Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / DoktorStrix / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
ÁLOM 11 Keressük minden idők legjobb magyar futballcsapatá
  2021-03-21 20:00:19, vasárnap
 
   
 ÁLOM 11 - KERESSÜK MINDEN IDŐK LEGJOBB MAGYAR FUTTBALCSAPATÁT
Keressük minden idők legjobb magyar futballcsapatát, az ön szavazata dönt!

Hogy mi dönt majd? Természetesen az ön szavazata! Az alábbi Linken lehet szavazni!

Nyilasi kiesett, befér-e Gera és Détári minden idők legjobb magyar csapatába?

Puskás és Kocsis helye biztos, de ki lesz a középcsatár, Albert vagy Hidegkuti?


Vannak olyan találmányok, amelyek nélkül remekül el lenne az emberiség, vannak olyan találmányok, amelyek messze megelőzték a korukat, lásd az önműködő villamosjegyet, és vannak olyanok, amelyek ,,várhattak volna" még picit, ilyen például Adolf Dassler stoplis cipője, amely az 1954-es labdarúgó-világbajnokságon a győzelemhez segítette az NSZK válogatottját Magyarország ellen. Mintegy kárpótlás gyanánt a sportszergyártó szakember cége, az Adidas 1964 óta a magyar válogatott partnere, és amikor felvetődött, hogy a közelgő Európa-bajnokság előtt összeállítsuk minden idők a különböző korokat felölelő magyar álomcsapatát, akkor a cég felajánlotta, hogy a legjobb tizenegy tagjait vagy annak rokonait megajándékozza a tornára készült vadonatúj mezzel. A szakértőink által összeállított, olvasóink által megkritizált 33-as lista 22-esre szűkült, úgyhogy már csak egy lépés van hátra, hogy eldőljön, mely játékosokból áll a magyar futball álomcsapata! Hogy mi dönt majd? Természetesen az ön szavazata!KAPUSOK: GROSICS GYULA VAGY GULÁCSI PÉTER?

Ki legyen az Álom11 kapusa?

Grosics Gyula
Gulácsi Péter

Eredmények állása

Grosics Gyula nagy fölénnyel nyerte a kapusok versenyének első körét, a szavazatok 67 százaléka jutott a ,,Fekete Párducnak".

A második helyért sokkal nagyobb volt a küzdelem, Gulácsi Péter nem sokkal előzte meg a 108-szoros válogatott Király Gábort. De a végén is az Aranycsapat kapusa diadalmaskodik?

A dorogi születésű sportember a MATEOSZ, a Honvéd és a Tatabánya játékosa volt, később 86 alkalommal állt a magyar válogatott kapujában, egyszer, 1954-ben világbajnoki döntőn is, ott sajnos három gólt is kapott...


JOBB OLDALI KÖZÉPSŐ VÉDŐ: MÁTRAI SÁNDOR VAGY NOVÁK DEZSŐ?


Ki kerüljön az Álom11 védelmébe?

Mátrai Sándor
Novák Dezső

Eredmények állása

Rudas Ferenc hamar kiesett, a Ferencváros két másik legendája fej fej mellett haladt. Mátrai Sándor a válogatottban futott be nagyobb karriert (és milyen villámgyorsan futott!), Novák Dezső az olimpiák és a büntetők hőse, meglehet, ő az Európa-bajnokságok utolsó védője, aki gólkirályként zárta a tornát. Novák edzőként vezette a Fradit és az olimpiai válogatottat is, de karrierjére nyilvánvalóan árnyékot vet ügynökmúltja, ám ez az árnyék az akkori Fradi szinte teljes kezdőjére odahajolt, még mostani ,,ellenfelére", sőt még Czibor Zoltánra is!

A csatárnak és sprinternek indult Mátraiból saját bevallása szerint Sebes Gusztáv faragott hátvédet, és játékos annyira szerette a becsúszó szereléseket, hogy a legenda szerint direkt hagyta a támadókat egy kicsit elszökni, csakhogy egy váratlan becsúszással szerezze meg a labdát. Mátrai a száz métert 10.4 másodperc alatt futotta, a távolugrásban hét méterig jutott, a ma gladiátorai között is megállta volna a helyét. Hogy egy egykori, a földről éppen feltámaszkodó ellenfelét idézzük: ,,Honnan az ördögből kerültél elő?".

