Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / DoktorStrix / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Új amerikai évszázad project
  2018-11-14 19:30:15, szerda
 
   
 "ÚJ AMERIKAI ÉVSZÁZAD (HÁBORÚS) PROJECT" - A III. VILÁGHÁBORÚ GEOPOLITIKÁJA - EZÉRT VAN OROSZORSZÁG ÉS KÍNA A CÉLKERESZTBEN!
2018. október 31., szerdaA következő videót magyar felirattal feltétlenül nézzétek meg, majd ezután egy elemzésben részletesen kibontottam fontos információkkal és összefüggésekkel azt a témát, melynek tünetei napjainkban új hidegháborúként, amerikai agresszióként , Európa teljes meggyengítéseként egyre aggasztóbb képben rajzolódnak ki a szemünk előtt. A szomorú az, hogy ez ennek a 4 évvel ezelőtti cikkekmnek az aktualizálása és azóta a helyzet csak még rosszabb, bár sokkal inkább szemmel látható lett. Most rengeteg aktuális kapcsolódó cikkel kiegészítettem és frissítettem az elemzést. (SBG Buddha - VilagHelyzete)

A világot most irányító háttérhatalmi emberek egyszerűen őrültek és gyávák, a köznép pedig alvajáróként halad a tragédia felé. A jelentősebb politikai események évek óta a dollár és az olaj körül zajlanak, hiszen az USA-ból fedezet nélküli dollár áramlik ki, cserébe valós termékeket és szolgáltatásokat kapnak. Fenyegetést jelent számukra minden olyan ország, amely elszakad a dollárelszámolástól.


Link
Ha nem ismerjük a történelmet, az olyan, mintha csak tegnap születtünk volna. Ha pedig tegnap születtünk, akkor elhiszünk bármit, amit bármely hatóság mond, és nincs módunk leellenőrizni.

A történet egy része mégis gyanússá válhat. Ez pedig nem bizonyítja azt, hogy a kormány most is hazudik. Meg kell tőle kérdezni, így van-e.

A közvélekedéssel szemben a nemzetközi színpadon a nemzetek viselkedését szinte sohasem erkölcsi szempontok diktálják, hanem a pénz és geopolitika homályos keveréke. Ezért aztán, amikor az uralkodó osztály szószólói elkezdenek démonizálni egy külföldi országot, mindig azt a kérdést kell magunkban először feltenni, hogy vajon mi forog itt valójában kockán.


Ha csak az elmúlt néhány nap vagy egy hét történéseit nézzük meg, sajnos aggasztó képet kapunk:

> "Európa harctérré fog változni. Súlyos helyzetbe hozta az USA Európát a nukleáris alku felrúgásával" - figyelmeztetett Putyin

> "Készüljenek a háborúra"-A kínai elnök is felszólította a hadsereget, mivel az USA sorozatosan provokálja őket a Dél-Kínai-tengeren!

> "Igen, Oroszország készen áll a háborúra, de csak abban az esetben ha az USA megtámadja" - közölték orosz diplomaták az ENSZ-ben


Egy ideje már Oroszország, Kína, Irán és Szíria van a célkeresztben. Amint megértjük, hogy miért, a világon most kibontakozó események sokkal érthetőbbé válnak.


Az USA dollár valóban egyedülálló pénz. Mai megjelenése és geopolitikához kapcsolódó viszonya semmihez sem hasonlítható a történelemben. Igaz, hogy 1945 óta a világ tartalékvalutája, mégsem emiatt egyedülálló. Az évszázadok során sok pénz lett majd szűnt meg mint tartalékvaluta, a dollár viszont attól egyedülálló, hogy az 1970-es évek eleje óta néhány jelentősebb kivételtől eltekintve az egyetlen pénz (volt), amivel olajat lehet eladni és venni a nemzetközi piacon.

1971 előtt az USA dollár aranytartalékhoz volt kötve, legalábbis hivatalosan.
Az IMF szerint 1966-ban a külföldi jegybankok 14 milliárd USA dollárral rendelkeztek, de az Egyesült Államoknak csak 2,3 milliárd dollárnyi aranya fedezte a külföldi aktívákat.

Ez lefordítva: a Federal Reserve több pénzt nyomtatott, mint amit fedezni tudott.
Ez okozta a féktelen inflációt és a dollár iránti kereslet általános romlását.1971-ben a később ,,Nixon-sokknak" nevezett eljárásban Nixon elnök teljesen elválasztotta a dollárt az aranyfedezettől.

"Arra utasítottam a pénzügyminisztert, hogy tegye meg a szükséges lépést a dollár spekulációk elleni védelmére. Utasítottam Connelly minisztert, hogy ideiglenesen szüntesse be a dollár aranyra vagy más tartalékeszközre válthatóságát, és csak olyan mennyiségekben és feltételek mellett engedje meg, amelyek az Egyesült Államok monetáris stabilitását és legjobb érdekeit szolgálják."A dollár ekkor lett tisztán adósság-alapú valuta. Az adósság alapú valuták esetében a pénz szó szerint hitelezéssel jön létre.
A forgalomban levő pénz kb. 70%-át olyan átlagos bankok hozzák létre, amelyek több pénzt adhatnak hitelbe, mint amivel ténylegesen rendelkeznek számlájukon.
A többit a Federal Reserve hozza létre, ami olyan pénzt ad - többnyire a kormánynak - amivel nem is rendelkezik.


Ez olyan, mint a fedezetlen csekk, csakhogy ez a bankok esetében törvényes."


Ezt a gyakorlatot, azaz a tartalékráta-alapú hitelezést feltehetően a Federel Reserve szabályozza, az az intézmény, amit történetesen pénzügyi konglomerátum birtokol és ellenőriz!
Egyetlen hatóság vagy kormányzati hivatal sem felügyeli a Federal Reserve-öt.


Milyen viszony van, milyen viszonynak kell lennie a Fed elnöke és az Egyesült Államok elnöke között?


