Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nem valószínű, hogy a stadionépítő, régivágású kereszténydem
  2018-05-08 19:53:35, kedd
 
  Nem valószínű, hogy a stadionépítő, régivágású kereszténydemokratát különösebben meghatja, pedig nagyon nem ártana

Molnár Bálint | Ma | 7:53

Verőfényes jó reggelt kívánok, nagy nap ez a mai, drága polgártársak! Ünnepélyes, emelkedett soha vissza nem térő (ööö... ez utóbbiban nem vagyok annyira biztos) pillanat ez az ország életében, midőn megalakul az új parlament az ő összes kellékével: a méltóságteljes istentisztelettől az állampárt összeverbuvált védelmi vonaláig. A tegnap délutáni első élőlánc-kísérletet nem övezte túlságosan nagy érdeklődés, ennélfogva méginkább nevetségesnek tűnik a dupla hatósági zár és a megszokott vernyogás. Ami úgy szól a Fidesz-frakció szerint - tegnap ki is adták a vonatkozó közleményüket -, hogy

vannak, akiknek a méltóságteljes ünneplés helyett a politikai cirkusz és a hisztériakeltés a sokkal fontosabb.

Ámazonban nyugi van, a Fidesz-frakció mindent megtesz azért, hogy az alakuló ülés méltóságát megőrizze, ezért a hagyományok szerint az ülés előtt tartandó ökumenikus istentiszteletet a Parlamentben tartják meg. Kocsis Máté és kétharmados zenekara hozzátette: az ellenzéki pártok a mai napig képtelenek elfogadni a választási vereséget.

Hogy az a magasságos istennyila nem csap már bele ebbe a kurva világba! Nem tűnt fel, hogy az ellenzéki pártok ma vigyorogva átveszik a mandátumukat a Fidesz képviselőivel karöltve? Nem tűnt fel, hogy ők már régesrégen beletörődtek a választási vereségbe, és éppen készülnek beülni négy hosszú évre a tutiba? Azok meg ott kint, például az a kábé 30 ember, aki kint éjszakázott a Kossuth téren és akiket a hatalmas erőkkel felvonuló kordonépítő készenléti rendőrség már vitézül eltávolított a helyszínről most reggel fél hét körül meg kibaszottul civil. Semmi közük a politikai pártokhoz, akik legfeljebb majd hozzácsapódnak a későbbi megmozdulásokhoz, ha és amennyiben nem lesz túl meleg, nem lesz túl hideg, vagy lesznek elegen ahhoz, hogy érdemes legyen. Szóval hagyjuk a véres naplementébe ezt az üres óbégatást!

Ez pont akkora szemenszedett hazugság, mint az, hogy Felcsút befejezetlen sufnijogásza belesírta az igehirdető mikrofonállványba, vagy Havasi Bertalan aurájába, vagy mittudomén már hova: a Kúria beavatkozott a választásba és ellopott egy mandátumot a Fidesztől, és intellektuálisan (!) nem nőtt még fel a feladatához. Az, bazmeg. Hát a jogászokkal vastagon kitömött állampártban nincs egy normális, beszámítható szakember sem, aki szólhatna ennek az erölcsi hulladéknak, hogy ezt talán nem kéne? Semmit a világon nem vettek el a Fidesztől, csak a jogerős, az állampárt által sem megkérdőjelezett jogértelmezést követték. Pont. Azaz bocsánat, nem pont, éppen ez a tragédia ebben. Hogy miután Orbán frontálisan a bíróságot támadja egy az NVI/NVB jogértelmezését érintő kérdésben, sajnos borítékolható, hogy ez csupán az előjátéka az egész bírósági rendszer átalakításának, beleértve a személyi összetételt is. Bár Gulyás egy minapi interjúban tagadta, hogy ilyesmire készülnének, ebből lehet tudni, hogy tuti megcsinálják.

Jut is eszembe: ITT egy érdekes olvasmány, mondhatni élménybeszálmoló a Momentum NVB-delegáltjától, akinek 2018. március 13. és május 8. között volt szerencséje asszisztálni a Patyi Nagyonsajnálomminiszterelnökúr András vezette bizottság bohóckodásához és megtapasztalni azt, hogy a választási csúcsszerv elnökének hatalma hogyan befolyásolja a döntéseket. Feltétlenül érdemes átfutni.

Ja, és még valamit erről az ünnepélyes országgyűlési fennforgásról: az több, mint beszédes, hogy az egykoron fiatal demokratákból hogyan vált kivénhedt, szánalmas rettegő banda. Nevetséges, hogy miközben az előző két megnyert választással a zsebükben, rajongói felvonulást és bulikát szerveztek a Kossuth térre (Orbán egyenesen azzal nyomult 2010-ben, hogy visszaadták a népnek a nemzet főterét), most meg azt sem tudják, hány rétegű kordonnal és pontosan mennyi erőt demonstráló hatósági emberrel, munícióval felszerelkezve szigeteljék el magukat a néptől. Mert a nép akkor nép, ha őket élteti, ha történetesen ellenük vonulnak fel, akkor jön a köpködés. Hát ja. Se veszíteni, se nyerni.