Érdekes, hogy Novák is szélsőként kezdte a karrierjét, aztán lesérült a Haladás mindkét balhátvédje...


KÖZÉPSŐ VÉDŐ: MÉSZÖLY KÁLMÁN VAGY PÁNCSICS MIKLÓS?


Ki kerüljön az Álom11 védelmébe?

Mészöly Kálmán
Páncsics Miklós

Eredmények állása

Ahogyan arra számítani lehetett, Mészöly Kálmán nyerte a középső védők versenyét, a voksok több mint felét begyűjtve: 18 ezernél is több szavazó ötvenöt százalékánál a ,,Szőke Szikla" lett a győztes.

Érdekes, hogy erre a posztra érkezett be a legtöbb szavazat, kétezernél is többel, mint a második legnépszerűbb szavazásra.

A Vasas legendás alakja szövetségi kapitányként is sikeres volt, az 1982-es vb-re vezette ki a nemzeti csapatot. A döntőben a Ferencváros ikonja, Páncsics Miklós lesz az ellenfele, aki karrierje vége felé a Honvédhoz igazolt, zajos médiaérdeklődés közepette. Páncsics volt az első, aki 10-es osztályzatot kapott a Népsporttól!


BAL OLDALI KÖZÉPSŐ VÉDŐ: LANTOS MIHÁLY VAGY SIPOS FERENC?

Ki kerüljön az Álom11 védelmébe?

Lantos Mihály
Sipos Ferenc

Eredmények állása

Ritka alkalom, a harmadik középső védő posztján szakértői gárdánk és olvasóink zöme is Lantos Mihály mellett tett le a garast, még azok nagy része is, akik hiányolták mellőle az Aranycsapat másik remek védőjét, Lóránt Gyulát, de ugyebár ez tipikusan A melyik ujjunkat harapjuk meg? minősített esete, hiszen különböző korokból igyekeztek a szakértők összehozni a keretet.

A nagyon technikás Lantosról emeljük ki, hogy mindkét lábával egyaránt jól rúgott, korábban szerepelt a csatársorban és a középpályán is. A válogatott Sebes-érájában hat gólt szereztek a hátvédek, ebből Lantos egymaga ötöt, az olimpiai aranyéremhez és a világbajnoki ezüsthöz három góllal járult hozzá. Hegyi Tamás mértékadó listáján (A magyar futball legjobb 50 labdarúgója) Sipos Ferencet csak egyetlen védő előzte meg, Mészöly Kálmán, és ő is közvetlenül előtte végzett, a 14. helyen. Siposra a legjellemzőbb a beceneve: ,,Tüdő", de mi emeljük ki a szívet, a lelket és az eszet is, no és azt, hogy az NB I-ben 23 gólt szerzett csak szabadrúgásból. Testvére, István is válogatott labdarúgó volt.


JOBBSZÉLSŐ: KUBALA LÁSZLÓ VAGY SÁNDOR KÁROLY?

Ki legyen az Álom11 jobbszélsője?

Kubala László
Sándor Károly

Eredmények állása

Kubala Lászlóról parkot neveztek el Angyalföldön, a Vasas akadémiája is az ő nevét viseli, és Barcelonában senkit nem lep meg, hogy jól szerepelt a játékunkban.
Ám a jobbszélsők királya, az MTK legendás alakja, a 75-szörös válogatott Sándor Károly megelőzheti őt a döntőben.


VÉDEKEZŐ KÖZÉPPÁLYÁS: ORTH GYÖRGY VAGY GERA ZOLTÁN?

Ki legyen az Álom11 védekező középpályása?

Orth György
Gera Zoltán

Eredmények állása

Lipcsei Péter kiesett, Gera Zoltán elhúzott, övé az első hely? Ne kapkodjunk még: a nemrégiben visszavonult sokoldalú Gerát aligha kell bemutatni senki sem, maradjunk annyiban, kevés honfitársunkat szavazzák be a közeljövőben az Év csapatába a Premier League-ben...

