Belépés
sanci81.blog.xfree.hu
-Minden ember, minden apró mozzanat, Életedbe úgy került, hogy magad vontad oda... Az pedig, hogy mit kezdesz velük, csakis rajtad áll! ... Czifra Sándor
2007.12.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Egy időutazó üzenete a jövőből...
  2015-02-22 12:41:45, vasárnap
 
   
 


Link

Szomorú a hír: az eljövendő Földön nem lesznek delfinek. Hogy hová tűnnek? És miért játszanak kulcsszerepet a fejlődésünkben? Egy magát csak EA-ként megnevező entitás e kérdéseken túl arra is választ ad, hogy mire próbál rávezetni minket a válság, s hogy a romjain milyen társadalmat fogunk építeni. Rövid bepillantás a jövőbe, amit persze nekünk kell megteremtenünk, itt és most.

Új Ég és Új Föld

"Megértjük, hogy kíváncsiak vagytok a jövőre, és több mint hálásak vagyunk a lehetőségért, hogy megoszthatjuk veletek a következő meglátásokat. Semmi sem örömtelibb számunkra, minthogy kérkedjünk egy kicsit, és megkísértsük kíváncsiságotokat egy rövid bepillantással a Valóságunkba - amely az emberiség jövője és a Föld jövője.

Azzal, hogy beszélünk magunkról, és felfedjük a Jövendő Földet, úgy véljük pozitív módon befolyásoljuk a döntéseiteket, amiket meghoztok. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy van remény és egy fényes jövő vár rátok.

De elsőként hadd adjunk némi háttér információt magunkról.

Gyakran hívnak minket angyaloknak, mivel annak látszunk mindazok számára, akik láttak minket, de nem hitték el, hogy "időutazók" és fejlett emberek vagyunk egy Jövendő Földről. De csupán embernek nevezni minket téves benyomást alkotna az igazi természetünkről. Ugyanakkor a "földönkívüli" elnevezés is legfeljebb csak részigazság lehet. Noha sokunk égi polgárság szülöttje, még többünknek a Föld a szülőhazája - a Jövendő Föld.

Ha megvizsgálnátok társadalmunkat, sok különbségre rácsodálkoznátok. A legnagyobb különbség azonban, amit észrevehettek az emberben, az a beszéd figyelemre méltó csökkenése. Miért? Szemben azzal, amit tudósaitok közül sokan hisznek, a beszélt nyelv és az írott szó használata nem jele egy civilizáció fejlettségének. Sőt, inkább egy olyan civilizációra utal, amely feladta vagy elfelejtette a fejlettebb csillagősöktől való származását.

A beszéd és az írás lassú folyamat. Évezredekkel ezelőtt, amikor az ember alkalmazkodott e gyakorlathoz, mint az egymással való kommunikáció eszközéhez, drasztikusan lelassította fajaitok evolúciós fejlődését. A telepátia, és még inkább a tel-empátia a fejlettebb társadalmak kommunikációs módja.

Most már biztosan gyanítjátok, hogy a jövőben mi egy csaknem szótlan társadalom vagyunk.

Kevesebbet beszélünk ugyan, de többet játszunk. Az energia, amely a kimondott szavak előállításához, csakúgy mint leírásukhoz szükséges, hatalmas. Tel-empátiával - egy érzés- és képorientált kommunikációs formával - erőfeszítés nélkül társaloghatunk egymással.

Kép, érzés, érzékelés - ezek az elsődleges kommunikációs eszközeink. Világotokban a csecsemők, a kisgyerekek és az állatok - különösen a delfinek - többnyire teljességgel jártasak a tel-empátiában. Sajnos csak ritkán ismeritek fel, mint kommunikációs formát, és nem támogatjátok a kisgyerekekben. Ez az értékes képesség így mélyen elfojtódik az emberi természetben.

A mi Valóságunkban az idő jelentéktelen. Nem mérjük a pillanatok múlását, és nem öntjük digitális kifejezésekbe. Nincs szó a szótáratokban, amely használható lenne e tapasztalatunk megfelelő leírására.

