Belépés
sz719eszter.blog.xfree.hu
A megbocsátás az az illat, melyet az ibolya hint arra a cipősarokra, amely eltapossa őt. Mark Twain Szuromi Eszter
2016.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az ESEMÉNY, a Nagy Váltás közeleg
  2018-05-15 09:00:09, kedd
 
   
  Az ESEMÉNY, a Nagy Váltás közeleg
Jézus (Sananda) üzenet 2018. március 12-én.

Kedves Barátaim!

Nagy örömmel és végtelen szeretettel hozom nektek az elmúlt időszak talán legörömtelibb hírét. MOST érkezett el annak az ideje, hogy MINDENKI (aki készen áll rá) visszatérjen a SZERETET energiájába.

Ti, kedves, Fénymunkásaim, nagy türelemmel vártatok erre a napra hosszú időn keresztül. Egy ilyen gyönyörű, varázslatos esemény csak akkor történhet meg, ha egybevág a tökéletes Isteni Időzítéssel. Nekünk, a Mennyek társaságának várnunk kell még, amíg a Fény rezgésszáma a Föld Bolygón elég erős lesz ahhoz, hogy elindítsa a dimenzióváltást, és addig, amíg mindenki (aki a Magasabb Szinten úgy döntött, hogy részt vesz az Emelkedésben) kellően felkészült rá.

Már több ezer földi éve dolgozunk keményen, hogy ez megtörténjen; lineáris időfelfogásotok szerint eonokat vett ez igénybe. Azoknak a magasan fejlett Fényembereknek, akik ebben a nagy kalandban részt vesznek most, ezermilliárdokban mérhető a száma, s a dimenzió bármely oldalán lehetnek (fizikai és nem-fizikai síkon). Te is köztük vagy! Az elhivatottságod, a kemény munkád, a bátorságod, a kitartásod, a hatalmas győzelmek a szinte legyőzhetetlennek tűnő kihívásokat követően, és az összes tapasztalás, amin keresztülmentél ebben az életedben és elmúlt életeidben: mindezeknek eredménye az, hogy most itt vagy, ezen a ponton. Felkészítettek téged. Készen állsz.

És eljött az idő MOST, amikor mindannyian learathatjátok ennek a munkának a gyümölcsét!

Ez az üzenet tiszta, átfogó és könnyen érthető formában tartalmazza, hogy miben áll majd az ESEMÉNY, avagy a ʽNagy (Dimenzió) Váltásʼ.

Mi is az Esemény, a Nagy Váltás? Talán már találkoztál ezzel a fogalommal más blogokban, üzenetekben vagy könyvekben. Mások először olvasnak erről.

Egyszerűen fogalmazva, a Nagy Váltás egy egyszeri, kozmikus, abszolút látható, bolygószintű ʽrobbanása' az Isteni Fénynek és a Földi Szeretetnek. Ezek az Isteni Fény és Szeretethullámok egyenesen Istentől/a Forrástól érkeznek majd; a Központi Nagy Napon keresztül csatornázva. Ez áthalad majd a galaxison és bolygórendszereken, hogy megérkezzen hozzánk és átölelje a Földet egyetlen pillanatra − elérve az összes élőlényt a bolygón ugyanabban a pillanatban. Gaia és az összes lakója a Föld nevű bolygónak tapasztalhatja majd és átélheti a Nagy Váltást, és egyetlen ember sem maradhat ki a hatása alól, amint az megtörtént.

Mi fog történni a Esemény közben? Miközben ez zajlik, minden leszületett lélek az alábbi érzések kavalkádját fogja tapasztalni: Feltétel Nélküli Szeretet, Isteni Öröm, önmaga teljes elfogadása, Isteni Áldás/Kegyelem, és annak az elsöprő érzését, hogy Hazatért. Ezalatt a hatalmas energiaáramlás alatt, látni fogod, ahogy megjelenik egy már felébredt Mester: azon hitek/vallások vezetőit, alapítóit tapasztalod majd, akikkel közeli spirituális kapcsolatban vagy.