De Orth Györgyöt sem neveznénk esélytelennek ebben a duellben, és ne feledjük, 1925-ben alig 25 évesen véget vetett karrierje legszebb éveinek egy kegyetlen belépő. Az élvonal háromszoros gólkirálya később Olaszországban és Németországban is légióskodott, 28 évesen visszavonult, 1930-ban már Chilét vezeti a vébén szövetségi kapitányként.

Játékosként (könnyed, elegáns, zseniális, kétlábas, intelligens, gólerős, ezek voltak akkori epitheton ornansai, több külföldi szakértő szerint a két világháború közötti időszak legjobbja) nagy hírnévre tett szert, edzőként ezt is kamatoztatta. A mai fiataloknak szinte hihetetlen, de volt mexikói, kolumbiai és perui kapitány, edzette több francia és olasz klub mellett a Boca Juniorst, a Sporting CP-t és az FC Portót, tehát nemcsak korának legnagyobb ,,futballművésze" volt, ráadásul minden mezőnybeli poszton (!), hanem edzőként is világhírű. Nem mellesleg hat nyelven beszélő, művelt ember. Várjuk utódai jelentkezését...


KARMESTER: BOZSIK JÓZSEF VAGY DÉTÁRI LAJOS?

Ki legyen az Álom11 karmestere?

Détári Lajos
Bozsik József

Eredmények állása

Détári Lajos és Nyilasi Tibor, ha nem is sokat, de játszott egymás mellett, és most is közel kerültek egymáshoz - Bozsik Józsefet megszorítania egyiküknek sem sikerült az első körben.
Az Aranycsapat géniusza más pozícióban szerepelt, mint nevezetes utódai, és a Honvéd karmestere nem sokkal előzte meg a Fradi-szurkolók örök kedvencét. De ki lesz a végső győztes?


BALSZÉLSŐ: CZIBOR ZOLTÁN VAGY FARKAS JÁNOS?

Ki legyen az Álom11 balszélsője?
Czibor Zoltán
Farkas János
Eredmények állása

Akár hiszik, akár nem, a legtöbb pénzért klubot váltó magyar futballista, Szoboszlai Dominik csak pár szavazattal maradt le Farkas Jánostól, a Vasas ikonjától, aki a társadalom mélyéről emelkedett az ország kedvencei közé, de a szocializmus ,,vívmányai" miatt soha nem próbálhatta ki magát külföldön (de még Lipcsébe sem engedték volna el, hiába az NDK falanszterében fungált a Lokomotive Leipzig). Farkas kétszer is bekerült a France Football Aranylabda-szavazásán a legjobb tíz közé, Angliában segített szétcincálni az előző két és a következő vb aranyérmesét, Brazíliát, a torna után négy gólt lőtt a franciáknak, és fénykorában Mészöly Kálmánnal együtt a budapesti nagyvilági életet is élvezhette.

A ,,rongylábú", nagylelkű és nagyszívű, de hirtelen haragú Czibor Zoltánt senki sem tudta kiszámítani, gyanúnk szerint ő maga sem tudta mindig, mi lesz a következő lépése. Sajnos visszavonulása után ő sem szolgálhatta a futballt, de legalább volt neki pár szép éve - már idehaza - a halála előtt. Volt miről mesélnie: Puskás Ferenc örök barátja és örök ellenlábasa (a kommunista hatalom Czibort próbálta meg ráállítani a szájának és szívének soha nem parancsoló ,,Öcsire") egyszerű komáromi mozdonyvezetőből a nagy Honvéd és a Barcelona csillaga lett, az Aranycsapat titkos fegyvere, posztjának megújítója (nem is értették akkoriban, miért csavarog annyit a pályán). Az akkoriban bűvösnek számító harmincas években lépve játszott még az FC Baselben és az Austria Wienben, majd picit Észak-Amerikában is.
Legjellemzőbb rá, hogy hogyan került a Honvédba: megérezvén a Fradi előtt álló sötét jövő, maga kérte a Csepel vezetőségét, hogy igazolják át, majd amikor egy katonai behívóval utánanyúlt a Honvéd, a szélső jelentkezett az ex-MTK-nál, az akkori Budapesti Bástyánál, és Hidegkuti Nándorék el is érték az Államvédelmi Hatóságnál, hogy vegyék fel Czibort tiszti iskolájukba, és igazolják át a csapathoz. A honvédelmi miniszter Farkas Mihály végül mégis nyert: nyílt paranccsal átvezényelte Czibort a Honvédhoz. Czibor arra a kérdésre, hogy miért választotta ezt a huzavonát, csak annyit mondott, csibészes mosolyával: ,,Miért, miért?... Nem szerettem parancsra menni, és mindig dribliztem".