Tulajdonképpen a legnagyobb nehézséget a veletek való kommunikációban gyakran a nyelveitek használata jelenti számunkra. A nyelvetek sokszor közel sem tudja közvetíteni azt a jelentést, amelyet szeretnénk átadni nektek. Ez nagyon fortélyossá tudja tenni számunkra a messzire nyúló fogalmak fejtegetését. És ebből a szempontból a kommunikációnk gyakran vezethet félreértéshez és félremagyarázáshoz. Mindemellett azért mégis tudunk közölni fontos gondolatokat, főleg azokkal, akik hajlamosabbak a nyitottságra és érzékenyebb természetűek.

Látomásos gondolatainkat jóval könnyebb kommunikálni a ,,kreatív művészetek" újításain keresztül, mivel ezek közelebb állnak a kifejezési módjainkhoz: zene, hangok, dal, művészet, képek, tánc, égfestés, vízjelek, mozgások, víziók, inspirációk, stb. Befolyásunk eredményeként meg fogjátok tanulni, hogy elméteket produktívabb és kreatívabb módon használjátok.

Felfogva a Valóságunkat - amely segít nektek megérteni az emberiség haladási irányát - fel kell adnotok a karmához és az előző életekhez való kötődéseteket. Ez csak olyan valóságokban létezik, mint a tiétek, ahol a földlakók fokozatos szellemi és evolúciós fejlődést valósítanak meg a megismételt "hibák" után, életről életre, amely egy nagyon lassú folyamat, és egyáltalán nem szokásos állapot az intelligens élet más formái között a kozmoszban.

De ez most egyre gyorsuló ütemben változik, mivel mind többen vagytok, akik végre felfogjátok, hogy a Valóságot a tudatossági szinteteknek megfelelően vonzzátok, aszerint, hogy hová, mire és hogyan helyezitek figyelmetek fókuszát. Miért fejlődnétek hát csak fokozatosan, álmos életeken át, mikor egy teljesen felébredt állapot gazdagságával ugorhattok előre? Ez lesz a nyitja a rátok váró jövőnek: a teljesen tudatos és felébredt állapot.

Módfelett kreatívak vagyunk, nem alszunk és nem álmodunk - mivel az álmodás és az éberség ugyanaz. Volt valaha olyan különlegesen élénk, tiszta álmod, ahol te irányítottad az események kimenetelét? Érezted a felpezsdítő energiáját? És megfigyelted, hogy jóval valósabbnak és elevenebbnek tűnt, mint a normál, éber állapotod? Nos, ez az a létállapot, amelyben élünk - és talán minket látogattál meg azokban a tiszta álompillanatokban!

Ha delfin lennél, mindaz, amit eddig mondtunk teljesen érthető lenne, mert pontosan ez az, ahogy egy delfin éli az életét. A delfinek nem alszanak, és nem is álmodnak. Nincs rá szükségük, mert teljesen tudatosak. Róluk még sokat beszélünk, mert döntő szerepet játszanak a jövőtökben. De most, ha netán semmi sem érthető abból, amit mondunk, ne zavartasd magad. Csak játssz el egy kicsit a gondolattal. A megértés "időben" elérkezik hozzád.

S most lássuk a jövő néhány fontos mozzanatát.

Az események sorára tekintve, amely elvezetett benneteket a Földi Jelenből a Földi Jövőbe, elmondhatjuk, hogy amikor felhagytatok végre az idegen fajokkal szembeni félelmeitekkel, megalkottatok egyúttal egy globális vezetési formát is, amelybe egy új kulturális terv mindenestül beleértendő. A félők közül sokaknak, akik ellenálltak a földönkívüli látogatók érkezésének, egyszerűen menniük kellett, s így azok léphettek hatalmi pozíciókba, akik intuitív módon már tudták, hogy a jövő a nemzetek békés konglomerációját tartogatja számukra - nem csak a nemzetállamokét, de a csillagnemzetekét is.

