Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Magyarázzuk el még egyszer Máriának, mert láthatóan nem akar
  2018-04-23 21:19:21, hétfő
 
  Magyarázzuk el még egyszer Máriának, mert láthatóan nem akarja érteni

Molnár Bálint | Április 22, Vasárnap | 12:07

Két napja kifejtettem - igaz, hogy nem kellően cizelláltan és disztingváltan - mit gondolok arról, hogy Orbán Viktor mit gondol arról, hogy van itt valami vita, valami listázásról.

Hogy mi a baj a bármilyen típusú, sötét időket idéző listázással, amit Schmidt Mária kilóra felvásárolt Figyelő című propaganda-szennylapja elkövetett, azt eddig az én olvasatomban legtisztábban és legelgondolkodtatóbban a Mérték Médiaelemző Műhely fogalmazta meg. Egyidejűleg azzal, hogy feljelentették a mindenhez is értő történelemhasmisító történész lapját a Médiatanácsnál, miután a - Mészáros Lőrinc gyanánt jogszabályokat kijátszó - lelkes NER-lovagina Figyelője véleményük szerint megsértette a médiatörvényt. Erről nemsokára.

Miután teljesen világos, hogy az örökzöld miniszterelnök nem vágja, mi a probléma a listázással (pontosabban nagyon is vágja, de másként nem tehet, ezt a mindenkire nézve méltatlan megbélyegző elmebajt már nem lehet elengedni; ezért inkább az ő viszkető tenyerével arra buzdította a propaganda szalagmunkásait, hogy álljanak bele, és leplezzék le a rezsim ellenségeit), megszólalt az érintett is. A tulajdonos. A szexi, trendi, fancy 1956-os emlékévet gyalázatba taszajtó üzletasszony és rezsimszolga.

Méltán népszerű közpénzblogján írt egy terjedelmes agymenést, amiben az újabb kétharmados Orbán-kormányt védte meg a könyörtelenül támadó nyugati sajtótól, meg a baloldaltól, meg mindenkitől, aki nem ők. Mindazoktól, akik nem úgy gondolják. Viccesnek tűnhet Petőfi Sándor gondolatait lenyúlva poénkodni, bár bevallom, én nem röhögtem önfeledten a világbajnok felütésen:

Példátlan volt az a médiafelhajtás, amit a fősodrú nyugati sajtó a magyar választással kapcsolatban rendezett. Jól esik, de azért vicces is. Jól esik, mert én magam régóta meg vagyok győződve arról, hogy Magyarország a világ közepe, a bokréta Isten kalapján, de hogy ezt az ,,egész" Nyugat is ugyanígy gondolja, ez váratlanul, kedves meglepetésként ért.

Az ideológusasszonytól megszokott szentenciákat most hagyjuk is, a New York Timestól Kim Lane Scheppele professzoron át a BBC-ig, no meg a Politico-Facebook tengelyen mindenki soros és idióta, nem ért semmit semmiből, pláne a világ közepét jelentő Orbán-kormányból. A lényeg mégsem ez, hanem a cikk vége, ami kapcsolódik a Figyelő gennyes listázásához, és ami legalább annyira súlyos, mint Orbán tűzparancsa a további listázásokra. Idézem (kiemelések tőlem):

A hivatásos rettegők körében a Figyelő egyik cikke verte ki a biztosítékot. Ebben ugyanis egy olyan lista is helyet kapott, amelyre a Soros szervezetek munkatársai, illetve kedvezményezettjei közül kerültek fel jópáran, a teljesség igénye nélkül. Mostanra emiatt mindenki, aki a ballib körökben adni akar magára, becsatlakozott a ,,listázás" elleni tiltakozók közé. Így a Magyar Tudományos Akadémia, amelyben még ott ülnek a komcsi időszak múmiái is, illetve neveltjeik, vagy az ELTE és a Corvinus oktatói közül jónéhányan a legfélősebbek közül. Ahogy a Professzorok Batthyányi Körének és az ENSZ Emberi Jogi Főbiztosságának megmondói is nyilván rettegni kezdtek. Nagy lehet a félelem az értelmiségi körökben, az már biztos, ezért nem győznek önlistázással hitet tenni Soros György mellett demonstrálva, hogy velük nem tanácsos packázni, mert mindenki, aki ellenük szegül, megsemmisítőnek szánt dühük célpontjává válik. Aki nem kerül fel, vagy nem iratkozik fel az általuk összeállított listák valamelyikére, az csak magára vethet, és jobb, ha tudja: az akadémiai, egyetemi és egyéb értelmiségi világban végleg elvágta magát.

