Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Pio atya és az angyalok
  2020-10-02 17:42:02, péntek
 
  Életében Pio atya megtapasztalta az angyalokkal való találkozást, jól ismerte őket. Belső hangokat is hallott, meg kellett különböztetnie, kitől jönnek és hogyan kell reagálnia rájuk. Egy levelében tanácsokat adott arról, hogyan fogadjuk ezeket a hangokat.
Pio atya 1913. július 15-én levelet írt egy Anita nevű lánynak, amelyben tanácsokat ad neki - nekünk arról, hogyan viselkedjünk az őrangyallal, hogyan fogadjuk a belső hangokat, hogyan imádkozzunk.
,,Jézus leánya!
Szíved legyen mindig a Szentháromság temploma! Jézus növelje lelkedben a szeretet tüzét, és mindig mosolyogjon rád, ahogyan minden lélekre, akit kedvel. Szűz Mária mosolyogjon rád életed minden eseményében, és pótolja bőségesen a földi anya hiányát!
A te jó őrangyalod őrködjön mindig feletted, ő legyen a vezetőd, aki irányít az élet zord ösvényein; őrizzen meg mindig Jézus kegyelmében, támogasson kezével, hogy meg ne botolj valami kőben; szárnyai védelmezzenek a világ, az ördög és a test csábításaitól.
Légy nagy hódolattal iránta, ó, Anita, a jóságos angyal iránt. Milyen vigasztaló a gondolat, hogy ott van mellettünk egy lélek, aki a bölcsőtől a sírig soha nem hagy magunkra egy pillanatra sem, akkor sem, amikor vétkezünk. És ez a mennyei lélek vezet minket, barátként, testvérként védelmez.
Végtelenül vigasztaló azt tudni, hogy ez az angyal szüntelenül imádkozik értünk, Istennek ajánl minden jó cselekedetet és mindent, amit teszünk, a gondolatainkat, a vágyainkat is, ha tiszták.
Kérlek, ne feledkezz meg erről a láthatatlan társról, aki mindig jelen van, mindig készen áll, hogy meghallgasson minket, és még inkább kész megvigasztalni. Ó, milyen kedves meghittség, ó, milyen örömteli társaság ez, bárcsak megérthetnénk! Legyen mindig lelki szemeid előtt, gondolj gyakran az angyal jelenlétére, mondj köszönetet neki, imádkozz hozzá, légy mindig jó társa. Nyílj meg előtte, bízd rá fájdalmaidat; mindig óvakodj attól, hogy megsértsd pillantása tisztaságát. Tudd ezt, és vésd jól az elmédbe. Ő annyira finom, annyira érzékeny! Hozzá fordulj a legnagyobb szorongás pillanataiban, és megtapasztalod majd, milyen jótékony hatással lesz rád.
Soha ne mondd, hogy egyedül vagy az ellenségeiddel folytatott harcban; soha ne mondd, hogy nincs egy lélek sem, akinek megnyílhatsz, akiben megbízhatsz. Nagy tévedés lenne ezzel a mennyei hírnökkel szemben.
Ami a belső hangokat illeti: ne aggódj, légy nyugodt! El kell kerülnöd, hogy megérintsék a szívedet, ne tekintsd őket fontosnak, mutatkozz közönyösnek, ne vesd meg, ne szeresd vagy áhítsd ezeket a dolgokat. Mindig ezt válaszold ezekre a hangokra: »Jézus, ha te vagy az, aki szólsz hozzám, mutasd meg tettekben, mutasd meg szavaid hatásában, vagyis a bennem lévő szent erényekben.«
Hajolj le az Úr előtt, és bízd rá magad, a szent kegyelem segítségével fordítsd minden energiádat az erények gyakorlására, és aztán engedd, hogy a kegyelem működjön benned Isten tetszésére. Az erények azok, amelyek megszentelik a lelket, és nem a természetfeletti jelenségek.
Ne keverd össze, hogy mely hangok jönnek Istentől.
Ha Isten a szerzőjük, annak az egyik legfőbb jele, hogy amint meghallod ezeket a hangokat, eltöltik lelkedet félelemmel és zavarodottsággal, de végül az isteni békével. Ezzel ellentétben azok a hangok, amelyeknek a szerzője az ellenségünk, megtévesztő biztonságérzetet adnak kezdetben, és ezt követi a zavarodottság, a kifejezhetetlen rossz érzés.
Én egyáltalán nem kételkedem abban, hogy bizonyos hangok Istentől erednek, de nagyon óvatosnak kell lenni, mert az ellenség sokszor keveri bele a saját hangját. De ettől nem kell megijedned: olyan próbatétel ez, amelyen a legnagyobb szentek és a legragyogóbb lelkek is keresztülmentek, pedig ők nagyon kedvesek voltak az Úr szemében. Csak arra kell figyelned, hogy ne higgy könnyen ezeknek a belső hangoknak, különösen akkor, ha olyan dolgokat kérnek, hogyan cselekedj, mit kell tenned. Vigyázni kell, és annak az ítéletére kell bízni ezeket, aki vezet téged, az ő ítéletében megnyugodhatsz.
Jó tehát, ha nagy óvatossággal és alázatos, kitartó érdektelenséggel fogadjuk az ilyen hangokat. Ehhez tartsd magad, és akkor minden arra szolgál, hogy növekedj az érdemekben az Úr előtt. Légy nyugodt a lelkedet illetően, Jézus nagyon szeret téged, igyekezz válaszolni erre a szeretetre azzal, hogy egyre növekszel az Isten és az emberek előtti szentségben.
Imádkozz hangosan is, nem jött még el az ideje annak, hogy abbahagyd, viseld el alázatosan és türelemmel a nehézségeket, amelyeket ezzel kapcsolatban megtapasztalsz. Légy kész arra is, hogy el kell szenvedned a szétszórtságot, a sivárságot, és semmiképpen ne hanyagold el az imádságot és a meditációt. Ez az Úr műve, szívesen beszélget veled a lelki fejlődésed érdekében.
Bocsáss meg, ha most lepihenek. Isten tudja, milyen fáradságos volt számomra megírni ezt a levelet. Nagyon rossz az egészségem, imádkozz sokat, hogy az Úr szándéka az legyen, hogy mihamarabb megszabadítson ettől a testtől.
Megáldalak a jó Francescával együtt. Azt kívánom, hogy Isten karjai közt éljetek és haljatok meg!
Pio testvér"