Például, ha keresztény vagy, megnyilvánulhat előtted Jézus, és tudsz vele személyesen beszélgetni. Ha buddhista vagy, látni fogod Siddharta Gautama-t, Buddhát és tudsz vele majd kommunikálni. Rögtön felismered majd őket, az erős Fény és Szeretetvibrálásnak köszönhetően, amit árasztanak majd magukból, és azáltal, hogy öröktől fogva kapcsolatban vagy ezekkel a hatalmas, felemelkedett Fénylényekkel.

Még, ha a fentieket elolvastad, akkor is nagy kihívás lesz sokatoknak csak elképzelni is milyen lesz a Nagy Váltás, mert nincsen előző életből hasonló élményetek. Talán néhányan már átéltetek ehhez közelit, a meditációs/spirituális fejlődésetek során. Ha ehhez az utóbbi csoporthoz tartozol, ne feledd, hogy bármit is tapasztaltál a múltban, újra ezek az érzések kapcsolnak majd be, de ezerszeres nagyításban.

Hogy mi fog az Esemény után történni, azt már nehezebb átadni. Mindenki másképp fogja észlelni és magában feldolgozni: attól függően melyik lélekcsoportba tartozik a lenti négy közül.

A 4 csoport:

Az 1. csoport a már felébredtek, a Fénymunkásaink, mindazok, aki ezt olvassák. Ti mind érteni fogjátok miben áll igazából majd a Váltás. Ez a nagy katalizátor, amely hozzájárul a Nova Gaia - az Új Föld megszületéséhez, és jelzi az Idők Végezetét. Ti korábban felébredtetek az emberiség többi részénél, s ennek oka van: ti fogtok másoknak utat mutatni és ti lesztek az 5. dimenziói vezetői.

Ti mind sokat készültetek erre a pillanatra, és most teljesen készen álltok, hogy a vezetést a kezetekbe vegyétek, és tanárok/mentorok/trénerek lehessetek. Az életetek tervéről; a következő szükséges lépésekről; a szerepről, amit felvállaltok a Nagy Váltás után későbbiekben még nagyobb mélységben felfedi a Felsőbb Énetek és a lélekcsoportotok.

Legtöbben a Hívásra már felálltatok amúgy is, és nekikezdtetek a Fénymunkások munkájának valamilyen formában.

Az 5. dimenziós létnek lesztek a vezetői: folyamatos támogatást és közvetlen iránymutatást fogtok kapni a Galaktikus Testvéreitektől, sok más nagyon fejlett civilizációtól. Ezektől a Galaxisoktól is szerezhettek majd tudást arra vonatkozóan, hogyan gyógyíthatjátok meg Gaiát, és hogyan alakulhat ki az Új Világ.

Számos új 5 dimenziós struktúra már működésre készen áll, a spirituális képességeitek teljesen kibontakoztak, és ez a folyamat majd még egyre gyorsul. Megtanuljátok, hogyan kezeljétek a gondolataitokat, hiszen az emberiség lassan átalakul olyan fajjá, amely főképp telepátián keresztül fog kommunikálni. A gondolatok irányítása az első lépés a Teremtés és Kinyilatkoztatás Művészete felé. És a galaktikus Testvéreitek ebben is nagy segítségetekre lesznek. Ha mindent elsajátítottatok, akkor kiléptek a külvilágba és megosztjátok ezt a tudást másokkal, hogy MINDEN EMBERI LÉNY a Földön, a saját Felsőbb Énjének Élő Megtestesülése legyen. Mind a Teremtés és Kinyilatkoztatás képviselői lesztek. A Föld olyan bolygó lesz, amelyen csak Szeretettel teli Lelkek élnek majd, akik valóban megtestesítik az Egyetlent és az Egységet; olyan Mesterekké váltok, akik már felemelkedtek az 5. dimenzióba.

