Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Pio atya szép gondolata karácsonyra
  2020-12-26 10:14:59, szombat
 
   
  - Legyen a szívünk egy kis jászol, ahol Jézus megszületik
...... ........


Amikor a szülők gyermekeikért imádkoznak, Isten hallgat rájuk, angyalok mozognak, és nagy dolgok történnek; imádkozzatok higgyetek és ne aggódjatok."

...... ..............- Pio atya gondolatai karácsonyról
A hála könnyei
,,Hogyan örülök neked Jézus ! Milyen puha a lelked! De zűrzavar tölt el, és nem tehetek mást, mint sírni és ismételni: ,,Jézus, az én eledelem"
...... ...........- A gyermek Jézus jelenése Pio atya előtt
1911. október végétől december 7-ig Padre Pio a Venafro kolostorban lakott. Itt megbetegedett, és Agostino da San Marco atya Lamisban tett tanúvallomása szerint különféle ördögi megnyilvánulások és több extázis érte. Ezek Agostino atya tanúsága szerint történtek: folytonosak voltak; naponta kétszer-háromszor történtek; egy órától másfél óráig tartottak ".
Ezeket ördögi jelenések előzték meg vagy követték, és Jézus, Madonna, a szentek, az Őrangyal és néha Szent Ferenc látomásai kísérték őket. Egy eksztázisban, amelynek dátumát Padre Agostino nem határozta meg, a Gyermek Jézus megjelent Padre Pio előtt.
Itt van az egész extázis rekonstrukciója, amely Agostino atya beszámolója alapján készült, aki "Naplójában" rengeteg információt nyújt nekünk a Venafro időszakáról. Egyik reggel tehát Agostino atya szentáldozatot hozott Padre Pio-ba.Ez utóbbi betegen a cellája ágyán feküdt, és extázisban volt, ezért nem vett észre semmit. Agostino atya ezért kénytelen volt visszahívni az extázis elől, a vallási engedelmességhez apellálva. Ezért azt mondta neki: "Padre Pio többért, szent engedelmességért fogadja Jézust a kezemben" És viccelődő és petíciós hangnemben franciául hozzátette: "Petit enfant, petit enfant" (kisfiú, kisfiú).
Ez a két, kétszer ejtett kis szó annyira lenyűgözte Padre Pio elméjét, hogy az úrvacsorát követő extázisban szinte visszhangként és refrénként ismételte őket.
A második extázis alatt Jézus egy kisfiú formájában jelent meg számára, olyannyira, hogy nagyon csodálkozott, és feléje fordulva így szólt hozzá: "Jézusom, miért vagy ilyen kicsi ma reggel? .. azonnal ilyen kicsiny lettél!" De Padre Pio ámulatára nőtt, amikor nézett alaposabban, rájött, hogy ez a kis gyermek volt hajlítva, majd megfordult, hogy a Guardian Angel így könyörgött neki: ,, My Angel, hogy Jézus! ... Nos, hajoljon meg... "Az Angyal, engedelmes, tiszteletteljesen cselekedett Jézussal szemben; de Padre Pio ragaszkodott hozzá: "Nem elég ... csókold meg Jézus sebeit ...".Amit az Angyal azonnal meg is tett. És Padre Pio: ,,Nos!... Bravo! Én angyalom. "De Padre Pio figyelmének tárgya nem annyira az Őrangyal, hanem Jézus volt. Ezért visszafordult hozzá és folytatta:"
,,Jézusom, Jézusom, miért olyan kicsi? ... de mondd ... jöjj közelebb hozzám ... mondd, tudsz beszélni? Kicsi vagy? ". Párbeszéd következett azzal az isteni csecsemővel, amelyet a következőképpen lehet rekonstruálni: ,,Mondd, Jézus, hogy kommunikáltam-e ma reggel?". És Jézus: ,,Természetesen közölted magaddal" és Padre Pio: ,,Igen? És mit közölt velem? ". - Agostino atya közölte veled. Kérdezze meg tőle közvetlenül ". - Ah! Ha megkérdezem, elmondja a szokásos történetet. Megmondtam! És franciául is beszél "
A párbeszéd folytatódik, a közösség más pontjaira hivatkozva. Aztán Padre Pio e szavaival fejeződik be: " Ah, köszönöm, Jézusom, köszönöm! ... Menj a helyedbe, Jézusom". Ezen a ponton a gyönyörű Madonna lép a színre, amelyhez Padre Pio eksztatikusan a szeretet és a csodálat tüzes szavait szólítja meg.
Két pont különösen figyelemre méltónak tűnik: az első az a tény, hogy a csecsemő Jézus megsebesítette önmagát, a második pedig az a nagy ismertség, amellyel az őrangyallal és Jézussal foglalkozik. amelyet Padre Pio kapcsolatba lépett az égi karakterekkel.
...... ..........- Az egyik lelki lánya, Cleonice Morcaldi megjegyezte:
,,Karácsonykor Padre Pio arca átalakult, állandóan extázisban volt.
Szent Ferenchez hasonlóan ő is életben látott egy csecsemő Jézust, mint a betlehemi barlangban.
Ugyanazon az éjszakán ünnepelte a három karácsonyi misét egymás után. Sokat sírt.
Karácsonykor Padre Pio arca felcsillant. Ajka felvázolta az öröm mosolyát.
Születése előtt órákig és órákig megállt, hogy elmélkedjen a betlehemi barlangból áradó tanításokon
...... ............- A nap, amikor Pio atya a karjaiban tartotta a kis Jézust:
Renzo Allegri a következő történetet meséli el;
A rózsafüzért imádkoztunk, miközben a misére vártunk. Pio atya velünk imádkozott. Hirtelen, a fény aurájában láttam, hogy a kis Jézus megjelenik a karjaiban. Pio atya átváltozott, szemei karjaiban a ragyogó gyermeket nézték, arcát egy döbbenetes mosoly vette át. Amikor a látomás eltűnt, Pio atya rájött, hogyan néztem őt, és arra következtetett, hogy mindent láttam. De odajött hozzám, és azt mondta, hogy ne mondjam el senkinek."

