Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kár, hogy a néma többség ezúttal sem nevet
  2016-05-25 19:37:22, szerda
 
   
 
H. Andrea 2016-05-25

Kár, hogy a néma többség ezúttal sem nevet


Azt írja az oknyomozó újságírás, hogy bizony, amit láttunk, sejtettünk, az tényleg úgy van. A saját lábon állás ugyanis csak azoknak nem művészet, akik a közpénzes vályú környékén ólálkodnak és tetszőlegesen nyúlkálnak bele enyves kezükkel, közben meg migránst, Sorost, Brüsszelt, hazaárulót kiáltanak. Úgy, hogy a háttérben Brüsszel pénzét talicskázzák a rászoruló, éhező családnak.

Az a helyzet állt elő, hogy a Direkt36 bizonyítékokat hozott nyilvánosságra arról, hogy a jelenleg náthás miniszterelnök hivatala aktívan és bizonyítható módon segítette Orbán Ráhel (lánygyermek) férjét (vő) abban, hogy milliárdos megbízásokhoz verseny nélkül jusson. Igen, Tiborcz István nagypályás ledvilágító szakember (innen is üdvözöljük Dunaújváros sötétbe borult lakosságát) és a Lázár János irányította Miniszterelnökség románcáról van szó, amelyet alapos és meggyőző részletességgel bontanak ki a Lázár János szerint cáfolhatatlanul Soros György pénzéhez köthető civil újságírók. Mert Magyarországon mindenki Soros pénzéhez köthető, aki nem szótlanul asszisztál a hatalom aljas játszmáihoz.

Összefoglalnám a legfontosabb tényeket, majd lenne néhány kedves szavam arról, hogy milyen ország az, ahol a miniszterelnök veje cége/cégei révén, érdemi verseny nélkül juthat nagyértékű állami beruházásokhoz:

A Lázár János vezette Miniszterelnökség, amelynek feldata lett volna ellenőrizni a nagyobb értékű uniós közbeszerzések szabályosságát, csont nélkül engedte át azokat a közvilágítási pályázatokat, amelyek eleve is Tiborcz István akkori (azóta megszabadult tőle) Elios Innovatív nevű cégére voltak kalibrálva.
Miután az uniós hatóságok vizsgálatot indítottak az ügyben, Lázárék elkezdték átírni a pályázatokat, ám addig már 8 darab, összesen 4,6 milliárd forint értékű pályázatot hagytak jóvá, amelyek közül hetet Tiborcz cége versenytársak hiányában kénytelen volt elnyerni.
A Miniszterelnökség a szarelkenés jegyében megkísérelte a közbeszerzéseket kiíró városokra hárítani a felelősséget: ők az engedélyezéssel csak ahhoz járultak hozzá, hogy a városok kiírják a pályázatokat, de ez nem jelent garanciát arra, hogy az, amit engedélyeztek, törvényszerű (!!!)
A Miniszterelnökség szerint Orbánnak semmilyen befolyása nem volt a történésekre, Tiborcz István szerint ő sosem beszélt apósával az Elios közbeszerzéseiről. Ja, tényleg. A pálinkáról és a pacalpörköltről kizárólag.
2013 őszén 8,8 milliárd forintot (minimum 85%-ban vagy teljes egészében uniós forrásról van szó) osztottak szét 33 önkormányzat között; a közbeszerzések többségét 2014-ben írták ki: a közvilágítás-korszerűsítésre fordított teljes összeg 72 százalékát Tiborcz nyerte el.
,,A szakmai függetlenség szabályainak megfelelően" ellenőrzött/jóváhagyott közvilágítási közbeszerzések minőségellenőrzési jelentéseit a Miniszterelnökségtől csak kiperelni lehetett, ugyanis szerintük - mint annyi minden más - ez sem volt közérdekű adat.
Míg korábban semmi kifogásuk nem volt a Tiborczra szabott referenciakövetelményekkel kapcsolatban, 2015-től Lázárék bekeményítettek és szigorítottak ezeken (teljesen véletlenül pont miután az OLAF gyanút fogott), ám arra nem voltak hajlandóak választ adni, tudatában voltak-e annak, hogy a 2014-es engedékeny ellenőrzésekkel az Eliosnak kedveztek.
A szigorítás eredményeképpen 2015-ben már minden beruházásra legalább két cég pályázott: a munkák többségét így is az Elios kaparintotta meg.

