Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ima kilenced Szent Pio atyához
  2020-05-21 11:53:27, csütörtök
 
  Forrás: Engesztelők oldal
IMA KILENCED SZENT PIO ATYÁHOZ BETEGEINKÉRT
Ő nemcsak életében segített a rászorulókon, de most is nagy szószólónk az égben, amint ezt sokak tapasztalata bizonyítja. Forduljunk hozzá bizalommal és meg fogjuk tapasztalni segítségét!

I. NAP
Pio Atya, te a testeden hordtad Jézus Krisztus kínszenvedésének jeleit. Magadra vetted a keresztet, és annyi éven keresztül elviseltél minden testi és lelki szenvedést, hogy a lelkek megmenekülhessenek a pokol tűzétől. Könyörögj érettünk az Atyánál, hogy mi is meg tanuljuk a keresztünket hordozni, bármilyen szenvedéssel is járna, hogy általa kiérdemeljük az Örök Életet.
'Jó a szenvedésekhez hozzászokni, amelyeket Jézus megenged nektek. Jézus, aki nem tudja elviselni, hogy szenvedni lásson benneteket, el fog jönni, hogy megkönnyebbülést hozzon, hogy megvigasztaljon, és hogy újabb bátorságot öntsön lelketekbe.' Pio Atya
Szent Pio atya! Kérünk vidd imáinkat a Mennyei Atya elé és teljesüljenek kéréseink az Atya szent akarata és érdemeink szerint! Amen.

2. nap
Pió Atya, te, aki most Jézus Krisztus oldalán állsz, annak idején tudtad, hogy hogyan kell a gonosz kísértéseinek ellenállni. Te elszenvedted azokat az ütéseket és kínzásokat, amelyeket a pokol démonai okoztak neked, mert meg akartak akadályozni téged abban, hogy tovább haladhass a szentség útján. Könyörögj érettünk a Mindenhatónál, hogy a te segítségeddel és az egész Mennyország lakói segítségével, ellent tudjunk mondani a bűnnek, és hogy hitünkhöz halálunk napjáig hűek maradhassunk. Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez

3.nap
Szent Pio Atya, te annyira szeretted égi Édesanyánkat, hogy naponta kegyelmeket és vigasztalást kaptál Tőle. Könyörögj érettünk a Szűzanyánál, és add át neki bűneinket és minden helytelenül végzett imánkat, hogy mint annak idején, amikor a Kánai Menyegzőn Szent Fia igent mondott Édesanyja kérésére, most is közben járjon értünk, és hogy nevünk bekerülhessen az Élet Könyvébe. Amen.
Szent Pio atya! Kérünk vidd imáinkat a Mennyei Atya elé és teljesüljenek kéréseink az Atya szent akarata és érdemeink szerint! Amen.

4. Nap
Pió Atya, te nagyon szeretted az őrangyalodat, aki neked, mint vezetőd, védelmeződ, és mint hírnököd szolgált. Az angyalok vitték el lelkedhez gyermekeid imáit is. Könyörögj érettünk az Úrnál, hogy mi is megtanulhassuk, hogyan kell őrangyalainkat követnünk, akik egész életünk során jó tanácsokkal látnak el bennünket, hogy elkerülhessük a gonosz útjait.
,,Hívd őrangyalodat, aki megvilágítja elmédet, és vezetni fog téged. Az Úr melléd rendelte őt. Ezért követned kell tanácsait." (Pió Atya) .

5. Nap
Pió Atya, te mély áhítattal voltál a tisztítótűzben szenvedő lelkek iránt, akikért, mint engesztelő lélek felajánlottad magad. Kérd meg az Atyát, hogy öntse lelkünkbe azt az együttérzést és szeretetet, amelyet te is éreztél e lelkek iránt, hogy mi is segítségükre lehessünk fájdalmaik megrövidítésében, áldozataink és imáink által.
,,Ó Uram, öntsd rám, kérlek, azokat a kínokat, melyek a bűnösökre és a tisztítótűzbe kerülő lelkekre várnak, és ha szükséges, akkor növeld meg ezeket, hogy a bűnösök megtérhessenek és megmenekülhessenek, a tisztítótűzben levő lelkek pedig megszabadulhassanak." ( Pió Atya) Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez. (lásd a végén)