A 2. csoport a még fel nem ébredt lelkekből áll (akik, egy magasabb szinten egyébként eldöntötték, hogy ebben az inkarnációban majd felemelkednek), az Esemény nagy sokkot fog nekik okozni és kavarodást, és arra ösztönzi majd őket, hogy felkutassák valójában mi miért történt velük a múltban. A Váltás számukra olyan lesz, mint életük leg-egetrengetőbb ébresztője; olyan sokk, amelyet nem hagyhatnak figyelmen kívül. Elkezdenek majd (sürgősen) keresni, és iránymutatást kérnek majd tőletek, drága Fénymunkásaim. Majd ösztönösen megtalálják a ʽtökéletes' mentort, aki leginkább tudja őket segíteni abban, hogy továbblépjenek a saját Fényútjukon. Az életük fő célja a spirituális fejlődés lesz. És ahogy egyre érettebbek lesznek spirituálisan, ezek a lelkek is emlékezni fognak újra az igaz Felsőbb Énjükre, s hétköznapjaikban arra törekednek majd, hogy megtestesítsék az Isteni Szeretetet.

A 3. csoport a még fel nem ébredt lelkeket tömöríti (akik egy magasabb szinten úgy döntöttek, hogy nem akarnak felemelkedni ebben az életben). Ennek ellenére, ők is fogják érezni a Nagy Váltás intenzitását, és megtapasztalják az összes érzést, ami vele jár. De, amikor véget ér, ők lassan visszatérnek a 3. dimenziós életükbe. Akkor is, ha valós, átütő élményeik lesznek az Eseménynek köszönhetően, a belső reakciójuk nagyon erősen a kétségek, hitetlenség és tagadás lesz.

A Nagy Váltás erős jelzés lesz a még alvó lelkeknek. Ez a csoport azonban túl mélyen alszik, és egy magasabb szinten eldöntötte, hogy nem akar felébredni ebben az inkarnációban. Tehát az Esemény nem fog bennük a spiritualitás felé érdeklődést kiváltani, mert ők olyan szakaszban vannak, ahol a spirituális fejlődés nem prioritás. Másképpen megfogalmazva: mentálisan, fizikailag, érzelmileg és spirituálisan ők még nincsenek készen, hogy ebben az életben Felemelkedjenek

A 4. csoport fel nem ébredt lelkeket tömörít ugyancsak (akik egy Magasabb Szinten a Sötét erők szerepét játsszák ebben az életben). Ha még nem olvastad, kérlek, olvasd el a múlt heti üzenetemet, ʽÖlelve a Sötét oldalt' címmel, hogy több információt szerezhess erről a csoportról. A Sötétnek két fajtája van ebben a lélekcsoportban: az egyik, amely ʽképben' van, hogy mi zajlik a Földön, és a másik, amely ʽteljesen a sötétet képviseli' és nem ismeri, és nem is érdekli, miben áll a Váltás és mit jelent.

Azok, akik tudják, mi zajlik, - akik eddig aktívan és szándékosan gátolták és leállították az emberiség spirituális fejlődését - rádöbbenek majd, hogy az ő idejük lejárt. Minden elveszett, amely Sötét céljaikat segítené, és az Emberiség nem akar már az alsóbb rezgésű, 3. dimenziós tudatosság energiájában élni, abban, amiben Sötét erők is jelen vannak.

A 4. csoport tagjaira két lehetséges forgatókönyv várhat az Esemény után.

Az egyik út: visszatérés a Felsőbb Énjük Fényébe és Szeretetminőségébe. Ez az az út, amely még kínál egy utolsó esélyt ezeknek a lelkeknek, hogy átöleljék a Fényt és visszatérjenek az Isteni eredetükhöz ebben az életben. Akik ezt az utat választják, nagy bátorsággal kell rendelkezniük. Meg kell tisztulniuk minden rossztól, amit jelen életükben elkövettek (vagyis minden olyan cselekedettől, amelyekkel a bolygónak és/vagy a saját országukban élő embereknek, különféle csoportoknak/társadalmaknak/állampolgároknak kárt okoztak).

Egyébként is mindenre fény derül, így vagy úgy. Semmi nem maradhat titokban az Új Világban. Minden emberi lény a bolygón egy napon felismer mindent rosszat, amit a Sötét kreált. A Sötét oldal célja az volt, hogy ʽHatalmat gyakoroljanak Mások felett' és a kapzsiságukat kielégítsék. Minden egyes káros cselekedet, amelynek részesei voltak (közvetlenül vagy közvetve) intenzív vizsgálat alá kerül a Váltást követően.