JOBBÖSSZEKÖTŐ: KOCSIS SÁNDOR VAGY GÖRÖCS JÁNOS?

Ki legyen az Álom11 jobbösszekötője?

Kocsis Sándor
Göröcs János

Eredmények állása

,,Nem vállaltunk nagy kockázatot akkor, amikor kijelentettük: ezen a poszton csakis Kocsis Sándor lehet a győztes" - mondta szakértőnk az első kör után.

De így lesz-e a végső szavazás után is?

Göröcs János is futballisten volt, az idősebb újpesti drukkerek párás szemmel emlegetik csodálatos megoldásait, de ,,Kocka" elsősége sokak szerint borítékolható.

A Barcelona egykori támadója az 1954-es vb gólkirálya volt, két gól a brazilok, kettő Uruguay ellen - világklasszis volt. Egyértelműnek tűnik, vagy borul a papírforma, mint az 1954-es világbajnoki döntőben?


KÖZÉPCSATÁR: ALBERT FLÓRIÁN VAGY HIDEGKUTI NÁNDOR?

Ki legyen az Álom11 középcsatára?

Albert Flórián
Hidegkuti Nándor

Eredmények állása

Labdarúgásunk gazdagságát jelzi, hogy a gólzsák Bene Ferenc igazából labdába sem rúgott Albert Flórián és Hidegkuti Nándor mellett.

Mi tagadás, igencsak jó csatár legyen a stoplisain az, aki felveszi a harcot a Ferencváros és a magyar futball egyetlen aranylabdásával, a korszak magyar szupersztárjával, az 1962-es vb gólkirályával, és azzal a támadóval, aki az Aranycsapat eszeként harmincon felül is világklasszisként teljesített, és még az 1958-as vébén is szolgálta a nemzeti csapatukat.
Az ,,Öreg" karrierjének elejét a II. világháború, a végét 1956 és Puskásék külföldön maradása tette csonkává, olaszországi edzői karrierjére ráment magánéletbeli boldogsága - kései kárpótlásként bekerül minden idők legjobb tizenegyébe Albert előtt?


BALÖSSZEKÖTŐ: PUSKÁS FERENC VAGY SCHLOSSER IMRE?

Ki legyen az Álom11 balösszekötője?

Puskás Ferenc
Schlosser Imre

Eredmények állása

Ki nem Puskás Ferencre szavazott? A valaha volt legjobb magyar futballista címre is messzemenően esélyes legenda a voksok 91 százalékát gyűjtötte be, a következő kört is minden bizonnyal nagy fölénnyel nyeri majd. A Honvéd és a Real Madrid gólkirálya, aki világszerte ismertté Magyarországot, jelentős fölénnyel nyerte meg az első kört.


A SZAVAZÁS VÉGEREDMÉNYÉT KEDDEN HOZZUK NYILVÁNOSSÁGRA.


Mit is mondhatnánk még: nyilván, mint minden szavazás és álomcsapat-játék, a mi szakértőink 33-as listája is felkavarta sokak kedélyét, de a döntő többség szerencsére úgy kezelte játékunkat, ami: játék.

Amely nem csak játék, mint maga a futball, hanem inkább tisztelgésnek, tisztelgés a magyar labdarúgás legjobbjai előtt az Álom11 kiválasztásával.

Kedden, az Európa-bajnokságra készülő mai magyar válogatott új, idegenbeli fehér mezével egy időben mutatjuk be, hogy önök szerint melyik lenne a legjobb magyar tizenegy.

A legjobb csapatba kerültek nevei rákerülnek az új, fehér válogatott mezekre, és az Adidas bekeretezve elküldi azt a játékosnak, vagy ha már elhunyt, annak örököseinek.


