Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Sargentini jelentése a vasvárosából a Rákóczi térnek
  2018-09-14 16:51:24, péntek
 
   
  Sargentini miskolci Németországban üzemelő Uniós központból jelentést készített, melyben sérelmezi többek között az engem születésem óta megáldozó összes zsidóság és tort ülő tik sem vagytok magyarok születésem óta minket csonkító, bénító, mészárló temetőbrigád romáinak jogait, nem szabad mondani sem rájuk, előre készülve arra, hogy netán eszmélnék, legyen rasszista mindenki, aki kimondta, hogy mit műveltek a jóemberekkel az egész világon 83 éven keresztül. A zsidóság, köztük a Heródes gazdag zsidói narancs színben áldoztak meg Földanyaként világtörténelem kezdete óta ismételt korokkal és időkkel, amit ők,mint Hunnia börtön és sátán népei jól tudtak, mert folyamatosan zajlik az állandó világapokalipszisük.

Ha a miskolci vasvárosi képviseletben Sargentini, aki nem ismeri ezt a törlésre kerülő, emberiség ellenes rémtettekkel teli blogot kihagyja még mindig, hogy Magyarország lezárt határokon belül megölte az embereket iszonyatos gyalázással és fertelemmel, tort ül temetési ünnepségként Müller Péterékkel, Hunnia börtön Kern Ki Mit Tud-osainak Katijával, Oláh Ibolyával, mint lyukukkal, amelyik sorsát végrehajtották, saját egészségügyet üzemeltetve pszichiáterekkel, melyekkel vezették a saját szerepük és tettük végrehajtását rajtam folyamatosan, nagy baj van Európában, amelyik tudta, hogy Magyarország lezárta a határokat a Hunnia börtönnel és Romániával utolsó német árjaként és Vénuszként történő fertelemmel történő kivégző sorozattal szünet nélkül, fényevéssel, koldultatással, nyomorban, meggyalázva az általuk hozott gyerekeimet is, tönkre téve őket, mert diplomásnak kellett lennie az elmebetegeiknek, mint Marsiéknak a Barátok közt állandó Várkonyival kezdődő hosszabbítóival a világirodalomnak. A narancsok azt üzenték a Hunnia börtön TűzIstenének, hogy mondd uram, nem Te hagytad nyitva az Éden kapuját, ami a meggyalázott Istennők méhét jelentette. Feltehetően Lucifer, egykori tökéletes Tírus fejedelme létrehozásával az Édennel, négy folyójával és földjével együtt már az Istennőket támadták meg gyalázással, égi ellenségként. Valamennyi elméletük alapja Földanya Katalin kezdet volt, atlantiszi Vénusz folytatással.

Magyarország Hunnia börtön miskolci FIFI kutyás Puskás stadion berendezésével, Mészáros Lőrinc csíkos vázás vas gázszerelővel, kisvonatával a medve szocialista kiránduló időszaknak az 1986-os sátánjukkal, mint világ urával történő legyőzésemet ünnepli együtt az utcanépével a lírai karámjának, melyeket díjaztak folyamatosan a költőivel együtt a falvakat beavatóknak végtelen apokalipszis végett. Tor temetői ünnepet rendez Magyarország kakasfrizurás szlovák népével árja temetőként, amire 130 éve készültek, illetve folyamatosan történt a vasközponti támadásuk az emberek ellen. Már mint tudjuk, Amerikában is történelem hamisítás történt, mert ide van rendezve a Bertalan utcába az első atlantiszi földrengés megrendezése utáni ottani lakó, amelyiknél megjelent a Hunnia börtön és a lopta a szenet éjjelente a padlásról, mint életenergiát. A Bertalan utcai világapokalipszis része a nagy fehér ház Gábor néven berendezve a miskolciaknál Lillafüred alatt nagy fehér házával. Szintén az utca része Malek Andrea állandó emberiség felszámolója népes családjával, amerikai hatalmas szellemvilág teremtőjével, amelyik megtámadott engem gyalázattal jógázás közben másodszor már, megölte az öcsémet Müllerékkel együtt utcanép és alkoholisták emelésekor, Bazsányi Mihály karmikus összes előző élete végrehajtásával a népes elmeosztályával Miskolcnak.Az első teremtések amerikai földön az indiánok voltak, azték és különféle Istenek megölése után. Ezt ismételték kínzásom alatt, míg eszméletlen voltam, Busch mutatta, hogy éppen az Utolsó mohikánnál járnak időben, ott okoztak felbolydulást a Rákóczi térrel.