- Maradj nagyon közel ennek a legszebb Gyermeknek a jászolánál, különösen születésének napjaiban. Ha szereted a gazdagságot, itt megtalálod azt az aranyat, amelyet a királyok elhagytak. Ha szereted a kitüntetések füstjét, itt megtalálod a füstölőt. És ha szereted az érzékek finomságát, megérzed az illatos mirha illatát, amely az egész szent istállót illatosítja. Szent Padre Pio

- Pio atya nagyon szerette a karácsonyt, és már kisgyerekkorában különösen tisztelte a gyermek Jézust.
Joseph mary elder kapucinus szerzetes azt írta, pietrelcinai otthonában Pio atya maga készítette a jászolt; gyakran már októberben elkezdett dolgozni rajta. miközben a család birkáit legeltette barátaival, agyagot is keresett, amiből elkészíthette a pásztorok, állatok és a háromkirályok alakját. különös gonddal készítette a kis Jézust, újra és újra nekilátott, amíg azt nem érezte, hogy tökéletes lett. a gyermek Jézus iránti tisztelet egész életében elkísérte. egy lelki gyermekéhez írott levelében azt fogalmazta meg: ,,amikor a szent kilenced elkezdődik a kis Jézus tiszteletére, úgy érzem, mintha a lelkem újjászületne. úgy érzem, mintha túl kicsi lenne a szívem hozzá, hogy befogadja mindezt a mennyei áldást."
az éjféli mise mindig örömteli ünnepet jelentett pio atya számára, soha ki nem hagyta volna. lelkét az égbe, istenhez emelte a hatalmas öröm.
többen is tanúskodtak arról, hogy látták a kisded Jézust Pio atya karjaiban.
renzo allegri így írja le az esetet: ,,rózsafüzért imádkoztunk a misére várva. Pio atya is velünk imádkozott. egyszer csak valami dicsfényt láttam, és a kis Jézus jelent meg Pio atya karjaiban. pio atya egészen átszellemült, tekintete a karjaiban fekvő gyermeken nyugodott, arcát beragyogta a meglepett mosoly. amikor a látomás eltűnt, abból, ahogy néztem rá, nyilvánvaló volt számára, hogy mindent láttam. odahajolt, és arra kért, ne beszéljek erről senkinek."
hasonló történetet mesélt el raffaele da sant'elia, aki évekig Pio atya szomszédja volt.
,,1924 karácsonyán, amikor elindultam a templomba az éjféli misére, a hatalmas és sötét folyosót csak egy kis olajmécses világította meg. a sok árny között ki tudtam venni Pio atya alakját, aki szintén a templomba igyekezett. a szobájából jött, és lassan ballagott a folyosón. észrevettem, hogy fénysugár burkolja be őt. jobban megnéztem, és láttam, a gyermek Jézust tartja a karjaiban. a földhöz szegezve megálltam a szobám ajtajában, és térdre hullottam. Pio atya továbbment, ragyogástól övezve. észre sem vette, hogy ott vagyok."
ezek a természetfölötti események is azt mutatják meg, milyen mélységes volt pio atya szeretete isten iránt; milyen egyszerűség és alázat élt benne, és milyen nyitott szívvel fogadott minden mennyei áldást, amit isten tervezett számára.
mi is nyissuk meg szívünket a gyermek Jézus előtt karácsonykor, és engedjük, hogy isten szeretete elárasszon minket örömmel!

