Az elmebetegség része a sértegetés, mint szívtámadása az elmebetegeknek, előbb szavakkal tettek engem tönkre, ezt nevezték el összetört szívnek, majd jött együtteseik beállításai szerint az összes skizopren főszerepem, porcelánszív folytatásával, melyet állandóan ismétel a vasváros Sárközy Anita sorsaként, hogy minden Istentől elpörölik.

Hunnia börtön skizoprenjeivel mentek tovább a világkönyvtárukkal Göncz Árpád Varjú nevével. Így adtak jeleket, amikor az összes Jánosa helyett a világnak megáldoztak engem, mint Hunnia börtön elméjének teljes egésze helyett. A Beatles miskolci beat-jével kezdték a tökéletes zene elleni apokalipszist, John Lennon helyett külön emelve őt hajtották végre előző életét, tetteit a sárga tengeralattjárójának, ugyanígy emelték Johannesburgot a világ összes Jánosával, anyám öccse, Erdei János főmörnékké tevésével, ismételve rajtam az anyja gyalázatát az orosz felszabadító nemi gyalázóival a genyó utcanépének Putyin népeként. Azért tombol most is véráldozói a Hunnia börtönnek a médiában, mert megáldoztak a Grease főszereplőit emelve John Travolta és az egér Oliwia Newton Joe helyett is, valamennyi állata helyett a Talmudnak. Világapokalipszis része a két utcába téve Darnyi Tamás, mint bal szemem támadója és Egerszegi Krisztina egér, mint úszómester házaspár.Ugyanígy követtek el merényletet a Lengyelországban megszületett II. János Hunnia börtön skizopren padlásos filmjének képviselője emelésekor, hogy Vénuszt áldoznak az elmeosztályukkal, de ez volt Kennedynél, Onassisnál, mint görög mágnásánál a Hunnia börtönnek az összes többivel együtt. Belmondo is idetartozik az összes homlokráncoló médikus taggal, dülledt szemhéjúakkal, összes szőkéjével a náciknak.

A világ összes Pálja, Imréje, Ference Földanya áldozással lett kitermelve, akár a jelenlegi Ferenc pápája a miskolci Rákóczi térnek, mert Balázs Feróval kezdték a nagy közös gyalázását a térieknek Balázs Klári kitermelése mellett. Életmű díjasok a nemi véráldozói Miskolcnak. A többi Palik néven berendezett Pálját a világnak folyamatosan emelik fel híresembernek a Hunnia börtöntől.

Magyarország és a Hunnia börtön közösen győzték le a Magas-hegyi Isten egyházát, feketemágiával, falhoz szegezve, a templom kárpitjához a püspököket, de csoda, hogy megengedte a Hunnia börtön gyilkosaival neki és a spiritiszta béka-pápának, hogy ott legyenek. Ezt kezdték az összes Jézusa sorsával rajtam születésem után angyalszárnyakkal, Feketevonat feketemágusaival a Rákóczi terével Miskolcnak Fenyő nevek berendezése mellett.

Skizoprenek emelésével együtt kezdték a karmikus elmebetegeket, Presser Gábor számai alapján álomvilágba téve engem, mint hipnózisába a lírai karámnak.

Ugyanekkor ott voltak születésemkor már a két utcába rendezett világapokalipszis sklizoprenjeinek kíséretei, mint a szomszéd Rákóczi téri cigánytelepe, a feketevonat, a romániai hatalmas szellemvilága a lengyel történelemnek, melyeket ábrázoltak az Észak-Magyarországban, hogy hatalmasabbak azoknál az egyházaknál, melyeket a Hunnia börtön és miskolci vasváros feketemágiával legyőzött.
A skizoprenia az, amikor elmebeteg világapokalipszis állandó végrehajtóinak emeléséhez, szerepének, tettének, sorsának végrehajtásához a láthatatlan világban, emberek testében, minden részében bénító, feketemágus csapásaikkal, földönkívüliekkel, mint űrhajós hatalmas energiával bénító kísérettel, világ ura dögjeinek trianoni népének kígyóival, szellemvilágával a spiritisztáknak, a Fókusz műsorban bemutatott, rajtam végrehajtott és együttesekkel beállított összes csapásával a világapokalipszisnek egyházak mentésével, csapásaik rajtam történő végrehajtásával, mivel egyik sem harcolt láthatatlan világbeli ellenségei ellen - rendelkezik és támad.. A skizoprenek így tisztultak, mint világapokalipszis állandó végrehajtói, betegségeik miatti támadással megállás nélkül.

