Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Manci néninek és Putyu bácsinak is mondom, akik ott csápolt
  2016-09-22 21:57:19, csütörtök
 
   
 
Molnár Bálint 2016-09-22

Manci néninek és Putyu bácsinak is mondom, akik ott csápoltak Nógrádi, Bayer, Kövér, Lázár, Kósa és a brancs népbutító lakossági f*szverésein


Miközben

Kósa Lala fergetes viccel (2035, Budapest, Keleti pályaudvar. Egy jól öltözött úr odalép a büféshez és azt mondja: ,,Allarakahammarahah Coca-Cola." Erre a büfés: ,,Bocsánat, egy jéghideg micsodát?") hergelte a debreceni nyugdíjasokat a migránsok ellen és buzdított az október 2-ai kamunépszavazásra;
a csepeli Fidesz az önkormányzati lakásokból való utcára kerüléssel riogatja a helyieket;
Kövér Lászlótól Kubatov Gáborig, Lázár Jánostól Simicskó Istvánig a Fidesz vezérkara mindenkori legaljasabb formáját hozza az általános félelem- és pánikkeltésben (a bármikor bekövetkező terrortámadással bezárólag);
Nógrádi celeb-tanárúr a tűzparancsban látja a menekült-hullám megfékezésének lehetőségét és ezzel a produkcióval lép fel itt-ott-amott;
a Szijjártó nevű külügyminiszter a világ előtt égeti Magyarországot az európai no go zónáival, amikből mi nem kérünk;
és Bayer Kurvaanyátok Zsolt 2 milliárdos afrikai-ázsiai népvándorlással, pénzes, potenciális terroristák Európába szállításának összeesküvés-elméletével veri a frászt a teltházas vidéki művelődési házak falaiba,

a 444 írja: a magyar kormány és kiemelten a bahreini konzul a NewAfrican magazin legfrissebb nyomtatott számában, kétoldalas hirdetésben toboroz migránsokat. Nem is akármilyen felütéssel:

,,Szerezzen állandó lakhelyet önmagának és családjának az Európai Unióban!"

Fotó: via 444
Fotó: via 444

A Garamvölgyi Balázs tiszteletbeli konzul meséjével színezett, letelepedési kötvény vásárlására buzdító, ínycsiklandozó, csalogató hirdetés pontosan az, aminek látszik: a többszörösen tetőfokára hágott migránsellenes, kamunépszavazásos, gyűlöletkeltő kampány hevében a kormány közép- és felsőkategóriás afrikaikat toboroz szájbatekert fizetett hirdetésben. Úgy árulja nekik Magyarországot és az Európai Uniót, mintha nem lenne holnap, mintha nem egy párhuzamos rémálomban élnénk már másfél éve.

Amit ígérnek, az konkrétan egy főnyeremény: mindössze 300 ezer euróba kerül, már 4 ezren jól jártak vele. Akinek ennyi pénze van, az hozhatja a pereputtyát is, ahányan vannak, nekik is jár a tartózkodási engedély. Az egész buli egy hónap alatt megvan (korábban fél évet kellett várakozni), ráadásul az sincs megszabva, hogy hány napot kell az országban tölteniük, nem kell ingatlannal sem rendelkezniük, megy minden, mint a karikacsapás - így Garamvölgyi, aki annyira befolyásos ember, hogy korábban elintézte: a Tiborcz-Orbán páros a bahreini energiaügyi miniszterrel csokikázzon, kávézgasson és a két országot érintő ügyekről diskuráljon. Nem zárójel, ezt most muszáj idetennem, sosem volt időszerűbb:


Naszóval akkor vegyük át ezt a gennyes, tetves, hányásszagú, pofánkba szarós hihetetlen agyfaszt! Kérdezni szeretném: mekkora szellemi agónia uralkodik abban az országban, ahol a falig elvitt migránsellenes hisztéria és agymosás kellős közepén ezt meg lehet csinálni? Mennyire kell kreténnek lennie emberek szignifikáns sokaságának ahhoz, hogy ezt a kutyakomédiát el lehessen játszani velük? Kik ezek a Nógrádi-Bayer-félék stand-up-os fellépésein homályos szemmel szájtátó zombik, akik most sem értik, hogy több embert engedtek be letelepedési kötvénnyel Európába, mint ahány nyomorult menekült miatt milliárdos népszavazást írtak ki? Aminek a következményéről semmit nem hajlandó elmondani a pocakos, mert nincs kedve.