- Közismert a Padre Pio szeretete a csecsemő Jézus iránt és a karácsonyi ünnepet. És az érzelem is ismert, amelyet érzet, amikor meghallgatta a Sant'Alfonso által komponált karácsonyi dalt....Tu scendi delle stelle,,.....Te lejössz a csillagokról..... Szívesen csatlakozott a társaihoz és a hívekhez, hogy énekeljen, nyitott szívvel. Videó Link

- Jézus szeretettel jött a világra, és arra hív minket, hogy szeressük testvéreinket.
Megváltónk közel van . Tükrözzük fényét

- Legyen a szívünk egy kis jászol, ahol Jézus megszületik
...... ..............- Az Egyháznak minden ünnepe szép... a Húsvét, igen, a megdicsőülés..., de a Karácsonyban olyan melegség van, olyan gyermeki báj, amely megindítja egész szívemet.

* * * * *
- Egész élete advent volt
Az Úr második eljövetelének várakozása az advent uralkodó témája , amely hajlamos arra, hogy a hívőt Krisztushoz való találkozásra hajlamosítsa, amelyben eldönti végleges ,,sorsát", amely befejezi azt a megváltó tervet, amelyre hívták. Ehhez a várakozáshoz minden egyes hívőnek különös figyelmet kell fordítania, figyelmeztetőnek lennie, mint egy éber embert, anélkül, hogy az alvás fáradtságtól engedné le, hogy ezt a tolvaj kihasználja.
Az az öröm és remény, amely jellemzi az adventot, kiáltottá válik az éjszaka, amikor a karácsony ünnepét ünnepeljük. Isten fia, aki testévé vált, amikor "az idő teljessége eljött", misztikusan testesedik meg azoknak a szívében, akik hisznek. Most a kiságyban fekszik, egy jászolban, hogy az ember táplálhasson rá és váljon " Megváltójává " és " Úrrá ". Egy barlangban fekszik, hogy tanítsa az alázatot és a szeretetet.
Padre Pio földi létezését az Istennel való találkozás felkészülésében élte, mondhatnánk, hogy egész élete advent volt. December 26. óta minden év számít neki , amelyek elválasztják őt a karácsonytól. És egy "Szent éjszakában" a kiságy _jászol_ előtt, meditáció közben írta:"Mi és hány nem, keresztények, azok a tanítások, amelyeket a Betlehemi barlangból indulnak! Ó, hogyan kell meggyújtani a szeretet szívét, aki minden gyengédséget tett nekünk! Ó, hogyan kell égnünk azzal a vággyal, hogy az egész világot odavezessük ebbe a szerény barlangba, a Királyok Királyához menedékjogába, amely nagyobb, mint bármely emberi palota, mert az Isten trónja és tartózkodási helye! Arra kérjük az isteni gyermeket, hogy adja az alázatot, mert csak ezzel az erénnyel élvezhetjük ezt az Isteni gyengédséggel teli rejtélyt
*
- Ki ne látná a betlehemi kisgyermek Jézust, akinek az adventjét előkészítjük - ki nem látja, mondom, hogy a lelkek iránti szeretete összehasonlíthatatlan?

