Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Most a bevándorló muzulmánok az utcaseprők és a szemetesek,
  2015-09-21 20:12:12, hétfő
 
  Most a bevándorló muzulmánok az utcaseprők és a szemetesek, ötven év múlva viszont mi leszünk azok
2015. szeptember 21. 12:28
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

hajlekony.jpgBizony nincsen lehangolóbb, sőt elkeserítőbb annál, ahogyan oly sokan viszonyulnak a bevándorló muzulmánokhoz. Hozzájuk nem jutnak el a szíriai és iraki keresztények általuk való véres üldözéséről szóló hírek? Miért, hogy még mindig homokba dugják a fejüket és hirdetik, hogy az iszlám is az európai kultúra része? Holott erről szó sincs! Az európai kultúra a kötelességteljesítésen alapul. Ez pedig római és nem iszlám örökség.

Persze abban, hogy az emberek oly nagy többségének agyához el sem jutnak az iszlám valódi, Koránból ismert tanításai és híveinek, a muzulmánoknak (mohamedánoknak) ezen alapuló magatartásformái, nem kis szerepük van azoknak az önmagukat ,,keresztény"-nek mondó értelmiségieknek, akik maguk is vagy hallgatnak az iszlám természetéről, vagy annak a kereszténységgel rokon mivoltát hirdetik. Persze szerencsére vannak kivételek köztük. Ilyen Maróth Miklós, a tudós klasszika-filológus, orientalista, aki Kmoskó Mihály méltó hivatásbeli utódjaként a minap a METANOIA videostúdiónak nyilatkozott az iszlám igazi arculatáról. Alig tizenkét percben elmondta mindazt, amit mindenkinek tudnia kellene ez ügyben.

Amint, tévedéseket eloszlatandó, hangsúlyozta, nem az kelt az emberben ellenérzést önmagában, hogy a muzulmánok köztereken úgy imádkoznak, ahogyan, hanem az, hogy egy keresztény ugyanezt bizony aligha tehetné meg, legalábbis büntetlenül, egy muzulmán ország főterén. Ott sokszor már a Biblia puszta birtoklása miatt is börtönbe zárhatják az embert!

Már jóval a most minket is elért menekülthullám előtt jelentek meg becslések az emiatt a nálunknál jóval veszélyeztetettebb Nyugat-Európában arról, mi várható a további muzulmán bevándorlás során. Ezek egyöntetűen arra figyelmeztettek, körülbelül ötven év múlva bekövetkezik az az állapot, hogy a muzulmánok többségbe kerülnek kontinensünkön.

A mostani folyamatok ezt pedig egyértelműen csak megerősítik. A jelenlegi muszlim bevándorlók tömegei ugyanis nem mások, mint amolyan előőrsök, akik személyenként nyolc-tíz családtagot hoznak magukkal. Éppen ezért már most prognosztizálható, talán nem is kell fél évszázad ahhoz, hogy teljesen megváltozzon Európa népességének összetétele.

Mindeközben azonban sokan az integrációt hajtogatják, de anélkül, hogy végiggondolnák, mit is jelent ez? Vajon munkaerőként akarják-e integrálni a bevándorlókat, vagy meg akarják tanítani őket az ország nyelvére, és kész? Csakhogy ők megtartják muzulmán vallásukat és a velük járó kultúrájukat, miközben kijelentik, hogy ez is az európai kultúra alkotórésze.

Erről azonban szó sincsen! Az európai kultúra mindenben római gyökerű. Ennek alapja a kötelességteljesítés, a kötelesség iránti pozitív viszony, ami erkölcsi parancs. Ha a diák vagyok, tanulok, ha szülő, gyermekeimről gondoskodok, ha munkás, munkámat a lehető legjobb tudásom szerint végzem. Ez határozza meg hazám iránti viszonyomat is.

Ám ha így meg tovább, Európa megszűnik hagyományos értelemben és egy új Európa fog születni, ami viszont már nem fog hasonlítani a régire, a klasszikusra. A muzulmán többség közepette egészen elenyésző kisebbségbe szorulnak a keresztények. Most a bevándorló muzulmánok az utcaseprők és a szemetesek, ötven év múlva viszont mi leszünk azok.

