Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Páncélvonat, Lenin-fiúk, komisszárok... EU-Tanácsköztársaság
  2018-09-12 19:30:27, szerda
 
 








PÁNCÉLVONAT, LENIN-FIÚK, KOMISZÁROK... EU-TANÁCSKÖZTÁRSASÁG MEGSZAVAZVA
Profile picture for user Stoffán György
Stoffán György 2018. 09. 12. 17:13


,,Az EU parlament olyan, mint az 1919-es Tanácsköztársaság. Remélem nem fog tovább tartani, mint 133 nap." - írta G. H. barátom, miután az uniós népbiztosok megszavazták a magyar nemzet ellen összetákolt hazug kommunista-liberális jelentést.

Igen, a nemzet ellen hirdettek páncélvonatos gyilkosságsorozatot 2018. szeptember 12-én, mint tették Kun Béláék 1919-ben, a nyilasok 1944-ben, és Rákosiék 1945-től... Mert a megvásárolható, irigy, nemzetietlen, primitív kisebbség mögött mindig van egy ellenséges hatalom, amely pénzt és energiát nem kímélve, árulóvá teszi a népek legalját, akik kapzsiságuk által, műveltség és hazafiság hiányában bármire képesek a jobb előmenetelért, az anyagi haszonért, a számukra beígért gyilkos és megtorló hatalomért. Mert ennek a mindig jelenlévő rétegnek ez az élete.

Igaz, voltak hazánkban egészséges időszakok, amikor a hazaárulást az annak megfelelő büntetés követte. Pallos, kötél, várbörtön... ma, remek fizetés és a demokrácia emlegetése mellett szabadon és nemzetközileg is elismerten fordulhat bárki a hazája és nemzete ellen, mert mára megszűnt minden erkölcsi érték és érzék, megszűnt Európában a jogbiztonság, és az alapvető értékek, amelyek bizonyos védelmet nyújtottak az elmúlt kétszáz évvel ezelőtt elkezdődött teljes összeomlással szemben.

Padányi Viktor, a 20. század legnagyobb és legértékesebb életművel rendelkező történésze ezt írja Európa összeomlásáról:

"Történelmi kategória soha még ilyen szédítő gyorsasággal le nem hanyatlott. Európa elképesztő mértékű zuhanása az emberiség történetében példátlanul rövid idő alatt, egy európai ember tizenharmadik és harmincnyolcadik életévei között játszódott le. Egy gazdag, hatalmas, ötszázmilliós kontinenst, ennél gyorsabban nem is lehetett volna tönkretenni. A Párizsban 1920-ban megkezdett és 1946-ban befejezett műtét siratnivaló eredménye előtt elszorul a szív és megbénul az ész. Mert Európa nagysága, gazdagsága, hatalma és biztonsága nem valami elháríthatatlan elemi katasztrófába, nem is valami gigászi külső támadásba pusztult bele. Európát a maga kontinentális egészében, két végletekig erőszakolt háborúval; két öngyilkos és természetellenes .,győzelemmel" és két megdöbbentő békeművel egyedül, kizárólag, tehát minden külső kényszertől teljesen független elhatározással az a kis hatalmi csoport tette tönkre, amely az angolszász-francia politikát immár több, mint fél évszázada irányítja és amely katasztrofális konoksággal kétszer egymás után fegyverrel akadályozta meg, hogy a kontinens természetes ereje és egészséges ösztöne még elhatalmasodása előtt megszűntesse azt a fenyegetést, amely Európa halálos végzete ma már.

Az ,,európai" Európát fenyegető ,,hatalmi csoport" lényegében 1914-ben, vagy 1941-ben sem volt más, mint ma... (...) ,,A jelenlegi külpolitikai tevékenység ugyanaz, mint húsz év előtt, vagy negyvenöt év előtt, belehajszolni az ellentábort, hogy ő süsse el a puskát elsőnek, hogy rá lehessen kenni a háború ,,felelősségét", hogy ez alapon ki lehessen fosztani, fel lehessen darabolni, rabszolgaságba lehessen hajtani és meg lehessen gyalázni az ellentábort és agyon lehessen verni és fel lehessen akasztani a vezetőit, ha - vesztenek. Veszteni pedig, az a fél veszít amelyiket harcának válságos órájában hátba támadnak, mint ezt az angolszász hatalmak közvetlenül és bérenceik útján mind a két világháborúban megcsinálták."

