Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szendvicskrémek Regenor Kúrához
  2019-01-03 17:47:43, csütörtök
 
   
  SZENDVICSKRÉMEK Reg-Enor kúrára, amelyek tökéletes választás egy jó kis pirítóshoz a reggelikhez, vagy vacsorára egy finom teával



KARFIOLKRÉM:
Hozzávalók:
1 fej karfiol
2 gerezd fokhagyma
4 evőkanál házi majonéz
friss petrezselyemzöld
új hagyma zöldje apróra vágva
só, bors
citromlé
Elkészítése:
A karfiolt rózsáira szedjük, sós vízben megfőzzük. Majd leszűrjük és langyosra hűtjük, pépesítjük. A zúzott fokhagymát a majonézbe keverjük, hozzáadjuk a karfiolhoz és ízlés szerint fűszerezzük. Jól lehűtjük és már fogyaszthatjuk is. Tálaláskor megszórjuk friss petrezselyemzölddel, így még finomabb lesz, de ízlés szerint akár bele is keverhetjük.

HAJDINA PÁSTÉTOM :
Hozzávalók:
150 g hajdina
1 kis fej vöröshagyma
1 cikk fokhagyma
1 kk só
1 kk füstölt, édes piros paprika
1 kk kakukkfű
késhegynyi őrölt rózsa bors
1/2 citrom leve
2 evőkanál zsír
pár szál friss petrezselyem zöldje
Elkészítés:
A hajdinát enyhén sós, háromszoros mennyiségű vízben puhára főzzük, leszűrjük és hagyjuk kihűlni.
A vöröshagymát üvegesre dinszteljük 1 evőkanálnyi zsíron és a többi fűszerrel, a maradék zsírral citromlével együtt hozzákeverjük a hajdinához és kézi turmix gép segítségével krémesre összeturmixoljuk. Ha nem elég laza adjunk hozzá még zsírt.
A felaprított petrezselyem zöldjével megszórjuk.
KALIFORNIAI PAPRIKÁS CSICSERIBORS�" KRÉM:
Fél konzerv natúr csicseriborsó, egy gerezd fokhagyma, 3 evőkanál olvasztott zsír, 1 kaliforniai paprika, de kápiával is finom, só bors és összeturmixolom. Úgy az igazi, ha a paprikát előtte bedobjátok a sütőbe

ÚJHAGYMÁS K�--LESKRÉM:
Hozzávalók / 2 adag:
1/2 bögre köles
1 csokor újhagyma
kb fél dl zsír

bors
citromlé
édesítő
kurkuma
Elkészítés:
Főzzük meg a kölest három-négyszeres vízben az alábbi módon: a vízzel együtt tegyük föl a kölest és hagyjuk, hogy felforrjon a víz. Miután ez megtörtént, főzzük még 5 percig, majd zárjuk el a lángot, takarjuk le a kölest és hagyjuk, hogy tovább puhuljon.
Turmixoljuk össze a hozzávalókat, és ízlés szerint ízesítsük a citromlével, az édesítővel és a fűszerekkel.

TEPERTŐKRÉM EGYSZERŰEN
Hozzávalók:
-- 15 dkg darált tepertő
-- 1 nagy csipet só
-- 1 csipet őrölt bors
-- 1 gerezd fokhagyma
-- 1 kk pirospaprika
-- egy kevés zsír ha nem lenne kenhető
Elkészítés:
A hozzávalókat keverjük össze, fűszerezzük. Pirítósra, zöldségekkel tökéletes Reg-Enoros hideg étel.
KOLBÁSZKRÉM
1 pár csípős vagy lángolt kolbászt lehetőleg puha. Feldarabolom, főzök 5 kemény tojást, a kolbásszal, jó adag zsírral, egy fej lila hagymával, pici sóval és borssal bele a nagyobb késsel ellátott turmixba, pár keverés és kész is.

CUKKINIS KENCE
Hozzávalók / 4 adag:
-- 2 kis db cukkini
-- 1 közepes db vöröshagyma
-- 3 gerezd fokhagyma
-- 2 ek zsír
-- só ízlés szerint
-- bors ízlés szerint
-- 1 csokor bazsalikom
-- oregánó ízlés szerint
Elkészítés:
A cukkinit meghámozzuk, és almareszelőn lereszeljük.
A zsírban üvegesre pároljuk a hagymát és a fokhagymát, majd rádobjuk a cukkinit, és borsot őrlünk rá. Közepes tűzön megpároljuk, csak a legvégén sózzuk, és belekeverjük a felaprított bazsalikomot, majd az oregánót is.

