Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Milyen levelet ír egy államférfi és milyet a hazaárulók?
  2020-11-25 22:00:40, szerda
 
 










MILYEN LEVELET ÍR EGY ÁLLAMFÉRFI ÉS MILYET A HAZAÁRULÓK?
Rákay Philip


Link



A levél műfajának komoly hagyományai vannak a magyar irodalomtörténetben és persze történelmünkben is. Gondoljunk csak Mikes Kelemen szívszorító törökországi leveleire, vagy épp a Petőfi Sándor és Arany János gyönyörű barátságát dokumentáló levelekre, és a sort hosszan folytathatnánk.

Ezeket az írásműveket egyvalami biztosan összekapcsolja: mindent elárulnak írójuk pillanatnyi kedélyállapotáról, de emberi minőségéről is.

Levelek manapság is születnek. Más korban, más díszletek között, más motivációval, ám éppoly árulkodóak, mint évszázadokkal ezelőtt. Ma is tűpontosan kiolvasható belőlük, ki kicsoda...

A napokban két fontos, kordokumentumként értelmezhető levél is született. Az egyiket Orbán Viktor írta, válaszul Soros György hazánk és Lengyelország elleni kirohanására. Csöndben jegyezzük meg, hogy a miniszterelnöki válaszra úgy tűnik nem volt kíváncsi a Project Syndicate nevű kanális - ahol a Soros-féle agymenés eredetileg megjelent - ezért nem is volt hajlandó közölni azt. Ennyit a szabad véleménynyilvánításról, a' la liberális Európa...

Orbán Viktor e levélben nem pusztán a hazánkért, de Európa maradék értékeiért, a keresztény szabadság megvédéséért, a nemzetállamok megerősítésének fontosságáért emel szót, elítélve a teljes önfeladás és önfelszámolás életveszélyes politikáját. Orbán - államférfihoz méltó módon - húzza meg a vészharangot, figyelmeztetve Európát a mindannyiunkra leselkedő veszélyre.







Európa nem hódolhat be a Soros-hálózatnak
2020. november 25. | forrás: Orbán Viktor
Válasz Soros György cikkére


Please find the English version of the Prime Minister's article here.

Die deutsche Version des Artikels des Premierministers finden Sie hier.

Sokan úgy vélik, egy ország miniszterelnökének nem szabad vitatkoznia Soros Györggyel. Érvük szerint Soros egy gazdasági bűnöző, mert pénzét spekulációval, embermilliók tönkretételével, sőt egész nemzetgazdaságok megzsarolásával szerezte. Ahogy a kormányok nem tárgyalhatnak terroristákkal, úgy miniszterelnökök sem vitatkozhatnak gazdasági bűnözőkkel.

Most mégis erre kényszerülök, mert Soros György, a magyar származású dollármilliárdos, spekuláns november 18-án a Project Syndicate nevű oldalon írt cikkében nyílt parancsokat osztott ki az Európai Unió vezetőinek. Ebben arra utasítja őket, hogy keményen büntessék meg azokat a tagállamokat, amelyek nem akarnak a globális, nyílt társadalom zászlaja alatt egy egységesülő európai birodalomba betagozódni.

Európa erejét a történelem folyamán mindig is a nemzetek adták. Az európai nemzetek bár különböző eredetűek, hitünk közös gyökerei összekötötték őket. A zsidó-keresztény hagyományokon nyugvó európai családmodell a közösségeink alapját jelentette. A keresztény szabadság volt az, ami biztosította a gondolkodás, a kultúra szabadságát, és jótékony versenyt teremtett Európa nemzetei között. A különbözőségek nagyszerű elegye Európát évszázadokon keresztül a világ vezető erejévé tette.

Minden olyan kísérlet, amely Európát egy birodalom égisze alatt egységesíteni akarta, megbukott. Így a történelmi tapasztalat azt mondatja velünk, Európa akkor lesz ismét naggyá, ha a nemzetei is újra naggyá lesznek, és ellenállnak mindenféle birodalmi törekvésnek.