Az 1. csoport spirituális vezetői, szerte a világon kiválasztásra kerülnek, hogy lépjenek elő és képviseljék az Emberiséget - eldöntik mi legyen a 4. csoport azon tagjaival, akik úgy döntöttek, hogy a Fény útjára lépnek. Ha téged is kiválasztanak (és, azok közül sokak ki lesznek választva, akik olvassák ezeket a sorokat), ne feledd, mit írtam múlt heti üzenetemben.

Itt újra alább:

Azért hívtak Téged, hogy Te légy az Értelem és SZERETET hangja. Felkérnek majd Téged, hogy az 5. dimenziós élet letéteményesei legyetek: a Feltétel Nélküli Szeretet szószólói. A Nyugalom, a Béke szószólói. fel fogtok állni és beszéltek a Föld sok-sok polgára előtt és meggyőzitek őket, hogy válasszák a Feltétel nélküli szeretet útját, a Megbocsátás útját, és a Múlt elengedésének tiszta útját.

Ezeknek a vezetőknek először azt kell felismerniük majd, hogy mi az igazi szándéka mindazoknak, akik a 4. csoportba tartoznak. Igaz megbánásnak kell ugyanis következnie; valós szándéknak a változásra, megújulásra, és egy hajlandóságnak arra vonatkozóan, hogy követik, nem csak a spirituális vezetőket, hanem azokat az embereket, akiknek a múltban kárt okoztak.

A vezetők minden csalást és hazugságot észre vesznek majd, amikkel ezek a lelkek esetleg bepróbálkoznak. Bármilyen ilyen szándék határozottan megbukik majd; ha úgy esne, hogy némelyik közülük így vagy úgy, de menekülni akar majd a múltbeli tettei következményei elől.

Csak az igaz változásra nyitott lelkek tudják majd felvenni az 5. dimenziós (a Szeretet, Egység, Béke és Bőség jellemezte) életmódot, s így részesülnek a Megbocsátásban, az Új Föld/Új Világ ölelésében, illetve folyamatos útmutatásban, hogy újra azt az utat járják majd, amit a Fényben élők is járnak.

Ha véget ér a fenti átvilágítás, hogy kik térhetnek vissza a Fény útjára és kik nem, ha/amikor úgy esik, hogy némelyeket annyira elnyel a Sötét, hogy nem lehet őket visszatéríteni a Fény útjára (valószínű olyan 4. csoportba tartozó lelkek lesznek, akiknek meg van a tudása arról, mi zajlik), akkor a másik út marad csak számukra. Semmi más út nem lehetséges.

A másik út: amikor ezeket a lelkeket vissza kell juttatni a Fény Forrásához, Isten szerető ölelésébe a lélek birodalmába, hogy újonnan leszülethessenek egy új inkarnációba egy másik 3 dimenziós bolygóra, amely még támogatja a Dualitást, Félelmet, Hiányt és az Elszakítottság érzését. Az ő eljuttatásuk a Fény Forrásához szeretetteljes és méltó módon történik. Ezek a lelkek egy alacsonyabb rezgésű bolygón folytathatják és játszhatják a Sötét szerepét, addig, amíg készek lesznek arra, hogy a Felsőbb Énük Fényével és Szeretetével újra egyesüljenek.

Itt fontos egy dolgot kiemelni: Isten mindenkinek szabad akaratot adott, hogy azt tegyen az Élettel (amit Istentől kapott) amit akar. Nincs ítélkezés. Nincs lenézés.

Minden egyes 4. csoportba tartozó lélek eldöntötte, hogy az első utat választja és Felemelkedik ebben az életben, vagy a másik utat, és csak később más jövőbeli életében emelkedik másutt, amikor készen áll rá.

