Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Orbán maffiaállamát csak a zsákmány ígérete tartja össze
  2018-01-30 19:23:03, kedd
 
 
Orbán maffiaállamát csak a zsákmány ígérete tartja össze

Ma, 18:14
Ma bebizonyosodott, hogy a Fidesz egy valamitől nagyon fél. Fél szembe nézni az igazsággal. Ma a parlamentben a fidesz padsorai üresen maradtak, amikor számot kellett volna adniuk a hazugságaikról, álságos gyűlölködésükről.


Persze ők mindig kiforgatják a valóságot, létrehoztak egy virtuális világot, amelyben csak az ő igazságuk érvényesül. Aki az ő kitalált világukat vitatja, az számukra eretnek. Nem véletlenül mondta azt mondta azt zárt körben a maffia-államfő (tudják kire gondolok): "Ne arra figyeljenek, amit mondok, hanem arra, amit csinálok!" Hát, akkor vegyük át röviden, mit mond és mit csinál!

Ő azt hirdeti, hogy Magyarországnak keresztény, hitvalló kormánya van, aki senkit sem hagy az út szélén, és amely demokratikusan gyakorolja a ráruházott hatalmat. Szépen hangzik, de közben mi történik?





Emlékezhetünk például arra, hogy ez a "keresztény" és "hitvalló" kormányfő szabadon engedett egy gyilkost: az azeri baltás gyilkost, aki brutális kegyetlenséggel meggyilkolt egy keresztény embert. Erkölcsi kérdésekről oktat minket, miközben attól vesz el, akinek nincs, és annak ad, akinek úgyis sok van? Erkölcsi kérdésekről oktat, miközben pénzért orosz és más bűnözőket enged közénk és magyar állampolgárságot ad nekik? Erkölcsi kérdésekről oktat, miközben jelenleg a családja üzletelései miatt európai hatóságok nyomoznak? Lássuk be, ennek a kormánynak semmi köze sem a keresztény értékekhez, sem az alapvető erkölcsi normákhoz.

2. Azt is mondta a maffia-államfő, hogy "senkit sem hagyunk az út szélén". Azt ígérte, hogy megteremtik a szociális biztonságot. Ehhez képest mit látunk? Nőtt a szegénység, nőttek a jövedelmi különbség: a gazdagabbak ma már a tízszeresét keresik meg annak, mint amennyit a szegényebbek visznek haza. A közösből egyre kevesebb jut oktatásra, egészségügyre, szociális célokra. Sem a családi pótlék, sem az öregségi nyugdíjminimum nem emelkedett egy fillérrel sem. Több százezer gyermek mélyszegénységben él.

A maffia-kormányfőnek volt lehetősége eljutni Alcsútról Oxfordba, ő viszont elvette a felemelkedés esélyét a szegény családba született tehetséges gyermekektől.

Ferenc pápa egyszer azt mondta: "Az emberi jogokat nem csak a terrorizmus, az elnyomás és a gyilkosság sérti, hanem az igazságtalan gazdasági berendezkedések is, amelyek óriási egyenlőtlenségeket teremtenek."
Márpedig ez a rendszer nagyon sérti az emberi jogokat. Miközben nincs fűtés kórházakban, hónapokat vagy éveket kell várni egy-egy műtétre, nincs elég háziorvos, és az ügyeleten meghalnak a betegek, addig Mészáros "nemstróman" Lőrinc már milliárdos repülővel repked. Pedig nem azért dolgozunk, nem azért fizetünk adót, hogy abból stadion legyen, színvonalas egészségügyi ellátás helyett, vagy, hogy nyugdíj helyett a maffiaállamfő strómanjai gazdagodjanak.

3. A nép akaratára hivatkoznak, miközben el akarják venni a jogunkat attól, hogy a saját életünket magunk szervezzük. Egy tegnapi hír szerint, ha maradnak, kisvárosoknak és falvaknak nem lesznek polgármestereik, önkormányzataik, mert ők pártkatonákat akarnak a települések élén látni. Ez a kormány nem a középosztályt erősítette meg, hanem egy szűk arisztokráciát, egy szűk elitet gazdagított meg a mi pénzünkből. Azt a maffiaállamot, amit létrehoztak, csak a közös zsákmány ígérete tartja össze.

Összegezve: ez a kormány se nem keresztény, se nem szociális, se nem demokrata. Ez egy maffiakormány, amelyet el kell zavarnunk!

