Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Út a nő szívéhez: Hogyan ébresszünk szerelmet egy nőben?
  2023-05-30 21:00:12, kedd
 
 


ÚT A NŐ SZÍVÉHEZ: HOGYAN ÉBRESSZÜNK SZERELMET EGY NŐBEN?


Beszélik, hogy Tibet legmagasabb hegycsúcsán él a világ legbölcsebb embere. Egyszer egy ifjú elment hozzá, hogy megtudja, milyen út vezet annak a nőnek a szívéhez, akibe beleszeretett. Amikor
találkozott vele a hegytetőn, megkérdezte:- Mondd meg nekem, mesterek mestere, mi a legrövidebb és
legbiztosabb út egy nő szívéhez?

A mester így felelt:
- Nincs biztos út egy nő szívéhez, fiam; csak szakadékok
menti ösvények, térképek és iránytű nélküli utak tele szirtekkel,
tüskés bozóttal és mérges kígyókkal.

- De mester, akkor mit tegyek, hogy meghódítsam szerelmesem szívét?

- Jegyzed meg, kedves tanítványom: vésd elmédbe és
szívedbe tanításaimat és tanácsaimat, melyeket most adok neked...
Kövesd őket, és el fogsz jutni a szeretett nő szívéhez.

1. Moss fogat.

2. Ne vakard előtte a töködet.

3. Vigyél neki virágot és sok-sok ajándékot.

4. Vizelés előtt emeld fel a WC deszkáját, és utána ne felejtsd el lehajtani, de ne úgy, hogy lecsapod, és mindenkit zavar.

5. Moss kezet, mielőtt kijössz a mosdóból.

6. Ne csámcsogj.

7. Ne böfögj hangosan, vagy inkább sose böfögj.

8. Ne fingjál.

9. Ne beszélj csúnyán az anyjáról, szeresd őt, mint a saját anyádat.

10. Ne káromkodj.

11. Mindig nevess a rossz viccein.

12. Ne légy rá féltékeny, vagy ha mégis, csak kicsit.

13. Hagyd, hogy ő féltékeny legyen rád. Neki szabad.

14. Ne növessz pocakot. Sőt mi több, sose hízz meg. Neki viszont szabad (de sose mondd neki).

15. Ne időzz a fürdőszobában.

16. Ne hagyd ledobva a törülközőt.

17. Ne mondd neki, hogy nem tud vezetni.

18. Ne gyere későn haza. Indulj el a munkából és azonnal menj haza.

19. Ne szórakozz a barátaiddal. Vagy inkább ne is legyenek barátaid.

20. Ne álmodj barátnőkről.

21. A barátnőinek mellét és seggét ne nézd és szóba se hozd.

22. Ne légy fösvény. Használj legalább két hitelkártyát és két betéti kártyát.

23. Ne nézz más nőkre. Sőt, értsd meg egyszer és mindenkorra, hogy más nők nem léteznek.

24. Ne beszélj az ex nődről. Neked sosem volt más valakid előtte.

25. Mondd neki, hogy 'szeretlek' legalább 24-szer naponta.

26. Tanulj meg főzni.

27. Mosogass és tartsd tisztán a konyhát.

28. Ágyazz be (mindig).

29. Hívd fel őt, akárhol és akármilyen elfoglalt vagy is.

30. Hagyd, hogy ruhát, cipőt vegyen, amikor csak akar. Sőt, segíts neki az órákig tartó vásárlásban és válogatásban. (És mosolyogj eközben.)

31. Hagyd, hogy órákig beszéljen telefonon, és ha lehet, fizesd a mobilját.

32. Ne horkolj.

33. Jusson eszedbe, te nem szereted a focit és utálod a Forma-1 versenyeket.

34. Borotválkozz naponta, nehogy felsértsd a bőrét.

35. Ne gondolj csak a szexre, de túlzásba se essél; javasold neki gyakran, még ha fáradt vagy is.

36. Tartsd tiszteletben, ha fáj a feje, de ha ő kéri tőled, azonnal járj a kedvében. Ah!, és nehogy azonnal elaludj, amint befejezted; nézz a szemébe és simogasd, míg ő alszik el szép csendben.

