Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szükégünk van egy fináléra
  2021-03-20 21:45:04, szombat
 
 







SZÜKSÉGÜNK VAN EGY FINÁLÉRA - KÓBOR


Félévnyi gyász után, májusban dönt Kóbor János zenésztársaival az Omega sorsáról. Az énekes úgy érzi, hat évtizedes karrierjüknek nem lehet egy pillanat alatt véget vetni, így a hatvanadik évfordulójukról jövőre méltón megemlékeznek.

Tavaly év végén súlyos csapások érték az Omega zenekart. November 18-án Benkő Lászlót, három nappal később Mihály Tamás basszusgitárost, december második hetében pedig legendás technikusát, Erdei Istvánt veszítette el a csapat.


Jövőre ünnepli a hatvanadik születésnapját az Omega - Ripost





- A napokban múlt három hónapja, hogy szegényeket az utolsó útjukra kísértük. Decemberben volt mindhármuk temetése, ugyan eltelt negyed év, de a gyász időszaka minimum fél év szokott lenni.

"Úgy gondolom, május közepére tehető ennek a vége, remélem, addigra tényleg minden úgy alakul, hogy akkor már tudunk gondolkodni a hogyan tovább kérdésről"

- mondta el lapunknak Kóbor János.

- Ebből a szempontból a járvány jót tett, mert alaposan át tudjuk gondolni, egyáltalán szabad-e tovább csinálni. Kaptunk erre időt, és egyre inkább úgy érzem, így ad-hoc mégsem szabadna véget vetni egy ilyen karriernek. És ahogy a nagy zeneművekben mindig van egy finálé, az Omegának is nagy szüksége lenne rá.

Mivel jövőre ünnepli a csapat a hatvanadik születésnapját, talán nem kegyeletsértő gondolat, hogy egy nagyon jól összerakott, méltó megemlékezést nyújtsunk erről a hat évtizedről.

Az énekes nem túl derülátó, úgy gondolja, az Omegának már nem sok alkalma lesz színpadra lépni.


2019 novemberében volt az utolsó koncertjük - Németh Levente/Somogyi Hírlap





- Az utolsó koncertünk 2019 novemberében volt az Arénában, lassan másfél éve, hogy az Omega lételeme, az élő zenélés megszűnt. Ahogy a jelenlegi helyzet mutatja, nem kizárt, hogy még két évre is kitolódik. Legjobb esetben 2021 utolsó harmadában van esély rá, hogy újra színpadra állhassunk - mondta megtörve Kóbor, aki májusban tölti be a 78. évét, mégsem tart a járványtól.

"soha nem voltam beteges. A Jóistennek köszönhetően jó géneket és erős immunrendszert kaptam, ami eddig megvédett mindentől."

Igaz, hogy közel vagyok már a nyolcvanhoz, mégsem érzem magam különösen veszélyeztetettnek. De tudom, hogy ezt csak a szerencsémnek és az ellenálló képességemnek köszönhetem.


Omega - Gyöngyhajú lány

Link



Omega - Gyöngyhajú lány, Hősök tere, 2014.06.16.

Link



Omega - Napot hoztam, csillagot, Hősök tere, 2014.06.16.