Megszabadultatok a félelmeitektől, és egy új világot építettetek. De mindezt azután, hogy talpra álltatok a háborúból és a további küzdelmekből. Hamvaitokból támadtatok fel, mondhatnánk. A válság rákényszerített benneteket annak meglátására, hogy mennyire fontos összefogni, egy globális családdá formálódni, az elkülönülés támogatása és fenntartása helyett.

Az egyesült globális tudat alapja, néhány kezdeménye már megmutatkozik a kollektív törekvéseitekben, amikor különleges időpontokban meditáltok együtt azért, hogy megváltoztassátok az események menetét, s így megteremthessétek a világbékét. Képzeljétek el, hogy ha ezt megteszitek, ha elegen mestereivé lesztek a kollektív értelem erejének, még bensőségesebben fogjátok megismerni a világunkat.

A fejlődés következő szakasza, mely hív titeket, a szabadság keresőinek ösvénye - nem pusztán a fizikai test szabadságának és a társadalmi igazságnak, hanem az elme szabadságának keresőié. Ezt az utat járva az emberiség rendkívüli ugrásokat tesz meg, és egy felfakadó, új megvilágosodás köszönt rá a világotokra. Ez nagyban felgyorsítja a fejlődéseteket, oly módon, mely sokaknak jószerével kifürkészhetetlen. A tudatnak olyan határait éritek majd el, amelyeket ma még csak korotok emelkedett, látnok lelkei pillanthatnak meg.

Jelenlegi létállapototok sok szempontból a primitívhez hasonlatos - és ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy kisebb a jelentőségetek a miénknél. Épp ellenkezőleg, csodáljuk a küzdelmeiteket, és örvendezünk az áttöréseiteknek. Pontosan azért, mert győzelmeitek és haladó tetteitek a mi világunk - a ti jövőtök - alapjait fektetik le. A tudatosságotok ereje azonban többnyire még kitér előletek, mert sakkban tartjátok magatokat, és ritkán léptek be a félelem nélküli végtelen birodalmába.

Mit mondhatunk a háborúról a Jövendő Földön?

Nem lesz ilyen, nincs szükség efféle lépésekre az igazság és a béke megteremtéséhez. A békét a béke szüli - ez ilyen egyszerű. Ezt elég hamar felfedezitek jelen körülményeitek között, mivel korotokban egyre több ember csatlakozik a Fény erejéhez, amely a békére összpontosít, hogy békét teremtsen, és nem a hadviselésre, amely csak a beletörődést erőszakolja ki, és a békének nem valódi állapota.

Van éhség és éhínség a jövőben?

Természetesen nincs. Hogyan is lehetne, amikor megosztás és odaadás ível át minden határon és minden hiten. Senki sem hiányol, senki nem nélkülöz semmit a Jövendő Földön.

Utópikusan hangzik? Nem csak lehetséges, de valóságos is, és ezt ti teremtettétek meg egy jobb világ utáni vágyatokkal.

Nincsen szükség valutára sem. Végül eltöröltétek a csereüzlet e formáját, amikor mind többetek számára vált lehetővé, hogy egyszerűen szolgáltatásokat cseréljetek és ,,szívességpontokat" gyűjtsetek. Egy olyan kultúrává váltatok, amelyben a javakat megosztjátok egymással és szolgáljátok egymást, s ez fellebbentette az elkülönülés fátylát, melyet túl gyakran borít világotokra a pénz megítélése és használata.

Van-e központi kormányzat?

Nem az általatok jelenleg ismert formában. Ehelyett mi az egészet az egyén megbecsülésén keresztül szolgáljuk. E nagy váltásnak a ti internetetek volt az alapja, és meg fogjátok látni a nem túl távoli jövőben, hogy az egyén hatalma helyreállíttatik. Hosszan váratott magára, de megvalósult.

Nincsenek kórházak és leselkedő titkos szervezetek. Nincs többé betegség a Jövendő Földön, mert beteljesítőbb életmódot, egészségesebb étkezési szokásokat vívtatok ki, és nagyobb harmóniát, a testetekkel éppúgy, mint a Földdel. És ahogy mint faj éretté váltatok, és túlnőttetek félelmeiteken, úgy váltak szükségtelenné a polgáraik után kémkedő titkos szervezetek.