37. Mondd neki minden percben, hogy ő a legszebb nő, akit valaha láttál.


A kimerült tanítvány megfordult, hogy lemenjen a hegyről.

A mester így szólt utána:

- Várj fiam, gyere vissza!

Mire a tanítvány:

- Neeem, mester... Most már értem, miért van annyi facér!

Link
9 DOLOG, AMIT MINDEN FÉRFI KERES EGY NŐBEN!


Nem csak az a lényeg, hogy valaki vékony, tökéletes alakú, szépen kisminkelt legyen. Ezeken túlmenően számos külső és belső tulajdonság, apró női kellék szükséges ahhoz, hogy valakiből jó nő legyen. Az alábbi 9 dologtól minden bizonnyal az összes férfi valósággal megvadul!

1.Kellemes illat
A csabításban nagyon fontos szerepe van egy kellemes illatnak. Nem kell túlzásba vinni, mert a túl erős parfüm már akár taszító is lehet. Arra is vigyázzunk, hogy ne használjunk egyszerre túl sokféle illatot.

2.Gondoskodás
Az anyai ösztön, a védelmező gondoskodás, a konyhában való sürgés-forgás nagyon vonzó a férfiak számára

3.Bikini
Ha egy nőt bikiniben látnak, mindig elolvadnak. Ilyenkor nem számít, hogy hogy néz ki a nő, vagy van-e rajta egy pár plusz kiló.

4.Jó lehet vele beszélgetni
A férfiak jobban szeretik a nő barátokat, mivel velük sokkal jobban lehet beszélgetni, és receptívebbek a problémákra is.

5.Ahogy kifejezik az érzéseiket
Még, ha úgy is tűnik, hogy a férfiak nem fektetnek túl nagy hangsúlyt az érzelmekre, nagyon imponál számukra, ahogy a nők kimutatják az érzéseiket.

6.Összegömbölyödés
Az éjszaka folyamán a nők leginkább magzati pozícióban alszanak, a férfiak pedig imádják védelmezően átölelni őket ilyenkor

7.nem szabnak gátat az érzéseiknek
Egy nőn mindig látszik, hogy éppen mérges, csalódott, vagy szerelmes. Nem tudja, és nem is nagyon akarja titkolni az érzéseit. A nő, ha sírni akar sír, egy férfi pedig mindig inkább elfojtja a bánatát.

8.Csípő
A férfiak szeretik a szépen ívelő, kerek csípőket

9.Tűsarok
Nincs olyan férfi, akit ne hatna meg egy piros tűsarkú cipő, ezzel tuti, hogy mindig elérheted a célod

Link
EZEK A DOLGOK FOGJÁK MEG A FÉRFIAKAT EGY NŐBEN - MÉG MIELŐTT BEMUTATKOZNÁTOK


Ha tisztában vagy azzal, mi csavarja el a férfi fejét, akár tudatosan is rásegíthetsz egy picit.

A viselkedés- és kommunikációkutatók szerint nem elsősorban a külcsín és a verbális megnyilvánulás számít, mikor az ember felfigyel a másikra. Rengeteg apróság van, ami közrejátszik abban, hogy két ember vonzódni kezdjen egymáshoz.
Mint minden társas szituációban, a legmélyebb és első benyomást a metakommunikációs jelzésekből vonja le a másik. Mi az, ami mindent megelőz, mi vonzza a férfit ellenállhatatlanul, annyira, hogy odalépjen és bemutatkozzon?