- Kedves, hűséges oldalam kedvelői !
Szent Pio atya áldásával kívánok mindenkinek áldott, kegyelmekben gazdag Karácsonyi Ünnepeket !
'A királyok méltósága, az angyalok tisztasága, a pásztorok egyszerűsége ragyogja be Karácsonyunkat és adjon lelkünkbe hitet - remény és szeretetet!
.........- A szegénység, az alázat, az elutasítás, a megvetés veszi körül a testté tett Igét; de mi abból a sötétségből, amelyben ezt az Igét testté varázsolta, egyet megértünk, hangot hallunk, fenséges igazságot pillantunk meg. Mindezt szeretetből tetted, és csak a szeretetre hívsz meg minket, csak szeretetről szólsz hozzánk, csak a szeretet bizonyítékát adod nekünk.
...... .......- Követték a csillagot
A hit minket is vezet, biztosan haladunk fénye mögött. Követjük az utat, amely Istenhez vezet, az Ő országába. A háromkirályok is így követték a csillagot, a hit szimbólumát, és így eljutottak a kívánt helyre
......- Örülj: Nagyon közel van, igen, nagyon örülj az Úrnak
San Giovanni Rotondo városában
...... ............... ...............


- Karácsony van, minden alkalommal, amikor egy testvérre mosolyogsz, és kinyújtod a kezed.
Karácsony van, amikor alázatosan felismered korlátjaidat és gyengeségeidet.
Karácsony van minden alkalommal, amikor megengeded, hogy az Úr újjászülessen a szívedben, hogy odaadd másoknak.
Karácsony van minden alkalommal, amikor megengeded, hogy Isten szeressen rajtad keresztül másokat, de ne csak karácsonykor tedd, próbáld meg mindig megtenni, legyen minden nap karácsony a szívedben.

* * * *
-Isten áldását adom rád, nemcsak a jelenlévőkre, hanem mintázókra, akik a szívedben vannak, családodra, kedves embereidre, de különösen a szegény szenvedőkre.
Az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében, úgy legyen. Pio atya

- Kérjük meg az Urat, hogy akkor küldjön nekünk halált, amikor kegyelme velünk van, amikor Ő, az Anyja és Szent József vesz körül minket, miután befejeztük tisztítótüzünket itt a földön." Pio atya

- A szegénység, az alázat, az elutasítás, a megvetés veszi körül a testté tett Igét; de mi abból a sötétségből, amelyben ezt az Igét testté varázsolta, egyet megértünk, hangot hallunk, fenséges igazságot pillantunk meg. Mindezt szeretetből tetted, és csak a szeretetre hívsz meg minket, csak szeretetről szólsz hozzánk, csak a szeretet bizonyítékát adod nekünk. Pio atya

- Pio atya , akire rámosolygott a Gyermekisten, amikor a kezedben tartottad, és szeretete minden édességét az arcodon hagyta, kérj tőle áldást a világ minden emberére, és hogy édesítse meg a szíveket, hogy ne gyűlölet legyen hanem szeretet és véget érjenek a háborúk, és adjon nekünk békét .

- Ne hagyjátok tehát fel a szent jóságához való folyamodást teljes bizalmával, különösen abban az időben, amikor úgy képviseltük Őt, mint amikor kicsi volt Betlehemben ".

