Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
100 évvel Trianon után I.-II.
  2021-06-09 21:00:56, szerda
 
 







100 ÉVVEL TRIANON UTÁN I.-II.


Egy film, amelyet minden magyarnak látnia kell!


100 ÉVVEL TRIANON UTÁN I.-II. rész

Azok számára, akik nem akarják megvárni a helyi nyilvános vetítést, vagy a pandémia miatt inkább otthon, interneten néznék meg, feltöltöttük a filmet a Vimeo mozicsatornára.

Link



Dr. Drábik János: 100 ÉVVEL TRIANON UTÁN


A Trianoni diktátum egy történelmi korszakváltás szégyenteljes produktuma

Ugyanaz a hatalom, amely nekünk megcsinálta a Trianoni békediktátumot, ma a tömeges invázió támogatásával valójában egész Európa Trianonját készíti elő. Trianon egy nemzetgyilkossági kísérlet volt, az Európa erőszakos betelepítését szolgáló invázió pedig Európa őshonos kereszténykultúrájú népeit akarja életterüktől megfosztani.

Az első világháborút követő békeszerződések megkötésekor egy korszak zárult le az emberiség történetében. Rendszerváltás történt.

Dr. Drábik János szövegkönyve alapján készült film bemutatja az Államok Feletti Hatalom létrejöttét és szervezetét, amely előkészítette és kirobbantotta a Nagy Háborút. A történelemoktatás és az akadémikus történészek elhallgatják, elrejtik a valódi felelősök nevét, eredeti szándékait, melyek kirobbantották a nagy háborút, mely végső soron az 1000 éves Magyarország feldarabolásához is vezetett.

Filmünkben az Államok Feletti Titkos Hatalmi Elit eredtét, születését, fejlődését és működését leplezzük le.

A CMM TV stábja, Trianon-film Produkció névvel, egy leleplező és formabontó dokumentumfilm elkészítését tűzte ki céljául.

A nemzetközi szabadkőművesség aknamunkájának köszönhetően napjainkra már megvalósulóban van ez az ezer évek óta tervezett Új Világrend és Világállam.

Mikor született a Világállam terve? Kik a tervezők és kik a végrehajtók? Kik a kiválasztottak, akik évezredek alatt, szisztematikusan szervezték, építették titkos tervüket?

Kik azok, akik világuralomra törve háborúk sokaságát zúdították az emberiségre? Hogyan és milyen céllal készítették elő az Új Világrendet, a nemzetek feletti Világ állam megvalósítását?

A kérdésekre a közismert, a látható történelem nem ad választ. Ez a titkos szervezet láthatatlan, rejtőzködő és önmaga létezését is tagadja.







100 ÉVVEL TRIANON UTÁN


Dr. Drábik János szövegkönyve alapján készülő film bemutatja az Államok Feletti Hatalom létrejöttét és szervezetét, amely előkészítette és kirobbantotta a Nagy Háborút. Ez a Titkos Elit, a Brit világbirodalmon belül erősödött meg, az általa elképzelt Új Világrend létrehozása érdekében. A történelemoktatás és az akadémikus történészek elhallgatják, elrejtik a valódi felelősök nevét, eredeti szándékait, melyek kirobbantották a nagy háborút, mely végső soron az 1000 éves Magyarország feldarabolásához is vezetett

Trianon, szabadkőművesség, kulturális marxizmus, globalista pénzügyi elit, muszlim invázió és világjárvány: minden szerepel a filmben! Ami a mi múltunk, az most Európa jelene! A Dr. Drábik János szövegkönyve alapján készült film bemutatja az Államok Feletti Hatalom létrejöttét és szervezetét, amely előkészítette és kirobbantotta a Nagy Háborút.

Csak felnőtteknek! +18

A film 48 óráig tekinthető meg, és ez alatt az idő alatt akár többször is lejátszható!

A történelemoktatás és az akadémikus történészek elhallgatják, elrejtik a valódi felelősök nevét, eredeti szándékait, akik kirobbantották a nagy háborút, mely végső soron az 1000 éves Magyarország feldarabolásához is vezetett.

,,Trianon egy nemzetgyilkossági kísérlet volt, az Európa erőszakos betelepítését szolgáló invázió pedig Európa őshonos keresztény kultúrájú népeit akarja életterüktől megfosztani."