Egész Kelet tisztul egyetlen nagy közös áldozásommal, emberré nemesedő cigányainak Indiának Dalai Lámás támadásuk kezdetével születésem után, Yosé temetői ünnepség résztvevőivel.
Törökország, mint állandó romániai apokalipszis végrehajtója most is áldozott, kétszeres Törökvész utcai nagykövetséggel ismételtek 2001-es feljelentés tevésemkor, miután gondnokság alá helyeztek Mészáros Kata névvel, medve kommunista kor ismétlésével a média felvonuló elmebetegeivel.
Valamennyi áldozója Miskolcnak a világban skizopren kísérettel rendelkező vallási spiritiszta támadót jelent.

Müller Péter tik sem vagytok magyarok engem lakásomban megtámadó cigánytelepe fenevad feketemágikus energiájával születésem óta mészárolt és csonkított minket.

Skizoprenek a világkönyvtár szereplői és főszereplői, valamennyien kísérettel rendelkeznek, melyek ide tartoznak az állandó világapokalipszishez.

Skizoprenek a pszichiáterei Magyarországnak, amelyek irányították a könyvek végrehajtását, Müller Péterékkel az összes csapását az ország elmebetegeinek.
Elmebetegek az értelmiségei Magyarországnak, amiket áldozásommal és születésem előtti hosszabbításával emeltek a vas Rákóczi terével Miskolcnak.
Magyarország teljes egésze elmebeteg volt születésemkor az embereken kívül, ezért megtámadták közösen lezárt határokon belül az embereket azzal, hogy ők nem tökéletesek.
Valamennyi énekes és zenész emberiség ellenes csapás, akár a költőik teremtői hatalommal, meg a tisztátalan lelkei a Rákóczi térnek.

A paranoid szó üldözési mániát jelent, ami nekem soha nem volt, nem tudtam, mi történik velem, csak annyit, hogy erőtlen vagyok és torzulok, bár 18 évig tartó kínzásom alatt észleltem a melleim alatti új-kígyósi termékenységi nép kígyó-istenének hatalmas erejét, ahogyan cipelt és egyre jobban szorított engem,a bal szemem oldalra menését sátánjukkal és Müller Péter kígyójával, a Hunnia börtön hatalmas kígyóját a füleimben, melyeken nem tudtam aludni evangéliumi biblitikus olvastatása, 1995-ös támadása óta a börtön bűnözőivel a tatárdombi Ikerházában a new yorki lakosság helyett. Éreztem a nemi szervemben lévő patológiáját Petting kezdetével 1983-as nemi támadásom óta együtteseik beállításával a kurvák nemesítésének, emelésének, kurvaságuk miatti gyalázatuk iszonyatos fertelmét, de nem tudtam tenni ellene. 1997. februárjában érkező kék földönkívüliek, akikből párat névleg megneveztem, hogy romániai állandó vlágapokalipszis végrehajtói együtt az Omegás kísérettel, a Süveges földönkívüli rendjével, mint a matyókkal, a szabadköműves és rózsakeresztes feketemágusi rendek űrhajóval közlekedő tagjaival, melyekkel I. emelet együttes beállításakor támadtak engem 1986-os kezdetével talán Soma mamagésa, Zoltán Erika, Kolcza Mária, Esztergályos Cecilia, Csepregi Éva, Szabó Szilvia a Mariannák sorsának kezdetével Megveszem ezt a nőt szappantisztító sorozatuk szerint nemesi elmeosztály emelésével, folytatásával és elölről kezdésével Gábor Zsazsa nemi kivégző miatti fejtámadásommal és nemi gyalázásommal a nemi csapások miatti támadásukat, melyeket végig közvetítettek együtteseikkel, mint a ninózó csapásait ereimben a feketemágusoknak.
Az egész világ bibliai csapásai helyett megtámadtak engem, mert egyetlen apokaliptikus tag sem tud gondolkozni, beleértve a pusztítókat, kígyókat, állatisteneket, patológiákat.