6. Nap
Pió Atya, te jobban szeretted a betegeket, mint önmagadat, mert Jézust láttad bennük. Te, aki az Úr nevében, csodás módon, meggyógyítottad a betegeket, te, aki a testnek az élet, a léleknek a megújulás reményét adtad vissza, könyörögj az Úrhoz, hogy megtapasztalhassák a Szűzanya közbenjárását és a te hatalmas védelmedet, és hogy a testi gyógyulás a lelki gyógyulásba menjen át, azáltal, hogy az Örök Atyának kifejezik hálájukat és dicsőítik Őt.
,,Ha pedig tudom azt, hogy valakit nagy szenvedés ér, legyen az testben, vagy lélekben, mit meg nem tennék érte az Úrnál, hogy ettől megszabadulhasson! Szívesen vállalom magamra minden szenvedését, hogy gyógyultan távozhasson és részére a szenvedés gyümölcseiről is lemondok, az Úr akarata szerint." (Pió Atya) Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez. (lásd a végén)

7. Nap
Pió Atya, te olyannyira akartál segíteni Isten tervének véghezvitelében, hogy szenvedéseidet ajánlottad fel, csakhogy a bűnösök a sátán szorításától megszabadulhassanak. Könyörögj érettünk az Atyánál, hogy a hitetlenek megtérhessenek, hogy a bűnösök megbánhassák bűneiket, hogy a langyos lelkűeket eltöltse az igaz kereszténység szenvedélye, és hogy az igazhitűek kitarthassanak a megváltás útján.
,,Hogyha ez a szegény világ láthatná, egy kegyelem állapotában lévő lélek szépségét, akkor minden hitetlen és minden bűnös rögtön megtérne." (Pió Atya) Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez. (lásd a végén)

8. Nap
Pió Atya, te nagyon szeretted lelki gyermekeidet, és szent véred által sok ilyen gyermeket vezettél el Jézus Krisztushoz. Add, hogy mi is lelki gyermekeid lehessünk, habár személyesen mi nem ismerhettünk meg téged, add, hogy könyörgésed eredményekként, atyai védelmed, szent vezetésed és erőd által, halálunk után mi is beléphessünk a Paradicsom ajtaján, ahol te már várni fogsz érkezésünkre.
,,Ha számomra lehetséges lenne, csak egyetlen egy dolgot kérnék az Úrtól, amikkor azt mondja majd nekem, hogy ,,menj be a Paradicsomba": Uram, engedd meg, hogy csak akkor léphessek be a Paradicsomba, amikor már az utolsó gyermekem is, az utolsó személy is, aki lelkiatyai gondviselésemre volt bízva, már belépett oda." (Pió Atya) Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez. (lásd a végén)

9. Nap
Pió Atya, te, aki az Anyaszent egyházat oly nagyon szeretted, könyörögj az Atyához, hogy szőlőskertjébe munkásokat küldjön, és hogy erőt és Istengyermeki lelkületet adjon mindannyiunk számára. Kérünk téged, hogy járj közben a Szűzanyánál, hogy az emberiséget a kereszténység egységére vezesse, hogy egyetlen egy nagy házba terelje őket, és hogy életük viharos tengerén a világítótorony legyen számukra.
,,Maradj mindig szorosan a katolikus Anyaszentegyház mellett, csak itt kaphatod meg a valódi békét, mert Jézust, a Szentségek által, egyedül csak itt találhatod meg, aki a valódi béke fejedelme." (Pió Atya) Pió Atya imája Jézus Szent Szívéhez.
 