Tudatosan kell figyelned a kommunikációdra

Az első benyomás rányomja a bélyegét a további kapcsolatra. Ha előfordult már, hogy egy-egy első találkozás után nem jelentkezett a vágyott pasi, vagy problémáid akadnak az ismerkedéssel, érdemes tudatosan átgondolnod azt, hogy mit látnak belőled az emberek. Nemcsak az a fontos, hogy mutatkozol be, mit mondasz, hogyan viselkedsz, hanem az is, hogy milyen arculatot alakítasz ki magadról a testbeszédeddel, mimikáddal és gesztusaiddal.

A vonzó nők ismérve az, hogy első látásra nyomot hagynak másokban: a következő dolgokra érdemes odafigyelni ahhoz, hogy lehengereld azt a férfit, akivel szeretnél mélyebben megismerkedni.

A testtartás árulkodik. A görnyedt hát magadba fordulást, az összefont kéz bizalmatlanságot sugároz. Az egyenes hát, az emelt fő érdeklődést és nyitottságot sugall, amit majd viszonozni akar a másik.

Riasztó, ha valaki idegesen gesztikulál, de az is hervasztó, ha a testével, kezeivel egyáltalán nem kommunikál az illető. A lassú és kifejező mozdulatok vonzóak, mert nyugodtságról árulkodnak.

A szemkontaktus fontos. A másikon időző tekintet tanúbizonyságát adja annak, hogy érdeklődsz, és esélyt adsz neki a megismerkedésre. Ha önkéntelenül összeakad a két tekintet, ne kapd el a szemed.

Talán evidensnek számít, mégis a mosoly az, ami két ember között láthatatlan hidat képez. A mosoly önbizalmat, biztatást és kedvességet sugároz, és bátorítást ad a férfinak, hogy odalépjen.

Az éles, magas hangszín és a hadarás rossz hatással van a férfiakra. A kellemes orgánumú és jó tempójú beszéd nyugtatóan hat, a mélyebb hangszínt pedig erotikusnak találják.

A kézfogással rengeteg dolgot el lehet árulni. A jó kézfogás határozott, de nem csontropogtató, és a bemutatkozás végéig tart. A férfi a neve visszaismétlését ellenállhatatlannak fogja találni.

A megfelelő távolságra figyelni kell. Ne mássz bele az intim zónájába, ami fél méter. A személyes zóna körülbelül egy méterig tart, ez az ideális első randevúnál, hogy ne légy se túl közel, se túl messze.

A közvetlenség kardinális minden találkozásnál. A karót nyelt nőket nem bírják a pasik, de a közönséges, alpári viselkedést sem. Utóbbit megtalálják a haveroknál, te találd el az arany középutat.

A mosoly és a nevetés mellett még fontosabb a humor. Ha viccelődni is tudtok az első randikon, az teljes felszabadultságot sugároz mindkét részről, és megfelelő alap lehet egy komolyabb kapcsolatra.

Link
KIDERÜLT, MILYEN NŐ KELL A FÉRFINAK - Ezek a tökéletes partner legfontosabb tulajdonságai
De az is kiderült, melyek a leginkább zavaró szokások.

Talán minden férfi és nő kíváncsi arra, hogy milyen párra vágyik a másik nem, melyek azok a tulajdonságok, szokások, amelyeket vonzónak tartanak, és amelyek szerepet játszanak a leendő partnerük kiválasztásában.

Mi kell a férfinak?

Lehet, hogy meglepő, de a férfiak egy őszinte és hűséges lelki társat akarnak, aki nem mellesleg érti a viccet minden helyzetben. És, hogy mi kell még nekik? Az alábbi képről ezt is megtudhatod.

Mi kell a nőnek?

Az eredmények szerint a nők egy védelmező, művelt férfira vágynak leginkább, de az alábbi fotón azt is elolvashatod, mi az, amit még fontosnak tartanak a partnerben

Melyek a legzavaróbb tulajdonságok?

