Belépés
koszegimarika.blog.xfree.hu
"Az ember értékét nem az esze, a műveltsége, nem a hatalma vagy a tehetsége, hanem a lényéből áradó melegség minősíti."--- "Nem az a fontos, a ... Kőszegi Marika
1955.09.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Újévi üdvözlet,egy jobb év reményében. Ez az év sokkoló
  2020-12-31 08:12:42, csütörtök
 
   
  Újévi üdvözlet,egy jobb év reményében.
Ez az év sokkoló. Minden megváltozott, és még mindig próbáljuk kitalálni, hogyan kezeljük mindezt. Mindettől eltekintve ez az év azért pozitív változásokat is hozott az életünkbe. Van ugyanis lehetőségünk ismét rálátni a kapcsolatainkra.
2020 rengeteg igazságot tárt fel az emberekről. Sokan kénytelenek voltak szembenézni a problémáikkal, amik elől azelőtt el tudtak bújni a munkájuk, a barátaik vagy a hobbijuk mögé. Most azonban már nem bújócskázhattak tovább. Szembe kellett nézniük az igazsággal.
A válások száma rohamosan növekedett, a barátságoknak vége szakadt, az emberek elvesztették az állásukat. Mindez arra késztette őket, hogy a valódi érzéseik alapján cselekedjenek. A csontvázak kihullottak a szekrényekből, a szándékok kristálytisztává váltak, lehulltak az álarcok.
Az emberek más oldalukat mutatják, ha hirtelen minden a feje tetejére áll körülöttük. Olyan oldalukat, amit korábban nem láttál.
2020 sok ember számára a megvalósítások éve volt. Van, akiből a legrosszabbat hozta ki, ugyanakkor van, akiből a legjobbat. Voltak, akiket a távolság nem ellökött egymástól, hanem inkább közelebb hozott.
A járvány megmutatta, kiknek vagy igazán fontos.
Ez az év úgy működött és működik még ezután is, mint egy szűrő. Kiszűrte azokat az embereket, akik nem akarnak az életed részei lenni. Minket pedig arra késztetett, hogy értékeljük át a kapcsolatainkat.
Megmutatta, mi a különbség a valódi és a látszatszeretet és emberség között.
2020 nagy tanulságokat adott nekünk. A káosz ironikus módon hoz némi rendet az életbe. Amikor a dolgok szétesnek, az életünkben lévő embereknek két lehetőségük van: elvesznek a káoszban, vagy velünk együtt harcolnak.
Hálás vagyok az idén feltárt igazságokért és a veszteségekért is. Ha meglátod az emberek valódi arcát, soha többé nem feleded. De ez rendben van.
Büszke vagyok, hogy szolgálhatlak benneteket, szolgálhatom Önöket, azokat az embereket, akik a bizalmukkal a szeretetükkel vérteznek fel,hogy minden nap tegyek ezért a közösségért, amit úgy nevezünk Balatonfüredi lakos vagyok. Szeibert Attila
Jó egészséget, szeretetet ,örömöket és békességet kívánok 2021-esztendőre.


 
 