CÉKLAKRÉM TOJÁSSAL
Hozzávalók:
-- 20 dkg cékla
-- 4 db tojás
-- 2 kanál zsír
-- fél citromból nyert citromlé
-- só ízlés szerint
-- őrölt bors ízlés szerint
Elkészítés:
A céklát héjában megfőzzük. Hűlni hagyjuk, meghámozzuk és kis kockákra vágjuk.
A tojásokat megfőzzük ,a zsírral és a céklával együtt, turmixban vagy botmixerrel pürésítjük. Sóval, borssal, citromlével ízesítjük.

SÁRGARÉPAKRÉM
Hozzávalók:
-- egy nagy szál sárgarépa
-- fél fej vöröshagyma
-- 3-4 gerezd fokhagyma
-- őrölt koriander
-- őrölt kömény
-- só ízlés szerint
-- 3 dkg zsír
Elkészítés:
A felkarikázott sárgarépát és a felaprított vöröshagymát kevés zsíron sóval és kicsi vízzel megpároljuk, közben hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és ízesítjük őrölt korianderrel. Ha ez készen van, mixerrel pürésítjük. Fogyasztás előtt hűtőben érleljük pár órát.

BROKKOLIKRÉM
Hozzávalók:
-- 0,5 kg brokkoli
-- 1 fej vöröshagyma
-- egy nagy marék friss bazsalikom
-- 1-2 ek. friss citromlé
-- só ízlés szerint
-- őrölt bors
-- 3 ek. zsír
-- fokhagyma ízlés szerint
Elkészítés:
Egy pici vízzel puhára párolom a rózsáira szedett brokkolit és a felvágott hagymát. Ezután hozzáadom a többi alapanyagot, majd botmixerrel simára turmixolom.Főtt tojással gazdagíthatjuk.

TOJÁSKRÉM
Főzzétek meg 8 db tojást, ,majd törjétek darabosra,pépesre. Keverjétek össze finom kacsazsírral, lila hagymával, zöld fűszerekkel, kis sóval, borssal, pirospaprikával. Ha van házi majonéz mehet hozzá pár kanállal. Ínyencek kis csilivel erősebbre is készíthetik!

OLASZOS GOMBAKRÉM
Hozzávalók / 2 adag:
-- 10 dkg csiperkegomba
-- 2 szelet bacon
-- 0.5 közepes fej vöröshagyma
-- 2 paradicsom
-- só ízlés szerint
-- bors ízlés szerint
-- 1 tk oregánó
-- 2 ek zsír
Elkészítés:
Megmossuk a gombát, felszeleteljük, a felaprított hagymával, a felkockázott baconnel és a paradicsommal együtt közepes tűzön elkezdjük sütni.
Sózzuk, borsozzuk, oregánóval fűszerezzük.
Amikor a gomba lepirult, akkor az egészet egy tálba tesszük, és botmixerrel pürésítjük.

KÁPIAPAPRIKÁS PADLIZSÁN
2 kápia paprika, 2 padlizsán, 2 paradicsom
A padlizsánokat és a paprikákat 200 fokra előmelegített sütőben egy jókora alufólialapon megsütöm. A paprikáknak 20 perc, a padlizsánoknak kb. 40 perc szükséges. Amíg sülnek, a paradicsomokat leforrázom, meghámozom, nagyobb kockákra vágom. 1 lila hagymát apró kockákra vágok, 1 nagyobb gerezd fokhagymát fokhagymanyomón átpréselek, zsíron épp csak elkezdem pirítani a hagymákat, már hozzá is adom a paradicsomokat. Sózom, borsozom, adok hozzá oregánot, cayen borsot, egy pici eritritet. Kb. 5 perc alatt összepárolom. A sült padlizsánokat és paprikákat meghámozom. A paprikát érdemes kicsit nejlonzacskóba tenni, így könnyebben lejön a héja. Mindkét zöldséget feldarabolom (a paprikáknak természetesen a magházát is eltávolítom). Egy nagyobb keverőtálba halmozom a zöldségeket, hozzáadom már langyosra hűlt paradicsomos keveréket, a kevés frissen facsart citromleve. Botmixerrel pürésítem, ha szükséges, még fűszerezem. Tálra halmozom, lehűtöm.