A nagy közös áldozat, ahogyan a németeknél lévő Uniós központja a nagypán Pszichografológiájának irányítja és végrehajtja narancsai kezdetével a magyar politikának az okkultista, állandó véráldozók vonultatását, mint most a migránsokét, egész kelet és a cigányság tisztításával nem lehet elmebeteg, Magyarország áldozata. Én nem harcoltam ellenük, nem védekeztem, mivel nem tudtam róluk, hogy engem áldozva tisztulnak véráldozással a kurváikkal együtt, ágyukat kidobva a pestieknél.

Nem az a skizopren, akit legyőznek, megtámadnak, ezeket a dolgokat a mindenkori törvénynek és rendőrségnek ki kellett volna vizsgálnia. A súlyos elmebetegek közé tartoznak a kígyók, pókok, mint állandó elmeosztály csapásai is, melyek már súlyos elmebetegként születnek meg, akár a másik világban nálunk lévő Oszter Alexandra és Cipő, Bódi Gusztáv. A média halotti torában bemutatta a szívemet és testemet másik világban fogdosó feketemágikus kíséretét az állandó világapokalipszis cigánytelepének.

A világapokalipszis skizoprenjeinek minden tagja egy-egy csapást, népet, láthatatlan világban támadó tisztátalan lényeket jelent, vas feketemágiával.

A világapokalipszist végrehajtó Jakubcsek Gabriella, nemi kivégzője a Hunnia börtönnek, a Duna tévével együtt,melyek csapásai eljárták a nagyszobát baktériumokkal, amit a mutattak a médiájukban vigyorogva, valamennyi vigyorgójával az engem temetőknek súlyos elmebetegeket jelentenek. Megtámadtak azzal, hogy a nemi csapásoknak, mint Jakubcseknek mindig férfira van szüksége.

Tehát az embereken kívül, akiket Magyarország lezárt határokon belül megáldozott, az egész ország elmebeteg, állandó gyilkosság egykori kivitelezőjeként, szereplőiként, csonkítóiként, nemi gyalázójaként, beleértve a férfiait a miskolci vasvárosnak, amik aratnak nemileg lyukakat támadva nőként. Életellenesek, egy eszméletlen, sátánjukkal megsemmisített fejjel nem rendelkező, gondolkozás nélküli feketemágiával végig gyalázott és megrontott testet temettek tor-ünnepjeként Gáspár Győzőéknek a világapokalipszis állandó végrehajtóival, mert a nemi csapások nem tudnak értelmesen gondolkozni.

2004-es kivégzésem alatt vitték a médiájukba az Imrék könyveinek - Tűzkő Judit pszichiáter szőkéjük sorsát, elmebetegségét rajtam végrehajtó nemi gyalázó irányítása alatt Csernus Imrét, a füvesek között már, az alkoholistái miatti gyalázata közben az utcanépnek az egész világon. Ekkor már a börtönben lévő elmebetegeket emelték jólétbe véráldozásommal, gyalázásommal, gyilkosságuk és szerepük végrehajtásával, értelmiség legyőzőik sorsával és tetteivel együtt.

