Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szent Pio atya jubileuma
  2018-09-18 16:57:23, kedd
 
   
  Szeptember 23-án, vasárnap, Szent Pio atya halálának 50. évfordulóján délután rózsafüzért és áhítatot tartunk Pio atya tiszteletére, és elhelyezzük ereklyéjét a Szent Pio-kápolnában.
...... ........... ......


Szent Pio atya ereklye


A szoboravatás 30-án lesz a Pio atya téren.
- Pio atya szobra és ereklyéje a templomunkban Link
- Kilenced Szent Pió Atyához
Ő nemcsak életében segített a rászorulókon, de most is nagy szószólónk az égben, amint ezt sokak tapasztalata bizonyítja. Forduljunk hozzá bizalommal és meg fogjuk tapasztalni segítségét!

1. Nap 09.15.
Pió Atya, te a testeden hordtad Jézus Krisztus kínszenvedésének jeleit. Magadra vetted a keresztet, és annyi éven keresztül elviseltél minden testi és lelki szenvedést, hogy a lelkek megmenekülhessenek a pokol tűzétől. Könyörögj érettünk az Atyánál, hogy mi is meg tanuljuk a keresztünket hordozni, bármilyen szenvedéssel is járna, hogy általa kiérdemeljük az Örök Életet. Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez. (lásd a végén)
,,Jó a szenvedésekhez hozzászokni, amelyeket Jézus megenged nektek. Jézus, aki nem tudja elviselni, hogy szenvedni lásson benneteket, el fog jönni, hogy megkönnyebbülést hozzon, hogy megvigasztaljon, és hogy újabb bátorságot öntsön lelketekbe." (Pió Atya)
Videó Link

2. Nap 09.16
Pió Atya, te, aki most Jézus Krisztus oldalán állsz, annak idején tudtad, hogy hogyan kell a gonosz kísértéseinek ellenállni. Te elszenvedted azokat az ütéseket és kínzásokat, amelyeket a pokol démonai okoztak neked, mert meg akartak akadályozni téged abban, hogy tovább haladhass a szentség útján. Könyörögj érettünk a Mindenhatónál, hogy a te segítségeddel és az egész Mennyország lakói segítségével, ellent tudjunk mondani a bűnnek, és hogy hitünkhöz halálunk napjáig hűek maradhassunk. Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez. (lásd a végén)
Videó Link

3. Nap 09.17
Pió Atya, te annyira szeretted égi Édesanyánkat, hogy naponta kegyelmeket és vigasztalást kaptál Tőle. Könyörögj érettünk a Szűzanyánál, és add át neki bűneinket és minden helytelenül végzett imánkat, hogy mint annak idején, amikor a Kánai Menyegzőn Szentfia igent mondott Édesanyja kérésére, most is közben járjon értünk, és hogy nevünk bekerülhessen az Élet Könyvébe.
,,Legyen Mária az a csillag számotokra, aki megvilágítja útjaitokat és a biztonságos útra terel benneteket, hogy eljuthassatok a Mennyei Atyához. Legyen Ő az a horgony számotokra, amely a megpróbáltatások idején, szorosan összeköt Vele benneteket." (Pió Atya) Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez. (lásd a végén)

4. Nap 09.18.
Pió Atya, te nagyon szeretted az őrangyalodat, aki neked, mint vezetőd, védelmeződ, és mint hírnököd szolgált. Az angyalok vitték el lelkedhez gyermekeid imáit is. Könyörögj érettünk az Úrnál, hogy mi is megtanulhassuk, hogyan kell őrangyalainkat követnünk, akik egész életünk során jó tanácsokkal látnak el bennünket, hogy elkerülhessük a gonosz útjait.
,,Hívd őrangyalodat, aki megvilágítja elmédet, és vezetni fog téged. Az Úr melléd rendelte őt. Ezért követned kell tanácsait." (Pió Atya) Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez. (lásd a végén)
Videó Link