PADLIZSÁNKRÉM EGYSZERŰEN
3 db közepes padlizsán
3-4 gerezd fokhagyma
1 db zsíron dinsztelt vöröshagyma
zsír
½ citrom leve
Só, bors
Én teszek hozzá házi majonézt 🙂

TOJÁSOS MÁJAS SZELET
Hozzávalók:
-- 50 dkg csirkemáj
-- 6 főtt tojás
-- 6 nyers tojás
-- 1 hagyma
-- 3 gerezd fokhagyma
-- friss petrezselyemzöld
-- só, bors ízlés szerint
-- zsír
Elkészítése:
A májat kevés vízben megfőzzük, majd hagyjuk hűlni és felszeleteljük, egy tálba tesszük. A főtt tojásokat is felszeleteljük és a tálba tesszük. A hagymát és a petrezselyemzöldet apróra vagdossuk és belekeverjük. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát is. A nyers tojásokat felverjük, fűszerezzük és ráöntjük a májas keverékre. Kizsírozott sütőformába öntjük a keveréket és 180 fokos sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük.

REGENOROS K�--R�--Z�--TT-TOTU-ból! keverhettek bele pirospaprikát vagy snidlinget, zöld fűszereket, kaprot, lila hagymát!
TOTU azaz TOJÁSFEHÉRJE TÚR�"
Hozzávalók
2l víz
2 citrom leve (vagy helyettesíthető részben aszkorbinsavval)
6 közepes méretű tojás fehérjéje
3 csipet só

Elkészítés
Felforraljuk a vizet a citromok levével, felverjük a tojásfehérjét a sóval, de csak addig amíg kifehéredik, nem kemény habbá.
Ezután beleöntjük és elkezdjük kevergetni, összetörve a habot. 5 percig kell kevergetve főzni kb,amíg összecsomósodik. Ezután már csak le kell szűrni és kész is.

TOJÁSKRÉM máshogyan avagy KASZIN�"TOJÁS
Hozzávalók:
3 db tojás
5 dkg parasztkolbász
1,5 evőkanál totu tejföl -- ami tejből készült TILOS!
1 szál újhagyma
2 dkg zsír
2-3 ág friss kakukkfű

bors
Elkészítés
A tojásokat megfőzzük, megpucoljuk és hosszában kettévágjuk, sárgájukat tálba tesszük.
A kolbász héját eltávolítjuk, felkarikázzuk, késes aprítóba téve a többi hozzávalóval együtt krémesre daráljuk.
A kolbászhoz hozzáadjuk a tojások sárgáját, a totu tejfölt, a felkarikázott újhagymát, a zsírt és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Amikor a krém elkészült, hozzáadjuk a kakukkfű leveleket. A krémet habzsákba, vagy egy zacskóba töltjük, aminek a végét levágjuk ollóval, és megtöltjük a krémmel a tojásokat.
A tányéron elhelyezzük a díszítést, ez lehet saláta, vagy zöldsaláta levelek, zöldségek stb. és erre helyezzük a töltött tojásokat.

TONHALKRÉM
Hozzávalók: 2 konzerv tonhal sós lében
só, bors
fél citrom leve
1 közepes lila hagyma (esetleg egy gerezd fokhagyma)
petrezselyemzöld
4 kanál házi majonéz
Elkészítés: A tonhalat lecsöpögtetjük, beletesszük egy mélyebb tálba, villával összetörjük, rácsurgatjuk a citromlevét, sózzuk borsozzuk, hozzáreszeljük a hagymát, esetleg fokhagymát, az apróra vágott petrezselyemzöldet is hozzáadjuk, és belekeverjük a majonézt.
Aki szereti a pikáns ízt, adhat hozzá csilipaprikát.
Lehet fokozni, pld: 2 főt tojást reszelünk bele, a hagymát és minden mentes kukorica konzervet adunk hozzá meg majonézt.
Egy másik alternatíva, totu túrós változat, tonhal citromlé, hagyma, só, bors, totu és 2 kanál zsír.