Előre készültek saját emberjogi bizottságaival az ózdiaknak Furhman Imre lírai karám tagjával a Vénusz áldozók feketemágusokkal mészárlóinak Miskolc néven. Látható volt kiiktatásom után pszichiátriáján a bibliai apokalipszis tagjainak, leinjekciózásomkor, patológiákkal való lemészárlásomkor a cigány kirohanása a miskolc-tatárdombi pusztítónak, hogy a cigány üldözve van az országban, amik közösen áldoztak emberiséget többszáz éve a vasvárossal. Minderre azért volt szükség, ha feltámadnék és elmondanám, hogy mit tettek, százszázalékra bebiztosítsák magukat önvédelem végett a tort és fesztivált ülő zsidókkal együtt, hogy engem büntessenek majd meg, hogy nekik vannak emberségi jogaik, mivel az embereket megölték az egész világon. Saját világkönyvtárt összerakó varjú zsidó, hatágú csillagos zsidó népüket megölték Hitlerével Miskolcnak, árja elméletével a miskolci Rákóczi térnek, ami a szőke nemi csapásokat jelentette gondolkozás nélkül, amiért 83 éves értelmiség legyőzést hajtottak végre. Barakkosok a holocaustosok a miskolci Bertalan utcáról, melyek fényevésemmel emelkedtek saját sorsukként, mert éhen halattak másokat, mint 130 éves barakkos legyek. Fasiszták és nácik most is, bár az elméleteiket a patológiáknak nem értem, mivel állatokról van szó, állandó világapokalipszis végrehajtóiról. Müller Sziámi a sátánistákkal és cigányságával romániai feketemágus elmeosztálynak végrehajtotta rajtam Kuruic és Árpád utcai berendezésű lakosok könyveiként az Üvöltő szeleket és a Két Lottyt is, amikre eszméltem.

A cigányokat külföldre vivő pusztítója Miskolcnak cigánytelepe végrehajtotta rajtam a szomszéd Viciánné sorsát is, amelyik római egyházas ufós elmeosztályát jelentette volna dr. Túri Ferencnek. Nem vitte el tőlem a szemétszállító hálózat Ízisz áldozásában a Városgondnokságnak az igazi Ízisz szereplőjük sorsaként 37 évesen a szemetet, mert azt mondták, hogy a szomszédét tettem ki, az övét meg elvitték. Bejöttek az udvarra, mielőtt kezdték a gitáromat átadva a Rákóczi téri cigánytelepnek a Feketevonattal az Észak-Magyarországban megjelent írásokat ismételni az összes általam írt egykori történelemmel, melyet a Hunnia elmeosztálya hajtott végre Táncdalfesztivál néven vasfüggönyként, ezer forintért elvittek egy kis szatyor napilapot. Ilyen hatalma van a cigánynak, mint a lakásokban embereket gyalázó és megtámadó halálnépének Romániának India teljes egészével. Győzikéjük nagyapát is megtámadta születésem előtt, szenvedtette nagymamámat utolsó magyar angyalként.

Libia és Lídia szintén Hegyalja Ruházati Szövetkezet berendezésében állandó romániai apokalapszis végrehajtóiként élt Újhelyben fuvarosaival a cigánytelepnek, 130 éves világapokalipszis bibliai elmeosztályaként.

A miskolci Kelet utcanépe, mint művészként magukat díjaztató költők születésem óta figyelték és írták, mi történt velem, az összes szerepét az orosz történéseknek, 130 évre visszamenőleg, mi történt az ózdi feketemágus utcanéppel. Valamennyien mártírként hosszabbítottak penitenciás tisztulással, bibliás földet létrrehozva. Utódokkal szaporodtak értelmiségként, fontos könyvtárosi, irodalmi hivatásokat betöltve, az utódok Angliában élnek főleg.

Le lehet törölni a blogot, a kezdeti eszmélésekkel együtt, azzal együtt, miket hajtottak rajtam végre, de amíg az igazság nem lesz napvilágra hozva, addig a világ állapota soha nem változhat. Emberiség ellenes mészárlók és penitenciás véráldozók valamennyien világ-Magyarország néven szerte a világban. Megölték az emberiséget állatokkal és patológiákkal, ami az aljanépét utcanépekkel jelenti Magyarországnak.