5. Nap 09.19
Pió Atya, te mély áhítattal voltál a tisztítótűzben szenvedő lelkek iránt, akikért, mint engesztelő lélek felajánlottad magad. Kérd meg az Atyát, hogy öntse lelkünkbe azt az együttérzést és szeretetet, amelyet te is éreztél e lelkek iránt, hogy mi is segítségükre lehessünk fájdalmaik megrövidítésében, áldozataink és imáink által.
,,Ó Uram, öntsd rám, kérlek, azokat a kínokat, melyek a bűnösökre és a tisztítótűzbe kerülő lelkekre várnak, és ha szükséges, akkor növeld meg ezeket, hogy a bűnösök megtérhessenek és megmenekülhessenek, a tisztítótűzben levő lelkek pedig megszabadulhassanak." ( Pió Atya) Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez. (lásd a végén)
Videó Link

6. Nap 09.20
Pió Atya, te jobban szeretted a betegeket, mint önmagadat, mert Jézust láttad bennük. Te, aki az Úr nevében, csodás módon, meggyógyítottad a betegeket, te, aki a testnek az élet, a léleknek a megújulás reményét adtad vissza, könyörögj az Úrhoz, hogy megtapasztalhassák a Szűzanya közbenjárását és a te hatalmas védelmedet, és hogy a testi gyógyulás a lelki gyógyulásba menjen át, azáltal, hogy az Örök Atyának kifejezik hálájukat és dicsőítik Őt.
Ha pedig tudom azt, hogy valakit nagy szenvedés ér, legyen az testben, vagy lélekben, mit meg nem tennék érte az Úrnál, hogy ettől megszabadulhasson! Szívesen vállalom magamra minden szenvedését, hogy gyógyultan távozhasson és részére a szenvedés gyümölcseiről is lemondok, az Úr akarata szerint." (Pió Atya) Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez. (lásd a végén)

7. Nap 09.21
Pió Atya, te olyannyira akartál segíteni Isten tervének véghezvitelében, hogy szenvedéseidet ajánlottad fel, csakhogy a bűnösök a sátán szorításától megszabadulhassanak. Könyörögj érettünk az Atyánál, hogy a hitetlenek megtérhessenek, hogy a bűnösök megbánhassák bűneiket, hogy a langyos lelkűeket eltöltse az igaz kereszténység szenvedélye, és hogy az igazhitűek kitarthassanak a megváltás útján.
,,Hogyha ez a szegény világ láthatná, egy kegyelem állapotában lévő lélek szépségét, akkor minden hitetlen és minden bűnös rögtön megtérne." (Pió Atya) Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez. (lásd a végén)

8. Nap 09.22
Pió Atya, te nagyon szeretted lelki gyermekeidet, és szent véred által sok ilyen gyermeket vezettél el Jézus Krisztushoz. Add, hogy mi is lelki gyermekeid lehessünk, habár személyesen mi nem ismerhettünk meg téged, add, hogy könyörgésed eredményekként, atyai védelmed, szent vezetésed és erőd által, halálunk után mi is beléphessünk a Paradicsom ajtaján, ahol te már várni fogsz érkezésünkre.
Ha számomra lehetséges lenne, csak egyetlen egy dolgot kérnék az Úrtól, amikkor azt mondja majd nekem, hogy ,,menj be a Paradicsomba": Uram, engedd meg, hogy csak akkor léphessek be a Paradicsomba, amikor már az utolsó gyermekem is, az utolsó személy is, aki lelkiatyai gondviselésemre volt bízva, már belépett oda." (Pió Atya) Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez. (lásd a végén)
Videó Link

9. Nap 09.23
Pió Atya, te, aki az Anyaszentegyházat oly nagyon szeretted, könyörögj az Atyához, hogy szőlőskertjébe munkásokat küldjön, és hogy erőt és Istengyermeki lelkületet adjon mindannyiunk számára. Kérünk téged, hogy járj közben a Szűzanyánál, hogy az emberiséget a kereszténység egységére vezesse, hogy egyetlen egy nagy házba terelje őket, és hogy életük viharos tengerén a világítótorony legyen számukra.
,,Maradj mindig szorosan a katolikus Anyaszentegyház mellett, csak itt kaphatod meg a valódi békét, mert Jézust, a Szentségek által, egyedül csak itt találhatod meg, aki a valódi béke fejedelme." (Pió Atya) Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez.
Videó Link

Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez
1. Jézusom, Te mondtad: ,,Kérjetek és kaptok, keressetek és találtok, zörgessetek és ajtót nyitnak nektek!" (Mt 7,7 Íme, zörgetünk, keresünk és kérjük (a szentek közbenjárására) a kegyelmet, hogy ... (kérés elmondása, amiért a kilenced felajánlásra kerül).
Miatyánk, Üdvözlégy, Dicsőség
Ima: Jézusom Szent Szíve, remélek és bízom benned!

