Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Válj széppé 30 nap alatt
  2020-09-11 10:32:18, péntek
 
  A szépség, mint azt sokan tudják, hatalmas erő. Ki ne álmodozna arról, hogy környezete csodáló pillantásainak kereszttüzét élvezze, hogy másokra vonzó hatást gyakoroljon és őt egy csinos, virágzó nőnek találják! Természetesen, a gyönyörű megjelenés legfőbb feltétele az adott egyén szervezetének egészséges mivolta.

Az alább olvasható néhány tipp segítségével bárki szebbé változtathatja külsejét, megjelenését ráadásként még egészségesebb is lesz. Ezen tippek nemcsak hogy rendkívül hatékonyak, de nagyon gyorsan érhetünk el velük kedvező hatást, ugyanis mindössze 30 nap alatt látványos eredményt figyelhetünk meg. Olvasd hát te is ezeket az összegyűjtött okosságokat, és válj bájosabbá minden nap, és ne feledd, szebbé válni mindig jó.

Hogyan váljunk szebbé mindössze 30 nap alatt?
1. A lenmag
Fogyassz lenmagot minden nap! A legjobb, ha éh gyomorra, reggel, rögtön a felkelés után fogyasztjuk a lenmagot. Elég mindössze egy evőkanálnyit megenni a kívánt hatás eléréséhez. Az egyik módja a fogyasztásának az, amikor meleg vízzel együtt esszük, alaposan megrágva. Másik lehetőség, hogy kávédarálón megőröljük, és a lenmagporból készítünk reggelit, például lenmagkását.

A lenmag titka az, hogy tisztítja a szervezetet. A len emellett nagyon hasznos a bőr számára is, simábbá és egyenletesebbé, továbbá fiatalabbá teszi azt. A lenmag ugyancsak fontos a haj és a körmök számára is, hiszen többszörösen telítetlen zsírsavtartalmának hála segíti azok egészséges növekedését. Nem elhanyagolható az a tényező sem, hogy a len fogyasztásakor megfigyelhető egy kevés súlycsökkenés is, más szóval, aki lent eszik, egy kissé fogyni is fog. Mindezt anélkül, hogy ártanánk közben a szervezetünknek.

2. A főtt cékla
A főtt cékla fogyasztása is ajánlott minden nap. Finom saláta készíthető belőle, különösen akkor, ha aszalt szilvával, dióval, vagy fokhagymával kombinálva készítünk belőle ételeket. Adhatunk a salátánkhoz alacsony zsírtartalmú tejfölt is.

A cékla csodálatos vértisztító, emellett jó hatással van sok belső szerv munkájára. Igyekezz minden nap enni céklát, és meglátod, hogy az emésztési rendszered sokkal jobban fog működni, továbbá bőrödön is érezni fogod a cékla jótékony hatását. Hidd el, az ételtől, amit eszel, nagyon sok minden függ!

3. Glicerin és E-vitamin
Minden este, lefekvés előtt használj glicerines-E-vitaminos arcmaszkot. 30 gramm glicerinhez körülbelül 10 darab E-vitamin kapszula szükséges, ennyiből nyerhető ki a glicerin. A maszkot az előzőleg alaposan megtisztított arcbőrre vigyük fel, ha a bőr kissé ragadóssá válna, egy kis arcfrissítővel permetezzük be. Ez a csodálatos keverék kisimítja a ráncokat és felfrissíti a bőrt. A szarkalábak és az egyéb zavaró tényezők könnyedén megszüntethetők, hiszen ez egy valódi csodaszer!

4. Dióbél
Nassoláskor fogyassz sok diót! Naponta akár 50 gramm dió, mandula stb. fogyasztása ajánlott. A haj és a körmök számára a diófélék maguk az égből pottyant mannák. Látni fogod már egy kis idő eltelte után, hogy az egész szervezeted állapota nagyban javulni fog. Ezen kívül, a diót nem csak az szépségünkért, jó külső megjelenésünkért érdemes fogyasztani, hanem azért is, mert agyserkentő hatású. Ez pedig igencsak jelentős plusz.

5. Krém száraz mustármagból
Őrölt mustármagból és növényi olajakból (a legjobb az olívaolaj vagy a bogáncsolaj) készítsünk krémet, melyet vigyünk fel a hajunkra, tekerjük be fóliával, majd egy törölközővel és hagyjunk rajta 20 percig.

Hajunk egyszerűen csodássá válik: fényessé, csillogóvá és egészségessé. A mustár segíti a hajhagymák növekedését, így már eme krém heti két használata után érezhetően hosszabb lesz a hajunk.

