Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
HÁT IDe JUTOTTUNK!
  2016-01-12 21:25:20, kedd
 
   
 
ÍRTA:
DR. NAGY LÁSZLÓ
NY. BUDAPESTI ÜGYVÉD,
A CEAUSESCU ELLENES POLITIKAI HARC NEMZETKÖZILEG IS
ISMERT SZEMÉLYISÉGE,
a magyar nemzeti érdekeket ÉVTIZEDEK ÓTA MARKÁNSAN védelmező,
SZENT LÁSZLÓ CIVIL DIPLOMÁCIA
ALAPÍTÓJA ÉS VEZETŐJE.

HÁT IDE JUTOTTUNK!
EZ MÁR NEM MAGYARORSZÁG! MÉG KEVÉSBÉ EGY SZERETHETŐ
POLGÁRI DEMOKRÁCIA, HANEM EGY "CIGÁNY ÚTRA" TERELT
MOSDATLAN ÉS KAOTIKUS BANÁNKÖZTÁRSASÁG.


Senki ne várja el tőlem, hogy e figyelmeztető levelemben kimerítő részletességgel felsoroljam mindazokat a súlyos tényeket, amelyek a fenti megállapításaim kimondásához vezettek. Elég volt, a szavakban békésnek és szeretetteljesnek hazudott újesztendő másnapján Budapest szétrombolt utcáira tekintenünk, máris átérezhettük, hogy miként működik a valóságban - 25 évvel a rendszerváltás után - a "Kedves Vezető" Orbán Viktor Mihály személyes indulatait törvényalkotási manőverekkel is kiszolgáló Főtalpnyalóknak a közhatalom szintjére felemelt rémségesen ostoba és erőszakos diktátuma, még egy bírósági szakaszban levő, 2016. január 11. napjára már tárgyalás alá is vont szimpla polgári jogv ita tekintetében is. Mindebből az a szomorú tény tűnik ki, hogy a hatalommal való visszaélés tartalmi elemeit -akárcsak Észak-Koreában - egyetlen bűnüldöző szerv sem meri még vizsgálni sem. Ebben a tekintetben - a sokak által alulértékelt román igazságszolgáltatás - is mérföldekkel előbbre tart a mi ezeréves magyar hazánknál! És ez -pesti szóhasználattal már "nem semmi!" Hát ide jutottunk!

*

Közismert tény, hogy a számtalan személyre szabott állami és önkormányzati megtorló cselekmény első számú kijelölt áldozata a "Kedves Vezér" egykori barátja, kollégiumi szobatársa, szakmai mentora, nélkülözhetetlen tanácsadója, a közismerten túlképzett Dr. S.L és annak német /!/ befektető társa ellen került felfokozott kisebbségi indulatok törvénytelen kiélése révén jogi kontroll nélkül bevetésre. Ezeknek az ügyeknek az anyagi következményei - figyelemmel a hűtlen kezelés törvényi tényállási elemeire - a Főtalpnyalókat egyáltalán nem érdekelték és nem érdeklik most sem! Úgy gondolják, hogy mire ennek az ügynek vége lesz már nem ők lesznek hatalmon. A törvénytelenül megtámadottaknak, a kárt szenvedetteknek pedig fizessenek a "Gonosz" utódok! Úgy vélem, hogy a közösségi és személyi felelősség a közpénzek kockázatmentes kezelése tekintetében, mintha megszűnt volna létezni a mi kis hazánkban. Mégpedig onnan kezdve, hogy a "Kedves Vezető" nemrég harmadszor került kormán yzati pozícióba! Óriási kockázat ez az ország jövője szempontjából!