*
- Pio atya védőangyala
Pio atya szentül hitte, hogy az ember elküldheti őrangyalát másokhoz, s az segíthet rajtuk, vagy közbe lephet érdekükben. Biztatta is nagyszámú barátját, hogy küldjék el hozzá az őrangyalukat ,ha ők maguk nem tudnak eljönni.
- Az angyal üzenetet hozhat nekem- mondogatta- és én mindent megteszek ami telik tőlem.
- Egyszer Cecil ,Pio atya egyik angol barátja autókaramból folytán megsérült.
Egy barátja rögtön a postára ment, hogy táviratban kérje az atyát,hogy imádkozzon a balesetet szenvedettért. És lám ,mikor a távirat szövegét odaadta a tisztviselőnek,az átnyújtott neki egy táviratot, amelyben Pio atya közölte, hogy már imádkozott Cecilért.
Később miután Cecil felépült ,mindketten elmentek Pio atyához.
- Dehát honnan tudott a balesetről?- kérdezték.
- Az ön távirata előbb jött meg, mint ahogy a miénk elment.
-Gondolják, hogy az angyalok olyan lassúak, mint a repülőgépek?- felelte az atya mosolyogva.

*
- A sátán jól tudja, hogy a kicsapongó, kapzsi és fösvény bűnösnek inkább kell zavarban lennie és szégyenkeznie, mint dicsőségben tündökölnie, ezért igen odafigyel, hogy ne kisértse meg őket a büszkeség bűnével. Ha őket meg is kíméli ettől a küzdelemtől, nem kíméli azonmban a jókat, és főleg azt, aki a tökéletességre törekszik ,, Pio atya

- Egy katolikus rózsafüzér nélkül, olyán mint egy katona fegyver nélkül,, Pio atya

