Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A veseproblémák kezelésének 5 természetes módja
  2020-09-22 00:21:42, kedd
 
  Hogyan kezelje természetes módon veseproblémáját?

Ön tudta, hogy :
- A vesebetegség a kilencedik leggyakoribb halálhoz vezető betegség Amerikában és az emberek ezt általában nem is veszik észre.
- Minden 5 nőböl egy szenvedett húgyuti fertőzésektől élete során legalább egyszer, nők milliói szenvednek a visszatérő húgyúti fertőzésektől világszerte. A fiatal férfiaknál ugyan nem túl gyakori a húgyúti fertőzések előfordulása, de az 50 feletti férfiak már jóval hajlamosabbak rá.
- Mindkét nem közül legalább 10-ből 1 ember találkozik vesekővel élete során.

Ezek a tények felnyithatják szemünket azzal kapcsolatban, hogy mennyire nem beszélünk a veseproblémákról eleget, ami ahhoz is vezethet, hogy ezek sokkal gyakoribbá válnak. Ebben a cikkben a három leggyakoribb veseproblémáról lesz szó és ezeknek a természetes kezeléséről.


Húgyúti fertőzések
A nők sokkal gyakrabban szenvednek húgyúti fertőzésekben, mint a férfiak, de ezeket bárki elkaphatja. Okozója egy baktérium, amely megfertőzi a húgycsövet és ami eljuthat a húgyhólyagig is. Ha odáig eljutott a fertőzés tovább vándorolhat a húgyvezetékbe, onnan pedig a vesékhez. Onnantól kezdve, hogy a fertőzés elhagyta a húgyhólyagot és elmozdult a vesék irányába a fertőzés neve vesemedence-gyulladás lesz és ezzel egyidőben egy komoly egészségügyi problémává válik.

Kezelés
A húgyúti fertőzésnek egy két pontból álló kezelési terve van, amit amint észrevette a fertőzést szükséges alkalmazni.

A húgyúti rendszer arra lett tervezve, hogy eltávolítsa a behatolókat, szóval az első lépésnek mindenképp annak kell lennie, hogy ön megpróbálja szervezetét segíteni, azzal, hogy megfelelő mennyiségű folyadékot biztosít számára. A víz megfelelő, de még hatékonyabb lehet, ha vízhajtót is vesz közéjük, mint például a gyömbér, amiből ízletes, gyulladáscsökkentő teát is készíthet. A vízhajtók segítenek a szervezetnek vizeletet termelni, ami cserébe kimossa a veszélyes mikróbákat a húgyúti rendszerből. Fogyasszon legalább 3 pohárnyi vízhajtóval feldúsított vizet ( mint például a gyömbér tea) naponta, addig, amíg a tünetek el nem múlnak.


Miután a folyadékok már a kontrollja alá kerültek, tovább segítheti szervezetét azzal, hogy tápanyagdús ételeket és gyógynövényeket fogyaszt, amik növelik az immunitást. A torma és a fokhagyma erőteljes antimikrobiális tulajdonsággal rendelkeznek, míg a citrusoknak magas a C vitamin tartalma és megváltoztatják a húgyút pH értékét, hogy az kevésbé legyen fogékony a fertőzésekre. Szüksége lehet cinkre, hogy a C-vitamin felszívódjon, úgyhogy fontolja meg a joghurt és a grillcsirke fogyasztását is. Ezen tápanyagdús ételek fogyasztása és a vízhajtók kiütik az enyhe, vagy közepes húgyúti fertőzést.

Vesekő
A vesekőnek többféle variációja is ismert, de a leggyakoribbak a kálcium kövek, amik természetesen fejlődnek ki. Kockázati tényező lehet, ha a család történetében már előfordult, bizonyos étrendek, elhízás és dehidratáció. Ha ön már élete során szenvedett a vesekőtől, akkor nagyobb az esélye, hogy az megint ki fog alakulni.

