Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Sajtótájékoztató a veszélyhelyzet megszűnéséről
  2020-06-19 08:21:08, péntek
 
  A járvány elleni védekezés során a legfontosabb az emberi élet és a családok védelme volt, és a kormány mindent meg is tett ennek érdekében. Annyi már most megállapítható, hogy az idő meghatározó tényező, a mai felgyorsult világban a bajok, veszélyek is gyorsabban jelennek meg. A kormány a leggyorsabbak között hozta meg a szükséges védelmi intézkedéseket, és így Magyarország eredményesen tudott védekezni.
A kormányra számíthattak az emberek a koronavírus járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetben, eközben a baloldal passzív, ellenálló magatartása veszélyeztette a védekezést - értékelt a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője szerdai budapesti sajtótájékoztatón. Harrach Péter úgy fogalmazott: válságkezelésben az Orbán-kormány a legjobb, demokratikus viszonyok mellett hatékony eszközöket képes alkalmazni. Simicskó István KDNP-s országgyűlési képviselő hozzátette: a járvány elleni védekezés során a legfontosabb az emberi élet és a családok védelme volt, és a kormány mindent meg is tett ennek érdekében.
Harrach Péter felidézte, hogy a parlament előző nap fogadta el a veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló törvényt. Az Országgyűlés döntése számukra azt bizonyította, hogy a veszélyhelyzet meghosszabbítása indokolt és demokratikus volt - mutatott rá a KDNP frakcióvezetője, aki kitért arra is: az ellenzék ellenállása a veszélyhelyzet meghosszabbításakor a demokráciával szembeni ellenérzésük megnyilvánulásaként értékelhető.
Megjegyezte: a világban, így Amerikában és több nyugat-európai fővárosban is, azt látják, mostanában a baloldal nincs jóban a demokráciával. Nálunk is kétségbe vonták ,,a demokráciának és a hatékonyságnak az együttes működését", hiteltelenné téve magukat. A baloldal passzív ellenálló magatartásával veszélyeztette a védekezést, a kormány és a kormányoldal ugyanakkor elkötelezett a demokrácia iránt és képes hatékonyan cselekedni ilyen helyzetekben - összegzett Harrach Péter.
Simicskó István, a KDNP országgyűlési képviselője kiemelte: a járvány elleni védekezés során a legfontosabb az emberi élet és a családok védelme volt, és a kormány mindent meg is tett ennek érdekében. Rámutatott: annyi már most megállapítható, hogy az idő meghatározó tényező, a mai felgyorsult világban a bajok, veszélyek is gyorsabban jelennek meg. A kormány a leggyorsabbak között hozta meg a szükséges védelmi intézkedéseket, és így Magyarország eredményesen tudott védekezni.
...... .............



Kitért arra is: 2010 óta folyamatosan jelennek meg külső és belső veszélyek, de a kormány védte és védi az embereket, példaértékűen járva el. A KDNP-s politikus köszönetet mondott mindazoknak akik segítették a védekezést, az állami szerveknek, az állampolgárokat tájékoztatóknak, a járványügyi szakembereknek, egészségügyi dolgozóknak, és az egész társadalomnak fegyelmezett magatartásáért. Olyan korlátozásokat kellett bevezetni, amelyek új helyzetet teremtettek - idézte fel.
Harrach Péter kérdésre válaszolva a szocialisták által készített ,,álmentős videóról" azt mondta: az beleillik az MSZP eddigi kommunikációs tevékenységbe, a valóság elferdítésével, megtévesztéssel kívántak pártpolitikai érdekeket szolgálni. Ez megengedhetetlen, és egy normális pártban ennek következményekkel kell járnia - rögzítette.
A Lánchíd felújításáról szólva Simicskó István azt mondta: ha Tarlós István korábbi főpolgármester maradt volna Budapest élén, már régen elindultak volna a munkálatok. Sajnálatát fejezte ki, hogy Karácsony Gergely főpolgármester nem ura ennek a helyzetnek sem, ahogy a járvány elleni védekezésnek sem volt.
A tűzijáték megrendezéséről Harrach Péter azt mondta: fontosak az ünnepeink, minden nemzet és család számára nélkülözhetetlenek, és az államalapítás egy olyan esemény, amit meg kell ünnepelni a társadalom egészének élményt adó módon.
Simicskó István hozzátette: járványügyi és egyéb, biztonsági szempontok figyelembe vételével fog a kormány bölcs döntést hozni. Bíznak benne, hogy az ellenzék is megérti és elfogadja majd ezt - fűzte hozzá.