A pénzről minden igazság! A Bank Of England tanulmánya elismeri, hogy a semmiből teremtik, amit Te rabszolgaként használszElőször is a Federal Reserve független hivatal, ami lényegében azt jelenti, hogy nincs olyan kormányzati hatóság, amely a meghozott intézkedéseinket hatályon kívül helyezheti.
Ameddig ez így van, és nem nyilvánvaló, hogy a kormányzat vagy a Képviselőház vagy bárki más kéri, hogy másként csináljuk a dolgokat, mint ahogy mi jónak látjuk, addig nem számít ez a viszony őszintén szólva.

A dolgot még érdekesebbé teszi, hogy ezekre a tartalékráta-alapú hitelekre kamat is rakódik, de a kamat kifizetéséhez szükséges pénz nem létezik a rendszerben. Emiatt mindig több az összes adósság, mint a forgalomban levő pénz, és a fennmaradás érdekében a gazdaságnak örökké növekednie kell.

Ez nyilvánvalóan nem fenntartható.

Megkérdezhetnénk akkor, hogy miként tudta a dollár több, mint ötven évig fenntartani vezető szerepét a világpiacon, ha igazából alig több, mint egy szövevényes piramisrendszer.


Itt találkozik a dollár a geopolitikával.


1973-ban, a mesterséges OPEC olajválság árnyékában a Nixon-kormány titkos tárgyalásokat kezdett Szaúd-Arábia kormányával egy olyan rendszer létrehozásáról, amit később olajdollár visszaforgató rendszernek neveztek el.Az egyezség alapján a szaúdiak csak USA dollárban adnak el olajat, és az extra olajprofit jelentős részét amerikai bankokba és tőkepiacokon fektetik be. Az IMF ezután ezt a pénzt használta fel az olajimportőröknek adott hitelek támogatására, akik nehézségekkel küzdöttek az emelkedő olajárak miatt. Természetesen USA-dollárban jegyezték a kifizetéseket és a hitelek utáni kamatot.

A megállapodást Nixon külügyminisztere, Henry Kissinger 1974-ben hozta tető alá “Az amerikai-szaúdi közös gazdasági együttműködési bizottság" néven. A rendszer 1975-ben az OPEC többi országával egészült ki.

Noha látszólag ezt az egyezséget az emelkedő olajárak recessziós hatásainak ellensúlyozására hozták létre, rejtett mellékhatása volt. Az amerikai monetáris politika hagyományos megszorításait távolította el.


LinkA Federal Reserve most már szabadon növelhette tetszése szerint a pénzmennyiséget. Az olaj iránt folyton növekvő kereslet megakadályozná a dollár értékének romlását, ugyanakkor az egész bolygóra kiterjednének az inflációs következmények.


Az arannyal fedezett dollárból olajjal fedezett valuta lett. Emellett ez lett Amerika elsőszámú exportja.Elgondolkodtál-e már azon, hogy hogyan tudott az amerikai gazdaság fennmaradni, miközben évtizedekig többmilliárd dollárnyi kereskedelmi deficitje volt?

Elgondolkodtál már azon, hogy hogyan rendelkezhet az USA ilyen aránytalan mennyiségben a világ vagyonával, miközben az amerikai gazdaság 70%-a fogyasztói alapú?A legújabb korban a világot fosszilis üzemanyagok forgatják. A civilizáció minden részébe beépült: a mezőgazdaság, szállítás, műanyagipar, fűtés, honvédelem, gyógyszeripar meghajtói, és a kereslet egyre csak nő.

Ameddig a világnak olajra van szüksége, és ameddig az olajat csak USA dollárban adják el, megmarad a dollár iránti kereslet, és ez a kereslet adja meg a dollárnak az értékét.

Az Egyesült Államok számára ez remek üzlet. A dollár papíralapon vagy számítógépes rendszerben digitálisan megy ki, cserébe valós termékek és szolgáltatások érkeznek be. A világ többi részére ez azonban a kizsákmányolás nagyon ravasz formája.

Az elsődlegesen dollárban folytatott nemzetközi kereskedelem szankciók útján erőteljes pénzügyi fegyvert ad Washington kezébe. Ez annak tudható be, hogy a legtöbb nagy volumenű dollárügyletet az USA-n préselnek át.


Ez az olajdollár-rendszer egészen 2000. szeptemberig állt fenn gond nélkül, amikor Szaddám Huszein bejelentette döntését, miszerint Irak olajeladásait dollárról euróra váltja át.


Ez közvetlen támadás volt a dollár ellen, és kétség kívül az év legfontosabb geopolitikai eseménye, de csak egyetlen cikk tett róla egyáltalán említést a nyugati médiában."ÚJ AMERIKAI ÉVSZÁZAD (HÁBORÚS) PROJEKT"


Abban a hónapban, amikor Szaddám bejelentette, hogy leváltja a dollárt, a ,,Projekt egy új amerikai évszázadért" elnevezésű szervezet, aminek történetesen tagja volt Dick Cheney, ,,Amerika védelmi stratégiáinak, erőinek és erőforrásainak újjáépítése az új évszázadra" címen dokumentumot bocsátott ki.

Ez a dokumentum az USA katonai költségvetésének erőteljes növelését és egy sokkal agresszívabb külpolitikát sürgetett, hogy növelje az USA dominanciáját a világon.

A dokumentum ugyanakkor azon siránkozott, hogy a célok elérése hosszú éveket vehet igénybe,


"hacsak nem lesz Pearl Harborhoz hasonló katasztrofális és folyamatindító esemény".


Egy évvel később mégis lett. >>> 9/11A 9/11-re adott érzelmi indulatokat meglovagolva (és tervezetten) a Bush-kormány megszállhatta Afganisztánt és Irakot, és minden jelentősebb ellenállás nélkül törvénybe iktathatta a 'Patriot Act' - törvényt. > > >

> Összeesküvésből valóság lett - Az állampolgár az ellenség> Nemzetbiztonsági források szerint: "Elkezdődött"...


Wesley Clark az USA betervezett háborúiról


10 nappal 9/11 után átmentem a Pentagonba, és találkoztam Rumsfeld államtitkárral és Wolfowitz államtitkár-helyettessel. Lementem, hogy beköszönjek néhány embernek a személyzetből, akik nekem dolgoztak, és az egyik tábornok odahívott magához. Ezt mondta:
- "Uram, beszélnünk kell egy kicsit."
Azt mondtam: ,,De hát Ön nagyon elfoglalt."
Ezt válaszolta:
- "Nem, nem. Döntöttünk uram és hadba szállunk Irakkal."