*

A hatalmi körökből származó Főtalpnyaló- i nyilatkozatokat hallva joggal merül fel az a kérdés, hogy vajon miért olyan biztosak a Főtalpnyalók a törvényeink szerint független bíróság számukra kedvezőnek remélt majdani döntésében, miközben a jól felkészült és érdektelen szakmai társadalom ennek pont az ellenkezőjét állítja! Ez is megérne egy misét! Ennek kapcsán senki előtt ne legyen kétséges, hogy ennek a példátlan, a német tulajdonostárs törvényes érdekeit is súlyosan sértő hatalmi agressziónak súlyos anyagi kihatású, nemzetközi jogi következményei is lesznek! Ez az ügy nem áll meg hazánk határainál! Köztudott, hogy a magyarországi diplomáciai képviseletek közül többen etalonként dokumentálják ezt a vérlázító polgár és vállalkozó ellenes hatalmi erőszaknak minden epizódját. Helyesen teszik, mert az általuk évek óta hiányolt jogbiztonság a mi jobb sorsra érdemes kis hazánkban megszűnt már létezni! A honi optimisták azonban még mindig hisznek ab ban, hogy az elkövetők kezére - megfelelő időben- egy jó vastag demokratikus bilincs kerül majd és ezzel helyreáll a törvényes jogrend és jogbiztonság is!

*

Ezzel szemben hogy a Moszkva és a Rothschildok irányába is kiépített kettős főintézői együttműködés miatt a mi nyomorult magyar sorsunk gyors megváltozásában ne is reménykedjünk! Mintha ez a kettősség köszönne vissza Kasner (Merkel) Angelának, a "Kedves Vezetővel" szinkronban álló kettős ügyintézői működése és annak a Paks II.-re való kihatása kapcsán is. Ennek ellenére az én politikai meggyőződésem szerint a helyzet kulcsa már nem a "Kedves Vezető" és körei kezében van, hanem az átkerült pár hónap alatt az áldozat, az eddig sikeresen beetetett és átvert, ébredező magyarok kezébe, mégpedig visszafordíthatatlanul! Ebben biztos vagyok. 1956 szabadságharcos magyar népe tartósan nem válhat sem X-nek, sem Y-nak a labancaivá!

*

A tévútra lökött kis hazánkban zajló, felső szintekről irányított, durva történések azt is jelzik, hogy a "Kedves Vezető" által újdonságként használt "munkaalapú társadalom" vízióját, ami nem más, mint az "Imádkozzál és dolgozzál" bibliai parancsnak az átírt lózungja, a valóságban gyorsan felváltotta a politikai újságírás által csak "maffia államnak" nevezett valóság szörnyű víziója! Ezért aztán felettébb érthetetlen, hogy a régi plasztikus népi szóhasználattal "cigány útra" terelt életveszélyes "demokrácia-deficitnek" definiált mai drámai helyzet, miért nem késztet egyetlen hatalmi szervezetet sem a megmozdulásra! Úgy látszik, hogy már ők is hozzászoktak a "Kedves Vezető" által kibiztosított bénasághoz, pedig lenne mit vizsgálniuk és üldözniük! Vészesen terjed az országban az a szleng is, hogy: "Ne csináljunk semmit, mert abból soha nem lesz baj!" Miért nem vizsgálja például egyetlen bűnüldöző szerv sem, a következő történéseket és jogi vonatkozású e seményeket:

1./
A "Kedves Vezető" kebelbeli, nem sokkal ezelőtt még csóró, ma pedig már multi milliárdos alacsony képzettségű roma barátja, a karcagi /!/ születésű Mészáros Lőrinc csőszerelő mester miért vehetett titokban sokkal több állami földet magának az árverező bizottság asszisztálása mellett, mint amit a törvény szigorú előírásai megengednek? Mészáros, a kebelbarát - hála a magyar civilek éberségének- a mai napon csúfosan lebukott! A "Kedves Vezető" csalárdságon tettenért kebelbeli barátjának a különös érdekei tán a törvényeken is felül állnak? A csalárdságba és hazugságba keveredett Mészáros Lőrinc tán ezután is zavartalanul tovább üldögélhet Felcsút község polgármesteri székében, még e csalárdság ellenére is, miután lehetséges politikai ellenfelét, közvetlenül a polgármester választás előtt, Felcsut-Alcsut belterületén halálra gázolta egy autó? No nem! Ez már vérlázítóan abnormis állapot!

