Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / DoktorStrix / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hazaküldjük Gyuri bácsit, menj vissza Amerikába!
  2018-03-15 19:00:57, csütörtök
 
   
 

Sokan vagyunk, akik szeretjük Magyarországot!

HAZA KÜLDJÜK GYURI BÁCSIT, MENJ VISSZA AMERIKÁBA!


Több százezren, de szerintem közel a félmillióhoz is lehettünk a mai Békemeneten. Két kilométer hosszú a Békemenet, még soha nem voltunk ilyen sokan. Hömpölygött a tömeg a Margit hídon, egy gombostűt sem lehetett leejteni a hídon, tele volt a Margit híd, a híd teljesen megtelt. A menet eleje már a Szent István körúton haladt, miközben a vége még Budán volt. Igen felemelő volt a Békemenet apró tagjaként óriásnak érezni magunkat.

A Békemenet a szabad Magyarország egyik legjelentősebb civil kezdeményezése. A Bem tér már 12 óra előtt megtelt, az ország minden pontjáról érkeztek ünneplők és még Lengyelországból is érkeztek több ezren. Gyülekező a Bem szobornál volt, majd átvonultunk a Kossuth térre, ahol közösen meghallgattuk Orbán Viktor ünnepi beszédét.Orbán Viktor: El akarják venni az országunkat

El akarják venni az országunkat, nem egy tollvonással, mint száz éve Trianonban, most azt akarják, hogy néhány évtized alatt önként adjuk át másoknak, más földrészről érkező idegeneknek, akik nem beszélik a nyelvünket, nem tisztelik a kultúránkat, törvényeinket és életformánkat.

Alig több mint három hét múlva ismét Magyarország sorsáról döntünk. És ezen a választáson nem négy év lesz a tét.

Tétként a jövő van feltéve az asztalra, újabb esély, pótvizsga nincs, ha átszakad a gát, akkor beözönlik az áradat, és a kulturális megszállás visszafordíthatatlanná válik.

2010-ben, amikor talpra álltunk, fellázadtunk, és harcolni kezdtünk a magyarokért Brüsszelben és a többi birodalmi központban, még egyedül voltunk.

De aztán megjöttek a lengyelek, a szlovákok és a csehek. Aztán az Egyesült Államok bevándorlásellenes elnököt választott, és a britek is saját útjukra léptek. Izrael máig kitart. Aztán Ausztriában a hazafiak átvették a hatalmat, és az olaszok is nemet mondtak a bevándorlásra.


"Magyarország a magyaroké"

Orbán Viktor szerint csak az a kérdés, a magyarok tanultak-e a mások hibájából, megértették-e, hogy csak egyszer lehet elrontani. Ha egyszer elvétették, vége, újabb esély, pótvizsga nincs. Ha átszakad a gát, akkor beözönlik az áradat, és a kulturális megszállás visszafordíthatatlanná válik - jelentette ki.

Aki magyar, velünk tart, újra és újra győzni fogunk, mert Magyarország a magyaroké.

A kormányfő szerint gyáva népnek nincs hazája, s a magyarok összeszedték a bátorságukat, ha kellett, pedig sosem volt könnyű. Felidézte, hogy Andrássy Gyula miniszterelnököt halálra ítélte a bécsi császár, II. Rákóczi Ferenc fejedelem száműzetésben halt meg, Kossuth Lajost elűzték a labancok, Tisza István miniszterelnököt lelőtték a kommunisták.


Hazaküldjük Gyuri bácsit is

Sohasem ment könnyen, de a végén mégis mindig mi győztünk - hangsúlyozta. Végül csak hazaküldtük a szultánt a janicsárjaival, a Habsburg császárt a labancaival, a szovjeteket az elvtársaikkal, és most "hazaküldjük Gyuri bácsit is a hálózatával egyetemben. Arra kérünk, menj vissza Amerikába, és boldogítsd inkább az amerikaiakat" - jelentette ki Orbán Viktor.

Arra kell készülnünk, hogy a mi jelöltünkkel végül mindenütt egy Soros-jelölt áll majd szemben három hét múlva az országgyűlési választáson - jelentette ki Orbán. A miniszterelnök hangsúlyozta: mindenki tudja, hogy a bevándorlást ellenző magyarok vannak többen. Az ellenfeleknek csak úgy van esélyük, ha sikerül a "táborunkat megbontani", ha sikerül megosztani az egységet. Az a céljuk, hogy bármiről legyen szó, csak arról a veszélyről ne, amely Magyarországot fenyegeti. Ellenfeleink is tudják, most évtizedekre eldőlhet Magyarország sorsa. Ezért semmitől sem riadnak vissza - mondta a kormányfő. A választás után majd elégtételt fogunk venni, politikait, jogit és erkölcsit - mondta Orbán Viktor.