Minden betegsége a világnak, amit Hajdú Péter és a többiek torünnepben, vagy jótékonysággal bemutattak embergyilkosságból született meg.

Az elmebetegek tetteit, láthatatlan világbeli csapásait törvénynek kellett volna kivizsgálni, de itt Miskolc teljes egésze világapokalipszise a vasfüggönyösöknek, skizoprenek. Az elmeosztályok betegein a tik sem vagytok magyarok Mónika Show--ban mutatott Mülleri cigánytelep ment végig feketemágikus csapásaikkal, eltartva és jólétbe juttatva, megházasítva őket, értelmiséggé tanítva az utódaikat, mint felvett nevű világapokalipszis tagjait.

Magyarország, mint világ elmebetegeinek legtöbbjét jelentő Magyarországot legyőző és torünnepként áldozásommal temetők összessége teljes egészében elmebeteg, kezdve a legelső szívre támadó sértegetésével az utcanépének. Ezek a törvényenkívüli gátlástalanjai is, melyek nem rendelkeznek érzelmekkel. Pontosan ismerték az embereket, így tettek engem tönkre. A legapróbb részletek is ki voltak dolgozva megsemmisítésem érdekében.

Minden gyilkos elmebeteg, folyamatosan áldoznak többezer év óta, tetteiket kiszámítani nem lehet, valamennyi politikusával a világnak, valamennyi nép képviseletével, melyek a feketevároshoz tartoznak, akár egykor Horvátország volt a lírai narancs karám része.
Ide tartoznak az amerikai elmebeteg világkönyvtár szereplők, valamennyi utcanépével a vasvárosnak, összes leszbivel, fajtalankodóval, buzival, amik emelésével kezdtek születésemkor egyházaikkal együtt. Ide tartoznak a szlovákok Tótok kezdetével a Rákóczi téri vasrészeként Miskolcnak, Barziliaként az engem lakásban dobáló kivégzői a mókus rendi kommunistáiknak utcanépeként Nagy Feró népének, az összes diktátorral, vaskommunista országgal, mint a koreai vezetővel, Putyinnal, valamennyi oroszban lévő genyóként emelt kommunista népével a vaskornak, tatárokkal és valamennyi halálnépével a vasvárosnak, kisebbségi népeivel a nemzetiségeknek, mint sváboknak állandó kommunikációs csapásként. Ide tartoznak a magukat keresztényeknek mondó Illés együttessel vasfüggönyként engem G. Maczó Ágnes ébredő vallási játszóterének főszereplő célpontjaként megáldozó Bródy János összes Jánosával az elmeosztályoknak, valamennyi vallásával a világnak, ellenségeikkel, mint mohamedekkel és iszlámokkal együtt, könyvszerepőiként a Hunnia börtönnek. Nincs békesség turulmadárja Romániának közös gyalázásunk után, aminek a jelét Pestre kitette, hogy világ-Romániát jelenti. Miskolcon van berendezve az egész világ könyvszereplőkkel, minden innen kiteremeltnek kísérete van, akár Pataky Attila miskolci börtönének az engem elmeosztályra juttató elektromos szemekkel teli hatalmas szellemvilága, a torkomat Szenes Andrea légy horkolása miatt megtámadó elmebetegeivel a II-es elmeosztályuknak, melyek az összes bibliáját jelentik a világnak. Minden, ami árt és ártott embereknek, súlyos elmebeteg volt és nem lehet visszaadni az elmebetegnek, amelyik nincs tisztában tettével, mindazt, amit tett. Idetartoznak a vízszennyező csapásaik, mint Vágó István kezdetével az összes élővilág ellenes csapásai a miskolciaknak, Demjén Rózsi szürke szőnyegbombáival, melyekkel országokat, városokat vettek körbe, szárnyas betéteivel a láthatatlan világban, a szentháromságával a Hunnia börtönnek Illés-Omega-Metro beállításával, majdnem az összes zsidójával Heródes narancsban engem Földanyaként áldozó gazdag zsidóival a világnak,Noé ideje óta létrehozva őket állandó világapokalipszis végrehajtóiként, ortodoxokkal, teljes Izraelével a miskolci vasvárosnak, valamennyi pusztítójával a világnak. Szinte senkit sem hagytak a férfiak és hölgyek közük életben.A francia és olasz Rákóczi tér teljes egésze embereket áldozott a kurvák sorsaként főszerepükben. Minden nemese a világnak miskolci vasváros skizoprenjét jelenti.