Európa csupán annyiban változott Padányi professzor halála óta, hogy a pánszlávizmust felváltotta az immár csaknem kétszáz éve minden politikai és gazdasági hatalmat magáénak tudó hatalmi csoport elmebeteg és minden értéket leromboló, gazdasági érdekeket és az európai, keresztény fehér emberi életek tízmillióit sem kímélő ámokfutása.

Ennek tudható, hogy az Unióban a liberális és kommunista elveket liberális és kommunista diktatórikus módszerekkel, hazugsággal és aljassággal erőltetik a partnerekre, hogy a vérbírók és vérügyészek, a ,,szamuelitiborok" és a ,,pétergáborok" gyilkos gyűlöletét alkalmazzák.

Megszavazták, de ez nem meglepetés. Inkább felkészítés egy újabb honvédelemre, észhez térítés abban, miszerint nem a régi, áruló, hazudozó partnereket kell megreguláznunk, hanem új, hozzánk méltó, egyenlőségen nyugvó partneri kapcsolatokat kell keresnünk. Mert ha eddig kötelező is volt bizonyos szabályokat megtartanunk a közösség érdekében, ez a mai nappal meg kell, hogy szűnjék. Hiszen milliók nem szavazták meg az uniós csatlakozást, s ma ezeknek a millióknak az igaza érvényesül. És ezek a milliók nem szenvedhetik meg más milliók ostoba, vak és nagyravágyó IGEN- szavazatát.

Minden az angolszász hatalmak kénye-kedve szerint működött eddig, s ma is ők akarják megszüntetni a megmaradt magyar ,,birodalmat", a keresztény Magyarországot és annak népét, az MSZP, a DK, a Jobbik és más liberális, hazaáruló konglomerátum belső segítségével. Azonban: ha harc, hát legyen harc. Ne halljam többé ebben az ócska perlekedésben a demokrácia szót, amelyet mai elítélőink is épp olyan erőként próbálnak használni, mint a kormány - mert értsük végre meg egyszer és mindenkorra: demokrácia nincs. Vagy alkotmányos rend lesz, vagy mindnyájan elveszünk... mi is. Elvész a nyom, elvész a történelem és elvész a magyar... a demokrácia emlegetése és ostoba hit okán! Kardot ki! Mert bár Deák tudott ,,remény nélkül is harcolni", sok millió magyar választó nem akar reménytelenül meghalni!

A hazaárulókat pedig a törvény értelmében és annak erejével példásan meg kell büntetni! Ha ez nem történik meg, minden hiteltelenné és semmivé válik... Mert 2018. szeptember 12-e "vízválasztó" nap a magyar történelemben - ismét.

Ha harcolunk - de nem egy nemzetközi pártért vagy egy leendő megváltozott unióért, hanem kilépve ebből a mocsokból -, akkor legfeljebb a harcban elesünk. Ha nem harcolunk, hanem hagyjuk az árulókat és ellenséginket, a ma ellenünk szavazókat büntetlenül, akkor erkölcsileg esünk el, ha pedig ránk engedik kötelezően a betolakodókat, a megszállókat, úgy szintén megszűnik Magyarország - magyar országnak lenni. A feladat tehát nagy, de a mellébeszélésnek véget kell vetni... mert háború van Magyarország és a magyar nemzet ellen. Az Unió vörös háborúja... és közeledik a páncélvonat...

Stoffán György







Orbán Viktor védi Magyarországot Brüsszelben

Link



Orbán Viktor 2. felszólalása. Csak 3 percet kapott (Sargentini jelentés)

Link



Elárasztották Orbán Viktor Facebook-oldalát a támogató hozzászólások

Link



Így ünneplik az árulást az ellenzéki pártok

Link



Ezek az uniós képviselők támadták Magyarországot - galéria

Link



Sargentini, Gyurcsány, alkohol - értjük. Na de szex is?