,,Ugyanaz a hatalom, amely nekünk megcsinálta a Trianoni békediktátumot, ma a tömeges invázió támogatásával valójában egész Európa Trianonját készíti elő."
Dr. Drábik János


A filmből készült DVD megrendelhető:

proa.hu/termek/dvd-100-evvel-trianon-utan/

Forgalmazza a PROA KULTURÁLIS ALAPITVÁNY







100 ÉVVEL TRIANON UTÁN I.-II.

Link



Trailer - 100 ÉVVEL TRIANON UTÁN

Link



HU,,... 100 évvel Trianon után - Él Bihar, élteti szent hite!"

Link



A magyar nemzet 100 évvel Trianon után

Link



Trianon-film

Link








100 évvel Trianon után

Dr. Drábik János 6 részes dokumentumfilm sorozata.


A Trianoni diktátum egy történelmi korszakváltás szégyenteljes produktuma

Ugyanaz a hatalom, amely nekünk megcsinálta a Trianoni békediktátumot, ma a tömeges invázió támogatásával valójában egész Európa Trianonját készíti elő. Trianon egy nemzetgyilkossági kísérlet volt, az Európa erőszakos betelepítését szolgáló invázió pedig Európa őshonos kereszténykultúrájú népeit akarja életterüktől megfosztani.

Dr. Drábik János


6 részes, rövidfilm sorozat a magyar nemzet sorstragédiáját beindító Trianoni békediktátumról.


Általános leírás

Látványos, jól felépített dramaturgiájú dokumentumfilm sorozat. Az állítások eredeti dokumentumokkal, illusztrációkkal igazolódnak. Nemzetközi forgalmazásra, angol nyelvre szinkronizált változat is készül. A tartalom Dr. Drábik János több évtizedes kutató munkáján alapszik.


Indoklás

Felderíteni, mikor és kik tervelték ki az első és az azt követő világháborút.
Nyilvánosságra hozni a magyar néppel elkövetett páratlan igazságtalanságot.
Magyar szemszögből vizsgálni a nemzetgyilkossági kísérlet végrehajtását.
Elemezni, a háborúba bevont nemzetek körében, mi módon tudta elérni a hatalom, hogy milliók gyilkoljanak és meghaljanak.
Részleteiben felderíteni, hogyan jött létre a trianoni békeszerződés, kiknek érdekében született ilyen döntés.


Előzmények

Az Államok Feletti Hatalom a brit világbirodalomban, mint inkubátorban erősödött meg annyira, hogy felvállalhatta hosszú távú stratégiájának az új egyközpontból irányított világrendnek a bevezetését. Ehhez első lépésként szüksége volt a termelő kapitalizmust sikeresen megvalósító Németország-nak - mint konkurensnek - a kiiktatására.


Koncepció

A Párizs környéki békék jelezték, hogy korszakváltás történt a világtörténelemben. Az Államok Feletti Hatalom, amely a brit világbirodalomban, mint inkubátorban megerősödött, és képessé vált az új világrend bevezetésére, lecserélte a vesztfáliai békerendszert egy a nemzetközi jogot mellőző új rendre, amelyben már korlátozás nélkül érvényesülhetett az Államok Feletti Magánhatalom önzése, és a hazugság kultúrája. Ez a rendszer keresztényellenes és teljesen kiiktatja az erkölcsöt a nemzetközi kapcsolatokból.

Ennek egyik első áldozata a magyar nép, a magyar nemzet és állama, a történelmi Magyar Királyság volt. Az Államok Feletti Hatalom hegemóniája alatt működő Egyesült Államok elnöke megígérte híres 14 pontjában, többek között a nemzeti önrendelkezés elvének az érvényesítését. A hazugság által uralt párizsi béketárgyalásokon csak a győztesek vettek részt, a veszteseket már csak a döntések megszületése után azért hívták meg, hogy közöljék velük ezeket a róluk, de nélkülük hozott döntéseket. Ugyanez történt a történelmi Magyarország küldöttségével is. Nem engedték a tárgyalóasztalhoz, amikor végül mégis 1920 elején meghívták a Magyar Kormány képviselőit, azokra lényegében ,,szobafogságot" kényszerítettek, és nem engedték meg számukra a szabad mozgást.

