Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Orosz pszichológus tanácsa nőknek
  2020-12-23 23:30:27, szerda
 
  Az orosz pszichológus 15 szókimondó és könyörtelen tanácsa nőknek: ,,Sose hajts fejet egy férfi előtt!"

Az orosz pszichológus, Mihail Labkovskiv, híres a szókimondó és könyörtelen stílusáról. 30 éve dolgozik a szakmájában és ez idő alatt nagyon sok mindent látott és halott.

Talán ezért is engedi meg magának ezt a nyers stílust, mellyel azonban nagyon sok életet és családi békességet mentett meg az idők folyamán.

Azok számára, akik partnert keresnek
1. Senkinek nincs szüksége olyan emberre, aki képtelen elfogadni önmagát. Akinek azonban sikerül, az boldog életet élhet, a mindennapi gondok ellenére is.

2. Ha nem érzed jól magad egy férfival az első három randi alkalmával, a negyedikre már ne menj el! Az első pár randin ugyanis minden férfi a legjobb formáját szeretné hozni, és ha ez nem megfelelő számodra, fölösleges tovább próbálkoznod.

3. A fiatal, sikeres és szép hölgyek állítása, miszerint azért nem kapnak megfelelő partnert maguknak, mert magas az általuk felállított mérce, minden bizonnyal hamis. A valóság, hogy vagy képtelenek egy kapcsolat kialakítására, vagy félnek a kapcsolattól.

4. Ha nagyon szeretnél férjhez menni, először is hagyj fel ezzel a görcsös gondolattal. Mindenekelőtt találnod kell egy személyt, akit képes leszel szeretni és ő is viszont szeret téged.

5. Ne állj szóba nős férfiakkal, nekik ugyanis nincs szükségük még egy feleségre.


Azok számára, aki már kapcsolatban élnek
1. Ha kapcsolatban élsz valakivel, és már jó ideje nem léptek előre, kérdezz rá, hogy szeretne-e valóban családot és gyereket? Ha a válasz késik, akkor lépj ki ebből a kapcsolatból.

2. Minden otthon üllő, és az életét csak a családnak és a gyerekeknek szentelő nő egy idő után veszít egykori bájából. Ez szinte elkerülhetetlen! A férfi pedig megunja, kevésbé tartja majd intelligensnek és vonzónak, és innen már csak egy lépés a válás. És mindez annak ellenére, hogy általában a férfiak ajánlják fel az otthon maradás lehetőségét a feleségnek.

3. Ha valamit rád szeretne erőltetni a párod, és te azt nem szeretnéd, egyszerűen szállj ki a kapcsolatból. Ne félj egyedül maradni. Egy férfi sem érdemli meg, hogy fejet hajts előtte.

4. Általában különbözünk, de egy kapcsolat során el kell tudnunk fogadni a másikat. Ha nem megy, akkor jobb, ha minél előbb szétválnak útjaik.

5. Nincs az a kapcsolat, amiért megérné, hogy szenvedjünk.


Mindenki számára
1. Mindig nem játszhatod meg magad, a csalódás sokkal fájdalmasabb, mint a valóság elfogadása.

