Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Pszichiátriai betegek közül lőnek a szakadárok Ukrajnában
  2014-08-19 17:26:37, kedd
 
 
Pszichiátriai betegek közül lőnek a szakadárok Ukrajnában

Hír24
ukrajnaoroszország
2014. augusztus 19. 16:44

2


Luhanszkban egy kerületet felszabadítottak a kormányerők, Donyeckben a szeparatisták 200 fekvőbeteg mellett alakítottak ki tüzelőállást egy pszichiátriai és ideggondozó intézetben, ahol a bentlakók nem kapnak gyógyszert. Putyin bejelentette, hogy találkozik Porosenkóval Minszkben.

Egy kerületet felszabadítottak az ukrán fegyveres erők a kelet-ukrajnai Luhanszkban, jelenleg már a városközpontban folynak harcok a terrorellenes erők és az oroszbarát szakadárok között - közölte az ukrán Nemzetvédelmi és Biztonsági Tanács (RNBO) szóvivője keddi kijevi sajtótájékoztatóján.
Sikerről számolnak be a kormányoldalról

Andrij Liszenko kijelentette, hogy az "orosz zsoldosok folytatják az infrastruktúra megsemmisítését a kelet-ukrajnai településeken, utakat, hidakat, kórházakat aknáznak alá".

A szóvivő tájékoztatása szerint az ukrán fegyveres erők támadásba lendültek Donyeck, Luhanszk, Horlivka és Pervomajszk településeknél, továbbá sikeresen tartják állásaikat a Donyeck és Luhanszk megye, valamint az oroszországi rosztovi terület határánál fekvő, stratégiai fontosságú szaur-mohilai magaslaton. Liszenko hozzátette, a fegyveres erők napok óta sikerrel verik vissza a szakadárok ellentámadásait az említett településeknél.


Fotó: Europress Fotóügynökség

Közben a Kijev által terrorellenesnek elnevezett hadművelet sajtóközpontjában elmondták, hogy a szeparatisták blokád alá vették Luhanszk közelében azt a területet, ahol előző nap rakétacsapás ért egy menekülteket szállító autókonvojt. A közlés szerint a szakadárok igyekeznek megsemmisíteni a rájuk utaló bizonyítékokat a tragédia helyszínén. Tüzet nyitnak az oda érkező újságírókra, katonai szakértőkre, orvosokra, utászokra és katasztrófavédelmi szakemberekre. Liszenko korábbi közlése szerint legalább 15 menekült halt meg a rakétatámadás miatt a konvojban. Az áldozatok közül sokan a felismerhetetlenségig összeégtek.
Lőnek az orosz határőrök a szajkadárokra?

Megsebesült Szemen Szemencsenko, a kelet-ukrajnai megyék elszakadását ellenző önkéntesekből álló Donbassz zászlóalj parancsnoka kedden a Donyeck közelében lévő Ilovajszk városáért folyó harcokban. A parancsnokot helikopterrel Dnyipropetrovszkba szállították.

A terrorellenes erők kijevi sajtótájékoztatóján a "Kijevscsina" nevű rendőri járőrzászlóalj parancsnoka megerősítette újságíróknak azt az értesülést, hogy a Luhanszk megyei szakadárok körében érezhetően pánik hangulat uralkodott el. Elmondta, hogy az általuk elfogott szeparatistáktól szerzett információk szerint az Oroszországba menekülni próbáló szakadárokat az orosz határőrök egyszerűen lelövik. Ezért sokan közülük a menekülő civilek számára nyitott humanitárius folyosókon próbálnak kijutni a harcok övezetéből.
Erőszakos betegek gyógyszer nélkül

A 62.ua helyi hírportál arról számolt be, hogy Donyeckben a szeparatisták tüzelőállást állítottak fel egy pszichiátriai és ideggondozó intézetben, amelyben 200 kétszáz fekvőbeteg tartózkodik. A kórház személyzetének java része már egy ideje nem járt be dolgozni, mindössze hét ápoló gondozta a betegeket, akik között vannak erőszakosak is. Kedden viszont már az ápolókat sem engedték be a szakadárok az intézmény területére mondván, hogy az ukrán hadsereg támadásra készül.
Az ápolók hiába próbálták meggyőzni a fegyvereseket arról, hogy a betegeknek állandó felügyeletre és gyógyszeres kezelésre van szükségük. Azt a választ kapták a szeparatistáktól, hogy "a háborúban lehetnek veszteségek".
Putyin találkozik Porosenkóval

Vlagyimir Putyin orosz elnök egy hét múlva találkozik ukrán kollégájával, Petro Porosenkóval - jelentette be a Kreml kedden. A találkozó a fehérorosz fővárosban, Minszkben lesz augusztus 26-án. A két elnökön kívül részt vesznek rajta az Európai Bizottság és az Eurázsiai Vámunió képviselői is. Porosenko megerősítette a találkozó hírét, és közölte, hogy a kelet-ukrajnai helyzet stabilizálása lesz a fő téma.