Ezek nélkül, kérdezhetitek, a régóta fennálló intézmények nélkül hogyan fogunk boldogulni? A mi Valóságunk néhányatok számára érthetetlennek tűnik, mert kormányzati struktúráitokat, a hatalmi hierarchiát és a társadalmi paranoiát oly régen meggyökereztettétek, hogy nélkülük alig tudjátok elképzelni az életet.

Mi van az ökológiával?

Mondjunk inkább "epitomét" helyette - mivel ez az élet esszenciája, amelyet tisztelünk, és mindaz, ami szent a Földön és áldott a számunkra. Jelenlegi ökológiai gondjaitok egy globális vízkeresztté fejlődtek, amelyben rájöttetek végre, hogy az emberiség és az ökológia egyek. Elértétek azt a tudatosságot, amely csírájában már a mi létezésünk megtestesítője. Globális tiszteletünk a természet, egymás és minden élő iránt elindította a megújhodását egy olyan világnak, amelyet már elveszettnek hittetek.

És hogyan illenek égi fivéreitek és nővéreitek ebbe a képbe?

Át fogjátok ölelni csillagbéli társaitokat és rokonaitokat, de előbb egyezségre kell jutnotok abban, hogy hogyan bántok egymással. Amint megszabadultok az embertársaitokkal szembeni félelemtől és rosszindulattól, meg fogtok végre szabadulni a csillaglakóktól való félelmeitektől is.

Azoknak, akikben a legnagyobb félelem és rosszindulat lakozik, el kell majd menniük, mielőtt az új és bátrabb generáció felemelkedhet az irányítás átvételére. Ők csakugyan elő fognak lépni, és országaitokat egy nagyobb egységbe és barátságba vezetik, s ez épít alapot a csillagbéliekkel való eljövendő szövetségnek.

Amint e kapcsolatok kifejlődnek, a menny kapui szélesre tárulnak, és egy dicsfényes, új világot találtok majd magatok körül, ahol mindig is égi barátok várták a visszatéréseteket, csak éppen nem láthattátok a félelem és a kétség miatt, melyek elhomályosították az észleléseteket.

És mi lesz a delfinekkel?

Nincsenek delfinek a Jövendő Földön. Miért? Mert emberekké lettek. Ez csalódást jelent néhányotok számára? Ne legyetek csalódottak, mert rövidesen megértitek, hogy sok delfin már a korotokban emberi testet öltött. És még többen fognak emberi testbe inkarnálódni, ahogy az emberek egyre nagyobb számban és mértékben érik el a kegyelmet és a megszabadulást az életükben, megváltoztatva ezzel világotok egész kollektív frekvenciáját. Az emberiség vibrációs frekvenciájának emelkedése fog helyet biztosítani a delfinek tudatának, jelentősen megkönnyítve számukra, hogy emberi formákban lakjanak.

A delfinek új szerepet töltenek majd be az emberek között, amikor már a kétség árnyéka sem fér ahhoz, hogy valóban egyenlőek. Be fog bizonyosodni saját tudományos kutatásaitok eredményeként, hogy a delfinek képességei jóval felülmúlják az emberiségét. Mégis, a legbüszkébbek köztetek nem fogják elfogadni e felfedezéseket, és tiltakozni, érvelni fognak ellene. Az egymást követő tesztek során újra és újra láthatóvá lesz, hogy a delfinek a kognitív tulajdonságok terén túltesznek az emberek legjobbjain, s ez megdöbbenti még a leglelkesebb tudósokat is. Mit fogtok mondani, amikor kiderül, hogy a delfin agya fejlettebbnek bizonyult az emberénél?