83 éve tart az értelmiség legyőzése a skizopren elmebetegeknek Müller Péter vezetésével, köztük Vona Gábor nácijainak,hevesi központtal, Szandi engem meggyalázva torünneplő orosz nácijainak, Dolly józsefvárosi engem Hornyák Ildikójuk helyett mosónőnek befogó értelmiség legyőzőinek, Ágneseknek, Halak szülötteknek, Hunnia börtön gyilkosainak Vatikán élővilág ellenes csapásaival együtt, szőke leszbiknek és nemi csapásoknak, az összes cigányságával Indiának, zsidó rendjével a valdenseknek, így Göncz Árpádnak is, valamennyi beázottjával a világnak, akár az amerikai sötétkapus dögjeinek a Noé bárkáját építők vallásos gyülekezetének, felfoghatatlan tömegű vasvárosi csapásnak az utcanépeivel együtt Magyarországnak, sátánistáival a new yorki központnak, könyvtárosok, házmesterek kezdetével az értelmiség megáldozásának.

Sági Ilona idegosztály ma is rendelő főorvosa Balogh Gizellával folytatta rajtam a világapokalipszist fekete angyalainak támadásával a kiliáni lakásban, melyet Cseh Károly leírt, csak nem értettem Bagi és Nacsa gumifigurák sorsának. A súlyos idegosztály csapások nem tartoztak az elmeosztályhoz, nem Müller irányította őket, hanem szabadon éltek, gyilkoltak.

Minden, amit a láthatatlan világból észleltem születésem óta, kezdetben észrevéve, hogy a medveszíjat apán akarták akarták végrehajtani, unokabátyám létrával hátára dobással történő megrontosával Zorán sorsaként, súlyos elmebetegsége Magyarországnak, utolsó emberi családok mészárosaiként. Csak utánuk lehet egyszer is békében élni a világban.

Az ember nem ismeri a rosszat, a bűnt, a csúfot, a betegséget, nem nemi beállítottságú, nincsenek rossz tulajdonságai. Ezeket az embereket gyilkolta le a reformátusok közössége többszáz éve, melyek szerepét és tetteit születésem óta a Vörös Oroszlános őrült Johannájuk sorsának kezdetével hajtották végre rajtam. Az ember a látható világ törvénnyel rendelkező tagja volt, nem rá tartoztak a láthatatlan világ fertelmei, tettei , elmebetegei, elmeosztályainak skizopren csapásai, hogy egyetlen nagy közös áldozással emberré tisztultak, emelkedve véráldozással folyamatosan. Az ember az áldozata a világnak iszonyatos gyalázatra és kínzásra, csonkításra, deformálásra adva, egyedül bizonyítja a világapokalipszis csapásait, melyet főszerepeikben rajta végrehajtottak, véráldozásával gazdagulva.

A narancs torünnepes politikusok törvénnyel kívánják védeni vérrel szerzett házaikat, felségterületét a diktátoroknak, meg az apokalipszis névtárának, melyeket kitermeltek folyamatosan áldozásukkal. Áldozatok az emberek, így haltak meg, mint az öcsém. Egy baja volt Magyarországnak, hogy túl becsületesek voltak, vagyis szerintük az emberek nem valók a világba, hanem a bibliai apokalipszisé, mint Bibliás föld ózdi cigánytelepéé együtt a reformátusaival az Ébredő vallási játszótérnek Illésékkel, melynek bibliai csapásait rám szállították le 1995-ben Nagy Anna halottjuk szerepeként, eltartatva engem a lányommal koldusként, állandó kivégzése közben a II-es elmeosztályának a bibliai csapásoknak. Nincs hová menniük, az utolsó állomás Magyarország állandó gyilkosainak jelen pillanatban magyar neveken szerepel szerte a világban.

