Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A Fidesz és Orbán megítélése a nemzeti radikális oldalon
  2014-10-31 07:32:53, péntek
 
   
  A Fidesz és Orbán megítélése a nemzeti radikális oldalon
2014. október 30. 08:08
Hunhír.info


Miért támadja az Orbán-kormányt a Nyugat, ha a Fidesz a cionista világhatalom engedelmes kiszolgálója? Úgy hiszem, régen eljött az ideje annak, hogy a radikális nemzeti mozgalom - és azon belül kiemelten a Jobbik szimpatizánsai - köreiben alaposan átgondoljuk végre Orbán Viktorral és általában a Fidesszel kapcsolatos nézeteinket. A radikális nemzeti oldalon persze régóta húzódik egy választóvonal, melynek létezéséről azonban - a Jobbik egységének megőrzése végett - nem illik beszélni. A választóvonal egyik oldalon azok állnak, akiknek az a baja a Fidesszel, hogy ,,nem eléggé radikális". A másik oldalon meg azok találhatók, akik meg vannak győződve arról, hogy a ,,Soros-pénzen kiképzett", velejéig korrupt, ,,tolvaj, gazember" fideszesek valójában a cionista világhatalom utasításai szerint cselekednek. Olvasónk fejtegetése.

Mivel a Jobbiknak elsőrangú érdeke, hogy a legteljesebb mértékben megkülönböztesse magát a Fidesztől, és így vele szemben az ,,egyedüli alternatívaként" kínálja magát, ezért a radikális hazafiak köreiben az elmúlt években erőteljes kampány folyt a Fidesz befeketítése érdekében. Az ,,eredmény" nem maradt el. Elég beleolvasni a Jobbikhoz ilyen-olyan formában kötődő weblapok kommentjeibe, melyekben Orbánt rendre útszéli hangnemben gyalázzák (a ,,törpe", ,,cigány" jelzők még az enyhébbek közül valók), a Fidesz intézkedéseit (beleértve a bankadóra, a multicégek megadóztatására, a rezsicsökkentésre vonatkozó intézkedéseket) pedig a balliberálisok érveit felhasználva élesen kritizálják.

Természetesen muszáj is a Fideszt bírálni, mert hibák sokaságát követi el, és a párt vezetői és tagsága körében sajnos karrieristák, naplopók, tolvajok és ügynökök is szép számmal megtalálhatók. De nem itt van a kutya eltemetve. Mert melyik párt (főleg kormánypárt) nincs tele korrupt alakokkal, valamint volt és jelenlegi kémekkel? Mindegyik tele van velük, ami nem jelenti természetesen, hogy nem lenne kötelességünk rámutatni a visszásságokra - történjenek azok bármelyik politikai oldalon.

Az igazi kérdés azonban a Fidesszel kapcsolatban a párt ,,konzervatív fordulata" óta a következő: vajon a Fidesz alapjaiban magyar érdekeket képviselő politikai erő, amely gesztusok sokaságával igyekszik félrevezetni a globális birodalom uralkodó köreit, vagy pedig éppen ellenkezőleg, cionista érdekeket képvisel, és a gesztusok sokaságával éppen a magyarságot kívánja félrevezetni. A dilemma jól ismert a nagyhatalmak malomkövei közé szorított kis nemzetek történetéből. A hintapolitika persze gyakran végzetes lehet, mert előfordulhat, hogy a ravaszkodó, lavírozó politikusoknak végül már senki sem fog hinni: ez lett a végzete 1541-et követően Fráter Györgynek (aki a török és az osztrák hatalomnak tett gesztusokat, végül már senki sem hitt neki, majd Habsburg-katonák megölték), és Kállay Miklósnak is (aki elvesztette a németek bizalmát, de nem volt képes Magyarországot a háborúból kiléptetni sem). Ezzel szemben például Bethlen Gábor viszonylag eredményesen lavírozott a Török és a Habsburg Birodalom között, biztosítva ezzel az Erdélyi fejedelemség fennmaradását és virágzását.

Vajon hintapolitikát folytat-e Orbán Viktor a magyar érdekek védelmében? Az Orbán Viktor és kormánya elleni nemzetközi lejárató kampány, és főleg az USA legutóbbi lépései fényében a feltett kérdésre csakis igennel felelhetünk. Maga Orbán is megüzente a nemzeti érzelmű magyaroknak (csak éppen sokan nem értették, vagy nem akarták érteni), hogy időnként ,,pávatáncot" kénytelen lejteni Brüsszelben. Néha azonban meglepően, már-már öngyilkos módon világosan szólal meg: például akkor, amikor olyasmiket mond, hogy a ,,baloldal ráront a saját nemzetére", vagy amikor az ,,illiberális állam létrehozásáról" illetve az Európába történő bevándorlás veszélyeiről értekezik. Orbán Viktornak a jobbikosok között is elismerést kiváltó megnyilatkozásai meglehetősen számosak.