És mihez kezd ez a fejlettebb agy az idejével? Technológiákat fejleszt? Figyelme elterelésével szórakoztatja magát? A tudományon keresztül elemzi a természetet? Manipulálja a kormányokat, nemzeteket, a politikát vagy a szervezeteket? Nem! A fejlett agy inkább eszközzé válik, melyen keresztül egy Magasabb Teremtő Erő az események menetének megváltoztatására irányítja kreatív energiáit, s bejárja az Utópia vizeit: az örömteli lehetőségek, a kreativitás teljesebb kifejezésének és a jövő lelkesedésének hatalmas és végtelen óceánját, könnyedén túlugorva az idejétmúlt eszméken és a bizonytalanság hullámain.

A tudatnak a természetében rejlik, hogy olyan formát keressen, amely számára a legteljesebb kifejeződést teszi lehetővé. Nem logikus hát, hogy Valóságotokban azok, akik a legkevésbé korlátoltak, és a legszabadabban tapasztalják meg az élet örömét és az igazi szellem teremtő játékát, azok a delfinek?

Világotok Megmentői ők több szempontból is. S bár ez nevetségesnek tűnhet egyeseknek, képtelenségnek másoknak, ne gondoljátok, hogy ezek a lények kevésbé intelligensek vagy bölcsek, csak mert nem beszélik a nyelveiteket és nem öltenek emberi alakot.

Hagyjátok őket - és világotok szabadgondolkodóit és látnokait - hadd világítsák meg a jövőbe vezető utat. Hadd lobbantsák fel képzeleteteket minden lehetőséget illetően. Nincs túl a képességeitek határán elképzelni egy olyan Valóságot, amely messze szabadabb szinte minden szempontból, mint amiben most éltek!

Nem csak lehetséges, de meg is valósítható. Mert ti teremtettétek a Jövendő Földet. Ti vagytok az új világ örökösei, és ti vagytok a mi őseink.

Engedjétek e tudatosságot beszivárogni a szívetekbe, lelketekbe, hogy fel tudjátok idézni a mélyből annak a kornak az emlékét, amelyben mindaz, amiről beszéltünk, már létezett. Csupán visszahódítjátok azt, ami kezdetben egyszer már a tiétek volt.

Úgy kell most élnetek, mintha ez már valóság lenne, mert így nyilvánítjátok ki még gyorsabban azt a békés, bőséges és gyönyörű világot, amelyre mindannyian vágytok."