Kénytelen voltam elgondolkodni azon, mi ennek a Figyelő iránt megnyilvánuló hirtelen érdeklődésnek az oka? És megfejtettem. Nagyon úgy néz ki, hogy az ellenzéki média egyik fő finanszírozója, a nem oligarcha Simicska Lajos, végleg bedobta a törölközőt. A páston már csak Soros György és egy-két külföldi befektető maradt. Megindult tehát a harc az én vagyok a ,,legfontosabb ellenálló sajtótermék", illetve a ,,legelszántabb ellenzéki" címért, aminek az elnyerésétől megélhetésük további biztosítását várják. Remélem, nem kell csalódniuk.

Mária! Ne áltassa magát és ne süllyedjen még mélyebbre, mint ahova már mostanra is leásta magát. Nem azért, mert egy hajbókoló, önkritikátlan, törvényeket magasról leszaró, ügyeskedő, törleszkedő, a közösből profitáló, a közpénzek átláthatósága elé keresztbe fekvő, a történelmet politikai érdekek szerint hamisító ember önmagában is visszataszító. Hanem azért, mert ön semmit nem fejtett meg. Semmit. Az a mocsok, ami az önök száján kifolyik valahányszor bírálni merészelik önöket, égbekiáltó. Az a hörgés, amivel védik a koncot és az egész világot hülyének és Soros-bérencnek titulálják csak azért, mert szót emelnek a listáik, a bélyegeik, a fröcsögő gyűlöletük ellen, már emberhez sem méltó, nem hogy kultúremberhez.

Nem, Mária! Vannak emberek, akik mögött nem állnak befektetők, finanszírozók, oligarchák, háttérhatalmak, Soros Györgyök és ballib körök. Vannak emberek, akik politikai széljárásoktól függetlenül lettek valakik, saját gerinccel, saját meggyőződéssel. Lehet elismert embereket világ szégyenére komcsizni, meg múmiázni, de a listázás akkor is undorító, aljas dolog. Arról nem is beszélve, hogy alaptalan, internetről összeollózott, igénytelen gánymunka. Nem azért aljas és undorító, mert önök szerint mindenki hivatásos rettegő és felvásárolt csicska, hanem mert (és itt átadom a szót a nálam okosabbaknak, ezt nem lehet elégszer elismételni):

Aki embereket listáz, származásuk, világnézetük vagy bármely jellemzőjük alapján, az elhiszi magáról, hogy ő több a listán szereplőknél.

Aki embereket listáz, az a megbélyegzéssel el akarja lehetetleníteni mások munkáját, közéleti szerepvállalását, mások életét.

Aki embereket listáz, az félelmet akar kelteni, nemcsak a listán szereplőkben, hanem azok szüleiben, gyerekeiben, szomszédaiban, mindenkiben.

Aki embereket listáz, az olyan úton indul el, amibe belekalkulálja akár az erőszakot is.

Aki embereket listáz, az a lista minden tagjának emberi méltóságát megsérti.

Aki embereket listáz, az uszít és kirekeszt. Célponttá tesz embereket, szabad prédává.

Aki embereket listáz, az még a Fidesz torz jogrendszerében is számos súlyos jogsértést követ el.

Hát ez a baj, Mária! Ennek pedig semmi köze Soroshoz, a gyíkemberekhez, a nemzetközi karvalytőkéhez, a balliberalizmushoz és semmiféle kórosnak kikiáltott elhajláshoz. Ennek kizárólag a normalitáshoz van köze. Amivel Schmidt Mária, az általa foggal-körömmel védelmezett kormányhoz hasonlóan sajnos nem vádolható. És ameddig ez így megy tovább, itt soha nem lesz normális ország.