Natehát. Ahhoz képest, hogy Matolcsy alapítványai még közbeszerzés kiírásával sem fárasztották magukat az eszeveszett pénzszórás hevében, de a törvényesített harácsolás rendszerében valószínűleg így is megússzák a dolgot, tulajdonképpen örülhetünk, hogy Lázárék legalább nemzeti kivilágítás alapon elbohóckodtak és úgy tettek, mintha.

Pontosan tisztában vagyok azzal, hogy a tények, a kiperelt adatok és dokumentumok, a fehérre feketén leírt valóságkockák ellenére lesznek magyarázatok dögivel: mer' az elmúlt nyolcév is lopott, mer' Soros ármánykodik a háttérhatalmával a háttérben, mer' ez a pénz legalább magyar kézben marad, meg mer' csak és főleg: de sikerült?

Az MTI-től tudjuk, hogy Tiborcz István nem közszereplő, következésképpen nem szabad/illik őt cseszegetni, és főleg nem érheti őt semmilyen hátrányos megkülönböztetés csak azért, mert kizárólag előnyök érik azáltal, hogy ő a miniszterelnök elsőszülött, ambiciózus lányának a férje. Ez a történet nem is róla szól elsősorban, hanem mindazokról akik névvel és névtelenül asszisztálnak ehhez, akik csinálják, alakítják, egyengetik ezeknek az erkölcstelen, mocskos ügyeknek az útját.

Nem csupán a Lázár-féle jellemtelen, sunyi hatalmasokról, hanem arról az egész apparátusról, amelyet olyan dilettánsokkal töltöttek fel, akik maximálisan felhasználhatók a nyilvánvaló korrupció kivitelezéséhez és akikre aztán lehet mutogatni, hogy a közvilágítási pályázatok az ellenőröknek is újak voltak, és csak a kiírásuk után kezdték el ,,kialakítani és fejleszteni" az ezzel kapcsolatos gyakorlatukat.

Mint ahogy az is szinte felfoghatatlan, hogy a Miniszterelnökség előállhat egy olyan magyarázkodásnak is silány okfejtéssel, miszerint nem feladata a pályázatok törvényszerűségét vizsgálni. Akkor a Miniszterelnökség tulajdonképpen egy bűnszövetkezet, amely törvényellenes, illegális disznóságokat enged át a kezei között, hogy aztán az önkormányzatokra tolja át a nyilvánvalóvá vált csalás, lopás felelősségét? A Miniszterelnökség ezek szerint arra van, hogy engedélyt adjon a lopásra, de arra garanciát nem vállal, hogy a miniszterelnök családtagjai legalább a látszat kedvéért az úgynevezett törvényes előírásokat betartva álljanak a saját lábukra?

Mély, pincesötét erkölcsi fertő. Amely a mindent eltaposó, Lázár János alá betolt, általa kézivezérelt, központosított korrupción túl rávilágít arra a morálisan elbukott, hozzá nem értő, szervilis cseléd-apparátusnak a létére is, amely által mindez kivitelezhető. Akik gyávaságból, egzisztencia-féltésből, meggyőződésből (?) hajtanak végre olyan utasításokat, amelyekről valószínűleg ők is pontosan tudják, hogy nem helyénvalóak. Talán ez a legszomorúbb vonatkozása ennek a történetnek. Az emberi, becsületbeli szempontok teljes kiirtása-eltűnése a hatalom berkeiből.