Április 8-án erre megvan a lehetőségünk, éljünk vele!
Szerző: Tóth Bertalan

http://sztarklikk.hu/kozelet/orban-maffiaallamat-csak-a-zsakmany-igerete-tartja-o ssze/333740
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: gyűlölködésükről, állampolgárságot, önkormányzataik, polgármestereik, kegyetlenséggel, magyarországnak, bebizonyosodott, berendezkedések, hazugságaikról, demokratikusan, arisztokráciát, nyugdíjminimum, maffiaallamat, pártkatonákat, egészségügyre, maffiaállamfő, gazdagodjanak, középosztályt, kisvárosoknak, maffiakormány, maffiaállamát, emlékezhetünk, maffiaállamot, lehetőségünk, kormányfőnek, felemelkedés, gyermekektől, szegényebbek, igazságtalan, parlamentben, egészségügyi, színvonalas, kórházakban, kérdésekről, meggyilkolt, létrehoztak, zsákmány ígérete, valamitől nagyon, fidesz padsorai, virtuális világot, számukra eretnek, ráruházott hatalmat, azeri baltás, keresztény embert, családja üzletelései, kormánynak semmi, keresztény értékekhez, alapvető erkölcsi, szociális biztonságot, jövedelmi különbség, tízszeresét keresik, szegényebbek visznek, Alcsútról Oxfordba, Tóth Bertalan,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Reménység és erő Krisztustól e...  Sokan azt tartják  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Nevem  Julian Brass gondolata  Akarat  Mindig jusson idő nevetni  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Nem tudhatod  Alázat  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Albert Einsteinről  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Png fotel  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Bounty krémes  Facebookon kaptam Krisztinától  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  s immár én is felragyogva, ért...  Alvó cicák  Paul David Tripp Április 21  Tanuld meg ezt a versemet  Elköszönt  Mindig jusson idő nevetni  Szép álmokat!  Sokan azt tartják  képre írva  Paul David Tripp Április 20  Szép álmokat!  Akarat  Facebookon kaptam  Png férfi  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Png kislány  210 éve született a SZÓZAT meg...  Éretlen vers  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Éretlen vers  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  képre írva  Neked tudnod kell  Varga János Veniam - Fontos sz...  A boldog családok mind hasonló...  Szívem tiéd  Reggel van  Hogy lehet megtartani  Egy bizonyos határt  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Egy bizonyos határt 
Bejegyzés Címkék
zsákmány ígérete, valamitől nagyon, fidesz padsorai, virtuális világot, számukra eretnek, ráruházott hatalmat, azeri baltás, keresztény embert, családja üzletelései, kormánynak semmi, keresztény értékekhez, alapvető erkölcsi, szociális biztonságot, jövedelmi különbség, tízszeresét keresik, szegényebbek visznek, közösből egyre, családi pótlék, öregségi nyugdíjminimum, felemelkedés esélyét, szegény családba, emberi jogokat, gyilkosság sérti, igazságtalan gazdasági, rendszer nagyon, ügyeleten meghalnak, maffiaállamfő strómanjai, jogunkat attól, saját életünket, települések élén, középosztályt erősítette, szűk arisztokráciát, szűk elitet, közös zsákmány, gyűlölködésükről, állampolgárságot, önkormányzataik, polgármestereik, kegyetlenséggel, magyarországnak, bebizonyosodott, berendezkedések, hazugságaikról, demokratikusan, arisztokráciát, nyugdíjminimum, maffiaallamat, pártkatonákat, egészségügyre, maffiaállamfő, gazdagodjanak, középosztályt, kisvárosoknak, maffiakormány, maffiaállamát, emlékezhetünk, maffiaállamot, lehetőségünk, kormányfőnek, felemelkedés, gyermekektől, szegényebbek, igazságtalan, parlamentben, egészségügyi, színvonalas, kórházakban, kérdésekről, meggyilkolt, létrehoztak, üzletelései, megteremtik, gazdagabbak, tízszeresét, biztonságot, figyeljenek, terrorizmus, kiforgatják, hivatkoznak, települések, gazdagított, strómanjai, gyilkosság, keresztény, kormánynak, milliárdos, szervezzük, értékekhez, sztarklikk, szegénység, igazsággal, tehetséges, erősítette, véletlenül, teremtenek, nemstróman, emelkedett, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 849
  • e Hét: 2336
  • e Hónap: 13447
  • e Év: 166943
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.