Link



Csalt az EP a Sargentini-jelentés szavazásán

Link



Brüsszel titkosította a szavazási csalást lehetővé tevő állásfoglalást

Link



A durván Izrael-ellenes Sargentini vádolja antiszemitizmussal a magyarokat

Link



Morvai szájbarágósan elmagyarázza az agyhalott libsiknek, miért bukott el a Sargentini-jelentés.

Link



Gulyás Gergely: Az Európai Parlament nem fogadta el a Sargentini-jelentést

Link



Gulyás Gergely: Az EP nem fogadta el a Sargentini-jelentést, a kormány hétfőn dönt a jogi lépésekről

Link



Franciaország nyugati oldalán, van egy Nantes nevű városka. Magyar srácok onnan küldték ezt a videót, hogy a belvárosban,-parkjaiban és a környéken milyen állapotok vannak. Egészen durva. Sátortábor, főznek a járdán. Dzsungel. És ezek merik Magyarországot elítélni?

Link








A BEVÁNDORLÁSPÁRTIAK CSALÁSA


Bevándorláspárti önkény és csalás az Európai Parlamentben: a Sargentini-jelentés a jog szerint valójában nem kapta meg a 7. cikk szerinti eljárás megindításához szükséges minősített többséget, az EP határozata jogkövetkezmény kiváltására alkalmatlan.

Az Európai Parlament 2018. szeptember 12-i szavazásán döntött Judith Sargentini zöld párti EP képviselő hazánkról szóló jelentéséről, amelyben a jelentéstevő azt javasolta az EU Tanácsának, hogy “mivel fennáll az egyértelmű veszélye annak, hogy Magyarország súlyosan megsérti az EUSZ 2. cikkében hivatkozott értékeket", ezért az ún. 7. cikk szerinti eljárás keretében tegyen megfelelő intézkedéseket annak érdekében, hogy “helyreállítsa a befogadó demokráciát, a jogállamiságot és az alapvető jogok tiszteletben tartását Magyarországon."

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat a jelentésről kiadott 7 pontos állásfoglalásában (http://nja.hu/.../-a-sargentini-jelentes-mind-jogi-mind-nemze...) többek között megállapította, hogy “a jelentés mind jogi, mind nemzetpolitikai szempontból teljes mértékben elutasítandó" és “a jelentés egyoldalúsága, önkényes jellege, készítésének körülményei és tényekkel, jogszabályi háttérrel ellentétes tartalma alapján megállapítható, hogy maga a jelentés és a jelentést támogató minden törekvés jelent egyértelmű fenyegetést hazánk nemzeti szuverenitására és éppen maga a Sargentini-jelentés tekinthető rendszerszintű fenyegetésnek a demokrácia és jogállamiság európai értékeire."

Ezt igazolja, hogy a bevándorláspárti többség a Sargentini-jelentésről tartott szerdai szavazást tévesen, önkényesen és jogellenesen az EUSZ 7. cikk szerinti eljárás megindítására alkalmasnak tekinti, annak ellenére, hogy a támogató szavazatok száma nem érte el az EU alapszerződései által előírt kettős minősített többségi érvényességi küszöböt.

Ahhoz, hogy egy ilyen döntés alkalmas legyen az Európai Unióról szóló 7. cikk szerinti (szavazati jog felfüggesztését is esetlegesen eredményező) eljárás megindítására minősített többség kell: két speciális érvényességi küszöböt kell elérjenek a támogató szavazatok.

Ezt a kettős feltételt az Európai Unió Működéséről szóló szerződés (EUMSZ) 354.cikk negyedik bekezdése az alábbiak szerint határozza meg:

“Az Európai Unióról szóló szerződés 7. cikkének alkalmazásakor az Európai Parlament a leadott szavazatoknak az egyben a tagjai többségét is kitevő kétharmados többségével dönt."

A két együttes érvényességi feltétel tehát:

Az Európai Parlament (EP) tagjainak többségét kell elérje az igen szavazatok száma:
Az EP tagjainak száma: 751. A leadott 448 igen szavazat meghaladta a 376 főt.
Ez az érvényességi feltétel teljesült.
Az EP képviselők leadott szavazatainak kétharmadát kell elérje az igen szavazatok száma:
A szavazáskor háromféle szavazat leadásával lehetett szavazni: igen, nem, tartózkodás.
A tartózkodás leadott szavazatnak minősül mind a kézfelemeléses, mind az elektronikus szavazásnál, erre bármelyik képviselőnek lehetősége van, utóbbi esetben az igen, nem vagy tartózkodás gombok közül választhat a képviselő. A tartózkodás szavazatot leadó képviselő vitathatatlanul részt vesz a szavazáson, ráadásul olyan képviselőnek számít, aki nem támogatja az előterjesztést.

