Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Jobbik: “egy kis koncért bármit…!”
  2016-10-12 16:07:46, szerda
 
  Jobbik: “egy kis koncért bármit...!"

Közzétéve 2016-10-12

A Jobbik keze segíti a Fideszt


Politikai PR, “összegányolt" szöveg, amivel Orbán Viktor híveinek azt üzeni, erős és megvédi a hazát, ám ezen túl semmi értelme nincs. Lattmann Tamás így minősítette a Népszavának az újabb alaptörvény-módosítást. Míg a nemzetközi jogász azt állítja, a miniszterelnök javaslata az esetleges kvótától nem védene meg, a kormánypártok és a számukra parlamenti kétharmadot biztosító Jobbik azt hajtogatja, a változtatással érdemi védelmet kap az ország.

Hárompártira zsugorodott a Fidesz által összehívott ötpárti egyeztetés, miután az MSZP és az LMP bejelentette, nem tárgyal a “gránitszilárdságú" alaptörvény újabb, hetedik módosításáról, sőt azt nem is hajlandók megszavazni. A tegnapi csonka megbeszélésen így a fideszes Kósa Lajos és Gulyás Gergely mellett csak a KDNP-s Harrach Péter, illetve három jobbikos politikus: Volner János, Mirkóczki Ádám valamint Staudt Gábor vett részt.
A tanácskozás után Kósa megismételte, arról, hogy melyik harmadik országbeli állampolgárt akarjuk beengedni sem Brüsszel, sem az ENSZ nem dönthet, csak a magyar hatóságok. Új egységről beszélt és bejelentette, Orbán Viktor is egyeztet a pártelnökökkel, ami politikai fórum, ők viszont a Jobbikkal szövegeznek. Ahogyan az várható volt, szidta a szocialistákat, amiért nem fogadták el a meghívást. Figyelmeztetett, ellentmondás van az MSZP elnök és a frakcióvezető nyilatkozatai között. Olyan ez, mint amikor “egyszerre képviseltek munkásmozgalmi elméleti emberek égbekiáltó ostobaságokat, amelyek ellentmondtak egymásnak, és azt mondták, hogy azt dialektikusan kell ezt felfogni" - humorizált Kósa. Véleménye szerint az LMP megsértődött, miután egy senki által össze nem hívott hétfői egyeztetésre mentek el, ami a pártnál uralkodó szervezeti káosznak köszönhető.
Volner János, a Jobbik frakcióvezetője az egyeztetés után állította, az alaptörvény módosításával az ország érdemi jogi védelmet kap a betelepítési kvótákkal szemben. Nemzetközi jogászok véleményét és a német alkotmánybíróság állásfoglalását is osztja a párt, amely szerint a tagállami alkotmány magasabb rendű, mint egy másodlagos uniós jogforrás. A jobbikosok emelték a tétet, a tanácskozáson azt javasolták, hogy az alaptörvényhez kapcsolódva a betelepítésről sarkalatos törvényt fogadjon el a Ház. Az egyeztetést, illetve a módosítást bojkottáló baloldal Volner szerint “úgy viselkedik, mint egy durcás kisgyerek", az LMP-ből pedig “gyakorlatilag csak a zavar árad".
A jobbikos politikus tegnap reggel már megüzente, hogy alapvetően jó és támogatható az Orbán Viktor által jegyezett módosítás. Volner az M1 csatornán arról beszélt, milyen fontos lenne a “Vona-Orbán csúcs", mert fontos kérdésekben - mint például a migráció - szeretnének nemzeti együttműködést kezdeményezni. Harrach a Kossuth Rádióban tett hűségnyilatkozatot a miniszterelnök és javaslata mellett. A módosítás nem ütközik a közösségi joggal, ennek ellenére számít jogi és politikai “csörtékre". Erről Fodor Csaba, a kormányközeli Nézőpont Intézet ügyvezetője beszélt a közrádiónak.