Részletek és Szavazás ITT:Link
Ladislau Kubala

Linkimre schlosser Hongrois legends

LinkGöröcs János ,,Titi"

LinkAnglia-Magyarország 3-6

LinkMagyarország-Brazília | 3-1 | 1966. 07. 15 | MLSZ TV Archív

Link


 
 
0 komment , kategória:  Sport  
Címkék: szupersztárjával, világbajnokságon, mozdonyvezetőből, kiválasztásával, sportszergyártó, jobbösszekötője, aranylabdásával, futballcsapatát, futtbalcsapatát, médiaérdeklődés, futballművésze, balösszekötője, szabadrúgásból, villamosjegyet, olaszországban, falanszterében, németországban, diadalmaskodik, magyarországot, nyilvánosságra, honfitársunkat, megajándékozza, visszavonulása, magánéletbeli, legjellemzőbb, labdarúgásunk, válogatottját, tisztelgésnek, jobbösszekötő, borítékolható, világklasszis, megszorítania, végeredményét, jelentkezését, legnépszerűbb, kijelentettük, alábbi Linken, önműködő villamosjegyet, győzelemhez segítette, sportszergyártó szakember, magyar válogatott, közelgő Európa-bajnokság, különböző korokat, legjobb tizenegy, tornára készült, szakértőink által, magyar futball, kapusok versenyének, második helyért, 108-szoros válogatott, dorogi születésű, válogatottban futott, KERESSÜK MINDEN IDŐK LEGJOBB MAGYAR FUTTBALCSAPATÁT, Adolf Dassler, GROSICS GYULA VAGY GULÁCSI PÉTER, Grosics Gyula, Gulácsi Péter, Fekete Párducnak”, Király Gábort, JOBB OLDALI KÖZÉPSŐ VÉDŐ, MÁTRAI SÁNDOR VAGY NOVÁK DEZSŐ, Mátrai Sándor, Novák Dezső, Rudas Ferenc, Czibor Zoltánra, Sebes Gusztáv, KÖZÉPSŐ VÉDŐ, MÉSZÖLY KÁLMÁN VAGY PÁNCSICS MIKLÓS, Mészöly Kálmán, Páncsics Miklós, Szőke Szikla”, OLDALI KÖZÉPSŐ VÉDŐ, LANTOS MIHÁLY VAGY SIPOS FERENC, Lantos Mihály, Sipos Ferenc, Lóránt Gyulát, Hegyi Tamás, Sipos Ferencet, KUBALA LÁSZLÓ VAGY SÁNDOR KÁROLY, Kubala László, Sándor Károly, Kubala Lászlóról, VÉDEKEZŐ KÖZÉPPÁLYÁS, ORTH GYÖRGY VAGY GERA ZOLTÁN, Orth György, Gera Zoltán, Lipcsei Péter, Premier League-ben, Orth Györgyöt, Boca Juniorst, Sporting CP-t, BOZSIK JÓZSEF VAGY DÉTÁRI LAJOS, Détári Lajos, Bozsik József, Nyilasi Tibor, Bozsik Józsefet, CZIBOR ZOLTÁN VAGY FARKAS JÁNOS, Czibor Zoltán, Farkas János, Szoboszlai Dominik, Farkas Jánostól, Lokomotive Leipzig, France Football Aranylabda-szavazásán, Mészöly Kálmánnal, Czibor Zoltánt, Puskás Ferenc, Austria Wienben, Budapesti Bástyánál, Hidegkuti Nándorék, Államvédelmi Hatóságnál, Farkas Mihály, KOCSIS SÁNDOR VAGY GÖRÖCS JÁNOS, Kocsis Sándor, Göröcs János, ALBERT FLÓRIÁN VAGY HIDEGKUTI NÁNDOR, Albert Flórián, Hidegkuti Nándor, Bene Ferenc, PUSKÁS FERENC VAGY SCHLOSSER IMRE, Schlosser Imre, Puskás Ferencre, Real Madrid, SZAVAZÁS VÉGEREDMÉNYÉT KEDDEN HOZZUK NYILVÁNOSSÁGRA, Szavazás ITT, Ladislau Kubala, MLSZ TV Archív,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Orgona bokor  Facebookon kaptam  Kávézó nő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fehér orgona bokor  Házi elixírreceptek megfázásr...  1130 az új fertőzött, elhunyt ...  Isten szeretete  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jézus  Facebookon kaptam  Lila orgona  Png virág  Facebookon kaptam  Drón vizsga  Gyulladás csökkentése és a bél...  Szép estét  Facebookon kaptam Krisztinától  Rodokrozit  Ibolya csokor  Hit  Facebookon kaptam  Alkalmas  Áldott szép napot ! ........  Facebookon kaptam  Házi elixírreceptek megfázásr...  Pandamaci  Orgona bokor  Szemünk védelmében  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png nő  Tavaszi kép  Kávézó nő  Rubin  Facebookon kaptam  Saját készítésű képem  Szép délutánt ! ........  