Ezt teszi még nyomatékosabbá az Európai Parlament saját eljárási szabályzata 178. cikkének 3. pontja

“A szavazásra bocsátott szöveg elfogadásának, illetve elutasításának megállapításához csak a mellette és az ellene leadott szavazatokat veszik figyelembe, kivéve azokat az eseteket, amelyek tekintetében a Szerződések különleges többséget írnak elő."

Jelen esetben az EUMSZ már idézett 354. cikk negyedik bekezdése egyértelműen kettős minősítésű különleges többséget ír elő az EUSZ 7. cikk szerinti eljárás EP általali kezdeményezéséhez, tehát tételesen előíró szabály létezik arra, hogy a tartózkodásokat is figyelembe kell venni.

A szavazás a következőképpen alakult: 448 igen, 197 nem, 48 tartózkodás.
Megállapítható, hogy összesen 693 szavazatot adtak le. Ennek kétharmadát (462) kellett volna elérje az érvényességhez az igen szavazatok száma, azonban azok ettől elmaradtak 14 szavazattal: 64,6 %-ot értek el az igenek, tehát nem érték el a kétharmados küszöböt.
Ez az érvényességi feltétel nem teljesült.

Megállapítható tehát, hogy az EP hazánk elleni EUSZ 7.cikk szerinti eljárás kezdeményezéséhez szükséges érvényességi küszöböt nem érték el a Sargentini-jelentésre leadott támogató szavazatok.

Következésképpen nem született olyan határozat, amely alapján a Magyarországgal szembeni 7. cikk szerinti eljárást az Európai Unió Tanácsa lefolytathatná. Úgy kell tekinteni a szeptember 12-i szavazást, hogy annak során nem született olyan határozat, amellyel az EP érvényes kezdeményezéssel élhetett volna. Ebből az is következik, hogy ennek ellenére esetlegesen mégis megindított eljárás és hazánkkal szembeni szankció jogkövetkezmény kiváltására alkalmatlan és az EU alapszerződéseit sérti.

Azzal, hogy a vonatkozó szabályok ellenére a jogállamiság álcája mögé bújó bevándorláspárti többség és az EP vezetése a tartózkodás gomb megnyomásával leadott 48 szavazatot önkényesen figyelmen kívül hagyta és azokat levonta a leadott szavazatok számából a nyílt jogellenesség útjára léptek. Ráadásul a tartózkodással szavazók szavazatának figyelmen kívül hagyása súlyosan sérti a képviselői mandátumok egyenlőségét elvét.

Ezzel a gátlástalan trükkel hiába csökkentették le a leadott szavazok számát és állítják tévesen azt, hogy érvényes határozat született: az EUSZ 7. cikk szerinti eljárás megindításának feltétele nem következett be. Ez az önkény még egyértelműbb ösztönzést ad arra, hogy az ellenállás jogát gyakorolni kell az egyre diktatórikusabb és önkényesebb EU-val szemben, a nemzeti önrendelkezés védelme minden magyar közös feladata, szövetségben az önrendelkezését szintén védő, a magyarságot tisztelő, jogainkat tiszteletben tartó európai nemzetekkel.

Budapest, 2018. szeptember 14.

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat (NJSZ, www.njsz.hu) nevében

Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, az NJSZ ügyvezetője (www.gaudinagytamas.hu)


Link








Kedves hazájukat szerető magyarok!