A ti munkátok, szeretett Fénymunkásaim, akik e sorokat olvassátok, az, hogy olyan vezetők legyetek és úgy éljetek, hogy azzal példát mutassatok. Elsők között kell lennetek, hogy fellépjetek és megöleljétek, megbocsássatok, és elengedjétek ezen 4. utas lelkek összes rossz tettét, amelyeket a Nagy Felébredés, a Nagy Váltás előtt tettek.

És most jön a nagy Kérdés, amit biztos vagyok benne, mindenki feltesz magában.

Mikor fog ez a Nagy Váltás megtörténni?

Sokféle válasz született már erre. Néhányak azt vallják, már ebben a hónapban, 2018 márciusában megtörténik. Némelyek azt mondják, ez év vége előtt történik meg. Mások sokkal későbbre datálják ennek bekövetkeztét, 3-10 év távlatába. Melyik a helyes megközelítés?

A jövőre vonatkozó jóslatok kockázatosak. Ezért, ha elmegyünk két különböző látóhoz, két különböző időpontban (mondjuk, egyiket korai húszas éveinkben, a másikat a korai harmincasban), nagy eséllyel ez a két látó két külön választ fog adni ugyanarra a kérdésre.

A végtelen számú lehetséges, jövőkép közül, ezek a látók, csak a látogatás idejében megélt rezgésednek és szándékaidnak megfelelő predikciót tudják adni. Minden egyes ember, akivel találkoztál életedben, aki akkor szerepet vállalt benne akkor, vagy, aki (a jövőben) szerepet vállal, meg tudja változtatni a lehetséges jövő forgatókönyvét.

Viszont a Nagy Váltás, tehát az Esemény időzítésével kapcsolatosan, a tévedés kockázata milliószor nagyobb.

Sok, az emberi kollektívból eredő, mikro-, és makrotényező lehet hatással a térre és időre, amely aztán egy más, az eredetileg megjósolt, előrejelzett idővonaltól eltérő jövőt hozhat létre.

Miután ezt is tisztáztuk, itt jön a végleges válaszunk a NAGY kérdésre. Azzal a feltételezéssel, hogy minden a jelenlegi ütemben folytatódik tovább, 56% esély van arra, hogy az Esemény a mai naptól számított elkövetkező 3-6 hónapban fog bekövetkezni. Ez a következtetés a jelenlegi Fény Adatok alapján született, és a Föld jelen rezgéseinek figyelembevételével. Kérlek, ne legyetek csalódottak, ha kissé később történik meg. Még van 30% esély arra is, hogy ennél előbb fog megtörténni.

A lényeg az, hogy (eltekintve attól, hogy mikor történik meg a Nagy Váltás), ez a kozmikus, varázslatos és csodás Spirituális Esemény elkerülhetetlen. Mindenképpen meg fog történni.

A Fény győzedelmeskedik. Semmi nem állhatja útját annak, hogy az Új Világ itt és most.

Nemsokára ideje majd csatlakoznod az ünnepléshez, amely már zajlik a Mennyben, a magasabb dimenziókban. Az univerzum összes galaxisában áldás és öröm rezonál végig. A teljes galaktikus közösség, az összes Fénytestvéretek (az elmúlt/eljövendő életeitekből a magasabb dimenziókban; más fajok és civilizációk között), készen állnak arra, hogy átöleljék és üdvözöljék az egész Emberiséget. Az Egy Lélek és a Mindennel való Egység dimenziójában.

Igazán nagy időket élünk. Kérlek benneteket, mélyen éljétek át azt, hogy fizikailag jelen lehettek a Földbolygón éppen akkor, amikor az Esemény/Nagy Váltás történik. Köszönjük meg; szerető hálával az Atyának és Anyának, Forrásnak/ Teremtőnek és a Földanyának, Gaiának, a kitartó mély szeretetért és a sok áldozatért, amit hozott az Emberiségért az idők eonjain keresztül.

Igazán semmit nem kell tennetek innentől kezdve, szeretett Fénymunkásaim. Csak ontsátok a Fényt továbbra is, és minden napotokat éljétek a Fény Útjának elkötelezetten, magas rezgésszámon.