Magyarország kormánya egy tetves bevándorlót nem hajlandó befogadni, de fizetett kormányhirdetésben árulja az Európai Uniót afrikaiaknak. Igen, pontosan tudom, hogy hasonló konstrukciók máshol is vannak (ilyen sehol máshol nincs), de kíváncsi lennék, mit szól hozzá Brüsszel, hogy a magyar kormány a megkérdezésük nélkül telepít Európába harmadik országbeli, nem minden esetben feddhetetlen egyéneket. (Az remélem mindenkinek megvan, amikor a TEK fővezéréről erőszakkal levakarják az újságírót, midőn bűnözőknek árusított letelepedési kötvényekről próbálja faggatni.)

Miért nem hallottam még egyszer se a Bayerek, és a teljes Fidesz-vezérkar óbégatását, hogy pénzes, idegen kultúrájú egyéneknek reklámozzák az Unióban való szabad közlekedést/letelepedést? Ja, hogy azért, mert a Rogán-Habony-féle államkötvényesdi automatikusan elmossa a kulturális különbségeket? Ezektől az idecsábított kőgazdagoktól nem rázza a hideg Kubatovot, Tuzsont, Semjént, Harrachot és a többi gátlástalan gazembert és nem félti a kölykeit, unokáit tőlük? És Bayer Zsoltot sem zavarja, hogy van a bankszámlájukon pénz? Ezek tisztelik a kultúrátokat, gecik? Ezek között nem lehet potenciális terrorista? Ezek nem hordoznak fertőzéseket? Ezek nem erőszakolják meg a feleségeiteket? 300 ezer euró elmos minden különbséget jó és rossz között? A magyar kötvénytől minden migráns rendes emberré válik, aki nem öl, nem erőszakol, nem terrorkodik? Ráadásul úgy, hogy ezt a pénzt kölcsönadják a geciknek, a kamatokat viszont mi fizetjük vissza öt év múlva.

Két rettegés között tisztázzuk: ezek a tárt karokkal várt népek meghitelezik a magyar államot. Nem elköltendő pénzük kell hogy legyen, hanem néminemű tőkéjük, ami öt év alatt fial is, mint az állat. Arról beszéljetek kamunépszavazási ügynökök, hogy a letelepedési kötvény, amit kínáltok boldognak és boldogtalannak, az állampapír. Ezek az emberek nem vesznek letelepedést az unióban, hanem ajándékba kapják azt. A magyar kormánytól, amelyik a saját polgáraival fizetteti ki önnön nagylelkűségét. Kamatostól. Ebben a sztoriban az öt - Rogán maffiózó-gyanús bűnöző által kijelölt, kötvénykereskedéssel foglalkozó - cégen kívül (amiből 4 offshore) senki más nem jár jól.

Tehát Manci néninek és Putyu bácsinak is mondom, akik ott csápoltak Nógrádi, Bayer, Kövér, Lázár, Kósa és a brancs népbutító lakossági f*szverésein: azért fizet minden egyes magyar állampolgár - Manci nénit és Putyu bácsit is beleértve -, hogy gazdag arabok, afrikaiak jöjjenek az Unióba szabad közlekedés céljából, lakni és üzletelni és szaporodni. Azért van ez az egész, hogy ezen az elmés üzleten (ahol nem a kliens fizet, hanem a kurva) a Rogánok és Habonyok jól megszedjék magukat.

Natehát akkor további kérdéseim vannak, hogy a lényegről beszéljünk: ha nemzetbiztonságilag semmiféle kockázatot nem jelentenek ezek az emberek, akkor a TEK jól fizetett f*szfeje miért köpi szembe a magyarokat, amikor nem hajlandó a letelepedési kötvényekkel kapcsolatos kérdésekre válaszolni? Ha a kormány már oda süllyedt, hogy afrikai színes magazinokban reklámozza az európai megélhetést, akkor nem ördögtől való azt feltételezni, hogy az ISIS és más terrorszervezetek simán áldozhatnak egy kis kölcsönpénzt arra, hogy jól képzett terroristákat, tök legálisan bejuttassanak az EU területére? Azoktól miért nem tetszenek rettegni, Manci néniék, Putyu bácsiék?