CUKKINI KRÉM MÁSKÉPP
700 g cukkini nálam 3 közepes darab
5 gerezd fokhagyma
1 szál újhagyma (kihagyható, nálunk van még mindig a piacon)
2 ek citromlé
2 ek totu tejföl de akár ki is hagyható
1 ek púpozott zsír a sütéshez

bors
petrezselyem
szerecsendió
A cukkiniket megmossuk, levágjuk a fejüket és a feneküket, majd felaprítjuk őket. Tisztítsuk meg a fokhagymákat, majd szeleteljük fel azokat és az újhagymát is.
Egy magasabb falú serpenyőben vagy wokban forrósítsuk fel a zsírt, majd pirítsuk meg benne a hagymákat és a cukkinit. Sütés közben sózzuk és fűszerezzük.
Ha szépen megpirultak, akkor tegyük őket az aprítóba és dolgozzuk el a zöldségeket a többi hozzávalóval. Botmixert is használhatunk. Igény szerint tehetünk hozzá zsírt is. Kóstoljuk meg, majd fűszerezzük még, ha szükséges.
Hűtőben tárolva több napig fogyasztható marad.

CSICSERIBORS�" KRÉM:
20 dkg főtt csicseriborsó
8 szál zöld spárga
3 szál fehér spárga
pár ek zsír
5-6 medvehagymalevél

pici lime leve
A spárgákat megpároljuk, egy pici főzőlével, turmixoljuk, hozzá adjuk a többi hozzávalót, és ízesíthetjük kedvünkre.

FŰSZERES CSICSERIBORS�" KRÉM:
1 csésze csicseriborsó ,3 dcl csésze Konzerv vagy főzött

bors
1 kk gyömbér
2-3 kk őrölt pirospaprika
1 hagyma
3 gerezd fokhagyma
2 ek házi készítésű minden mentes ketchup
1 főtt tojás
zsír lágyítani
Turmixba pépesítsük, akinek túl erős a hagyma íze, az dinsztelje, vagy használjon lila hagymát.

V�--R�--SLENCSE KRÉM:
50 dkg vörös lencse
2 fej hagyma
6-10 gerezd fokhagyma
1 kávéskanál római kömény
himalája só
1-1 csipet garam masala (nem opcionális), gyömbér, kurkuma, koriander
A vörös lencsét 1-2 órára beáztatjuk.
A hagymát és a fokhagymát megpirítjuk zsírban, majd rátesszük a lencsét, és felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje.
Készre főzzük (nekem ez fedő alatt 15-20 perc).
A végén befűszerezzük és botmixerrel átturmixoljuk.

CSÍPŐS V�--R�--SLENCSE:
20 dkg vörös lencse
2 duci gerezd fokhagyma
só, bors,
fél mokkás kanál chili por
fél mokkás kanál római kömény
1 evőkanál frissen facsart citromlé
zsír
A vörös lencsét megfőzzük annyi vízben, hogy 3 ujjnyival lepje el, leszűrjük, turmixba öntjük, hozzáreszeljük a fokhagymát, fűszerezzük, meglocsoljuk citromlével, adunk hozzá zsírt, és krémesítjük.