2. Jézusom, Te mondtad: ,,Bármit kértek az Atyától a nevemben, megadja nektek." (Jn 16,23)
Íme, most a nevedben kérjük az Atyától (a szentek közbenjárására) a kegyelmet, hogy ... (kérés elmondása, amiért a kilenced felajánlásra kerül).
Miatyánk, Üdvözlégy, Dicsőség
Ima: Jézusom Szent Szíve, remélek és bízom benned!

3. Jézusom, Te mondtad: ,,Ég és föld elmúlnak, de az Én Igéim nem múlnak el." (Lk 21,33)
Íme, most Igéid csalatkozhatatlanságában bízva kérjük (a szentek közbenjárására) a kegyelmet, hogy ... (kérés elmondása, amiért a kilenced felajánlásra kerül).
Miatyánk, Üdvözlégy, Dicsőség
Ima: Jézusom Szent Szíve, remélek és bízom benned!
Jézusom Szentséges Szíve, Te nem tudsz részvétlen lenni a szerencsétlen iránt, légy irgalmas hozzánk, nyomorult bűnösökhöz is! Add meg nekünk Szűz Mária Szeplőtelen Szívének, a Te és a mi gyöngéden szerető Édesanyánk közbenjárására a kért kegyelmeket!

Szent József, az Úr Jézus nevelőatyja, könyörögj érettünk!
Szent ... (egy saját szent), könyörögj érettünk!
Szent Pió atya, kérünk, imádkozd te is velünk kedves imádat!

 
 