Forrás: Facebook - Szent Pio atya emlékoldal
 
 
0 komment , kategória:  Pio atya és szent Charber  
Címkék: természetfeletti, érdektelenséggel, biztonságérzetet, zavarodottsággal, kifejezhetetlen, keresztülmentek, különböztetnie, megnyugodhatsz, szétszórtságot, megszabadítson, megtapasztalod, tisztviselőnek, ellenségeiddel, gondolatainkat, megtapasztalta, megvigasztalni, megtapasztalsz, tökéletességre, szentháromság, zavarodottság, védelmezzenek, csábításaitól, meghallgasson, pillanataiban, megérthetnénk, szégyenkeznie, szenvedettért, viselkedjünk, kapcsolatban, nehézségeket, gyakorlására, fájdalmaidat, cselekedetet, megnyílhatsz, segítségével, megszentelik, angyalokkal való, levelében tanácsokat, belső hangokat, szeretet tüzét, földi anya, élet zord, test csábításaitól, jóságos angyal, sírig soha, mennyei lélek, angyal szüntelenül, láthatatlan társról, angyal jelenlétére, legnagyobb szorongás, ellenségeiddel folytatott, mennyei hírnökkel, Életében Pio, Szűz Mária, Egyszer Cecil, Szent Pio,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  A közszereplő  Facebookon kaptam  Mély, puha álom - sárga féltés  Facebookon kaptam  Tavaszról álmodom,  Kokárda  Esti kép  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  A gyász  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Illuziói ne legyen senkinek, a...  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Isteni zsebkendők  Kakaós piskóta  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A Mindenható Istenben bízva  Facebookon kaptam  Mély, puha álom - sárga féltés  A halolaj és a hal még a migré...  Az ünnepről  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Fújjad márciusi szél . . .  Alvó baby  Heltai Jenő: Szabadság  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Síró nő  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Őri István - Dal az életről  Szeüleidtől tanultad  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Rendhagyó tavaszköszöntő Horto...  Paul David Tripp Március 15  Paul David Tripp Március 17  Facebookon kaptam  Szabó Norbert – Szabadsá...  Facebookon kaptam  Gősi Vali - Tükre lennék...  Amikor 5 éves voltam,  Könnyáztatta asszonysorsok  Egyet értesz?  A Mindenható Istenben bízva  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Az élet  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Ibolya  Szent-Györgyi Albert gondolata  Akinek vaj van a fején...  A csonk és a facsemete  Facebookon kaptam  Az agyat és a csontokat is erő...  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  A nemzet csak akkor...  Jóga férfiaknak  Szabó Norbert – Szabadsá...  Imádkozás Krisztus értelméért  Csörög a telefonom  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Facebookon kaptam  ...és mégis ráismersz  Könnyáztatta asszonysorsok  Esti kép  Nagy László - Szerelem emléke  Szent Pio atya!  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Facebookon kaptam  William Shakespeare-től idéze...  Szép Álmokat  Ibolya  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Március 15 emlékére virágba bo...  Egyet értesz?  Atyám !  Nagy László - Szerelem emléke  Márciusi eső  Tavaszról álmodom, 
Bejegyzés Címkék
angyalokkal való, levelében tanácsokat, belső hangokat, szeretet tüzét, földi anya, élet zord, test csábításaitól, jóságos angyal, sírig soha, mennyei lélek, angyal szüntelenül, láthatatlan társról, angyal jelenlétére, legnagyobb szorongás, ellenségeiddel folytatott, mennyei hírnökkel, bennem lévő, szent kegyelem, erények gyakorlására, kegyelem működjön, erények azok, természetfeletti jelenségek, egyik legfőbb, isteni békével, kifejezhetetlen rossz, ellenség sokszor, saját hangját, legnagyobb szentek, legragyogóbb lelkek, belső hangoknak, ítéletére kell, ilyen hangokat, lelkedet illetően, szeretetre azzal, emberek előtti, ideje annak, lelki fejlődésed, ember elküldheti, segíthet rajtuk, angyal üzenetet, barátja rögtön, postára ment, balesetet szenvedettért, távirat szövegét, átnyújtott neki, miénk elment, angyalok olyan, atya mosolyogva, büszkeség bűnével, tökéletességre törekszik, katolikus rózsafüzér, katona fegyver, természetfeletti, érdektelenséggel, biztonságérzetet, zavarodottsággal, kifejezhetetlen, keresztülmentek, különböztetnie, megnyugodhatsz, szétszórtságot, megszabadítson, megtapasztalod, tisztviselőnek, ellenségeiddel, gondolatainkat, megtapasztalta, megvigasztalni, megtapasztalsz, tökéletességre, szentháromság, zavarodottság, védelmezzenek, csábításaitól, meghallgasson, pillanataiban, megérthetnénk, szégyenkeznie, szenvedettért, viselkedjünk, kapcsolatban, nehézségeket, gyakorlására, fájdalmaidat, cselekedetet, megnyílhatsz, segítségével, megszentelik, óvatossággal, legragyogóbb, őrangyalukat, francescával, autókaramból, ellenségünk, ellentétben, megtévesztő, jelenlétére, találkozást, tündökölnie, dicsőségben, tisztaságát, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1451
  • e Hét: 5041
  • e Hónap: 25724
  • e Év: 228637
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.