Valaha Arisztotelész több mint száz görög állam történetét és alkotmányát tanulmányozva arról írt a Politeiában, hogy minden görög államban, ahol nagy számban települtek be idegenek, előbb-utóbb az őslakosok és az idegenek között kenyértörésre került sor. Ha az őslakosok voltak többségben és erősebbek voltak, elüldözték a betelepülőket.

Ha viszont a betelepülők voltak többségben, elüldözték az őslakosokat. Márpedig a dolgok jelenlegi állása szerint ez a forgatókönyv vár Európára is. Pedig tanulhatnánk akár csak a saját történelmünkből is. A hódító muzulmánok eleinte fegyvertelen turistáknak álcázták magukat, majd egyszer csak előrántották fegyvereiket és mindenütt lemészárolták a várőrséget.

Tanulság? ,,Estote ergo prudentes sicut serpentes et simplices sicut columbae." ,,Legyetek ravaszak, mint a kígyók, és legyetek szelídek, mint a galambok." (Mt 10, 16) Holott a ravaszság és a szelídség csak együtt érvényesülhetnek igazán. Mostanság viszont mintha csak a szelídség lenne a fontos, elvágva ezzel önvédelmünk érvényesítésének szálait.

Maróth professzor okulásként ezután a következő esettel érzékeltette, miről is van szó:

,,A menekültek segítségre jutnak, de tudták, hogy ők mit vállalnak. Tehát amikor egy útnak nekivág az ember, akkor számolni kell a nehézséggel, nem pedig ott állni és azt mondani, szerencsétlen vagyok, de csak az én játékszabályaim szerint lehet segíteni rajtam. Szegeden egy vesebeteget gyorsan kórházba kellett vinni, életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani, hónapok óta nem volt dialízisen, és sokkos állapotba került, a kórházba bevitték. Amikor magához tért, tépte ki magából a vezetékeket, mondván, hogy hozzá orvosnő ne nyúljon. Na most ha Európába eljött, akkor vagy elfogadja az európai játékszabályokat, vagy menjen haza. Ez nem irgalmasság kérdése. Tehát ő nem jöhet ide, és mondhatja meg, hogy a kórházban ki legyen az az orvos, aki őhozzá hozzányúl és megmenti az életét."

Hozzátette, érthetetlen, miért fogadunk be háborús övezeten kívülieket, amikor nálunk gazdagabb államok nem teszik meg ezt, éspedig azért, mert ők tudják, felforgató tevékenységet folytatnának ott is. Ezért aztán idejönnek. Különben is, miért nem legális átkelőhelyeken jönnek? Miért vigyáznak arra oly gondosan, hogy ne legyen iratuk, illetve ha mégis, azon hamis születési dátum szerepeljen? Merthogy negyven százalékukon az áll, hogy az illető január 1-jén született.

Már csak zárszavát idézem: ,,Aki hazugsággal próbál meg bejönni, miért gondolja azt, hogy ő megérdemli azt, hogy itt védelmet adjanak számára, és ki ellen adjanak, ha nem tudja bizonyítani, hogy bárki is üldözte őt? Ezeket a kufárokat nem irgalmasság befogadni, hanem ostobaság."

Amikor végighallgattam Maróth professzort, feltűnt még valami. A tizenkét percben egyszer sem tett említést ,,zsidó-kereszténység"-ről. Számára csak kereszténység létezik. Előtag nélkül. Egy biztos: az általa elmondottakat megszívlelhetnék politikusaink is. Igaz, közöttük fehér hollók az értelmiségiek.