Áldozat vagyok, valamennyi csapásának végrehajtása után a világegyetemnek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: feketemágusoknak, szellemvilágával, szőnyegbombáival, elmeosztályainak, kivitelezőjeként, sklizoprenjeinek, feketemágusaival, elmeosztályuknak, lengyelországban, elmeosztályukkal, elmeosztályoknak, hosszabbításával, vlágapokalipszis, törvényenkívüli, cigánytelepének, magyarországnak, szappantisztító, végrehajtóiként, megsemmisítésem, fajtalankodóval, skizoprenjeivel, végrehajtásához, végrehajtásával, magyarországban, világegyetemnek, spiritisztáknak, keresztényeknek, kommunistáiknak, felségterületét, nemzetiségeknek, nagykövetséggel, elmeosztályának, skizoprenjeinek, véráldozásommal, beiskolázásával, fejtámadásommal, bibliai miskolci, bibliai apokalipszist, egész világon, gyilkosok szerető, karmikus rokkantaknak, elmebetegség része, összes skizopren, vasváros Sárközy, összes Jánosa, világnak megáldoztak, tökéletes zene, világ összes, anyja gyalázatát, orosz felszabadító, genyó utcanépének, egér Oliwia, Sárközy Anita, Göncz Árpád Varjú, John Lennon, Erdei János, John Travolta, Oliwia Newton Joe, Darnyi Tamás, Egerszegi Krisztina, János Hunnia, Ference Földanya, Balázs Feróval, Balázs Klári, Magas-hegyi Isten, Miskolcnak Fenyő, Presser Gábor, Egész Kelet, Indiának Dalai Lámás, Mészáros Kata, Müller Péter, Müller Péterékkel, Zoltán Erika, Kolcza Mária, Esztergályos Cecilia, Csepregi Éva, Szabó Szilvia, Gábor Zsazsa, Oszter Alexandra, Bódi Gusztáv, Jakubcsek Gabriella, Gáspár Győzőéknek, Tűzkő Judit, Csernus Imrét, Hajdú Péter, Mónika Show--ban, Nagy Feró, Maczó Ágnes, Bródy János, Pataky Attila, Szenes Andrea, Vágó István, Demjén Rózsi, Vona Gábor, Hornyák Ildikójuk, Göncz Árpádnak, Sági Ilona, Balogh Gizellával, Cseh Károly, Vörös Oroszlános, Nagy Anna,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Kvarc és rutil  Facebookon kaptam  Ha Nővé akarsz válni, felejts ...  Png csokor  Eritrit kristály  Harmonia.......  Autózó kislány  Facebookon kaptam  Böröczki Mihály - Pacsirtaröpt  Füst Milán - A légen át szerel...  Facebookon kaptam  Dalolva éld az életed . . .  Szép estét kedves látogatóimna...  Szeretettel köszöntelek !  Nő sapkában  A köszvényről jó tudni  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Kislány esernyővel  Harmonia.......  Ápolók Nemzetközi Napja  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Találtam egy jó barátot  Kobalt - kvarc és pirit  Minőségi időt adj!  Facebookon kaptam Krisztinától  Az állomás  Idézetek  Facebookon kaptam  Dioptáz  Lelked alaphangja a DERŰ.  Lelked alaphangja a DERŰ.  Facebookon kaptam  Minőségi időt adj!  Kellemes napot kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Minőségi időt adj!  Találtam egy jó barátot  Alföldi emlék  Fluorit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ki lehet bírni  Facebookon kaptam  Fürtös gyöngyike  Oxygén cseppek használata  Legyen ma szép napja a világna...  Harmonia.......  Orgona bokor  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: A legrosszabb,...  A hűség  Ápolók Nemzetközi Napja  Facebookon kaptam  Hematit és kvarc  Hematit és kvarc  Facebookon kaptam  Minőségi időt adj!  