6. Alvó zokni
Ez egy éjszakai öltözet természetes alapanyagból, ami lehet gyapjú vagy pamut. Mielőtt felhúznád az alvózoknit, lábaidat kenjed be vajjal, amihez adhatsz pár csepp menta illóolajat.

Már egy hónap folyamatos használat után látni fogod, hogy lábaid mennyivel szebbé válnak, és mindenki irigykedve fog rájuk tekinteni. Ilyen puha bőre legfeljebb a babáknak van! Ez egy kiváló lehetőség a tengerparti nyaralásra való előkészületekkor.

7. A búzacsíra olaj
A búzacsíra olaj az egyik legnagyobb segítője a hosszú szempilláknak. Végy egy kifogyott szempillaspirált és tubusát, mossad ki, illetve le őket alaposan, majd töltsd tele búzacsíra olajjal. Ezt ma már könnyen megvásárolhatod gyakorlatilag bármelyik patikában. Már egy hónap után sokkal hosszabb és dúsabb lesz a szempillád. A búzacsíra olajat használni ráadásul egyszerű is, hiszen könnyű felvinni a szempillákra a szempillaspirál segítségével.

8. Tengeri só
Tökéletes bőrradírt készíthetünk tengeri só és tejföl felhasználásával. Tejfölből ez esetben a magasabb zsírtartalmút válasszuk. Zuhanyzás után alaposan dörzsöljük át bőrünket ezzel a bőrradírral, majd meleg vízzel öblítsük le testünket.

A bőrradír rendszeres használata nagyon jó hatással van bőrünkre, hiszen egyfelől minden elhalt hámsejtet eltávolítunk, másfelől bőrünk sokkal selymesebb lesz. A tejföl ráadásul nem engedi, hogy a só károsítsa bőrünket, hanem ellenkezőleg, táplálja azt. Éppen ezért ne legyünk lusták naponta használni ezt a csodás bőrradírt, ami még az olyan hírhedt problémákra is megoldást jelenthet, mint a rettegett narancsbőr. Nagy előnye a tengeri só és tejföl keverékének, hogy hűtőszekrényben tárolható.

9. Disznóparéj-olaj
Egyetlen hátránya ennek a csodás olajnak az ára, de ez teljesen érthető. Kenjük be disznóparéj-olajjal arcunkat azokon a területeken, ahol seb, heg, ránc, égési sérülés vagy pattanás található.

Ez az olaj teljesen felszívódik és regenerálja a bőrt. A disznóparéj-olaj szkvalént tartalmaz, ami más formában a bőrben is megtalálható.

10. Mentalolaj
A mentol illóolaja egy csodálatos hajfrissítő. Egy liter vízben keverjünk el öt csepp menta illóolajat, majd minden hajmosás után öblítsük át hajunkat ezzel a folyadékkal.

Ez egy tökéletes megoldás a zsíros hajra, de azoknak is, akik a korpától szenvednek. Hihetetlen módon frissíti a hajat! Erősítő hatásának köszönhetően a mentaolaj ráadásul enyhíti a fejfájást is; ezért is figyelemre érdemes a használata.

Ha a fenti tippeket megfogadva ezeket a szereket már csak egy hónapig használod, sokkal egészségesebb, ezáltal szebb leszel. A saját komfortérzeted javítása érdekében mindenképpen érdemes őket kipróbálni, hiszen amikor jól érzed magad a saját bőrödben, akkor nem csak szebb vagy frissebb vagy, hanem önbizalmad, ezáltal sikerességed is nő.