"Nem adjuk föl soha"

Ez a mi hazánk, ez a mi életünk, nincs nekünk másik, ezért küzdeni fogunk érte a végsőkig, és nem adjuk föl soha - jelentette ki Orbán Viktor. A miniszterelnök beszédében kifejtette: Európa és Magyarország egy civilizációs küzdelem közepén áll. Egy népvándorlással néz szembe, amely az élet eddigi rendjét, az emberek életmódját sodorja veszélybe.

Nem a vérszegény ellenzéki pártocskákkal kell megküzdenünk, hanem egy birodalommá szervezett nemzetközi hálózattal - folytatta. Külföldi konszernek és belföldi oligarchák által kitartott média, hivatásos béraktivisták, bajkeverő tüntetésszervezők, a nemzetközi spekulánsok által fizetett NGO-k láncolata, amit Soros György neve foglal össze, és ő testesít meg - jelentette ki.


Sorosista jelöltek

Mi a keresztény kultúrából nőttünk ki, különbséget teszünk az ember és a tettei között. Sohasem gyűlöltünk és nem is fogunk gyűlölni senkit, továbbra is hiszünk a szeretet és az összefogás erejében - emelte ki a kormányfő. Orbán Viktor ugyanakkor hozzátette: harcolni fognak az ellen, amit Soros György birodalma Magyarországgal tesz és tenni akar. Ez a mi hazánk, ez a mi életünk, nincs nekünk másik, ezért küzdeni fogunk érte a végsőkig, és nem adjuk föl soha - hangsúlyozta.

A miniszterelnök kifejtette: minden választókerületben ők állnak majd szemben a mi jelöltjeinkkel.
Nekik az a feladatuk, hogy hatalomra kerülve végrehajtsák a nagy tervet.
A nagy tervet, hogy a bevándorlók útjában álló Magyarországot megtörjék, és először bevándorlók ezreit, aztán tíz- és tízezreit telepítsék be néhány év alatt Magyarországra. Európa már most invázió alatt áll. Ha hagyjuk, a következő egy-két évtizedben tíz- és tízmilliók indulnak meg Európába Afrikából és a Közel-Keletről. Brüsszel nem védi meg Európát. A bevándorlást nem megállítani, hanem támogatni és szervezni akarja - jelentette ki a miniszterelnök.
Orbán: Brüsszel nem védi meg EurópátForrás: MTI/Sóki Tamás


A jövőt kell megnyerni

Nem csupán egy választást akarunk megnyerni, hanem a jövőnket - mondta Orbán Viktor. A kormányfő azt kívánta, hogy Magyarország legyen szabad, független és magyar ország. Benne van minden, amire szükségünk lehet - hangsúlyozta. Orbán Viktor hozzátette: Magyarország volt is, van is, a kérdés most az, hogy lesz-e? Nem csupán egy választást akarunk megnyerni, hanem a jövőnket. Egyik oldalon mi, a nemzeti érzelmű milliók, a másik oldalon a világpolgár elit - jelentette ki. Nemzeti és demokratikus erők az egyik, nemzetek feletti és antidemokratikus erők a másik oldalon - tette hozzá a kormányfő.

El akarják venni az országunkat, nem egy tollvonással, mint száz éve Trianonban, most azt akarják, hogy néhány évtized alatt önként adjuk át másoknak, más földrészről érkező idegeneknek, akik nem beszélik a nyelvünket, nem tisztelik a kultúránkat, törvényeinket és életformánkat - jelentette ki Orbán Viktor. A miniszterelnök hozzátette: azt akarják, hogy mostantól egyre inkább ne mi és ne a mi leszármazottaink éljenek itt, hanem valaki mások. Egyszerre kell megvédeni eredményeinket és harcba szállni, hogy legyen értelme folytatni - mondta.


Orbán a fiataloknak: Harcoljatok velünk

Kifejtette: azok az országok, amelyek a határaiknál nem akasztják meg a bevándorlást, elvesznek, felemésztik őket. Mindezt külső erők és nemzetközi hatalmak akarják ránk kényszeríteni - itthoni csatlósaik segítségével -, és a küszöbön álló választást jó alkalomnak látják erre - hangsúlyozta. Orbán Viktor szerint ismét eljött a nap, amely minden magyar ember szívét fölemeli. Az a nap, amikor magyar nyelven írták be a világtörténelem nagykönyvébe a szót: szabadság.