Ismét nagy erők mozdulnak meg, hogy Európa nemzetei megszűnjenek, és a kontinens egy globális birodalom égisze alatt egyesüljön. A Soros-hálózat, amely keresztül-kasul átszövi az európai bürokráciát és politikai elitet, évek óta azon dolgozik, hogy Európát bevándorlókontinenssé tegye. Az Európai Unió államaira ma a legnagyobb veszélyt a globális nyílt társadalmat hirdető, a nemzeti kereteket felszámolni akaró Soros-hálózat jelenti. A network céljai nyilvánvalóak: a migráció felgyorsításával kevert etnikumú, multikulturális, nyílt társadalmakat létrehozni, a nemzeti döntéshozatalt lebontani és azt a globális elit kezébe adni.

Az Európai Unió bajban van. 2008-tól rég nem látott gazdasági krízis, 2015-től kezdődően migrációs válság, 2020-ban pedig egy pusztító világjárvány érte el. Európa még az előző válságait sem heverte ki, így a koronavírus pandémia hatása még nagyobb gondot okozhat. Ennek jelei már most mutatkoznak. Számos ország államadóssága, munkanélkülisége, gazdasági állapota kritikus szinten van. Soha nagyobb szükség nem volt az európai szolidaritásra, arra, hogy az európai nemzetek egymás megsegítésére összefogjanak.

A magát filantrópnak nevező spekuláns egyik válság idején sem az európai emberek érdekeit nézte, hanem a saját haszna szerint cselekedett. A gazdasági válság idején emlékezetes maradt a forint és a legnagyobb magyar bank elleni támadása, a migránsválság idején a bevándorlók betelepítésének felgyorsítására, szétosztására és finanszírozására kidolgozott terve, most pedig az egymás melletti szolidaritás, egymás megsegítése helyett az egymás büntetésére vonatkozó javaslata.

A Soros György által irányított hálózat most már a nyílt beavatkozástól sem riad vissza. Minden korábbinál nagyobb nyomás alá akarja helyezni a nemzetállamokat. Egymás ellen hangolja az európai népeket. A hálózat eszközrendszere szövevényes és a közélet legkülönbözőbb színterein is jelen van. Politikusok, újságírók, bírók, bürokraták, civilnek álcázott politikai agitátorok hosszú sora van Soros György fizetési listáján. És bár a milliárdos minden ellenségét korrupcióval vádolja, ő maga a világ legkorruptabb embere. Akit tud, lefizet és megvásárol. Akit nem tud, azt a hálózat félelmetes fegyverével, a baloldali médiaháttérrel lejáratja, megalázza, megfélemlíti, tönkreteszi.

Számos magas rangú uniós bürokrata Soros György hálózatával közösen egy egységes birodalom létrehozásán dolgozik. Ki akarnak építeni egy olyan intézményrendszert, mely a nyílt társadalom égisze alatt egységes gondolkodást, egységes kultúrát, egységes társadalmi modellt akar rákényszeríteni Európa szabad és független nemzeteire. Elvéve azt a jogot, hogy minden nép saját maga dönthessen saját sorsáról. Ezt a célt szolgálja a joguralminak (rule of law) nevezett javaslatuk is, amely nem a jog uralmát (rule of law), hanem az erősebb jogát (rule of majority) ismeri el.

A különbségek nyilvánvalóak. Soros nyílt társadalmat (open society), mi pedig védett társadalmat (safe society) akarunk. Szerinte a demokrácia csak liberális, szerintünk keresztény is lehet. Szerinte a szabadság csak az önmegvalósítást szolgálhatja, szerintünk a szabadságot a krisztusi tanítás követésére, a haza szolgálatára és a családunk védelmére is lehet használni. A keresztény szabadság alapja: a döntés szabadsága. Ez került most veszélybe.