Tegnap ugyan elfogadták a Magyarországot lejárató Sargentini - jelentést, de nézzük a dolgok jó oldalát. Nem csak az életben, de a politikában is igaz, hogy a bajban és igazságtalanság közepette derül ki az, hogy kik a magyar nemzet és Magyarország valódi barátai és kiknek számítunk igazán. A Sargentini jelentés nélkül soha nem derül ki az, hogy kik Magyarország valódi barátai és kik a barátainknak álcázott haszonleső politikai arcok. Tegnap valójában kiderült az, hogy ki mennyire van képben, a politikában és mennyire lát át a dolgokon, mert legyünk őszinték az elmúlt 3 évben Magyarország célkeresztbe került, hiszen szembe szállt a felülről irányított mester tervvel. Nem bonyolult dolgok ezek. Van egy olyan lobbi csoport, amely az illegális migráció miatt lobbizik, majd politikai érdekeket realizál, például a Migration Aid és a sok nemzetközi NGO-k részvételével az egész világon. A létezésüket és tevékenységüket nem lehet eltagadni. Ezzel szemben pedig vannak azok, akik a nemzetállamokat képviselik és megállították vagy kísérletet tettek az illegális migráció megállítására. Magyarország legalább 3 éve igyekszik ennek gátat szabni. Könnyű megérteni azt, hogy előbb utóbb ezekkel a szervezetekkel és politikai lobbi csoportjaikkal szembe kellett kerülni Magyarországnak és e lobbi csoportok mondva csinált indokokkal elfognak ítélni minket koncepciós eljárás kertében, ahol a tartózkodó szavazást nem számították a leadott szavazatok közé. A másik nagyon fontos eleme a jelentésnek az, hogy olyan nyilvánvalóan hazugságon alapuló dolgok is belekerültek, mint a nagy fehér férfiak általi fekete emberek bántalmazása, vagy épp zsidó emberek üldözése. Egy jelentés, ami jogi természetű abban az esetben, ha csak egy ilyen tévedést tartalmaz az már önmagában a jelentés hitelességét megkérdőjelezi minden jóhiszemű ember és jogász szakember szemében. Egy jogi dokumentumban nincs helye tárgyi tévedésnek és csúsztatásoknak, ha van benne ilyen az koncepciós dokumentumnak minősül. Meggyőződésem, hogy tegnap egy koholt vádak alapján összeállított dokumentumot szavaztak meg az Európai Parlamentben csalással. Az ellenzéki politikai formációk pedig ékes bizonyítékát adták annak, hogy alkalmatlanak egy ország vezetésére jogi, politikai és erkölcsi értelemben is.

NEM KESEREGNI KELL, HANEM ELŐRE LÉPNI ÉS ÚJ SZ SZÖVETSÉGEKET KELL LÉTREHOZNI, OLYAN POLITIKAI SZEREPLŐKKEL, AKIK KIÁLLTAK MAGYARORSZÁG MELLETT. AKIK NEM ÁLLTAK KI ÉS ELÁRULTAK MINKET, AZOKNAK NINCS BOCSÁNAT ÉS EL KELL HATÁROLÓDNI TŐLÜK, MINT A LEPRÁSOKTÓL, UGYANIS VILÁGRENDEK ÉS ÉRTÉKRENDEK HARCÁBAN POLITIKAILAG ELSZÁNT ÉS CSAK ERŐS EMBEREKKEL LEHET HARCOLNI. A SARTGENTINI JELENTÉS VALÓJÁBAN MEGMUTATTA, HOGY AZ EURÓPAI POLITIKÁBAN KIK A KEMÉNY F....AK, ÉS KIK A PUHA F....AK, KIK SZOLGÁLNAK NEMZETI ÉRDEKEKET ÉS KIK NEMZETKÖZIEKET, KIK LÁTNAK ÁT A POLITIKÁN ÉS KIK NEM. INKÁBB MOST DERÜLJÖN KI, KIK A HAMIS JÁTÉKOSOK AZ ILLEGÁLIS MIGRÁCIÓ MEGÁLLÍTÁSÁNAK HARCÁBAN, MINT AZ EURÓPA PARLAMENTI VÁLASZTÁSOKON. ÖRÜLJÜNK, HOGY MOST DERÜLT KI AZ IGAZSÁG ÉS MINDEN EURÓPAI EMBERNEK, AKINEK AZ ILLEGÁLIS MIGRÁCIÓBÓL ELEGE VAN, PONTOSAN LÁTHATJA, HOGY KI MENNYIT ÉR VALÓJÁBAN A POLITIKÁBAN ÉS KIKRE NEM SZABAD SZAVAZNI TAVASSZAL. A LIBERÁLISOK, A KOMMUNISTÁK MEG HADD DERÜLJENEK MAGUKNAK VEREGESSÉK CSAK EGYMÁS VÁLLÁT. JELEN AZ ÖVÉK, A JÖVŐ A MIÉNK!