Példa arra, hogy se veszíteni: az államnak pártja még mindig nem bírt - és ha eddig nem, ezután pláne nem fog - beletörődni a hódmezővásárhelyi buktába, úgyhogy minden létező, istenverte fronton megpróbálják kicsinálni az időközben lefokozott, megszégyenített Lázár János ellenfelét. Most azt találták ki, hogy Pintért és a Belügyminisztériumot uszítják rá a város vezetőjére, mert nekik a magyar emberek az elsők, ugye: a tárca egymilliárd forintot akar bevasalni Hódmezővásárhelyen, évekkel ezelőtti (a Fidesz uralkodásához köthető!!!) hibás elszámolásokat akarnak leverni ugyanis a városon. Ha és amennyiben nem lelik meg az elsüllyesztett számlákat, akkor egymilliárd forintot kell a városnak fizetnie még ebben a hónapban az amúgy is billegős költségvetéséből. Hát nem gyönyörű? Nem! Legalja, okádék, pitiáner szarrágás.

Najó, akkor beszéljünk valami értelmesebbről is. Az megvan mindenkinek, hogy miközben nem figyeltünk oda, sikerült lekörözni Ausztriát? Jó, mondjuk egyáltalán nem hízelgő, de mégiscsak magyar siker ez is: kétszer annyit költ a a fizetéséből rezsire egy magyar háztartás, mint egy osztrák. Na, ugye? Megy ez nekünk. Vagyis Rezsiszilárd és a kormány hatalmas jótéteménye addig áll a lábán, ameddig nem viszonyítjuk azt a fizetésekhez. Vagyis hiába Magyarországon adják Európa egyik legalacsonyabb árán a gázt és az áramot (csak Belgrádban olcsóbb a gáz, mint Budapesten, az áram pedig Vilniusban, Szófiában és Belgrádban kerül kevesebbe), ha a fizetések is kurva alacsonyak. A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal friss adataiból kiderül például, hogy huszonöt megvizsgált város közül Budapest a tizedik legdrágább, itt a háztartás jövedelmének 4,3 százaléka megy el a gáz- és az áramszámla kifizetésére. A legkevesebbet a migránssimogató hanyatló Nyugaton költenek rezsire: Amszterdamban, Londonban, Luxembourgban. Ügyes voltál, Szilus!

Mindezeken túlmenően szerintem a tegnapi nap legfontosabb híre a Magyar Tudományos Akadémia 189. közgyűléséhez köthető, ahol egészen súlyos és komoly kritikák hangzottak el a magyar oktatásügyről. Igen, az áltudományok elleni kiállás mellett (szevasz, Kásler!) a testület állást foglalt többek között arról, hogy továbbra is alulfinanszírozott oktatási rendszer, amivel az EU-s átlagtól is elmaradunk; a növekvő egyenlőtlenségekről, amiket a magyar oktatáspolitika csak felerősít; több konkrét oktatáspolitikai problémáról a szakmai kontroll hiányától az állami tankönyvekig, amik a Fideszhez köthetők. Nem hiszem, hogy a stadionépítő, régi vágású kereszténydemokratát ez különösebben meghatja, pedig nem ártana: ez a legmagasabb szintű dokumentum, a legerősebb jelzés, amit a magyar tudományos élet küldhet a kormánynak az oktatásüggyel kapcsolatban. Az pedig szintén nem elhanyagolható jelzésérték, hogy az MTA közgyűlése 80 százalékos többséggel fogadta el a dokumentumot.

Remélem, nem untattam a nyájas olvasót, nekem ezek voltak a feltétlenül szóra érdemes történések így éhgyomorra, jövünk majd vissza, garantáltan vicces napunk lesz!