 
0 komment , kategória:  Pio atya és szent Charber  
Címkék: megrövidítésében, megkönnyebbülést, kínszenvedésének, véghezvitelében, anyaszentegyház, gondviselésemre, megvigasztaljon, meggyógyítottad, világítótorony, szőlőskertjébe, megtérhessenek, kitarthassanak, szenvedéseidet, tisztítótűzben, megtanulhassuk, őrangyalainkat, szenvedésekhez, eredményekként, elkerülhessük, teljesüljenek, kísértéseinek, kereszténység, istengyermeki, mindenhatónál, bekerülhessen, tisztítótűzbe, segítségeddel, felajánlottad, közbenjárását, gyümölcseiről, paradicsomba, együttérzést, kiérdemeljük, keresztünket, őrangyalodat, megvilágítja, testeden hordtad, pokol tűzétől, keresztünket hordozni, szenvedésekhez hozzászokni, gonosz kísértéseinek, pokol démonai, szentség útján, egész Mennyország, angyalok vitték, gonosz útjait, tisztítótűzben szenvedő, tisztítótűzbe kerülő, bűnösök megtérhessenek, tisztítótűzben levő, megújulás reményét, testi gyógyulás, Szent Pio, KILENCED SZENT PIO ATYÁHOZ BETEGEINKÉRT, Jézus Krisztus, Örök Életet, Mennyei Atya, Jézus Szent Szívéhez, Szent Pio Atya, Kánai Menyegzőn Szent Fia, Élet Könyvébe, Örök Atyának, Jézus Krisztushoz,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  A női sziv  Nevelőszülőkhöz adták,  Latinovits Zoltán tollából  Facebookon kaptam  Az élet nem más  Facebookon kaptam  Vidámság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyszer mindannyian hazatérünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Áldások a terhekből  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Cserépváralja  Facebookon kaptam  Csomó  Mókás uborka tál  Kitaszítva  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Amellett, amit az emberek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Itt a tavasz  Nevelőszülőkhöz adták,  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Remy Bellau - Április  Facebookon kaptam  Szép estét  David Mamet gondolata  Idézetek a magányról  Facebookon kaptam  Cserépváralja  Búcsúbeszéd A Józan Ész halálá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  Különleges  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 8  A sorsod  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Folytasd tovább a befejezésig  Tavaszi szél vizet áraszt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Négy sor egy csodálatos versbő...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Az időskori betegségeket is cs...  Kitaszítva  Facebookon kaptam  Különleges  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az élet mindig  Latinovits Zoltán tollából  Facebookon kaptam  Az élet mindig  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Búcsúbeszéd A Józan Ész halálá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Spenót fasírttal  A gyulladáscsökkentő étrend se...  Idézetek a magányról  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Dóró Sándor: Embernek maradni  Paul David Tripp Április 9  Facebookon kaptam  Áldás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
testeden hordtad, pokol tűzétől, keresztünket hordozni, szenvedésekhez hozzászokni, gonosz kísértéseinek, pokol démonai, szentség útján, egész Mennyország, angyalok vitték, gonosz útjait, tisztítótűzben szenvedő, tisztítótűzbe kerülő, bűnösök megtérhessenek, tisztítótűzben levő, megújulás reményét, testi gyógyulás, lelki gyógyulásba, szenvedés gyümölcseiről, sátán szorításától, hitetlenek megtérhessenek, bűnösök megbánhassák, langyos lelkűeket, igaz kereszténység, igazhitűek kitarthassanak, megváltás útján, szegény világ, kegyelem állapotában, dolgot kérnék, utolsó gyermekem, utolsó személy, kereszténység egységére, nagy házba, világítótorony legyen, katolikus Anyaszentegyház, valódi békét, valódi béke, megrövidítésében, megkönnyebbülést, kínszenvedésének, véghezvitelében, anyaszentegyház, gondviselésemre, megvigasztaljon, meggyógyítottad, világítótorony, szőlőskertjébe, megtérhessenek, kitarthassanak, szenvedéseidet, tisztítótűzben, megtanulhassuk, őrangyalainkat, szenvedésekhez, eredményekként, elkerülhessük, teljesüljenek, kísértéseinek, kereszténység, istengyermeki, mindenhatónál, bekerülhessen, tisztítótűzbe, segítségeddel, felajánlottad, közbenjárását, gyümölcseiről, paradicsomba, együttérzést, kiérdemeljük, keresztünket, őrangyalodat, megvilágítja, érkezésünkre, szenvedéssel, beléphessünk, maradhassunk, gyermekeidet, megbánhassák, vigasztalást, ismerhettünk, segítségével, segítségükre, elszenvedted, édesanyánkat, szorításától, betegeinkért, tapasztalata, rászorulókon, mindannyiunk, szenvedélye, gyógyulásba, kegyelmeket, szenvedését, távozhasson, akadályozni, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 291
  • e Hét: 2061
  • e Hónap: 14737
  • e Év: 248484
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.