0 komment , kategória:  Gazdagrét Szentangyaloktemplom  
Címkék: megpróbáltatások, megkönnyebbülést, kínszenvedésének, megrövidítésében, anyaszentegyház, gondviselésemre, megvigasztaljon, véghezvitelében, meggyógyítottad, tisztítótűzben, eredményekként, közbenjárására, kitarthassanak, szőlőskertjébe, őrangyalainkat, megtérhessenek, szenvedésekhez, világítótorony, szenvedéseidet, megtanulhassuk, tisztítótűzbe, elkerülhessük, kereszténység, istengyermeki, mindenhatónál, gyümölcseiről, szerencsétlen, eljuthassatok, bekerülhessen, közbenjárását, felajánlottad, kísértéseinek, segítségeddel, templomunkban, paradicsomba, megvilágítja, szoboravatás 30-án, testeden hordtad, pokol tűzétől, keresztünket hordozni, szenvedésekhez hozzászokni, gonosz kísértéseinek, pokol démonai, szentség útján, egész Mennyország, biztonságos útra, megpróbáltatások idején, angyalok vitték, gonosz útjait, tisztítótűzben szenvedő, tisztítótűzbe kerülő, bűnösök megtérhessenek, Szent Pio, Szent Pio-kápolnában, Kilenced Szent Pió Atyához, Jézus Krisztus, Örök Életet, Jézus Szent Szívéhez, Kánai Menyegzőn Szentfia, Élet Könyvébe, Legyen Mária, Mennyei Atyához, Legyen, Örök Atyának, Jézus Krisztushoz, Jézusom Szent Szíve, Jézusom Szentséges Szíve, Szűz Mária Szeplőtelen Szívének, Szent József, Szent Pió,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Juhász Gyula - Vidéki naprafo...  Facebookon kaptam  Lackfi János : Faggató  Ametiszt  Facebookon kaptam  A Vándor Róbert kormányozta RS...  Facebookon kaptam  3 nappal  Facebookon kaptam  Te vagy a testvérem  Juhász Gyula - Vidéki naprafo...  Facebookon kaptam  Legyél boldog  Jó éjszakát!  Facebookon kaptam  Nem az a boldog, akit a nagy t...  idézet filmből  Péntek......  Juhász Gyula - Vidéki naprafo...  Facebookon kaptam Krisztinától  A Vándor Róbert kormányozta RS...  A Rózsadombi-paktum - A békés ...  Mi ketten  Facebookon kaptam  Juhász Gyula - Vidéki naprafo...  Csabay Andrea : Kócos hajnal  Illúzióink nagy zavara  Meggyógyultam?  Egyoldalú szerelem  Molnár Ferenc - Holtvágány  Élni akarok  Harmonia.......  Gyerekjáték  Kellemes délutánt kívánok!  Mini, és sárkány......  Hummel figurák  Hűsítő - a nyárban.....  Fésűs Éva: Láttad-e?  Pethes Mária : Ki vagy, mi vag...  Gondolat.....  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Magas vérnyomásra- gyógy- és f...  Facebookon kaptam  Valami  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Acsai Roland : Itt nőttél fel  Facebookon kaptam  Áldott Vasárnapot kívánok mind...  Facebookon kaptam  Fésűs Éva: Láttad-e?  Lackfi János : Faggató  Mária Földy barátságkövei  Stefan George: Júliusi bánat  Az élet olyan, mint egy kert. ...  Zöld piromorfit  Heltai Jenő - Mert dalaimnak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyoldalú szerelem  3 nappal  Felbosszantottak  Szép estét - pihentető szép jó...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Verskedvelő vagy? Pihenj meg n...  Az Úr az én oltalmam  Kosár virág  Ametiszt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Acsai Roland : Itt nőttél fel  Más énekli nekem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Más énekli nekem  Facebookon kaptam  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Kellemes napot és hétvégét kí...  Facebookon kaptam  Hogyan kaphatunk segítséget Jé...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Ő még segíthet  Alvás  Acsai Roland : Itt nőttél fel  Más énekli nekem  A hála látása  Nem az a boldog, akit a nagy t...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinátó...  Facebookon kaptam  Az ember élete  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Az avokádó gyógyhatásairól  Himalája só, pajzsmirigy beteg...  Facebookon kaptam  Legyél boldog 
Bejegyzés Címkék
szoboravatás 30-án, testeden hordtad, pokol tűzétől, keresztünket hordozni, szenvedésekhez hozzászokni, gonosz kísértéseinek, pokol démonai, szentség útján, egész Mennyország, biztonságos útra, megpróbáltatások idején, angyalok vitték, gonosz útjait, tisztítótűzben szenvedő, tisztítótűzbe kerülő, bűnösök megtérhessenek, tisztítótűzben levő, megújulás reményét, testi gyógyulás, lelki gyógyulásba, szenvedés gyümölcseiről, sátán szorításától, hitetlenek megtérhessenek, bűnösök megbánhassák, langyos lelkűeket, igaz kereszténység, igazhitűek kitarthassanak, megváltás útján, szegény világ, kegyelem állapotában, dolgot kérnék, utolsó gyermekem, utolsó személy, kereszténység egységére, nagy házba, világítótorony legyen, katolikus Anyaszentegyház, valódi békét, valódi béke, szentek közbenjárására, kilenced felajánlásra, nevedben kérjük, szerencsétlen iránt, kért kegyelmeket, saját szent, megpróbáltatások, megkönnyebbülést, kínszenvedésének, megrövidítésében, anyaszentegyház, gondviselésemre, megvigasztaljon, véghezvitelében, meggyógyítottad, tisztítótűzben, eredményekként, közbenjárására, kitarthassanak, szőlőskertjébe, őrangyalainkat, megtérhessenek, szenvedésekhez, világítótorony, szenvedéseidet, megtanulhassuk, tisztítótűzbe, elkerülhessük, kereszténység, istengyermeki, mindenhatónál, gyümölcseiről, szerencsétlen, eljuthassatok, bekerülhessen, közbenjárását, felajánlottad, kísértéseinek, segítségeddel, templomunkban, paradicsomba, megvilágítja, évfordulóján, elszenvedted, felajánlásra, szorításától, érkezésünkre, mindannyiunk, szenvedéssel, keresztünket, kiérdemeljük, őrangyalodat, szoboravatás, , ,
2021.06 2021. Július 2021.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 745 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 525
  • e Hét: 4054
  • e Hónap: 45855
  • e Év: 508564
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.