Mi, az unió keleti felén élő tagállamok nagyon jól tudjuk, hogy mit jelent szabadnak lenni. A közép-európai nemzetek története nagy birodalmak elleni szüntelen szabadságküzdelem volt, hogy újra és újra kivívjuk a saját döntésünkhöz való jogunkat. Mi saját bőrünkön tapasztaltuk meg: minden birodalmi törekvés rabbá tesz. Vagyunk itt még jónéhányan, abból a szabadságharcos nemzedékből - Észtországtól Szlovéniáig, Drezdától Szófiáig a volt keleti blokk országaiban élők -, akiknek még személyes emlékünk van arról, milyen is szembe szállni az önkénnyel (rule of man) és annak kommunista verziójával. Megfélemlítés, anyagi és erkölcsi tönkretétel, fizikai és lelki vegzálás. Ebből többet nem kérünk.

Azoknak a nyugati vezetőknek, akik egész életüket a megörökölt szabadság és a joguralom (rule of law) világában élték, most hallgatniuk kellene azokra, akik harcoltak a szabadságért, és személyes életük tapasztalata alapján tudnak különbséget tenni a joguralom (rule of law) és az önkény (rule of man) között. El kell fogadniuk, hogy mi a XXI. században sem adhatjuk föl a XX. század végén kivívott szabadságunkat.

Az új brüsszeli birodalomért, illetve az ellene folytatott harc még nem dőlt el. Brüsszel elesni látszik, de a nemzetállamok jó része még ellenáll. Ha a szabadságunkat meg akarjuk őrizni, Európa nem hódolhat be a Soros-hálózatnak.

Link








A másik levelet elvtelen pillanatemberkék jegyzik, jelesül: Dobrev Klára, Gyöngyösi Márton, Ara-Kovács Attila, Molnár Csaba, Rónai Sándor és Ujhelyi István. Ők is tollat ragadtak, s bizony ebben a mozzanatban is tökéletesen benne van minden, ami az ő lényegük:

Az identitást vesztett, mindig kényszeresen valahová, valamilyen idegen erőtérhez törleszkedni vágyó, vállveregetésre szomjazó, pitiáner nímandok hazaárulása.

A feljelentő házmesterkoalíció egy német lapnak írott levele szerint, Európának - Hitler és Sztálin után - ma Orbán Viktorral kell szembeszállnia.

Hát, ide sikerült eljutnia mára a jobbikos, zsidólistákról álmodó Gyöngyösi Mártonnak, és az emberiesség elleni bűncselekmények egész sorát elkövető, gyilkos kommunista, Apró Antal unokájának, a ma haladó, européert játszó Dobrev Klárának. Karöltve a futottak még kategória fent említett politikai selejtjeivel.







Umgang mit Viktor Orbán: Das Trojanische Pferd von Europa
Viktor Orbán ist ein Antidemokrat und steht nicht für die Interessen Ungarns, sondern nur seine eigenen. Die EU darf nicht den Fehler machen, ihm einfach nachzugeben.
Ein Gastbeitrag von Klara Dobrev, Márton Gyöngyösi, Attila Ara-Kovács, Csaba Molnár, Sándor Rónai und István Ujhelyi
23. November 2020, 17:51 Uhr


Alan Posener warnte angesichts der ungarischen Blockade in Brüssel zuletzt: Die Aufgaben der EU seien zu wichtig für einen ruinösen Haushaltsstreit. Deutschland müsse deeskalieren, auch wenn das kurzfristig nach einem Sieg für den ungarischen Premier Viktor Orbán aussähe. Auf seinen Kommentar reagiert eine Gruppe ungarischer Europaabgeordneter, die Orbán als gerissenen Tyrannen sehen, dem man nicht nachgeben dürfe:

Europa darf sich jetzt keinen Fehler leisten, der leicht zum Zerfall der Europäischen Union führen könnte. Der alte Kontinent beging mehrmals Fehler, deren schwerwiegende Folgen Jahrzehnte lang bitter beglichen wurden. Denken wir nur an das Scheitern des Völkerbundes oder an Jalta und seine Folgen. Beide Male mussten demokratisch denkende Anführer demokratischer Länder mit gewalttätigen und gerissenen Diktatoren verhandeln, wie Hitler und Stalin. Wilson, Roosevelt und die anderen gingen davon aus, dass ihre Gegner ähnlich denken und ähnlich reagieren wie sie selbst.
Ungarn: Viktor Orbán
Corona-Proteste: Nehmt die Gefahr ernst!
EU-Gipfel: Kein Zeichen ungarischer Stärke
EU-Haushaltsblockade: Die Zeit ist auf der Seite der Union

Denselben Irrtum begeht Alan Posener in seinem Meinungsartikel Jetzt bloß keinen Euroimperialismus gegenüber Polen und Ungarn. An und für sich sollte ein Meinungsartikel als solcher gedeutet werden - als Darstellung einer Einzelmeinung -, aber die Zeilen fassen einen Standpunkt zusammen, der - falls er sich verbreitet - einem schwerwiegenden Fehler den Weg ebnet und unberechenbare Konsequenzen für Europa verursachen könnte.

In der Person von Viktor Orbán haben wir es nämlich wieder mit einem gewalttätigen und gerissenen Tyrannen zu tun, der seine politische Macht und die EU-Gelder dazu missbraucht, seine Familie und seine Klientel zu bereichern, parallel dazu baut er die Demokratie ab und tritt die europäischen Werte mit Füßen. Orbán ist zu allem fähig, wenn es darum geht, seine Macht zu verteidigen. Europa muss einsehen, dass Orbán ein antidemokratisch denkender Politiker ist, und dies behauptet er selbst über sich, wenn er sich als Champion der illiberalen Ideen darstellt.

Des Weiteren ist hervorzuheben, dass Orbán nicht identisch mit den Bürgern von Ungarn ist und nicht die Interessen der Ungarn, sondern seine eigenen vertritt. Niemand soll sich täuschen bezüglich der parlamentarischen Mehrheit von Orbán. Durch den Abbau der Pressefreiheit, die Nötigung der Opposition und nicht zuletzt durch die maßgeschneiderten Wahlmodalitäten kann in Ungarn mit den Stimmen von einem Viertel der stimmberechtigten Wähler eine Zweidrittelmehrheit im Parlament erzielt werden. In Ungarn sind die Wahlen weder frei noch gerecht.
"Korruptes und autokratisches Regime"

Eine überwältigende Mehrheit der Bürger von Ungarn unterstützt die EU-Mitgliedschaft ihres Landes und steht in seiner Anti-EU-Haltung nicht hinter Orbán, deswegen irrt sich der Verfasser des Artikels so gewaltig. Darauf wiesen in ihrer gemeinsamen Erklärung bezüglich des Vetos von Orbán alle Vorsitzenden der ungarischen Oppositionsparteien hin: "Wir, die Ungarn, haben das kommunistische Einparteiensystem nicht deswegen überwunden, und schlossen uns - wie schon unter dem Staatsgründer von Ungarn Stefan dem Heiligen - an die europäische Wertegemeinschaft an, damit ein korruptes und autokratisches Regime sowohl die EU als auch Ungarn in Geiselhaft nimmt und die ungarischen Bürger ihrer Rechte und ihrer Subventionen beraubt."

Orbán bewies in den zehn Jahren seiner Herrschaft, dass er nur Machtwörter versteht, dass er kein Politiker ist, bei dem Argumente nützen. In seiner eklatanten Demagogie verglich er die EU mit dem Warschauer Pakt, währenddessen agiert er als Trojanisches Pferd östlicher autokratischer Herrscher in Europa und sucht regelmäßig die Nähe von Diktatoren wie Alexander Lukaschenko und Gurbanguly Berdimuhamedow. Nichtsdestotrotz erwarten die Bürger von Ungarn von der EU, dass sie klare Kante zeigt und die Destruktivität von Orbán eindämmt. Dies ist das elementare Interesse von Ungarn und Europa.