Ez kb. szeptember 20-án volt. Ezt válaszoltam:
- "Hadba szállunk Irakkal? Miért?"
Ezt válaszolta:
-"Nem tudom." "Azt hiszem, nem tudják, mi mást tehetnének."
Ezt válaszoltam:
- ,,Találtak valamilyen információt Szaddám és az al-Kaida kapcsolatáról?"
Ezt mondta:
- "Nem, nem. Semmi új ez ügyben. Egyszerűen eldöntötték, hogy hadba szállunk Irakkal." "Azt hiszem, nem tudjuk, mit csináljunk a terroristákkal, de van egy jó hadseregünk, és meg tudunk dönteni kormányokat."

Ezt mondta: "Azt hiszem, ha az egyetlen szerszámunk egy kalapács, akkor minden problémát szögnek kell néznünk."

Néhány héttel később megint meglátogattam, és addigra már Afganisztánt bombáztuk. Ezt mondtam:

,,Még mindig Irakkal fogunk hadba szállni?"

Ezt válaszolta:

,,Ó, ennél is rosszabb a helyzet."

Áthajolt az asztal fölött. Felvett egy darab papírt, és ezt mondta:
,,Most kaptam ezt fentről" - a védelmi miniszter irodájára gondolva - ,,mai napon"."

"Ez egy emlékeztető, ami leírja, hogyan fogunk öt éven belül hét országot kiiktatni, kezdve Irakkal, majd Szíriával, Libanonnal, Líbiával, Szomáliával, Szudánnal, majd Iránnal fejezzük be."

Nem voltak tömegpusztító fegyverek Irakban, és ennek nem a rossz hírszerzés az oka.
Ez egy aljas, számító hazugság volt, és a megszállásra vonatkozó döntést a bekövetkező katasztrófa teljes tudatában hozták meg.

- Úgy gondolja, hogy az USA vagy az ENSZ erőknek Bagdadba kellett volna vonulniuk?
- Nem.
- Miért nem?


LinkMert ha Bagdadba vonulnánk, teljesen egyedül lennénk, nem lenne senki sem velünk. Azt jelentené, hogy az USA megszállta Irakot. A Kuvaitban velünk együtt harcoló arab haderők közül senki sem volt hajlandó megszállni Irakot.

És amikor megszálltuk Irakot és megdöntöttük Szaddám Huszein kormányát, akkor mit tehetünk a helyére? Az ott a világ nagyon ingatag része, és ha megdöntjük az iraki központi kormányt, könnyen darabokra hullva láthatjuk Irakot.

- Egy részét a szírek akarnák maguknak nyugaton. Kelet-Irak egy részére az irániak tartanának igényt, amiért nyolc évig háborúztak. Északon ott vannak a kurdok, ha a kurdok elszabadulnak, és összefognak a törökországi kurdokkal, akkor Törökország területi integritása kerül veszélybe. Ez egy ingoványos terület, ha messzire megyünk, és megpróbáljuk megdönteni Irakot.

Pontosan tudták, hogy mi fog történni, de 2003-ban mégis megtették. Amint amerikai kézbe kerültek az iraki olajmezők, az olajeladásokat azonnal visszaváltották dollár elszámolásra. A küldetés teljesítve.

Röviddel Irak megszállása után a Bush-kormány megpróbálta ezeket a háborúkat Iránra kiterjeszteni. Feltételezték, hogy az iráni kormány atomfegyveren dolgozott.

Az iraki kudarc után Washington hitelessége súlyos kárt szenvedett, ezért nem tudtak nemzetközi vagy hazai támogatást szerezni a intervencióhoz. Erőfeszítéseiket meghiúsították a CIA és a Moszad emberei is, akik azt állították, hogy Irán még csak nem is döntötte el, hogy atomfegyvereket fejlesszen-e, nem hogy kísérletet tettek volna rá.

> A NATO háborút akar - De te mire vársz ? - Szellemi mozgósítás az igazságraAz Irán elleni démonizálási hadjárat azonban az Obama-kormány alatt is folytatódott.


Miért?
Ennek ahhoz lehetett talán köze, hogy Irán 2004 óta szervez egy önálló olajtőzsdét?

Az irániak saját olajpiacukat építették, amit nem terveztek a dollárhoz kötni. Az első olajszállítmányokat ezen a piacon keresztül adták el 2011. júliusban.Az USA nem tudta a háborút kirobbantani, ezért az ENSZ-en keresztül sújtotta szankciókkal Iránt. A szankciók célja az iráni rendszer megdöntése volt
.
Sikerült ugyan kárt okozni az iráni gazdaságban, de az intézkedések nem tudták destabilizálni az országot. Ez nagyrészt az orosz segítségnek volt köszönhető, amivel kikerülhették az USA pénzügyi korlátozásait.KÖVETKEZETT LÍBIA


2009. februárban Moammer Kadhafit nevezték ki az Afrikai Unió elnökének. Azonnal javasolta egy saját pénzzel rendelkező egységesített állam létrehozását. A javasolt pénz jellege volt az, ami miatt megölték.

2009. márciusban az Afrikai Unió “Út az önálló afrikai pénz felé" címmel dokumentumot adott ki.

A dokumentum 106. és 107. oldala kifejezetten az aranyfedezetű Afrikai Jegybank működésének előnyeit és részleteit tárgyalja. A 94. oldal határozottan kijelenti, hogy

"Az Afrikai Monetáris Unió sikerének kulcsa az lenne, ha végül az önálló afrikai pénzt valamennyi árucikk legelfogadottabb csereeszközéhez, az aranyhoz kötik."

2011-ben a CIA bevonult Líbiába, és megkezdte a katonai csapatok támogatását hadjáratukban, aminek célja Kadhafi megbuktatása volt, az USA és a NATO pedig ENSZ repülési tilalmi övezet határozatot kényszerített ki, hogy légicsapásokkal megbillentse az egyensúlyt.