(forrás: kdnp.hu) 2020.06.18
 
 
0 komment , kategória:  Budapest képekben, hírek  
Címkék: meghosszabbítása, megszüntetéséről, megengedhetetlen, válságkezelésben, megtévesztéssel, tájékoztatóknak, frakcióvezetője, megrendezéséről, állampolgárokat, megállapítható, főpolgármester, magatartásával, veszélyhelyzet, intézkedéseket, veszélyeztette, hatékonyságnak, magatartásáért, elferdítésével, szakembereknek, korlátozásokat, demokráciának, demokráciával, leggyorsabbak, kommunikációs, tevékenységbe, pártpolitikai, országgyűlési, államalapítás, példaértékűen, társadalomnak, felújításáról, számíthattak, eredményesen, hiteltelenné, legfontosabb, demokratikus, járvány elleni, emberi élet, családok védelme, kormány mindent, leggyorsabbak között, szükséges védelmi, kormányra számíthattak, koronavírus járvány, baloldal passzív, védekezést –, parlament előző, veszélyhelyzet megszüntetéséről, veszélyhelyzet meghosszabbítása, ellenzék ellenállása, demokráciával szembeni, baloldal nincs, Kereszténydemokrata Néppárt, Harrach Péter, Simicskó István KDNP-s, Simicskó István, Tarlós István, Karácsony Gergely,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Mit beszél, nem értem, hogy m...  Png lepke  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Minden harmadik...  Leonardo da Vinci gondolata  Png cica  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Idő  Csak a fogyatkozás látható  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Sokan azt tartják  Kövesd a cowboyt!  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Szép estét  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Zilahy Lajos gondolata  Elköszönt  Szívem tiéd  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Alázat  Leonardo da Vinci gondolata  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  George Byron - Ahogy itt jár -...  Alázat  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Egy hatékony szolga  Png virág  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png virág  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Alázat  Nevem  Png kislány  Png kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam Krisztinától  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Akik bántanak téged  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Krisztinától  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Png csokor  A kételkedés kezelése  Erdőn  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szívem  A Megváltó szolgálatában  Png kutya  Bounty krémes  Akarat  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Nagyi telefonál  Szép estét kedves látogatóimna...  Őrizkednünk kell...  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
járvány elleni, emberi élet, családok védelme, kormány mindent, leggyorsabbak között, szükséges védelmi, kormányra számíthattak, koronavírus járvány, baloldal passzív, védekezést &#8211, parlament előző, veszélyhelyzet megszüntetéséről, veszélyhelyzet meghosszabbítása, ellenzék ellenállása, demokráciával szembeni, baloldal nincs, együttes működését&#8221, kormányoldal ugyanakkor, demokrácia iránt, kormány védte, állami szerveknek, állampolgárokat tájékoztatóknak, járványügyi szakembereknek, egész társadalomnak, szocialisták által, valóság elferdítésével, normális pártban, tűzijáték megrendezéséről, olyan esemény, társadalom egészének, kormány bölcs, meghosszabbítása, megszüntetéséről, megengedhetetlen, válságkezelésben, megtévesztéssel, tájékoztatóknak, frakcióvezetője, megrendezéséről, állampolgárokat, megállapítható, főpolgármester, magatartásával, veszélyhelyzet, intézkedéseket, veszélyeztette, hatékonyságnak, magatartásáért, elferdítésével, szakembereknek, korlátozásokat, demokráciának, demokráciával, leggyorsabbak, kommunikációs, tevékenységbe, pártpolitikai, országgyűlési, államalapítás, példaértékűen, társadalomnak, felújításáról, számíthattak, eredményesen, hiteltelenné, legfontosabb, demokratikus, országgyűlés, bizonyította, egészségügyi, ellenérzésük, fegyelmezett, védekezésnek, magyarország, szocialisták, folyamatosan, helyzetekben, kormányoldal, elkötelezett, fogalmazott, ellenállása, teremtettek, dolgozóknak, meghatározó, járványügyi, megjegyezte, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 7527
  • e Hét: 19157
  • e Hónap: 52311
  • e Év: 286058
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.