A felmérésben nemcsak a legvonzóbb, hanem a legzavaróbb tulajdonságokról és szokásokról is lerántották a leplet. A hölgyek például a teszetosza, határozatlan és nyámnyila pasiktól akadnak ki a leginkább, de a nők több mint fele - 56% - azokat sem kedveli, akik úgy gondolják, hogy mindent jobban tudnak náluk. Viszont csak közel minden negyedik nő utálja, ha egy férfi állandóan meccset néz a tévében, vagy, ha a párja megbámul egy másik nőt, miközben vele van.

Ezzel szemben a férfiakat a legjobban az idegesíti, ha egy nő azt mondja, semmi baja - 53% -, de közel minden második férfi kivan, ha egy nő folyamatosan féltékeny, vagy túl sokszor fáj a feje. A pasik harmada azon is kiborul, ha egy nő mindig mindenhonnan elkésik, vagy mindig kell neki egy újabb cipő, ruha, netalántán táska. Viszont tízből csak egy férfinak böki a csőrét, ha egy nő nem akar fizetni egy randin.

Link
,,FÉRFIAK ÉS BUSZ UTÁN NEM FUTUNK!" - HARCOLHAT-E A NŐ A FÉRFIÉRT?
/ Michaletzky Luca/


A klasszikus felállás: a nő a vad, a férfi a vadász. A férfi csábít, a nő ellenáll, aztán előbb vagy utóbb, de lehetőleg inkább utóbb megadja magát. De a mai, nemi egyenlőséget hirdető világban megfordulhatnak-e a szerepek? Harcolhatunk, harcoljunk-e a férfiért mi, nők?

Ebben a témában általában két, egymással szöges ellentétben álló szemlélet uralkodik manapság. Az egyik képviselői azt hirdetik: manapság, amikor sok családban a nő viseli a nadrágot, amikor Svédországban kötelező a férfiaknak is a gyes, amikor egyenlő mértékben csenget a közös kasszába a férj és a feleség, teljesen természetes és egyértelmű, hogy a csábítás szerepei is, ha nem is felcserélődnek, de kiegyenlítődnek. Szerintük a nő nyugodtan bevallhatja a férfinak, ha tetszik neki, elhívhatja randira, mi több, megkérheti a kezét. Természetesen e szemlélet képviselői nem kívánják meg azt sem, hogy a szexszel a harmadik randiig várjunk, vagy hogy a férfi fizesse a számlát, mert hiszik, hogy a férfi és a nő egyenlősége ezeken (is) múlik.

A másik nézet szerint még akkor is, ha az élet más területein ők is hisznek a nemi egyenlőségben, úgy vélik, hogy a csábításban a hagyományos szerepek nem felülírhatók. Szerintük a férfi génjeibe van kódolva a vadászösztön, és ha egy nő önként és dalolva nekiadja magát, elveszik a varázs. Ők azt, ha a nő ,,fut" a férfi után, a gyengeség, sebezhetőség jelének tekintik, ami miatt a férfi azonnal elveszíti érdeklődését.

Hol az igazság?!

A brit tudósok mindennel foglalkoznak, csak az igazán fontos kérdésekkel nem! Nevezetesen, most akkor mi a helyzet: valóban ott a vadászösztön még a férfi génjeiben, vagy az evolúció felülírta ezt, és a nő is nyugodtan bepróbálkozhat, mert ettől még nem homokra épül kapcsolatuk vára?

Az emberi kapcsolatokról egy állandó tényező biztosan elmondható: hogy egyediek. Nincs két egyforma ember, így két egyforma kapcsolat sem. Természetesen nagyon széles út húzódik a két szélsőség, a jégkirálynő és a zaklató nadrágpecér között, de a szerelem képes kihozni a legrosszabb oldalunkat. Ezért sokat segít, ha ezt a témát végiggondoljuk egyszer, amikor nincs épp a szemünk előtt rózsaszín köd - azaz éppen nem vagyunk fülig belehabarodva senkibe. Kik vagyunk mi? Mit tennénk meg egy férfiért, mit szeretnénk, hogy ő megtegyen értünk? Meddig mennénk el a csábításban? Megmaradnánk passzív szempilla-rebegtetőnek, vagy odaállnánk elé, és meghívnánk egy kávéra? Milyen számunkra egy ideális első randi, és hogy kezdődjön egy kapcsolat? Az ezekre adott válaszainkból rájöhetünk, kik vagyunk mi, és ezzel a nehezén túl is vagyunk.