Szőnyeg alá söpörték a tényt, hogy a lázadók körében al-Kaida szélsőséges elemek jelentek meg. Iránhoz és Irakhoz hasonlóan Líbia megbocsáthatatlan bűnt követett el az USA dollár támadásával.


A NATO líbiai intervenciója Szíria elleni burkolt háborúba váltott át.


A líbiai kormány arzenálját kifosztották, a fegyvereket pedig Törökországon keresztül Aszad megbuktatásáért harcoló szír lázadó csoportoknak szállították.

Ekkor már világos volt, hogy több harcosnak terrorista szervezetekkel van kapcsolata. Az amerikai nemzetbiztonsági apparátus azonban szükséges rossznak tekintette ezt.

Valójában a Külkapcsolatok Tanácsa 2012-ben cikket közölt, amiben kijelentette, hogy

A benyomuló dzsihadisták Irakból hozzák a fegyelmet, vallási buzgóságot, harci tapasztalatot, a Perzsa-öböl siíta szimpatizánsai finanszírozzák őket és ami a legfontosabb, ők felelősek a halálokért. Egyszóval az FSA-nak most szüksége van az al-Kaidára."

> Az igazság itt van! Szíria és a Közel-Kelet valódi történelmi háttere2013-ban ugyanazok, az al-Kaidához kapcsolódó szír lázadók két szaringáz-támadást indítottak. A cél az volt, hogy hamisan megvádolják Aszadot, és nemzetközi támogatást kapjanak a katonai beavatkozáshoz.

Szerencsére ENSZ és orosz vizsgálók leleplezték őket, a légicsapásokra vonatkozó tervek pedig meghiúsultak, amikor Oroszország közbelépett, hogy diplomáciai megoldást közvetítsen.

A szíriai rendszerváltásért folytatott kampányt Líbiához hasonlóan emberi jogokra hivatkozva mutatták be. Nyilvánvalóan nem ez volt a valódi indíték.

Mára teljesen bizonyossá és dokumentumokkal alátámasztottá vált, hogy az USA hozta létre és támogatta az al-Kaida, majd az ISIS, iszlám állam szélsőséges terrorcsoportokat egyaránt.


> Igazságok a Nyugat közel-keleti beavatkozásai és a párhuzamos társadalmak kialakítása mögött - Interjú Maróth Miklós akadémikussal

> Az ISIS fedősztori titkos története - Kik kreálták és használják a rettegett Iszlám Államot

2009-ben Katar javaslatot tett arra, hogy földgáz-vezetéket építsenek Szírián és Törökországon keresztül Európába. Aszad ezt azonban elvetette, és 2011-ben egyezséget kötött Irakkal és Iránnal egy csővezetékről, ami kelet felé haladna, és teljesen kizárná Katart és Szaúd-Arábiát.

Nem meglepő, hogy a régióban Katar, Szaúd-Arábia és Törökország a legagresszívabb támogatói a szír kormány megdöntésének.De miért kerülne Szíria a csővezeték körüli vita miatt Washington célkeresztjébe? Három oka van:


1. A csővezeték-megállapodás jelentősen erősítené Irán pozícióját, lehetővé tenné számára, hogy Washington szövetségeseinek területén kívül haladva exportáljon az európai piacokra. Ez nyilvánvalóan csökkentené az USA kormány befolyását.

2. Szíria Irán legközelebbi szövetségese. Összeomlása egyértelműen gyengítené Iránt.

3. Szíria és Irán kölcsönös védelmi megállapodást kötött és az USA szíriai intervenciója ajtót nyithat egy Iránnal szembeni konfliktusnak.

> Globális hadviselés - Irán van az USA-Izrael és a NATO célkeresztjében a III.világháborúra készülődve - Hatalmas átfogó elemzés a Global Research oldaláról magyarul

> "A 'Deep State' háttérhatalom erőlteti a szíriai konfliktust és a háború folytatását." - Jelentette ki Larry Kingnek Dennis Kucinich szenátor2014. februárban ez a nemzetközi sakkjátszma új színhelyet választott: Ukrajnát.
A valós cél azonban Oroszország.Mint tudjuk, Oroszország történetesen a világ második legnagyobb olajexportőre, és nemcsak diplomáciailag tüske Washington szemében, de még energiatőzsdét is nyitott 2008-ban, ahol az eladásokat rubelben és aranyban jegyzik.

Emellett Oroszország egy Eurázsiai Gazdasági Unió létrehozásán dolgozik, amelynek részeként közös valutaegységet terveznek elfogadni, és amely saját önálló energiapiaccal fog rendelkezni.

Az ukrajnai válság előzménye az volt, hogy választaniuk kellett: az Európai Unióhoz csatlakoznak társulási megállapodás alapján, vagy az Eurázsiai Unióhoz csatlakoznak. Az Unió ragaszkodott ahhoz, hogy csak az egyiket választhatják. Ukrajna nem csatlakozhat mindkettőhöz. Ugyanakkor Oroszország kijelentette, hogy nem jelent gondot, ha mindkettőhöz csatlakoznak. Janukovics elnök Oroszország mellett döntött.

Válaszul az USA nemzetbiztonsági apparátusa azt tette, amihez a legjobban ért: megbuktatták Janukovicsot, és bábkormányt állítottak fel. Nézd meg “Az ukrán válság, amiről nem beszélnek neked" filmet, ami alaposan bizonyítja Washington puccsban játszott szerepét.

Bár látszólag kezdetben minden jól alakult, az USA hamarosan elveszítette a helyzet fölötti uralmát. A Krímben népszavazást tartottak, és az emberek túlnyomó többsége úgy szavazott, hogy szakadjanak el Ukrajnától, és egyesüljenek újra Oroszországgal. Az átmenet rendben és békésen zajlott. Senkit nem öltek meg, a nyugat mégis hamisan az orosz agressziónak tulajdonította az egész eseményt, és ettől kezdve folyamatosan ezt mantrázták.A Krím geostratégiailag fontos a Fekete-tenger melletti fekvése miatt, aminek köszönhetően a tengerészeti hatalom a Földközi-tengerre juthat.

