Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Átmosattam az agyamat a köztévével
  2016-02-28 08:36:22, vasárnap
 
  Átmosattam az agyamat a köztévével

Vettem egy mély levegőt, és egy napig csak a köztévét néztem. Adok a nívóra, ha valami évi nyolcvan milliárdba kerül, az csakis nagyon jó lehet.
Jó is volt.
És most már nekem is jó, mert mostantól másképp látom a világot.
Elmondanám, hogyan.

Magyarországon minden nagyon jó. A múlt héten megint nőtt a termelés, az ország megbecsülése pedig korábban soha nem látott magasságokba emelkedett. Csökkent az államadósság.

Sajnos, az Unió rossz. Csúnya, gonosz emberek vannak ott. Olyanok, akik nem szeretnek minket. Azt akarják, hogy Magyarország ne magyar legyen, hanem olyan összevissza ország, mint a többi. Ha rajtuk állna, telitelepítenék a mi hazánkat migráncsokkal.

Nem igazak a vádak, hogy kirekesztők lennénk. Mi befogadó nép vagyunk, csak azt szeretnénk, hogy ide ne jöjjön senki. Épp elegen vagyunk, néha többen is, mint kellene.
Tuggyátokkikre gondolunk.

Több pénzt kaptak a pedagógusok, az egészségügyiek, a katonák, a rendőrök, a fiatalok, az öregek. A középkorúak. A kismamák, a nagymamák.

Mindenki minket irigyel. Másolnának bennünket, ellesnék, hogyan csináljuk. De nem tudják ellesni, mert ez a mi titkunk.
A bukott baloldal idegen érdekeket szolgál. De átlátunk rajtuk, tuggyukhonnan új a szél.

Átadtunk egy új bölcsődét, ami sokkal szebb és jobb, mint az előző.
Felavattunk egy bicikli-utat, ami egyenesebb és hosszabb, mint a régi volt.

A földeket kizárólag helyben lakó fiatal gazdák kapták. Még egy óvónő is vehetett 500 millióért. Ne mondja senki, hogy rosszul keresnek az óvónők.

Holnap ugyan esni fog, meg hasogat majd a fejünk a front miatt, de az elmúlt nyolc évben többet esett, és jobban fájt a fejünk.

Orbán Apánk megint megvédett minket. Nem enged a nyomásnak. Hogy Brüsszel mondja meg, nekünk mi a jó. Mi tudjuk, hogy nekünk mi a jó: nekünk az a jó, amit Orbán Apánk nekünk mond.

A szocialisták elárulták a magyar embereket. A DK elárulta a hazát. A LMP szélkakas, a Jobbik korrupt.

Egyedül a Fidesz. Meg a vele szövetséges, örök és megbonthatatlan KDNP.

Ha a kormánypártok nem lennének, ki tudja, mi lenne.
Nem lenne semmi. Nem születne egyetlen gyerek sem, és már rég elment volna mindenki külföldre.

A pedagógusok azért balhéznak, mert több pénzt akarnak. Ezeknek az isten pénze sem elég. Tetszettek volna jobban tanítani. Az ápolónők túlórapénzét is emeltük. Csak még nem kapták meg, de majd megfogják.

Ma megint mindenkit legyőztünk. Nem engedtünk a kvótáknak, bármit is jelentsenek. Ide egyetlen idegen nem teszi be a lábát.
Nem hagytuk, hogy elvegyék a magyarok munkáját.

Nemzetközi tekintélyünk minden nappal növekszik.
Sajnáljuk a Nyugatot, hogy hanyatlik. Amerikáról nem is szólva. Szóljanak, ha bármiben segíthetünk. A szakadék szélén tántorognak, odalenn a mélyben pedig, nincs más, csak a nihil. Az ifjúság odakint Coca Cola mámorban fetreng, annyira kiábrándultak mindenből.
Amerikában verik a négereket.

Nálunk a jövő héten új összeszerelő üzemet avatnak az ország több településén. Újból felavatják a Várkert Bazárt. Áramlik a tőke az országba, egymást ölik a multik, hogyan lehetne még többet befektetni.

Nőttek a keresetek, csökkentek az árak, több maradt az emberek zsebében. Annyi minden maradt az emberek zsebében, hogy már nem fér bele semmi.

Az ellenzék Gyurcsány kottájából játszik. Ő meg a Soroséból.

A Saul fia Oscar-esélyes. Már megint a zsidók jártak jól. Bezzeg a Don-kanyarról nem készül film Oscar-esélyes film. Meg a pozsonyi csatáról sem.