Anyai bölcsesség

Tinikoromban, ahogy kortársaim legtöbbjét, úgy engem is ez a kérdés izgatott legjobban: hogyan kelthetném fel a kiszemelt fiú figyelmét? Hogyan kerülhetnék hozzá közelebb? A lánymagazinokban először mindig a flörttippeket olvastunk el: titkos üzenetek, véletlenül elkapott pillantások, matekkorrepetálás és társaik... A kedvencem: amikor belépsz a helyre, ahol ,,Ő" is jelen van, gondolj valami szexire, így csábítóbbnak fogsz tűnni. Ejha! Aztán egyszer anyukám rajtakapott minket, mibe merültünk bele olyan nagyon. Ha már ott volt, megkérdeztem őt is, hiszen neki már bejött az élet, mit ajánl. ,,Ha eljön az, akivel tényleg illetek egymáshoz, nem lesz szükség ilyen tippekre." És tényleg. Amikor az első pillanattól megvan a szimpátia, amikor rögtön egy hullámhosszon vagytok, és csak beszélgettek, beszélgettek órákon át... Akkor nem kell azon morfondírozni, vajon nyomulás-e ráírni chaten. Hagyjuk el a felvett femme fatale és feminista harcos szerepeket, és legyünk önmagunk legjobb verziói, hogy tényleg minket ismerjen és szeressen meg a kiszemelt férfi!