Az afrikai virágzó demokráciák és fejlett piacgazdaságok korrupciós szintjére való tekintettel nem tudom, kik lehetnek egyébként azok, akik gond nélkül összekapartak 300 ezer eurót és költöznének a nagy magyar fairytale-be. És amennyiben mégis összekaparták, vajon teljesen legálisan tették? De ha legálisan tették, akkor mi a fenéért akarnának elköltözni onnan, ahol egyébként jó nekik még ha mindenki másnak szar is? Akinek azzal lehet Európát eladni, hogy ott nem ellenőriznek a határon, azzal kapcsolatban nekem inkább fenntartásaim vannak, mint nincsenek.

Szóval akkor az van, köcsögök, hogy ha gazdag muszlim, vagy afrikai néger erőszakol meg magyar nőket, akkor semmi gáz, akkor nem siratjátok a kultúrátokat és nem óbégatjátok, hogy nem tisztelik a vallásotokat? Ezek a pénzes emberek, akik esetenként 20 családtagjukat is magukkal hozzák, ezek kötelezően agysebészek, mérnökök, informatikusok és tengerbiológusok, nem? Csak az Aleppóból érkező szír haszontalan, írástudatlan here mind? Ha víritja a zsetont, akkor anyagyilkos is lehet felőlünk, mert ki nem szarja le?

Akinek van ennyi pénze, ti álnok, megosztó, gyűlöletkeltő politikai hazárdjátékosok, az másként is le tud telepedni Nyugat-Európában, mint magyar letelepedési kötvénnyel. Nekem olybá tűnik éppen ezért, hogy ez a maffiózó-gyanús egyének által kitalált konstrukció legfőképpen gyanús, kétes egyének érdekeit szolgálja, akik egyébként nem igazán juthatnának uniós papírokhoz.

Hányingerek vagytok egytől egyig. Miközben járjátok vidéket, keltitek a feszültséget, szítjátok a gyűlöletet, hazugságokkal butítjátok az embereket, keresztény értékekről halandzsáztok, de hányjátok az epét, párhuzamosan kiárusítjátok az országot és az Európai Uniót. A bevándorlással emelkedő terrofenyegetettség érve most vált igazán röhejessé. Pénzért még az anyátokat is eladnátok. Ha valaki megvenné.