Alig több mint három hét múlva ismét Magyarország sorsáról döntünk. És ezen a választáson nem négy év lesz a tét - hangsúlyozta.

Magyar fiatalok, most a hazának van szüksége rátok, gyertek, és harcoljatok velünk, hogy amikor majd nektek lesz szükségetek a hazára, még meglegyen

- jelentette ki Orbán Viktor. A kormányfő szerint lehet, hogy a fiatalok most úgy érezhetik, hogy övék az egész világ, hogy "ide nekem az oroszlánt is". Igazuk van, a nagyra törés hiánya maga a középszerűség, és az élet semmire sem jó, ha nem kezd vele valamit az ember.

Hozzátette: de eljön a pillanat, és rá fognak ébredni, hogy kell egy hely, egy nyelv, egy otthon, ahol az ember az övéi között, biztonságban és szeretetben leélheti az életét. Egy hely, ahová visszatérhet, ahol megérezheti, hogy az élet nem hiábavaló, és a végén sem hullik a semmibe. Hozzáadódik és beépül az ezeréves nagyszerű alkotásba, amit egyszerűen csak hazának, magyar hazának nevezünk. "A hazának most szüksége van rátok, hogy amikor nektek lesz szükség a hazára, még meg legyen a hazátok" - mondta Orbán Viktor.

Beszéde végén a miniszterelnök együtt szavalta a több százezres tömeggel a Himnusz első versszakát, majd azt mondta, menjetek és harcoljatok, fel győzelemre, hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

LinkBékemenet 2018. március 15. minden eddiginél több résztvevő

LinkSoha nem látott tömeg a békemeneten
/A Békemenet résztvevőinek példátlanul magas számáról írnak német és amerikai újságok is. A hatalmas tömeg két kilométer hosszan kígyózott a belváros utcáin. Mindez azt mutatja, hogy a magyarok nagy többsége érzékeli a választások tétjét, és meg akarja védeni az ország függetlenségét./

Link2018 03 15 Békemenet, Március 15 ünnepség Teljes

LinkA Magyar Nemzeti Táncegyüttes előadása a Parlament előtt 2018. március 15-én, az 1848/49-es Szabadságharc emlékére rendezett ünnepségen. ...

LinkBálint Zsófia Kamilla: Ünnepi Szavalóest Március 15. alkalmából

LinkÓriási tömeg a Bem rakparton 12:47Hatalmas a tömeg - 13:23Így hömpölygött a tömeg a Margit hídonEgy gombostűt sem lehetett leejteni a Margit hídon 13:33Már a Kossuth téren a Békemenet eleje 13:44Ennyien vannak a Szent István körúton 13:47Megtelt a Kossuth tér 13:51Tele az Alkotmány utca is 13:56

 
 