Link








 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
Címkék: évfordulójukról, zenésztársaival, basszusgitárost, immunrendszert, születésnapját, szerencsémnek, megemlékezést, kegyeletsértő, képességemnek, karrierjüknek, megemlékeznek, novemberében, köszönhetően, zeneművekben, szegényeket, összerakott, technikusát, köszönhetem, szempontból, nyolcvanhoz, gondolkodni, decemberben, veszítette, egyáltalán, gyöngyhajú, hatvanadik, harmadában, állhassunk, karriernek, koncertünk, koncertjük, évtizedről, szükségünk, jóistennek, mindhármuk, járványtól, pillanat alatt, hatvanadik évfordulójukról, hatvanadik születésnapját, napokban múlt, utolsó útjukra, gyász időszaka, hogyan tovább, ilyen karriernek, nagy zeneművekben, utolsó koncertjük, utolsó koncertünk, jelenlegi helyzet, ellenálló képességemnek, SZÜKSÉGÜNK VAN EGY FINÁLÉRA, Kóbor János, Benkő Lászlót, Mihály Tamás, Erdei Istvánt, Németh Levente, Somogyi Hírlap,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Atyám !  Imádkozás Krisztus értelméért  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Könnyáztatta asszonysorsok  Nem kellett volna!  A Mindenható Istenben bízva  Esti kép  A közszereplő  Paul David Tripp Március 16  Vágy, élet és sugár  Illuziói ne legyen senkinek, a...  Rendhagyó tavaszköszöntő Horto...  Facebookon kaptam  Nem kellett volna!  Facebookon kaptam  Benned is ezerféle szín van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem foghatunk rá minden sérülé...  mindent a népért...  A nemzet csak akkor...  Könnyáztatta asszonysorsok  Akinek vaj van a fején...  Facebookon kaptam  Isteni zsebkendők  Szeretettel  Illuziói ne legyen senkinek, a...  Facebookon kaptam  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  A szív és a cselekvés egységes...  Kezdet  Facebookon kaptam  Atyám !  Vágy, élet és sugár  " A gondolat is rezgés. Minél ...  1848. március 15-én  Házi botox  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Esti kép  Aztán itt van egy másik szerep...  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Facebookon kaptam  Isten áldja  Ez a miénk!  Por  Facebookon kaptam  Hernádkak  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Szeretettel  Ez a miénk!  képre írva Március 15 -re emlé...  1848. március 15-én  Síró nő  Síró nő  A halolaj és a hal még a migré...  Facebookon kaptam  Benned is ezerféle szín van  Esti kép  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Facebookon kaptam  Sötétség és világosság  Nagy László - Szerelem emléke  Facebookon kaptam  Házi botox  Szép estét kedves látogatóimna...  A csonk és a facsemete  Az élet  Az embernek fiatal korában van  Nem kell ide békemenet  Facebookon kaptam  Heltai Jenő: Szabadság  Aztán itt van egy másik szerep...  Atyám !  Paul David Tripp Március 17  Nem mindegy  Az embernek fiatal korában van  képre írva Március 15 -re emlé...  Facebookon kaptam  Sötétség és világosság  A halolaj és a hal még a migré...  Facebookon kaptam  Amikor még rangja volt...  Az agyat és a csontokat is erő...  Szép Álmokat  Tavaszról álmodom,  mindent a népért...  Mély, puha álom - sárga féltés  Facebookon kaptam  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Isten áldja  Facebookon kaptam  Benned is ezerféle szín van  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Alvó cica  Jó éjszakát  Cicus virággal  Kokárda  Alvó cica 
Bejegyzés Címkék
pillanat alatt, hatvanadik évfordulójukról, hatvanadik születésnapját, napokban múlt, utolsó útjukra, gyász időszaka, hogyan tovább, ilyen karriernek, nagy zeneművekben, utolsó koncertjük, utolsó koncertünk, jelenlegi helyzet, ellenálló képességemnek, évfordulójukról, zenésztársaival, basszusgitárost, immunrendszert, születésnapját, szerencsémnek, megemlékezést, kegyeletsértő, képességemnek, karrierjüknek, megemlékeznek, novemberében, köszönhetően, zeneművekben, szegényeket, összerakott, technikusát, köszönhetem, szempontból, nyolcvanhoz, gondolkodni, decemberben, veszítette, egyáltalán, gyöngyhajú, hatvanadik, harmadában, állhassunk, karriernek, koncertünk, koncertjük, évtizedről, szükségünk, jóistennek, mindhármuk, járványtól, színpadra, csillagot, kitolódik, nyújtsunk, jelenlegi, évtizedes, lapunknak, különösen, megvédett, ellenálló, mindentől, kérdésről, gondolni, májusban, időszaka, szüksége, pillanat, szabadna, gondolja, temetése, kísértük, derülátó, november, sorsáról, napokban, fináléra, megszűnt, csapások, december, omegának, alaposan, félévnyi, közepére, zenekart, gondolom, arénában, gondolat, csinálni, lételeme, legendás, megtörve, addigra, minimum, szokott, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 21 db bejegyzés
e év: 69 db bejegyzés
Összes: 4830 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1432
  • e Hét: 7776
  • e Hónap: 34399
  • e Év: 171771
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.