Wenn die Leiter von Europa wieder den Fehler begehen, dass sie den Forderungen eines intoleranten Tyrannen nachgeben, verlieren sie ihre Glaubwürdigkeit in den Augen der europäischen Wähler. Es kann nicht sein, dass sie gegen die Interessen von mehreren Hundert Millionen europäischer Bürger weiterhin Orbán und Co. finanzieren, falls doch, dann begeht Europa wieder einen Fehler, der leicht das Ende der EU bedeuten könnte.

Klára Dobrev, Attila Ara-Kovács, Csaba Molnár und Sándor Rónai sind Abgeordnete des Europaparlaments für die ungarische Demokratikus Koalíció (DK). István Ujhelyi ist Europaabgeordneter der Ungarischen Sozialistischen Partei (MSZP), Márton Gyöngyösi ist Europaabgeordneter der rechtskonservativen ungarischen Jobbik (NR).


Link








Ha tudunk, azért nyugodjunk meg egy pillanatra, bár tényleg nem könnyű! S gondoljunk például 1456-ra! A nándorfehérvári diadal tiszteletére zúg minden délben a harang szerte a világon, s ez akkor is így van, ha erre ma már alig emlékszik valaki.

A lényeg, hogy legalább mi tisztában legyünk azzal, mit köszönhet az öreg kontinens Hunyadi János Európát mentő, bátor magyarjainak, vagy pont 500 esztendővel később, az '56-os szabadságharc hőseinek...

És azt se feledjük, ki milyen testtartással, és melyik oldalon harcol aktuális, napi ütközeteinkben!
HAJRÁ MAGYAROK!!! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺


