Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hány húszfilléres áruló lapul még a baloldalon?
  2015-11-22 18:59:55, vasárnap
 
  EZ MIND EGY AKOLBÓL VALÓ, CSAK KÜLÖNBÖZŐ SZÍNEKBEN, KÜLÖNBÖZŐ ÁLARCCAL SZEREPELNEK! MINDEN PÁRT EGY TENYÉRBŐL ESZIK!

--------------------------------------------------------------------------------- -------------

Hány húszfilléres áruló lapul még a baloldalon?


2015. november 22. 16:09 - Első Kézből

A Fideszhez dörgölőznek az MSZP árulói. Az agresszorral való azonosulás régóta ismert jelensége a pszichológiának (lásd: Stockholm-szindróma). A jellemgyenge emberek hajlamosak az ellenfélhez csapódni, ha ott erőt tapasztalnak, a maguk harcát pedig fárasztónak és reménytelennek érzik velük szemben.

Magyarországon 2010 után felbomlott a politikának az a kétosztatú struktúrája, amelyben két, nagyjából azonos méretű blokk állt egymással szemben, és az ő vetélkedésükből került ki a győztes.

A Fidesz nyomasztó túlsúlyra tett szert, a semmiből középpárttá hízott a Jobbik, a baloldal pedig képtelennek bizonyult kilábalni saját válságából és tartósan alul maradt a lelkekért folytatott küzdelemben.

Ellenállás nélkül tarol tehát a fideszes gőzhenger. A kormánypárt diktálja a tempót, a témákat, ő adja az értelmezési kereteket és a valóságmagyarázatokat.

Bár a politikában fél év alatt is megfordulhat a világ, egyelőre úgy tűnik: a Fidesz magabiztosan őrzi a pozícióját és még sokáig a felkapaszkodott kollégista fiúbrancson fog múlni minden pénz és pozíció ebben az országban.

Valóban útelágazódáshoz érkeztünk. Most derül ki, hányan gondolják komolyan, hogy csak a fideszes maffiatempó legyőzésével lehet itt egy jobb országot teremteni, és hányan vannak, akik megtörnek a feladat súlya alatt és átsunnyognak az ellenfél soraiba.

arulok3.png

Gerinctelen megélhetési politikusok egész sora igazolt át az ,,erős fiú" Fideszhez, és továbbra is folyamatos a tolongás a damaszkuszi úton. Orbán Viktor ülepe körül szorgoskodik már Szűrös Mátyás és Pozsgay Imre, a fideszes propagandamédiát tolja Csintalan Sándor, havi egymillióért Orbánnak dolgozik Szili Katalin és legújabban Medgyessy Péter gazsulált az őt hivatali ideje alatt ordenáré módon gyalázó Szijjártó Péterrel.

Szánalmas az is, ahogy a fideszesek lelkendeznek minden egyes megnyert baloldali áruló miatt. Átigazolják a leghitványabb embereket, majd rögtön univerzális tekintélyként hivatkoznak rájuk, minden meg van bocsátva. Az embernek az az érzése, ha Sztálin elvtárs feltámadna a sírjából, és mondana két rossz mondatot Gyurcsányra, a Fidesz őt is rögtön a keblére ölelné.

Az erős Fideszhez való szoci dörgölőzés rövid távon vonzó lehet: elvégre a nagy narancsos testvér rendelkezik minden pénz, megbízás, műsoridő, és kiosztható felügyelőbizottsági tagság fölött.

Ellenállni az uralkodó széljárásnak, nem megalkudni az ötödik percben: komoly szellemi és lelki erőfeszítés. Bátorság kell hozzá, emellett vízió, belső hit, és persze gerinc. És hát szocialistáink finoman szólva sosem voltak azok a tipikus jellembajnokok.

Behódolni a Fidesz-maffiának azonban hosszútávon végzetes károkkal jár: szétrohasztja az országot, perverz módon megerősíti a tolvajokat abban, hogy mindent jól csinálnak és folytathatják a végtelenségig, emellett ellopja az emberek hitét abban, hogy bármi megváltoztatható ebben az országban.