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=86825
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: értelmiségieknek, játékszabályokat, kereszténységgel, magatartásformái, érvényesítésének, érvényesülhetnek, megszívlelhetnék, játékszabályaim, figyelmeztettek, történelmünkből, végighallgattam, mohamedánoknak, végiggondolnák, átkelőhelyeken, menekülthullám, videostúdiónak, kontinensünkön, lemészárolták, kenyértörésre, tanulmányozva, bevándorlókat, tevékenységet, muzulmánokhoz, személyenként, muzulmánoknak, politikusaink, kereszténység, elmondottakat, természetéről, betelepülőket, arisztotelész, szerencsétlen, gyermekeimről, értelmiségiek, forgatókönyv, végrehajtani, bevándorló muzulmánok, bevándorló muzulmánokhoz, európai kultúra, iszlám valódi, önmagukat „, iszlám természetéről, kereszténységgel rokon, iszlám igazi, emberben ellenérzést, muzulmánok köztereken, keresztény ugyanezt, muzulmán ország, most minket, nálunknál jóval, további muzulmán, muzulmánok többségbe, Tompó László, Ilyen Maróth Miklós, Kmoskó Mihály, Valaha Arisztotelész,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Szép estét  Az ember  képre írva  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam  képre írva  ajándék, mellyel meglepem  Vidámság  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Csend  Paul David Tripp Április 13  képre írva  képre írva  Ott van  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Somlyó Zoltán - Orgonával  Tanmese  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Vannak emberek  Facebookon kaptam Krisztina b...  Kertem  Esterházy Péterre emlékezünk  Zilahy Lajos gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Ady Endre - Mindegy átka  Egy párkányon  James Allen  Paul Éluard - És egy mosoly  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam Krisztinától  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Önmaga ellenére  Dóró Sándor: Embernek maradni  James Allen  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  Otthon  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Magyar költészet napja  Ady Endre - Mindegy átka  Tanmese  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  ajándék, mellyel meglepem  Müller Péter tollából  Tavaszi este  Szép estét  Facebookon kaptam Krisztinától  Csend  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Otthon  Robin Wight pitypang szobra  Szép álmokat!  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Isten hűségének mértéke  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  Kedvenc felismerésem az imádsá...  József Attila – Keresek ...  Hogyan válunk hűségesekké?  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  Müller Péter tollából  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  IGEN így  Ott van  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
bevándorló muzulmánok, bevándorló muzulmánokhoz, európai kultúra, iszlám valódi, önmagukat &#8222, iszlám természetéről, kereszténységgel rokon, iszlám igazi, emberben ellenérzést, muzulmánok köztereken, keresztény ugyanezt, muzulmán ország, most minket, nálunknál jóval, további muzulmán, muzulmánok többségbe, mostani folyamatok, jelenlegi muszlim, integrációt hajtogatják, ország nyelvére, velük járó, kötelesség iránti, diák vagyok, lehető legjobb, muzulmán többség, idegenek között, őslakosok voltak, betelepülők voltak, dolgok jelenlegi, saját történelmünkből, hódító muzulmánok, szelídség csak, szelídség lenne, következő esettel, menekültek segítségre, útnak nekivág, vesebeteget gyorsan, kórházba bevitték, európai játékszabályokat, illető január, tizenkét percben, általa elmondottakat, értelmiségieknek, játékszabályokat, kereszténységgel, magatartásformái, érvényesítésének, érvényesülhetnek, megszívlelhetnék, játékszabályaim, figyelmeztettek, történelmünkből, végighallgattam, mohamedánoknak, végiggondolnák, átkelőhelyeken, menekülthullám, videostúdiónak, kontinensünkön, lemészárolták, kenyértörésre, tanulmányozva, bevándorlókat, tevékenységet, muzulmánokhoz, személyenként, muzulmánoknak, politikusaink, kereszténység, elmondottakat, természetéről, betelepülőket, arisztotelész, szerencsétlen, gyermekeimről, értelmiségiek, forgatókönyv, végrehajtani, egyértelműen, előrántották, fegyvereiket, munkaerőként, népességének, megváltozzon, érzékeltette, fegyvertelen, orientalista, tanulhatnánk, bekövetkezik, százalékukon, elkeserítőbb, eloszlatandó, hangsúlyozta, klasszikusra, keresztények, viszonyulnak, folytatnának, kultúrájukat, nyilatkozott, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 736
  • e Hét: 4500
  • e Hónap: 8245
  • e Év: 161741
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.