2./
A "Kedves Vezető" másik kebelbarátja és tulajdonostársa Garancsi István (Videoton FC), a nagy nyilvánosság, vagyis a bűnüldöző szervek szemeláttára, azzal zsarolhatta meg Kleinheisler László 21 éves, igen tehetséges válogatott magyar labdarúgó munkavállalót, hogy ha a 2016 nyarán lejáró - határozott időre szóló - munkavállalási szerződését, annak a lejárta előtt 2015-ben /!/ nem hajlandó Garancsi úr felszólítására meghosszabbítani, (értsd: újabb munkavállalási szerződést kötni a korábbi lejárata előtt), akkor a hátralevő időben még a Videoton NB.III-as kiscsapatában is csak játék nélküli "kispados" lesz! Való tény, hogy eddig még egyetlen NB.III-as meccsen sem játszhatott Garancsi úr klubjával szerződésben álló megzsarolt ifjú munkavállaló! Ezzel a jogellenes zsarolással Garancsi István Kleinheisler Lászlónak a soron következő külhoni munkavállalási szerződésének a lényeges elemeit (anyagiak) igyekezett megtorlásként a nulla közeli szintre lesz orítani kiváló képességei ellenére is! Összegezve: Garancsi úr Kleinheisler László magyar válogatott labdarúgó terhére példátlan akaratmegtörő, embertelen és tisztességtelen helyzetet kreált a "Kedves Vezető" kebelbarátjaként, mégpedig e döntésben esetleg részes társaival együtt! Ezzel az érintettek Kleinheisler Lászlónak más klubbal kötendő új munkavállalási szerződésének az anyagi feltételeit jó előre tudatosan lerontották és ezzel súlyos anyagi hátrányt is okoztak neki. A magyar válogatottba való beépítését pedig ezzel a zsarolással szisztematikusan romba döntötték. Az ifjú magyar válogatott labdarugó tehetség kára máris hatalmas!

Mélyen Tisztelt Főügyész Urak, Tanult Barátaink! Hová tüntetek, amikor mindenki szeme láttára terrorizálják, akaratmegtörésnek vetik alá jogtalanul még a magyar nemzet egyetemes sportérdekeit is sutba vágva, egy kiváló; fiatal magyar sportoló-munkavállaló /!/ személyét is. Vajon miért nem indul büntetőeljárás, nyomozás e törvénytelen zsarolási ügyben, bűnrészes döntéshozó vagy döntéshozók ellen? Ezt kérdezi Önöktől minden szakképzett magyar jogász. Ennek a jó erkölcsbe is ütköző magatartásnak a társadalomra való veszélyessége már nem is számít? A Magyar Labdarugó Szövetség képvisel ői vajon miért nem kérik számon a Videoton FC tulajdonosain károkozó cselekményeik következményeit, akár anyagi szankciók alkalmazásával is? (Pl. pénzbüntetés, kizárás, kedvezmények megvonása stb)

A magyar közvélemény úgy véli, hogy a "Kedves Vezető" a meghatározó magyar sportágazatok élére ültetett "tornából fölmentett pártkatonái" révén, bármikor meg is béníthatja a neki éppen nem tetsző, teljes szakmai vezetés munkáját is! Ez a hatalmi őrületnek egy olyan beteges lenyomata már, amely lázadásra késztette a magyar helyzetet kristálytisztán átlátó legendás magyar sportolót és hazafit, Hosszú Katinkát és amerikai férjét is! Kalapot emelünk előttük! A magyar ifjúságért cselekedtek, köszönet érte! Ám ez a becsületes honleányi lázadás sem hoz majd egymagában eredményt és változást. A sportra ültetett "orbáni pártkatonák" tisztelet a kivételnek, minden hatalmi támogatást megkapnak majd a lázadókkal szemben, a "Kedves Vezetőtől"! No ebben nem lehet semmi kétség!