Másfelől itt az újabb bizonyíték arra, hogy Orbán családja semmilyen más megélhetési formát nem ismer és nem kultivál, kizárólag a köz pénzének csecsén lógva állni rinocéroszok és vízilovak lábát megszégyenítő saját alsó végtagjaikra. És közben hiszik, hogy őket mindez megilleti, nekik jár és nem értik, mi ezzel a baj. Nem értik, hogy Orbán Ráhel és hites ura bankszámláját nem a hazai és európai adófizetőknek kötelező felpumpálni. Hogy nincs rendben törvényeket megszegve, vállalkozásokat az asztalról lesöpörve meggazdagodni úgy, hogy közben a szarul elvégzett munka miatt a fél ország sötétbe borul. És főleg az nincs rendben, hogy amikor feltűnik a hülyének nézett civileknek, meg az illetékes hatóságoknak a nyilvánvaló törvénytelenség, akkor mutogatnak és hárítanak. Ez megy hetedik éve. Hogy majd Soros és az éppen aktuális ellenség kitakarja a plafonig érő trágyadombot.

És ugyan sötétben annyira nem látszik a nyomor, de szép lassan elsüllyed egy ország jövője és nem lesz az a túlárazott LED-lámpa kollekció, ami kedvező megvilágításba helyezhetné a romokat. Mert ha ez az európai vizsgálat megállapítja azokat a törvénytelenségeket, amelyeket a magyar tényfeltárás már megállapított, akkor elég sanszos, hogy az uniós támogatást (de egy részét mindenképpen) vissza kell fizetni.

Remélhetőleg a migránsokkal és Soros Györggyel napi 25 órában lázba hozható híveket nem fogja zavarni, hogy Tiborcz István és Ráhel királykisasszony nem a rothadó brüsszeliek pénzén gazdagodott és tette rá a kezét kikötőkre, kastélyokra, szállodákra, hanem közvetlenül az áfacsökkentett csirkefarhátra félretett magyar (adó)forintokból. Istenem, milyen gyönyörű kép... Kár, hogy a néma többség ezúttal sem nevet.