https://kolozsvaros.com/rovidek/nem-valoszinu-hogy-a-stadionepito-regivagasu-kere sztenydemokratat-kulonosebben-meghatja-pedig-nagyon-nem-artana/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megmozdulásokhoz, megkérdőjelezett, istentiszteletet, intellektuálisan, költségvetéséből, oktatáspolitikai, élménybeszálmoló, megszégyenített, oktatáspolitika, hisztériakeltés, jogértelmezését, migránssimogató, bohóckodásához, összeverbuvált, legalacsonyabb, magyarországon, jogértelmezést, méltóságteljes, felszerelkezve, értelmesebbről, elszámolásokat, megtapasztalni, hozzácsapódnak, átalakításának, elsüllyesztett, elhanyagolható, demokratákból, országgyűlési, képviselőivel, közleményüket, közgyűléséhez, oktatásüggyel, szemenszedett, fennforgásról, delegáltjától, nevetségesnek, ország életében, méltóságteljes istentisztelettől, állampárt összeverbuvált, tegnap délutáni, dupla hatósági, megszokott vernyogás, vonatkozó közleményüket, méltóságteljes ünneplés, politikai cirkusz, sokkal fontosabb, alakuló ülés, hagyományok szerint, ülés előtt, ellenzéki pártok, választási vereséget, kurva világba, Molnár Bálint, Kocsis Máté, Havasi Bertalan, Momentum NVB-delegáltjától, Patyi Nagyonsajnálomminiszterelnökúr András, Lázár János, Vagyis Rezsiszilárd, Magyar Energetikai, Közmű-szabályozási Hivatal, Magyar Tudományos Akadémia,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png fotel  Makszim Gorkij gondolata  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Szívem tiéd  Akarat  Julian Brass gondolata  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Zilahy Lajos gondolata  Mai harmónia kártyám  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Adakozás  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Albert Einstein gondolata  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Makszim Gorkij gondolata  Reménység és erő Krisztustól e...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Hogy lehet megtartani  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Ami embereknek lehetetlen, az...  képre írva  Facebookon kaptam Annuska bar...  Neked tudnod kell  Lóhere  Png virág  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Elköszönt  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Lóhere  Idő  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kutya  Örülök, hogy látlak!  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Adakozás  Egy maradéktalanul uralt világ  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Makszim Gorkij gondolata  Mindig jusson idő nevetni  Radikális szeretet  Esti kép  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Minden harmadik...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Neked tudnod kell  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam Krisztinától  Kellemes délutánt kívánok  Akarat  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Az igazi szeretetért rendszeri...  Popper Péter szavai  Nagyon különös  Elköszönt  George Byron - Ahogy itt jár -...  Akarat  Irgalom és ítélet  s immár én is felragyogva, ért...  Esti kép  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Adakozás  Régi emberek, akikre máig büsz...  Alvó cicák  Az igazi szeretetért rendszeri...  Akarat  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  képre írva  Ami embereknek lehetetlen, az...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m... 
Bejegyzés Címkék
ország életében, méltóságteljes istentisztelettől, állampárt összeverbuvált, tegnap délutáni, dupla hatósági, megszokott vernyogás, vonatkozó közleményüket, méltóságteljes ünneplés, politikai cirkusz, sokkal fontosabb, alakuló ülés, hagyományok szerint, ülés előtt, ellenzéki pártok, választási vereséget, kurva világba, választási vereségbe, hatalmas erőkkel, helyszínről most, politikai pártokhoz, későbbi megmozdulásokhoz, véres naplementébe, üres óbégatást, igehirdető mikrofonállványba, jogászokkal vastagon, erölcsi hulladéknak, állampárt által, tragédia ebben, bíróságot támadja, egész bírósági, személyi összetételt, minapi interjúban, érdekes olvasmány, választási csúcsszerv, ünnepélyes országgyűlési, egykoron fiatal, nemzet főterét, államnak pártja, hódmezővásárhelyi buktába, időközben lefokozott, város vezetőjére, magyar emberek, tárca egymilliárd, elsüllyesztett számlákat, városnak fizetnie, megvan mindenkinek, magyar háztartás, kormány hatalmas, áram pedig, tizedik legdrágább, háztartás jövedelmének, áramszámla kifizetésére, migránssimogató hanyatló, magyar oktatásügyről, áltudományok elleni, testület állást, magyar oktatáspolitika, szakmai kontroll, állami tankönyvekig, legmagasabb szintű, legerősebb jelzés, magyar tudományos, oktatásüggyel kapcsolatban, pedig szintén, nyájas olvasót, feltétlenül szóra, megmozdulásokhoz, megkérdőjelezett, istentiszteletet, intellektuálisan, költségvetéséből, oktatáspolitikai, élménybeszálmoló, megszégyenített, oktatáspolitika, hisztériakeltés, jogértelmezését, migránssimogató, bohóckodásához, összeverbuvált, legalacsonyabb, magyarországon, jogértelmezést, méltóságteljes, felszerelkezve, értelmesebbről, elszámolásokat, megtapasztalni, hozzácsapódnak, átalakításának, elsüllyesztett, elhanyagolható, demokratákból, országgyűlési, képviselőivel, közleményüket, közgyűléséhez, oktatásüggyel, szemenszedett, fennforgásról, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2948
  • e Hét: 8680
  • e Hónap: 19791
  • e Év: 173287
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.