Az USA évek óta győzködi Ukrajnát, hogy lépjen a NATO-ba. Egy ilyen lépés eredményeként az USA haderők közvetlenül az orosz határra kerülhetnek, Oroszország pedig potenciálisan elveszthette volna krími tengerészeti bázisát. Ezért fogadta el Oroszország azonnal a krími népszavazás eredményét, és gyorsan egybevonta a területet.

Eközben Kelet-Ukrajnában két régió kiáltotta ki függetlenségét Kijevtől, és megtartotta saját népszavazását. Az eredmény szerint fölényes többség választotta az önrendelkezést.Kijev erre olyan módon válaszolt, amit ők terroristaellenes műveletnek neveztek. A gyakorlatban tömegesen és megkülönböztetés nélkül bombáztak, amely során több ezer polgár halt meg. Láthatóan a polgárok gyilkolása nem merítette ki az agresszió fogalmát a Nyugat számára. Valójában az IMF határozottan azzal fenyegette az ideiglenes kormányt, hogy ha nem képesek leverni a kelet-ukrán felkelést, akkor veszélybe kerülhet a 17 milliárd dollárnyi hitelcsomag.

Miközben zajlott a háború Kelet-Ukrajna ellen, választásokat tartottak, és Petro Porosenkót választották elnöknek.

> Brzezinski már 1997-ben megtervezte Oroszország, mint birodalom Ukrajnán keresztüli gyengítését

> "Ukrajna lángokban"-az új Oliver Stone film feltárja, hogyan hozta létre az USA az ukrán forradalmat és vérengzést

> "Nagyobb botrány,mint a Watergate!"-Gladio-művelet és a 'feszültség stratégiája'

> Ugyanazok a mesterlövészek lőtték mindkét oldalt Kijevben a jelenlegi USA/EU hátterű hatalom megbízásából!A Wikileaks által 2008-ban kiszivárogtatott diplomáciai távirat alapján kiderült, hogy Porosenko kémként dolgozott 2006 óta az USA külügyminisztérium számára.

"Ukrán bennfentesünk" néven hivatkoztak rá, és a távirat nagy része az általa szolgáltatott információkra vonatkozott. (Wikileaks dokumentum) >>>

A bábkormány elhelyezése azonban nem volt elég ahhoz, hogy Washington fölénybe kerüljön a válságban.


Mit tesz Washington, amikor nincs más eszközük? Szankciókat vezetnek be, démonizálnak és erődemostrálnak.


Ez nem igazán jó stratégia, ha Oroszországról van szó. Lényegében ők már vissza is lőttek.

A szankcióknak csak az lett az eredménye, hogy Oroszország és Kína együttműködése szorosabb lett, Oroszország dollármentesítő terve pedig felgyorsult. A retorika ellenére nem lett Oroszország elszigetelve. Az USA és a NATO éket vertek saját maguk és Oroszország közé, de Oroszország és a világ többi része közé nem tudtak.

> Az APEC-csúcs megmutatta az USA eltűnőben lévő befolyását Ázsiában - Kína a gazdaságba fektet, míg az USA a háborúba és fenyegetőzésbe

> BRICS-csúcs:Putyin üzenete a világ népességének 40%-át tömörítő BRICS-országok 9.konferenciájának előestéjén"

> Az amerikai adósság-birodalom háborút is hajlandó lesz kirobbantani a petro-yüan közelgő bevezetésének megakadályozására" - Max Keiser

Az új dollárellenes szövetség a gazdaságnál is messzebb nyúlik. Ezek az országok értik, hogy mi forog kockán. Ezért javasolt az ukrán válság nyomán Kína egy új eurázsiai biztonsági egyezséget, amelyben Oroszország és Irán is részt venne.

Nézzük meg most, mit is jelent az, amikor az Obama-kormány bombázni kezd Szíriában, akinek Iránnal kölcsönös védelmi megállapodása van.


EZ NEM A 2.0 VERZIÓJÚ HIDEGHÁBORÚ. EZ A 3.0 VILÁGHÁBORÚ.

A TÖMEGEK TALÁN MÉG NEM JÖTTEK ERRE RÁ, DE A TÖRTÉNELEM MAJD ÍGY FOG EMLÉKEZNI ERRE.A szövetségesek máris összefognak, a valós háború pedig több fronton is zajlik. Ha folytatódnak a provokációk és távháborúk, csak idő kérdése, hogy a nagy játékosok mikor ütköznek meg közvetlenül egymással, és ez a biztos katasztrófát jelenti.

Kötelező tananyag: Az USA stratégiájának nyílt beismerése felfedte a háborúk és a mostani válság okait!

Őrültnek hangzik ez? Igazad van. A világot most irányító emberek őrültek, a köznép pedig alvajáróként halad a tragédia felé. Ha szeretnéd megváltoztatni a folyamatot, csak egyetlen módja van annak. Fel kell ébresztenünk a köznépet. Még a leghatásosabb harci fegyverek is elnémulnak, ha a ravasz mögött álló ember elméjéhez eljutunk.

Hogyan ébresszük fel a tömegeket? Kérded.

Ne várd meg, amíg más válaszol erre helyetted. Légy kreatív! Ha ez az üzenet felébreszt, segíts terjeszteni az igazságot, hogy mások is megérthessék a nagyobb képet! Vedd figyelembe, hogy gyermekeid és unokáid jövője függ ettől.
Ezért írtam meg ezt a cikket! (SBG Buddha - VilagHelyzete)KAPCSOLÓDÓ VILÁGHELYZETE ÉS ALTERNATIV HÍREK CIKKEK:

"A hidegebb háború"- avagy az USA összeomlása - Marin Katusa, a Casey Research vezető forrásstratégája, most megjelent könyvének témáját mutatja be és fejti ki az alábbi videó. A már elindult és minden eddiginél hidegebb háborúról......, illetve annak előzményeiről hallhattok fontos információkat.