Kósa elmeosztálya már ismételte Kósa Emese sátoraljaújhelyi pszichiáter világkönyvtár szerepét diafilm alapján falvak népviseletével, kisebbségként, mint állandó apokalipszis végrehajtói, gyalázásom, kínzásom, haldoklásom alatt, a református Debrecennel, amivel kezdtek Debreceni névvel Varsányi vasfüggönyössel az összes református debreceni bibiai állandó világapokalipszis végrehajtóival, szerepük végrehajtásával halálnépként születésemkor. Debrecen miskolci berendezéssel bíró összes reformátusa így gazdagszik, hiszen földönkívüli űrapokalipszist bonyolítottak le szegfű jelével Gyurcsány Ferencnek, hozzá tartoznak Moldován Nóra szabadköműves űrhajóval járó földönkívülijei világtestvériség létrehozásának, kollektív megbocsátásnak az elméletével Róka főszereplőjükkel, amelyik sorsát születésem óta hajtották végre megölve mindenkit, aki szeretett és tisztelt engem.

A narancsok földönkívüli hálózatáról néhányan beszélnek, melyek születésemkor támadtak meg engem, Süveges Halak állandó emberiség mészárosaként ide van berendezve egész családjával, Matyó bácsi üveg jelenti szimbólumban halmaz elmélettel ismétlésüket 1983-ban, matyó pávatánccal csúfolják őket páran. De vannak van még földönkívüliek a vörösökön, kékeken kívül, amikkel engem megtámadtak, ahogyan körbe vettek az ikertorony házában a Tatárdombon minden este halálhidegséggel, úgy, hogy az ízzó vaskályhában a tűz egy pillanat alatt kialudt. Én optimista voltam, gondoltam, hogy a halálhidegséggel eljátsszák,mivel zenei apokalipszisről van szó a megrakják a tüzet, mégis elaluszik népdalát a Turulmadárnak. Engem Vénuszként fektettek lila pufajkában a dermedt házban, nem engedve tisztálkodni, fogat mosni, sem végezni a munkámat, mielőtt Pataky Attila elektromos szemű börtön szellemvilága és a bolhahegyi energiák megtámadtak közösen és kaptam a torkomba egy misztikus eleven állatot, mert oda jutottak az egri ZIZI Magazinnál, hogy Szenes Andreát lerajzolták légyként horkolva, ezért én tehettem arról, hogy Andrea igazi formája légy, én hoztam létre, mint a világ elmebetegeit és mészárosait, hogy saját tettüket, gyalázatukat a nemi csapások végrehajtották. Az egriek filmre vették ottjártamkor a kíséretemet, amikkel jártam a borsodi utcákon, érdemes lenne elkérni a ZIZI Magazin vezetőjétől.