0 komment , kategória:  Hazánk - otthonunk  
Címkék: miniszterelnököt, antidemokratikus, lengyelországból, leszármazottaink, népvándorlással, magyarországgal, világtörténelem, miniszterelnök, magyarországot, magyarországra, függetlenségét, kezdeményezése, legjelentősebb, eredményeinket, janicsárjaival, jelöltjeinkkel, pártocskákkal, életformánkat, bevándorlásra, elvtársaikkal, ellenfeleknek, európátforrás, törvényeinket, béraktivisták, kényszeríteni, középszerűség, szabadságharc, száműzetésben, résztvevőinek, országgyűlési, meghallgattuk, magyarország, bevándorlást, amerikaiakat, hangsúlyozta, tollvonással, menet eleje, szabad Magyarország, ország minden, kulturális megszállás, magyarokért Brüsszelben, többi birodalmi, hazafiak átvették, magyarok tanultak-e, mások hibájából, kormányfő szerint, magyarok összeszedték, bécsi császár, végén mégis, hálózatával egyetemben, országgyűlési választáson, miniszterelnök hangsúlyozta, Hazaküldjük Gyuri, HAZA KÜLDJÜK GYURI BÁCSIT, MENJ VISSZA AMERIKÁBA, Szent István, Orbán Viktor, Egyesült Államok, Aztán Ausztriában, Andrássy Gyula, Rákóczi Ferenc, Kossuth Lajost, Tisza István, Soros György, Európába Afrikából, Sóki Tamás, Magyar Nemzeti Táncegyüttes, Bálint Zsófia Kamilla, Ünnepi Szavalóest Március,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Mai harmónia kártyám  Kálcit  Png kislány  Találtam egy jó barátot  Kobalt - kvarc és pirit  Autózó kislány  Kobalt és kalcit  Dolomit és kvarc  Koszorúér-betegség megelőzése ...  Az igaz barátság  A hűség  Orgona bokor  Aranyosi Ervin: A legrosszabb,...  Dalolva éld az életed . . .  Facebookon kaptam  Szép napot  Jött ismét egy új Tavasz . . ...  Dioptáz  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Legyen ma szép napja a világna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fürtös gyöngyike  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Vágyakozás  Facebookon kaptam  Tisztelet és becsület  Facebookon kaptam  Barátság  Istenimádat, győzelem, eltávol...  Facebookon kaptam Krisztinától  Png virág  Fürtös gyöngyike  De ha van egy jó barát  Facebookon kaptam  Alföldi emlék  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Harmonia.......  Szeress nagyon  Közeleg a hét vége......  Png kislány  Ady Endre : Meg akartalak tart...  C-vitaminnal a szív és a bőr e...  Ó légy ma vendégünk  Kobalt és kalcit  Facebookon kaptam  Az igazi  Facebookon kaptam  Minőségi időt adj!  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Jó reggelt kedves látogatóimn...  A ricinusolaj gyógyhatásairól  Facebookon kaptam  Naplemente  Füst Milán - A légen át szerel...  Kellemes napot kívánok  Tisztelet és becsület  Kálcit  Nászéjszaka  Png virág  A köszvényről jó tudni  Facebookon kaptam  Szőlőmagkivonat a vérrögösödés...  Móricz Zsigmond: Az öröm abból...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A köszvényről jó tudni  Az igazi  További szép napot mindenkinek  Pirit és kálcit  Facebookon kaptam  Fehér rózsa  Autózó kislány  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Senki sem tökéletes  Tavaszi kép  A barát egy mosoly  Az ember jól-rosszul mégiscsak  Orgona csokor  Hallgatni kell a szívedre  Alma és gyógyhatásai  Alma és gyógyhatásai  Facebookon kaptam  Png nő  Png nő  Malahit és kvarc  Szép májusi napokat!  Facebookon kaptam  Böröczki Mihály - Gólyák  Facebookon kaptam  Barátság  Ha Nővé akarsz válni, felejts ...  Png rózsa bokor  Szeress nagyon  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
menet eleje, szabad Magyarország, ország minden, kulturális megszállás, magyarokért Brüsszelben, többi birodalmi, hazafiak átvették, magyarok tanultak-e, mások hibájából, kormányfő szerint, magyarok összeszedték, bécsi császár, végén mégis, hálózatával egyetemben, országgyűlési választáson, miniszterelnök hangsúlyozta, bevándorlást ellenző, ellenfeleknek csak, választás után, miniszterelnök beszédében, civilizációs küzdelem, élet eddigi, emberek életmódját, vérszegény ellenzéki, birodalommá szervezett, nemzetközi spekulánsok, keresztény kultúrából, tettei között, összefogás erejében, miniszterelnök kifejtette, nagy tervet, bevándorlók útjában, következő egy-két, jövőt kell, választást akarunk, kérdés most, nemzeti érzelmű, másik oldalon, világpolgár elit, miniszterelnök hozzátette, küszöbön álló, világtörténelem nagykönyvébe, fiatalok most, egész világ, nagyra törés, élet semmire, övéi között, ezeréves nagyszerű, hazának most, miniszterelnök együtt, több százezres, hatalmas tömeg, belváros utcáin, magyarok nagy, választások tétjét, ország függetlenségét, miniszterelnököt, antidemokratikus, lengyelországból, leszármazottaink, népvándorlással, magyarországgal, világtörténelem, miniszterelnök, magyarországot, magyarországra, függetlenségét, kezdeményezése, legjelentősebb, eredményeinket, janicsárjaival, jelöltjeinkkel, pártocskákkal, életformánkat, bevándorlásra, elvtársaikkal, ellenfeleknek, európátforrás, törvényeinket, béraktivisták, kényszeríteni, középszerűség, szabadságharc, száműzetésben, résztvevőinek, országgyűlési, meghallgattuk, magyarország, bevándorlást, amerikaiakat, hangsúlyozta, , ,
2021.04 2021. Május 2021.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 12 db bejegyzés
e év: 136 db bejegyzés
Összes: 4125 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 357
  • e Hét: 5701
  • e Hónap: 21971
  • e Év: 250369
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.