3./
Végezetül fel kell most már vetni azt a kérdést is, hogy miféle parasztpárti és családi gazdaságpárti az a hatalmi intézkedés, amely tudatosan lehetővé tette, hogy az állami cégek élére kinevezett vidéki vezérigazgatók feleségei, a karcagi Fazekas miniszter foxi-maxi tanfolyamát elvégző és ettől kezdve családi gazdálkodóvá kreált, feltőkésített "műparasztok" sorra viszik el a tradicionális magyar gazdacsaládok elől, a tudatosan túlméretezett állami földeket? Az alábbi videó felvétel félreérthetetlenül bizonyítja, hogy Orbán Viktor Mihály és cinkelt lapokkal operáló kormányának a hangosan hirdetett elvei és céljai a megtámogatandó magyar családi gazdaságok tekintetében, még köszönő viszonyban sincsenek a nyers valósággal. Az ország-megtartó magyar parasztságot a kormány hamis prófétái és Főtalpnyalói rafinált módon, ismét kisemmizték! A hatalmas magyar állami földbirtokok megszerzéséhez bizonyára kellettek és jöttek is számolatlanul a Rothschildok (strómani) megelőlegezett pénzügyi "támogatásai" is a műparasztok és pénztelen bevásárlók kezeihez akár közvetve, akár közvetlenül is. Már a pénzek eredete sem számít? Döbbenetes látni azt, hogy a kommunisták által kisemmizett magyar gazdatársadalom miként pusztul tovább, államilag szervezett módon, szinte megállíthatatlanul a magyar strómanok és egyéb fundamentalisták -piros-fehér-zöld- zászlókat lengető képmutató körei által. Iszonyatos ez az árulás! Nem mehet el egyetlen felelősen gondolkodó értelmiségi sem, a jól felismerhető egyéb összefüggések mellett sem! Ugyanis, nemcsak az állami földjeinkre, hanem a minisztériumaink és más fontos - átadásra szánt vagy már ki is jelölt - pazar történelmi épületeinkre is rámozdult az idegen célokat kiszolgáló /!/ hatalmi önkény. Ha nem vigyázunk, akkor a fiaink és unokáink számára már elvész az őseink által ezer év alatt belakott és megtartott ősi Magyarország és annak középületeinkben is visszatükröződő ország megtartó, szimbolikus erej e is.

*

Ebben a tetten ért drámai helyzetben, mi a politikai és hatalmi üldöztetésektől ártatlanul oly sokat szenvedett, történelmi magyar gazdacsaládok (kulákok) értelmiségivé vált utódai, mélységesen elítéljük és megvetjük Orbán Viktor Mihály keresztény-nemzetinek álcázott és hazudott, az egyszerű dolgos magyar földműves emberek szerény megélhetési feltételeit is semmibe vevő, embertelen hatalmi módszereit, különösen azt, hogy a médiumokban a kormánya által csalárd módon előre gyártott műparasztjaik és strómanjaik előretörését, a magyar parasztságot felerősítő nemzeti érdeknek állítsak be. Tudnia kell, hogy mi a történelmi magyar gazdacsaládok értelmiségivé lett fiai nem most jöttünk le a falvédőről. Szellemi fölényünk a felismerések tekintetében messze az Orbán kormánya felett áll! Tökéletesen tisztában vagyunk azzal is, hogy ez a képmutató állami földeladási manőver valójában egy igen ravasz módon kifundált, magyar ellenes, külhonból irányított és a kormányuk által önérdekből támogatott, nemzetköz akcióknak a szerves részét képezi, Budapest történelmi épületeinek a kiárusításával együtt. Ennek útját fogjuk állni! Egy neves, földszerető magyar újságíró ezt írta, ritka tömörséggel Orbán Viktor Mihály, a "Kedves Vezető" rettenetes kormányáról, amikor e pársoros levelével megkeresett:

Kedves Laci!
Nézd meg, ha van időd, kétségbeejtő. A nemzeti-keresztény kormány alatt....?!
http://index.hu/video/2016/01/05/birka_folyt/
Ölellek:
Ha pedig összevetjük a videóban látott szegény, elesett magyar parasztok "sporteredményét" az 1400 hektár földet a magyar államról, mint közvagyonról percek alatt legombolt, előtte pedig egy vidéki nagy erőművet is megvásárolt stb. felcsuti (karcagi) kisebbségi jó barátéval, akkor az "évtized mérkőzésének" a végeredménye többségi oldalról így néz ki:

MAGYAR PARASZTOK FC - FELCSUTI KISEBBSÉGI SK. 0 : 1400
Vitathatatlan, hogy ez egy sokat mondó és mindent eláruló, mások jövőjét formáló fényes győzelem!
Mindenütt besötétedett. Isten vele Mihály.

Kelt, Budapesten, 2016. január 09-én.

CUM DEO PRO PÁTRIA ET LIBERTATE.
Kiadmányozta:
Dr Nagy László sk.
Email: dr.nagy@t-online.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kebelbarátjaként, nélkülözhetetlen, banánköztársaság, szisztematikusan, minisztériumaink, fundamentalisták, középületeinkben, megtámadottaknak, meghosszabbítani, tisztességtelen, szabadságharcos, nyilatkozatokat, megváltozásában, sporteredményét, szóhasználattal, tulajdonostársa, üldöztetésektől, visszatükröződő, megállapításaim, gazdatársadalom, részletességgel, törvényalkotási, következményeit, szenvedetteknek, kristálytisztán, főtalpnyalóknak, következményei, rendszerváltás, törvénytelenül, főtalpnyalókat, munkavállalási, megtámogatandó, vezérigazgatók, megszerzéséhez, megelőlegezett, kiárusításával, magyar nemzeti, súlyos tényeket, fenti megállapításaim, szavakban békésnek, rendszerváltás után, közhatalom szintjére, bírósági szakaszban, hatalommal való, sokak által, számtalan személyre, közismerten túlképzett, anyagi következményei, hűtlen kezelés, ügynek vége, törvénytelenül megtámadottaknak, kárt szenvedetteknek, NAGY LÁSZLÓ, BUDAPESTI ÜGYVÉD, CEAUSESCU ELLENES POLITIKAI HARC NEMZETKÖZILEG IS, ISMERT SZEMÉLYISÉGE, ÉVTIZEDEK ÓTA MARKÁNSAN, SZENT LÁSZLÓ CIVIL DIPLOMÁCIA, ALAPÍTÓJA ÉS VEZETŐJE, KEVÉSBÉ EGY SZERETHETŐ, POLGÁRI DEMOKRÁCIA, HANEM EGY, CIGÁNY ÚTRA, MOSDATLAN ÉS KAOTIKUS BANÁNKÖZTÁRSASÁG, Kedves Vezető, Orbán Viktor Mihály, Kedves Vezér, Kedves Vezetővel, Paks II, Mészáros Lőrinc, Garancsi István, Videoton FC, Kleinheisler László, Videoton NB, Garancsi István Kleinheisler Lászlónak, Kleinheisler Lászlónak, Mélyen Tisztelt Főügyész Urak, Tanult Barátaink, Magyar Labdarugó Szövetség, Hosszú Katinkát, Kedves Vezetőtől, Kedves Laci, MAGYAR PARASZTOK FC, FELCSUTI KISEBBSÉGI SK, PÁTRIA ET LIBERTATE, Nagy László,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Nő pipacsokkal  Jó reggelt!  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Png kutya  Látogatóimnak- szeretettel.......  Délutáni nassolás.....  Nincs egy rongyom se ........  Fehér rózsa  Facebookon kaptam Cs ildikótó...  Délutáni nassolás.....  Facebookon kaptam  Napraforgó  Gerbera  Nyári varázs  Flavonoidokban gazdag étkek  Mai napi mosoly......  Keserű a Mára vize  Örülnünk kellene..  Petőfiné szobra Koppenhágában  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fehér rózsa  Nyári kép  Balga utak  Fejenállva  Sírva, dalolva  Öntöző kanna  Muskátli.......  A kaktusz virága.......  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Mit is kéne te...  Szép estét kedves látogatóimna...  Vashiány.......  Facebookon kaptam  Én befejeztem  Társkereső hirdetés  Kellemes napot  Ki érti?  