Nem hosszabbítom meg az emberiség ellenes bűnöket jelentő blogot, mert ezt letörölni szintén emberiség ellenes bűnt jelent, az is, hogy én fizessek érte, a világneveivel a világapokalipszisnek. Elég lenne a szappantisztító sorozatokat leleplezni, melyek áldozásommal vonuló világ ura országait jelentik, egyetlen szereplőjeként az újhelyi Révész utcának.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: sátoraljaújhelyi, táncdalfesztivál, pszichiáterekkel, lemészárlásomkor, halálhidegséggel, világtestvériség, elmeosztályaként, világirodalomnak, főszereplőjükkel, feketemágusokkal, végrehajtóiként, szappantisztító, űrapokalipszist, világtörténelem, végrehajtásával, magyarországban, vasfüggönyössel, elmeosztályával, földönkívülijei, pszichiátriáján, elmebetegeiknek, magyarországnak, hosszabbítóival, hosszabbítottak, apokalipszisről, világkönyvtárt, koldultatással, értelmiségként, létrehozásának, feketevonattal, végrehajtóiról, végrehajtóival, szemétszállító, cigánytelepnek, végrehajtották, népviseletével, engem születésem, egész világon, miskolci vasvárosi, törlésre kerülő, embereket iszonyatos, saját szerepük, általuk hozott, meggyalázott Istennők, medve szocialista, 1986-os sátánjukkal, lírai karámjának, költőivel együtt, falvakat beavatóknak, vasközponti támadásuk, emberek ellen, első atlantiszi, Müller Péterékkel, Kern Ki Mit Tud-osainak Katijával, Oláh Ibolyával, Feltehetően Lucifer, Földanya Katalin, Magyarország Hunnia, Mészáros Lőrinc, Malek Andrea, Bazsányi Mihály, Furhman Imre, Hitlerével Miskolcnak, Müller Sziámi, Túri Ferencnek, Romániának India, Hegyalja Ruházati Szövetkezet, Kósa Emese, Gyurcsány Ferencnek, Moldován Nóra, Süveges Halak, Engem Vénuszként, Pataky Attila, ZIZI Magazinnál, Szenes Andreát, ZIZI Magazin,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Szenvedés  Az igaz barátokért  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kávéillatos szép reggelt!  Facebookon kaptam  Szép napot kedves barátaim ! ....  Tulipánok  Jó, ha van egy igaz barátod  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Gyöngyvirág csokor  Facebookon kaptam  Szenvedés  Pitypangok gif  Jó reggelt  Igaz ember  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyet ígérek  Krisztus követése  Örvendjetek, keresztyének!  Férjhez mentem  Tulipánok  Facebookon kaptam  Két karodban  Boldog születésnapot a ma ünne...  Felelj!  Gondolataim . . .  Klellemes ébredést a későnkelő...  Örvendjetek, keresztyének!  Raimbaut de Vaqueiras : Hajnal...  Véleményem szerint, egy házass...  Egyet ígérek  Dr. Gyökössy Endre: A Boldogmo...  Gondolataim . . .  Búzavirágok  Jó éjszakát!  Saitos Lajos - A gyógyítóknak  Igaz ember  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Isten  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Tulipánok gif  Hívők közössége  Szép napot kívánok !.......  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Krisztus követése  Mily nehéz szeretni azt, ki du...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Örvendjetek, keresztyének!  Pitypangok gif  A házasság Isten ajándéka  Kávéillatos szép reggelt!  Facebookon kaptam  Jó reggelt  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Érzelmek.....  Zöld tsavorit  Ahol jelen van az Isten egy há...  Facebookon kaptam Krisztinától  Gyöngyvirág csokor  Facebookon kaptam  Isten áldása  Facebookon kaptam  Kellemes teázást  Búzavirágok  Örvendjetek, keresztyének!  Isten igéje  Krémes  Az immunrendszer támogatói, a ...  Gyöngyvirág csokor  Facebookon kaptam  Tőzikék gif  Igaz ember  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Világító torony  Csöndes péntek  Szép mai napot.........  Facebookon kaptam  Kosztolányi Dezső: Valaki áll ...  Világ  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Igaz ember  Mily nehéz szeretni azt, ki du...  Krisztus követése  Facebookon kaptam  Jó, ha van egy igaz barátod  A barátság a legszebb szerep a...  Facebookon kaptam Annuska bar... 
Bejegyzés Címkék
engem születésem, egész világon, miskolci vasvárosi, törlésre kerülő, embereket iszonyatos, saját szerepük, általuk hozott, meggyalázott Istennők, medve szocialista, 1986-os sátánjukkal, lírai karámjának, költőivel együtt, falvakat beavatóknak, vasközponti támadásuk, emberek ellen, első atlantiszi, szenet éjjelente, nagy fehér, miskolciaknál Lillafüred, utca része, öcsémet Müllerékkel, népes elmeosztályával, első teremtések, indiánok voltak, ózdiaknak Furhman, bibliai apokalipszis, cigány kirohanása, cigány üldözve, embereket megölték, miskolci Rákóczi, szőke nemi, miskolci Bertalan, cigányokat külföldre, szomszéd Viciánné, szemétszállító hálózat, igazi Ízisz, szomszédét tettem, gitáromat átadva, összes általam, lakásokban embereket, miskolci Kelet, összes szerepét, orosz történéseknek, ózdi feketemágus, utódok Angliában, kezdeti eszmélésekkel, világ állapota, emberiséget állatokkal, aljanépét utcanépekkel, református Debrecennel, összes református, elméletével Róka, narancsok földönkívüli, ikertorony házában, ízzó vaskályhában, pillanat alatt, halálhidegséggel eljátsszák, dermedt házban, bolhahegyi energiák, misztikus eleven, egri ZIZI, világ elmebetegeit, nemi csapások, egriek filmre, borsodi utcákon, emberiség ellenes, szappantisztító sorozatokat, újhelyi Révész, sátoraljaújhelyi, táncdalfesztivál, pszichiáterekkel, lemészárlásomkor, halálhidegséggel, világtestvériség, elmeosztályaként, világirodalomnak, főszereplőjükkel, feketemágusokkal, végrehajtóiként, szappantisztító, űrapokalipszist, világtörténelem, végrehajtásával, magyarországban, vasfüggönyössel, elmeosztályával, földönkívülijei, pszichiátriáján, elmebetegeiknek, magyarországnak, hosszabbítóival, hosszabbítottak, apokalipszisről, világkönyvtárt, koldultatással, értelmiségként, létrehozásának, feketevonattal, végrehajtóiról, , ,
2021.04 2021. Május 2021.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 2 db bejegyzés
e év: 14 db bejegyzés
Összes: 6965 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 60
  • e Hét: 60
  • e Hónap: 2592
  • e Év: 50697
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.