Belépés
koszegimarika.blog.xfree.hu
"Az ember értékét nem az esze, a műveltsége, nem a hatalma vagy a tehetsége, hanem a lényéből áradó melegség minősíti."--- "Nem az a fontos, a ... Kőszegi Marika
1955.09.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Advent időszaka: Szabadítsd fel lelked a terhek alól!
  2019-12-01 18:35:07, vasárnap
 
   
  Advent időszaka: Szabadítsd fel lelked a terhek alól!

Advent időszaka mindig óriási hatással van életünkre. A legnagyobb rohanás közepette is vágyunk a lecsendesedésre, a lélek békéjére. Átértékeljük életünket.
Még a szkeptikus emberek is észreveszik, hogy ilyenkor vágynak jónak lenni. Igénylik azt, hogy fontosak legyenek.

A 2019-es évben is gyors és nehéz energiák működtek, vegyes érzéseket keltve az emberekben. Mélyen belül azt érezzük, hogy békére, nyugalomra, lecsendesedésre vágyunk, harmóniában önmagunkkal. Ugyanakkor felzaklatják lelkünket a múltból felbukkanó emberek és "újra meg újra" ismétlődő események. Fáradtan rogyunk össze és kérdezzük: "Vajon mit kell még tanulnom? Mire akar rávilágítani a helyzetem?"

Embertársaink most a legmélyebb félelmeinkkel szembesítenek bennünket. Ha rettegsz a magánytól, akkor eltávolodnak Tőled, magadra hagynak, hogy legyen lehetőséged megbékélni ezzel. Hogy meg tudj bírkózni a félelemmel, szembe tudj nézni saját démonjaiddal, és végre megszabadulj tőlük. Méghozzá úgy, hogy barátságot köttök. Elfogadod a helyzetet, amiben vagy, hiszen tudod, hogy Te alakítottad a sorsod, s pontosan erre van szükséged a fejlődéshez.

Ha nem tudsz elfogadni, mindig csak adsz, akkor most szembesülsz azzal, hogy kihasználnak. Rá kell döbbenned, mi az, amivel eddig nem voltál hajlandó szembenézni. Ha rettegsz a szegénységtől, megfosztanak fontos dolgoktól. Ha nem tudsz kiállni magadért, akkor olyan váratlan szituációkat állítanak eléd, amelyben gyakorolhatod. Mindezt csupán azért, hogy megbarátkozz félelmeiddel és szélnek ereszd őket. Aki most ellenáll a változásnak, kemény heteket fog megélni. Aki tiltakozik, azt elkezdi vonszolni, löködni a sors.

A félelem kaput nyit a sötétségnek. Aki fél, azt könnyen befolyásolják, manipulálják.
Ha hajlandó vagy megválni a félelmeidtől, egy csodás teremtő időszak következhet. Akkor már Te határozod meg a sorsodat, nem a politika, a környezet, a család, a barátok. Egyedül TE!

Ebben az időszakban érdemes egy szál fehér gyertyával időt szánni magunkra (akár minden vasárnap), és elgondolkodni azon, hogy a közelmúlt eseményei milyen félelmeket aktiváltak lelkemben. Eldönteni, mit akarunk szélnek ereszteni. Ha ezzel szembesülünk, tudni fogjuk, hogyan változtassunk életünkön.

Ne függj senkitől! Ez egy magányos időszak. Mindenki a saját feladataival van elfoglalva, és ez így van jól.
Ne feledd, minden megoldott feladat erősebbé tesz.

Minél magasabbra mászol a hegyen, annál több mindent látsz, ami a völgyből láthatatlan. Ha bátor vagy, megnyílik a világ, rálátsz majd a megoldásokra. Ha most szembenézel a félelmeiddel, elengeded őket, akkor legyőzted önmagad, s ezáltal a világot. Magad mögött hagyod több ezer élet fájdalmát. Kipipálhatsz számtalan karmikus leckét. Ez a gyors energia lehetővé teszi. Használd ki ezt az időszakot, hogy belépj egy olyan kapun, ami elvezet ahhoz a valódi életedhez, ahol lételemed az öröm és a boldogság.

Régóta tartó, minden ideget felörlő karmikus kapcsolatok záródnak le, és szívmelengető találkozásokban lehet részünk.

Már nincs vissza sok ebből az évből, és ha most tudatosan dolgozol magadon, végre egy kellemesebb időszak következik majd. Rengeteg új lehetőséget kínál az élet, Te pedig válogathatsz.

Ha beleragadsz a régi mintáidba, melyeknek eddig is rabja voltál, azt jelenti, feladtad a boldogság keresését. Hidd el, az élet precízen mutatja, hol tartasz önmagad elfogadásával, szeretetével. Az egész életed ezen múlik. Nem azért jöttél a Földre, hogy másokat szolgálj, hanem azért, hogy önmagad tedd boldoggá. Ez pedig csak úgy lehetséges, ha nem másokért élsz, hanem megkeresed azokat az embereket, akik elősegítik a fejlődésed. Nem visszahúznak maguk mellé, hanem inspirálnak a haladásra.