A döntéshozók, köztük André Tardieu, aki háromszor volt francia miniszterelnök, és aki fő megfogalmazója és jóváhagyója volt a magyar nemzetet sújtó Trianoni békediktátum szövegének, elismerte, hogy nem lehetett megengedni sem a Felvidéken, sem Erdélyben, sem a Tiszántúlon, sem a Partiumban, sem a Bánságban, sem a Délvidéken, sem Magyarország nyugati határvidékein azt, hogy szabad választások legyenek. Tardieu megmondta, hogy ha ilyet tartanak, akkor ezek a területek megmaradnak Magyarország részeinek, mert az ott élő lakosság többsége nem akart elszakadni a történelmi Magyar Államtól.

Ugyanezt erősítette meg Masaryk, Benes, Brátianu, Pasics és mások is. Egyedül a magyar néppel, a magyar nemzettel szemben nem tartottak be egyetlen nemzetközi jogi elvet sem: mellőzték a történelmi elvet, az etnikai, nyelvi elvet, és az önrendelkezés elvét is.

100 év után eljött az idő, hogy megkérdezzék a magyar nemzetet a Trianoni békediktátumról. A magyar nemzetet az Európai Unió érvényes elveivel, törvényeivel és értékeivel összhangban megilleti a szabad véleménynyilvánítás Trianonról. Ha mellőzzük a Trianoni békediktátum és az azt megismétlő 1947-es párizsi békeszerződés érvénytelenítését, akkor is van lehetőség arra, hogy a méltánytalanul büntetett magyar nemzet erkölcsi elégtételben részesüljön. Ennek minimálisan magába kellene foglalnia a magyar egyetemek visszaadását Szlovákiában, Erdélyben és a Délvidéken is. Eljött az idő a gyalázatos Benes dekrétumok törlésére Prágában és Pozsonyban is. Ugyancsak itt az idő, hogy legalább néhány pont teljesüljön azokból az ígéretekből, amelyeket 1918. december 1-jén Gyulafehérváron tettek az ott összegyűlt románok. Ennek megfelelően haladéktalanul meg kell adni az autonómiát Székelyföldnek, és biztosítani kell a magyar nyelv használatát a közigazgatásban is.


Tartalom

1. rész: Kik az igazi felelősök a Nagy Háború kirobbantásáért? Az Államok Feletti Titkos Elit hogyan készíti elő a háborút Nyugaton?

2. rész: Az Államok Feletti Hatalmi Elit hogyan készíti elő a Nagy Háborút Keleten?

3. rész: Az Osztrák Magyar Monarchia szerepe a Nagy Háborúban

4. rész: Magyarország katonailag megvédhette volna határait, ha belülről nem omlik össze

5. rész: A Trianoni diktátum egy történelmi korszakváltás szégyenteljes produktuma

6. rész: Napjainkban folyamatban van egész Európa Trianonja


Konklúzió

,,Vesszen Trianon!"

Szükség van rá, hogy a földkerekség lakói megismerjék ezeket az összefüggéseket, mert ez a jövőről is szól.
Szükség van rá, hogy a világ magyarsága tudatában legyen a nemzet ellen elkövetett merényletnek.
Szükség van rá, hogy a történelmi Magyarország minden magyarja egy nemzethez tartozónak érezze magát.
Szükség van rá, hogy a magyarság elégtételt kapjon az elszenvedett sérelmekért, a saját jövőjének és a magyar öntudat újraéledésének érdekében.


Link









 
 