http://kolozsvaros.com/2016/05/25/kar-hogy-a-nema-tobbseg-ezuttal-sem-nevet/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: következésképpen, magyarázkodásnak, királykisasszony, közbeszerzéseket, önkormányzatokra, háttérhatalmával, megkülönböztetés, vállalkozásokat, törvénytelenség, bekeményítettek, felhasználhatók, eredményeképpen, cáfolhatatlanul, kivitelezéséhez, korszerűsítésre, pacalpörköltről, ellenőrzésekkel, részletességgel, engedélyezéssel, meggyőződésből, áfacsökkentett, nyilvánosságra, tulajdonképpen, közbeszerzések, bűnszövetkezet, törvényellenes, törvényesített, dilettánsokkal, összefoglalnám, bizonyítékokat, miniszterelnök, központosított, megvilágításba, beruházásokhoz, magyarországon, csirkefarhátra, néma többség, oknyomozó újságírás, saját lábon, közpénzes vályú, háttérben Brüsszel, jelenleg náthás, hatalom aljas, legfontosabb tényeket, miniszterelnök veje, nagyobb értékű, közvilágítási pályázatokat, uniós hatóságok, szarelkenés jegyében, közbeszerzéseket kiíró, engedélyezéssel csak, városok kiírják, Orbán Ráhel, Tiborcz István, Lázár János, Soros György, Mert Magyarországon, Elios Innovatív, Soros Györggyel,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
A mellrák megelőzéséről  Juhász Gyula: Coronatio Annána...  Csirkemellből  Az Úr az én oltalmam  Facebookon kaptam  Kék tanzanit  Anna örök  Névnapjukon szeretettel köszön...  Mindenkinek szép napot kívánok...  Mi a szerete  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam  Korhatár nélkül  Szép napot kívánok  Az ember emberként Isten előtt  És a végén, csak azt hagyd  Facebookon kaptam  Kétszer nagyobb az esélye, hog...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Legyünk figyelemmel  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Az én luxusom  Mindenkinek szép napot kívánok...  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Gyönyörű ásvány  Anna örök  Kormányos Sándor: Kék madár  Február 14 Szerelmesek napja  Korhatár nélkül  Még akkor is a legszebb tud le...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A kereszténység összegzése  Pedig  Füstkvarc  Mi a szerete  Sokszor eszembe jut a jó szülő...  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes napot  Aggasztó hír: A delta mutáns e...  Szép estét kedves látogatóimna...  Amikor a sas eléri a megközelí...  Az Úr az én oltalmam  Szomszéd  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nyári este  Galgóczy Erzsébet Milyen vagyo...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szempillantás  Jó reggelt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fehérítés  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Korhatár nélkül  Facebookon kaptam  Csányi mézes 3 db tojás 15 dkg...  Facebookon kaptam Krisztinátó...  Az Úr az én oltalmam  Nincs értelme  Fehérítés  Png nő  Kellemes napot  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Korhatár nélkül  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  A gazdagság nagy csábító  Az Úr az én oltalmam  Kétszer nagyobb az esélye, hog...  Február 14 Szerelmesek napja  Rózsaszin rózsa  Van, ki gyönyörű  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hallgatni kel  Ezüst gyűrű  Frissen  Levendula mező  Ha felállunk és elindulunk  Kellemes napot  Facebookon kaptam  És a végén, csak azt hagyd  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Találd meg a saját utad, a mag...  Vigyázat, akár árnyékban, vízb...  Ha valakit szeretsz,  Legyünk figyelemmel 
Bejegyzés Címkék
néma többség, oknyomozó újságírás, saját lábon, közpénzes vályú, háttérben Brüsszel, jelenleg náthás, hatalom aljas, legfontosabb tényeket, miniszterelnök veje, nagyobb értékű, közvilágítási pályázatokat, uniós hatóságok, szarelkenés jegyében, közbeszerzéseket kiíró, engedélyezéssel csak, városok kiírják, pacalpörköltről kizárólag, közbeszerzések többségét, szakmai függetlenség, 2014-es engedékeny, szigorítás eredményeképpen, munkák többségét, eszeveszett pénzszórás, törvényesített harácsolás, kiperelt adatok, fehérre feketén, elmúlt nyolcév, pénz legalább, miniszterelnök elsőszülött, egész apparátusról, nyilvánvaló korrupció, közvilágítási pályázatok, kiírásuk után, ezzel kapcsolatos, olyan magyarázkodásnak, pályázatok törvényszerűségét, kezei között, önkormányzatokra tolja, nyilvánvalóvá vált, miniszterelnök családtagjai, látszat kedvéért, úgynevezett törvényes, saját lábukra, mindent eltaposó, morálisan elbukott, legszomorúbb vonatkozása, hatalom berkeiből, újabb bizonyíték, asztalról lesöpörve, szarul elvégzett, nincs rendben, hülyének nézett, illetékes hatóságoknak, nyilvánvaló törvénytelenség, éppen aktuális, ország jövője, európai vizsgálat, magyar tényfeltárás, uniós támogatást, részét mindenképpen, rothadó brüsszeliek, kezét kikötőkre, áfacsökkentett csirkefarhátra, következésképpen, magyarázkodásnak, királykisasszony, közbeszerzéseket, önkormányzatokra, háttérhatalmával, megkülönböztetés, vállalkozásokat, törvénytelenség, bekeményítettek, felhasználhatók, eredményeképpen, cáfolhatatlanul, kivitelezéséhez, korszerűsítésre, pacalpörköltről, ellenőrzésekkel, részletességgel, engedélyezéssel, meggyőződésből, áfacsökkentett, nyilvánosságra, tulajdonképpen, közbeszerzések, bűnszövetkezet, törvényellenes, törvényesített, dilettánsokkal, összefoglalnám, bizonyítékokat, miniszterelnök, központosított, megvilágításba, beruházásokhoz, , ,
2021.06 2021. Július 2021.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 2 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 95
  • e Hét: 4137
  • e Hónap: 29246
  • e Év: 278605
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.