Link> "Ki az közülünk, aki nem tette fel a kérdést magában: Háború következik? "Minden azért zajlik most, hogy ez megtörténjen" - közölte az orosz külügyi szóvivő a megdöbbentő és szomorú helyzetet


> Breaking News: Rekordszámú orosz hadihajó tart Szíria felé az amerikai provokáció kivédésére

> Oroszország és Szíria is készültségbe helyezte erőit amerikai provokációra készülve és válaszul a közel-keleti állam térségében tapasztalt amerikai csapatfelvonulásra


❗ Kötelező tananyag: Az USA stratégiájának nyílt beismerése felfedte a háborúk és a mostani válság okait!


> "Most jött el Oroszország számára a pillanat, hogy végleg dobja az amerikai dollárt" - közölte Oroszország külügyminisztériuma az amerikai szankciókra válaszul

> Amint Irán, Venezuela és Törökország felfedi és visszaállítja az arany valódi értékét, az adósságalapú papírpénz azonnal értéktelenné válik.

> "Oroszország bármilyen újabb szankciót az USA részéről a nyílt gazdasági háború hadüzenetének tekinti és megfelelő választ fog adni rá"

> Elemzés: Oroszország nem tudja legyőzni az USA-t gazdasági háborúban, de máshol igen fájó sebeket tud okozni (vagy Kínával egy csapatban pláne)

> Mi a Top 5 kártya, amit Oroszország kijátszhat az USA szankcióira adott válaszul a Washington által elindított gazdasági háborúban

> Oroszország megszabadult a kezében lévő amerikai kincstárjegyek mintegy felétől

> Oroszország már Bermudánál is kevesebbet birtokol az amerikai államadósságból, miután megszabadult a fedezet nélküli kincstárjegyek felétől

> Svájc is az aranyrúdat választja a 'papírdarab' amerikai dollár helyett! - de miért fontos az arany a fedezet nélküli dollár helyett?


>Mi az amit mára tudhatunk és kiderült 2001. Szeptember 11. terrortámadás hazugságairól? Összeállítottam egy teljes áttekintést videókkal és kutatásokkal az IGAZSÁGÉRT


> A halálos beteg CIA-ügynök bevallotta: "Mi robbantottuk fel a világkereskedelmi központot" és követtük el 9/11-et a CIA ,,Új évszázad" műveletében

> Az igazság itt van ! Szíria és a Közel-Kelet valódi történelmi háttere

> Igazságok a Nyugat közel-keleti beavatkozásai és a párhuzamos társadalmak kialakítása mögött - Interjú Maróth Miklós akadémikussal

> Az ISIS fedősztori titkos története - Kik kreálták és használják a rettegett Iszlám Államot


IRÁN:


> "Minden háborúk anyja lenne az Iránnal kirobbantott háború!" - figyelmeztette Irán elnöke az USA-t

> Trump visszaüzent az iráni elnöknek: "Soha ne merje újra megfenyegetni az Egyesült Államokat, vagy számoljon a következményekkel"

> Globális hadviselés - Irán van az USA-Izrael és a NATO célkeresztjében a III.világháborúra készülődve - Hatalmas átfogó elemzés a Global Research oldaláról magyarul

> Ki győzne egy Szaúd-Arábia - Irán közötti mindenre kiterjedő háborúban? - az RT News elemzi a súlyos helyzetet

> 20 ok Irán megtámadása ellen..., de ki valójában a Farkas és ki a Bárány?

> Jeffrey Sachs leleplezi ,,Amerika veszélyes Irán-ellenes színészkedését" és a kettős játékot, amit Szaúd-Arábiával, Izraellel közösen játszik


SZÍRIA:


> Az USA megint hazudott és hamisan támadott Szíriában! Nem volt vegyifegyver támadás, sem áldozatok! - A dúmai szemtanúk tanúvallomásai Hágában a Vegyifegyver-tilalmi Szervezet előtt

> "A 'Deep State' háttérhatalom erőlteti a szíriai konfliktust és a háború folytatását." - Jelentette ki Larry Kingnek Dennis Kucinich szenátor

> Még a brit hírszerzés egykori vezetője is megkérdőjelezi a szíriai vegyi támadást és a Fehér Sisakosok beszámolójára alapozott vádakat

> Oroszországnak megdönthetetlen bizonyítéka van, hogy teljes mértékben False Flag megrendezett színjáték volt a szíriai vegyi támadásról szóló beszámoló!

> "Ki az közülünk, aki nem tette fel a kérdést magában: Háború következik? "Minden azért zajlik most, hogy ez megtörténjen" - közölte az orosz külügyi szóvivő a megdöbbentő és szomorú helyzetet

A Szíriáról szóló nyugati beszámolók ,,korunk legnagyobb hazugságai" - Daniel Maes atya helyszíni beszámolója

> Háborút indított Szíria ellen a 'Nyugat' - Dr. Bashar Al Jaafari Szíria állandó ENSZ nagykövetének beszéde az ENSZ-ben New-York-ban 2018 április 10-én. ÉRDEMES!

> Lehullt a lepel a rejtélyes amerikai távozásról Szíria partjaitól - Orosz - amerikai rakétaháború "főpróba"


KERESKEDELMI HÁBORÚ:


> "Az USA a történelem legnagyobb kereskedelmi háborúját indította most el" - közölte Peking. Megérkezett a kínai válaszlépés is

> Foreign Policy: "Atomalku után - Tanulni kellene a versailles-i béke kudarcából"

> Kiderült, hogy egy nappal az iráni atomalku felmondása előtt a Fehér Ház Szaúd-Arábiát hívta az olajpiac alakítása ügyében

> Miért Kína fogja megnyerni a kereskedelmi háborút? - A kínai-amerikai kereskedelmi kapcsolatok elemzése - Foreign Policy, Philippe Legrain

> "Az amerikai dollár a Kínával kirobbantott kereskedelmi háború miatt össze fog omlani és porig fog égni" - Peter Schiff


HÁBORÚ:


> Óriási botrány (lenne): Amerikai katonák így vadásztak le civileket az utcán Irakban szórakozásból (Háborús bűncselekmények)

> Kegyetlen igazság milliárdosok háborús játékáról - csak erős idegzetűeknek

> Hős vagy áruló Bradley Manning az igazság kiderülése miatt ? Az USA kettős mércéje és egy rendőrállam kialakulása

y RON PAUL elképesztő "Mi lenne, ha" beszéde - Nem csoda, hogy mindenáron el akarják tenni láb alól

> Megdöbbentő videó az igazságról - A "terrorizmus elleni háború" valódi oka


UKRAJNA


> Brzezinski már 1997-ben megtervezte Oroszország, mint birodalom Ukrajnán keresztüli gyengítését

> "Ukrajna lángokban"-az új Oliver Stone film feltárja, hogyan hozta létre az USA az ukrán forradalmat és vérengzést

> "Nagyobb botrány,mint a Watergate!"-Gladio-művelet és a 'feszültség stratégiája'

> Ugyanazok a mesterlövészek lőtték mindkét oldalt Kijevben a jelenlegi USA/EU hátterű hatalom megbízásából!