0 komment , kategória:  Film - színház  
Címkék: illusztrációkkal, feldarabolásához, érvényesülhetett, szabadkőművesség, szisztematikusan, békediktátumról, kirobbantásáért, gyulafehérváron, dokumentumokkal, kényszerítettek, közigazgatásban, sorstragédiáját, békeszerződések, világbirodalmon, összefüggéseket, méltánytalanul, békediktátumot, kirobbantották, megvalósítását, miniszterelnök, küldöttségével, újraéledésének, rendszerváltás, nyilvánosságra, megfogalmazója, haladéktalanul, kapcsolatokból, stratégiájának, dokumentumfilm, megvalósulóban, érvényesítését, székelyföldnek, aknamunkájának, mozicsatornára, felvállalhatta, kiválasztottak, helyi nyilvános, pandémia miatt, történelmi korszakváltás, tömeges invázió, nemzetgyilkossági kísérlet, első világháborút, korszak zárult, emberiség történetében, akadémikus történészek, valódi felelősök, nagy háborút, 1000 éves, nemzetközi szabadkőművesség, ezer évek, nemzetek feletti, látható történelem, ÉVVEL TRIANON UTÁN, Drábik János, Európa Trianonját, Államok Feletti Hatalom, Nagy Háborút, Államok Feletti Titkos Hatalmi Elit, Trianon-film Produkció, Titkos Elit, PROA KULTURÁLIS ALAPITVÁNY, Államok Feletti Magánhatalom, Magyar Királyság, Egyesült Államok, Magyar Kormány, André Tardieu, Magyar Államtól, Európai Unió, Nagy Háború, Államok Feletti Titkos Elit, Államok Feletti Hatalmi Elit, Nagy Háborút Keleten, Osztrák Magyar Monarchia, Nagy Háborúban, Európa Trianonja, Vesszen Trianon,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Hibáztam már  Szép álmokat!  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  Szép estét  Alvó kutyák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az erdőterápia egészségre gyak...  Facebookon kaptam  Alvó kutya  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Az izmaink nem csak testmozgás...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki belekortyol  Alvó baby  Óraállítás  Paul David Tripp Március 26  Facebookon kaptam  Esti kép  A máj egészségét biztosító és ...  Facebookon kaptam  Virágvasárnap a húsvét előtti  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sok ember olyan,  Esti képek  képre írva  Facebookon kaptam  Apu  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Facebookon kaptam  üdvözöllek!  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Facebookon kaptam  Ratkós beszületései a szereplő...  Szép estét  Jó éjszakát  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Amikor még kicsi voltál...  Az izmaink nem csak testmozgás...  Facebookon kaptam  Idővel az ember megérti, hogy ...  Facebookon kaptam  Leereszkedés és olvadás  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  A nagy természet  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cica  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Facebookon kaptam  A csend aranyat ért  Idővel az ember megérti, hogy ...  Sárkány  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Ne hagyd  Facebookon kaptam Krisztinától  Jó éjszakát  Agárdi Gábor gondolata  Esti képek  Facebookon kaptam  Agárdi Gábor gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  A csend aranyat ért  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Nem jár  Facebookon kaptam  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Alvó baby  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Krisztinától  Alvó kisfiú  Graffiti bölcsesség  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Nagy Feró megmondta?  Facebookon kaptam  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Esti kép  Képes idézet ! 
Bejegyzés Címkék
helyi nyilvános, pandémia miatt, történelmi korszakváltás, tömeges invázió, nemzetgyilkossági kísérlet, első világháborút, korszak zárult, emberiség történetében, akadémikus történészek, valódi felelősök, nagy háborút, 1000 éves, nemzetközi szabadkőművesség, ezer évek, nemzetek feletti, látható történelem, titkos szervezet, általa elképzelt, most Európa, filmből készült, magyar nemzet, állítások eredeti, magyar néppel, háborúba bevont, trianoni békeszerződés, brit világbirodalomban, termelő kapitalizmust, vesztfáliai békerendszert, hazugság kultúrája, rendszer keresztényellenes, nemzetközi kapcsolatokból, történelmi Magyar, nemzeti önrendelkezés, hazugság által, győztesek vettek, döntések megszületése, történelmi Magyarország, szabad mozgást, magyar nemzetet, területek megmaradnak, magyar nemzettel, történelmi elvet, önrendelkezés elvét, méltánytalanul büntetett, magyar egyetemek, gyalázatos Benes, autonómiát Székelyföldnek, magyar nyelv, igazi felelősök, háborút Nyugaton, földkerekség lakói, világ magyarsága, nemzet ellen, nemzethez tartozónak, magyarság elégtételt, elszenvedett sérelmekért, saját jövőjének, magyar öntudat, illusztrációkkal, feldarabolásához, érvényesülhetett, szabadkőművesség, szisztematikusan, békediktátumról, kirobbantásáért, gyulafehérváron, dokumentumokkal, kényszerítettek, közigazgatásban, sorstragédiáját, békeszerződések, világbirodalmon, összefüggéseket, méltánytalanul, békediktátumot, kirobbantották, megvalósítását, miniszterelnök, küldöttségével, újraéledésének, rendszerváltás, nyilvánosságra, megfogalmazója, haladéktalanul, kapcsolatokból, stratégiájának, dokumentumfilm, megvalósulóban, érvényesítését, székelyföldnek, aknamunkájának, mozicsatornára, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 21 db bejegyzés
e év: 69 db bejegyzés
Összes: 4830 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 108
  • e Hét: 8345
  • e Hónap: 34968
  • e Év: 172340
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.