Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / DoktorStrix / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ébresztő, hazafiak!
  2018-04-06 18:30:44, péntek
 
   
 ÉBRESZTŐ, HAZAFIAK!
2018. április 6. 15:26
Gaudi-Nagy Tamás Facebook


Ne legyen senki bűnsegéd a hazafiatlan, liberális ,,köztársaságot" restaurálni kívánó szemkilövetők, bevándorláspártiak és olimpiagyilkosok hatalomra segítésében!


,,Gaudi választás előtti gondolatai és a Merre tovább radikálisok? c. vitafórum 2.részének lényege 5 percben - a választás előtt még ingadozó hazafiak figyelmébe

A Jobbik által fenntartott és pénzelt Iránytű Intézet által működtetett és a Jobbik által támogatóik figyelmébe ajánlott kireszavazzunk.hu választási tanácsadó oldal legerősebb ellenzéki jelöltként 27 választókerületben balliberális jelölt mellett agitál, köztük 6 gyurcsányista DK-sra.

A Jobbik által támogatandó DK-sok között van Budapesten a II. kerületben például az Európai Parlamentben folyamatosan a hazánk ellen harcoló, bevándorláspárti Niedermüller Péter és a 2006 őszi rendőrterrort tagadó, Trianont megérdemeltnek nevező, volt szadeszes Bauer Tamás. Újpesten Hegedűs Lorántné ellenében az a DK-s Varju László a támogatandó favorit a nagy kiegyezés szellemében, aki közösségi oldalán arra tesz fogadalmat, hogy"Fogadom, hogy mindent megteszek a köztársaság újbóli megalapításáért. Minden erőmmel azon leszek, hogy népszavazással újra Alkotmányunk legyen."

A Jobbik EU imádó üdvöskéje, a vásárhelyi győző Márky-Zay Péter ajánlata pedig még több balliberális jelöltre való szavazásra buzdít:

Ez már maga a megvalósult koordináció, minden ezzel ellenkező fogadkozás ellenére. Hányszor tagadták ezt Vonáék és most mégis? Mi jöhet és mi jön még?

Miről beszélünk még és ki meri még a balliberális hazaárulókkal való jobbikos együttműködést tagadni a tények ellenére?

Vajon miért nem nevezte meg Vona tervezett "szakértői" kormányának tagjait (Hír Tv, április 5.) ? Netán nem azért mert ez a "szakértői" csapat a hazafias érzelmű jobbikosok számára vállalhatatlan lenne és részben vagy egészben átfedésben áll Karácsony balliberális "szakértői" kormányának tagjaival ? Azt mondja Kálmán Olgicának: a jelölteknek a diktatúra bosszújától való félelme miatt. No de akkor ilyen gyávák azok a jobbikos miniszterjelöltek is, akik a kormánynévsorban a külső "szakértők" mellett Vona szerint a listáján szerepelnek? Őket miért nem fedi fel?

2010-ben a legkeményebb, véres rendőrterrorral működő Gyurcsány-Bajnai rendszerben a Jobbik akkori miniszterjelöltjei nem bujkáltak. Kiálltunk arccal, radikális programmal és ennek fényében kértük a bizalmat. (Anno igazságügyminiszter jelölt voltam, amit büszkén felvállaltam.)

És vajon mi az a többféle forgatókönyv, ami Mirkóczki szerint csak Vona fejében létezik arról, hogy mi lesz, ha a Jobbik nem szerez egyedül többséget ? Szintén Kálmán Olgica kérdésére (5:15-től), hogy mi lesz, ha a Fidesz kisebbségbe került, és egyedül nem tud kormányt alakítani a Jobbik azt a dodonai választ adta, hogy "először érjük el a hidat, aztán átmegyünk rajta", továbbá "két hét alatt még sok minden történhet..." Sőt szerinte "ez Vona Gábornak a legnagyobb teher, ő többféle forgatókönyvvel készül, amelyet rajta kívül más még nem is ismer."

Felháborító arcátlanság és sunyiság, hogy a jobbára a mostani vezetés által megtagadott régi idők és párttal egykor együttműködött hiteles emberek miatt a Jobbik iránt még érdeklődést mutató hazafias szavazó nem tudhatja meg, hogy mit tervez a Jobbik a választás után, ha koalícióra kényszerül ? Ezt úgy hívják bianco csekkes felhatalmazás. Ezek szerint bármilyen párt neve felkerülhet a partner listára. Utólag. A beleszólás és korrekció lehetősége nélkül.