https://kolozsvaros.com/rovidek/magyarazzuk-el-meg-egyszer-marianak-mert-lathatoa n-nem-akarja-erteni/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szerepvállalását, megbélyegzéssel, főbiztosságának, megsemmisítőnek, lehetetleníteni, jogrendszerében, szalagmunkásait, miniszterelnök, jogszabályokat, médiatanácsnál, feljelentették, karvalytőkéhez, gyíkemberekhez, médiafelhajtás, meglepetésként, közpénzblogján, belekalkulálja, disztingváltan, becsatlakozott, széljárásoktól, meggyőződéssel, háttérhatalmak, finanszírozója, kultúremberhez, összeollózott, visszataszító, szomszédaiban, legtisztábban, szentenciákat, átláthatósága, összeállított, önkritikátlan, legelszántabb, valamelyikére, normalitáshoz, önlistázással, bármilyen típusú, örökzöld miniszterelnök, mindenkire nézve, propaganda szalagmunkásait, rezsim ellenségeit, terjedelmes agymenést, újabb kétharmados, könyörtelenül támadó, világbajnok felütésen, fősodrú nyugati, magyar választással, világ közepe, bokréta Isten, világ közepét, lényeg mégsem, cikk vége, Molnár Bálint, Orbán Viktor, Schmidt Mária, Mérték Médiaelemző Műhely, Mészáros Lőrinc, NER-lovagina Figyelője, Petőfi Sándor, York Timestól Kim Lane Scheppele, Magyar Tudományos Akadémia, Professzorok Batthyányi Körének, ENSZ Emberi Jogi Főbiztosságának, Soros György, Simicska Lajos, Soros Györgyök, Amivel Schmidt Mária,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A hagyma antibakteriális hatás...  Facebookon kaptam  Otthon  Anyámról való emlékek  Van néhány kérdés, amin gondol...  Sík Sándor - Ha jő a perc  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam Mírjam bará...  James Allen  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn...  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  39 ígéret  Sík Sándor - Ha jő a perc  Csend  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Anyámról való emlékek  Jó éjszakát  Egy tavasz  Tavaszi este  Facebookon kaptam  Borzasztó  Szép estét kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Erdei gyöngyvirág  40 felett  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Facebookon kaptam  Minden tavaszból őrizz..  Szép estét  Facebookon kaptam  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Robin Wight pitypang szobra  Vidámság  Esterházy Péterre emlékezünk  Segíts neki dicsérni Téged  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Magyar költészet napja  Zilahy Lajos gondolata  Zilahy Lajos mondta  Hamvas Béla  képre írva  Alvó cicák  Töröld le  Sorsunk miatt...  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Kedvenc felismerésem az imádsá...  James Allen  Előfordul, hogy  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagy és kis csodák  Szép estét  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Az ember  A hagyma antibakteriális hatás...  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Alvó kislány  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Borzasztó  képre írva  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  A Magyar Költészet napja alkal...  A pitypang legendája  Magyar költészet napja  Jázmin  Facebookon kaptam  jó reggelt  Facebookon kaptam  Tanmese  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Reményik Sándor: Pierrot &...  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Walter Chrysler mondta  Esterházy Péterre emlékezünk  Erdei gyöngyvirág  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Ady Endre - Mindegy átka 
Bejegyzés Címkék
bármilyen típusú, örökzöld miniszterelnök, mindenkire nézve, propaganda szalagmunkásait, rezsim ellenségeit, terjedelmes agymenést, újabb kétharmados, könyörtelenül támadó, világbajnok felütésen, fősodrú nyugati, magyar választással, világ közepe, bokréta Isten, világ közepét, lényeg mégsem, cikk vége, további listázásokra, hivatásos rettegők, olyan lista, teljesség igénye, ballib körökben, komcsi időszak, legfélősebbek közül, értelmiségi körökben, általuk összeállított, csak magára, ellenzéki média, elnyerésétől megélhetésük, közösből profitáló, közpénzek átláthatósága, történelmet politikai, önök száján, egész világot, fröcsögő gyűlöletük, listázás akkor, nálam okosabbaknak, elhiszi magáról, listán szereplőknél, félelmet akar, listán szereplőkben, olyan úton, nemzetközi karvalytőkéhez, általa foggal-körömmel, szerepvállalását, megbélyegzéssel, főbiztosságának, megsemmisítőnek, lehetetleníteni, jogrendszerében, szalagmunkásait, miniszterelnök, jogszabályokat, médiatanácsnál, feljelentették, karvalytőkéhez, gyíkemberekhez, médiafelhajtás, meglepetésként, közpénzblogján, belekalkulálja, disztingváltan, becsatlakozott, széljárásoktól, meggyőződéssel, háttérhatalmak, finanszírozója, kultúremberhez, összeollózott, visszataszító, szomszédaiban, legtisztábban, szentenciákat, átláthatósága, összeállított, önkritikátlan, legelszántabb, valamelyikére, normalitáshoz, önlistázással, legfélősebbek, finanszírozók, médiatörvényt, elgondolkodni, megnyilvánuló, könyörtelenül, érdeklődésnek, biztosítását, rezsimszolga, üzletasszony, valahányszor, legfontosabb, megfejtettem, biztosítékot, szereplőknél, professzorok, demonstrálva, világnézetük, listázásához, szereplőkben, választással, elnyerésétől, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 736
  • e Hét: 4500
  • e Hónap: 8245
  • e Év: 161741
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.