Krisztus ajándéka  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Liliom csokor  Isten útja az emberekhez  Pandamaci  Kávézó nő  Szemünk védelmében  Szeresd  Fehér orgona bokor  Kávézó nő  Facebookon kaptam  Ha tudnád azt, milyen jó Jézus...  Áldott szép napot ! ........  Kígyó-folyó, Dél-Idaho, USA......  Ha tudnád azt, milyen jó Jézus...  Jézus  Smaragdok  Facebookon kaptam  Áldott napot !........  Jézus  Facebookon kaptam  Jézus  Jól néz ki  Facebookon kaptam  Üzenet az ellenzéknek!  Facebookon kaptam  Lila orgona  Halál és szeretet  Szivárvány opál  Strengit kristály  Szép napot kedves barátaim ! ....  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Márai Sándor: "Májusnak dallam...  Mi mindig szárnyalunk  A tavasznak virága van, az ősz...  Szamárkenyér virág  Pandamaci  Vízcseppes virág  Halál és szeretet  Magas vérnyomás csökkentése  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Áldott szép napot ! ........  Mi mindig szárnyalunk  Facebookon kaptam  Szép mai napot.........  Kislány pillangóval  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Liliom csokor  Saját készítésű képem  Szép mai napot.........  Facebookon kaptam  Saját készítésű képem  Facebookon kaptam  Harmónia......  Kávézó nő 
Bejegyzés Címkék
alábbi Linken, önműködő villamosjegyet, győzelemhez segítette, sportszergyártó szakember, magyar válogatott, közelgő Európa-bajnokság, különböző korokat, legjobb tizenegy, tornára készült, szakértőink által, magyar futball, kapusok versenyének, második helyért, 108-szoros válogatott, dorogi születésű, válogatottban futott, büntetők hőse, olimpiai válogatottat, akkori Fradi, becsúszó szereléseket, legenda szerint, kicsit elszökni, váratlan becsúszással, száz métert, földről éppen, ördögből kerültél, középső védők, voksok több, posztra érkezett, legtöbb szavazat, második legnépszerűbb, 1982-es vb-re, nemzeti csapatot, harmadik középső, melyik ujjunkat, szakértők összehozni, nagyon technikás, válogatott Sebes-érájában, olimpiai aranyéremhez, világbajnoki ezüsthöz, jobbszélsők királya, 75-szörös válogatott, első hely, nemrégiben visszavonult, kegyetlen belépő, élvonal háromszoros, vébén szövetségi, első körben, végső győztes, legtöbb pénzért, társadalom mélyéről, ország kedvencei, szocializmus &#8222, torna után, budapesti nagyvilági, következő lépése, halála előtt, kommunista hatalom, nagy Honvéd, akkoriban bűvösnek, katonai behívóval, szélső jelentkezett, akkori Budapesti, honvédelmi miniszter, poszton csakis, végső szavazás, idősebb újpesti, 1954-es világbajnoki, gólzsák Bene, korszak magyar, 1958-as vébén, nemzeti csapatukat, végét 1956, valaha volt, következő kört, első kört, döntő többség, magyar labdarúgás, időben mutatjuk, legjobb magyar, legjobb csapatba, szupersztárjával, világbajnokságon, mozdonyvezetőből, kiválasztásával, sportszergyártó, jobbösszekötője, aranylabdásával, futballcsapatát, futtbalcsapatát, médiaérdeklődés, futballművésze, balösszekötője, szabadrúgásból, villamosjegyet, olaszországban, falanszterében, németországban, diadalmaskodik, magyarországot, nyilvánosságra, , ,
2021.04 2021. Május 2021.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 6 db bejegyzés
e év: 130 db bejegyzés
Összes: 4119 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 515
  • e Hét: 9843
  • e Hónap: 14657
  • e Év: 243055
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.