Ez egy kész átverő show, amelyhez hazafias szavazatokra pályáznak Vonáék, anélkül, hogy felfednék valós szándékaikat. Ezt a jog csalárd, megtévesztő magatartásnak nevezi, aminek bedőlni nem szabad.

Ébresztő hazafiak ! Ne legyen senki bűnsegéd a hazafiatlan, liberális "köztársaságot" restaurálni kívánó szemkilövetők, bevándorláspártiak és olimpiagyilkosok hatalomra segítésében!

Ezen, hazánk önrendelkezését és magyarságunkat fenyegető, gyülevész, hataloméhes, Soros zsoldjában álló, bevándoroltatást és EU diktátumainak való behódolást akaró, "rendszerváltó", adóemeléseket tervező és eladósítás árán osztogatni-fosztogatni kívánó belső ellenségekkel és külső, gyarmatosító ellenségekkel szemben jelenleg egy stabil nemzeti kormány tud védelmet adni. Az eredmények és tettek fényében minden hibája ellenére ezt a védelmet a mostani kormányzat tudja biztosítani.

De a kormánypártoknak kétségkívül azonban még sokat kell javulniuk, több önkritikára, több alázatra, a törvények, a közpénzek és a polgárok fokozott tiszteletére van szükség. Az alkalmatlan, vállalhatatlan és normasértő emberek eltávolítására, akik olyan pergőtüzet generáltak, amely miatt most a kormányzás nemzeti eredményeit is veszély fenyegeti. A migráció mocsarában fuldokló, lassan élhetetlenné váló "csodás nyugat"-ra ment honfitársaink mielőbbi hazatelepítése is elkerülhetetlen. Ahogy a devizacsapdában még mindig vergődő, eddig még meg teljes körűen nem mentett adósok kimentése is. És a nemzet gerincét jelentő középosztály és a hazai kis- és középvállalkozások további erősítése is a multicégek rovására. És a rablóprivatizációkkal áron alul, törvénytelenül külföldi vagy posztkommunista kézbe került nemzeti vagyon, közérdekű üzemek, bankok és üzemek nemzeti kézbe történő visszavételére. Mindez nemzeti érdek.

És persze még több, még keményebb nemzeti radikális szellemű intézkedésre van szükség az élet minden terén, az egyébként már megtett számos, nemzeti érdekeket szolgáló intézkedés mellett. De: a 2002-2010 közötti, eladósító, EU-multi szervilis és hatalmát rendőrterrorral védő 8 balliberális évvel ellentétben ilyen magyar érdekű kormányzati tettek nagy számban történtek (ld: (https://goo.gl/icb4t6).

És jogos hazafias elvárás a Budaházyéknak adandó mielőbbi közkegyelem az újrázás után, ahogy erről a nekem adott kormányzati ígérvény szól. Mint ahogy Gyurcsányék 2006 őszi terror miatti felelősségre vonása is.

Azt azért könnyű belátni egy akár Jobbikkal megspékelt, Gyurcsány által dominált balliberális hordalékkal összeállt szörnykoalíciótól ilyet várni nem lehet. Mint ahogy arra se lenne garancia, hogy ellenállnak az EU diktátumainak és hazánk bevándorlóországgá tételének. Sőt esetükben ennek ellenkezőjére van garancia. Ezt a káosszal fenyegető, nemzeti megmaradást veszélyeztető szörnykoalíciót minden áron el kell kerülnünk.

Hatalmas felelőssége van tehát minden nemzethű választópolgárnak abban, hogy ezt megakadályozzuk és a jelenlegi rendszernek adjunk esélyt a folytatásra, de nemzeti radikális elvárásoknak megfelelően, a fentiek szerint korrigált formában.

És végül, ceterum censeo:

Most a Nemzet sorsáról van szó. A Nemzet érdeke pedig mindig felül kell írja a pártérdekeket. Ha egyes pártok a saját politikai ambícióik érdekében egy bizonyos nemzeti minimumot nem tudnak betartani, akkor elveszítik az erkölcsi alapot arra, hogy szerepet játszanak az ország életében.