Annyira jó nekünk, hogy jobb már nem is lesz.

Ajánlom mindenkinek, hogy időnként mosassa át az agyát, mindjárt jobban fogja érezni magát. Vacak 80 milliárdot csak megér egy kis boldogság.


Föld S. Péter blog
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: telitelepítenék, megbonthatatlan, egészségügyiek, magyarországon, tuggyátokkikre, tuggyukhonnan, kiábrándultak, kormánypártok, migráncsokkal, összeszerelő, magyarország, tekintélyünk, megbecsülése, túlórapénzét, magasságokba, államadósság, szocialisták, jelentsenek, pedagógusok, összevissza, szövetséges, segíthetünk, tántorognak, kirekesztők, mindenkinek, településén, felavattunk, középkorúak, tetszettek, egyenesebb, csökkentek, átmosattam, emelkedett, befektetni, kottájából, elmondanám, mély levegőt, napig csak, köztévét néztem, csakis nagyon, múlt héten, ország megbecsülése, bukott baloldal, régi volt, földeket kizárólag, front miatt, elmúlt nyolc, szocialisták elárulták, magyar embereket, vele szövetséges, pedagógusok azért, isten pénze, Orbán Apánk, Hogy Brüsszel, Coca Cola, Várkert Bazárt, Föld,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Png virág  Sokan azt tartják  Akarat  Örülök, hogy látlak!  Fekete-erdő desszert  Az igazi szeretetért rendszeri...  Leonardo da Vinci gondolata  Jó éjszakát  Png kutya  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  A sors  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Png nő  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Kövesd a cowboyt!  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Ne kapaszkodj magasabbra,  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Fekete-erdő desszert  Leonardo da Vinci gondolata  Akarat  Facebookon kaptam  Png fotel  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam Annuska bar...  Neked tudnod kell  Egy bizonyos határt  Jó éjszakát  Zilahy Lajos gondolata  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Alázat  Szép estét  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Nem számIt  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Adakozás  Akarat  Reménység és erő Krisztustól e...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép álmokat!  Szép estét kedves látogatóimna...  Kerüld el az evangélium örömén...  Akarat  Facebookon kaptam  Png telefon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png férfi  Szép estét kedves látogatóimna...  Nem méltó hozzád  Esti kép  Hiányzik  Idő  Mindig jusson idő nevetni  Albert Einstein gondolata  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Akarat  Png fotel  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép napot kívánok  Irgalom és ítélet  Adakozás  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  A jó emberek mindig szépek mar...  Szép estét kedves látogatóimna... 
Bejegyzés Címkék
mély levegőt, napig csak, köztévét néztem, csakis nagyon, múlt héten, ország megbecsülése, bukott baloldal, régi volt, földeket kizárólag, front miatt, elmúlt nyolc, szocialisták elárulták, magyar embereket, vele szövetséges, pedagógusok azért, isten pénze, ápolónők túlórapénzét, magyarok munkáját, szakadék szélén, mélyben pedig, ifjúság odakint, jövő héten, ország több, emberek zsebében, ellenzék Gyurcsány, zsidók jártak, pozsonyi csatáról, telitelepítenék, megbonthatatlan, egészségügyiek, magyarországon, tuggyátokkikre, tuggyukhonnan, kiábrándultak, kormánypártok, migráncsokkal, összeszerelő, magyarország, tekintélyünk, megbecsülése, túlórapénzét, magasságokba, államadósság, szocialisták, jelentsenek, pedagógusok, összevissza, szövetséges, segíthetünk, tántorognak, kirekesztők, mindenkinek, településén, felavattunk, középkorúak, tetszettek, egyenesebb, csökkentek, átmosattam, emelkedett, befektetni, kottájából, elmondanám, milliárdot, felavatják, nemzetközi, amerikáról, szeretnénk, amerikában, köztévével, milliárdba, másolnának, legyőztünk, nyomásnak, gondolunk, kizárólag, szeretnek, érdekeket, millióért, nagymamák, gyurcsány, bennünket, bölcsődét, kanyarról, megvédett, soroséból, csináljuk, szélkakas, engedtünk, kvótáknak, elárulták, megfogják, balhéznak, mostantól, növekszik, sajnáljuk, mindenből, négereket, boldogság, szóljanak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1371
  • e Hét: 4473
  • e Hónap: 15584
  • e Év: 169080
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.