Autózó kislány  Kvarc és rutil  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát!  Színes virág  Ady Endre : Sorsunk  Jó éjszakát!  Png rózsa bokor  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Színes virág  Senki sem tökéletes  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beszorult az ujja a jegygyűrűb...  Facebookon kaptam  Alvó cica  Orgona bokor  Koszorúér-betegség megelőzése ...  Ezekből a szavakból szövődik a...  Tavaszi kép  C-vitaminnal a szív és a bőr e...  Orgona bokor  Ki tudja, miért szép  Különleges mini rózsa, teljes...  Facebookon kaptam  De ha van egy jó barát  A barátság  Facebookon kaptam  Jó reggelt mindenkinek  Szép estét kedves látogatóimna...  De az igazság az, ...  Szeress nagyon  Ady Endre : Meg akartalak tart...  Ki lehet bírni  Tavaszi kép 
Bejegyzés Címkék
bibliai miskolci, bibliai apokalipszist, egész világon, gyilkosok szerető, karmikus rokkantaknak, elmebetegség része, összes skizopren, vasváros Sárközy, összes Jánosa, világnak megáldoztak, tökéletes zene, világ összes, anyja gyalázatát, orosz felszabadító, genyó utcanépének, egér Oliwia, összes többivel, összes homlokráncoló, jelenlegi Ferenc, miskolci Rákóczi, nagy közös, térieknek Balázs, nemi véráldozói, többi Palik, világnak folyamatosan, templom kárpitjához, spiritiszta béka-pápának, összes Jézusa, karmikus elmebetegeket, lírai karámnak, szomszéd Rákóczi, romániai hatalmas, lengyel történelemnek, láthatatlan világban, média felvonuló, világban skizopren, világkönyvtár szereplői, pszichiáterei Magyarországnak, könyvek végrehajtását, összes csapását, ország elmebetegeinek, értelmiségei Magyarországnak, embereken kívül, embereket azzal, költőik teremtői, tisztátalan lelkei, melleim alatti, börtön bűnözőivel, tatárdombi Ikerházában, nemi szervemben, kurvák nemesítésének, nemi csapások, ninózó csapásait, egész világ, németeknél lévő, magyar politikának, cigányság tisztításával, kurváikkal együtt, mindenkori törvénynek, súlyos elmebetegek, másik világban, média halotti, állandó világapokalipszis, világapokalipszis skizoprenjeinek, nagyszobát baktériumokkal, médiájukban vigyorogva, engem temetőknek, nemi csapásoknak, egész ország, miskolci vasvárosnak, világapokalipszis állandó, füvesek között, alkoholistái miatti, börtönben lévő, többiek torünnepben, elmebetegek tetteit, elmeosztályok betegein, legelső szívre, törvényenkívüli gátlástalanjai, legapróbb részletek, feketevároshoz tartoznak, lírai narancs, amerikai elmebeteg, szlovákok Tótok, engem lakásban, mókus rendi, összes diktátorral, koreai vezetővel, magukat keresztényeknek, jelét Pestre, engem elmeosztályra, torkomat Szenes, összes bibliáját, vízszennyező csapásaik, összes élővilág, összes zsidójával, kurvák sorsaként, világnak miskolci, értelmiség legyőzése, skizopren elmebetegeknek, összes cigányságával, , ,
2021.04 2021. Május 2021.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 3 db bejegyzés
e év: 15 db bejegyzés
Összes: 6966 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 78
  • e Hét: 1111
  • e Hónap: 3643
  • e Év: 51748
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.