Kérlek benneteket, továbbra is úgy mozogjatok a mindennapokban, mint a Felsőbb Énetek igaz megtestesülése, és úgy, mintha az Új Világ már kézzelfoghatóan itt lenne.

Mindannyian itt a felsőbb dimenziókban, lehajtjuk fejünket tisztelettel előttetek, szeretettel, hálával telve, és nagy csodálattal a folyamatos részvételetekért, bátorságotokért, és a kemény munkáért, amellyel megteremtitek és fizikailag is előhívjátok az Új Világot, az Új Földet. Ebben a nagy Emelkedésben folyamatosan mögöttetek fogunk állni támogatóan, szeretettel. Egészen a beteljesüléséig: a végéig.

Én veletek vagyok minden lépésnél. Bármikor szükségetek van segítségre, jelezzétek. Mi mind készen állunk arra, hogy segítsünk. Soha nem vagytok egyedül.

Sok szeretettel és az utatokat fénnyel töltve...

A Testvéretek a Fényben,

Jézus (Sananda)

Csatornázva Adele Arini által (Copyright 2018)
Magyarra fordította: Barna Beáta

Ha újraposztolod, kérlek az egész üzenetet posztold ki teljességében, és szúrd be a linket.

Szeretettel és hálával.

Forrás:
Namaste. https://www.raphaelshealingspace.com.au

Nyitókép: pixabay.com

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
Címkék: kinyilatkoztatás, részvételetekért, szeretethullámok, elsajátítottatok, győzedelmeskedik, leszülethessenek, állampolgároknak, hétköznapjaikban, lélekcsoportotok, felemelkedjenek, fénytestvéretek, megtapasztalják, megszületéséhez, keresztülmentél, elkerülhetetlen, időfelfogásotok, dimenzióváltást, feltételezéssel, megnyilvánulhat, elhivatottságod, kézzelfoghatóan, lélekcsoportban, beteljesüléséig, gondolataitokat, bátorságotokért, testvéreitektől, gyógyíthatjátok, felkészítettek, következményei, learathatjátok, megbocsátásban, segítségetekre, megtestesülése, fénymunkásaink, visszatérjenek, tapasztalhatja, elmúlt időszak, napra hosszú, ilyen gyönyörű, tökéletes Isteni, magasan fejlett, nagy kalandban, dimenzió bármely, kemény munkád, hatalmas győzelmek, szinte legyőzhetetlennek, összes tapasztalás, üzenet tiszta, összes élőlényt, bolygón ugyanabban, összes lakója, hatása alól, Nagy Váltás, Kedves Barátaim, Isteni Időzítéssel, Föld Bolygón, Magasabb Szinten, Isteni Fénynek, Földi Szeretetnek, Isteni Fény, Központi Nagy Napon, Nagy Váltást, Feltétel Nélküli Szeretet, Isteni Öröm, Isteni Áldás, Siddharta Gautama-t, Nova Gaia, Idők Végezetét, Felsőbb Énetek, Galaktikus Testvéreitektől, Kinyilatkoztatás Művészete, MINDEN EMBERI LÉNY, Felsőbb Énjének Élő Megtestesülése, Felsőbb Énjükre, Isteni Szeretetet, Felsőbb Énjük Fényébe, Fény Forrásához, Felsőbb Énük Fényével, Nagy Felébredés, Fény Adatok, Spirituális Esemény, Fény Útjának, Csatornázva Adele Arini, Barna Beáta,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Vízesés  Vegyes viccek  Facebookon kaptam  Riasztó.......  Lufik  Facebookon kaptam Cs ildikótó...  Gerbera  Facebookon kaptam  Vegyes viccek  Mi történik a testünkkel és az...  Göldner Ildikó verse: Virágzik...  Eprek  Pihenő cica  Muskátlik az ablakban  Szűrke cica  Vezuvianit  Tengeri üvegek  Csodás szépség és egészség gör...  Szedek neked virágot . . .  Nyári kép  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt...  Jó reggelt!  Cseresznyéből  Pokoli hónap van mögöttük: A f...  Facebookon kaptam  Harmónia..........  Rózsa pillangóval  Facebookon kaptam Krisztinátó...  Nyári kép  Facebookon kaptam  Nő pipacsokkal  Png nő  Arany  Facebookon kaptam Cs ildikótó...  