Vajon hány medgyessy és szilikatalin lapul még az MSZP soraiban?


http://nyugatifeny.blog.hu/2015/11/22/hany_huszfilleres_arulo_lapul_meg_az_mszp-b en
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: propagandamédiát, megváltoztatható, vetélkedésükből, pszichológiának, útelágazódáshoz, felkapaszkodott, reménytelennek, magyarországon, jellembajnokok, szocialistáink, szétrohasztja, folytathatják, végtelenségig, leghitványabb, tekintélyként, legyőzésével, huszfilleres, széljárásnak, átsunnyognak, jellemgyenge, tapasztalnak, egymillióért, szilikatalin, szorgoskodik, agresszorral, lelkendeznek, húszfilléres, magabiztosan, megfordulhat, hivatkoznak, politikában, szerepelnek, politikusok, erőfeszítés, fárasztónak, értelmezési, agresszorral való, jellemgyenge emberek, ellenfélhez csapódni, maguk harcát, semmiből középpárttá, baloldal pedig, lelkekért folytatott, fideszes gőzhenger, kormánypárt diktálja, értelmezési kereteket, felkapaszkodott kollégista, fideszes maffiatempó, jobb országot, feladat súlya, ellenfél soraiba, damaszkuszi úton, MIND EGY AKOLBÓL VALÓ, CSAK KÜLÖNBÖZŐ SZÍNEKBEN, KÜLÖNBÖZŐ ÁLARCCAL SZEREPELNEK, MINDEN PÁRT EGY TENYÉRBŐL ESZIK, Első Kézből, Orbán Viktor, Szűrös Mátyás, Pozsgay Imre, Csintalan Sándor, Szili Katalin, Medgyessy Péter, Szijjártó Péterrel,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A másik dolog,  Elköszönt  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Fekete István - Akác  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kutya  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Png kutya  Alázat  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Adakozás  Adakozás  Egy maradéktalanul uralt világ  Szép álmokat!  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Adakozás  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Alázat  Akarat  Png ház  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png férfi  Fekete István - Akác  Hogy lehet megtartani  Örülök, hogy látlak!  Tanuld meg ezt a versemet  Png férfi  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Akarat  Hiányzik  Kerüld el az evangélium örömén...  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Png férfi  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Gonosz démon-álarc  Szép álmokat!  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Kövesd a cowboyt!  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Jó éjszakát  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Jónás Tamás – Végtelen b...  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Nem tudhatod  Szívem  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Paul David Tripp Április 21  Nagyon különös  Paul David Tripp Április 21  Kövesd a cowboyt!  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Szívem  Az engedelmesség miért nem vál...  Png férfi  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
agresszorral való, jellemgyenge emberek, ellenfélhez csapódni, maguk harcát, semmiből középpárttá, baloldal pedig, lelkekért folytatott, fideszes gőzhenger, kormánypárt diktálja, értelmezési kereteket, felkapaszkodott kollégista, fideszes maffiatempó, jobb országot, feladat súlya, ellenfél soraiba, damaszkuszi úton, fideszes propagandamédiát, fideszesek lelkendeznek, leghitványabb embereket, keblére ölelné, erős Fideszhez, nagy narancsos, uralkodó széljárásnak, ötödik percben, tipikus jellembajnokok, tolvajokat abban, emberek hitét, propagandamédiát, megváltoztatható, vetélkedésükből, pszichológiának, útelágazódáshoz, felkapaszkodott, reménytelennek, magyarországon, jellembajnokok, szocialistáink, szétrohasztja, folytathatják, végtelenségig, leghitványabb, tekintélyként, legyőzésével, huszfilleres, széljárásnak, átsunnyognak, jellemgyenge, tapasztalnak, egymillióért, szilikatalin, szorgoskodik, agresszorral, lelkendeznek, húszfilléres, magabiztosan, megfordulhat, hivatkoznak, politikában, szerepelnek, politikusok, erőfeszítés, fárasztónak, értelmezési, fiúbrancson, damaszkuszi, politikának, struktúrája, középpárttá, hosszútávon, gyurcsányra, kormánypárt, maffiatempó, univerzális, megélhetési, küzdelemben, rendelkezik, képtelennek, gerinctelen, dörgölőznek, ellenfélhez, nyugatifeny, átigazolják, ellenállni, kétosztatú, ellenállás, kollégista, folytatott, válságából, tolvajokat, megerősíti, pozícióját, megalkudni, felbomlott, folyamatos, kiosztható, feltámadna, fideszesek, hajlamosak, baloldalon, azonosulás, legújabban, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1908
  • e Hét: 5010
  • e Hónap: 16121
  • e Év: 169617
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.