A küldetésed az, hogy bábból pillangóvá válj! Ne mástól várd a megváltást, csak döntsd el, hogy szárnyalni fogsz. Légy bátor! Itt az idő! Szabadítsd fel magad!

Csodaszép, adventi időszakot kívánok Nektek!

Guzsik-Mohácsi Viktória



 
 
0 komment , kategória:  ADVENT  
Címkék: lecsendesedésre, találkozásokban, szembesítenek, szívmelengető, félelmeinkkel, embertársaink, elfogadásával, szegénységtől, befolyásolják, gyakorolhatod, változtassunk, elgondolkodni, megbarátkozz, szembesülünk, rávilágítani, félelmeiddel, feladataival, szeretetével, kihasználnak, felzaklatják, visszahúznak, megszabadulj, szituációkat, megfosztanak, manipulálják, démonjaiddal, kipipálhatsz, eltávolodnak, megoldásokra, válogathatsz, átértékeljük, félelmeidtől, sötétségnek, lehetőséged, láthatatlan, kellemesebb, terhek alól, legnagyobb rohanás, lélek békéjére, szkeptikus emberek, 2019-es évben, múltból felbukkanó, legmélyebb félelmeinkkel, félelem kaput, csodás teremtő, időszakban érdemes, szál fehér, közelmúlt eseményei, magányos időszak, saját feladataival, völgyből láthatatlan, gyors energia, Egyedül TE, Guzsik-Mohácsi Viktória,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A nagyhét eseményei  A máj egészségét biztosító és ...  Facebookon kaptam  Esti Ima !  képre írva  A haj állapotának javítása egy...  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Heltai Jenő: Március  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az izmaink nem csak testmozgás...  Levél lány  képre írva  Facebookon kaptam Krisztina b...  Tudd, hogy magától az élet soh...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Holdszivárvány és Szent Elmo t...  Facebookon kaptam  Víz! Se ízed nincs, se színed,...  képre írva  Facebookon kaptam  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Facebookon kaptam  Sonka vásár  Márciuzs 24.  2004-es kivégzés után  Facebookon kaptam  2004-es kivégzés után  Facebookon kaptam  Sokszor  Márciuzs 24.  Haja van  Az izmaink nem csak testmozgás...  Alvó kutya  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  A jó lelkek  Öreg nő sóhajt  Szép estét  Tudd, hogy magától az élet soh...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Humor is meg nem is szerinted?  Facebookon kaptam  Aki belekortyol  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Víz Világnapja.  Isten . . .  Alvó baby  Válaszok a halál után  Facebookon kaptam  Alvó kutyák  Szép estét kedves látogatóimna...  Virág lány  Áldott, békés, szép Virágvasár...  Virág lány  Sir Andrew Lloyd Webber  képre írva  Áldott, békés, szép Virágvasár...  Holdszivárvány és Szent Elmo t...  Kövesd a vezetőt  Szimbólumok  Az idegen országok éghajlata  Facebookon kaptam  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Krisztinától  Humor is meg nem is szerinted?  Jó éjszakát  Sadhguru idézet  Sárkány  Sadhguru idézet  Esti kép  Paul David Tripp Március 26  Facebookon kaptam  Esti kép  Alvó baby  Szép estét kedves látogatóimna...  Haja van  Könyvek  Alvó kutya  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mire jók ?  Jó éjszakát  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva  Alvó baby 
Bejegyzés Címkék
terhek alól, legnagyobb rohanás, lélek békéjére, szkeptikus emberek, 2019-es évben, múltból felbukkanó, legmélyebb félelmeinkkel, félelem kaput, csodás teremtő, időszakban érdemes, szál fehér, közelmúlt eseményei, magányos időszak, saját feladataival, völgyből láthatatlan, gyors energia, olyan kapun, valódi életedhez, kellemesebb időszak, régi mintáidba, boldogság keresését, élet precízen, egész életed, lecsendesedésre, találkozásokban, szembesítenek, szívmelengető, félelmeinkkel, embertársaink, elfogadásával, szegénységtől, befolyásolják, gyakorolhatod, változtassunk, elgondolkodni, megbarátkozz, szembesülünk, rávilágítani, félelmeiddel, feladataival, szeretetével, kihasználnak, felzaklatják, visszahúznak, megszabadulj, szituációkat, megfosztanak, manipulálják, démonjaiddal, kipipálhatsz, eltávolodnak, megoldásokra, válogathatsz, átértékeljük, félelmeidtől, sötétségnek, lehetőséged, láthatatlan, kellemesebb, lehetőséget, fejlődéshez, szembenézel, beleragadsz, kapcsolatok, változásnak, szembesülsz, inspirálnak, észreveszik, szembenézni, harmóniában, alakítottad, önmagunkkal, következhet, ugyanakkor, tiltakozik, felbukkanó, legnagyobb, szabadítsd, időszakban, barátságot, félelemmel, megbékélni, megváltást, legmélyebb, szárnyalni, következik, pillangóvá, megkeresed, lehetséges, gyertyával, emberekben, elősegítik, nyugalomra, szkeptikus, fejlődésed, elfoglalva, aktiváltak, félelmeket, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 69029 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2099
  • e Hét: 7397
  • e Hónap: 33276
  • e Év: 222911
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.