0 komment , kategória:  BUÉK 2  
Címkék: kristálytisztává, kapcsolatainkat, kapcsolatainkra, látszatszeretet, bújócskázhattak, megvalósítások, veszteségekért, szekrényekből, cselekedjenek, szeretetükkel, barátságoknak, problémáikkal, balatonfüredi, szolgálhatlak, legrosszabbat, elvesztették, változásokat, szolgálhatom, igazságokért, lehetőségünk, tanulságokat, megváltozott, kihullottak, kénytelenek, közösségért, szembenézni, lehetőségük, bizalmukkal, igazsággal, esztendőre, szeretetet, csontvázak, emberekről, reményében, békességet, növekedett, barátaik vagy, hobbijuk mögé, válások száma, barátságoknak vége, emberek elvesztették, valódi érzéseik, csontvázak kihullottak, szándékok kristálytisztává, feje tetejére, legrosszabbat hozta, járvány megmutatta, életed részei, káosz ironikus, dolgok szétesnek, életünkben lévő, idén feltárt, Szeibert Attila,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A jó kedv a világon  Szimbólumok  képre írva  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Holdszivárvány és Szent Elmo t...  Facebookon kaptam  Alvó baby  Öröknek hinni . . .  Talppontok közérthetően  Várnai Zseni - Éveim  Ködvirágok  Talppontok közérthetően  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldog virágvasárnapot minden...  képre írva  Facebookon kaptam Krisztinától  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Márciuzs 24.  Öreg nő sóhajt  Kinyílni egy beteg világban: v...  Talppontok közérthetően  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Áldott, békés, szép Virágvasár...  Facebookon kaptam  Devecsery László - Húsvét  Facebookon kaptam  Soli Deo gloria  Virágvasárnap a húsvét előtti  Galaktikus kapcsolat  Kinyílni egy beteg világban: v...  Boldogság  Mire jók ?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Soli Deo gloria  Devecsery László - Húsvét  képre írva  Figyeld meg az "én"-t  Facebookon kaptam  Csak egy életed van....  Facebookon kaptam  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Mi van, ha?  Harang ( gif )  Tibeti harangvirág  Szép álmokat!  Vérnyomáscsökkentés  Facebookon kaptam  Szívet megérintő . . .  Az idegen országok éghajlata  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Paul David Tripp Március 27  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sok ember olyan,  Facebookon kaptam  Táplálékok a máj egészségének ...  Jó éjszakát  A pálma a győzelem és a diadal...  Sárkány  Facebookon kaptam Krisztinától  Tudd, hogy magától az élet soh...  Facebookon kaptam  A pálma a győzelem és a diadal...  Facebookon kaptam  Szép estét  Paul David Tripp Március 25  Facebookon kaptam  Nem látom őket  Minden kedves látogatómnak sze...  Alvó baby  Sokszor  Virág lány  Nem látom őket  A jó lelkek  Egy hét kihagyás  Talppontok közérthetően  Facebookon kaptam  Apu  Havasi gyopár  Facebookon kaptam  Kövesd a vezetőt  Holdszivárvány és Szent Elmo t...  Facebookon kaptam  Búzavirág  Aki belekortyol  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Nagyhétfő:  képre írva  Minden kedves látogatómnak sze...  Facebookon kaptam  Sir Andrew Lloyd Webber  Facebookon kaptam  Sokszor  Esti kép  A Víz Világnapja. 
Bejegyzés Címkék
barátaik vagy, hobbijuk mögé, válások száma, barátságoknak vége, emberek elvesztették, valódi érzéseik, csontvázak kihullottak, szándékok kristálytisztává, feje tetejére, legrosszabbat hozta, járvány megmutatta, életed részei, káosz ironikus, dolgok szétesnek, életünkben lévő, idén feltárt, emberek valódi, szeretetükkel vérteznek, kristálytisztává, kapcsolatainkat, kapcsolatainkra, látszatszeretet, bújócskázhattak, megvalósítások, veszteségekért, szekrényekből, cselekedjenek, szeretetükkel, barátságoknak, problémáikkal, balatonfüredi, szolgálhatlak, legrosszabbat, elvesztették, változásokat, szolgálhatom, igazságokért, lehetőségünk, tanulságokat, megváltozott, kihullottak, kénytelenek, közösségért, szembenézni, lehetőségük, bizalmukkal, igazsággal, esztendőre, szeretetet, csontvázak, emberekről, reményében, békességet, növekedett, benneteket, késztetett, megmutatta, egészséget, életünkben, eltekintve, körülöttük, embereknek, ugyanakkor, értékeljük, embereket, különbség, harcolnak, elvesznek, rohamosan, egymástól, oldalukat, szétesnek, vérteznek, legjobbat, késztette, szándékok, állásukat, lehulltak, életünkbe, mindettől, próbáljuk, kitalálni, igazságot, hobbijuk, nevezünk, távolság, rengeteg, korábban, mutatják, ellökött, tetejére, hirtelen, szeibert, örömöket, emberség, üdvözlet, ironikus, kezeljük, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 69029 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2241
  • e Hét: 7539
  • e Hónap: 33418
  • e Év: 223053
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.