Ezek a sikeres tippek, tanácsok bizonyára a barátnőidet is érdekelhetik! Meséld el hát nekik is, hogy hogyan válhatnak ők is sokkal szebbé, mindössze 30 nap alatt!
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Natúr kezelések  
Címkék: megjelenésünkért, előkészületekkor, szempillaspirált, felhasználásával, szervezetünknek, szempillaspirál, megszüntethetők, megvásárolhatod, hűtőszekrényben, arcfrissítővel, pillantásainak, fogyasztásakor, egyenletesebbé, komfortérzeted, változtathatja, elhanyagolható, fogyasztásának, megtisztított, természetesen, súlycsökkenés, szempilláknak, megfigyelhető, összegyűjtött, egészségesebb, gyakorlatilag, szépségünkért, zsírtartalmút, szervezetének, alapanyagból, megtalálható, segítségével, zsírtartalmú, többszörösen, köszönhetően, megjelenését, figyelhetünk, gyönyörű megjelenés, adott egyén, alább olvasható, összegyűjtött okosságokat, felkelés után, evőkanálnyit megenni, kívánt hatás, egyik módja, lenmagporból készítünk, lenmag titka, lenmag ugyancsak, körmök számára, kevés súlycsökkenés, kissé fogyni, főtt cékla, salátánkhoz alacsony,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Anyák napjára  Eduardo Sacheri gondolata  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  Nevelőszülőkhöz adták,  Paul David Tripp Április 15  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Facebookon kaptam  Anyámról való emlékek  Facebookon kaptam  képre írva  képre írva  Nem kell hozzá fürdőruhás  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Töröld le  Baranyi Ferenc - N i n c s  Esterházy Péter: Harmonia c...  Szeretem ujjad karcsuságait,  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam  Azért kaptad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Baranyi Ferenc - N i n c s  Mindent de mindent visszakap  Ismeretlen: Ikarusz monda  képre írva  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Jázmin  Az ember emlékekből áll  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn...  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  Van néhány kérdés, amin gondol...  Facebookon kaptam  Nem kell hozzá fürdőruhás  képre írva  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  képre írva  Zilahy Lajos gondolata  Erdei gyöngyvirág  Bornyi Veronika haiku verse  Spenót fasírttal  A Magyar Költészet napja alkal...  Nevelőszülőkhöz adták,  A Magyar Költészet napja alkal...  Különleges  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Spenót fasírttal  A pitypang legendája  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Facebookon kaptam  Megígért békesség  József Attila – Keresek ...  Szívek  Különleges  Esterházy Péterre emlékezünk  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Sík Sándor - Ha jő a perc  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Annyira tisztelem a szabadságo...  Hegedüs Géza: Magyar költészet  különleges  Pitypang szökőkút  Van néhány kérdés, amin gondol...  Facebookon kaptam  Vito Giaquinto gondolata  Kertem  Gebhardt Nóra versei II.  képre írva  Magyar költészet napja  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Isten hűségének mértéke  Csend  Facebookon kaptam  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Nagy és kis csodák  Robin Wight pitypang szobra  József Attila - Kopogtatás nél...  Tavaszi este  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Somlyó Zoltán - Orgonával 
Bejegyzés Címkék
gyönyörű megjelenés, adott egyén, alább olvasható, összegyűjtött okosságokat, felkelés után, evőkanálnyit megenni, kívánt hatás, egyik módja, lenmagporból készítünk, lenmag titka, lenmag ugyancsak, körmök számára, kevés súlycsökkenés, kissé fogyni, főtt cékla, salátánkhoz alacsony, cékla csodálatos, emésztési rendszered, cékla jótékony, előzőleg alaposan, csodálatos keverék, egyéb zavaró, valódi csodaszer, diófélék maguk, égből pottyant, egész szervezeted, olívaolaj vagy, mustár segíti, hajhagymák növekedését, éjszakai öltözet, hónap folyamatos, kiváló lehetőség, tengerparti nyaralásra, búzacsíra olaj, egyik legnagyobb, hosszú szempilláknak, kifogyott szempillaspirált, hónap után, búzacsíra olajat, szempillaspirál segítségével, magasabb zsírtartalmút, bőrradír rendszeres, tejföl ráadásul, csodás bőrradírt, olyan hírhedt, rettegett narancsbőr, csodás olajnak, olaj teljesen, disznóparéj-olaj szkvalént, mentol illóolaja, csodálatos hajfrissítő, liter vízben, tökéletes megoldás, zsíros hajra, korpától szenvednek, mentaolaj ráadásul, fenti tippeket, hónapig használod, saját komfortérzeted, saját bőrödben, sikeres tippek, megjelenésünkért, előkészületekkor, szempillaspirált, felhasználásával, szervezetünknek, szempillaspirál, megszüntethetők, megvásárolhatod, hűtőszekrényben, arcfrissítővel, pillantásainak, fogyasztásakor, egyenletesebbé, komfortérzeted, változtathatja, elhanyagolható, fogyasztásának, megtisztított, természetesen, súlycsökkenés, szempilláknak, megfigyelhető, összegyűjtött, egészségesebb, gyakorlatilag, szépségünkért, zsírtartalmút, szervezetének, alapanyagból, megtalálható, segítségével, zsírtartalmú, többszörösen, köszönhetően, megjelenését, figyelhetünk, szempillákra, mustármagból, törölközővel, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1418
  • e Hét: 11532
  • e Hónap: 25281
  • e Év: 229982
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.