ISTEN ÓVJA ÉS VEZESSE A MAGYAR EMBEREKET ÉS MAGYARORSZÁGOT!







Vasárnap közösen tüntet az MSZP, a DK és a Párbeszéd. Az LMP kimarad most ebből a buliból.

Várható volt - A bukott ellenzék és agyhalott támogatói újra utcára vonulnak - Migránsbarát Magyarországot akarnak

Link








 
 
0 komment , kategória:  Magyar sorsot - magyar kézbe!   
Címkék: megállapításához, következésképpen, mellébeszélésnek, bevándorláspárti, alapszerződéseit, harmincnyolcadik, természetellenes, kezdeményezéssel, nemzetállamokat, magyarországgal, vitathatatlanul, csúsztatásoknak, szamuelitiborok, nemzetpolitikai, elháríthatatlan, tartózkodásokat, magyarországnak, következőképpen, jogkövetkezmény, szuverenitására, diktatórikusabb, alapszerződései, igazságtalanság, felfüggesztését, elhatalmasodása, önrendelkezését, tevékenységüket, megindításának, magyarországot, intézkedéseket, pánszlávizmust, magyarországon, megvásárolható, állásfoglalást, gaudinagytamas, jogállamiságot, 1919-es Tanácsköztársaság, uniós népbiztosok, magyar nemzet, nemzet ellen, nyilasok 1944-ben, ellenséges hatalom, népek legalját, jobb előmenetelért, anyagi haszonért, számukra beígért, mindig jelenlévő, annak megfelelő, demokrácia emlegetése, alapvető értékek, elmúlt kétszáz, emberiség történetében, EU-TANÁCSKÖZTÁRSASÁG MEGSZAVAZVA, Stoffán György, Padányi Viktor, Mert Európa, Orbán Viktor, Magyarországot Brüsszelben, Elárasztották Orbán Viktor Facebook-oldalát, Izrael-ellenes Sargentini, Gulyás Gergely, Európai Parlament, BEVÁNDORLÁSPÁRTIAK CSALÁSA, Európai Parlamentben, Judith Sargentini, Nemzeti Jogvédő Szolgálat, Európai Unióról, Európai Unió Működéséről, Európai Unió Tanácsa, Gaudi-Nagy Tamás, Migration Aid, KESEREGNI KELL, HANEM ELŐRE LÉPNI ÉS ÚJ SZ SZÖVETSÉGEKET KELL LÉTREHOZNI, OLYAN POLITIKAI SZEREPLŐKKEL, AKIK KIÁLLTAK MAGYARORSZÁG MELLETT, AKIK NEM ÁLLTAK KI ÉS ELÁRULTAK MINKET, AZOKNAK NINCS BOCSÁNAT ÉS EL KELL HATÁROLÓDNI TŐLÜK, MINT LEPRÁSOKTÓL, UGYANIS VILÁGRENDEK ÉS ÉRTÉKRENDEK HARCÁBAN POLITIKAILAG ELSZÁNT ÉS CSAK ERŐS EMBEREKKEL LEHET HARCOLNI, SARTGENTINI JELENTÉS VALÓJÁBAN MEGMUTATTA, HOGY AZ EURÓPAI POLITIKÁBAN KIK KEMÉNY, PUHA, SZOLGÁLNAK NEMZETI ÉRDEKEKET ÉS KIK NEMZETKÖZIEKET, LÁTNAK ÁT POLITIKÁN ÉS KIK NEM, INKÁBB MOST DERÜLJÖN KI, HAMIS JÁTÉKOSOK AZ ILLEGÁLIS MIGRÁCIÓ MEGÁLLÍTÁSÁNAK HARCÁBAN, MINT AZ EURÓPA PARLAMENTI VÁLASZTÁSOKON, HOGY MOST DERÜLT KI AZ IGAZSÁG ÉS MINDEN EURÓPAI EMBERNEK, AKINEK AZ ILLEGÁLIS MIGRÁCIÓBÓL ELEGE VAN, PONTOSAN LÁTHATJA, HOGY KI MENNYIT ÉR VALÓJÁBAN POLITIKÁBAN ÉS KIKRE NEM SZABAD SZAVAZNI TAVASSZAL, KOMMUNISTÁK MEG HADD DERÜLJENEK MAGUKNAK VEREGESSÉK CSAK EGYMÁS VÁLLÁT, JELEN AZ ÖVÉK, JÖVŐ MIÉNK, ISTEN ÓVJA ÉS VEZESSE MAGYAR EMBEREKET ÉS MAGYARORSZÁGOT, Migránsbarát Magyarországot,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Krisztina b...  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Anyák napjára  Esterházy Péter: Harmonia c...  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Paul David Tripp Április 14  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  Anyák napjára  Alvó cica  Vannak emberek  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  képre írva  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A sorsod  Van néhány kérdés, amin gondol...  