Az az egyik nemzeti minimum, hogy szemkilövetőkkel semmilyen körülmények között nincs alkunak és tárgyalásnak helye! A második pedig az, hogy bevándorláspártiakkal sincs semmilyen együttműködésnek és ideológiai közösködésnek helye.

Aki közvetve, vagy közvetlenül bűnsegédletet vállal abban, hogy Gyurcsány és bandája visszatérjen Magyarország irányításának a közelébe, az kiemelt felelősségű bűntettet követ el a nemzet ellen.

Aki a bevándorlás ügyét közvetve vagy közvetlenül előmozdítja, és aki a Heller Ágnes-i forgatókönyvvel azon dolgozik, hogy a magyarellenes Gyurcsány-, Bajnai-rendszer restaurációja megtörténjen, az nem képvisel nemzeti érdeket.

Mindezek tudatában és nemzetünk iránti felelősséggel menjünk el szavazni április 8-án!

Budapest, 2018. április 6.


Honfitársi üdvözlettel:
Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd,
a NEMZETI JOGVÉDŐ SZOLGÁLAT (www.njsz.hu) ügyvezetője
www.gaudinagytamas.hu


LinkGaudi kipakol! Leleplezi a Jobbik-Dk összeborulását, 2 percben! Oszd meg! Tudniuk kell az embereknek mi készül! - Napi Migráns

LinkÉn leszek a király!
Ha kételyeid lettek volna, hogy ki az Úr az ellenzéki oldalon...

LinkAz ellenzék mindent megtenne a hatalomért és a pénzért

LinkBorbély Zsolt, a Jobbik volt nemzetpolitikai vezetője a választásról

LinkVona Gábor elárulta a nemzeti oldalt és a Jobbikot

LinkÍgy szólta el magát Karácsony

LinkSoros jelöltjei lebontanák a határzárat

LinkGyurcsány illuminált állapotban nyilatkozik

LinkNem bízhatjuk ezekre a hazánkat!!!

LinkVálaszt az ország!