Paula Peterson
www.paulapeterson.com
Fordítás: Bognár Péter

Forrás: Istengyermek:Link
Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Címkék: helyreállíttatik, megszabadultatok, törekvéseitekben, konglomerációját, csillagbéliekkel, visszahódítjátok, szolgáltatásokat, rácsodálkoznátok, megvizsgálnátok, struktúráitokat, nemzetállamokét, áttöréseiteknek, megteremtéséhez, természetünkről, bensőségesebben, frekvenciájának, csillaglakóktól, kommunikációban, rosszindulattól, rákényszerített, felfedezéseket, kisgyerekekben, kommunikációnk, nyilvánítjátok, bizonytalanság, bepillantással, félelmeitektől, tulajdonképpen, létállapototok, jelentőségetek, képtelenségnek, küzdelmeiteket, fejlődéseteket, megvilágosodás, megteremtenünk, körülményeitek, eljövendő Földön, magát csak, romjain milyen, következő meglátásokat, rövid bepillantással, emberiség jövője, fényes jövő, igazi természetünkről, legnagyobb különbség, beszélt nyelv, civilizáció fejlettségének, olyan civilizációra, fejlettebb csillagősöktől, írás lassú, ember alkalmazkodott, egymással való, Jövendő Földet, Jövendő Földről, Jövendő Föld, Földi Jelenből, Földi Jövőbe, Jövendő Földön, Magasabb Teremtő Erő, Világotok Megmentői, Paula Peterson, Bognár Péter,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Harmónia......  Szép estét, jó éjt!  Búzavirág  Reykjavik, Izland.......  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Tulipàn csokor  Facebookon kaptam  Jobb légzés és egészséges tüdő  Igazság  Minden szépet és jó egészség...  Anyák napjára!  Szép estét, jó éjt!  Igazság  Nemes Nagy Ágnes: Amikor  Szép estét, jó éjt!  Sárgarózsák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Harmónia......  Kellemes délutánt!  Jó napot kívánok!  Vidám hétfőt ! ......  Mangán és a pajzsmirigy egészs...  Anyák napjára!  Ballada az eperleányról Egy ep...  Mai harmónia kártyám  Visszaadom a kékhajú reggelt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes hetet kívánok!  Facebookon kaptam  Szép estét  Kellemes délutánt!  Anyák napjára!  Szép estét  Vidám hétfőt ! ......  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  1145 az új fertőzött, elhunyt ...  Zöld tudmalin kristály  Aranyosi Ervin: Madarak daloln...  Japán írisz :) Áldott Anyák na...  Bedő Gábor: Láttam az életet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egészségvédelem 50 éves kor ut...  Facebookon kaptam  Isten igazsága  Png nő  Kellemes, szép napot!  Sárgarózsák  Orgona csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes kávézást  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Kellemes kávézást  Facebookon kaptam  Anyák napjára!  Isten igazsága és szeretete  Tavaszi kép  Madarat tolláról.....  Mókusmama  Ametiszt  Facebookon kaptam  Szép mai napot.........  Facebookon kaptam  Esti mese  Facebookon kaptam  Igazság  Szeretet és igazság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Igazság  Tavaszi kép  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Zöld korund kristály  Mókusodú  Egy mosoly!  Facebookon kaptam  Zöld tudmalin kristály  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  A keresztyén ember  Igazság  Finom zöldséges sütemény  Borostyán  Igazság  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Finom zöldséges sütemény  Minden szépet és jó egészség...  Szép mai napot.........  Facebookon kaptam  Nemes Nagy Ágnes: Amikor  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
eljövendő Földön, magát csak, romjain milyen, következő meglátásokat, rövid bepillantással, emberiség jövője, fényes jövő, igazi természetünkről, legnagyobb különbség, beszélt nyelv, civilizáció fejlettségének, olyan civilizációra, fejlettebb csillagősöktől, írás lassú, ember alkalmazkodott, egymással való, fejlettebb társadalmak, csaknem szótlan, kimondott szavak, elsődleges kommunikációs, értékes képesség, emberi természetben, pillanatok múlását, legnagyobb nehézséget, veletek való, nyelveitek használata, nyelvetek sokszor, messzire nyúló, kommunikációnk gyakran, kifejezési módjainkhoz, emberiség haladási, előző életekhez, földlakók fokozatos, nagyon lassú, intelligens élet, tudatossági szinteteknek, teljesen felébredt, rátok váró, teljesen tudatos, éberség ugyanaz, események kimenetelét, felpezsdítő energiáját, tiszta álompillanatokban, jövő néhány, események sorára, idegen fajokkal, globális vezetési, félők közül, földönkívüli látogatók, nemzetek békés, további küzdelmekből, válság rákényszerített, globális családdá, elkülönülés támogatása, egyesült globális, kollektív törekvéseitekben, események menetét, kollektív értelem, fejlődés következő, szabadság keresőinek, fizikai test, társadalmi igazságnak, elme szabadságának, utat járva, emberiség rendkívüli, tudatnak olyan, primitívhez hasonlatos, tudatosságotok ereje, félelem nélküli, béke megteremtéséhez, béke szüli, békére összpontosít, beletörődést erőszakolja, jobb világ, olyan kultúrává, javakat megosztjátok, elkülönülés fátylát, pénz megítélése, általatok jelenleg, egyén megbecsülésén, egyén hatalma, testetekkel éppúgy, polgáraik után, régóta fennálló, hatalmi hierarchiát, társadalmi paranoiát, élet esszenciája, globális vízkeresztté, ökológia egyek, olyan világnak, embertársaitokkal szembeni, csillaglakóktól való, legnagyobb félelem, irányítás átvételére, nagyobb egységbe, csillagbéliekkel való, menny kapui, kétség miatt, korotokban emberi, emberek egyre, emberiség vibrációs, , ,
2021.04 2021. Május 2021.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 50420 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 91
  • e Hét: 637
  • e Hónap: 3998
  • e Év: 91754
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.