Link 
 
0 komment , kategória:  Életmód   
Címkék: bizalmatlanságot, tulajdonságokról, összegömbölyödés, visszaismétlését, lánymagazinokban, kommunikációdra, testbeszédeddel, megfordulhatnak, kiegyenlítődnek, bemutatkoznátok, megismerkedésre, tanúbizonyságát, kiválasztásában, kapcsolatokról, bepróbálkozhat, megnyilvánulás, csontropogtató, felcserélődnek, végiggondoljuk, találkozásnál, válaszainkból, ismerkedéssel, természetesen, gesztusaiddal, belehabarodva, fürdőszobában, svédországban, nyugodtságról, szemkontaktus, tulajdonságok, egyenlőségben, receptívebbek, megismerkedni, tulajdonságai, bemutatkozzon, beleszeretett, világ legbölcsebb, ifjú elment, saját anyádat, rossz viccein, barátnőinek mellét, órákig tartó, kimerült tanítvány, összes férfi, csabításban nagyon, kellemes illatnak, anyai ösztön, védelmező gondoskodás, konyhában való, férfiak számára, férfiak jobban, éjszaka folyamán, HOGYAN ÉBRESSZÜNK SZERELMET EGY NŐBEN, AMIT MINDEN FÉRFI KERES EGY NŐBEN, EZEK DOLGOK FOGJÁK MEG FÉRFIAKAT EGY NŐBEN, MIELŐTT BEMUTATKOZNÁTOK, MILYEN NŐ KELL FÉRFINAK, FÉRFIAK ÉS BUSZ UTÁN NEM FUTUNK, HARCOLHAT-E NŐ FÉRFIÉRT, Michaletzky Luca,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Torday Teodóra Éva versei  Facebookon kaptam Krisztinától  Elmentél  Örök dicsőség  Facebookon kaptam  Esti ima !  Gondolkodók  Facebookon kaptam  Hullj eső, halkan szitálj Kisz...  A lélek hangja . . .  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  köszönöm a látogatást, jó éjsz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amit az ember öröm...  Az otthon is őszi díszben  Somogyi Zsolt: Fohász  Alexandre Dumas tollából  Facebookon kaptam  Fogd meg erősen a saját kezede...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Törődj magaddal  Facebookon kaptam  A lélek hangja . . .  Igazi paraszt  Tudat alatti kényszer  Aki azt mondja, szép az élet.....  képre írva  Visszavonuló  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Gyönyörű fővárosunk  Amikor teljes sötétség borul r...  Zajlik az élet  Betyár világ közeleg - Kun Mag...  Olcsó vacsora  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Áldó Krisztus Tarcal  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Legalább a gyerekeimnek segíts...  Életem csak kegyelem, önérdeme...  Facebookon kaptam  Még mindig  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szomorú vagy, és azt várod, ho...  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Szent-Gály Kata: Kérdések  Várnai Zseni - NE BÁNTSÁTOK ŐK...  Mindig magunkba kell  Nem kértem senkit  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Szent-Gály Kata: Kérdések  Facebookon kaptam  Szeretem a reggeleket  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tandari Éva: Mondjátok , Fiaim...  Facebookon kaptam  Minden nap  Facebookon kaptam  Fogd meg erősen a saját kezede...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alexandre Dumas tollából  Fogyókúrás  Facebookon kaptam  Vidám - boldogság teli délután...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Váratlan szabadnap  Bajor csirkecomb  Facebookon kaptam  Rodosz, ahol a tengerek találk...  Szép estét kívánok Mindenkinek...  Bízom benned Teremtőm , Uram !  Birkamese  Mit suttog  Húlló levelek , egyben fájdalm...  Facebookon kaptam  Öröklét 
Bejegyzés Címkék
világ legbölcsebb, ifjú elment, saját anyádat, rossz viccein, barátnőinek mellét, órákig tartó, kimerült tanítvány, összes férfi, csabításban nagyon, kellemes illatnak, anyai ösztön, védelmező gondoskodás, konyhában való, férfiak számára, férfiak jobban, éjszaka folyamán, férfiak pedig, férfi pedig, férfiak szeretik, szépen ívelő, piros tűsarkú, férfi fejét, verbális megnyilvánulás, ember felfigyel, metakommunikációs jelzésekből, első benyomás, további kapcsolatra, vágyott pasi, következő dolgokra, testtartás árulkodik, szemkontaktus fontos, másikon időző, mosoly önbizalmat, hadarás rossz, kellemes orgánumú, mélyebb hangszínt, kézfogással rengeteg, bemutatkozás végéig, neve visszaismétlését, megfelelő távolságra, intim zónájába, személyes zóna, méterig tart, ideális első, közvetlenség kardinális, karót nyelt, arany középutat, nevetés mellett, első randikon, teljes felszabadultságot, komolyabb kapcsolatra, tökéletes partner, leginkább zavaró, leendő partnerük, viccet minden, alábbi képről, eredmények szerint, alábbi fotón, legzavaróbb tulajdonságok, felmérésben nemcsak, legzavaróbb tulajdonságokról, hölgyek például, férfi állandóan, párja megbámul, pasik harmada, újabb cipő, férfinak böki, klasszikus felállás, férfi csábít, témában általában, egyik képviselői, közös kasszába, csábítás szerepei, harmadik randiig, férfi fizesse, másik nézet, nemi egyenlőségben, hagyományos szerepek, férfi génjeibe, férfi után, férfi azonnal, brit tudósok, igazán fontos, férfi génjeiben, evolúció felülírta, emberi kapcsolatokról, állandó tényező, zaklató nadrágpecér, szerelem képes, legrosszabb oldalunkat, témát végiggondoljuk, szemünk előtt, ezekre adott, kérdés izgatott, lánymagazinokban először, flörttippeket olvastunk, első pillanattól, hullámhosszon vagytok, felvett femme, kiszemelt férfi, bizalmatlanságot, , ,
2023.08 2023. Szeptember 2023.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 13 db bejegyzés
e év: 188 db bejegyzés
Összes: 4698 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 109
  • e Hét: 11566
  • e Hónap: 77109
  • e Év: 766900
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2023 TVN.HU Kft.