2. Aki nem képes önmagát szeretni, az mást sem fog tudni, ez pedig nem vezet közös boldogsághoz.

3. Egy egészséges szerelemnek arról kell szólnia, hogy milyen boldogok vagyunk egymás mellett.

4. Ha nem tetszik a feléd tanúsított hozzáállása, add tudtára egyszer, aztán a következőnél hagyd ott.

5. Egy egészséges ember nem folytat olyan kapcsolatot, amelyikben nem tisztelik kellőképpen. Tulajdonképpen nem is kezd bele egy ilyen kapcsolatba.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Címkék: elkerülhetetlen, tulajdonképpen, intelligensnek, mindenekelőtt, kialakítására, kapcsolatból, kapcsolattól, boldogsághoz, pszichológus, kapcsolatban, következőnél, próbálkoznod, fájdalmasabb, könyörtelen, szakmájában, kellőképpen, kapcsolatot, szenvedjünk, gondolattal, hozzáállása, felállított, kapcsolatba, lehetőségét, különbözünk, gyerekeknek, szerelemnek, egészséges, amelyikben, elfogadása, férfiakkal, békességet, képtelenek, stílusáról, feleségnek, tanúsított, mindennapi, orosz pszichológus, férfi előtt, nyers stílust, idők folyamán, boldog életet, mindennapi gondok, első három, legjobb formáját, általuk felállított, kapcsolat kialakítására, görcsös gondolattal, válasz késik, életét csak, gyerekeknek szentelő, férfi pedig, férfiak ajánlják, Mihail Labkovskiv,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Maci az északi fény alatt  Paul David Tripp Március 26  Esti Ima !  Az idegen országok éghajlata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Benedek Elek - Virágvasárnap  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Facebookon kaptam Krisztinától  Figyeld meg az "én"-t  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden kedves látogatómnak sze...  képre írva  Az idegen országok éghajlata  Minden kedves látogatómnak sze...  Havazás  Manna OWell tollából  Facebookon kaptam  Nagyhétfő:  képre írva  Virágos mező  A jó kedv a világon  Facebookon kaptam  Szeretettel !  Harang ( gif )  Kezdjük annak a megértésével,....  képre írva  Ködvirágok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Sadhguru idézet  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sir Andrew Lloyd Webber  Nárcisz  Facebookon kaptam  Szép estét  Ha nyitott vagy  Harang ( gif )  Facebookon kaptam  képre írva  Reményik Sándor: Itt most virá...  Facebookon kaptam  Tudd, hogy magától az élet soh...  Kövesd a vezetőt  Szeretettel !  képre írva  Az angyali üdvözlet  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  A nagy természet  Sadhguru idézet  Manna OWell tollából  Facebookon kaptam  Karinthy Frigyes: Almafa  képre írva  Nagy Feró megmondta?  Alvó baby  Szép estét  Táplálékok a máj egészségének ...  A haj állapotának javítása egy...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép estét  Ha nyitott vagy  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Fülpontok  Reményik Sándor: Itt most virá...  Sok ember olyan,  A haj állapotának javítása egy...  képre írva  Nem hazudnak  Facebookon kaptam  Kékfestőről pár szóban  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Könyvek  Az erdőterápia egészségre gyak...  Fényvarázslat  Tedd őt foglyul, Uram  képre írva  Alvó baby  Sadhguru idézet  képre írva  Facebookon kaptam Krisztinától  Kékfestőről pár szóban  Áldott, békés, szép Virágvasár...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Görgess 
Bejegyzés Címkék
orosz pszichológus, férfi előtt, nyers stílust, idők folyamán, boldog életet, mindennapi gondok, első három, legjobb formáját, általuk felállított, kapcsolat kialakítására, görcsös gondolattal, válasz késik, életét csak, gyerekeknek szentelő, férfi pedig, férfiak ajánlják, otthon maradás, kapcsolat során, csalódás sokkal, valóság elfogadása, egészséges szerelemnek, feléd tanúsított, következőnél hagyd, egészséges ember, ilyen kapcsolatba, elkerülhetetlen, tulajdonképpen, intelligensnek, mindenekelőtt, kialakítására, kapcsolatból, kapcsolattól, boldogsághoz, pszichológus, kapcsolatban, következőnél, próbálkoznod, fájdalmasabb, könyörtelen, szakmájában, kellőképpen, kapcsolatot, szenvedjünk, gondolattal, hozzáállása, felállított, kapcsolatba, lehetőségét, különbözünk, gyerekeknek, szerelemnek, egészséges, amelyikben, elfogadása, férfiakkal, békességet, képtelenek, stílusáról, feleségnek, tanúsított, mindennapi, egyszerűen, szókimondó, alkalmával, labkovskiv, játszhatod, negyedikre, szétválnak, fölösleges, megfelelő, miszerint, valakivel, kapcsolat, általában, erőltetni, szeretnéd, családnak, szeretnél, bizonnyal, szükségük, feleségre, elfogadni, tisztelik, szeretne, számodra, partnert, vonzónak, állítása, szeretné, ellenére, folyamán, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 128 db bejegyzés
e év: 463 db bejegyzés
Összes: 49256 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1472
  • e Hét: 5050
  • e Hónap: 24912
  • e Év: 200787
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.