Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Toka-eltüntető torna
  2021-03-14 14:26:51, vasárnap
 
   
 



Teljesen eltünteti a tokát és feszesíti a nyakat ez az 5 egyszerű gyakorlat: napi öt percet kell rászánnod
Egy egyszerű, öt lépésből álló gyakorlatsorozattal sokat javíthatsz a nyaki izmok állapotán.

Sok nő életét képes megkeseríteni a lógó toka, ami nem feltétlenül csak a hízás következtében jön létre. Az áll alatti nagyobb zsírréteg kialakulásában a genetikai háttérnek, az életkornak, valamint a nem megfelelő életmódbeli tényezőknek is nagy szerepe lehet.

Ahhoz, hogy a toka eltűnjön, nem kell azonnal plasztikai sebészhez fordulni, hiszen az ilyen beavatkozások amellett, hogy fájdalmasak, még a pénztárcát sem kímélik. Helyette pár otthon végezhető gyakorlattal, fej- és nyaktornával, valamint rendszeres mozgással tehetsz ellene.

Eltünteti a tokát és feszesíti a nyakat:
A toka megszüntetéséhez elsősorban a nyaki bőrizmokat és a fejbiccentő izmot kell megdolgoztatni, feszesíteni, mert ezek elgyengülése miatt alakul ki az áll alatti plusz réteg.

Ezenkívül a kevés folyadékmennyiség is okozhatja a bőr rugalmasságának elvesztését, ami elősegíti az áll körüli zsírréteg megereszkedését, ezért nagyon fontos naponta nyolc pohár, azaz két liter tiszta vizet fogyasztani. A kellő mennyiségű folyadék az anyagcserét is felpörgeti, és hozzájárul az ásványi anyagok, vitaminok könnyebb felszívódásához is, így a fogyást is közvetetten segíti.

A folyadékbevitel mellett érdemes A-, E- vagy C-vitaminban gazdag testápolókat, bőrápolókat használni, és az a legjobb, ha párna nélkül hajtod álomra a fejed, hiszen így kerül a nyak valódi nyugalmi helyzetbe.

Egy egyszerű, 5 lépésből álló gyakorlatsorozattal sokat javíthatsz az izmok állapotán, de fontos, hogy naponta szánj rá pár percet. A gyakorlatok helyes kivitelezéséhez videót is mutatunk.
Reklám után- amin átléphetsz indul : Link

A torna leírva :
- Enyhén nyisd ki a szádat, told előre az alsó állkapcsodat, majd vissza. 10-szer végezd el a gyakorlatot

- Formálj a száddal egy nagy O betűt, majd tartsd meg a pózt öt másodpercig. Végezz belőle öt sorozatot.

- Ülj le, és a domináns tenyered alsó részét tedd a homlokodra. Nyomd előre a fejed, bele a tenyeredbe, miközben a tenyereddel ellenállást képezel. A fejed maradjon egyenes, ne döntsd meg. 5x10 másodpercet végezz belőle.

- Mindkét karodat tedd a tarkódra, miközben a fejedet óvatosan hátranyomod. Tartsd ki a pózt 10 másodpercig, majd ismételd meg ötször.

- Döntsd teljesen hátra a fejed, és enyhén nyisd ki a szád. Próbáld az alsó ajkaddal megérinteni a felső ajkadat úgy, hogy az állad feszes maradjon. Végezd 10 másodpercig a gyakorlatot.

Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Gyógytornák   
Címkék: megszüntetéséhez, felszívódásához, kivitelezéséhez, folyadékbevitel, megereszkedését, rugalmasságának, kialakulásában, megdolgoztatni, megkeseríteni, beavatkozások, következtében, elgyengülése, testápolókat, állkapcsodat, nyaktornával, gyakorlattal, életmódbeli, tényezőknek, fájdalmasak, feszesíteni, fejbiccentő, anyagcserét, hátranyomod, másodpercet, másodpercig, megérinteni, gyakorlatot, ellenállást, tenyereddel, bőrápolókat, fogyasztani, gyakorlatok, elvesztését, közvetetten, feltétlenül, homlokodra, nyaki izmok, lógó toka, hízás következtében, genetikai háttérnek, toka eltűnjön, ilyen beavatkozások, toka megszüntetéséhez, nyaki bőrizmokat, fejbiccentő izmot, kevés folyadékmennyiség, kellő mennyiségű, ásványi anyagok, folyadékbevitel mellett, nyak valódi, izmok állapotán, gyakorlatok helyes,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Alvó cicák  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Szép estét kedves látogatóimna...  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  39 ígéret  Otthon  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Ady Endre - Mindegy átka  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Bornyi Veronika haiku verse  Latinovits Zoltán tollából  Tanácsok egy pszichológustól  Egy barátság története  Anyák napjára  képre írva  képre írva  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Szép estét kedves látogatóimna...  Ott van  Vito Giaquinto gondolata  Tavaszi este  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vannak emberek  képre írva  Egy barátság története  Paul David Tripp Április 13  Eduardo Sacheri gondolata  Megígért békesség  Walter Chrysler mondta  Emlékezz  Vito Giaquinto gondolata  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Walter Chrysler mondta  Sík Sándor - Ha jő a perc  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Müller Péter tollából  Az ember emlékekből áll  Szép estét  Alvó cica  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  A felvilágosodás...  A hagyma antibakteriális hatás...  Szép álmokat!  Bársony székben  Facebookon kaptam  Szívek  képre írva  Emlékezz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Mindig lesz olyan  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam Krisztinától  Hamvas Béla  Erdei gyöngyvirág  Reményik Sándor: Pierrot &...  Reményik Sándor: Pierrot &...  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  képre írva  Ismeretlen: Ikarusz monda  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Egy tavasz  Bársony székben  "Ez egy csoda"  Jánosházy György: Fogd a kezem  Alvó cica  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  képre írva  A pitypang legendája  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
nyaki izmok, lógó toka, hízás következtében, genetikai háttérnek, toka eltűnjön, ilyen beavatkozások, toka megszüntetéséhez, nyaki bőrizmokat, fejbiccentő izmot, kevés folyadékmennyiség, kellő mennyiségű, ásványi anyagok, folyadékbevitel mellett, nyak valódi, izmok állapotán, gyakorlatok helyes, torna leírva, alsó állkapcsodat, domináns tenyered, tenyereddel ellenállást, fejed maradjon, fejedet óvatosan, alsó ajkaddal, felső ajkadat, állad feszes, megszüntetéséhez, felszívódásához, kivitelezéséhez, folyadékbevitel, megereszkedését, rugalmasságának, kialakulásában, megdolgoztatni, megkeseríteni, beavatkozások, következtében, elgyengülése, testápolókat, állkapcsodat, nyaktornával, gyakorlattal, életmódbeli, tényezőknek, fájdalmasak, feszesíteni, fejbiccentő, anyagcserét, hátranyomod, másodpercet, másodpercig, megérinteni, gyakorlatot, ellenállást, tenyereddel, bőrápolókat, fogyasztani, gyakorlatok, elvesztését, közvetetten, feltétlenül, homlokodra, elsősorban, tenyeredbe, rendszeres, pénztárcát, vitaminban, plasztikai, átléphetsz, felpörgeti, hozzájárul, mennyiségű, javíthatsz, életkornak, bőrizmokat, állapotán, zsírréteg, mozgással, végezhető, genetikai, háttérnek, sebészhez, eltünteti, elősegíti, sorozatot, gyakorlat, feszesíti, okozhatja, ezenkívül, vitaminok, helyzetbe, rászánnod, megfelelő, használni, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 581
  • e Hét: 14949
  • e Hónap: 28698
  • e Év: 233399
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.