Kezelés
Már régóta mondogatom, hogy az almabor ecet egy csodatevő megoldás és még a vesekövekkel szemben is segítséget nyújthat. Ha ön önállóan próbál megszabadulni a kis méretű kövektől , akkor 2 evőkanál almabor ecet belekeverve egy pohár vízbe, a nap folyamán háromszor, nemcsak, hogy felbontja a köveket, de növeli az egész húgyúti egészség minőségét is. Ha bírja a gyomra, akkor adjon hozzá pár evőkanál friss citromlevet is a készítmény maximális potenciáljának elérése érdekében.

Kezelés
A vese bab és annak leve széles körökben elismert a vesekövek kezelésében. Az almabor ecethez hasonlóan a bab leve segít a köveket kisebb darabokra lebontani, hogy azok természetesen tovább mozdulhassanak, míg a bab belseje pedig segít fenntartani a húgyút egészségét. Főzze meg a babot tiszta, forrásban lévő vízben ameddig meg nem puhulnak és fogyasztásra alkalmassá válnak. Szűrje le kétszer, hogy a lé megfelelő legyen. Kerülje el az egészségre káros ízesítő adalékokat, mint például a sót.

Vesebetegség

Az a személy, akinek veséje három hónapnál tovább van nem megfelelő egészségi állapotban, valószínűleg krónikus vesebetegségben szenved. Ez egy veszélyes betegség, mivel a tünetek sokszor maradnak észrevétlenek, addig, ameddig már kijavíthatatlan károsodás nem történik. Nézzen utána a veseproblémák tüneteinek és ha bármelyiket felfedezni véli magán, keresse fel orvosát.

Kezelés
Az akupunktúra bíztató eredményeket hozott, mivel javította a krónikus vesebetegségben szenvedők életszínvonalát a fájdalom csökkentésével, mialatt szintén javította az immunitást. Lehetőséget teremet arra, hogy növelje a húgy termelést és még a dialízist is elhalaszthatja. Ha egészséges étrenddel és megfelelő gyógyszeres kezeléssel használják együtt, akkor az akupunktúra enyhíti és meg is semmisíti néhány tünetét a krónikus vesebetegségnek.


Kezelés
Lehet, hogy önt is meglepte, hogy a vörösáfonya nem került említésre, amikor a húgyúti fertőzésről volt szó, de az igazság az, hogy a vörösáfonya sokkal jobb munkát végez a vesék egészségének és tápláltságának érdekében, ha hosszabb távon alkalmazzák, mint a rövidtávú alkalmazás során. Ha krónikus vesebetegségben szenved, akkor a vörösáfonya rendszeres fogyasztása, vagy a magas koncentrátumú vörösáfonyalé biztosítja a szervezet számára a megfelelő tápanyagkat ahhoz, hogy az leküzdhesse a tüneteket. Telis tele van C-vitaminnal, ami remek az immunitás számra, a vörösáfonya emellett remek forrása a káliumnak, a foszfornak és a nátriumnak, amig mind támogatják a vesék egészségét. Mindezek mellett pedig a vörösáfonya gyulladáscsökkentő és segít fenntartani az egészséges vérnyomást.