> Az USA a Pentagon kiszivárgott kézikönyve szerint dönt meg külföldi államokat! Ukrajna a célkeresztben

Népirtás Kelet-Ukrajnában - The Truthseeker igazságfeltáró műsora magyarul

Ukrajna a Kelet és a Nyugat határán - Drábik János kiváló írása az igazságról

"Ott az írás a falon" - Imran Hosein tudós az ukrán-orosz helyzet történelmi valóságáról


Vladimir Putin amerikai szankciókra adott válasza cenzúrázatlanul magyarul

Német képviselőnő leleplező beszéde ! Mi a valóság Európában és Ukrajnában tisztelt félrevezetett állampolgárok!

Francia harcosok(!) mondják el az igazságot, mi folyik Kelet-Ukrajnában

Izrael-Ukrajna-Megszállási Emlékmű - Ennyire elveszett értékrend uralkodik az átlagembernél?

Világháború kitörésére utalt az egykori német kancellár az USA-EU Ukrajna-politikája miatt

Kijevi rendőrök lőttek az égő épületből menekülőkre - Az odesszai borzalom leleplező videója

Az EU-bérenc Julia Timosenko atomfegyverrel akarja kiirtani az oroszokat ezen a hangfelvételen

Kína támogatja Oroszországot Amerikával szemben - Kereskedelmi háború és orosz "GÁZ"

Ukrán puccskísérlet - Izraeli ex-katonatisztek vezetik az ukrán militáns 'ellenzéki' csoportokat?

Ukrán pokol - Hátborzongató testközelből ez a profik által készített élő felvétel


ISZLÁM ÁLLAM - ISIS


! Az ISIS fedősztori titkos története - Kik kreálták és használják a rettegett Iszlám Államot

Elemzés: Egy újabb kérdőjel a Közel-Keleten-avagy mesterséges 'dzsihád' a végső terv részeként?

. Az USA információs hadjárata Szíria ellen valójában az amerikai beavatkozást előkészítő figyelmeztető jel! - közölte az Orosz Külügyminisztérium

. Kettős játék: Az USA ezért támogatja és segíti titokban az Iszlám Államot a szíriai Rakkában? Amerikai protektorátust hoznának létre

. Törökország és a NATO az Iszlám Állam olajának legnagyobb felvásárlója-áll a norvég jelentésben!

. Izrael titokban évek óta támogatást nyújt egyes szíriai felkelő(terror)-csoportoknak - Írja a Wall Street Journal

. "Az amerikai koalíció együttműködik az Iszlám Állammal a terroristák elleni harc helyett" - közölte a szíriai orosz erők parancsnoka

. Megdöbbentő videó: ISIS-terroristákból álló hatalmas konvoj hagyhatta el a szíriai Raqqa-t amerikai segítséggel

. Bolívia az ENSZ BT. pénteki ülésén egyetlen képpel emlékeztetett az USA hazugságaira a Szíria elleni háború kapcsán


Az Iszlám Állam félmillió "bevándorló" küldésével fenyegette meg Európát februárban!

Megérkeztek!


Link

 
 