Természetesen magatok is alkothattok bármilyen krémet, írjátok meg és kibővítjük, én most pld 4 ötlettel bővítettem.
Mert a Regenor diéta alatt nem kell ám éhezni.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: medvehagymalevél, petrezselyemzöld, összeturmixoljuk, aszkorbinsavval, fokhagymanyomón, szendvicskrémek, helyettesíthető, összecsomósodik, összeturmixolom, pirospaprikával, gazdagíthatjuk, nejlonzacskóba, felszeleteljük, hozzáreszeljük, lecsöpögtetjük, paradicsomokat, fogyaszthatjuk, parasztkolbász, padlizsánoknak, felkarikázzuk, felkarikázott, átturmixoljuk, tojásfehérjét, befűszerezzük, padlizsánokat, csicseriborsó, csiperkegomba, sárgarépakrém, természetesen, paradicsommal, kápiapaprikás, alufólialapon, padlizsánkrém, előmelegített, hozzákeverjük, pirospaprikát, karfiolt rózsáira, zúzott fokhagymát, majonézbe keverjük, hajdinát enyhén, vöröshagymát üvegesre, többi fűszerrel, maradék zsírral, felaprított petrezselyem, gerezd fokhagyma, paprikát előtte, kölest három-négyszeres, alábbi módon, vízzel együtt, kevés zsír, hozzávalókat keverjük, nagyobb késsel, Szendvicskrémek Regenor Kúrához, SZENDVICSKRÉMEK Reg-Enor, HAJDINA PÁSTÉTOM, KALIFORNIAI PAPRIKÁS CSICSERIBORS�, ÚJHAGYMÁS K�, TEPERTŐKRÉM EGYSZERŰEN, CUKKINIS KENCE, CÉKLAKRÉM TOJÁSSAL, OLASZOS GOMBAKRÉM, KÁPIAPAPRIKÁS PADLIZSÁN, PADLIZSÁNKRÉM EGYSZERŰEN, TOJÁSOS MÁJAS SZELET, REGENOROS K�, TOJÁSFEHÉRJE TÚR�, CUKKINI KRÉM MÁSKÉPP, FŰSZERES CSICSERIBORS�, CSÍPŐS V�,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Albert Einstein gondolata  Zilahy Lajos gondolata  Boldog születésnapot a ma ünne...  Egy lelki imádság  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Akarat  Mi lenne ha  Fekete-erdő desszert  Png telefon  A boldog családok mind hasonló...  Irgalom és ítélet  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Szép napot kívánok  Akarat  Mai harmónia kártyám  Szép estét kedves látogatóimna...  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Png nő  Egy lelki imádság  s immár én is felragyogva, ért...  Png kislány  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Popper Péter szavai  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Adakozás  Sokan azt tartják  Akarat  Minden harmadik...  Png kutya  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Jó éjszakát  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Png virág  Reménység és erő Krisztustól e...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Nevem  Popper Péter szavai  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Hogy lehet megtartani  Alázat  s immár én is felragyogva, ért...  Jó éjszakát  Albert Einsteinről  Sose bánj semmit  Varga János Veniam - Fontos sz...  Kövesd a cowboyt!  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Png nő  Leonardo da Vinci gondolata  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Png nő  Szép estét kedves látogatóimna...  Alázat  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Elköszönt  Kaffka_Margit  Örülök, hogy látlak!  Paul David Tripp Április 19  Nagyi telefonál  Nem tudhatod  Varga János Veniam - Fontos sz...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Garai Gábor - Takarítás  Egy maradéktalanul uralt világ  Png ház 
Bejegyzés Címkék
karfiolt rózsáira, zúzott fokhagymát, majonézbe keverjük, hajdinát enyhén, vöröshagymát üvegesre, többi fűszerrel, maradék zsírral, felaprított petrezselyem, gerezd fokhagyma, paprikát előtte, kölest három-négyszeres, alábbi módon, vízzel együtt, kevés zsír, hozzávalókat keverjük, nagyobb késsel, cukkinit meghámozzuk, zsírban üvegesre, legvégén sózzuk, felaprított bazsalikomot, céklát héjában, tojásokat megfőzzük, céklával együtt, nagy szál, felkarikázott sárgarépát, felaprított vöröshagymát, nagy marék, pici vízzel, rózsáira szedett, felvágott hagymát, többi alapanyagot, felaprított hagymával, felkockázott baconnel, paradicsommal együtt, gomba lepirult, tálba tesszük, jókora alufólialapon, paradicsomokat leforrázom, pici eritritet, sült padlizsánokat, paprikát érdemes, paprikáknak természetesen, nagyobb keverőtálba, kevés frissen, májat kevés, főtt tojásokat, nyers tojásokat, májas keverékre, citromok levével, kolbász héját, többi hozzávalóval, kolbászhoz hozzáadjuk, tojások sárgáját, totu tejfölt, felkarikázott újhagymát, krém elkészült, kakukkfű leveleket, krémet habzsákba, zacskóba töltjük, végét levágjuk, tányéron elhelyezzük, töltött tojásokat, tonhalat lecsöpögtetjük, mélyebb tálba, apróra vágott, másik alternatíva, cukkiniket megmossuk, magasabb falú, spárgákat megpároljuk, pici főzőlével, többi hozzávalót, vörös lencsét, fokhagymát megpirítjuk, végén befűszerezzük, medvehagymalevél, petrezselyemzöld, összeturmixoljuk, aszkorbinsavval, fokhagymanyomón, szendvicskrémek, helyettesíthető, összecsomósodik, összeturmixolom, pirospaprikával, gazdagíthatjuk, nejlonzacskóba, felszeleteljük, hozzáreszeljük, lecsöpögtetjük, paradicsomokat, fogyaszthatjuk, parasztkolbász, padlizsánoknak, felkarikázzuk, felkarikázott, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 41 db bejegyzés
Összes: 8746 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1841
  • e Hét: 4708
  • e Hónap: 11080
  • e Év: 61871
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.