- Szent. Ferenc gyermek Jézus iránti szeretetét Pio atya örökölte.
A karácsony az ajándék ünnepe , a legszebb és legnagyobb ajándék, amely valaha Isten szívéből származott.
Ez a megfontolás arra késztette a szenteket, hogy a szeretet hálából tört ki, mivel az Isten Fiának szenvedélyével kapcsolatos meditáció szeretettel és együttérzéssel gyújtotta őket. És ha ez az összes szentről elmondható, akkor egy egészen külön említést érdemel San Francesco szeráfi atya, aki nagyon nagy odaadással fordult Jézus szentséges emberségéhez. Minden, ami Jézust illeti a földön, Assisi szegény emberének érdeke, különösen ami Isten Fiának szegénységét illeti.
És ennek az erénynek a gyakorlata, amelyet Szent Ferenc egyre jobban megcsodál Isten Fiában, az új élet nagy céljává válik. Éppen azért, mert elmélyíteni akarja a szegénység ismereteit és fel akarja izgatni, ezért akarja képviselni a karácsony színterét. Nem haszontalan koreográfia, sem steril érzelmesség, sem pedig könnyű és felszínes odaadás érdekében Francis a kiságyat akarja, hanem azért, hogy "ábrázolja a betlehemi születésű gyereket, és valahogy a test szemével lássa azokat a kényelmetlenségeket, amelyekben találta magát. hiánya miatt, amire egy újszülöttnek szüksége van " (Celano, Vita prima), és gondolkodni azon a szegénységen, amelyben a szegény Szűz azon a napon találta magát (Celano, Vita secondo)
A szegénység és a szeretet javasolta Ferencnek a kiságy gondolatát; és talán soha, mint karácsonykor a Greccióban, nem beszélt a hívekkel Jézus szegénységéről és az emberek iránti szeretetéről. A gyülekezet ezen új apostola olyan szívekben akarta felébreszteni a Jézus-babát, aki olyan mélyen aludt, hogy halottnak tűnt. És ez nem a mi szempontunk, hanem a fent említett Tommaso da Celano, Szent Ferenc első életrajzírója, aki így kommentálja egy jó és jámbor ember látomását, aki aznap este jelen volt a Greccio kiságyban:- Egy élettelen csecsemőt látott feküdni a kiságyban; a Szent hozzááll és felébreszti az ilyen mély álomtól. Ez a látomás sem állt ellentétben a valósággal; mivel a Gyermek Jézust sokak szívében, ahol elfelejtették, kegyelme feltámasztotta Szent szolgája, Ferenc emléke által mélyen bevésett emlékezetébe " . (Celano, Vita prima).
A gyermek Jézus Ferenc szeretetének ezt az örökségét lelki gyermekei adták tovább; a ferences templomokban karácsonykor gyönyörű Betlehemek ennek a jele. De ez sem lenne semmi, ha nem kísérné mély szeretet.
Szent Ferenc ezen örökségét épnek találjuk Pio-atyában . A szeráf atyához hasonlóan ő is karácsonykor érzékenyen érezte a szeretet szokatlan édességét. Itt van egy tanúvallomás: ,,Az Égi Gyermek is érezhesse a szívedben mindezeket a szent érzelmeket, amelyeket éreztet bennem az áldott éjszakában, amikor a szegény kunyhóba helyezték! Ó, Istenem, apám, nem tudom kifejezni neked mindazt, amit a szívemben éreztem ezen a nagyon boldog éjszakán. Úgy éreztem, hogy szívemet elárasztja Isten iránti szent szeretet. A szellem éjszakája akkor is tartott, de azt is mondom, hogy koromsötét közepette igen, nagyon erős lelki emésztési zavarom volt.

*
- A kisded Jézus simogatásokkal és mosolyokkal töltsön el mindenkit. Ne aggódj semmi miatt. Egy dolognak kell lennie a foglalkozásodnak: szeretni Jézust, szeretni az erényt és a mennybe vágyni. Szűz Anya, amennyiben rajta múlik, mindig segít és felajánlja a karját. Légy biztos és ebben..
 