Ezzel szemben persze több példát lehetne felhozni a liberális-cionista körökben elismerést arató kijelentéseire is: az izraeli Likud és a Fidesz ,,testvérpártiságára" utaló mondatától kezdve egészen odáig, hogy a ,,zsidók Isten ajándékai", a cigányok pedig ,,rejtett erőforrások". Figyelemre méltó viszont, hogy ugyan fegyverhordozóit (beleértve Áder Jánost) kivezényli ugyan mindenféle holokauszt-megemlékezésekre, ahol azok elmondják ugyan a kötelező ünnepi szövegeket, ezzel szemben maga Orbán Viktor a lehető legritkább esetben vesz részt holokauszt-rendezvényeken. Más országok állam-és kormányfőivel szemben Orbánt nem láttuk még sem az Élet menetén, sem Auschwitz-Birkenauban, sem más, úgynevezett haláltáborban. A Szabadság téri emlékmű ügyében is meglehetős állhatatossággal tartott ki a magyarság kollektív bűnösségét tagadó álláspontja mellett.

Csakhogy Orbán Viktor azt is mondta - gyakran fejére is olvassák -, hogy ,,ne azt nézzék, amit mond, hanem amit tesz". Nézzük tehát, mit tesz. Orbán nemzeti radikális kritikusai joggal emlegetik fel a cionista Hit Gyülekezetének a történelmi egyházak rangjára emelését, 1914 holokauszt-emlékévvé nyilvánítását, Imre Kertesz kitüntetését, Zoltai Gusztáv, valamint egykori kommunista besúgók magas posztokra kinevezését, az elszámoltatás elmaradását (habár például Gyurcsány sokkal több szolgálatot tesz szabadlábon, mint börtönben, mert gátolja a balliberális egység megteremtését), a National Policy Institute elnevezésű intézmény rendezvényének betiltását. (Holott a ,,fajvédő" konferencia egyik szervezője, Jared Taylor a szűk körben megtartott összejövetelen elmondott beszédének jelentős részével maga Orbán is valószínűleg egyetértett volna.)

Az Orbán elleni, a radikális jobboldal köreiben is egyre féktelenebb gyűlölethullámok közepette félve teszem fel a kérdést: nem lehetséges, hogy a felsorolt, joggal ellenszenves intézkedések a minket uraló világhatalom megbékítésére, illetve félrevezetésére szolgálnak? Hiszen a másik oldalon ott vannak az Orbán-kormánynak a magyarság érdekeit szolgáló lépései: a kettős állampolgárság bevezetése, a multicégek, bankok és biztosítók megadóztatása, a nagy médiacégeket (és főleg az RTL Klubot) sújtó reklámadó bevezetése, Paks orosz közreműködéssel történő kibővítése, a ,,keleti nyitás" érdekében tett gyakorlati lépések, a Sukoró körüli zsidó ingatlan biznisz elgáncsolása, Nyirő József és Wass Albert életművének a tantervbe emelése, a családok támogatását célzó törvények életbe léptetése, az Ökotárs nevezetű, a globális háttérhatalom érdekkörébe tartozó alapítvány gyalázatos visszaéléseinek felgöngyölítése.

De ha valakit nem győznek meg az Orbán-kormány radikális nemzeti szemmel nézve is támogatható intézkedései, akkor tegyük fel a kérdést: vajon miért támadja az EU, a globalista-liberális sajtó hosszú évek óta, és miért támadja immár az Obama-adminisztráció is a budapesti vezetést, amennyiben az ténylegesen a nyugati világot irányító háttérhatalom engedelmes kiszolgálója? Erre a kérdésre a radikális jobboldal Orbán-ellenes köreiben azt a választ szokás adni, hogy vagy puszta szemfényvesztésről van szó, vagy pedig arról, hogy a nyugati világ döntéshozói és újságírói teljesen tájékozatlanok a magyarországi viszonyokat illetően. Nos, ez utóbbi feltételezéssel kapcsolatban azért idézzük emlékezetünkbe: legalábbis Edward Snowden leleplezései óta tudhatjuk, hogy a titkosszolgálatok milyen elképesztő mennyiségű információkat gyűjtenek be úgy a közélet szereplőiről, mint az egyszerű állampolgárokról. A nyugati átlagember, sőt számos újságíró is lehet tájékozatlan, azonban a globális birodalom urai és a szolgálatukban álló politikusok korántsem mind azok. Ami pedig a megtévesztést illeti, tisztában vagyok vele, hogy a nyugati elitek előszeretettel nevezik ki ellenségnek saját leghűségesebb fegyverhordozóikat, miként arra is sok példát látunk, hogy (látszólagos) ellenségeiket küldik harcba saját világuralmi céljaik megvalósítása érdekében. Azonban a Nyugat Orbán-ellenes hisztériájának és főleg az USA legutóbbi, magyar kormánytisztviselőket is érintő ,,kitiltásainak" fényében aligha lehet kétségünk: az óvatosan lavírozgató Orbán-kormány a globális nyugati oligarchia útjában áll.