Kislány kalapban  Egy ebéddel kevesebb  Nyári varázs  Szép estét  Szép estét kívánok ! Szegedről...  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Vízesés  Rózsa csokor  Elejtetted a napot  Fülöp szigetek.......  Fülöp szigetek.......  Facebookon kaptam  Göldner Ildikó verse: Virágzik...  Facebookon kaptam  Pipacs csokor az ajtón  Egy nagyon szép kastély.....  Nyári , hűsítő italok !  Facebookon kaptam  Göldner Ildikó verse: Virágzik...  Ki érti?  Eperből állatok  Rózsa pillangóval  Kellemes kávézást  Rózsa pillangóval  Vezuvianit  Szűrke cica  Nincs egy rongyom se ........  Png nő  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Napraforgó  Png virág  Eprek  Facebookon kaptam  Png nő  A napfény  Nyári képek  Kislány  Délutáni mosoly......  Sírva, dalolva  Azt mondják...  Fehér rózsa  Gerbera  Facebookon kaptam  Szűrke cica  Kislány kalapban  Vezuvianit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  255 az új fertőzött, elhunyt ...  Muskátlik az ablakban  Rózsaszin rózsa  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Cs ildikótó...  Vashiány.......  Facebookon kaptam  Öntöző kanna  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ki érti? 
Bejegyzés Címkék
magyar nemzeti, súlyos tényeket, fenti megállapításaim, szavakban békésnek, rendszerváltás után, közhatalom szintjére, bírósági szakaszban, hatalommal való, sokak által, számtalan személyre, közismerten túlképzett, anyagi következményei, hűtlen kezelés, ügynek vége, törvénytelenül megtámadottaknak, kárt szenvedetteknek, közpénzek kockázatmentes, ország jövője, hatalmi körökből, törvényeink szerint, ellenkezőjét állítja, német tulajdonostárs, magyarországi diplomáciai, vérlázító polgár, általuk évek, honi optimisták, elkövetők kezére, törvényes jogrend, kettősség köszönne, helyzet kulcsa, eddig sikeresen, tévútra lökött, átírt lózungja, valóságban gyorsan, politikai újságírás, régi plasztikus, következő történéseket, árverező bizottság, törvény szigorú, magyar civilek, különös érdekei, polgármester választás, nagy nyilvánosság, bűnüldöző szervek, 2016 nyarán, lejárta előtt, korábbi lejárata, hátralevő időben, jogellenes zsarolással, soron következő, lényeges elemeit, nulla közeli, érintettek Kleinheisler, anyagi feltételeit, magyar válogatottba, zsarolással szisztematikusan, ifjú magyar, magyar nemzet, társadalomra való, magyar közvélemény, meghatározó magyar, neki éppen, hatalmi őrületnek, olyan beteges, magyar helyzetet, magyar ifjúságért, becsületes honleányi, sportra ültetett, lázadókkal szemben, állami cégek, karcagi Fazekas, tradicionális magyar, tudatosan túlméretezett, alábbi videó, hangosan hirdetett, megtámogatandó magyar, nyers valósággal, ország-megtartó magyar, kormány hamis, hatalmas magyar, pénzek eredete, kommunisták által, magyar strómanok, állami földjeinkre, idegen célokat, őseink által, egyszerű dolgos, kormánya által, magyar parasztságot, történelmi magyar, felismerések tekintetében, képmutató állami, igen ravasz, kormányuk által, szerves részét, kiárusításával együtt, videóban látott, 1400 hektár, magyar államról, vidéki nagy, végeredménye többségi, , ,
2021.05 2021. Június 2021.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 2 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 252
  • e Hét: 3526
  • e Hónap: 18013
  • e Év: 243481
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.