Az MSZP már az érvénytelen kvótareferendum estéjén közölte, nem vesz részt az alkotmánymódosítás vitájában, mert az nem oldja meg a menekültválságot. Hétfőn a szocialista frakció úgy döntött, hogy a parlamenti szavazásra sem mennek el. Az LMP eredetileg ugyan hajlandó lett volna a kormánypártokkal egyeztetni, ám mert a hétfő délelőtti időpontban, amit a Fidesz megjelölt, a kormánypártiak “eltűntek, mint szürke szamár a ködben", az ellenzéki párt úgy döntött, statiszta szerepre nem vállalkozik.
A javaslat a Nemzeti hitvallásban rögzítené: “valljuk, hogy a történeti alkotmányban gyökerező alkotmányos önazonosságunk védelmezése az állam alapvető kötelessége". A módosítás értelmében Magyarország uniós tagállamként való részvétele érdekében a közös hatáskör gyakorlásnak összhangban kell állnia az alaptörvényben foglalt alapvető jogokkal és szabadságokkal, és az nem korlátozhatja Magyarország területi egységére, népességére, államformájára és állami berendezkedésére vonatkozó elidegeníthetetlen rendelkezési jogát. Rögzítik, hogy az ország területére idegen népesség nem telepíthető be. Idegen állampolgár Magyarországon csak akkor élhet, ha az Országgyűlés által megalkotott rendészeti eljárásban, a magyar hatóság elbírálta a kérelmét és hozzájárult ehhez. Ez ugyanakkor az Európai Gazdasági Térség polgáraira nem vonatkozik.
Politikai PR az alaptörvény-módosítás
Slendrián, “összegányolt" szöveg, politikai PR - minősítette lapunknak a tervezett alkotmánymódosítást Lattmann Tamás. A nemzetközi jogász szerint például olyan változtatást, amiben alkotmányos identitás szerepel nevetséges a Ház elé terjeszteni. A javaslatot az is “bazárivá tesz, hogy a Nemzeti hitvalláshoz is hozzá akarnak nyúlni. Az indoklás pedig az utóbbi másfél év kormányzati kommunikációjának összegzése, ám a változtatás nem véd meg az esetleges kvótától, amit amúgy nem tervez az Európai Unió. A módosítás csak arra jó, hogy Orbán híveinek megüzenhesse, erős és megvédi a hazát.
A szöveg 80 százaléka Lattmann szerint evidenciák gyűjteménye, semmi újat nem jelent. Kényszerrel, kívülről népességet behozni amúgy például most is tilalmazott, viszont a magyar történelemben Szent István óta több nagy király is betelepített népcsoportokat - emlékeztetett a nemzetközi jogász, aki érdekesnek tartja, hogy Orbán őket akarja most elítélni. Újdonságot az “uniós klauzúla" sem hoz, létező gyakorlatot ültetnek át az alaptörvénybe és Lattmann szerint a miniszterelnök vigyáz arra, nehogy megsértse az uniós jogot, amit amúgy sem tudnánk felülírni.
(nepszava)
Bal-Rad komm: Lemarad aki kimarad a tákolmányátfarigcsálás során a Magyarok Megvédelmezésének Legfőbb Ereje címért folyó elkeseredett versenyben az, aki...
AKI NEM HAJLANDÓ LEGITIMÁLNI A BŰNBEN ÉS MOCSOKBAN FOGANT DÖBRÖGISTA HÚSVÉTI TÁKOLMÁNYT!
Mert itt valójában erről van szó!
Világrasz@...sa óta ugyanis ezt a jogi barmolmányt az összegányoló döbrögista hordán kívül EGYETLEn MÁS MAFFIACSALÁD SEM TEKINTETTE/TEKINTI LEGITIMNEK!
A Jobbik most ennek a gyalázmánynak a legitimizálására készül!
Aligha véletlen, hogy Kósa Fejenagy már “Új egységről" beszélt! Amelyben a Vezír/vajda szerepe nem lehet kérdéses többé!
(Csak halkan jegyezzük meg: mindez akkor történik, amikor Döbrögi-mint a Magyarok Legfőbb Felkent Megvédelmezője-a CETA alá kívánja temetni országunkat. Az uniós országok között ELSŐKÉNT! A döbrögista horda által “megvédett" nyugdíjpénzek mintájára. SAJÁT ZSEBRE!)
Jobbik: egy kis koncért bármit!