Facebookon kaptam  Ki vigasztalja a vigasztalót?  Szép napot kívánok  Nyári kép  Mai napi mosoly......  Gondolatok nő és férfi viszony...  Majd villámot verek  Én befejeztem  Jókai Anna - Perc-emberkék dár...  Fehér gerbera  Korhatár nélkül  Png nap  Mai harmónia kártyám  Mai napi mosoly......  Már a cica is.......  Eperből állatok  Elejtetted a napot  Kislány  Jókai Anna tollából  Fotó: Farkas Attila, szöveg la...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát!  Rózsa pillangóval  Vízesés  Facebookon kaptam  Azurit és malahit  A kaktusz virága.......  Nyári kép  Kellemes délutánt kívánok!  Vízesés  Sárga rózsa  A kaktusz virága.......  Csodás szépség és egészség gör...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Nincs egy rongyom se ........  Vezuvianit  Szélmalomharc a Bakonyban (gyö...  Nyári képek  Nő pipacsokkal  Azurit és malahit  Fogyózni kellene......  Nyári kép  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Petőfiné szobra Koppenhágában  Png nő  Riasztó.......  Facebookon kaptam  Png nő  Zápor dal  Örülnünk kellene..  Amikor nincs pénzed......  Szép estét - - jó éjt kívánok ...  Az Úr az én oltalmam  Mondd  Talicska virágokkal  Eprek  Facebookon kaptam  Az Úr az én oltalmam  Lufik  Petőfiné szobra Koppenhágában 
Bejegyzés Címkék
elmúlt időszak, napra hosszú, ilyen gyönyörű, tökéletes Isteni, magasan fejlett, nagy kalandban, dimenzió bármely, kemény munkád, hatalmas győzelmek, szinte legyőzhetetlennek, összes tapasztalás, üzenet tiszta, összes élőlényt, bolygón ugyanabban, összes lakója, hatása alól, alábbi érzések, elsöprő érzését, hatalmas energiaáramlás, erős Fény, fentieket elolvastad, utóbbi csoporthoz, érzések kapcsolnak, lenti négy, nagy katalizátor, emberiség többi, kezetekbe vegyétek, életetek tervéről, következő szükséges, spirituális képességeitek, folyamat majd, emberiség lassan, gondolatok irányítása, első lépés, galaktikus Testvéreitek, tudást másokkal, saját Felsőbb, magasabb szinten, inkarnációban majd, saját Fényútjukon, spirituális fejlődés, igaz Felsőbb, összes érzést, belső reakciójuk, csoport azonban, spiritualitás felé, életben Felemelkedjenek, múlt heti, sötétet képviseli&#8217, emberiség spirituális, alsóbb rezgésű, utolsó esélyt, utat választják, saját országukban, napon felismer, kapzsiságukat kielégítsék, világon kiválasztásra, vezetőknek először, igazi szándéka, hajlandóságnak arra, spirituális vezetőket, múltban kárt, vezetők minden, lelkek esetleg, múltbeli tettei, igaz változásra, utat járják, fenti átvilágítás, tudása arról, lelkeket vissza, lélek birodalmába, alacsonyabb rezgésű, dolgot kiemelni, első utat, másik utat, nagy Kérdés, helyes megközelítés, jövőre vonatkozó, korai harmincasban, végtelen számú, látogatás idejében, lehetséges jövő, tévedés kockázata, emberi kollektívból, eredetileg megjósolt, végleges válaszunk, jelenlegi ütemben, jelenlegi Fény, magasabb dimenziókban, univerzum összes, teljes galaktikus, összes Fénytestvéretek, egész Emberiséget, kitartó mély, idők eonjain, felsőbb dimenziókban, folyamatos részvételetekért, kemény munkáért, nagy Emelkedésben, utatokat fénnyel, egész üzenetet, , ,
2021.05 2021. Június 2021.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 18436 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 7
  • e Hét: 669
  • e Hónap: 9124
  • e Év: 94827
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.