Az Orbán-kormány - a cionisták megbékítése érdekében tett kijelentései és intézkedései ellenére - ugyanis számos olyan akciót hajtott végre, amellyel ténylegesen is sértette a globális birodalom elitjének érdekeit: Orbán Viktor "iIliberális demokráciáról" szóló beszédétől kezdve a sukorói ingatlanspekuláció megtorpedózásán, illetve a bankok és multik megadóztatásán keresztül, egészen a ,,civil szervezeteknek" álcázott, az amerikai kormányzati körökhöz is közelálló pénzosztó maffiák körmére koppintásáig. A multik, bankok, biztosítók, médiák, telekommunikációs és internetszolgáltató cégek megadóztatása pedig talán nem csupán a pénzbehajtás céljait szolgálja, hanem a hosszabb távú cél éppen a Nyugat hazánk felett gyakorolt nyomasztó gazdasági - és ezzel politikai - befolyásának csökkentése lehet. Az Orbán-kormány vélhetően abban reménykedik, hogy a megadóztatott nyugati bankok és cégek egy része idővel kivonul innen, és helyükre orosz, kínai és arab vállalkozások nyomulnak be. Ami nem más, mint a Jobbik köreiben is oly sokat hangoztatott keleti nyitás.
Vajon egy Jobbik vezette kormány nem ugyanazon az ösvényen haladna tovább, mint az Orbán-kormány? Ha lehetséges, akkor talán kevesebb megállással, kevesebb bizonytalankodással haladna rajta, és kevesebb megtévesztő, békítő gesztust tenne a minket kiszipolyozó világhatalomnak. De ez a különbség indokolja-e az Orbán Viktort és a Fideszt övező egyre növekvő utálatot a radikális nemzeti tábor berkeiben?

Látva a lavírozó, a globális világhatalom számára gesztusok sokaságát tevő Fideszre zúduló össztüzet, fölmerül az a kérdés is, hogy vajon a Fideszhez képest sokkal radikálisabb Jobbik-kormány létét meddig tűrné el a globális birodalmi elit? Ne legyenek illúzióink: amennyiben a Fidesz vezette kormányt akár most, akár a későbbiekben a globális világerők megbuktatják, nem a Jobbik fog hatalomra kerülni, hanem a mostani ,,netadó" elleni tüntetések során életre keltett, (és Soros-pénzeken felhizlalt) ,,baloldali" politikai tábor.