http://www.balrad.com/2016/10/12/jobbik-egy-kis-koncert-barmit/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kormánypártokkal, alkotmánybíróság, berendezkedésére, legitimizálására, menekültválságot, állásfoglalását, kvótareferendum, figyelmeztetett, frakcióvezetője, szocialistákat, alaptörvényhez, alaptörvényben, munkásmozgalmi, változtatással, magyarországon, miniszterelnök, államformájára, népcsoportokat, szabadságokkal, betelepítésről, együttműködést, megvédelmezője, pártelnökökkel, kormánypártiak, önazonosságunk, módosításával, ostobaságokat, kezdeményezni, gyalázmánynak, ellentmondtak, alaptörvénybe, kormányközeli, dialektikusan, megbeszélésen, kormánypártok, módosításáról, nemzetközi jogász, miniszterelnök javaslata, esetleges kvótától, számukra parlamenti, változtatással érdemi, tegnapi csonka, fideszes Kósa, tanácskozás után, magyar hatóságok, várható volt, frakcióvezető nyilatkozatai, senki által, pártnál uralkodó, egyeztetés után, alaptörvény módosításával, ország érdemi, Politikai PR, Orbán Viktor, Lattmann Tamás, Kósa Lajos, Gulyás Gergely, KDNP-s Harrach Péter, Volner János, Mirkóczki Ádám, Staudt Gábor, Kossuth Rádióban, Erről Fodor Csaba, Nézőpont Intézet, Európai Gazdasági Térség, Európai Unió, Szent István, Magyarok Megvédelmezésének Legfőbb Ereje, HAJLANDÓ LEGITIMÁLNI BŰNBEN ÉS MOCSOKBAN FOGANT DÖBRÖGISTA HÚSVÉTI TÁKOLMÁNYT, EGYETLEn MÁS MAFFIACSALÁD SEM TEKINTETTE, TEKINTI LEGITIMNEK, Kósa Fejenagy, Magyarok Legfőbb Felkent Megvédelmezője-a CETA, SAJÁT ZSEBRE,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png cica  Makszim Gorkij gondolata  Kellemes délutánt kívánok  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Julian Brass gondolata  Fehér virág  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Bounty krémes  Albert Einstein gondolata  Gonosz démon-álarc  Egy hatékony szolga  Nagyi telefonál  Png virág  Nagyi telefonál  Png virág  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Png kislány  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam Krisztinától  Leonardo da Vinci gondolata  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Fekete-erdő desszert  Radikális szeretet  Szívem  Png virág  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Akarat  Adakozás  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Adakozás  George Gordon Lord Byron: Inez...  Mi lenne ha  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Sokan azt tartják  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Hazára minden embernek szükség...  A sors  Facebookon kaptam  Lóhere  képre írva  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Hiányzik  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Png telefon  Szép estét  Paul David Tripp Április 19  A televizió nem a kultúrát kép...  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Png virág  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Png virág  Facebookon kaptam Mírjam barát...  képre írva  Régi emberek, akikre máig büsz...  Png kislány  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Facebookon kaptam Krisztinától  Sokan azt tartják 
Bejegyzés Címkék
nemzetközi jogász, miniszterelnök javaslata, esetleges kvótától, számukra parlamenti, változtatással érdemi, tegnapi csonka, fideszes Kósa, tanácskozás után, magyar hatóságok, várható volt, frakcióvezető nyilatkozatai, senki által, pártnál uralkodó, egyeztetés után, alaptörvény módosításával, ország érdemi, betelepítési kvótákkal, német alkotmánybíróság, tagállami alkotmány, másodlagos uniós, jobbikosok emelték, alaptörvényhez kapcsolódva, betelepítésről sarkalatos, módosítást bojkottáló, durcás kisgyerek&#8221, zavar árad&#8221, jobbikos politikus, migráció &#8211, közösségi joggal, kormányközeli Nézőpont, érvénytelen kvótareferendum, szocialista frakció, parlamenti szavazásra, kormánypártokkal egyeztetni, hétfő délelőtti, kormánypártiak &#8220, ellenzéki párt, történeti alkotmányban, állam alapvető, módosítás értelmében, közös hatáskör, alaptörvényben foglalt, ország területére, magyar hatóság, indoklás pedig, utóbbi másfél, módosítás csak, magyar történelemben, miniszterelnök vigyáz, uniós jogot, jogi barmolmányt, összegányoló döbrögista, legitimizálására készül, uniós országok, döbrögista horda, kormánypártokkal, alkotmánybíróság, berendezkedésére, legitimizálására, menekültválságot, állásfoglalását, kvótareferendum, figyelmeztetett, frakcióvezetője, szocialistákat, alaptörvényhez, alaptörvényben, munkásmozgalmi, változtatással, magyarországon, miniszterelnök, államformájára, népcsoportokat, szabadságokkal, betelepítésről, együttműködést, megvédelmezője, pártelnökökkel, kormánypártiak, önazonosságunk, módosításával, ostobaságokat, kezdeményezni, gyalázmánynak, ellentmondtak, alaptörvénybe, kormányközeli, dialektikusan, megbeszélésen, kormánypártok, módosításáról, frakcióvezető, nyilatkozatai, tanácskozáson, gyakorlatilag, emlékeztetett, történelemben, nyugdíjpénzek, korlátozhatja, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 450
  • e Hét: 1937
  • e Hónap: 13048
  • e Év: 166544
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.