Link

Jó üzlet volt Vonáéknak eladni a párt lelkét, luxusvillákat kaptak a nemzeti oldal elárulásáért cserébe. Most vasárnap állítsuk meg őket!Gyurcsány? Vona? - Ugyanaz.
Állítsuk meg őket! 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: olimpiagyilkosok, szemkilövetőkkel, bevándoroltatást, bevándorláspárti, együttműködésnek, kormánynévsorban, kormánypártoknak, forgatókönyvvel, megalapításáért, posztkommunista, elkerülhetetlen, rendőrterrorral, szörnykoalíciót, nemzetpolitikai, devizacsapdában, önrendelkezését, megakadályozzuk, együttműködött, kireszavazzunk, hazatelepítése, eltávolítására, visszavételére, együttműködést, megérdemeltnek, gaudinagytamas, összeborulását, vállalhatatlan, törvénytelenül, népszavazással, magyarságunkat, adóemeléseket, pártérdekeket, felelősséggel, diktátumainak, restaurációja, köztársaságot, választás előtt, hazánk ellen, 2006 őszi, támogatandó favorit, nagy kiegyezés, köztársaság újbóli, vásárhelyi győző, megvalósult koordináció, balliberális hazaárulókkal, tények ellenére, hazafias érzelmű, diktatúra bosszújától, jobbikos miniszterjelöltek, listáján szerepelnek, dodonai választ, legnagyobb teher, Gaudi-Nagy Tamás Facebook, Iránytű Intézet, Európai Parlamentben, Niedermüller Péter, Bauer Tamás, Újpesten Hegedűs Lorántné, DK-s Varju László, Jobbik EU, Márky-Zay Péter, Kálmán Olgicának, Szintén Kálmán Olgica, Vona Gábornak, Heller Ágnes-i, Gaudi-Nagy Tamás, NEMZETI JOGVÉDŐ SZOLGÁLAT, Napi Migráns, Borbély Zsolt, Vona Gábor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Klíma  Jézus Krisztus  Harmónia......  Facebookon kaptam  Gólyafészek kisgólyákkal  Nehéz  Mi mindig szárnyalunk  Kellemes délutánt ! ..........  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes kávézást !......  Png virág  Vízcseppes virág  Kígyó-folyó, Dél-Idaho, USA......  Jó éjszakát!  Facebookon kaptam  Saját készítésű képem  Lásd, kedvesem  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Tavaszi kép  Hit  Isten szeretete  Orgona bokor  Búzavirágok  Opál geóda  Márai Sándor tollából  Png nő  Tánc közben varázslat vesz kör...  Facebookon kaptam  Áldott szép napot ! ........  Rózsaszín kvarc  Kék és fehér orgona  Isten szeretete  Klíma  Facebookon kaptam  Saját készítésű képem  Facebookon kaptam  Tulipànok  Terülőrózsa  Szivárvány opál  Opál geóda  Isten szeretete  Magyal  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Jézus  Mai harmónia kártyám  Ne üss sebet embertársaid lelk...  Üzenet az ellenzéknek!  Boróka  Epres szép napot!  Janikovszky Éva mondta  Gyulladás csökkentése és a bél...  Cseresznyés szép napot!  Liliom csokor  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Kellemes délutánt ! ..........  Orgona bokor  Facebookon kaptam  Alkalmas  Marton Paul - Tavaszi este  Király  Facebookon kaptam  Harmónia......  Harmónia......  Jegesmacibocsok  Png virág  Szép napot kívánok  Vidám napot  Alkalmas  Halál és szeretet  Vidám napot  Kellemes délutánt ! ..........  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Tánc közben varázslat vesz kör...  Tavaszi kép  Png rózsa csokor  Üzenet az ellenzéknek!  Facebookon kaptam  Üzenet az ellenzéknek!  Fehér orgona bokor  Házi elixírreceptek megfázásr...  Ibolya csokor  Kellemes délutánt ! ..........  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Keresztyén ember  Facebookon kaptam  Jegesmacibocsok  Gólyafészek kisgólyákkal  Margaretták  Jézus 
Bejegyzés Címkék
választás előtt, hazánk ellen, 2006 őszi, támogatandó favorit, nagy kiegyezés, köztársaság újbóli, vásárhelyi győző, megvalósult koordináció, balliberális hazaárulókkal, tények ellenére, hazafias érzelmű, diktatúra bosszújától, jobbikos miniszterjelöltek, listáján szerepelnek, dodonai választ, legnagyobb teher, mostani vezetés, választás után, partner listára, kész átverő, stabil nemzeti, mostani kormányzat, kormánypártoknak kétségkívül, polgárok fokozott, kormányzás nemzeti, migráció mocsarában, nemzet gerincét, hazai kis-, multicégek rovására, élet minden, 2002-2010 közötti, újrázás után, nekem adott, akár Jobbikkal, káosszal fenyegető, jelenlegi rendszernek, fentiek szerint, saját politikai, bizonyos nemzeti, erkölcsi alapot, ország életében, második pedig, kiemelt felelősségű, nemzet ellen, bevándorlás ügyét, magyarellenes Gyurcsány-, ellenzéki oldalon, ellenzék mindent, nemzeti oldalt, párt lelkét, nemzeti oldal, olimpiagyilkosok, szemkilövetőkkel, bevándoroltatást, bevándorláspárti, együttműködésnek, kormánynévsorban, kormánypártoknak, forgatókönyvvel, megalapításáért, posztkommunista, elkerülhetetlen, rendőrterrorral, szörnykoalíciót, nemzetpolitikai, devizacsapdában, önrendelkezését, megakadályozzuk, együttműködött, kireszavazzunk, hazatelepítése, eltávolítására, visszavételére, együttműködést, megérdemeltnek, gaudinagytamas, összeborulását, vállalhatatlan, törvénytelenül, népszavazással, magyarságunkat, adóemeléseket, pártérdekeket, felelősséggel, diktátumainak, restaurációja, köztársaságot, hazaárulókkal, közösködésnek, budaházyéknak, gyurcsányista, bűnsegédletet, ellenségekkel, rendszerváltó, honfitársaink, ellenkezőjére, , ,
2021.04 2021. Május 2021.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 6 db bejegyzés
e év: 130 db bejegyzés
Összes: 4119 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 859
  • e Hét: 10187
  • e Hónap: 15001
  • e Év: 243399
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.