Zábori László - Hunhír.info

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=79529
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: gyűlölethullámok, állampolgárokról, állhatatossággal, megemlékezésekre, megnyilatkozásai, megkülönböztesse, fegyverhordozóit, közreműködéssel, alternatívaként, megadóztatására, félrevezetésére, visszaéléseinek, megtorpedózásán, feltételezéssel, felgöngyölítése, világhatalomnak, magyarországot, hintapolitikát, létrehozásáról, politikusoknak, balliberálisok, szervezeteknek, megadóztatásán, intézkedéseket, visszásságokra, hisztériájának, összejövetelen, tájékozatlanok, állampolgárság, adminisztráció, rendezvényének, emlékezetünkbe, előszeretettel, szolgálatukban, rendezvényeken, kijelentéseire, nemzeti radikális, cionista világhatalom, ideje annak, radikális nemzeti, választóvonal egyik, másik oldalon, legteljesebb mértékben, radikális hazafiak, elmúlt években, enyhébbek közül, multicégek megadóztatására, rezsicsökkentésre vonatkozó, balliberálisok érveit, párt vezetői, kutya eltemetve, visszásságokra –, Orbán Viktorral, Fráter Györgynek, Kállay Miklósnak, Bethlen Gábor, Habsburg Birodalom, Orbán Viktor, Maga Orbán, Orbán Viktornak, Áder Jánost, Csakhogy Orbán Viktor, Imre Kertesz, Zoltai Gusztáv, National Policy Institute, Jared Taylor, Nyirő József, Wass Albert, Edward Snowden, Nyugat Orbán-ellenes, Orbán Viktort, Zábori László,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Ha nem veszed észre, azt jelen...  Szép napot kívánok  Konsztantyin Szimonov : Szeret...  Facebookon kaptam  Gólyafészek kisgólyákkal  Saját készítésű képem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aromaterápia a jó alvásért  Facebookon kaptam  Kék és fehér orgona  Üzenet az ellenzéknek!  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Délutáni mosoly.......  Facebookon kaptam  Király  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alkalmas  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  Harmónia......  Csak egy kérdés mindenkihez......  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok Mindenkinek...  Jézus  Kellemes kávézást !......  Jerome Klapka Jerome szavaival  Strengit kristály  Ha nem veszed észre, azt jelen...  Gólyafészek kisgólyákkal  Saját készítésű képem  Csak egy kérdés mindenkihez......  Búzavirágok  Png virág  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Szép napot kívánok  Rózsa csokor  Facebookon kaptam  Algernon Charles Swinburne : B...  Isten szeretete  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Ezen a Földön a karommal nem ö...  Isten útja az emberekhez  Janikovszky Éva mondta  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lásd, kedvesem  Csak egy kérdés mindenkihez......  Facebookon kaptam  Alkalmas  Harmónia......  Hogy vártalak  Krisztus  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ha nem veszed észre, azt jelen...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Isten  Harmónia......  Délutáni mosoly.......  Piros szegfúk  Jól néz ki  Köszönet mindenkinek  Hogy vártalak  Bekeringőzött a tavasz  Tulipànok  Mi mindig szárnyalunk  Terülőrózsa  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  Janikovszky Éva mondta  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szép mai napot.........  Jézus  Drón vizsga  Halál és szeretet  Facebookon kaptam  Délutáni mosoly.......  Búzavirágok  Konsztantyin Szimonov : Szeret...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép napot kedves barátaim ! ....  Áldott szép napot ! ........  Vízcseppes virág  Ibolya csokor  Fehér orgona bokor  Mai harmónia kártyám  Jerome Klapka Jerome szavaival  Szép mai napot.........  Facebookon kaptam Mírjam barát... 
Bejegyzés Címkék
nemzeti radikális, cionista világhatalom, ideje annak, radikális nemzeti, választóvonal egyik, másik oldalon, legteljesebb mértékben, radikális hazafiak, elmúlt években, enyhébbek közül, multicégek megadóztatására, rezsicsökkentésre vonatkozó, balliberálisok érveit, párt vezetői, kutya eltemetve, visszásságokra &#8211, igazi kérdés, párt &#8222, globális birodalom, gesztusok sokaságával, magyarságot kívánja, nagyhatalmak malomkövei, hintapolitika persze, végzete 1541-et, osztrák hatalomnak, németek bizalmát, háborúból kiléptetni, magyar érdekek, feltett kérdésre, nemzeti érzelmű, saját nemzetére&#8221, jobbikosok között, izraeli Likud, cigányok pedig, kötelező ünnepi, lehető legritkább, magyarság kollektív, történelmi egyházak, elszámoltatás elmaradását, balliberális egység, szűk körben, radikális jobboldal, minket uraló, magyarság érdekeit, kettős állampolgárság, nagy médiacégeket, tantervbe emelése, családok támogatását, globális háttérhatalom, budapesti vezetést, nyugati világot, választ szokás, nyugati világ, magyarországi viszonyokat, titkosszolgálatok milyen, közélet szereplőiről, egyszerű állampolgárokról, nyugati átlagember, szolgálatukban álló, megtévesztést illeti, nyugati elitek, óvatosan lavírozgató, globális nyugati, cionisták megbékítése, amerikai kormányzati, pénzbehajtás céljait, hosszabb távú, megadóztatott nyugati, része idővel, ösvényen haladna, minket kiszipolyozó, különbség indokolja-e, globális világhatalom, globális birodalmi, globális világerők, mostani &#8222, gyűlölethullámok, állampolgárokról, állhatatossággal, megemlékezésekre, megnyilatkozásai, megkülönböztesse, fegyverhordozóit, közreműködéssel, alternatívaként, megadóztatására, félrevezetésére, visszaéléseinek, megtorpedózásán, feltételezéssel, felgöngyölítése, világhatalomnak, magyarországot, hintapolitikát, létrehozásáról, politikusoknak, balliberálisok, szervezeteknek, megadóztatásán, intézkedéseket, visszásságokra, , ,
2021.04 2021. Május 2021.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 2 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 115
  • e Hét: 3539
  • e Hónap: 4129
  • e Év: 212737
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.