0 komment , kategória:  Tragédiák - katasztrófák  
Címkék: szövetségeseinek, legelfogadottabb, tartalékeszközre, költségvetésének, kiszivárogtatott, aranytartalékhoz, nemzetbiztonsági, szolgáltatásokat, intézkedéseinket, összefüggésekkel, ellensúlyozására, megkérdezhetnénk, megkülönböztetés, tartalékvalutája, konferenciájának, forrásstratégája, geostratégiailag, külügyminisztere, erőfeszítéseiket, összeállítottam, államadósságból, célkeresztjében, visszaváltották, dokumentumokkal, pénzmennyiséget, bűncselekmények, erődemostrálnak, figyelmeztetett, cenzúrázatlanul, piramisrendszer, aranyfedezettől, dollármentesítő, legagresszívabb, közvélekedéssel, összeesküvésből, megdönthetetlen, következő videót, elemzésben részletesen, szemünk előtt, helyzet csak, világot most, köznép pedig, tragédia felé, jelentősebb politikai, olaj körül, része mégis, kormány most, közvélekedéssel szemben, nemzetközi színpadon, nemzetek viselkedését, uralkodó osztály, külföldi országot, AMERIKAI ÉVSZÁZAD, VILÁGHÁBORÚ GEOPOLITIKÁJA, EZÉRT VAN OROSZORSZÁG ÉS KÍNA CÉLKERESZTBEN, Egyesült Államoknak, Federal Reserve, Utasítottam Connelly, Egyesült Államok, Federel Reserve, Federal Reserve-öt, Bank Of England, Természetesen USA-dollárban, Henry Kissinger, Szaddám Huszein, Dick Cheney, Pearl Harborhoz, Patriot Act, Wesley Clark, Röviddel Irak, KÖVETKEZETT LÍBIA, Moammer Kadhafit, Afrikai Unió, Afrikai Jegybank, Afrikai Monetáris Unió, Külkapcsolatok Tanácsa, Szerencsére ENSZ, Interjú Maróth Miklós, Iszlám Államot, Szíria Irán, Global Research, Deep State, Larry Kingnek Dennis Kucinich, Emellett Oroszország, Eurázsiai Gazdasági Unió, Európai Unióhoz, Eurázsiai Unióhoz, Ugyanakkor Oroszország, Eközben Kelet-Ukrajnában, Petro Porosenkót, Oliver Stone, VERZIÓJÚ HIDEGHÁBORÚ, TÖMEGEK TALÁN MÉG NEM JÖTTEK ERRE RÁ, TÖRTÉNELEM MAJD ÍGY FOG EMLÉKEZNI ERRE, KAPCSOLÓDÓ VILÁGHELYZETE ÉS ALTERNATIV HÍREK CIKKEK, Marin Katusa, Casey Research, Breaking News, Amint Irán, Egyesült Államokat, Jeffrey Sachs, Vegyifegyver-tilalmi Szervezet, Fehér Sisakosok, False Flag, Daniel Maes, Bashar Al Jaafari Szíria, ENSZ-ben New-York-ban, KERESKEDELMI HÁBORÚ, Foreign Policy, Fehér Ház Szaúd-Arábiát, Miért Kína, Philippe Legrain, Peter Schiff, Bradley Manning, Népirtás Kelet-Ukrajnában, Drábik János, Imran Hosein, Vladimir Putin, Izrael-Ukrajna-Megszállási Emlékmű, USA-EU Ukrajna-politikája, EU-bérenc Julia Timosenko, Oroszországot Amerikával, ISZLÁM ÁLLAM, Orosz Külügyminisztérium, Iszlám Állam, Wall Street Journal, Iszlám Állammal, ENSZ BT,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép estét kívánok kedves Láto...  Facebookon kaptam  Meseszép rózsa  Mosoly......  Facebookon kaptam  A természetben  Pirosan libben  Szép estét kedves látogatóimna...  Kellemes délutáni pihenést  Úgy éreztem  100 évvel Trianon után I.-II.  Facebookon kaptam  Nyári kép  Facebookon kaptam  Különleges receptek kamillára ...  Facebookon kaptam  Szép mai napot !........  Kasza Béla – száz szeret...  Szép álmokat!  Kellemes napot kívánok  Facebookon kaptam  Hányszor foglyul ejt  Drága Mama! Neked küldöm!  Cica pillangókkal  Facebookon kaptam  Ásvány  Különleges receptek kamillára ...  Úgy éreztem  Szép ásvány  A bűnre nincs semmilyen elfoga...  Rózsaszin rózsa  Facebookon kaptam  Kutya rózsával  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Arany rondó  A bűnre nincs semmilyen elfoga...  Szép mai napot !........  Facebookon kaptam  Ismeretlen szerző: Tündérszikl...  Facebookon kaptam  A bűnre nincs semmilyen elfoga...  Kellemes délutáni pihenést  Kellemes délutáni pihenést  Könyvelés  Maszk szerkesztéshez  Facebookon kaptam  Szép mai napot !........  Buta paraszt ( ? ) ..........  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Meseszép rózsa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nő napernyővel  Szép estét kedves látogatóimna...  Hányszor foglyul ejt  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Drága Édesanyám! Isten éltesse...  Mai napi mosoly.....  Bosszantó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Könyvelés  Facebookon kaptam  Naplemente  Az élet zajló tengerén . . .  A szeretettől  Kellemes délutáni pihenést  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjt !  Nyári kép  Kellemes délutáni pihenést  Facebookon kaptam  Kellemes délutáni pihenést  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Szép estét kívánok kedves Láto...  Nagyon szép.......  Világító torony  Kitalálósak  Facebookon kaptam  Kellemes kávézást  Nagyon szép.......  Legyőzhető a cukor utáni sóvár...  Ha véletlen találkozunk  100 évvel Trianon után I.-II.  Világító torony  Facebookon kaptam  Természetbarát  Facebookon kaptam  Png virág  Szép mai napot !........  Virágének  Komáromi János - Akkor majd......  Tiz hasznos tanács pollenszezo... 
Bejegyzés Címkék
következő videót, elemzésben részletesen, szemünk előtt, helyzet csak, világot most, köznép pedig, tragédia felé, jelentősebb politikai, olaj körül, része mégis, kormány most, közvélekedéssel szemben, nemzetközi színpadon, nemzetek viselkedését, uralkodó osztály, külföldi országot, kérdést kell, elmúlt néhány, nukleáris alku, világon most, világ tartalékvalutája, évszázadok során, dollár viszont, 1970-es évek, egyetlen pénz, nemzetközi piacon, külföldi jegybankok, külföldi aktívákat, féktelen inflációt, dollár iránti, később &#8222, szükséges lépést, dollár spekulációk, dollár aranyra, dollár ekkor, adósság alapú, forgalomban levő, fedezetlen csekk, bankok esetében, pénzről minden, semmiből teremtik, meghozott intézkedéseinket, kormányzat vagy, viszony őszintén, kamat kifizetéséhez, összes adósság, fennmaradás érdekében, gazdaságnak örökké, dollár több, szövevényes piramisrendszer, mesterséges OPEC, olyan rendszer, egyezség alapján, szaúdiak csak, extra olajprofit, pénzt használta, olajimportőröknek adott, emelkedő olajárak, hitelek utáni, megállapodást Nixon, amerikai-szaúdi közös, rendszer 1975-ben, amerikai monetáris, olaj iránt, dollár értékének, egész bolygóra, inflációs következmények, arannyal fedezett, amerikai gazdaság, világ vagyonával, legújabb korban, világot fosszilis, civilizáció minden, kereslet egyre, világnak olajra, olajat csak, kereslet adja, dollár papíralapon, világ többi, kizsákmányolás nagyon, elsődlegesen dollárban, legtöbb nagy, dollár ellen, nyugati médiában, sokkal agresszívabb, dokumentum ugyanakkor, célok elérése, évvel később, ellenség> Nemzetbiztonsági, egyik tábornok, al-Kaida kapcsolatáról, egyetlen szerszámunk, asztal fölött, darab papírt, védelmi miniszter, rossz hírszerzés, megszállásra vonatkozó, bekövetkező katasztrófa, világ nagyon, iraki központi, szírek akarnák, , ,
2021.05 2021. Június 2021.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 162 db bejegyzés
Összes: 4151 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 392
  • e Hét: 392
  • e Hónap: 16573
  • e Év: 292997
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.