Magamnak  Facebookon kaptam Krisztinától  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Jó éjszakát  Ismeretlen: Ikarusz monda  Tavaszi este  Vito Giaquinto gondolata  Esterházy Péterre emlékezünk  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Ott van  Facebookon kaptam  Csend  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  képre írva  Csend  Szeretem ujjad karcsuságait,  Jó éjszakát  Borzasztó  Facebookon kaptam  Töröld le  Robert Merle tollából  Latinovits Zoltán tollából  Szívek  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Töröld le  Esterházy Péterre emlékezünk  Különleges  Előfordul, hogy  Az ember  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam Krisztina b...  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Hamvas Béla  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Alvó cica  Szép estét  Facebookon kaptam  Ismeretlen: Ikarusz monda  ajándék, mellyel meglepem  40 felett  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
1919-es Tanácsköztársaság, uniós népbiztosok, magyar nemzet, nemzet ellen, nyilasok 1944-ben, ellenséges hatalom, népek legalját, jobb előmenetelért, anyagi haszonért, számukra beígért, mindig jelenlévő, annak megfelelő, demokrácia emlegetése, alapvető értékek, elmúlt kétszáz, emberiség történetében, európai ember, maga kontinentális, kontinens természetes, jelenlegi külpolitikai, puskát elsőnek, háború &#8222, angolszász hatalmak, pánszlávizmust felváltotta, immár csaknem, újabb honvédelemre, közösség érdekében, uniós csatlakozást, igaza érvényesül, megmaradt magyar, keresztény Magyarországot, ócska perlekedésben, demokrácia szót, kormány &#8211, hazaárulókat pedig, törvény értelmében, magyar történelemben, nemzetközi pártért, leendő megváltozott, mocsokból &#8211, harcban elesünk, feladat tehát, mellébeszélésnek véget, támogató hozzászólások, ellenzéki pártok, uniós képviselők, szavazási csalást, durván Izrael-ellenes, agyhalott libsiknek, kormány hétfőn, jogi lépésekről, környéken milyen, egyértelmű veszélye, befogadó demokráciát, alapvető jogok, jelentésről kiadott, jelentés mind, jelentés egyoldalúsága, jelentést támogató, bevándorláspárti többség, támogató szavazatok, ilyen döntés, kettős feltételt, alábbiak szerint, leadott szavazatoknak, tagjai többségét, igen szavazatok, érvényességi feltétel, szavazáskor háromféle, tartózkodás leadott, elektronikus szavazásnál, tartózkodás szavazatot, szavazásra bocsátott, ellene leadott, következőképpen alakult, kétharmados küszöböt, szeptember 12-i, vonatkozó szabályok, jogállamiság álcája, tartózkodás gomb, leadott szavazatok, nyílt jogellenesség, tartózkodással szavazók, képviselői mandátumok, gátlástalan trükkel, leadott szavazok, ellenállás jogát, egyre diktatórikusabb, nemzeti önrendelkezés, önrendelkezését szintén, magyarságot tisztelő, barátainknak álcázott, felülről irányított, olyan lobbi, illegális migráció, egész világon, nemzetállamokat képviselik, tartózkodó szavazást, másik nagyon, nagy fehér, ilyen tévedést, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 79 db bejegyzés
Összes: 4840 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2666
  • e Hét: 13744
  • e Hónap: 36232
  • e Év: 214107
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.