Orbán Viktor: A vétó hazafias kötelességem volt

Link



















 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: finanszírozására, antidemokratisch, nichtsdestotrotz, munkanélkülisége, europaparlaments, felgyorsításával, pillanatemberkék, dollármilliárdos, premierministers, nemzetgazdaságok, miniszterelnökök, sozialistischen, miniszterelnöki, tönkretételével, multikulturális, megerősítésének, megzsarolásával, nándorfehérvári, betelepítésének, glaubwürdigkeit, felgyorsítására, szabadságharcos, történelmünkben, meinungsartikel, haushaltsstreit, bűncselekmények, vállveregetésre, önmegvalósítást, schwerwiegenden, nemzetállamokat, eszközrendszere, rákényszeríteni, kommunistische, szembeszállnia, mindannyiunkra, zsidólistákról, levél műfajának, sort hosszan, írásműveket egyvalami, egyiket Orbán, miniszterelnöki válaszra, keresztény szabadság, nemzetállamok megerősítésének, teljes önfeladás, mindannyiunkra leselkedő, gazdasági bűnöző, magyar származású, egységesülő európai, történelem folyamán, nemzetek adták, európai nemzetek, zsidó-keresztény hagyományokon, MILYEN LEVELET ÍR EGY ÁLLAMFÉRFI ÉS MILYET HAZAÁRULÓK, Rákay Philip, Mikes Kelemen, Petőfi Sándor, Arany János, Orbán Viktor, Soros György, Project Syndicate, Válasz Soros György, Prime Minister’, Soros Györggyel, Európai Unió, Észtországtól Szlovéniáig, Drezdától Szófiáig, Dobrev Klára, Gyöngyösi Márton, Ara-Kovács Attila, Molnár Csaba, Rónai Sándor, Ujhelyi István, Orbán Viktorral, Gyöngyösi Mártonnak, Apró Antal, Dobrev Klárának, Viktor Orbán, Trojanische Pferd, Interessen Ungarns, Klara Dobrev, Márton Gyöngyösi, Attila Ara-Kovács, Csaba Molnár, Sándor Rónai, István Ujhelyi, Alan Posener, Premier Viktor Orbán, Europäischen Union, Folgen Jahrzehnte, Beide Male, Kein Zeichen, Denselben Irrtum, Meinungsartikel Jetzt, Ungarn Stefan, Warschauer Pakt, Trojanisches Pferd, Alexander Lukaschenko, Gurbanguly Berdimuhamedow, Hundert Millionen, Klára Dobrev, Demokratikus Koalíció, Ungarischen Sozialistischen Partei, Hunyadi János Európát, HAJRÁ MAGYAROK,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Paul David Tripp Április 19  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Png telefon  Kellemes délutánt kívánok  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png nő  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Paul David Tripp Április 19  Akarat  Bounty krémes  Alázat  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Fehér virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Albert Einsteinről  Mindig jusson idő nevetni  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam Annuska bar...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Albert Einsteinről  A boldog családok mind hasonló...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Png virág  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam Krisztinától  Irgalom és ítélet  A jó emberek mindig szépek mar...  Reménység és erő Krisztustól e...  Idő  Png csokor  Éretlen vers  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Fekete-erdő desszert  Radikális szeretet  Mai harmónia kártyám  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Esti kép  Szép estét  Png kutya  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Png lepke  Png nő  Minden harmadik... 
Bejegyzés Címkék
levél műfajának, sort hosszan, írásműveket egyvalami, egyiket Orbán, miniszterelnöki válaszra, keresztény szabadság, nemzetállamok megerősítésének, teljes önfeladás, mindannyiunkra leselkedő, gazdasági bűnöző, magyar származású, egységesülő európai, történelem folyamán, nemzetek adták, európai nemzetek, zsidó-keresztény hagyományokon, közösségeink alapját, kultúra szabadságát, különbözőségek nagyszerű, világ vezető, birodalom égisze, történelmi tapasztalat, globális birodalom, európai bürokráciát, legnagyobb veszélyt, globális nyílt, nemzeti kereteket, network céljai, migráció felgyorsításával, nemzeti döntéshozatalt, globális elit, pusztító világjárvány, előző válságait, koronavírus pandémia, európai szolidaritásra, magát filantrópnak, európai emberek, saját haszna, gazdasági válság, legnagyobb magyar, migránsválság idején, bevándorlók betelepítésének, egymás melletti, egymás büntetésére, nyílt beavatkozástól, európai népeket, hálózat eszközrendszere, közélet legkülönbözőbb, milliárdos minden, világ legkorruptabb, hálózat félelmetes, baloldali médiaháttérrel, egységes birodalom, nyílt társadalom, célt szolgálja, erősebb jogát, különbségek nyilvánvalóak, demokrácia csak, szabadság csak, önmegvalósítást szolgálhatja, krisztusi tanítás, haza szolgálatára, családunk védelmére, döntés szabadsága, unió keleti, közép-európai nemzetek, saját döntésünkhöz, szabadságharcos nemzedékből, volt keleti, nyugati vezetőknek, megörökölt szabadság, ellene folytatott, másik levelet, identitást vesztett, feljelentő házmesterkoalíció, német lapnak, emberiesség elleni, nándorfehérvári diadal, harang szerte, öreg kontinens, vétó hazafias, finanszírozására, antidemokratisch, nichtsdestotrotz, munkanélkülisége, europaparlaments, felgyorsításával, pillanatemberkék, dollármilliárdos, premierministers, nemzetgazdaságok, miniszterelnökök, sozialistischen, miniszterelnöki, tönkretételével, multikulturális, megerősítésének, megzsarolásával, nándorfehérvári, betelepítésének, glaubwürdigkeit, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 84 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5068
  • e Hét: 13523
  • e Hónap: 53344
  • e Év: 231219
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.