Ha ön, vagy valaki akit szeret veseproblémáktól szenved, válasszon természetes megoldást, mielőtt a szélsőségeket választja. Meg fog lepődni, hogy szervezete mennyire jól tervezett arra, hogy önmagát meggyógyítsa, ha ön a megfelelő eszközöket biztosítja számára.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Natúr kezelések  
Címkék: veseproblémáktól, veseproblémákról, gyógynövényeket, vesebetegségben, veseproblémáról, életszínvonalát, veseproblémáját, antimikrobiális, vesebetegségnek, kijavíthatatlan, megváltoztatják, mozdulhassanak, elhalaszthatja, leggyakoribbak, tápláltságának, csökkentésével, tulajdonsággal, potenciáljának, fertőzésektől, hajlamosabbak, szélsőségeket, vörösáfonyalé, fertőzésekben, természetesen, felnyithatják, húgyvezetékbe, veseproblémák, megszabadulni, észrevétlenek, koncentrátumú, egészségének, vesekövekkel, kapcsolatban, húgyhólyagot, egészségügyi, rendelkeznek, kilencedik leggyakoribb, szenvedett húgyuti, visszatérő húgyúti, fiatal férfiaknál, húgyúti fertőzések, tények felnyithatják, veseproblémákról eleget, három leggyakoribb, természetes kezeléséről, fertőzés tovább, fertőzés elhagyta, vesék irányába, fertőzés neve, komoly egészségügyi, húgyúti fertőzésnek, fertőzést szükséges,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Bertolt Brecht -től idézet  A jó emberek mindig szépek mar...  képre írva  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Hazára minden embernek szükség...  Őrizkednünk kell...  Png kutya  Facebookon kaptam  Akarat  Png kutya  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A sors  Varga János Veniam - Fontos sz...  Png telefon  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Reggel van  Fehér virág  Szép estét  Akarat  Erdőn  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Alázat  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Régi emberek, akikre máig büsz...  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam Krisztinától  Egy lelki imádság  Adakozás  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Csak a fogyatkozás látható  A kételkedés kezelése  Alázat  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Png fotel  Adakozás  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam Krisztinától  Akarat  Facebookon kaptam  Png telefon  Png csokor  Fekete-erdő desszert  Nevem  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Png virág  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Paul David Tripp Április 19  Éretlen vers  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Nem számIt  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Mindig jusson idő nevetni  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Png csokor  Zilahy Lajos gondolata  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Hiányzik  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Leonardo da Vinci gondolata  Még csak most kezdődik a nap 
Bejegyzés Címkék
kilencedik leggyakoribb, szenvedett húgyuti, visszatérő húgyúti, fiatal férfiaknál, húgyúti fertőzések, tények felnyithatják, veseproblémákról eleget, három leggyakoribb, természetes kezeléséről, fertőzés tovább, fertőzés elhagyta, vesék irányába, fertőzés neve, komoly egészségügyi, húgyúti fertőzésnek, fertőzést szükséges, húgyúti rendszer, első lépésnek, vízhajtók segítenek, szervezetnek vizeletet, veszélyes mikróbákat, húgyúti rendszerből, fokhagyma erőteljes, citrusoknak magas, kevésbé legyen, grillcsirke fogyasztását, vízhajtók kiütik, vesekőnek többféle, kálcium kövek, család történetében, almabor ecet, csodatevő megoldás, vesekövekkel szemben, pohár vízbe, egész húgyúti, készítmény maximális, vesekövek kezelésében, almabor ecethez, köveket kisebb, húgyút egészségét, babot tiszta, egészségre káros, veszélyes betegség, tünetek sokszor, veseproblémák tüneteinek, akupunktúra bíztató, fájdalom csökkentésével, húgy termelést, akupunktúra enyhíti, krónikus vesebetegségnek, húgyúti fertőzésről, vörösáfonya sokkal, vesék egészségének, rövidtávú alkalmazás, vörösáfonya rendszeres, magas koncentrátumú, szervezet számára, megfelelő tápanyagkat, immunitás számra, vörösáfonya emellett, vesék egészségét, egészséges vérnyomást, szélsőségeket választja, megfelelő eszközöket, veseproblémáktól, veseproblémákról, gyógynövényeket, vesebetegségben, veseproblémáról, életszínvonalát, veseproblémáját, antimikrobiális, vesebetegségnek, kijavíthatatlan, megváltoztatják, mozdulhassanak, elhalaszthatja, leggyakoribbak, tápláltságának, csökkentésével, tulajdonsággal, potenciáljának, fertőzésektől, hajlamosabbak, szélsőségeket, vörösáfonyalé, fertőzésekben, természetesen, felnyithatják, húgyvezetékbe, veseproblémák, megszabadulni, észrevétlenek, koncentrátumú, egészségének, vesekövekkel, kapcsolatban, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2549
  • e Hét: 7394
  • e Hónap: 38880
  • e Év: 243581
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.