http://www.hir24.hu/kulfold/2014/08/19/pszichiatriai-betegek-kozul-lonek-a-szakad arok-ukrajnaban/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szeparatistáktól, terrorellenesnek, felszabadítottak, megsemmisítését, kormányoldalról, városközpontban, ellentámadásait, bizonyítékokat, infrastruktúra, településeknél, megsemmisíteni, személyzetének, járőrzászlóalj, pszichiátriai, fegyvereseket, terrorellenes, szakemberekre, megerősítette, stabilizálása, szeparatisták, településeken, rakétatámadás, önkéntesekből, oroszországba, helikopterrel, fotóügynökség, tájékoztatása, pszichiatriai, szajkadárokra, nemzetvédelmi, szakadárokat, kijelentette, porosenkóval, menekülteket, oroszországi, rakétacsapás, szakadárok Ukrajnában, kerületet felszabadítottak, ukrán fegyveres, kelet-ukrajnai Luhanszkban, városközpontban folynak, terrorellenes erők, oroszbarát szakadárok, ukrán Nemzetvédelmi, infrastruktúra megsemmisítését, kelet-ukrajnai településeken, szóvivő tájékoztatása, oroszországi rosztovi, fegyveres erők, szakadárok ellentámadásait, említett településeknél, szeparatisták blokád, Porosenkóval Minszkben, Biztonsági Tanács, Andrij Liszenko, Europress Fotóügynökség, Megsebesült Szemen Szemencsenko, Vlagyimir Putyin, Petro Porosenkóval, Európai Bizottság, Eurázsiai Vámunió,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alázat  Zilahy Lajos gondolata  Png lepke  Png nő  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam Krisztinától  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Sokan azt tartják  Szép estét kedves látogatóimna...  Tavaszi kép  Erdőn  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Hiányzik  Facebookon kaptam  Adakozás  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Éretlen vers  Png fotel  Minden harmadik...  Próbálj meg ...  Jó éjszakát  Próbálj meg ...  Png kutya  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Png virág  Tanuld meg ezt a versemet  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Png telefon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Szép álmokat!  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Mindig jusson idő nevetni  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Örülök, hogy látlak!  Png telefon  Alázat  Elköszönt  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  George Gordon Lord Byron: Inez...  Png csokor  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Elköszönt  Bertolt Brecht -től idézet  Alázat  210 éve született a SZÓZAT meg...  Fekete István - Akác  Hiányzik  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A sors  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lóhere  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Esti kép  Irgalom és ítélet  képre írva  Egy bizonyos határt  Rátalálsz  s immár én is felragyogva, ért...  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Erdőn  Szép estét kedves látogatóimna...  Png csokor  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Png lepke  Png nő  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Png férfi  Alázat  Mi lenne ha  Nem számIt  Radikális szeretet  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó 
Bejegyzés Címkék
szakadárok Ukrajnában, kerületet felszabadítottak, ukrán fegyveres, kelet-ukrajnai Luhanszkban, városközpontban folynak, terrorellenes erők, oroszbarát szakadárok, ukrán Nemzetvédelmi, infrastruktúra megsemmisítését, kelet-ukrajnai településeken, szóvivő tájékoztatása, oroszországi rosztovi, fegyveres erők, szakadárok ellentámadásait, említett településeknél, szeparatisták blokád, menekülteket szállító, közlés szerint, szakadárok igyekeznek, rájuk utaló, tragédia helyszínén, rakétatámadás miatt, áldozatok közül, orosz határőrök, kelet-ukrajnai megyék, parancsnokot helikopterrel, általuk elfogott, menekülő civilek, harcok övezetéből, szeparatisták tüzelőállást, kórház személyzetének, intézmény területére, ukrán hadsereg, ápolók hiába, fegyvereseket arról, betegeknek állandó, választ kapták, háborúban lehetnek, fehérorosz fővárosban, találkozó hírét, kelet-ukrajnai helyzet, szeparatistáktól, terrorellenesnek, felszabadítottak, megsemmisítését, kormányoldalról, városközpontban, ellentámadásait, bizonyítékokat, infrastruktúra, településeknél, megsemmisíteni, személyzetének, járőrzászlóalj, pszichiátriai, fegyvereseket, terrorellenes, szakemberekre, megerősítette, stabilizálása, szeparatisták, településeken, rakétatámadás, önkéntesekből, oroszországba, helikopterrel, fotóügynökség, tájékoztatása, pszichiatriai, szajkadárokra, nemzetvédelmi, szakadárokat, kijelentette, porosenkóval, menekülteket, oroszországi, rakétacsapás, tüzelőállást, elszakadását, bejelentette, újságíróknak, szemencsenko, humanitárius, parancsnokot, felügyeletre, szállították, kollégájával, alakítottak, kijevscsina, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3999
  • e Hét: 9731
  • e Hónap: 20842
  • e Év: 174338
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.