http://kolozsvaros.com/2016/09/22/manci-neninek-es-putyu-bacsinak-is-mondom-akik- ott-csapoltak-nogradi-bayer-kover-lazar-kosa-es-a-brancs-nepbutito-lakossagi-fszv eresein/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: következményéről, tengerbiológusok, terrortámadással, államkötvényesdi, kamunépszavazási, külügyminiszter, hazárdjátékosok, felsőkategóriás, népvándorlással, bankszámlájukon, pánikkeltésben, megfékezésének, informatikusok, bevándorlással, ínycsiklandozó, magyarországot, családtagjukat, boldogtalannak, piacgazdaságok, feleségeiteket, migránsellenes, nagylelkűségét, fenntartásaim, gyűlöletkeltő, szállításának, önkormányzati, megkérdezésük, hazugságokkal, bejuttassanak, terroristákat, kőgazdagoktól, rendelkezniük, nyugdíjasokat, kiárusítjátok, összekaparták, összekapartak, brancs népbutító, jéghideg micsodát, debreceni nyugdíjasokat, migránsok ellen, október 2-ai, csepeli Fidesz, önkormányzati lakásokból, általános félelem-, bármikor bekövetkező, tűzparancsban látja, menekült-hullám megfékezésének, világ előtt, teltházas vidéki, magyar kormány, bahreini konzul, többszörösen tetőfokára, Molnár Bálint, Kósa Lala, Allarakahammarahah Coca-Cola, Kövér Lászlótól Kubatov Gáborig, Lázár Jánostól Simicskó Istvánig, Bayer Kurvaanyátok Zsolt, Európai Unióban, Garamvölgyi Balázs, Európai Uniót, Bayer Zsoltot, Tehát Manci,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Áldott Vasárnapot kívánok mind...  Gyerekjáték  Kelj útra a Nappal  Jó éjszakát!  Kiáradó folyó  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinátó...  A hála biztatása  Facebookon kaptam  Zörgetek, várok, kérek  Facebookon kaptam  Puszta Sándor : Küldj fényt  Nadányi Zoltán – Emlékez...  Meseszép Kékszalagunk van idén...  Kiáradó folyó  Fantasztikusan indult a magyar...  Névnapodra  Hummel figurák  Facebookon kaptam  Zörgetek, várok, kérek  Facebookon kaptam  Sylvester Anita - Finito  Szép Ernőtől idézet  Jó reggelt ! .....  Nyári zenekar  Pethes Mária : Ki vagy, mi vag...  A közösségi média magányossá é...  Névnapodra  Jó reggelt ! .....  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ha nem lehetsz a toll,legyél r...  Puszta Sándor : Küldj fényt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hűsítő - a nyárban.....  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Intelem  Meseszép Kékszalagunk van idén...  Lackfi János : Faggató  Facebookon kaptam  Egyoldalú szerelem  Szonettek Laurához-9. szonett  Magas vérnyomásra- gyógy- és f...  Facebookon kaptam  A gyermekek - Drágaságok  Facebookon kaptam  Nem is gondolnánk, hogy mi min...  Facebookon kaptam  Nadányi Zoltán – Emlékez...  Juhász Gyula - Vidéki naprafo...  Facebookon kaptam Krisztinátó...  Kellemes napot és hétvégét kí...  Lackfi János : Faggató  Mária Földy barátságkövei  Nyogodt hét  Szép estét  Az érzéseknek eleveneknek kell...  Gondolat.....  Facebookon kaptam  Kosár virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Te vagy a testvérem  Facebookon kaptam  Verskedvelő vagy? Pihenj meg n...  Facebookon kaptam  Napraforgó  Szép Ernőtől idézet  Lackfi János : Faggató  Melyik egyenes?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mi ketten  Szonettek Laurához-9. szonett  Facebookon kaptam  Mai szép látvány  Csabay Andrea : Kócos hajnal  Facebookon kaptam  Jó éjszakát!  Egyedül  Facebookon kaptam  A férfiak.......  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  · Néhány üdítő  Virágok kosárban  Mi ketten  Facebookon kaptam  Mária Földy barátságkövei  Szonettek Laurához-9. szonett  Facebookon kaptam  Gondolat.....  Menjetek be a szoros kapun!  Más énekli nekem  Bögre mosoly 
Bejegyzés Címkék
brancs népbutító, jéghideg micsodát, debreceni nyugdíjasokat, migránsok ellen, október 2-ai, csepeli Fidesz, önkormányzati lakásokból, általános félelem-, bármikor bekövetkező, tűzparancsban látja, menekült-hullám megfékezésének, világ előtt, teltházas vidéki, magyar kormány, bahreini konzul, többszörösen tetőfokára, kormány közép-, párhuzamos rémálomban, tartózkodási engedély, egész buli, hónap alatt, sincs megszabva, országban tölteniük, karikacsapás &#8211, bahreini energiaügyi, falig elvitt, következményéről semmit, tetves bevándorlót, megkérdezésük nélkül, remélem mindenkinek, teljes Fidesz-vezérkar, kulturális különbségeket, idecsábított kőgazdagoktól, hideg Kubatovot, többi gátlástalan, bankszámlájukon pénz, magyar kötvénytől, pénzt kölcsönadják, kamatokat viszont, tárt karokkal, magyar államot, letelepedési kötvény, magyar kormánytól, saját polgáraival, elmés üzleten, kliens fizet, lényegről beszéljünk, letelepedési kötvényekkel, európai megélhetést, afrikai virágzó, nagy magyar, fenéért akarnának, pénzes emberek, maffiózó-gyanús egyének, bevándorlással emelkedő, következményéről, tengerbiológusok, terrortámadással, államkötvényesdi, kamunépszavazási, külügyminiszter, hazárdjátékosok, felsőkategóriás, népvándorlással, bankszámlájukon, pánikkeltésben, megfékezésének, informatikusok, bevándorlással, ínycsiklandozó, magyarországot, családtagjukat, boldogtalannak, piacgazdaságok, feleségeiteket, migránsellenes, nagylelkűségét, fenntartásaim, gyűlöletkeltő, szállításának, önkormányzati, megkérdezésük, hazugságokkal, bejuttassanak, terroristákat, kőgazdagoktól, rendelkezniük, nyugdíjasokat, kiárusítjátok, összekaparták, összekapartak, tiszteletbeli, automatikusan, kutyakomédiát, halandzsáztok, különbségeket, tűzparancsban, többszörösen, , ,
2021.06 2021. Július 2021.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 2 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 225
  • e Hét: 1638
  • e Hónap: 26747
  • e Év: 276106
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.