 
0 komment , kategória:  Karácsonyi üdvözlet  
Címkék: kisgyerekkorában, foglalkozásodnak, tisztítótüzünket, megnyilvánulások, engedelmességhez, engedelmességért, természetfölötti, figyelmeztetőnek, rekonstrukciója, felkészülésében, következőképpen, szenvedélyével, következtetett, karácsonyunkat, együttérzéssel, szegénységéről, megsebesítette, gyengeségeidet, szentáldozatot, simogatásokkal, feltámasztotta, elkészíthette, kommunikáltam, rekonstruálni, eksztatikusan, karakterekkel, gyengédséggel, természetesen, tanúvallomása, visszhangként, elfelejtették, eljövetelének, újjászülessen, életrajzírója, testvéreinket, háromkirályok, szülők gyermekeikért, hála könnyei, gyermek Jézus, órától másfél, egész extázis, cellája ágyán, extázis elől, vallási engedelmességhez, úrvacsorát követő, második extázis, kisfiú formájában, isteni csecsemővel, következőképpen lehet, szokásos történetet, párbeszéd folytatódik, gyönyörű Madonna, Padre Pio, Ezek Agostino, Szent Ferenc, Padre Agostino, Gyermek Jézus, Padre Pio-ba, Guardian Angel, Aztán Padre Pio, Cleonice Morcaldi, Karácsonykor Padre Pio, Szent Ferenchez, Renzo Allegri, Szent Padre Pio, Jézust Pio, Királyok Királyához, Szent Pio, Karácsonyi Ünnepeket, Giovanni Rotondo, Szent József, Isten Fiának, Isten Fiában, Gyermek Jézust, Jézus Ferenc, Szűz Anya,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Megkérdezték az öreg Cholit.....  Nyári kép  Kellemes délutánt kívánok!  Facebookon kaptam  Balga utak  Jó éjszakát!  Eprek  Facebookon kaptam  Ki érti?  Csodás szépség és egészség gör...  A napfény  Kodolányi János szavai fonyódi...  Nyári kép  Facebookon kaptam  Ki vigasztalja a vigasztalót?  Facebookon kaptam  Szemüveges  Png nő  Véna - Vénás Betegségek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mi történik a testünkkel és az...  Amikor nincs pénzed......  Png virág  Facebookon kaptam  Nincs egy rongyom se ........  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Nyári képek  Vörös rózsa  Egy nagyon szép kastély.....  Facebookon kaptam  Frissítő délutánra  Facebookon kaptam Cs ildikótó...  Tengeri üvegek  Fotó: Farkas Attila, szöveg la...  Amikor nincs pénzed......  Megkérdezték az öreg Cholit.....  Társkereső hirdetés  Megkérdezték az öreg Cholit.....  Facebookon kaptam  Arany és kék szavakkal  Jókai Anna tollából  Mi történik a testünkkel és az...  Facebookon kaptam  Nyári kép  Facebookon kaptam Cs ildikótó...  Facebookon kaptam  Itt a nyár  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rózsaszin rózsa  Kellemes kávézást  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs ildikótó...  Png rózsa  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Nyári kép  Facebookon kaptam  Vezuvianit  Facebookon kaptam  Valamikor régen  Facebookon kaptam  Lufik  Nyári kép  Nyári kép  Vezuvianit  Kellemes nyári napot  Egy ebéddel kevesebb  Napraforgó  Fotó: Farkas Attila, szöveg la...  Facebookon kaptam  Talicska virágokkal  Keserű a Mára vize  Kislány  Arany  Png nő  Pipacsok vázában  Nyári kép  Kellemes napot  Kellemes hetet  Fülöp szigetek.......  Kellemes hetet  Talicska virágokkal  Megkérdezték az öreg Cholit.....  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt...  Omnia mea mecum porto  Nyári kép  Boldog születésnapot a ma ünne...  Jó éjszakát!  Szép napot kívánok  Korhatár nélkül  Vörös rózsa  Megkérdezték az öreg Cholit.....  Png nő  Mai harmónia kártyám  Omnia mea mecum porto 
Bejegyzés Címkék
szülők gyermekeikért, hála könnyei, gyermek Jézus, órától másfél, egész extázis, cellája ágyán, extázis elől, vallási engedelmességhez, úrvacsorát követő, második extázis, kisfiú formájában, isteni csecsemővel, következőképpen lehet, szokásos történetet, párbeszéd folytatódik, gyönyörű Madonna, csodálat tüzes, csecsemő Jézus, második pedig, egyik lelki, csecsemő Jézust, betlehemi barlangban, éjszakán ünnepelte, három karácsonyi, öröm mosolyát, betlehemi barlangból, karjaiban tartotta, következő történetet, rózsafüzért imádkoztunk, misére vártunk, fény aurájában, ragyogó gyermeket, döbbenetes mosoly, látomás eltűnt, legszebb Gyermeknek, királyok elhagytak, kitüntetések füstjét, érzékek finomságát, illatos mirha, egész szent, gyermek Jézust, család birkáit, háromkirályok alakját, lelki gyermekéhez, szent kilenced, lelkem újjászületne, szívem hozzá, mennyei áldást, éjféli mise, hatalmas öröm, kisded Jézust, misére várva, karjaiban fekvő, meglepett mosoly, éjféli misére, templomba igyekezett, szobájából jött, földhöz szegezve, szobám ajtajában, természetfölötti események, karácsonyi ünnepet, advent uralkodó, hívőt Krisztushoz, megváltó tervet, várakozáshoz minden, éber embert, alvás fáradtságtól, tolvaj kihasználja, karácsony ünnepét, kiságyban fekszik, ember táplálhasson, barlangban fekszik, szeretet szívét, egész világot, szerény barlangba, isteni gyermeket, erénnyel élvezhetjük, betlehemi kisgyermek, adventjét előkészítjük, lelkek iránti, királyok méltósága, angyalok tisztasága, pásztorok egyszerűsége, megvetés veszi, testté tett, szeretetre hívsz, szeretet bizonyítékát, kívánt helyre, testvérre mosolyogsz, szívedben vannak, szegény szenvedőkre, kezedben tartottad, arcodon hagyta, világ minden, szent jóságához, ajándék ünnepe, megfontolás arra, szeretet hálából, összes szentről, egészen külön, szegénység ismereteit, , ,
2021.05 2021. Június 2021.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 745 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 568
  • e Hét: 5549
  • e Hónap: 40419
  • e Év: 456610
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.